DA VAR DET OVER

Jeg har mistet 100 Facebook-venner. Og jeg har sikkert mistet flere tusen blogglesere. Men jeg har jo ikke mistet noen ekte venner, så jeg gråter ikke. 

Jeg har blogg-angst. Facebook-angst. Twitter-angst. Jeg vet ikke engang hva jeg har skrevet de siste døgnene, det eneste jeg har hatt i hodet er å sanke underskriften til kampanjen vår. Vinne konkurransen.

Vant vi? Jeg tror det. For vi ledet med 10 stemmer da konkurransen var over. Problemet er bare at det andre laget også tror at de vant, så vi må bare vente og se når vinnerne annonseres 2. oktober. Hvis vi ikke vinner, ønsker vi konkurrenten vår en fantastisk tur.

Men vi håper håper håper så inderlig at det blir oss.

Tusen takk til alle som har skrevet under på kampanjen vår. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt det riktig, eller hvordan jeg skal få sagt det nok. Bare i dag har vi fått over 2000 underskrifter.

Jeg er helt svimmel. Takk til blogg, takk til Facebook og takk til Twitter. Selv om jeg ikke vet om jeg kan se dere i øynene noen gang igjen. Lover at det blir lenge til neste gang jeg spammer dere med konkurranse. Kanskje.

La oss bevege oss bak kulissene.

I går kveld løp jeg rundt som en ape hos farmor og farfar, og rev meg i håret fordi jeg ikke klarte å skaffe nok underskrifter. Hva er det som skjer! iPhonen funker ikke, Facebooken funker ikke, steinalder-dataen deres har kræsjet, jeg får ikke kontakt med verden. 

I dag kom jeg hjem til Oslo igjen, og før jeg satte fra meg baggasjen, var laptopen oppe, og gamet i gang. Samboeren; skal vi gå ut og spise, og kose oss litt? Ida: er du GAL! Jeg har en konkurranse å vinne! 

400 underskrifter senere ringte det på døra, og plutselig måtte jeg spise? Hadde jo ikke tid. Men presset to vårruller ned uten å tygge dem, og fortsatte kampen.

Hello China! Og så gjemte jeg meg på rommet mitt resten av kvelden, hvor jeg vekslet mellom å stupe kråke og å bite i puta mi. Er dere klar over hvor stor puta mi er? Den er like stor som meg.

Drit i sliten-looken, og drit i klesstativet som holder på å velte bak meg. Se på puta. Den er så fantastisk. Og jeg har fått mange spørsmål om den! Den kan kjøpes med trekk i resepsjonen på alle Clarion-hoteller for sånn cirka 450 kroner. Jeg elsker den.

Men mest av alt, elsker jeg fortsatt alle dere som har gitt meg underskriften deres. Herregud, jeg er så skada nå. Må bare sove.

KJØP BIL TIL HALV PRIS

Nå gir Letsdeal 4 heldige personer muligheten til å kjøpe en Skoda til halv pris! Herregud. Det er ikke ofte man får 50% avslag når man kjøper en bil, eller hva?

Bil-dealen starter på et tilfeldig tidspunkt den 1. oktober 2012, så det lønner seg å følge nøye med! Når KJØP-knappen blinker, er det bare å kaste seg over den. 
I tillegg til å delta selv, kan det være lurt å dele muligheten (altså den personlige sporingslinken du får når du deltar) med vennene sine på Facebook/blogg/Twitter også, for hvis en du har tipset er den heldige bilkjøperen, får du automatisk selv mulighet til å kjøpe en av bilene.
Da sier jeg bare wroom, ferdig, GÅ! Dere kan kjøpe bilen HER 1. oktober!!
//Reklame for Letsdeal

KAN JEG FÅ MAILEN DIN?

Har foreløbig ikke hørt noe med om konkurransen, så da regner jeg med at det er en mulighet for at den fortsatt pågår. Og da fortsetter jeg å sanke stemmer.

Jeg skjønner at mange kanskje syns det er stress å gå inn på linken og skrive inn navn og mail, så jeg kan gjerne gjøre det for dere. Ved å skrive en kommentar under dette innlegget (husk å fylle inn navn og epost-adresse), samtykker du til at jeg skriver deg opp på kampanjen vår og gir oss din stemme. 

Please ork det, det betyr så mye for oss, og det er så enkelt for dere 

Hei, ikke overse dette. Skriv inn mailadressen din i kommentarfeltet! Eller send meg på mail: ida.wulff@hotmail.com. Og husk at du kan få mor, far, søster, bror og venninner til å skrive under også!

For dere som vil skrive under selv, er linken her.

BARE ET MENNESKE

Det sies at man kan få hundre positive kommentarer og èn negativ, og den negative kommentaren er den man husker og tar til seg.

I forbindelse med at mine venninner og jeg har meldt oss på en konkurranse hvor vi kan vinne en tur til Brasil med Kirkens Nødhjelp, har vi fått hundrevis av støttende og positive kommentarer. Men også noen svært negative - både kommentarer og mailer.

Jævla Frognerfitter! Ta med dere Mulberry-veskene deres til Gran Canaria i stedet. Dere gjør bare dette for å få en gratis badeferie. Eier dere ikke skam? Gå og dø, vi trenger ikke sånne platinablonde horer til å prøve å gjøre en "forskjell" her i verden.

Det var bare utdrag. Slike kommentarer går inn på meg. Dere kan si så mye stygt dere vil om meg. For jeg har utlevert meg og valgt å dele livet mitt i det offentlige forum - men venninnene mine? Hvor skal de forsvare seg? Hvor skal de bevise at de har mer enn sukkerspinn og kafè-kvitteringer mellom ørene? Det er bare ikke greit.

Vi er en svært godhjertet jentegjeng. Men vi er bare mennesker. Ja, så har noen av oss kanskje litt for blonde topplokk. Ja, så har et par av oss kanskje en dyr håndveske. Ja, så er vi kanskje på byen et par helger i måneden. Ja, så har vi det kanskje litt for bra og litt for enkelt.

Men er det ikke bra at de som har alt, vil ta med sitt alt og hjelpe de som ikke har noe?

Jeg deltok ikke i den konkurransen for å dra på en gratis badeferie. Jeg kan kjøpe meg en jævla badeferie når jeg vil. Det mine venninner og jeg er ute etter, er en tur med en veldedig organisasjon, hvor vi kan lære og vokse, og ikke minst hvor vi kan spre et viktig budskap til det enorme kontaktnettverket vi har. Ikke bare i Norge, men også i resten av verden. Vi vil støtte, og vi vil at andre skal støtte.

Så vil jeg gjerne bruke et avsnitt på å forsvare mine venninner, som uten å kunne forsvare seg blir hengt ut som de mest talentløse dåsene i kommentarfeltet her på bloggen. Mine venninner er hardtarbeidende, reflekterte og gode mennesker. Selv om de er venn med en som kanskje framstår som fjollete og overfladisk (that would be me) på internett. Jeg er ganske ålreit i virkeligheten jeg og.

Konkurransen til Kirkens Nødhjelp skulle avsluttes innen 30. september, men ettersom det fremdeles går an å stemme, er vi ikke sikre på om konkurransen var over ved midnatt, eller om den er over i morgen natt. Vi lå i hvert fall på 1. plass da klokken var 00:00, og jeg håper med det at vi gikk av med seieren.

Jeg vil takke alle engler som har stemt på oss og støttet oss, vi setter utrolig stor pris på det. Men konkurransen og resultater kommer jeg tilbake til i morgen når jeg vet mer.

Sånn, da føler jeg at vi har hatt litt av en alvorsprat her! Er så greit å ha alvorsprater med dere, for dere avbryter meg liksom ikke. Men jeg setter stor pris på alle tilbakemeldingene deres i kommentarfeltet uansett.

Jeg har hatt en kjempefin helg med familien i Danmark - uten iPhone! Den har vært avskrudd hele helgen, og det har vært litt av en befrielse kan dere tro. I morgen går turen hjem igjen, tilbake til eksos, iPhone og Norge. Gleder meg litt, da.

Hilsen et menneske bare.

JEG ELSKER DANMARK

Herregud, som jeg elsker å være hjemme i Danmark. Odense er en utrolig koselig by, og jeg føler meg så hjemme her. I dag har jeg hatt en "dansk dag" med mamma og pappa. Vi har kost oss i sentrum i mange timer, med lunsj, shopping - og en lunsj til. Pappa og jeg er så sykt fan av de danske pølsevognene (undertegnede ELSKER pølser i alle varianter), så da er det jo en selvfølge å henge litt ved en slik.

Lunsj nr 1; deilig cæsarsalat!

Shopping. Det er så sykt mye lettere å bruke penger her, for det er så mye fine klær. Hjemme syns jeg alltid at alt enten er for freaka eller kjedelig, men i dag fant jeg masse som jeg syns er... "meg". Blant annet en del plagg fra mitt nye danske favorittmerke; Second Female. Skal vise dere senere!

Her har jeg lurt med meg mamma i pølsevogna, haha. Hun er ikke like stor pølsefan som meg, men fikk da presset i henne en hot dog og en cokio.

Har dere smakt noe fra Summerbird? Hvis ikke MÅ dere! Jeg som ikke er så glad i godteri, stod til og med og siklet over hver eneste pose og eske med sjokolade i forskjellige former og farger. De på bildet er helt ekstreemt gode.

Og så bestemte jeg meg for å prøve ut Bubble Tea-konseptet, det derimot; falt ikke i særlig god jord hos meg. Siden jeg er så norsk og søt (ehe), fikk jeg prøvesmake på alt som var i hele sjappa, men det ble for søtt og syntetisk. Har dere smakt det? Hva syns dere?

Her står min skjønne farmor og lager dessert til gjestene sine. Vi har hatt en utrolig hyggelig kveld. Nordmenn, dansker og amerikanere rundt bordet; hva har man IKKE å snakke om? Jeg er jo ikke så glad i å snakke engelsk (spesielt med amerikanere), så er blitt en del rødvin.

Gjesp! Så nå skal jeg bare lese - og svare på kommentarene deres, og så hopper jeg til køys.

Advarsel!!

Æææ, jeg går straks på båten, så håper jeg rekker å skrive dette ferdig.

Alle innboksmeldingene deres på Facebook fra 2007 til 2011 ligger nå offentlig på tidslinjen deres så alle kan lese dem.

Ikke alle er rammet, men mange. Dette er IKKE en spøk, jeg skjønner ikke hvorfor i helvete ingen medier informerer om dette.

Gjør dette:

1. Se til høyre for profilen deres, og trykk f.eks på år 2007. Der står det f.eks "300 venner har skrevet på Ida sin tidslinje". Blant disse veggmeldingene ligger også alle innboksmeldingene deres.

2. Trykk på den lille blyanten, og deretter "skjul fra tidslinjen".

3. Gjør det samme på alle årene fram til 2011.

Faen ta Facebook, skal aldri mer skrive en eneste innboks-melding som ikke tåler offentlighetens lys.

Lykke til med uvennskap og skilsmisser!

EDIT: det jeg skriver her stemmer 100%, så slutt å send meg linker til nyhetssaker hvor idioter og Facebook uttaler seg. Jeg var innom såpass mange tidslinjer på kort tid og leste så mye drøyt, deriblant min egen, at jeg VET at det ikke er veggmeldinger. Svært private samtaler med både venninner og kjærester, så fuck dere, og fuck Facebook.

THIS IS LOVE

Jeg DØR av dere! Dere er så skjønne. Og herregud, så mange av dere som har lest bloggen min lenge! Jeg ler meg i hjel av at dere husker alle de kleine videobloggene og headerne mine, måtte jeg aldri bli så innmari teit igjen. Neste gang jeg lager en videoblogg av at jeg rydder rommet mitt. Eller en musikkvideo... Pang.

Nå sitter jeg ferdig pakket og venter på å bli hentet av mor og far. Vi tre skal kjøre til Larvik og ta båten over til Larvik. Vi har bestilt bord i restauranten og skal spise buffet, og jeg gleder meg som en gal til å bruke spillemaskin-budsjettet mitt i kasinoet. HAHAHA. Dette blir verdens mest harry dag! Men gøy, da. Husker sist vi gjorde det, det var den bursdagen jeg fikk min første mobiltelefon. Verdens beste dag.

Men over til noe helt annet! Mange av dere har spurt om de nye smykkene mine fra Second Female. Det er helt sprøtt, for jeg ble helt obsessed med disse smykkene, og fant ut at jeg måtte ha dem. Så jeg løp Oslo rundt for å få tak i dem, men det var utsolgt alle steder. Så jeg satte meg på venteliste, og gikk hjem for å gråte fordi jeg ikke kunne ha på meg det fine smykket på bursdagsfeiringen min. Mens jeg satt der og furtet som et lite barn, fikk jeg MMS med bursdagsgave av en venninne: smykket! Og dagen etter fikk jeg enda et, bare i andre farger av en annen venn! Så jeg tok like gjerne på meg begge to, det er verdens fineste smykker.

Dere har spurt hvor dere kan kjøpe disse smykkene, og jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke kjenner til alle salgssteder. Men dere kan kjøpe det som er i sort og sølv HER!! Skynd dere før de blir revet bort. Og bare for å toppe hvor fantastiske smykkene er: de koster kun 399,-

Og nei, jeg har ikke tenkt å merke dette innlegget med reklame, for det er faen ikke reklame. Bare hyggelig!

JEG HAR BURSDAG!

Vi har passert midnatt, og bloggbursdagen min er dermed over. Nå er det JEG som har bursdag! Jeg fyller 22 år i dag, og akkurat nå ligger jeg faktisk på pikerommet i Tønsberg. I tro tradisjon skal jeg stå tidlig opp (selv om jeg har fri...) og åpne pakker og drikke kakao. Alle bare; men.. Ida tåler jo ikke kakao lengre. FAEN, BURSDAGEN ER ØDELAGT! Neida. Det blir sikkert fint for det. I morgen reiser vi til Danmark for å besøke familien der. Farfar og jeg har jo bursdag på samme dag.

På bildet over feirer jeg min første bursdag. Og jeg måtte dele dagen med farfar. Man ser jo med et halvt øye at jeg ikke syns noe om å dele rampelyset - men han var tross alt på jorda mange år før meg.

Å begynne å bla i babyalbum er det dummeste jeg gjør, for jeg syns jo jeg var så innmari søt. Gleder meg til å få en baby som er prikk lik meg en gang! Kanskje jeg får en i bursdagspresang.

Gratulerer med dagen til meg, og gratulerer til familie og slekt som har gitt meg den beste oppveksten og det beste livet jeg kunne fått. Tusen takk 

I DAG HAR JEG BLOGGET I 6 ÅR

Først og fremst; tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som har skrevet under på kampanjen vår som jeg linket til i innlegget under. Vi setter så stor pris på det at dere aner ikke! 

Og så til overskriften. Jeg satt begravd i et glutenfritt kakestykke (verdens beste mormor og morfar hadde forhånds-bursdagselskap for meg i dag), da jeg kom på hvilken dag det er når jeg har bursdag dagen etter. Jeg opprettet jo blogg dagen før jeg fylte 16! Og i morgen fyller jeg 22. Så jeg har søren meg blogget i 6 år. Vet ikke om jeg skal le eller gråte, det verste er vel at jeg ikke husker hverdagen min uten blogging.

Husker dere dette bildet? Haha. Det var min første "ordentlige" header. Min daværende kjæreste og jeg fikk låne fotostudioet på skolen vi gikk på, og knipset sånn cirka tusen bilder som jeg deretter voldtok i Photoshop. Dette var headeren min da bloggen begynte å "ta av" med sånn cirka tusen lesere. For en staselig tid!

Hvor lenge har DU lest min blogg? Jeg er virkelig nysgjerrig!

TEAM WULFF

Leste dere plakaten over nøye? Jeg håper det. For den sier på en måte alt. Om hvor heldige vi er, og om hvor mange som ikke er det. Hvor mange i verden som lider og ønsker seg det som er vår hverdag og våre selvfølger.

Nå er det 4 dager igjen av konkurransen jeg har deltatt i sammen med mine beste venninner. Vi har kastet oss over venner, familie, Facebook-venner og blogglesere, men langt i fra alle vi har mast på har giddet å stemme.

Hva kan jeg gjøre for å sanke flere stemmer? Hva skal jeg gjøre for at folk skal bry seg mer? Kanskje det ikke er noe å gjøre. Kanskje det er for mye å be om, at noen setter av tjue sekunder til å taste inn navn og mail-adresse i et skjema. Eller kanskje flesteparten tenker; hva hjelper det mot fattigdom at en jentegjeng i 20-årene reiser til Brasil?

Denne konkurransen handler ikke om at vi skal redde verden. Den handler ikke om at vi skal utrydde fattigdommen i Brasil. Det ville selvfølgelig vært en drøm, men la oss være realistiske. Vi vil så gjerne til Brasil for å åpne øyne, for å bevisstgjøre de tusenvis av menneskene vi daglig er i kontakt med via sosiale medier og ellers. Vi når mange. Jeg vet med 100% sikkerhet at jeg gjorde en forskjell forrige gang jeg var på en veldedighetsreise, fordi organisasjonen fikk mange nye faddere. Og nei, Kenya badet ikke i rikdom av den grunn. Men det hjalp kanskje et menneske eller to, med mat, skolegang og klær. Husk hvor mye våre 200 kafè-kroner kan bety i et annet land.

Som sagt, så er det 4 dager igjen av konkurransen. Alt er opp til dere, og jeg ber dere; værsåsnill og la oss reise. Det ville betydd så mye Stem på oss her hvis dere gidder. For å stemme på oss, fyller dere inn navn og e-post til høyre på siden.

Tusen takk til alle dere som allerede har stemt, hilser fra jentene og sier takk også!

DIKTATOREN

Sofa. Teppe. Velour-dress. Bestevenninne. Coca cola. Myk kattepus. Film. Det er ikke noe annet å gjøre når regnet hamrer på ruta og himmelen er mørk.

Vi skal se The Dictator, og jeg gleder meg! Har noen av dere sett den? Jeg digger jo både Borat og Bruno, ler meg virkelig helt skakk. Håper denne er like bra, vil gjerne legge meg med et smil om munnen i dag også.

Takk for at dere fortsatt leser bloggen min selv om jeg er en kjip person om dagen.

BLOGGTIPS: LAMA

Mange av dere var nysgjerrige på det nye interiøret mitt fra Lama, så da syns jeg dere skal ta en kikk på bloggen deres. Det er Kath (som jeg deler kontor med) som står bak bloggen, og oppdaterer med nydelig interiør og fine bilder. Dere finner bloggen her 

Her går jeg og beundrer alt fra gulv til tak hos Lama, wiihuu! For et paradis.

AVFØRINGSTABLETTER

Så kommer høsten, og alt jeg ser med tunellsyn er ansiktsløse mennesker og blader med triste farger. Jeg vet at de egentlig er venner og fine farger, men det bare skjer noen ganger, at jeg står midt i en skobutikk, og må sette meg ned på en prøve-sko-krakk fordi følelsen av ensomhet og sorg griper tak i meg og gjør det vanskelig å puste. Og når det skjer, kan jeg høre på så mange "Be OK"- og "Keep your head up"- sanger og lese så mange "Its just a bad day, not a bad life"-quotes jeg bare vil uten at det hjelper.

På en sånn dag går man og kjøper dyre og fine ting til seg selv, før man går på restaurant med verdens beste venninne og forteller nøyaktig hvordan man føler det. Jeg er trist og lei meg, jeg føler meg så alene at jeg bare har lyst til å gråte, selv om jeg vet at jeg ikke er det. Og så avslutter man kvelden med verdens morsomste og mest godhjertede kamerater i fotenden av sengen, som kommer for å si god natt og fortelle den-gangen-jeg-fikk-uventet-diarè-historier. Og rett før man sier hade og låser døren bak seg, innrømmer man at; det var jeg som puttet 12 avføringstabletter i drinken din den kvelden. Og så sovner man med et stort smil om munnen.

SWEET 22

Dere gjettet riktig. Jeg ble fullstendig slått ut av min egen bursdagsfeiring, og etter å ha lest kommentarer fra alle dere som fikk øye på meg og mine venner, har jeg hatt bloggangst. Bloggangst er ti ganger verre enn fylleangst. Skal aldri mer invitere dere i bursdag. Dere trakkaserer vennene mine, og de er ordentlige mennesker som må få være i fred. Peace <3

Jeg har mye stygt å si om den kvelden, men det blir for dumt å la det overskygge alt det fine. Hadde tross alt en kjempefin feiring med mine beste venner, det var utrolig hyggelig å ha (nesten) alle samlet.

Det var så å si alle bildene som ble tatt, så jeg får vel leve med minnene i stedet for bildene for en gangs skyld. Tusen takk til alle mine kjære som gjorde festen til en fest!

THANK YOU FOR MAKING ME PRETTY

Tusen takk til Daniel på Ruhs for at han tok i mot en morgengretten og vandrende ettervekst, og gjorde meg om til et fornøyd og vandrende menneske på et øyeblikk.

Og takk til jentene på Neglhuset som fikset både manikyr, pedikyr og vipper på meg, så jeg skulle være fin til bursdagen min. Ingen over, ingen ved siden av, like fornøyd som alltid 

Dette er faktisk mine egne negler, det er bare lagt acryl oppå dem. Wihu! 50 % naturlig, det er i hvert fall en start. Husk å like både Ruhs og Neglhuset på Facebook, så får dere med dere alle news og tilbud.

//Reklame

MOVE THAT BUS

Alle bare; ææææ, drikker du appelsinjuice når du spiser egg og bacon, det er jo IKKE lavkarbo! Hello. Jeg spiser ikke low carb, jeg spiser maten jeg liker og prøver å unngå gluten fordi det gjør meg syk.

I don't care if I'm det biggest fuckin bitch in town.

Med  dette fine bildet vil jeg gjerne informere mine relativt nye lesere om et par ting de kanskje ikke har fått med seg:

* Jeg spiser ikke riktig.

* Jeg kler meg ikke riktig.

* Jeg gjør ikke noe riktig.

* Men jeg er ganske happy.

Tidligere i dag var jeg jo litt bekymret fordi jeg hadde mye å gjøre, og for at jeg har lett for å bli sittende å tenke på at jeg har mye å gjøre når jeg har mye å gjøre. Så i kveld har jeg ligget i sofaen med min syke venn Kjetil, og snakket om at jeg har så mye å gjøre.

Kjetil sa til meg at jeg måtte begynne å gjøre noen av tingene jeg hadde planlagt å gjøre, og jeg syns det var greit, men først måtte jeg bare fortelle han noe veldig morsomt. Tidligere på dagen, stod nemlig samboeren min litt i veien på badet, og da sa jeg "MOVE THAT BUS"! Og det har jeg tenkt å begynne å si til folk som står i veien. Lo i over en time av min egen joke før jeg orket å begynne på alt jeg skulle gjøre. Var ikke det morsomt?

Jeg lagde blant annet partykrok på peisen. Velkomstdrikke i drinkfontenen! Når fontenen er oppe, da vet jeg at det blir bursdag. Den lyser til og med, og folk kan bare sette glasset sitt under, så får de drikke i glasset. Og som dere ser, så har jeg satt fram plastikkglass til gjestene. Det er sykt barnslig, men vennene mine knuser så mange glass. Dessuten eier jeg ikke 25 vinglass.

Nå skal jeg sove. Samboeren min har tenkt å vekke meg tidlig for å lage tapas, men jeg kommer ikke til å stå opp og hjelpe henne. Jeg tåler jo ikke maten vi skal servere, så ikke faen om jeg gidder å få så mye som en laksebit under neglene. Natta!

KUNNE TRENGT EN ASSISTENT I DAG

Det passer meg helt fint at jeg har fri i dag, for i morgen skal vi jo feire bursdag. Det er mye som skal gjøres. Jeg må for eksempel sitte lenge og stirre i veggen mens jeg tenker på hvordan jeg skal rekke å gjøre alt sammen.

Så i dag har jeg:

... Spist frokost. Egg og bacon og ferskpresset appelsinjuice uten fruktkjøtt, det er en start på dagen jeg ikke vil være foruten.

... Kjøpt bursdagsgaver til meg selv. Jeg har jo ekte bursdag om 6 dager, og hvem vet vel bedre hva jeg ønsker meg enn nettopp meg? Jeg er en av dem som aldri har bursdagsønsker til andre, men det er rett og slett fordi jeg ikke vil ha gaver.

... Funnet ut hva jeg skal ha på meg når jeg feirer bursdag. Jeg skal kun ha på meg dette smykket, for det er så utrolig fint. Kjole og sko kan dra til helvete, de er så kompliserte.

Får vel begynne å tenke på matlaging, ballonger og shaving av legger snart også. Skal bare stirre litt mer i veggen først!

NOSE CANDY

Jeg nevnte jo at jeg kjøpte duftlys her om dagen. Et duftlys som lukter bedre enn tøymykner. Hele verden stopper opp og bare; hæh, er DET mulig? Og jeg bare; ja. Duftlyset mitt lukter så godt at jeg helst vil sitte på rommet mitt og lukte på det hele dagen. Det lukter så godt at jeg vil spise det opp. Det lukter så godt at jeg bare MÅ dedikere et helt innlegg til det. Duftlys 

Jeg har kjøpt Voluspa-lysene både på "Fine ting" på Byporten og på Høyer motehus i Oslo. De fåes også kjøpt på nett her.  Min favoritt for øyeblikket heter Saijo Persimmon, men det dufter også himmelsk hos venninnene mine som bruker Crisp Champagne.

Edit: linken er fikset, dere må bare krysse av "Voluspa" på merker.

 

KONKURRANSE: BRYT BARRIERER

Nivea har et samarbeid med Cecilie Skog, hvor man kan vinne en helt syk opplevelsestur for seg selv og en venninne. Da jeg fikk høre om det, tenkte jeg; hmm, det ringer en bjelle, men hvem er den dama? Etter en rask svipptur innom Google, skjønte jeg at det ikke var så rart at jeg ikke kjenner godt til Cecilie Skog. For mens jeg har sittet på kafè eller fått fikset neglene, har hun vært på turer til Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen. Hun er den første kvinnen som har gått til Nordpolen! Damn, skulle hatt litt av det der i meg. 

Her ser dere en oversikt over premiene. Ser det ikke ut som en fantastisk opplevelsestur? Overnatte i snøhule på Finse? Det er i hvert fall noe jeg ikke har opplevd før.

Du kan delta i konkurransen på to måter:

1. Du kan sende en sms med "FINSE" til 2030...

2. ... Eller du kan gå inn på nettsiden til Nivea og delta der.

//Annonse

BURSDAGSINVITASJON

Alle som er over 20 år er hjertlig velkommen i min og Marias bursdag på Emil & Samuel førstkommende lørdag. E&S starter kvelden allerede kl 21:00, og alle som kommer seg over dørstokken før kl 23:30, kommer gratis inn.

Facebook-eventet finner dere her. Som dere ser, skal det være en bikinikåring der samme kvelden, den varer fra 21:00 til 23:00.

Emil&Samuel holder til i toppetasjen på Steen&Strøm i Kongens Gate. Hope to see u there! 

DØDEN PÅ OSLO CITY

Mine damer og herrer. I dag har jeg vært døden nær. Neida. Det bare føltes sånn. Jeg stod midt i et kjøpesenter da jeg plutselig fikk magekramper ut av en annen verden. Det gjorde så vondt at jeg måtte kaste opp, så jeg truet en taxisjåfør med å spy ned bilen hans hvis han ikke fikk meg til riktig side av byen på tretti sekunder. Veien hjem tok fire timer. Neida igjen. Det bare føltes sånn.

Nå skal jeg ligge i fosterstilling på hotellputa mi helt til jeg sovner. Den er sykt digg. Det er plass til hele meg oppå den hvis jeg virkelig kryper meg sammen.

Åh, stakkars meg. Og vet dere hva jeg skylder på? LOW CARB BURGER PÅ MAX! Aldri spis det. Aldri spis der. Fy faen.

Prøver meg på et lite smil da vettu. Bloggere skal alltid smile og være positive. Så her kommer 5 positive punkter ved tilværelsen min akkurat nå:

 Jeg rakk å kjøpe verdens deiligste duftlys før jeg ble dårlig, så rommet mitt lukter bedre enn tøymykner.

 Jeg har to gigantiske hotellputer som hver er en hel meter lang.

 Jeg har en myk pusekatt som trøster meg.

 Jeg har lært å aldri nærme meg en viss type fast food-sjapper igjen, uansett hvor "sunne" alternaltiver de tilbyr.

 Jeg har bursdag om 9 dager. I morgen skal jeg invitere dere i bursdagen min, invitasjon kommer!

Nok hjerter og positivitet for i dag, håper jeg får sove snart.

HAPPY BIRTHDAY BABE

I dag hadde min kjære bestis/samboer/partner in crime BURSDAG! Det er helt latterlig at folk skal ha bursdag på ukedager, for da er man jo så sliten, og det er tiltak å drikke vin og hele pakka. Men vi gjorde det beste ut av mandagssituasjonen, og har kost oss både på restaurant og med filmkveld.

Følte meg som en mann da jeg hadde vært og kjøpt blomster til samboeren min. Men hva kan man gjøre, liksom. Hun var så klar for å få blomster at hun kjøpte TRE vaser før helgen.....

Mariabestis og Idabestis. Ikke hver dag vi feirer bursdag med vann og salat, men det burde vi jammen gjøre oftere.

Siden jeg spiste så sunt, var jeg nødt til å ta på meg en pels som får meg til å se åtte ganger så stor ut. Jeg er jo snart så skrapa tynn at det ikke er mer igjen av meg....... Og alle som vil kjefte på meg for at jeg har på pels: den er arvet, og dere er mye mer dyremordere enn meg.

Slapp helt av... Vi feiret ikke FAKTISK bursdagen med salat og vann. Vi skal jo feire ordentlig på lørdag! Maria og jeg har - som nevnt, slått bursdagene våre sammen, og vi skal feire storslagent. Hvis dere vil komme, så starter kvelden på Emil & Samuel allerede kl 21:00, og alle som kommer før 23.30 kommer gratis inn! Det er 20 års aldersgrense, og dere finner eventet på Facebook her. Det skal være en bikinikåring på utestedet samme kveld, så derfor eventet er all about it. Men mer om det senere! Jeg må hoppe i køya. 

PARTY LIKE A LEMON

HALLO. Nå må disse dumme vennene mine slutte å feire bursdag. Jeg vil helst bare sitte hjemme og spise taco, for jeg blir så innmari dårlig av å drikke alkohol.

I går feiret Selma bursdagen sin - som egentlig var for tre måneder siden. Bare for å få gaver. Sykt nørd! Men jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å stille opp, så jeg tok på meg den mest synlige kjolen i hele Oslo, og dro på fest.

Det jeg husker best fra feiringen, er at jeg tråkket en stakkars jente på foten i et forsøk på å danse pingvindansen. Med stiletthæler! Foten hennes ble dobbelt så stor, og det ble hull i den. Jeg gråt en skvett i stad fordi jeg har så dårlig samvittighet, no kidding. Det kunne i det minste vært en fremmed, og ikke en venn av en venn.

LILLEBROR PÅ BESØK

HVA skjedde. Det var nettopp helg, og nå er det helg igjen. Akkurat som om jeg bare har knipset sånn som jeg gjør når jeg står på en flyplass på andre siden av kloden, og håper på at knipsingen skal gjøre at jeg plutselig ligger i min egen seng. Det funker aldri, men nå har det altså funket uten at jeg har knipset en eneste gang. Ukedagene flyr forbi, og plutselig er det tacotid, telys-tid og alt-for-sosial-tid.

Forrige helg var mamma den heldige vinner av audiens her i mitt Oslo-slott, og denne helgen er det lillebror sin tur. Den yngre, og litt mer mandige versjonen av meg, tok toget inn hit i dag, og vi har laget enchiladas og sett på TV til den store gullmedaljen.

Vi unnagjør familiekosen i dag, for i morgen skal jeg ta ham med på fest. Men ikke si det til mamma - av den enkle grunn at hun blir så misunnelig, hun fikk jo ikke være med på fest forrige helg. Når jeg tenker meg om, så inviterte jeg henne med meg på God Kveld Norge-fest, men hun bare måpte og sa at det ville hun hvert fall ikke på. Verdens beste mamma.

Kvelden er over. Vi har klappet katten, vist hverandre alt for mange videoer på Youtube, og begått Skruf-overdose. God natt.

GANSKE BLOGGETE

Jeg er så glad i dere om dagen, kjære lesere! Fordi dere er så snille mot meg i kommentarfeltet. Og slemme. Jeg blir glad uansett hva slags spor dere legger igjen, det gjør ikke noe om dere sier at jeg er mongolid og trenger mer enn èn støttekontakt.

En støttekontakt kan vel alle trenge en gang i blant. Spesielt jeg. I dag. For jeg er så støl etter treningen i går at jeg ikke klarer å gå. Men gå må man jo, i hvert fall når man skal til butikken. Dere skulle sett meg. Eller så skulle dere ikke sett meg. Så sikkert ut som jeg hadde en pinne stukket opp i ræva og langt opp i ryggraden, det føltes i hvert fall veldig feil å gå.

Ettersom jeg ikke hadde andre gjøremål enn å lage middag og fjerne sminken, har jeg nå unnagjort alle dagens gjøremål. Så gjett hva jeg har gjort; jeg har tent levende lys og lagt meg i senga for å se på TV-serier. Hverdagslykke!

Bevis for at jeg har tent levende lys. Fine stjerner, hæh? Syns det var litt bloggete.

VIL DU LÆRE Å LAGE VIPPER?

Sist jeg var hos Neglhuset, fortalte de meg at de skal begynne å holde vippekurs! Hvor fantastisk er ikke det? Neglhuset ER best (i hvert fall i Oslo) på vippeextensions, og de får ofte kunder som har vært andre steder og fått et mislykket resultat først. Så det er virkelig ikke noe jeg sier bare fordi jeg har et samarbeid med dem.

Men tilbake til vippekurs. Dere kan ringe eller sende en SMS til tlf: 458 33 166 hvis dere er interessert i et vippekurs, eller hvis dere har spørsmål rundt tider, pris og diverse : )

Dere finner Neglhuset på Facebook her.

Her er jeg med Agnes og Egle, dronningene av vipper og negler 

Ett øye med, og ett øye uten vippeextensions.

I DAG ER JEG FEM ÅR. SERR.

At the office eating some healthy lunch, getting skinny, you know... Kødda. Kjøpte denne dritten fordi den så god og sunn ut, men den smakte gress og isopor, så jeg kastet den med en gang jeg hadde tatt bilde til bloggen. Blog life as we know it.

Etter at jeg hadde kastet lunsjen min, drakk jeg fire energidrikker. Så hoppet jeg litt rundt som en ape på kontoret, og så gikk sjefen på do. Facebooken hennes var så ensom, så jeg bestemte meg for å dra på med litt vaskeekte HUMOR!

Så ble jeg sendt på gangen. Hade.

MY NIGHT

I dag dro jeg på trening etter jobb. Dro på med to gruppetimer rett etter hverandre, så nå sitter jeg i sofaen og skjelver i knærne. Herregud, jeg er sikker på at jeg så ut som en klovn på trening i dag! Men sånn er det vel når man prøver nye typer gruppetrening. Men jeg ble svett uansett, så da var det ikke så galt at det ikke var godt for noe.

Oh yes, jeg fikk kjøpt bananer! Det gikk helt fint. Så nå skal herr banan og jeg se Dokument2 på TV2 før vi hopper til sengs. Jeg hopper til sengs - uten bananen.

JEG SKULLE BARE KJØPE AGURK

Jeg er jævlig utilpass med å stå alene midt på gata midt i byen midt på dagen. Så når jeg oppdager at jeg har en time på meg før bildene mine er ferdig framkalt, bestemmer jeg meg like gjerne for å gå på matbutikken for å slå i hjel litt tid.

Problemer er bare at det eneste jeg trenger er en agurk, og de fleste vet jo at man ikke bruker særlig lang tid på å handle en agurk.

Men jeg er fast bestemt på å bruke all tiden min på matbutikken, og når jeg har lagt en agurk i trillekurven min, blir jeg gående langs hyllene og kikke grundig på alt som er å kikke på. Juice-kartonger, firstprice-emballasjer, bleiepakker og halvråtne epler. Plutselig har jeg gått hele runden, og befinner meg ved agurk-kassa ved inngangen igjen.

Jeg begynner å føle at de ansatte som legger på plass nye grønnsaker tenker at jeg stjeler i butikken deres, ettersom jeg labber rundt uten å finne noen av varene deres interessante nok for trillekurven min. Men mistanken om mistanken glemmer jeg fort, for inn kommer den kjekkeste mannen jeg har sett på... Tja, ett år.

Han er mørkhudet, nærmere to meter høy, og drar hånden gjennom håret på en veldig stilig Hollywood-måte når han kom hastende inn i lokalet. Jeg holder pusten og lager en beskjeden trutmunn, mens jeg lurer på om han kommer til å se min vei.

Han ser ikke min vei. Haster bare bort til kjøleskapet med juice. Han trenger juice. Jeg trenger også juice - plutselig. Jeg haster meg forbi bananer og pærer, mens jeg tenker; hva faen er det jeg driver med. Jeg har null planer om å snakke til ham. Jeg snakker ikke til fremmede mennesker på butikken - spesielt ikke på grunnlag av at de ser bra ut. Rettelse: jeg snakker spesielt ikke til menn som ser jævlig bra ut.

Før jeg rekker å tenke ferdig, er jeg borte ved kjøleskapet. Herregud så teit, tenker jeg, og bestemmer meg for å bare gå rett forbi.

De forbanna røde, ustabile trillekurvene. Forbipasseringen går dårlig, og kurven min velter fordi hans står i veien. Agurken min triller ut på gulvet, og jeg kaster meg etter den i refleks. Sitter på huk med agurken i begge hender, og hever blikket. Og der står han og ser ned på meg. Så ser han på agurken. Og så ser han på meg igjen. Jeg kjenner at jeg rødmer, og jeg vet ikke engang hva jeg gjør når han rister på hodet, og ser på agurken en siste gang før han går sin vei.

Jeg legger fra meg agurken, og går ut av butikken samme veien som jeg kom inn. Først når jeg kommer ut i folkemengden, tør jeg å tenke det: jeg dro nettopp en skikkelig rasistisk vits - uten å mene det.

Slik ser handlelisten min ut nå, så ønsk meg bedre lykke denne gangen:

* Bananer.

@ THE OFFICE

Jeg sitter på kontoret og rister av energi. Har oppdaget en energidrikke uten sukker og karbohydrater som kan holde meg kjørende en hel dag uten mat. Det skal selvfølgelig ikke brukes på den måten, er bare overrasket over hvor kvikk jeg blir uten "ekte næring".  Og jeg er virkelig så utrolig lei av all mat, jeg er til og med lei av sushi! Må snart ut i byen og prøve å finne noe lunchspiration. Redd for at jeg blir et eneste stort koffein-vrak snart, hvis jeg ikke finner en appetittvekker...

Gjett hvem som styrer temperaturen her på kontoret. Denne fjernkontrollen skal jeg vokte med mitt liv... 

PS. IKKE LEV PÅ ENERGIDRIKKER OG INGEN MAT! NÅR JEG SKRIVER SÅNT ER DET MED EN KLYPE SALT, MEN SÅ ER DET ALLTID EN HAUG AV IDIOTER MED BART OG BRILLER SOM SKAL FORTELLE MEG AT JEG ER GRUNNEN TIL AT UNGDOM TAR LIVET SITT, SLANKER SEG OG BEGÅR SKOLEMASSAKRE. SPIS MAT.

KINO MED JENTENE

Høstkvelder er i seg selv mørke og triste. Men hvis man krydrer dem med sosiale sammenkomster og hyggelige gjøremål, blir de plutselig langt hyggeligere. Vi jentene er veldig enig i at vi må bli flinkere til å finne på koselige ting i hverdagen, sånn at høsten blir noe positivt for oss.

I går dro vi på kino, hvor vi fikk ledd masse, og spist enda mer popcorn med popcorn-krydder. Hva er greia med popcorn-krydder, forresten? Det er helt nytt for meg. Jeg krydret popcornet mitt med så mye cheddar at tre never med poppa mais var nok. Ugh!

Tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på interiøret vårt i innlegget under! Prøver så godt jeg kan å svare på kommentarer i kommentarfeltet, og kommer flere bilder snart!

Now, back to work.

HJEMME HOS MEG

1. juli flyttet jeg inn i ny leilighet med min beste veninne Maria. Det har jeg fortalt dere svært lite om, og jeg har heller ikke vist dere noe særlig av leiligheten. Så nå som vi har innredet til høsten, tenkte jeg at det kunne være passende! Er flere av dere som har spurt om å se bilder av leiligheten. Alt er ikke på plass enda, så dere får noen detaljbilder. Mer kommer når absolutt alt er på plass!

Vi har valgt en nydelig kombinasjon av blått og beige for høsten og vinteren, og det er blitt utrolig hjemmekoselig her. I sommer har vi kjørt hvitt, sølv og limegrønt, men nå føles det mer lunt og trygt. Ikke la dere lure av de iskalde bildene!

Dere som har hengt med her på bloggen lenge, husker sikkert de hvite og rosa leilighetene jeg har hatt tidligere. Det er det slutt på. Er veldig fornøyd med det som er godt i gang med å bli et hyggelig hjem her nå, og jeg gleder meg til å vise dere mer!

Helt ærlig, hva er deres mening? 

TIPS TIL NY SERIE

Jeg tror jeg har fått meg ny favorittserie! Jeg har jo begynt å se på Keeping up with the Kardashians, og er det en ting som er sikkert, så er det at jeg ikke keeper up i det hele tatt. Jeg har ikke like mye penger som dem, jeg har ikke like mye klær som dem, jeg er ikke like pen som dem, og jeg kan ikke reise nær en tiendel av hva de gjør. Så hvorfor sitte og se på noe som får deg til å føle at du ikke strekker til her i verden? Hvorfor ikke se på noe som gir deg all selvtillit i verden i stedet?

"Here comes honey boo boo" handler om en GAL amerikansk familie. Yngste datteren på 6 år deltar i alle skjønnhetskonkurranser hun kommer over, og livet til familien dreier seg stort sett rundt dette. Glemte jeg å nevne at 6-åringen (honey boo boo) er den smarteste og mest reflekterte i familen?

I videoen over kan dere få en liten smakebit av den gaaale familien, haha... Dere MÅ begynne å se på serien. Tror ikke den har kommet til Norge enda, men dere kan se den på nettet her.

DET VAR EN GANG

Det var en tid da jeg ikke hadde blogg. Jeg hadde minst ti forskjellige dagbøker jeg skrev, tegnet og limte inn bilder i, og jeg skrev små noveller på familie-pc'en. Gjemt inni en mappe som var gjemt inni en mappe som var gjemt inni en mappe.

Det var en tid da jeg ikke hadde Facebook. Jeg husket bursdagene til mine beste venner i hodet, og når det var på tide å feire meg selv, sendte jeg invitasjoner i posten. Jeg hadde mange færre tusen venner, men mange flere å finne på noe med.

Det var en tid da jeg ikke hadde Twitter. Snodige tanker og sarkastiske bemerkninger testet jeg ut rundt middagsbordet, og kjente mennesker leste jeg om i avisene.

Det var en tid da jeg ikke hadde Instagram. Jeg var den eneste av vennene mine som hadde digitalkamera, og det var stas. Vi pyntet oss med mammas kjoler, blomster i håret og tonnevis av sminke, og lekte modeller foran grafitti-veggen bak Rimi. Bildene ble printet ut, og jevnt fordelt mellom soveromsveggen og Deiligst.no.

Det var en tid da jeg ikke hadde iPhone. Og jeg er ikke sikker på om jeg var mer eller mindre sosial den gangen. For på èn måte gjør det meg asosial å ha den lille dingsen i hånda konstant. Jeg er kanskje en halvhjertet lytter når Facebook piper på skjermen, og kanskje en tafatt samtalepartner når Twitter slenger meg spydigheter. Men på den andre siden, så var jeg aldri vært i kontakt med så mange mennesker på samme tid, for ikke å snakke om hvor tilgjengelig jeg er nå - over alt.

Jeg tenker ofte over hvordan sosiale medier og duppedingser har forandret livet mitt, og jeg tror det er såpass mye at jeg har vanskelig for å gape over fakta. Hvem var jeg før jeg delte hverdagen min med tusenvis av fremmede, både i form av tekst, bilder og video? Hva fylte jeg tiden med, den dødtiden jeg nå bruker på å oppdatere meg på hva som skjer i både vennekrets og verden? Hvordan hadde jeg det med meg selv før jeg ga tusenvis av fremmede mennesker muligheten til å fortelle meg at jeg var pen, stygg, tynn, tjukk, kul, teit, morsom, kjedelig, smart og dum?

For å være helt ærlig, så har jeg vanskelig for å huske hverdagen uten likes, retweets, pokes, kommentarer og venneforespørsler.

ALL NIGHT - DREAMON

Jeg heier fortsatt på Dreamon. Over kan dere høre den nye låta og se den nye musikkvideoen, og hvis dere også heier: kjøp låta her.

Hva syns dere? Likte dere låta og videoen?

BIRTHDAY COMING UP

Jeg må klype meg i armen når jeg ser på kalenderen. Det er september igjen. Allerede! Det gjør meg ingenting, det er bare det at tiden går så utrolig fort. Syns ikke det er lenge siden jeg fylte 21 år, og nå fyller jeg straks 22.

Med årene har jeg begynt å elske høsten. Tidligere har jeg bare hengt regnvær, kulde og vinterdepresjon på høst-knaggen, men nå ser jeg på den som noe koselig. Varme og deilige klær, og kvelder i sofaen med bok og pledd, mens regnet hamrer på ruta. Sand og svette kan helt fint vente til neste år - og en tur til varmere strøk er heldigvis bare tastetrykk unna om det skulle bli en alt for hard høst.

Men det beste med høsten og september: BURSDAG! Jeg har bursdag, og jeg elsker bursdag. Ikke fordi jeg blir eldre, og ikke fordi man får gaver. Men fordi det er den tiden på året hvor jeg får sett nesten alle menneskene jeg bryr meg om. På selve dagen skal jeg være i Danmark med familien. Farfar har bursdag samme dag som meg, så da kan vi jo flagge for to fluer i en smekk. Og så skal jeg selvfølgelig feire bursdag med venner! Min samboer Maria har bursdag noen dager før meg, så for første gang har vi bestemt oss for å feire sammen. Å, som jeg gleder meg!

Til sistnevnte anledning er jeg selvfølgelig på kjolejakt. I år som i fjor, og i fjor som alle årene før der igjen. Like vanskelig hver gang. Har funnet noen alternaltiver jeg liker, men tar gjerne i mot tips til andre sider som selger fine bursdagskjoler.

Alle kjolene finner dere her. Den nederste til høyre var kanskje litt for naken....?

RUNNING GIRL

Man får virkelig følelsen av å være tidlig ute på løpetur når det ruller en russebuss forbi... Og jeg vet ikke hvorfor det dunker russebusser rundt i gatene på denne tiden av året, men jeg må si det var en god følelse. Blir litt sånn; pøh, ungdommen nå til dags. De leker russ og drikker seg snydens, og her sprader jeg rundt i treningstøy! Èn null til meg!

Har fått nytt treningstøy - igjen! Jeg elsker å ha nytt treningstøy, av en eller annen grunn gjør det hele saken mer spennende, når man står opp og skal manne seg opp til en svett økt. Elsker spesielt den blanke jakken med refleksdetaljer og ventilasjon på ryggen ♥ 

Treningsbuksene med hold in fra Rönhisch er også helt priceless. De får deg til å se slankere ut! Trenger jeg å si mer... Neida, men det er faktisk veldig betryggende at noe strammer inn mage, rumpe og lår mens du strammer det opp på ordentlig.

Alt treningstøyet kan kjøpes her til en fin pris.

5 joggetips: 

♥ Løp sammen med en venn, så kan dere presse hverandre. Det er mye lettere å tillate seg "å gå resten av bakken" hvis man er alene.

♥  Bruk ti minutter kvelden før til å finne nye sanger til spillelisten! For meg gjør musikk så å si ALT når jeg skal løpe.

♥  Invester i et par gode løpesko, og i nytt treningstøy av og til. Treningsgarderoben bør prioriteres minst like mye som hverdagsgarderoben. 

♥  Finn nye ruter å løpe. Variasjon i rute er minst like viktig som ny og gira musikk!

♥  Skryt så mye du kan på sosiale medier hver gang du trener....

LØRDAG MED MAMSEN

Etter kvelden i går var jeg ganske sikker på at mamma Wulff kommer til å komme oftere på Oslo-besøk. Etter dagen i dag skal hun flytte hit! I hvert fall i hodet mitt. Vi må bare jobbe ganske hardt for å overtale pappa Wulff, for han ser ikke noe sjarmerende ved Oslo i det hele tatt.

I dag morges tok jeg med meg mamma til Artesia Spa, og som dere vet er jo Artesia et av mine favorittsteder i Oslo. Der får jeg ro i sjelen og pleie til kroppen. I dag har jeg plasket i bassenget som en frosk, mens mamma har kost seg med massasje. Prøvde å få henne ned i kuldestampen også, men hun bare; det er ikke plass til meg oppi her. Og ettersom det ikke var plass til mamma som er halvparten av min størrelse, gadd jeg ikke å prøve selv en gang. Fjooh!

Artesia har to avdelinger i Oslo. Jeg er veldig glad i å være på Grand Hotel også, men på Majorstua er det mørkere og en mer avslappende atmosfære - syns jeg. Dere finner dem på Facebook her.

Etter en fin morgenstund på spa, tok vi med oss samboeren på lunsj og shopping i Bogstadveien. Pasta Basta! Hva er det for et sted å gå på når man ikke spiser pasta? Heldigvis hadde de veldig god cæsar-salat! Og shopping ble det ikke mye av, ettersom man nærmest måtte gå i kø for å se på plagg i butikkene. Kan ikke folk bare holde seg hjemme, så jeg kan shoppe i fred? De kjøper jo ikke noe uansett, går bare rundt og roter til butikkene og lager alt for mye lyd. Hater dem. 

Jeg har verdenes beste mamma, og nå har hun dratt. Men som sagt; snart flytter hun hit! Med pappa i bur. Jeg har lovt at vi skal ut og spise og dra på spa hver eneste dag, og at vi skal stenge av Bogstadveien på lørdager sånn at hun og jeg er de eneste menneskene der :-)

 

LILLEASIA I HEGDEHAUGSVEIEN ♥

I kveld har mamma, to av mine bestevenninner og jeg vært på Lilleasia i Hegdehaugsveien. Mamma Wulff er sjeldent på besøk i hovedstaden, så vi må jo selge inn Oslo ved å ta henne med på de beste stedene!

Etter å ha vært ute i kveld, mistenker vi at hun kommer til å komme tilbake hver helg. Lilleasia var et eventyr for smaksløkene, både sushien og thai-rettene var helt fantastiske! For ikke å snakke om servicen. Nytt stamsted, ingen tvil.

Så glem pizza og salat på Olivia, gå heller rett over veien og få sushi fra himmelen. Bestill en flaske tørr Chardonnay, og følgende å spise:

Forrett: kokkens sushi mix

Hovedrett: panang kai (kylling i karri)

Hovedrett:  chuan bou and (grillet and i rødvinsaus)

Hovedrett: kung saus ma kam (grillede kongereker med tamarind-saus)

Hvis dere er flere, bestill alle disse hovedrettene og del på dem, så dere får smakt litt av alt. Nå er vi hjemme i sofaen med Senkveld på TV'en, for en herlig kveld!

Selma lærer mamma å bruke pinner, hehe.

Jeg får mange spørsmål om Oslo-tips, og dette er definitivt et av mine beste ♥ 

KO-KO-KO-KO-KOKOSFACE

Jeg må bare starte innlegget med dette, slik at det er det som får størst oppmerksomhet: ALLE MÅ DRA TIL IKEA OG KJØPE GLUTENFRIE KOKOSBOLLER! DE ER SÅ JÆVLIG GODE. Altså. Jeg har smakt kokosboller på Rimi, på Kiwi, på Meny, på 7Eleven, og på Joker har de ikke kokosboller en gang. Ikea sine kokosboller slår ALLE.

Etter å ha lest det, gjetter du mest sannsynlig riktig. Jeg ligger i sofaen med et fat kokosboller. Et eller annet klisjè-dynket kvinnemagasin innbilte meg en gang at man ikke blir tjukk av kokosboller, så jeg spiser dem som en hest. Eller løve. Eller mann.

Nå har jeg allerede nevnt at jeg spiser kokosboller, og at jeg gjør det i sofaen. Utenom det kan jeg jo fortelle at det er helt mørkt i rommet, utenom et par levende lys, og jeg har nye puter og pledd over alt. Føler meg som dronningen av verden. Og gud, så happy jeg er! Mulig det skyldes den nye energidrikken jeg har oppdaget, men jeg velger å tro at jeg faktisk er happy på ekte. Var jo litt deppa sist jeg blogget, men det kan ikke ha vært noe annet enn søvnmangel.

La oss ta en titt på hva jeg har gjort siden sist...

... Jeg har utvidet mine "kokkekunnskaper". Belinda har laget sin egen oppskrift, og den var hun så snill og dele med meg. Jeg ELSKER den! Akkurat som kokosboller. Så jeg bestemte meg for å lage suppe for resten av uka, men så ble det tomt på to dager. Kanskje jeg ikke var uvenner med mat likevel. PS. Dere har spurt litt om jeg har glutenallergi osv. Jeg har ikke fått noe påvist, jeg har bare bestemt meg for å kutte ut brød, pizza, pasta, melk - og den slags. For jeg blir rett og slett dårlig og slapp når jeg spiser det. Jeg har ikke nok kunnskap til å ikke få i meg noe, men for eksempel så kan jeg bli dårlig hvis jeg drikker et helt glass melk, men ikke hvis jeg spiser ost som det er melk i. Så hva som feiler meg vet faen ikke jeg.

... Jeg har bært rundt på Bella som en baby, hun har fortsatt løpetid. Det var flaks at samboeren min sa høyt her om dagen at hun ønsket Bella død, for da slapp jeg å si det. I stedet sa jeg; hvordan kan du SI noe sånt? Du er jo helt grusom! Altså, jeg ønsker jo ikke Bella død. Men hun har holdt oss våken om nettene. Det resulterer i at hun må ligge i bur hele natten, og derfor må jeg bære henne rundt i favorittstillingen hennes hele dagen. Miao.

... Jeg har lekt at det er julaften. Hva mer skal man si om bildet... JO! Mitt beste bloggtips er at man bør ha venner med STOR bil, for det kan fort bli for liten plass i en liten bil.

... Jeg har vært på jobb, selvfølgelig. Og dette bildet var ikke ment for bloggen, så jeg beklager virkelig snusreklamen. I bakgrunnen ser dere Kathrine. Som jeg har nevnt tidligere, så deler vi kontor. På døra vår har vi et skilt hvor det står Wulff & Kath. Det er kult.

... Og så har jeg vært på show, da. På Chat Noir. The show must go on! Det var kjempegøy, og jeg fikk sansen for Bettan. Og så ble jeg litt lei av paljetter, og det er bra, for jeg elsker paljetter nesten like høyt som kokosboller og karrisuppe.

Nei, nå må jeg gi meg her. Stua er så koselig nå, med det fine nye interiøret sitt. Skal sitte og nyte det..........Okei da- mens jeg ser på Keeping up with the Kardashians! :-(

PS. Overskriften på innlegget er forresten en parodi på Gaga's Pokerface. Le litt, da. 

HALVÅPNE ØYNE

I natt tror jeg faktisk at jeg opplevde hvordan det er å ha en liten baby SOM SKRIKER HELE NATTA. Bella har løpetid, og hun skriker så høyt at jeg er sikker på at det høres ned på gata. Hele tiden. Det er virkelig helt forferdelig, og jeg er så trøtt at jeg ikke vet om navnet mitt er Britt, Bernt eller Ida. ZZZZ.

Trøtt mor. Den katten  steriliseres, stakkars. Men jeg vil jo at hun skal bli mamma først, tenk å frarøve noen den muligheten uten derse samtykke. Er det noen som har en fin manneperser som har lyst å bli pappa? Grøss, nå ble jeg kvalm... Men seriøst - vi trenger en pappakatt.

Svart kaffe, Pepsi Max og snus i både over- og underleppa. Gudene jeg tilber når jeg er trøtt. Vær snille og la meg komme gjennom denne arbeidsdagen med åpne øyne!

SUCKY FUCKY CRAPPY DAY

YOLO 4EVER LZM. For en tullemåke jeg er, er jo egentlig veldig glad i livet om dagen. Kanskje det spiller en liten rolle at det er blitt FUCKINGS HØST UTE?! Hva skjer med verden, hva skjedde med sommern, og hva kommer til å skje med meg når snøen kommer? RIP.

FOR EN HELG

Jeg føler at denne helgen har vart i en uke, for jeg har gjort så mye rart. Og nå er jeg bare utrolig sliten. Har vært på gardeball hvor jeg måtte sitte rett i ryggen og snuble rundt i verdens lengste kjole hele kvelden, kjipt å være lav. Og så har jeg hatt besøk av noen av mine beste venner - vi drakk vin og spilte party-Alias. Og så har vi vært på byen en tur, hvor vi plutselig fant oss selv sittende i et bord i hjørnet og være enige om at "vi begynner å vokse fra dette". Og så har mine verdens-beste-foreldre vært innom en tur. Og i dag kom Peppes på døra med glutenfri pizza. Ikke akkurat en fest i munnen. Nå svikter både hode og tastatur-fingre, så la oss bare se på noen fine bilder.

Alle burde starte lørdagskvelden med party-Alias. Stemningen blir veldig god. Og ting blir fort veldig vanskelig etter et par glass vin.

Idabestis: det er et lite dyr som bor i havet...

Mariabestis: flodhest!

Idabestis: ...Nei, det går sidelengs!

Mariabestis: flyndre!

Idabestis: det har skall på ryggen, og man kan spise det. Og husk at det går sidelengs!

Mariabestis: reke!

Og alle bare; krabbe......