en morgen med støvsugern

God morgen! I dag stod jeg tidlig opp for å støvsuge og vaske ferdig. Nå er klokka over elleve, og jeg har ikke gjort annet enn å sitte og nerde på Macen. Men skal jeg komme i gang. Bella og jeg. Hun følger meg på hvert steg, det er nesten som om hun sitter på støvsugern, og går hakk i hæl etter moppen for å se at ting blir skikkelig gjort.

Skal prøve å ta dere med på dagen, men jeg er redd jeg kanskje får så mye å gjøre at jeg glemmer bort bloggen helt. Om noen timer skal jeg til Jon Lundemoen på Be One og bli sminket og fikset på håret! Hadde det ikke vært for det hadde jeg i hvert fall vært stresset, jeg har ikke akkurat makeup- talentet. Men skal si det var deilig å våkne opp i dag og ikke så stuptrøtt ut, på grunn av vippeextensions! : )

Ps. I natt drømte jeg at jeg satt barnevakt for Voe og baby-lillebroren hennes. Har hun en? Haha. Hun ga meg til og med verdens fineste bursdagsgave: RYNKEKREM! Prøver drømmen å si meg noe? At jeg har gått ut på dato, kanskje?

gi meg en container

Yo. Nå er det blitt natta, og jeg har egentlig ikke kommet noe lengre med å forberede bursdagen jeg skal ha her i morgen. Jeg har hatt både Selma og Christopher her for å hjelpe meg å bære og flytte litt rundt, men det er fortsatt rotete og fullt av pappkasser, klær og puter over alt. Kan noen bare komme med en stor container som jeg kan kaste alle tingene mine i? Det var jo ryddig helt til jeg skulle begynne å... Rydde.

Vel, jeg har i hvert fall kjøpt plastkrus, da. Nå skal jeg straks sette i gang med å prøve kjoler, var nemlig hjemme hos Johanne etter lunsjen i stad og lånte et par kleshengere med fyll på for å prøve. I tillegg har jeg hengt av kjoler rundt omkring i byen, for jeg aner jo ikke hva slags sinnsstemning jeg er i i morgen. Det vil si, hva slags kjole jeg har lyst til å ha på...

Men ja. Nå står jeg her med moppen og prøver å gjøre noe nyttig. Det er bare så vanskelig når det skjer så mye mer interessant på telefonen!

Som dere kanskje kan se i bakgrunnen har jeg begynt å ommøblere stua. Det skal liksom bli så mange sitteplasser som overhodet mulig, og det er litt av en utfordring.

Åååå, gleder meg sånn til å feire bursdag i morgen! Venner kommer fra Bergen, Trondheim, Tønsberg og Fredrikstad for å feire med meg, og jeg er så glad og takknemlig. Etter bursdagsvorset blir vi å finne på La Belle på Solli plass, kom og fest med oss da vel!

dagens jåleri

I dag har jeg vært hos Neglhuset og blitt fresh! I tillegg til å legge manikyr som vanlig har jeg fått vippeextensions, og jeg er utrolig fornøyd. Tenk, nå trenger jeg ikke å bruke mascara, jeg trenger egentlig ikke å sminke øynene mine i det hele tatt i hverdagen, for de falske vippene gjør susen uansett.

Vippene er gjort av Egle, kjempeflink dame som i tillegg gjør negler. Vippene er av 100% ekte hår, og varer en god stund om du vedlikeholder dem og behandler dem riktig. Det koster vanligvis 1200 kroner, men Neglhuset har nå et tilbud, så dere kan få det til 800 kroner : ) Et av de billigste stedene i byen, med andre ord. Mine vipper er 12 mm lange, og man kan få dem lengre også.

Her har jeg vippeextensions på venstre øye, på høyre ser dere mine naturlige.

Litt uklart bilde, men her er vippene ferdig. Cirka 100 vipper på hvert øye!

Det tok cirka to og en halv time å sette på vipper, og det tar selvfølgelig kortere tid når du kommer for å fylle på etter tre (?) uker. Jeg sov nesten hele tiden, ikke verst å våkne opp med dådyr-øyne, hehe.

Søte damene på Neglhuset! Egle til venstre, og til høyre er Agnes som fikset neglene mine.

Og her er resultatene av neglene! Er jo helt avhengig av å sette på negler, føler at fingrene mine blir litt mindre blubbete da. Valgte som vanlig å ha korte, runde akrylnegler med hvit tipp - selv om damene på Neglhuset syns at jeg er litt kjedelig i valget, hehe. Ikke noe blingbling her i gården : ) Sjekk ut nettsiden deres for info og masse gode tilbud på negler og vipper!

Etter at jeg hadde vært på Neglhuset, møtte jeg tilfeldigvis venninnen min Johanne utenfor Nationaltheateret. Vi ruslet opp til Solliplass sammen i selskap av det strålende høstværet, og satte oss der for å spise lunsj. Kjempekos!

Ps. Fikk mange spørsmål om hvor "pelsen" min er fra. Den kjøpte jeg på Zara i Las Palmas : )

dette ble jo bare rot

I går kveld bestemte jeg meg for å ta et skippertak når det kommer til bursdagsfeiring/flytting, så jeg kastet en del av tingene mine oppi pappkasser, søppelsekker og i en koffert. Så nå er det kjemperotete her. Og jeg skal feire  20 årsdagen min i morgen! Har invitert 35 av mine nærmeste hjem hit på bursdagsvors før vi skal på byen, og dere kan jo gjøre mattestykket når leiligheten er 60 kvm. Det er ikke plass til en eneste pappkasse, i hvert fall.

Nå skal jeg ned på Neglhuset og få på meg negler og vippeextensions! Blir spennende! : )

Godt å ha Bella hjemme igjen <3 Vi har ligget og slumret i en time, og bare kost oss. TRØTT!

skriver og skriver...

... Men kommer aldri i mål. På dager som denne har jeg faktisk lyst til å kalle blogging på fulltid for jobb. Er så mye som skal fikses og svares på at jeg føler at jeg kommer til å sitte med det til i morgen. Klokka er halv fem på ettermiddagen, og jeg har ikke rukket å spise frokost en gang! Hvil i fred, forbrenning.

Så jeg beklager så mye at jeg ikke har fått svart på kommentarer de to siste dagene eller lagt ut svar på spørsmålrunden enda. Men TUSEN TAKK for alle gratulasjoner! Har fått så mye koselige meldinger fra lesere både på bloggen, på Facebook og på mail, det setter jeg stor pris på : )

Nei, uff, nå må jeg ta fram støvsugeren og rydde leiligheten. Kanskje jeg får litt mer orden på tankene mine og det jeg skal gjøre hvis jeg gjør det først. Er jo nesten en måned siden jeg har vært i leiligheten nå, så det er ikke akkurat hjemmekoselig. Etterpå skal jeg opp til Lisa og hente Bellapusen min, gleder meg! Har savnet henne så sykt. Blogges senere!

Ps. Ser dere hva som ligger på gulvet på bildet? FLYTTEPAPPKASSER! Ik. 1. november flytter jeg fra Frogner, og jeg flytter egentlig ikke inn noe nytt sted. Jeg skal til Æmeeerika!

med joico blir man vakker

For en stund tilbake skrev jeg at jeg hadde fått noen hårprodukter som gjorde at dusjing og hårvasking ble til den nye yndlingshobbyen min. Og det er nesten ikke tull engang. Joico-produktene mine ble så fort brukt opp, at neste gang jeg skal ha, må jeg kjøpe frisørmengder! Når et produkt lukter godt og gjør håret mykt, blir jeg rett og slett hekta.

Ble introdusert for Joico for første gang for noen år siden da jeg begynte å gå til frisøren for å farge håret, i stedet for primitiv hjemmebleking..... Måtte ha noen bra produkter for å redde håret mitt, og jeg kunne jo ikke nekte for at Joico kurerte håret greit bra og gjorde det mykt. Når man har så frizzy, porøst og krøllete hår som meg, er man jo i hvert fall avhengig av bra hårprodukter. Problemet er jo bare at slike produkter ofte er veldig dyre når man kjøper dem i salong, og det er jo ikke alltid man har mulighet til å bruke penger på det.

Men på Blivakker.no selges disse produktene, samt et utvalg av mye annet bra til en veldig billig penge. Shampooen finner dere her til 155 kroner, den lukter best av alle produktene. Den kan kjøpes i stor frisørstørrelse også : ) Trykk her for å komme til hårkuren, den heter K-pak deep penetrating reconstructor, og gjør virkelig susen med håret. Hårkuren er satt ned fra 199,- til 119,- til ære for mine kjære lesere, så ikke glem å unne dere favoritt-hårkuren nå som den er så billig : ) Bare et lite tips fra meg..

For å se alle Joico-produktene, kan dere se på denne linken. En liten gave fra Blivakker er forresten at alle leserne mine får 10% avslag når de handler, ved å oppgi rabattkoden "IDA".

den store hårdagen

I dag handler dagen om hår. Tenk at jeg har et så fint og bekymringsløst (ehm..) liv at jeg kan bruke opptil flere dager i uka på å pleie meg selv! Etter gårsdagen (som vi snakker om senere) trengte jeg så absolutt litt pleie, så i dag var jeg hos min kjære frisør, Jon Lundemoen på Be One. Som jeg har nevnt tidligere, har vi jo et prosjekt på gang om å gjøre håret mitt litt mer naturlig, for akkurat nå ser jeg ut som en solbleika høyball på hodet. Platinablondt hår kan jo forsåvidt være fresht og fint på sommeren, men nå som det nærmer seg høst vil jeg ha noe litt varmere, og være litt mer høstblond.

I første omgang begynte Jon med å stripe i stedet for å helbleke håret mitt. Og i dag tok vi steget videre, med å legge inn foliestriper med "champagne-farge" i tillegg til å stripe med bleking. Ble skikkelig overrasket over hvor fin fargen ble, den ser liksom "ekte blond" ut, hvis man kan si det sånn. Ble så fornøyd at vi bestemte oss for å gjøre det i hele håret neste gang. Gleder meg til å se litt mer naturlig ut! Falsk naturlig, vel å merke. Tusen takk for hjelpen, Jon, you're the best!

Nå skal jeg straks anbefale dere mine favoritt-hårprodukter over alle hårprodukter, men først litt bilder fra dagen. Jeg sovnet sånn cirka tjue ganger mens jeg satt i frisørstolen, utrolig flaut å sjokk-våkne hele tiden, haha.

Kos hos frisøren. Kanskje det var relax-te jeg ble så trøtt av? Eller kanskje det var gårsdagen.

Vanskelig å ta bilde med riktig farge under lampene i en frisørsalong, hehe.  Er ikke såå gul, da.

Jon og jeg i bakgården! Nederst til venstre på håret mitt ser dere hvordan det skal bli, sånn cirka.

Det ser fint ut, ikke sant? Champagnestriper I like.

Dataproblemer

Har dataproblemer, prøver å fikse og håper på å være tilbake i morgen :)

Sendt fra min iPhone.

go ida, its your birthday

Klokka begynner å nærme seg halv fire, noe som betyr at det bare er noen få timer til bursdagsfrokost. En Wulff-tradisjon som innebærer kakao, rundstygger og gaver. Nå som jeg ikke skal grytidlig opp for å rekke skolebussen, veien til helvete, skulle jeg nesten ønske at tradisjonen var lagt litt...senere på dagen. Men en tradisjon er en tradisjon, så kvart på syv i morgen tidlig blir det både gjester og gjesping rundt frokostbordet.

Men la oss ikke glemme det aller viktigste: JEG ER 20 ÅR NÅ! Og det føles braaa. Føler på meg at resten av dette året blir veldig festlig - spesielt med tanke på opplysningen jeg fikk servert til kveldens fantastiske tapas og rødvin: jeg ble født med den ene armen i været, altså opp ved siden av hodet. AUCH! Så neste gang jeg sjangler rundt på et dansegulv og later som jeg kan sangen med armen i været, kan jeg bare tenke: I was born to do this.

Nok drittprat for i kveld. Jeg har i hvert fall hatt det superkoselig med familien, spist god mat og ledd masse. Ledd av hva, spør du? Vel, min seks år gamle kusine som nettopp har begynt på skolen forklarte meg hvordan disse forhold-greiene fungerer. Hun har nemlig flere kjærester samtidig, og syns det er "kjempegøy å slå opp". Kanskje jeg har noe å lære der. Det eneste jeg ikke helt kunne relatere meg til var "når jeg sier at vi skal susse, så bare løøøøper alle gutta!". Fantastisk. Av og til skulle jeg ønske at jeg var seks år igjen. Men nå er jeg 20!

Og nå kommer verdens beste uke. Skal forhåpentligvis bli ganske vakker, være masse med mine kjære venner og feire bursdag.

innesøndag og lillebursdag

Hei og hopp! Bloggen og jeg har i grunn hatt en kjedelig 4 årsfeiring. Vi har vært så slitne etter ferie (ironisk nok) at vi bare har ligget rett ut hele dagen.

Men nå er det snart på tide med familieselskap for å feire min 20 årsdag! Har jo ikke bursdag før i morgen, men det passer seg bedre å feire på en tom søndag enn på en travel mandag. Så i kveld får jeg som bestilt: tapas a la Wulff! Det er det beste jeg vet, så har ikke engang spist frokost i dag. Egentlig mest fordi jeg er lat, men.

I stad gikk jeg en liten tur ut i høstværet for å puste litt, men gikk fort inn og la meg under teppet igjen da jeg holdt på å blåse over ende. Værgudene her i landet er greit gjerrige. Sola kan jo skinne selv om det er høst! Nei, nå får jeg gjøre meg klar, får snart gjester.

bloggen fyller 4 år i dag

Hurra for bloggen min, den fyller 4 år i dag! Sykt å tenke på, egentlig. Og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si. Men tusen takk til alle som leser bloggen min, og til alle som har hjulpet meg i kulissene for å få det til å gå rundt som en heltidsjobb med tiden. Bloggen har gitt meg så utrolig mange muligheter og opplevelser at det nesten svømmer over, og jeg er så innmari takknemlig.

Hatet, elsket, ledd av, ledd med, uansett: tror jeg med sikkerhet kan si at jeg lever de beste årene av livet mitt nå, og mye av det er takket været denne...BLOGGEN!

Jess, nok kliss, på tide med litt blogg-høydepunkter!

Etter et og et halvt år/to år med blogging, strømmet det lesere til, og jeg ble oppdaget av de lokale mediene i Tønsberg som prøvde å gjøre lokalkjendis ut av meg, hehe. Så sluttet jeg som freelancer i avisa for å kunne være i den i stedet. Eller noe.

Da de litt større mediene fikk snusen i at det var penger  i denne bloggingen, ble det jammen skrevet om der og, og jeg følte meg nesten litt småkjendis da jeg ble listet opp i Dagbladets kjendis-spådom for det kommende året. Som sikkert var 2009.

Før jeg fikk den store intervju-skrekken stilte jeg opp i sikkert førtitusen intervjuer, og syns for eksempel det var superstas å havne i ELLE. Så stas at jeg på vei hjem fra byen løp innom 7Eleven, åpnet et ELLE-blad og viste det fram til alle kundene og de ansatte.....

Så begynte jeg å gå på sånne fancy eventer jeg fikk invitasjoner til. Åh, har hatt det mye gøy på disse eventene! Alt fra å stifte bekjentskaper og vennskap til å drikke meg så sørpedritings at det er blitt skrevet og snakket om i lang tid etter. Med tiden har jeg nesten sluttet å gå på eventer - vel, den hobbyen skal taes opp igjen!

Og så har jeg fått gleden av å jobbe med noen organisasjoner som gjør meg STOLT. Spesielt Plan Norge og Kreftforeningen. I september i fjor var jeg i Kenya og besøkte fadderbarnet mitt. Det er noe av det sykeste jeg har opplevd i hele mitt liv. Og sikkert noe av det aller aller beste jeg har opplevd gjennom bloggingen.

Og så..... Så begynte jeg å si ja til å gjøre TV-opptredner, og nå kan jeg skrive under på "det er helt jævlig å se seg selv på TV"- papiret. Utrolig pinlig, til tross for at jeg har møtt mange kule mennesker og ledd mye! Ville ikke vært foruten erfaringene om jeg kunne valgt på nytt : )

Og det aller aller aller beste jeg har fått takket været bloggingen er mange av de fantastiske vennene jeg har den dag i dag. Selvfølgelig har det ført til en haug av overfladiske champagne-venner òg, men noen av mine besteste bestevenner har jeg faktisk møtt fordi vi har samme, sære hobby: blogging, hehe. Nå ble det plutselig veldig vanskelig å sette sammen en collage av mine elskede, for jeg husker plutselig ikke hvem jeg i bunn og grunn har truffet gjennom blogging, så jeg dropper det.

Så der har dere blogghistorien min i grove trekk! Tusen takk og gratulerer så mye til bloggen! : )

luksusreisen

God kveld, kjære lesere! Nå har jeg kommet vel hjem til min kjære familie, og har lagt meg godt til rette i prinsessesenga. Klokka er snart halv fire, og jeg ligger og spiser pingvin-pastiller fra taxfree'en og drikker vann, mens jeg hører på den greit irriterende lyden fra Facebook-chatten. Standard greie for natt til søndag er nemlig at minst ti gutter/mannfolk som har lagt meg til på Facebook popper opp på chatten spør; hvem er du? Hvorfor har du lagt meg til? Hva skjer a? Come on. Neste gang henger jeg dere ut med fullt navn og bilde.

I dag tror jeg at jeg har hatt den beste flyreisen noensinne! Og det er ikke ofte dere hører meg si, altså. Jeg halter som oftest ut av flyet med skeiv nakke og nedover-munnviker, men i dag var det noe annet. Da vi kom til flyplassen var det null kø da vi skulle sjekke inn og levere fra oss bagasjen. Det var null kø i sikkerhetskontrollen, det var null kø for å kjøpe mat og drikke, og da det var på tide å gå på flyet, ble vi bedt om å gå foran køen fordi vi satt bak rad nummer 15. Ah, så herlig. Og som om ikke det var nok: vi fikk hver vår seterad, så vi lå og sov nesten hele veien! Smertefritt og veldig greit, nakken min er i hvert fall på plass : )

Turen hadde faktisk vært helt perfekt, om det ikke hadde vært for at Idabestis sa ja til å fylle ut et komplisert skjema som skulle kartlegge turistenes tanker og meninger rundt miljø, forurensning og global oppvarming på de kanariske øyene. Haha. Vi krysset av på samme steder, blandet de to heftene så det skulle bli "anonymt", og ble enige om at de var gale mennesker. Som sammenlignet jorda med et romskip....

Det er godt jeg skal på språkskole....

Da vi ankom Gardermoen brukte vi resten av pengene våre i taxfree, og så ble jeg forlatt. Great, bare to timer til toget går. Og så i overkant av to timer på toget. Fikk den rastløse følelsen som gir en lyst til å forlate sin egen kropp for å løpe noen runder rundt flyplassen, er så sykt lei av å sitte nå! Dessuten ble jeg bare blekere og blekere for hvert minutt som gikk, og nå er jeg like hvit som da jeg dro. Dette landet, altså.

Men det er sykt deilig å være hjemme igjen. Får ikke sove, så tenkte å begynne å svare på litt spørsmål fra spørsmålrunden, så kommer det sikkert i morgen : ) God natt, og takk for mange fine spørsmål!

spørsmålrunde

Fikk noen ønsker om en spørsmålrunde, og siden jeg skal sitte på fly og tog i hele dag, tenker jeg at det er et passende tidspunkt for dere å komme med de spørsmålene dere lurer på : ) Anything, bare spør, så skal jeg svare så bra og ærlig jeg kan!

God tur, Ida, jo, tusen takk!

ferien er over

Hehe, bare tuller. LIVET mitt er jo en ferie! Men nå skal vi hjem til Norge i morgen, og har hatt vår siste dag ute i sola. Og for å være helt ærlig: jeg er drittlei! Jeg er visst ikke en av de som bare kan spise, bade og ligge på solseng dag inn og dag ut i månedsvis. Tre uker går akkurat greit. Men skal jeg være lengre, trenger jeg et sted med fart i, et sted hvor det skjer litt mer og ikke er stekvarmt hele døgnet. Hint hint, Los Angeles nærmer seg!

Så resten av kvelden skal vi bruke på å pakke kofferter (altså, legge oss oppå koffertene og presse med alt vi har), rydde, kaste ting og vaske. Og sååå skal vi ut og spise og kose oss, for å si farvel til sydenland for denne gangen. Vi har storkost oss : )

vinner av konsertbilletter

Aight, da har jeg kåret vinner av Limp Bizkit-konkurransen! Vinneren heter Ann Therese, og her var hennes kommentar på konkurranseinnlegget:

OKEIOKEI. jeg må puste!! Om du noen gang har likt et band så godt, at du er villig til og vaske dassen deres med din egen tannkost, så forstår du min glede av Limp Bizkit! Jeg har aldri vært på en konsert i hele mitt liv, og de eneste jeg har interesse av og se, er nettopp de! :D:D Krysser fingrer,tarmer og bein for meg selv!

At Ann Therese ikke har vært på konsert før er ubegripelig og uakseptabelt, så selvfølgelig skal hun få se et av yndlingsbandene sine i Oslo! Weee, gratulerer : )

Hvis du vil kjøpe billetter til konserten kan du følge denne linken. JEG GLEDER MEG!

dokumenter fulle av hjertesukk

Nå kan jeg ikke lenger telle på ti fingre hvor mange netter på rad jeg har satt meg opp i sengen. Slått kneet i nattbordet, og fomlet meg fram til Macen i mørket. Tankene mine river meg i to, og hvert eneste ord som flyr fram og tilbake i topplokket mitt må skrives ned. Dokument etter dokument har jeg skrevet, og lagret i min lille skrivemappe, uten at jeg aner hva jeg skal med det. Men det er vel derfor jeg i bunn og grunn blogger, fordi det er sånn jeg uttrykker meg, sånn jeg får ro inni meg. Ved å få det ned på tastaturet. Papiret, som de ville sagt en gang i tiden.

Jeg har spydd ut så mye ærlighet på disse nattlige dokumentene mine at jeg føler meg kilovis lettere, og jeg begynner for alvor å tenke at jeg har lyst til å gi ut en bok en gang.

Har alltid tenkt at jeg ikke kan klare å skrive noen bok, for jeg klarer ikke å skrive noe sammenhengende, hvis jeg først setter meg ned og går inn for det. Men nå som jeg sitter her med tilfeldige bruddstykker av skriveriene mine, ser jeg plutselig at det begynner å ligne noe. Sånn helt ut av det blå. Men på den andre siden, hva vet vel jeg. Kanskje det bare er jeg som finner det interessant, ettersom det har hjulpet meg å rydde opp i hodet mitt. Og hjertet mitt. Og hvor ydmykende er det ikke om tjue år, at det finnes en bok med mine hjertesukk som tenåring. Vel. Om tre dager er jeg ikke tenåring lenger, da er jeg voksen. Så jeg kan jo avgjøre når den tid kommer.

God natt.

solfaktor 20

God dag! I dag skinner sola for en gangs skyld, og vi har sovet så lenge at det egentlig bare er å hoppe rett i en bikini og komme seg ut.

Tenkte bare jeg skulle komme med en liten pekefinger, nå som det nærmer seg høstferie og jeg vet at mange nordmenn reiser til sydligere strøk.

Det har seg nemlig slik at jeg alltid har brukt så lav faktor som mulig og gjerne kjørt på med olje etter et par dager for å bli mest mulig brun på kortest mulig tid. For brunfargen er dessverre ikke inklduert i flybilletten, og en av de mange grunnene til at vi reiser bort, er jo å få en "frisk farge i kinnene", for å si det mildt?

Men all denne risikable solingen har gitt meg føflekker og pigmentflekker fra helvete, og nå som jeg i tillegg jobber med Kreftforeningen for å redusere ungdommens bruk av solarium, tenkte jeg i det minste å ha en regel for meg selv: ikke bruke noe under solfaktor 20, no matter what.

Så denne ferien har jeg brukt solfaktor 20, og faktisk tenkt at jeg kunne brukt noe høyere. Jeg har sovnet i sola og brent meg, huden har flasset, og føflekkene mine har fått nye venner å leke med. Så her er mine soltips til høstferien:

* Bruk solfaktor 20 eller mer når du ankommer det varme landet.

* Hvis du vil synke i gradene, vent i minst 5 dager, og helst ikke gå under solfaktor 10. Vi har vikinghud, for gods sake!

* Ta gjerne en siesta når solen er på sitt sterkeste. Spis lunsj eller les bok under en parasoll. Solstrålene treffer deg likevel, bare ikke fullt så sterkt.

* Skjem bort huden din når det kommer til fuktighet, så skal du se at du ender opp med en brukbar tan uansett om du bruker en litt høyere faktor enn vanlig!

* Om du først blir brent, ikke overse det og tenk at "det blir til brunfarge, jeg kan like gjerne sole meg litt til". Om det ikke flasser av, så har du i hvert fall plaget huden din så det holder, og ikke glem at hudkreften kan være fremmed for å dukke opp i senere år.

Besøk Bloggere med solvett-siden for å følge med på hvordan konkurransen går! Ser ut til at deltakerne er flinke og holder seg solfrie, stå på! : )

guttete jentekveld

Akk, vi har hatt en slitsom shoppingdag i dag. Var ikke hjemme før halv ett i natt, så da var det godt at vi hadde kjøpt med oss snop og TV-serie. For en gangs skyld har vi hørt på det sterke kjønn og gått til innkjøp av Entourage, har hørt det skulle være sykt bra. Og serien skuffet ikke! Vi har allerede sett halve sesong 1, og klokka er blitt halv fem. Norsk tid, så klart.

Så nå er det vel på tide å hoppe til køys. 4 døgn til jeg fyller 20, teller sekundene!

idas las palmas

Da er reisereportasjene fra oss bloggerne begynt å tikke inn på Supersaver sin Facebook-side! For å lese reportasjene, trykk her : ) De andre bloggerne har vært i blant annet London og Paris, så i tillegg til mine Las Palmas-tips kan dere jo få med dere det!

Husk også å LIKE Supersaver sin fanpage, så kan dere motta masse info, gode reisetilbud og spørre om spørsmål angående reiser når dere måtte ønske det.

det pøsregner

For første gang i mitt liv opplever jeg skikkelig øs-pøs-regnvær innenfor Spanias landegrenser. Utrolig kjedelig! Så i dag er det vel shopping som skal pryde dagsplanen vår. Tenkte å dra inn til mitt favoritt shoppingsenter her, Atlantico som ligger i Vecindario. Pleier å ta taxi, men det er kjempelangt, så har faktisk tenkt å være økonomisk og ta bussen! Så gjelder det jo bare å finne den beste reiseruta.

Jeg skal lete etter kjole til feiring av 20- årsdagen min i dag. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det en umulig oppgave...

tidlig kveld, for en gangs skyld

God kveld! Siden sist har Ida og jeg vært en tur på Puerto Rico-senteret, og vært på en restaurant litt bortenfor og spist. El cenador. Veldig god mat, så den anbefales.

På Puerto Rico-senteret var vi for å leie filmer, for vi var i grunn klare for å tilbringe kvelden med å krype opp i sofaen og kose oss med hjernedøde komedier med Girlpower-endings. Men slik ble det ikke. For vi måtte vise ID, og et Visa-kort med bilde var visst ikke bra nok. Neida, vi måtte ha med oss pass. Det står ikke noe mer nyttig i passet vårt enn på bankkortet, jævla dust. Måtte bare le. Og i tillegg sa gjøken bak kassa; vet du hva disse filmene koster for oss, eller?! De koster 65 euro, det er ikke kopifilmer heller. Så da vet vi det. Her må man tydligvis ha pass for å leie film, og en DVD koster cirka 500 kroner hvis du skal kjøpe den ny. Så. I kveld har vi ikke sett på film.

Ikke har vi nattbadet heller, sånn som vi har gjort de andre dagene.

Nå ligger vi her igjen, med hver vår Facebook, og gleder oss vel egentlig litt til å komme hjem til Norge, selv om det er deilig med sol og varme. Savner både venner og familie så mye at det gjør vondt, spesielt fordi jeg vet at jeg snart skal reise bort igjen. Og så blir det jo litt koselig med høst, skjerf og masse kafèbesøk! Ser faktisk fram til å tilbringe oktober i Norge.

Men nå skal jeg snoke litt mer på Facebook og svare litt mer på bloggkommentarer før jeg legger meg til å sove med en bok, så god natt!

gratulerer mor og far

Mamma og pappa, verdens beste foreldre uten å overdrive, har vært gift i 19 år i dag. Gratulerer så mye med dagen, og gratulerer med å ha holdt ut så lenge, til og med to av verdens største rakkerunger! Savner dere masse og gleder meg veldig til å komme hjem.

Nå skal Ida og jeg ut og spise! Tenkte å dra på pappa sin yndlingsrestaurant for å feire ekteskapet, hehe. Formen tillater egentlig ikke at jeg forlater senga akkurat nå, men jeg har et par ærender jeg skulle ha gjort før hjemreisen om 4 dager!

syk

Jeg er sikkert den eneste i hele landet som syns det er greit at Netcom har litt problemer i dag, for jeg er syk og vil helst være i fred. Har tilbragt dagen liggende i dusjen, og nå har jeg krøpet under dyna, noe som er ytterst ubehagelig når det sikkert er over trettifem grader utendørs.

Når jeg er syk finnes det ikke noe bedre enn å være hjemme. Og logisk nok, det finnes ikke noe verre enn å være langt hjemmefra. Og varmen blir bare helt uutholdelig. Akkurat nå ønsker jeg meg:

* Mamma.

* Smertestillende.

* Min egen seng i et mørkt rom.

* Sesong 3 av Gossip Girl.

Snille bestis dro på apoteket for meg tidligere i dag, og da hun kom tilbake var jeg så dårlig at jeg bare satt og vugget fram og tilbake med et ønske om å bli satt på pause. Apoteket er stengt fram til 2. oktober! Måtte apoteket dø.

ps. Nå som jeg er blitt så flink til å svare på kommentarer i kommentarfeltet, må jo dere bli flinkere til å kommentere og! : ) All tilbakemeldinger fra leserne mine betyr kjempemasse. Om det så er de vanlige kommentarene om at jeg ser feit ut, så er det hyggelig det og!

sex på stranda

Er det en ting som er sikkert, så er det at her i Spania kan man ikke gå ut og få seg guttevenner. For meg som har null interesse av å "ta en spansk en", som i dette tilfellet vi si å ha en het natt med en slaskete spanjol, er det derfor helt uinteressant å bli smækket på rumpa og høre kysselyder når jeg går forbi en gjeng med brunøyde flørtepuser. Jeg blir rett og slett småkvalm, og lurer på om de seriøst tror at jeg blir sjarmert av det.

Vel, jeg skal innrømme at jeg kanskje er litt rask på å dømme. Lørdag kveld var jo Ida og jeg en tur på byen, og da klokka nærmet seg tre, hadde vi brukt opp alle pengene vi hadde med på drinker. Så litt mer enn bare småbrisne, tenkte vi at det var på tide å bli påspandert en drink eller to. Vi havnet på bord med to spanjoler på det ellers ganske tomme utestedet, og Idabestis luftet idèen for dem. Den geniale idèen om at de skulle spandere en drink på to jenter som de aldri i verden kom til å få med seg hjem. Jeg satt i min egen verden og studerte en ensom mann med utlagt tarm på dansegulvet, og fikk kun med meg bruddstykker av samtalen som pågikk. Da jeg hørte ordene "sex on the beach", ble jeg så hissig at jeg dro Ida i armen og bestemte på begges vegne at vi skulle hjem og legge oss. Vi er da ikke horer heller! I all min mojito-fremkalte innbilskhet var jeg bombesikker på at fyren krevde en liten omgang nede på stranda i bytte mot en drink. Men så har det seg visst slik at "sex on the beach" er navnet på en drink, og han lurte på om det var det han skulle gå og kjøpe til oss...

Uansett, jeg savner mine norske gutter. Guttevenner. Gutter man kan føre en samtale med, le med og ha det gøy med, uten at de slikker seg på leppa og snerrer "mmmm, sexy bitch".

For her i sydenland er vi visst bare to blondiner som er mottakelig for alt av sleske blikk og døve sjekkereplikker.

Fortalte jeg forresten om Alfonsi? Vi satt på en bar, og kom i prat med Alfonsi og fettern hans. De likte mine "boobs" og Idabestis sin "ass", og lurte på om vi ville være med hjem i bungalowen og snorte kokain. Vi skulle til og med få det gratis! Ah, der ble vi virkelig sjarmert i senk.

Vi fortalte så høflig som mulig at "we don't do that kind of things", og fikk blikket; YEAH RIGHT.

Jeg vet ikke hva slags inntrykk våre norske medsøstre har vært her på øya og gitt dem, for i følge dem selv så har de jo hatt norske kjærester og vært på tur i marka i Tromsø hele gjengen - men nei. Tommel opp for dere norske gutter, dere LATER i hvert fall som om dere respekterer oss.

"han er så uærlig romantisk, ass"

Når du skal ut og finne den store kjærligheten - hold deg unna han som påstår at han ikke ser på andre jenter, han som sier at han aldri ser på porno, og han som påstår at han aldri ville valgt en kveld med gutta, fotballkamp og øl framfor deg.

Det er kanskje han som virker som det beste alternaltivet, men det er også han som er uærlig og sier det han tror du trenger å høre.

Så når du skal ut og finne den store kjærligheten - finn han som innrømmer at han ser på andre jenter, men at det er ubetydelig fordi han elsker deg over alt på jord. Finn han som innrømmer at han ser på porno, men at det har blitt veldig sjeldent etter at han traff deg. Og han som setter ned foten og går ut med gutta etter tre kvelder på rad med Sex and The City og hvitvin.

For det er han som er ærlig. Og vi vil jo elske den store kjærligheten for hva den virkelig er, vil vi ikke?

bli med på limp bizkit-konsert?

Yaw! Da føles i grunn som i går at jeg løp rundt på rommet mitt og banget med hodet mens jeg latet som om jeg var med i den nyeste musikkvideoen til Limp Bizkit, eat you alive. Det begynner riktig nok å bli noen år siden, men jeg er fremdeles fan av Limp Bizkit, og jeg er fremdeles småforelsket i Fred Durst, vokalisten. Når skal jeg falle for en normal fyr, de siste årene er det Marilyn Manson som har vært et sexsymbol...

Og vet-dere-hva! 27. september spiller Limp Bizkit på Sentrum Scene i Oslo! Tenk at de kommer på min bursdag, og jeg har fått billett til både meg selv og min lillebror, som også er fææn. Fantastisk! : ) Det er både mulig å kjøpe billetter med 18 årsgrense, og med fri aldersgrense. Jeg blir nok stående på avdelingen for de under 18 selv om det er 20-årsdagen min. Lillebror, vutt!

Men, i hvert fall. Gå inn på BILLETTSERVICE eller denne linken for å kjøpe billetter til konserten. Konkurranse nederst i innlegget!

Foto: Euroteam.net

OG SÅ har jeg også fått gleden av å dele ut en billett til konserten! : ) Trekker en vinner nå på onsdag, så det er bare å slenge seg på så fort som mulig. Det du må gjøre for å vinne er:

SKRIV I KOMMENTARFELTET HVA SOM ER DIN DRØMMEKONSERT. HVIS DU KUNNE SE HVILKEN SOM HELST ARTIST/HVILKET SOM HELST BAND PÅ SCENEN, HVEM VILLE DET VÆRT?

na na na

Vi hadde faktisk en utrolig herlig kveld i går, selv om formen i dag er sterkt redusert. Jeg har alltid hatet Puerto Rico- senteret for sine uforskammede innkastere og skrikende neonlys, men etter å ha gått litt i dybden må jeg si at jeg trivdes.

Vi hoppet litt rundt fra bar til bar, og høydepunktet var vel på Harleys da vi danset den typiske norske-jenter-på-byen-dansen, og sporet heftig inn på breakdance da vi hadde fått alles øyne på oss. Vi hoppet rundt som to idioter, og manglet egentlig bare en caps. Var vel ikke akkurat det spanjolene hadde stoppet opp for å se på. Da breakingen vår begynte å bli en slags ensformig hopping fra side til side, bestemte jeg meg for å sprite opp med en babyfreeze. Det vil altså si at du legger deg ned på magen og løfter hele kroppen med armene, mens du strekker beina så langt opp i været du bare klarer. Dårlig forklart, men jeg tror det ble godt tatt i mot. Ikke hos meg selv så klart, for jeg våknet opp i dag med et skittent, klissete kinn og ble raskt minnet på at jeg brukte trynet mitt på å vaske deler av et dansegulv i går.

Jeg har forresten begynt med en ny greie: fyllenotater på mobilen. Er så greit å ha hvis man har glemt dagen etter. Men... Skal ikke påstå at gårsdagens fyllenotater var så givende at det gjorde noe.

Så stakkarslig. Jaja, her er litt bilder fra kvelden!

Før avreise. Vi begynner å bli drevne på selvutløsern. Ytterst nødvendig når man er kun er to sammen.

Mojitoene koster forresten nesten det samme her som hjemme. Saywhaaat?!

Denne miniatyrmannen var  helt vill. Og så hadde han noe rart på magen.

Noen som ser hva det er?

å svikte seg selv...

... Gjør man vel ofte en lørdagskveld? Man lover seg selv at tøflene skal på, DVD'en skal inn og at sjokoladen skal på bordet - og før man vet ordet av det, eller hvordan det i det hele tatt gikk til, står man der i høye hæler og bader trutmunnen i lipgloss. På vei på byen.

Det var i hvert fall det som skjedde her i dag. Så nå sitter jeg og horer meg foran webcam før jeg venter på at vi kan dra. Åh... Utelivet her er så tragisk! Men vi gir det en sjanse til.

This is how I feel...

det overfladiske tankespinnet

Sexy.I går fikk jeg vite at jeg er kåret til Norges 10. mest sexy dame. Og jeg tenkte så mye som: LOL. I artikkelen stod blant annet denne teksten:

Vi konfronterte Ida med plasseringen på listen hvorpå hun ga følgende kommentar:

- Tuller du? Heia Photoshop!

Vi som har sett Ida rusle forbi i stadig høyere hæler kan vel egentlig si at Photoshop ikke har så mye med det å gjøre.

Så, jeg får vel bare takke for komplimentet og gjøre mitt ytterste for å leve opp til plasseringen i framtiden. Regner med at det innebærer å ikke bli rangledrita på byen og sovne på Mc Donalds dagen derpå...

Sexy? Joda. Det hender at jeg prøver.

Oslo girls. Av en eller annen merkelig grunn er det mange som lurer på hva  min mening rundt det mye omtalte nettshowet er. Jeg har kun sett hakkete innslag ettersom nettet her er på skilpadde-nivå, men jeg må si at jeg ble overrasket over det pinlige manuset, og ikke minst skuespillet. Trodde dette skulle være et slags realityshow om livet som en "Oslo girl", men for at det skal være troverdig hjelper det ikke å framføre replikkene i Varg Veum-stil. Men nå har Torsdag kveld fra Nydalen noe nytt å parodere, i det minste.
Åååh, nå hadde jo dere håpet på at jeg skulle sette i gang med det ene personangrepet etter det andre på jentene i serien. Resten av halve Norge er jo godt i gang med å halshugge dem.  Men det kan man jo ikke gjøre når alt virker som et fjernt skuespill! Vi hater  jo ikke Terje Formoe bare fordi Kaptein Sabeltann er slem, gjør vi vel?
20 år. Om 9 dager fyller jeg 20 år! Jeg gleder meg så vilt til det at jeg hopper og spretter rundt her. Er dere klar over at livet mitt faktisk blir fullkomment når jeg er 20?! (La oss se bort fra mann, barn og hus) Derfor er det jo så logisk at jeg flytter til LA snart, hvor jeg igjen blir mindreårig...
Bloggbursdag. Dagen før min bursdag, altså 26. september, fyller bloggen 4 år! Noen som har forslag til hvordan dagen kan feires? Jeg syns tross alt at mitt lille barn bør feires.
Steinhuggeren. Hallo! Hør på meg, og les Steinhuggeren av Camilla Läckberg. Ble akkurat ferdig med den, og ble nesten irritert over at den var slutt. Kunne lest den resten av livet!
Kommunikasjon. Jeg vet at jeg har vært ekstremt dårlig på å kommunisere med leserne mine, og uansett hvor mye jeg lover, så ligger det visst ikke i min natur å forbedre meg på dette punktet. Så derfor må vi ta et skippertak en gang i blandt! Så om du har noe du lurer på, et spørsmål til meg om hva som helst, spør i kommentarfeltet, så svarer jeg under kommentaren din : ) DEAL.

kvelden i kveld

Nok en givende kveld på denne spanske, lille øya. Først ordnet vi opp i vår første, ordentlige krangel. Det ble nemlig slengt i dører her i går, da vi kom bort fra hverandre på stranda. Begge mente det var den andres skyld, og begge ble like forbanna over at den andre var forbanna da vi møttes i leiligheten sent på kvelden. Ida syns jeg var en jævla fitte, og jeg syns hun var en hemoride som tygger høylytt på tyggis og drikker opp alt vannet vi har i kjøleskapet. Men nå har vi de verdensprobleme ute av universet. Haha.

Da vi hadde gitt hverandre en obligatorisk klem, satte vi på film. Den var i grunn ganske bra, men jeg husker ikke hva den het. Sånne standard-greier om CIA og korrupsjon. Action! Vi spiste såklart kinamat samtidig.

Etter alt for mye mat spiste vi kostbar is, og rullet etterhvert rundt i sofaen med runde mager og klaget herifra og til himmelen. Så la vi oss i senga med hver vår laptop, hadde facebook-party og lo oss skakke av synge-og dansevideoer på Youtube. Ondskapsfulle som vi er, men enkelte folk burde jo vært beskyttet mot seg selv.

En av de som burde vært beskyttet mot seg selv er kakerlakken som var i full gang med å jåle seg på badet. Jeg fant fram innsektspray og Ida fant fram papirpose, og fem lange minutter etterpå var lille Kækkis skyldt ned i do.

Så var det tilbake til Facebook, og vi holdt på å SVETTE i hjel. Det er en hyggelig leilighet vi har, men jeg skal love dere at jeg våkner opp og ber til julenissen om aircondition hver eneste morgen. Men julenissen finnes visst ikke her i sydenland...

I hvert fall. Siden vi var varmere enn de fire vårrullene vi hadde stappet i oss tidligere til sammen, bestemte vi oss for å go for a little swim i bassenget. Bassenget stenger klokka ni på hotellet her vi har leilighet, så vi måtte bryte oss inn. For et kick.

Så var det tid for litt lek i sklia. Vannet hadde sluttet å renne, så her var det bare å kjøre på med G string- trikset. Våkner vel opp med sklieeksem på rumpeballene i morgen, vil jeg tro.

Og jeg tok en kikk på skiltet over ting som ikke er lov i sklia. Blant dem er å stå, gå og løpe.. Så jeg stod der en liten stund, og nøt det å være hobbykriminell. Ah, samma det. Måtte bare ha en unnskyldning for å legge ut et bilde hvor jeg ser supertan ut.

Men nå skal purkene snorke, så god natt! : )

svarthvitt tidsfordriv

Yo. Til tross for at nettet krangler som en tretten år gammel versjon av meg, har det tydligvis oppstått et sterkt vennskapsbånd mellom nettdekningen og bloggen. Den ser nesten ut til å være det eneste som fungerer nå. Og så jeg som sitter og skal jobbe på spreng med en reisereportasje som har deadline i morgen! Det blir jo enkelt. Jaja, jeg gir meg ikke. Får sitte foran laptopen og banne helt til nettet gir seg over og lar meg gjøre som jeg vil.

Har akkurat kommet inn fra mange timer ved bassenget. Har vært deilig og overskyet i dag, og jeg har brukt dagen på å lese "Om du kunne se meg nå" av Cecelia Ahern. Søt bok i grunn, som kan få leseren til å rives mellom den voksne og den barnslige utgaven av seg selv.

Men nå trenger jeg litt spenning på sengekanten! Og takket være min krimglade mor, fant jeg en Camila Läckberg- bok i hylla. Fikk nemlig så mange tips fra dere lesere om at jeg burde sjekke ut forfatteren siden jeg er glad i krim. Så nå skal jeg ta fatt på "Steinhuggeren", og håper ikke dere har lurt meg, hehe.

teller sekundene

Natten har kommet, og jeg sitter egentlig bare og teller sekunder til jeg skal reise til LA. Stod nettopp ute på balkongen og så ned på palmene og alle lysene, latet liksom som om jeg allerede var der, hehe.

Google is my friend, og gjør at jeg gleder meg enda mer. Sitter og ser på leiligheter, things to do, og leser bloggene til andre scandinavians som har bosatt seg i englenes by.

Og gjett hvilken sang jeg hører på, haha. California guuuurls! Tenk å kunne assosiere seg til en så hjernedød sang.

Åh, jeg vil reise nååå...

overdose av sand og en kjedelig bok

Dagen i dag har ikke vært noe å skryte av. Og jeg fikk nok en gang bekreftet at taxi er min aller bestevenn, da bussen "glemte" å stoppe på stoppestedet vi skulle av. Så i dag ble vi liggende på en strand i Puerto Rico, den ekleste stranda jeg har vært på i hele mitt liv. Den burde hatt et skilt ved inngangen hvor det stod "legg deg her og bli glassert i klissen sand som sitter på deg til evig tid". Asjj. Jeg har dusjet fire ganger, og er fortsatt full av sand. Og Ida Helene er borte. Makan til vimseguri. Jeg gikk i forveien da vi skulle dra fra stranden, og da jeg gikk tilbake for å se etter henne, hadde hun tydligvis gått en annen vei. Og nå har jeg vært i leiligheten i flere timer alene. Jeg mistenker at det er fordi jeg i dag morges sa; etter stranda i dag må vi rydde og vaske leiligheten her, ellers gror det igjen.

Og ellers blir jeg i dårlig humør av å lese kjedelige bøker. Leste en krimroman av Kurt Aust, og den inneholdt egentlig flere regnestykker enn ord. Så til forfattern. Det er flott at du er en smart person, men vil jeg lære om primtall, henvender jeg meg til en fagperson i stedet for en krimbok.

Neida. Det jeg egentlig er i dårlig humør av akkurat nå (bortsett fra min bortkomne venn), er at jeg tydligvis er blitt allergisk mot sol. Har nå gått 5 dager uten å sole meg, og det første som skjedde da jeg la meg ut i solen i dag, var at magen min ble full av små, gjennomsiktige bobler. Sånne som blir til hvit hud hvis man river dem av. Hva gjør jeg?!

flybilletten er i boks, jeg skal til LA!

Det som er så deilig med at vi bor i mamma og pappa sin leilighet, er at vi har et rikelig utvalg når det kommer til bøker og DVD'er. Da jeg var yngre var jeg en lesehest uten like, men jo eldre jeg ble, desto mer ble lesingen min tildelt sydenturer. Når jeg er hjemme i Norge leser jeg ikke annet enn aviser, det er så vidt jeg orker å kikke i et magasin eller på en blogg. Men når jeg er her i varmen, da går bøkene som skudd fra et maskingevær. Det er slik jeg får de mange timene i sola til å gå.

Da jeg stakk nesa inn i mors bokhylle denne gangen, var det ikke et vanskelig valg. Vanligvis er jeg fan av litt tyngre litteratur, og aller mest av krimbøker (Jo Nesbø, Henning Mankell og Karin Fossum er mine krimguder), men denne gangen klarte jeg ikke å legge fra meg "Engler i LA". En lettsindig men samtidig tankefull bok som tar opp mange vanskelige faser man har gjennom livet. Utroskap, abort, sorg, og det å miste seg selv pågrunn av vanskelig kjærlighet. En perfekt bok for meg, med andre ord. Men best av alt: Los Angeles!

Nå om dagen suger jeg nemlig til meg alt jeg kommer over av LA, englenes by. Det har seg nemlig slik at: JEG HAR BESTEMT MEG 100% FOR Å REISE TIL LA, OG FLYBILLETTEN ER I BOKS! Dør av glede. Jeg skal gå 3 uker på EF Språkskole, og deretter får vi se hvor vinden fører meg. Kanskje jeg blir igjen og nyter det overfladiske livet blant palmer og alt-for-slanke mennesker? Kanskje jeg til og med leier meg en leilighet? Kanskje jeg gifter meg?! Haha, mulighetene er mange i mulighetenes land, så vi får se. En ting som er sikkert, er at jeg skal hjem og feire jul med familien min.

Så nå sitter jeg her og leser brosjyrene jeg har fått av EF, opp og ned, fram og tilbake. Gleder meg så mye at ord ikke kan beskrive. Blir jo skummelt å reise så langt alene og komme dit uten å ha noen å holde i hånda, men krysser fingrene for at jeg tilpasser meg fort og får meg venner.

Nå har jeg jo lest denne boka, da, så jeg har i hvert fall lært et par ting.

* Man leier bare ikke en cab. Det er det kun turister som gjør, og det blir sett ned på.

* Man tar ikke bussen eller går noe sted. Bussen har "dårlig service" og går man fra A til B, blir man bombadert med "er du en alien?"-blikk.

* Hvis noen sier at noe du har eller gjør er "cool", mener de mest sannsynlig det motsatte. Så hvis noen f.eks sier at du er "cool" på håret, kommer de hvert øyeblikk til å tipse deg om en bra frisør.

* Det fineste noen kan si om deg, eller det beste komplimentet du kan få er at du er, eller at det du sier er "sterkt".

* For å være en del av gjengen må du bleke rumpehullet ditt (......)

* På fest drikkes det ofte vann. Og serveres det tapas, spiser du helst kun "en bit".

* I LA er de fleste som bor der "Moskuser". Ordet er en krysning av "modell" og "skuespiller", og de har ingen interesse av å bli kjent med mennesker som ikke kan hjelpe dem med å nå målet sitt om å få sin egen stjerne på "Walk of fame".

Med andre ord... Foreløpig ser det ikke ut som om jeg kommer til å passe så bra inn, hehe. Her i Norge er jeg kanskje definisjonen på overfladisk (egentlig ikke, men hvis vi snakker om inntrykket folk har av meg), men i LA blir jeg vel så jordnær i forhold til alle de andre at jeg nesten må bo på fjellet og klatre i palmer. Jeg nekter i hvert fall å bleke rumpehullet mitt.

Noen som kan lære meg flere interessante fakta om LA? Og da snakker jeg ikke om innbyggertall...

jeg burde kreve husleie fra de som bor i hodet mitt

God morgen! Solbrentheten begynner sakte men sikkert å gi seg, men i dag er tredje dagen jeg må gå uten sol. Utrolig kjedelig! La meg på sofaen i natt for å slippe varmen (for ikke å snakke om knyttnevne og småsparkene), og lå der våken i flere timer og smurte meg desperat inn med aloevera, for så å sovne med et vått håndkle på magen. Jeg er i hvert fall på bedringens vei!

Nå tenkte jeg å gå opp og legge meg under en parasoll med en god bok. Er i det minste deilig å være ute. Med solfaktor 30. Man vet jo aldri, forundrer meg ikke om sola biter meg selv om jeg sitter i skyggen.

I går var vi bare hjemme med take away, film og is. Jeg ble så mett av maten at jeg ikke klarte å få inn en eneste skje med is, men det er i hvert fall godt å vite at den står der. Dere vet; Häagen-Dazs hjelper mot absolutt alt! Glede, sorg, stress - til og med solbrenthet. Så man får hva man betaler for. For tiden er det et par mennesker som er leieboere i hodet mitt uten å betale husleie, og det blir utrolig slitsomt. Hjernen jobber på høyspreng uten at jeg får løst et eneste Idaproblem her jeg sitter i sydenland, så da er det godt med en rolig jentekveld.

Nam <3

Vi så den til venstre i går, hvilken bør vi se i dag? : ) Brooklyn Rules anbefales forresten! Herlig film med nok av overraskelsesmomenter, og fantastiske skuespillere.

andemødrene og spanjolene

I dag morges: Klokka var 08.30. Idabestis bråkte som en invalid traktor da hun desperat prøvde å gå på vannsafari i kjøleskapet, og jeg lå i senga med solsteiken midt i fleisen, og en kropp så rød som et kjøttsår. Au. Jeg tok fart, hentet isbiter og appelsinjuice fra kjøleskapet, og dro med meg Ida opp til bassenget. Hopp. Kaldt. For en nytelse. Jeg ville ikke byttet det mot alle pengene i hele verden. Der og da forsvant fyllesyken og solbrentheten for et lite øyeblikk. Så nå har jeg endelig forstått hvorfor folk har basseng i hagen...

I natt: La oss spole enda litt tilbake i tid. Idabestis og jeg var keen på å teste ut Gran Canarias byliv i går, så vi hadde et lite tomannsvors i leiligheten vår.

Det er jo grenser for hvor mange rusbrus man kan drikke og hvor mange selvutløserbilder man gidder å ta, så etterhvert tok vi en taxi til Tonje&CO sin villa. Der ble vi møtt av en gjeng utrolig hyggelige mennesker. Noen fra Trondheim, noen fra Kristiansand, noen fra Bergen, en fra Ski og en fra Oslo, om jeg ikke husker helt feil.

Knisfnis-solstikk.

Søte Tonje.

At to jålete blondiner kommer inn på et "fremmed" vors og ber noen åpne en alkoholfri øl (vi tok med fra minibaren på hotellet i Las Palmas...) er kanskje en grunn til å forhåndsdømme i seg selv. Og det var en som ikke la skjul på fordommene.

Han til venstre der var superskeptisk. Sitat: for meg er dere blondt hår, to stemmer og luft. Og jeg bare wow wow wow, gutt. Jeg ELSKER sånne utfordringer! Å bevise at jeg ikke er så dum som jeg ser ut som er i grunn ganske gøy, og jeg er helt besatt av å få mennesker som dømmer og misliker meg til å like meg. Og jeg tror det endte med at han likte meg. Sa i hvert fall at jeg var morsom. Og en kul jente. Så, gutten, betyr det at jeg nå er mer en blondt hår, en stemme og luft? Det hadde jo vært ålreit. Jeg dro jo til og med ut løshåret mitt for å understreke hvilken overdreven, fantastisk selvironi jeg er i besittelse av. AH...

Og så dro vi på byen, da. Der ble vi ganske hurtig oppdaget, for det har visst ikke noe å si om man er svett, solbrent eller har mascara på kinnet; SÅ LENGE DU ER BLOND OG BLÅØYD! Helt sykt. Vi ble nødt til å danse på scenen med en eller annen DJ-pervo (en gjøk i grønn t-shirt som holdt en mikrofon i hvert fall?), og da vi danset eller gikk rundt, var det nok som å se andemor og alle ungene bak. Bare at det var Ida og jeg som var andemødre, og alle de slaskete spanjolene som gikk på rekke og rad bak. Ja, så du tror virkelig jeg kommer til å bøye meg fram, plassere leppene mine på sugerøret ditt og drikke av drinken du tilbyr meg?

Jeg har sterke mistanker om at gjengen vi vorset med gikk lei av oss og listet fra åstedet på tå, og litt senere satt vi i en taxi. Jeg med pizza, Idabestis med kebab. Visste dere forresten at utestedene her er åpne til kl 11. om morgenen? Crazy ma'facks.

Syden-utelivet er ikke noe for meg. Lunsj neste.

det finnes ikke noe land som heter syden

Hei Solstråler! Da har vi reist fra det fine hotellet i Las Palmas og kommet oss til mamma og pappa sin leilighet som ligger litt mer i "sydenstrøket". Vi har så å si tilbragt hele dagen på Amadores, der vi har spist god lunsj, badet og lest bøker i solen. Superdeilig! Men i morgen må jeg jobbe litt igjen før jeg nyter resten av ferien.

I går var vi på en liten shoppingtur rundt i Las Palmas, og når man lager en shoppingguide er det jo litt vanskelig å ikke kjøpe nooe selv. Så det ble to jakker og en "pels"vest fra Zara, og solbriller fra Mango. N to the ICE.

Og så ble det selvfølgelig litt kveldskos på hotellrommet i ekte bestisstil. Cheerleading- movie og roomservice! Koskoskos.

Fikk noen spørsmål om hvilket hotell vi bodde på, og det heter AC Hotel, og kan antageligvis letes fram hos Supersaver.no : ) Her er utsikten vi hadde i går kveld, seee så fin:

nattatipset

Forhåpentligvis er de fleste jenter allerede klar over at denne kremen eksisterer. Men for de som ikke er det; jeg sverger til Biotherm sin bodylotion! Har alltid gjort det og vil alltid gjøre det, den er min trofaste venn, enten det er sommer, vinter eller høstvær som er skyld i at jeg har tørr hud. I dag var det flyturen sin skyld, så nå har jeg akkurat smurt meg inn og gjort meg klar for en god nattesøvn og en solfyllt dag i morgen.

Jeg kjøper alltid kremen når jeg er på taxfree, så da kan det lønne seg å hamstre! Den er visst en del mye dyrere på f.eks parfymerier hjemme i Norge...

her er finalistene

Jeg har mange jern i ilden samtidig som jeg er ute og reiser, og et av dem er jo samarbeidet med Kreftforeningen hvor vi prøver å endre ungdommens overdrevne solariumsvaner. Nå er 8 finalister plukket ut, og de skal i fire uke blogge om hvordan de holder seg solfrie. Her kan dere møte finalistene, lese om dem og stemme på den dere syns fortjener å vinne! Det ligger en scooter i premiepotten, nevner det bare - så bruk stemmeretten deres!

For litt solariumsfakta kan dere lese denne saken. Her er et lite utdrag:

Den økte risikoen for føflekkreft utjevnes med alderen.

Personer som bruker solarium mer enn 10 ganger har bare dobbelt så stor risiko for å utvikle føflekkreft fra 30 til 39 år, mot altså seks ganger høyere risiko fra 18 til 29 år.

En forklaring kan være at de unge er mer sårbare for stråling fra solarier. Men det har også vært antydet at den akkumulerte solstrålingen man eksponeres for i løpet av livet spiller en rolle.

Seriøst folkens, ta det alvorlig. Jeg er enig at det er supert å se frisk og brun ut, men det finnes faktisk noe som er viktigere: livet og helsa. Jeg har ikke rørt et solarium etter at jeg begynte å samarbeide med Kreftforeningen, nå vet jeg rett og slett alt for mye om hva følgene kan bli.

Nå er jeg jo i de varmere strøk, og jeg kan love dere at høy solfaktor skal benyttes. Når jeg soler meg popper det stadig fram nye føflekker over alt på kroppen min, noe som skremmer meg fordi jeg vet at jeg er i faresonen for å få hudkreft.

Ellers har Idabestis og jeg hatt en aktiv dag her i Las Palmas. Ettersom alt var stengt (helldigdag, som nevnt), bestemte vi oss for  å ta en treningsøkt. Så vi hoppet inn i joggeskoa og inntok treningsstudioet på hotellet. Superdeilig med utsikt over HELE byen. Vi svettet som to purker, drakk vann (takk og lov for kjøleskap med gratis vann, for en luksus) og avsluttet det hele med å kjøle oss ned i bassenget. Les: leke i bassenget.

Herregud, er det mulig å se så fæl ut. Det var så varmt at det var uutholdelig å ha på seg klær, men det er jo i grunn motiverende å se sine egne valker i speilet mens man trener. Vi var røde som to tomater og svetten rant hele tiden. Men men, man kan jo ikke bare legge ut bilder av glitter og glamour! Så der har dere i hvert fall et bilde av mitt mindre vakre sydentryne rett før jeg ga meg over og hoppet i bassenget.

Haha, selvutløser! Bassenget er helt nydelig. Ligger på taket av det runde hotellet, så det er utsikt til alle kanter. I morgen blir det ny treningsrunde før vi skal jobbe videre med reisereportasje!

framme på hotellet

Da er vi framme på hotellet i Las Palmas! Vi er plassert i 19. etasje med balkong og helt super utsikt. Problemet er bare at det er HOLIDAY her, og at kjøpesenterne stort sett er det eneste som er åpent. Det er jo en smule dødt, når vi faktisk skal ut og lage reisereportasje for Supersave r.

ingen smilte mer enn oss i køen

Nå sitter vi på flyplassen. Har akkurat ledd oss gjennom innsjekkingskøen, bagasjekøen, security-check, stikkontroll (mmm, var deilig med kroppsmassasje på morgenkvisten), taxfree-køen og baguett-køen. Folk er så jævlig sure, men vi bare ler. Det er jo egentlig vi som bør være sure, på alle de gamle, påtrengende folka som tror de kan komme først bare fordi de har levd lengst. Men vi har jo ikke sovet et minutt i natt, så vi ler - som sagt. Nå kommer det vel snart noen og skal ta en promillekontroll av oss før vi går på flyet.

Jeg hører meg selv snakke høyt hele tiden, og jeg tenker bare "å nei, jeg vet hva jeg ville tenkt hvis jeg stod bak meg i køen". Sykt overtrøtt. Og morsom.

to the airport

Da er det like før det kommer en bil og henter meg, og så skal jeg avgårde til Gardermoen. Deilig å ta tidlig fly, egentlig, så får jeg hele dagen i varmere strøk.

Er det en ting jeg aldri har forstått, så er det folk som bare forguder selve reisen. Jeg vil bare komme fram til hotellet jeg, skulle ønske jeg kunne blunke og være framme, hehe. Det får være min forretningsidè for framtiden.

Så nå kysser jeg Oslo farvel, og drasser med meg min altfortunge koffert inn i heisen. Hade Oslo, hade høst! Sees i oktober. Las Palmas here we come!

nattprat dott no

Uff, dette har vært en veldig lite produktiv dag. Siden sist har jeg levert Bellapus hos kattepassern, romstert litt rundt i den store kofferten min, spist sunn takeaway- mat og sett på Paradise Hotel Danmark uten at jeg egentlig forstår hvorfor. Men det får meg i hvert fall til å føle meg som en smart og fornuftig jente, ettersom jeg aldri kunne meldt meg på noe sånt. Mammas flinke pike, er det ikke det det heter...

I dette øyeblikk er jeg superhyper, overaktiv på Facebook og farlig nær å ta meg et glass vin. Litt for å klare å sove, men mest for å feire livet mitt. Alt er ikke som det skal, men likevel bobler og bruser det inni meg av lykke. Føler meg som en champagneflaske med litt for mye futt i korken, kjennes ut som om hodet mitt er i ferd med å eksplodere av positive tanker og latterbomber som jeg ikke får meg selv til å sprenge nå som jeg sitter her i all ensomhet. Føles så utrolig teit å sitte her og glise, jeg blir nesten litt irritert hver gang jeg ser meg selv gjenspeilet i vinduet.

Jaja, så ser det ut som om det blir døgning på meg da. Da får jeg i hvert fall sove på flyet i morgen, selv om det frister mest å sitte lysvåken i mange timer og synge TIK TOK dedikert til han foran som har lagt flysetet sitt så langt ned som det går an. Ikke gjør sånt, folkens. Det er ikke noe ålreit mot medmenneskene deres. Hadde det gått an, hadde jeg bøyd flysetet mitt framover. For så ålreit er jeg. God natt til dere som skal sove!

the winner & the friendship

Da er vi klare for å kåre en vinner av det beste reisetipset! Supersaver gir det beste reisetipset et gavekort på 500 kroner som kan brukes som god hjelp på enten flybillett eller hotellovernatting : )

Det var ikke så mange tips for selve Las Palmas, men jeg regner da med at de som reiser dit beveger seg litt utenfor uansett. Med buss, leiebil eller taxi kommer man seg gjerne langt for en billig penge, så jeg har sett litt bort fra at det kun skal foregå i Las Palmas.

Vinneren heter Charlotte H, og her er hennes kommentar/reisetips:

Iløpet av årene har jeg i alt reist til Las Palmas noe sånt som iallefall sju ganger. En slager er å ta seg turen til Centro del Comercial i Vecindario hvor du finner et svært kjøpesenter med alt fra Zara, Massimo Dutti, Berskha og en eller annen fantastisk fin butikk som jeg aldri lærer meg navnet på, til en hel del sportaffærer, matbutikk større enn Lerkendal stadioen og søte, små restauranter. I tillegg vil jeg anbefale markedet i Arguineguin som går av stabelen hver tirsdag. Ikke at det er stort å se der bortsett fra et utall fine armbånd og ørepynt, samt en god del frisk frukt og ukjente grønnsaker - men det er sagt er det en fin opplevelse. Strandbankene på Las Palmas kommer sågar i mange forskjellige varianter - men er det ei strand jeg virkelig anbefaler er det hotellet Amfi del Mar sin. Der har du flydd inn hvit og vakker sand som det er helt nydelig å tilbringe mange timer i solsteiken på. Ikke bare er stranda på hotellet fint, men de har også gode restauranter og et lite shoppingsenter til disposisjon. Må ikke glemme å nevne strandlivet i Puerto Rico som skal sies å være bra, for å ikke glemme utelivet der + en god del muligheter for shopping. OG, en siste liten ting, hvis du skal drive å tute rundt der nede i taxi, burde du prøve å finne en sjåfør som du føler det er behagelig å kjøre med, sikre deg visittkortet hans og holde deg til han. Flertallet av dem kjører som tullinger, så for egen sikkerhet og nervenes skyld kan det være ålreit å finne en du ikke sitter på med hjertet i halsen konstant. Dét var vel alt jeg kom på i første omgang. God tur! :D

Litt shopping, litt strand og litt uteliv. Det er jo slik det skal være! Hvis vi legger til trening. Idabestis og jeg skal nemlig svinge oss på tennisbanen, ikke bare på dansegulvet. Så joggeskoene er pakket, og tightsen henger på tørkesnora.

Her om dagen snakket jeg blant annet med Idabestis om hvor kort tid vi faktisk har kjent hverandre. Det er ikke engang to år siden vi valset inn i hverandres liv ved små tilfeldigheter, og nå kjennes det ut som om vi har kjent hverandre i alle år. Det gjelder faktisk flere av mine nære venninner. Det har gått så sykt fort, og vi er så close at en nesten skulle tro vi var født av samme mor noen ganger.

Og så snakket vi selvfølgelig litt om hva som er grunnen til at vi har blitt så sammensveiset på så kort tid, og svaret var åpenlyst: vi har opplevd og gjort så mye sammen.

Og det er jo faktisk slik at det ikke bare er et parforhold som skal pleies. Det samme gjelder vennskap. Så derfor benytter vi hver eneste mulighet vi har til å gjøre noe gøy til sammen. Jeg tror faktisk at de ultimate vennskapene oppstår når man gjør noe annet enn å ha en filmkveld eller sitte på kafè. Reis på luksusferie til Thailand og bruk roomservice for ti tusen kroner. Dra på jentetur til London og vis deg fram på godt og vondt. Ta på dere kjoler, alt for høye sko og dra på en rødløper-fest selv om dere absolutt ikke hører hjemme der. Bli kjent med nye mennesker sammen. Dans sammen, le sammen, gråt sammen. Sånn som vi gjør - så skal dere nok se at det finnes noe over en bestevenn: søstre, soulmates, bestiser. <3

Åh, som jeg gleder meg til å reise avgårde med bolla mi i morgen! Sitter for øyeblikket og mimrer tilbake til Thailand- turen vi hadde tidligere i år. Vi tok en skikkelig chartertur med Startour, og det er en av de beste feriene jeg har vært på noen gang.

Thailand 2010.

hello, babyhud

I dag er dagen før jeg reiser avgårde til Las Palmas! Damtidam! Og da er det selvfølgelig viktig å forberede seg på alle måter. Jeg er halvveis ferdig med pakkingen, kattepassen er fikset - men så var det kroppen, da. Er det noe jeg alltid har vært dårlig på når jeg skal ned til varmere land, så er det å forberede huden min på sol og brunfarge.

Som oftest tar jeg overdrevent mye sol før jeg flyr avsted til sydenland, men nå som jeg samarbeider med Kreftforeningen, har jeg lært at det faktisk ikke fungerer (mer om det senere).

Så denne gangen, har jeg gjort noe så smart som å ta en bodyscrub fra topp til tå. Og ikke hvilken som helst bodyscrub, men en som koster litt og som absolutt er verdt pengene. Face & body scrub fra MD Formulations dro med seg alt jeg hadde av døde hudceller og hard hud på blant annet hælen. Så nå har jeg superdeilig og myk babyhud.

Har egentlig aldri brukt noen skrubb, og i grunn tenkt at jeg klarer meg uten, men sånn er det alltid før man prøver....

Face & body scrub fra MD Formulations kan kjøpes her hos Coverbrands og koster 390 kroner. Passer for alle hudtyper, og er enkel og grei å bruke for oss som ikke akkurat er utdannet hudpleiere.

Bruksanvisning:  Bruk en liten mengde. Masser forsiktig inn ønskede områder av ansiktet og kroppe. Skyll av med vann. Kan brukes daglig.

jeg kan gjøre tre ting på en gang

Alright, da er jeg på hjemmebane igjen! Kom hjem til Tønsberg sent, sent i natt, men stod merkelig nok opp i ti-tiden og tok toget hjem til Oslo. Skal vi sette ordet "Osloabstinenser" i ordboka? Noen ganger når jeg er i Tønsberg får jeg bare helt sug etter lyder, trafikk og store menneskemasser. Sånt jeg egentlig hater!

Men jeg må innrømme, det var da ikke helt uten grunn at jeg stod opp så "tidlig". Skulle nemlig inn til EF sine kontor. IK! Mer om det senere : )

Akkurat nå står jeg nemlig og gjør tre ting på en gang. Sorterer bikinier, lager mat og blogger. Ække så greit. Nå er det jo like før avreise til Las Palmas, der jeg skal være resten av september. DEILIG! Senere i kveld kommer jeg til å kåre vinneren av reisetipsene! Det er fremdeles ikke for sent å legge inn et reisetips til meg, så kanskje du stikker av med gavekortet på 500 kroner fra Supersaver. Det er nesten ingen som har kommet med Las Palmas-tips enda, men husk at man ikke trenger å ha vært der for å gi noen tips! Google is your friend...

Peace out

Ååå, var så godt å se babyen min igjen! Akkurat nå hjelper hun meg tydligvis med å velge ut hvilke bikinier som skal ned i kofferten. Blir trist å dra fra Bellis igjen, men heldigvis har jeg Lisa, verdens beste kattepasser!

Åh, jeg er blitt helt hektet på parmesan. Det påenmåte lukter og smaker litt ekkelt, men er sykt godt likevel. Liker å gi smaksløkene mine en liten utfordring, hehe...

tusen ord i stedet

Hei. Jeg har fremdeles ikke fått styr på det tekniske, så vi får prøve oss på tusen ord i stedet for et bilde.

Jeg er forresten i Danmark i den anledning at vi skal døpe en liten Wulff i morgen. Så det er jo hyggelig. Ellers har jeg det ikke særlig hyggelig med meg selv. Jeg klarte jo aldri å slutte helt med snusingen, og nå sitter jeg her med skjegget i et land som ikke selger snus i det hele tatt. Så i går kjøpte jeg meg en pakke Malboro light. Greit nok. Jeg røyker ikke fast, men tar gjerne et par trekk til kos og fest. Men det lukter jo som et helvete, og til og med farfar som har mistet luktesansen kommenterte lukta.

Så i dag kjøpte jeg meg nikotintyggis. Hurra, tenkte jeg. At jeg ikke har tenkt på det før! Nå kan jeg jo slutte helt - for alltid.

Jeg satte meg i bilen, tok en tyggis, tygde litt - og holdt på å brekke meg. Har du noen gang tygd på en snus og klart å svelge den ekle saften som renner ut av den? Cirka sånn var det. Så nikotintyggis (med lakrissmak) er nok neppe noe for meg.

Ellers var vår lille firemannsfamilie inne i Odense sentrum og kikket litt i butikker i dag. Ettersom jeg har mistet shoppetalentet mitt, slapp jeg å bruke noe særlig med penger. Men jeg kjøpte en genser, da. En fin, rosa genser, som jeg først og fremst kjøpte fordi hun som jobbet i butikken var så pen i den. Slank, solbrun og dødsfin på håret. Så jeg tenkte liksom at; når jeg tar på meg den genseren, går jeg automatisk ned ti kilo, blir sjokoladebrun og nystelt på håret. Alt det der for bare 500 kroner?! Bra deal spør du meg.

Jeg vet ikke om dette ble tusen ord eller tjue, men nå må jeg i hvert fall krype til sengs. Etter en hutrende Marlboro light ute i høstkulda. I senga blir det så klart kakao og Heroes, før jeg sover helt til jeg går ut av kirka etter dåpen i morgen. God natt!

brb

Jeg vil bare si at jeg lever. Befinner meg for øyeblikket i Danmark, og besøker familie. Blir vel til noe mer blogging når jeg finner ut av hvordan jeg får lagt ut bilder fra denne steinalder- maskinen, hehe. BRB.

hjelp meg med reisetips og vinn gavekort

Som jeg nevnte for dere, drar jeg til Las Palmas (Gran Canaria) for å være der i september. De første dagene skal jeg gjøre noe så gøy som å jobbe som "reisereporter" for Supersaver! Det vil altså si at jeg skal ut med kart og kompass og finne skjulte severdigheter, i form av steder turistene kanskje ikke alltid finner fram til. Vi kan jo alle være enige i at Gran Canaria har fått et lite harrystempel, og jeg som har leilighet der har virkelig fått merke hvordan den fine øya er blitt fornorsket og forgiftet av jallabutikker, slaskete utesteder og fake klokker og vesker. Men jeg vet jo at det finnes så mye bra også, og det er det jeg skal ut og finne.

Så det jeg lurer på, er om noen av dere har noen bra tips til meg? Lokale restauranter, bortgjemte butikker med et lite særpreg eller noen morsomme ting man kan finne på å gjøre? Det er Las Palmas som gjelder, så kjør på med gode tips, så kan jeg dra dit og sjekke det ut når jeg kommer meg ned i varmen.

Det aller BESTE tipset jeg får blir belønnet med et gavekort fra Supersaver på 500 kroner, så det kan jo bidra litt til en reise : ) Kjør på med mange gode tips og råd, så får jeg noe gøy å gjøre når jeg er der nede! Reisereportasjene kommer til å bli lagt ut på Supersaver sin Facebook-side etterhvert, så der kan dere jo også følge med.

Idabestis, min faste reisevenn, skal selvfølgelig være med. Her sitter vi og koser oss med solbrentheten vår på et luksushotell vi var på i Thailand : )

godgjengen

<3

Det var helt fantastisk gøy å sniktitte på sesong 2 av Hjerte til hjerte i dag. Og ikke minst å møte Linn! Vårt store forbilde. Vi ble selvfølgelig stående som to fnisende fjortiser, men krysser fingrene for at vi får tatt en øl (og en Snickers) med Linn en annen gang.

Husk å se premieren av Hjerte til hjerte på NRK i morgen kl. 22.20!

kos kos kos

Jentekvelden i går var sååå koselig! : ) Vi drakk alle en flaske vin hver, og fikk sett nesten hele serien før strømmen på Elisenberg forsvant, og vi ble sittende i mørket med stearinlys og lure på hvorfor.

Nå er Idabestis og jeg på vei ned til Latter, der vi skal på førpremiere av Hjerte til hjerte sesong 2! Gleder meg som et lite barn.

Søteste <3