WE CAN'T STOP

Thea er min aller snilleste venn - det tror jeg alle vennene mine er enig om. Hun hadde bakt gluten og laktosefri sjokoladekake. Og det beste av alt: den smakte som rosa skyer på himmelen!!!! Beste kaka jeg har smakt, og den inneholder verken pest eller kolera. Skal få skaffet den oppskriften ASAP. 

Det er selvfølgelig ikke en ekte sigarett vi har i senga, det er en plastpinne det kommer damp ut av, haha.

For en gjeng... Er så glad i dem! Kanskje ekstra glad i dem, nå som jeg ser dem så sjeldent. Tusen takk for at dere kom jenter, og tusen takk for fine gaver 

BIRTHDAY CRIB

Da jeg kom til Oslo i går, sjekket jeg inn på Frogner House Apartments, hvor jeg skulle feire bursdagen min. Jeg har aldri vært  lite forberedt før en bursdagsfeiring, så var litt stressa. Men heldigvis er leilighetene på Frogner House kjempefine og med store, luksuriøse møbler. Så et par ballonger, og vips, så var det bare å ønske velkommen!

Sykt fin blomsterbukett fra Neglhuset, for en hyggelig overraskelse!

Frogner House hadde fått med seg at det var bursdag, så jeg fikk smågodt, bursdagskort og vin! Namnam.

De rosa bukettene og bamsen har jeg virkelig ingen kommentar til, hoho...

Bilder fra selve bursdagsfeiringen kommer, jeg skal bare lete gjennom 200 hoppe og trutmunn-bilder for å finne noe brukbart.

MAST: COSMETIC BAGS

Jeg har tidligere introdusert dere for MAST, Makestyle sitt eget merke. Nå har MAST-krølltengene fått selskap av MAST-sminkevesker, en eksklusiv kolleksjon i skinn og god kvalitet.

Den store sminkevesken heter Quin Beauty Bag, og finnes i sort og hvit. Den lille heter Calli Beauty Bag og finnes kun i hvit.

Disse veskene fungerer perfekt til oppbevaring på badet. Jeg elsker at veggene er harde, noe jeg savnet på Lulu sine sminkevesker.

Quin bruker jeg til litt større produkter, som hårspray, hårbørste, parfymer, kremer og så videre. Calli har gleden av å passe på hverdagssminken min. Er de ikke fine?!

Den andre delen av kolleksjonen, hvis jeg kan si det sånn, er av den mer hverdagslige toalettmappe-typen. Toalettmapper i skinn kan man jo ha i maaange år, så disse er en investering. Mine damer og herrer; Bowie-serien!

Serien har tre størrelser, og jeg syns de er en perfekt kombinasjon. Den største bruker jeg til typ deodorant, hårbørste, tannbørste, hårspray etc., den mellomste bruker jeg til sminken min, og i den lille har jeg antibac, smertestillende og alt det andre man ville hatt med seg på en øde øy.

Det er rett og slett perfekt å ha Quin og Calli stående på badet, og så lemper man bare over i disse når man skal utenfor husets fire vegger.

Toalettmappen finner dere her, sminkevesken her og den minste pungen her. Alle veskene finnes i alle fargene :-)

RABATT 

For å feire de fine sminkeveskene sine, har Makestyle 100 kroner i rabatt på alle veskene.

Men vi tenkte å gi mine lesere en liten goodie i tillegg, så dere skal selvfølgelig få en egen rabattkode! Alle som handler med rabattkoden i løpet av en uke, får med en lipgloss fra Sara Happ til en verdi av 199,-.

Rabattkoden er Wulff40

//Reklamebasert innlegg

OSLO NEXT

Paljettkjolene og champagnen (LOL) er pakket ned. Nå reiser jeg straks til Oslo for å feire meg selv. Den tradisjonelle rølpefesten med alle jeg kjenner er historie, spesielt nå som jeg ikke har noen leilighet å ha den i. Så jeg har leid en suite i stedet, hvor jeg har invitert mine nærmeste venninner. Så vi blir veldig få, men det blir nok koselig. Selv om det føles rart å ikke be flere av mine gode venner.

Hadde en veldig rolig og fin "feiring" med familien i går. Pappa lagde tapas, og resten av kvelden lå vi foran TV'en. Skikkelig familiefeiring skal jeg ha neste helg, så dette bursdagsgreiene vil jo ingen ende ta.

Men  er det bare å komme seg avgårde til O-town. Der har jeg det travelt med å blåse ballonger og forvandle udyret (meg) om til en skjønnhet. Jeg vet at det er mulig!

Vi blogges i morgen! Håper dere får en super lørdagskveld - vær smarte og tilbring den i sofaen :-)

BURSDAGSLUNSJ

Noen ganger - veldig sjeldent, enten hvis vi er sykt deppa eller føler at vi virkelig fortjener det, går Kalle og jeg på Kverneriet her i Tønsberg. Det er byens beste burger, men når jeg er ferdig spist er jeg så kvalm og overmett at jeg lover meg selv at det blir et år til neste gang.

Men når det er bursdag, da kan man dra på Kverneriet! Så i dag satt vi i sola på Kaldnes-siden av Brygga, og spiste som om det var den siste dagen i vårt liv.

Skulle egentlig legge hodet på skrått og posere med den usunne maten min - for å være litt sånn ironisk blogger som mobber rosabloggere. Det gikk ikke helt som planlagt. Ehe, sjekk den flyvende pomfrien!

Jeg angrer sjeldent når jeg har spist noe usunt, men nå angrer jeg. ER.SÅ.METT. Familiemiddag next!

ITS MY BIRTHDAY

Okey, da er jeg 23. Halvparten så gammel som mamma og pappa.

Jeg våknet av den danske bursdagssangen i dag, og skjønte virkelig ikke bæret. Jeg var jo på oppdagelsesferd i Kina, og hadde til min store skrekk nettopp oppdaget at jeg aldri kom til å komme meg hjem. Ever. Så å høre mamma og pappas under gjennomsnittet sangstemmer, var en glede og en betryggelse.

Etter den danske - og den norske bursdagssangen, fikk jeg kakao og pakker på senga. Hipp hurra, så koselig! Det er ganske fint å ha bursdag.

Jaaaa, jeg ser ut som en potet om morningen! Det har jeg arvet fra min far.

Nå skal jeg stå opp og lage en omelett, og slippe Bella ut på terrassen. Hun har stått oppå meg siden jeg ble vekket typ 7.30. Og jeg har fri i dag!!!

BLOGGEN FYLLER 7 ÅR I DAG!

... Can you believe it?! Haha, det er jo helt sykt. I dag har jeg blogget i syv år, og i morgen fyller jeg 23 år selv. Det er helt vilt, syv år!!!!

Burde jeg egentlig feiret det? Det har jeg så absolutt ikke gjort. Jeg har hatt matteprøve (som til min store overraskelse gitt kjempebra), og vært i svømmehallen og svømt helt til kroppen min ble gummi.

Nå har jeg endelig fått ryddet og vasket klor ut av håret, og nå skal jeg feire denne "bloggbursdagen" med noe varmt i halsen, pledd og sofa. Og Torsdag kveld fra Nydalen - som ikke er spesielt morsomt lengre , eller er det bare meg?

Kommer sterkere tilbake i morgen, da har jeg FRI og BURSDAG!!!

TILBUD: SWISS BEAUTY KIT

Dere husker kanskje at jeg har skrevet om disse produktene tidligere. Tannbleking og vippeserum fra Swiss Clinic! Nå har Swiss Clinic et pakketilbud på de to produktene, til den nette sum av 995 kroner! I utgangspunktet ville disse to produktene kostet 2990,- så dette er en kjempedeal.

Swiss Beauty Kit inneholder

♥ Swiss Lashes (vippeserum) 

♥ Swiss Whitening (tannbleking)

Jeg har hørt mange skrekkhistorier om vippeserum, alt fra at folk blir blinde til at øyenfargen skifter permanent - og selvfølgelig har jeg hørt om folk som mister alle vippene sine. Men jeg har en venninne som er vippeekspert (hun legger vippeextensions), og hun bruker dette vippeserumet. Hun sier at det er ett av to vippeserum som er trygt å bruke. Thumbs up!

Har selv sett resultater etter vippeserumet, og man kan helt fint bruke vippeserum selv om man har på seg vippeextensions.

Det er flere gode grunner til å velge Swiss Clinic

♥ Produktene er sikre, testede produkter som er enkle å anvende og har bevist effekt

♥ Fri frakt og rask levering

♥ Du kan kjøpe nå og betale faktura når produktene havner i postkassen 

♥ I følge Swiss Clinic har de 250.000 fornøyde kunder

Beauty kit'et kan kjøpes HER!

For å få rabatten deres, må dere bruke rabattoden "swissblog". Så dere må altså legge varene i handlekurven, og så fylle ut rabattkoden for å justere prisen.

//Reklame for Swiss Clinic

MIDDAGSTIPS: SCAMPISALAT

Jeg lagde scampisalat i går, og siden det er så godt, tenkte jeg å slenge det inn her som et lite middagstips. Den smaker ekstra godt dagen etter, så dette er både rimelig, enkelt og deilig  :-)

Dette trenger du

♥ Rå scampi med skall (til 4 personer lager jeg 800 gram, altså to poser)

♥ Chili og hvitløk (jeg bruker 3 røde chili og ca 12 hvitløksfedd

♥ Valgfri salat (ettersom scampi i hvitløk og chili smaker veldig mye, foretrekker jeg en salat uten personlighet til denne retten) 

Dette gjør du

♥ Kutt løk, chili og grønnsaker - og ta skallet av scampiene

♥ Sett stekepannen på litt over middels varme, og ha i rikelig med olje. Hele bunnen skal være dekket og vel så det. 

♥ Legg chili og hvitløk i stekepannen, og la det frese litt før du legger på scampiene

♥ Husk å ikke steke scampien for lenge, da blir den seig og gummiaktig! Snu scampien når den er blitt oransje på den ene siden, og la den steke i kort tid på den andre siden også. 

Velbekomme!

DETAILS ON A MONDAY

Det er så mange som har spurt hvor den fantastiske skinnbuksen min er fra! Hihi. Det er ingen fantastisk skinnbukse, det er en tights fra Gina Tricot.

Jeg er fremdeles på jakt etter den perfekte skinnbuksa, men ettersom man gjerne må ut med rundt 5000 kroner for en ordentlig en, må jeg finne den riktige. Den har jeg ikke funnet enda, så da får det holde med de billige og syntetiske enn så lenge.

Toppen og skoene er fra Bik Bok og øredobbene er fra By Malene Birger, forresten :-)

CELEBRATIONS

Puh, det er blitt mye vin denne uka. I hvertfall i forhold til hva jeg er vant til! I går hadde mamma og pappa 22 års bryllupsdag. Så det ble middag og vin hjemme, før jeg dro videre i bursdagen til Maria. Vi har jo gått fra å være samboere i Oslo til nesten-naboer i Tønsberg. Uansett; som dere sikkert kan gjette, ble det en del vin der også. Og en bytur etterpå.

Jeg tror jeg la meg klokken 6 i morges, og det var ikke fordi jeg var på nachpiel. Det er fordi det er helt umulig å få tak i en taxi i denne byen. Lurer på hvor mange unge jenter som går alene hjem i Tønsberg - det er i hvertfall alt annet enn trygt.

Gratulerer med bryllupsdag til verdens beste foreldre, og gratulerer med nye rynker til min kjære bestevenninne! 

DAMENES AFTEN PÅ MØLLER

Bloggen funker visst inntil videre, så da er det jo bare å blogge på :-)

På fredag var jeg på et event pappa har arrangert, Damenes Aften på Møller her i Tønsberg. Ellers "vors-bil" som eventet het, haha! Jeg skulle hjelpe til litt med noen goodiebags hadde jeg fått beskjed om. Jeg endte med å løpe rundt og fylle på glass og sette fram mat og rydde hele kvelden - så til alle som tror jeg jobber i et cathering-firma nå; jeg gjør ikke det altså!

Men eventet ble i hvertfall svært vellykket, med live band, god mat og mote/bil-show. Fant et par biler jeg skal kjøpe, så nå mangler bare lappen....

INFO

Lang historie kort: Nettavisen har kjøpt opp Blogg.no, så nå flytter jeg inn dit igjen. Tilbake der hvor alt startet - vi får se hvordan det går! Må ærlig innrømme at det føles litt rart.

Og på grunn av dette, er det mulig at det blir litt nedetid på bloggen det nærmeste døgnet. Bloggen skal tross alt flytte, og den har et jævlig stort flyttelass.

Holder dere oppdatert!

HØST

Man skal alltid se det positive i ting, sier de samme menneskene som alltid sier; letter sagt enn gjort. Enkelte ting kan det være vanskelig å se positivt på - som at sommeren drar sin vei, for eksempel. Men akkurat det ser jeg jævlig positivt på. For det betyr at det blir høst.

For meg betyr høst...

... At jeg har bursdag. Jeg har bestemt meg for å like bursdager helt til jeg fyller 26 (om tre lange år). Da kan jeg begynne å få panikk og hyperventilere når jeg tenker på at jeg ikke er gift og har barn. Herregud, jeg håper i det minste jeg er gift om 3 år. Jeg fyller 23 år nå, den 27. september.

... At jeg kan kle på meg tjukke klær og lag på lag. Slipper å holde inn magen hele tiden.

... Mange gode bøker som skal leses - biblioteket blir en god venn på høsten. Jeg er kanskje litt skrudd som liker å kjøpe bøkene selv, men lese dem på biblioteket.

... At jeg snart kan dra fram verdens deiligste og fineste vinterjakke!

... Reise reise reise. Reising er det beste jeg vet, og jeg er jo vant til å reise hele tiden. Slik blir det ikke når man går på skole, så da må man bruke ferier og helger så godt man kan. I høst skal jeg rekke New York, Paris og London. Er så redd for hudkreft, så droppet høstferiens sydentur i siste liten - sparer heller det til det er så kaldt her hjemme at jeg har lyst til å dø.

... Mange timer på sofaen under et varmt pledd, med en kopp kakao med krem,  og mange episoder av en spennende TV-serie - og verdens fineste pusekatt i armkroken.

... At jeg kan gå med Uggs! Dere kan si hva dere vil om Uggs, jeg hadde gått med dykkermaske og svømmeføtter i hverdagen om det var like behagelig.

Hva betyr høst for deg?

MINE LØPESKO: ENERGY BOOST

Jeg nevnte så vidt tidligere at jeg hadde vært på Løplabbet og kjøpt meg nye løpesko; Adistar Boost fra Adidas. Beina mine er fremdeles ikke ved sine fulle fem, men med  gode sko på beina merker man jo at man tidligere har løpt med helt feil sko.

Da jeg prøvde skoene på Løplabbet, sa jeg "det kjennes ut som å ha på seg sokker. Jeg vil være oppi her". Og det er visst den følelsen man skal ha når man velger ut løpesko.

Nå har jeg vært så heldig og bli et par joggesko rikere - jeg ønsker Adidas Energy Boost velkommen til samlingen!

Energy Boost ble lansert i 2013, og Boost-skoene har faktisk vunnet Runner's World Best Debut Award 2013. De perfekte marathon-skoene sies det.

Hemmeligheten bak Boost ligger i de tusenvis av små energikapslene som utgjør skoens midtsåle. Med sin unike cellestruktur utløser kapslene energi mer effektivt i hvert steg, noe som resulterer i at Boost kombinerer myk støtdemping med høy responsevne, noe som tidligere har vært et paradoks. 

Eller for oss som ikke er helt inne i fagspråket, kan jeg heller si det på denne måten; både Adistar Boost og Energy Boost er en drøm å løpe i. Jeg får nesten lyst til å le av de gamle løpeskoene mine. De er myke og føles som en sokk på foten, samtidig som jeg føler at de gir god støtte og har god demping. God demping er det viktigste for meg i en sko, da jeg tydligvis lett får beinhinnebetennelse når jeg har en "god" løpeperiode.

Jeg kommer nok til å bruke Boost fra Adidas når jeg skal løpe New York Marathon i november, men jeg er ikke helt sikker på om det blir Adistar eller Energy enda. Må teste dem ut litt lengre før jeg bestemmer meg!

Èn ting har jeg i hvertfall lært; har du ikke gode løpesko, kan du like gjerne la være å løpe. 

Boost-skoene får dere kjøpt på XXL, G-Sport, Intersport, G-Max og Løplabbet. 

//Innlegget er reklamebasert

HVERDAGS-PARAPLYER

Håper dere er klare for en ny runde med paraplyer, for nå har det samlet seg opp en liten stund.

Folk som trenger seg ned på bussetete ved siden av meg når jeg sitter på et tjukkas-sete! Hallo, hvem gjør det? Hvis det i nød skulle være egnet for to mennesker, så er det snakk om to mennesker som kjenner hverandre godt.

Jeg må ta en reprise på den her. Folk som går dog shit crazy på offentlige toaletter uten å gjøre den minste innsats for å skjule sine spor. Jeg går ikke på sånne doer - er så redd noen skal tro at det er meg. Og hvis jeg først låser meg inn på en slik do og det er kø bak meg, blir jeg jo nødt til å "rydde opp" der inne.

Når du spør noen om de har sett noe, f.eks; har du sett hårbørsten min? Og de ber deg lete der du så den sist.... Det klikker for meg.

Finn.no-annonser blottet for sosiale antenner. Noen folk er alt for flinke til å være seg selv! Jeg mener... Hvem bruker tid og energi på å legge inn brukte hårstrikker på "Gis bort"? Og hvem er det som ikke gidder å ta opp sokkene fra badegulvet før de skal ta bilde av en leilighet de skal leie ut? Og hvem faen selger en hund som ligger for døden - ta vare på dyret ditt.

Folk som sier "hei bloggen" når de tar et bilde av seg selv eller med venner på f.eks kafè. Jeg skjønner at du blir litt flau og usikker når du sitter i det offentlige rom og skal knipse til Instagram, men please a. Det er så 2009.

P4 og Radio Norge. HVEM FAEN gidder å høre på Summer of 69 og Splitter Pine hver jævla dag?! Jeg blir sur hver gang jeg setter på radio i bilen. Er det fordi de ikke tar seg råd til å kjøpe noen flere sanger eller er de kjøpt og betalt av pølse med alt tilbehør-spisende lastebilsjåfører?

Gjengrodde, illeluktende mødre som tror de eier bussen. Hvem vil eie bussen, liksom. Så det plager meg egentlig ikke at de tror de eier den, det som plager meg er når jeg trykker på Stopp-knappen, og hører røykemaskinen baki der si til 3-åringen sin; nå vare no'n andre som trøkka på knappen, da fåkke du gjort det :-( For så å skule stygt på meg når vi går av bussen. Greit det. Neste gang jeg tar buss skal jeg la være å trykke på knappen, så får vi se om jeg har flaks og får gått av der jeg skal.

 Folk som tar i dørhåndtaket når du sitter på do eller står i dusjen. Det ødelegger alt!!!!

 Fulle mennesker som forteller den samme historien for fjerde gang på rad mens de sjeler, hikker, gulper og blåser en liten eim av et krydret måltid i din retning.

Det var det for denne gang, resten sparer jeg til det har hopet seg opp noen flere irritasjoner. Hvis dere hater eller irriterer dere grønt over noe i dag, så er det bare å dele det i kommentarfeltet. Det kan faktisk hjelpe å hamre det ned i tastaturet.

 

WE ARE FAMILY

Jeg er hjemme fra slektstreff på Hafjell, og jeg skal love dere at det var gøy. Men gøy betyr slitsomt, så det er kanskje derfor jeg holdt på å sovne tre ganger på skolen i dag.

Tror faktisk slekten vår er berømt på Hafjell nå, både for Macarena-show og bråk til langt på natt. Det er sånt som er så gøy der og da, men som man lurer på hvorfor man gadd i ettertid.

Uansett så var det gøy å møte (nesten) alle slektningene på mammas side, mange av dem har jeg ikke sett på 10-15 år. Og noen har jeg aldri møtt! Slektstreff ga mersmak, så vi har faktisk avtalt et nytt treff i 2016 - da skulle nemlig oldemor blitt 100 år gammel. Og treffet skal finne sted på smøla, der den norske slekta mi egentlig hører til.

Fin - og litt rar familie 

VERDENS BESTE TRENINGSTIGHTS

Denne treningstightsen er verdens beste treningstights. Syns jeg. Jeg har prøvd så mye treningstøy i mitt liv, at jeg tror jeg vet hva jeg prater om.

Tightsen heter anti-shake & hold-in og er fra Röhnisch. Grunnen til at jeg elsker den, ligger vel i navnet.

Når man skal trene, er det umotiverende å føle seg tjukk og blubbete. Jeg kjenner i hvertfall godt til følelsen av å ha lyst til å gjemme seg i et hjørne på treningsstudioet. De tynne, fine trenings T-skjortene, har det med å vise fram magen for alt den er verdt.

Anti-shake tightsene har en veldig høy midje, og holder magen inn. I tillegg gir den rumpa et strammere utseende - jeg føler meg enkelt og greit mer vel når jeg trener i denne tightsen.

Antishake finnes i flere farger og lengder, dere finner alt treningstøyet hos BuyHelse HER.

T-skjorta og løpejakken er også fra BuyHelse, dere finner dem her og her :-) Den jakken er så utrolig kul!

//Reklame for BuyHelse

DOLLS TIL FJELLS

Jeg liker ikke snø, så jeg er ikke så ofte på fjellet. Og når jeg først er på fjellet, blir jeg gjerne sett rart på fordi jeg har pakket "upassende". Upassende på fjellet, kan vel beskrives med noen få ord; kjoler, høye sko, to forskjellige krølltenger. Men , dere! Nå skal jeg på fjellet for en fest! Ingen ski, staver, morderbrett (snowboard), Kvikk Lunsj eller appelsiner på denne turen. Passer meg utmerket.

Problemet er bare at vi har sykt lite plass i bilen, så jeg har sikkert ikke fått med meg halvparten av det jeg ville en gang. Men come on, det er en ting vi jenter må lære oss; man får ikke hatt på seg syv kjoler samtidig.

Åh, forresten. I hvert fall to år, har jeg lett etter en kjole med den perfekte blåfargen. Og her om dagen fant jeg den, fra Hofmann. Kjøpte den egentlig til 17. mai 2014 (ehe, alle de unnskyldningene man finner på for å kjøpe ting), men nå tror jeg at den blir med på slektstreff.

Fin blåfarge, eller hva? Nå må jeg løpe, mormor og morfar kommer og henter.

TA EN KAFFE SNART-FORBANNELSEN

Dere vet når man møter på en gammel venninne som visnet i takt med høsten etter videregående - eller en gammel klassekamerat som var alle tiders da dere satt bakerst i klasserommet og kastet papirfly, men som man ikke har noe til felles med den dag i dag? Man vet ikke helt om man skal stoppe opp eller om man skal nøye seg med et "hei" og et bredt smil - men man stopper opp, snakker litt og rødmer litt når man forteller hva man "driver med om dagen". Skulle selvfølgelig gjerne fortalt at man gjør noe helt sykt og spennende, men det er som oftest ikke tilfellet.

Og så kommer de magiske ordene, billetten for å få gå videre; vi må ta en kaffe en dag, da! Den som ikke har sagt de magiske ordene puster lettet ut fordi den andre sa dem, og fullfører forbannelsen med; ja, vi snakkes bare på Facebook eller noe!

Det har ikke noe å si om du egentlig hadde lyst til å ta denne kaffen. Så snart ordene "ta en kaffe snart" er sagt, kan du banne på at den kaffekoppen aldri kommer til å eksistere. Og du møter ikke vedkommende igjen, før dere tilfeldigvis møtes på en fest hos felles bekjente av felles bekjente, og dere smårødmende innrømmer i kor at "nei, det ble jo ikke så mye av den kaffen" men avtaler at "NÅ skal vi gjennomføre det, la oss utveksle nummer". 

Man kan utveksle så mange nummer man vil, det blir aldri noe av det. Noen som kjenner seg igjen?

Grunnen til at dette temaet begynte å danse rundt i hjernebarken min, var egentlig at jeg nettopp stod på badet og var så innmari overrasket over at jeg skal på slektstreff på Hafjell i morgen. I fjor sommer var jeg stupfull i et bryllup sammen med noen slektninger jeg nesten aldri ser, og vi lovte hverandre å gjennomføre et slektstreff i løpet av 2013. Det hadde jo vært typisk om dette var enda en kaffe-forbannelse, men nei! Helgen tilbringes på Hafjell sammen med den norske delen av slekta. Jeg gleder meg, jeg. Sist danset vi macarena og drakk hjemmebrent.

RÆVA BLOGG

Sist jeg var i Oslo, fikk jeg endelig somlet meg inn på Løpelabbet for å ta en løpetest - og kjøpe meg nye løpesko. Det er sånne gjøremål jeg kan ha litt vanskelig for å få gjort. Men ettersom jeg har så vondt i bena, så jeg det helt nødvendig å få meg noen nye, gode løpesko. Etter et par tester, kom vi fram til at det var disse, fine og rosa som skulle bli med meg hjem. Det føltes litt ut som å ha på seg sokker...

I dag våget jeg meg tilbake på Mølla, og satte rekord i tidenes korteste løpetur. Og for de som ikke skjønner hva jeg stresser med; i starten av november skal jeg løpe New York Marathon i samarbeid med Head&Shoulders - ja, i NEW YORK! En galskap på hele 4,2 mil....

Jeg tok dette bildet før jeg åpnet bladet. Hadde tenkt å kjøre den typiske bloggposten; nååå ligger jeg i senga og leser et moteblad om høstens trender og... Ja, har ikke fagspråket helt inne. Men så er jo bladet fullt av annonser og kun annonser?!!!! Er det slik dere føler det når dere leser blogger?

Bloggen min er så ræva om dagen at jeg burde hatt en dassrull som header. I know. Det er bare det at livet mitt er like kjedelig. Lover å finne noe å irritere meg over snart - eller enda bedre; noe å irritere dere med.

VINN LENOVO YOGA 11S

Som jeg så vidt nevnte, vil jeg i dag dele en konkurranse med dere, hvor hele 10 vinnere får en splitter ny laptop av typen  Lenovo YOGA 11S. 

Det unike ved Lenovo Yoga 11S er at den fungerer både som PC og tablet på samme tid. I tillegg er den ganske fin å se på - ser for meg at den er en herlig reisekamerat. Gå inn HER for å lese mer om den fine dingsen.

Slik deltar du i konkurransen:

1. Ta et bilde av din laptop i en av de 4 yoga-stillingene (tent, laptop, stand, tablet)

2. Gå inn på Facebook-siden til Lenovo HER. Fyll ut navn og last opp bildet ditt. Maks 4 MB.

3. Den med flest stemmer vinner, så det kan lønne seg å dele bidraget med Facebook-venner!

Husk at det er hele 10 vinnere, så vinnersjansene er gode :-)

//annonse 

SPIS FRUKT OG SE PÅ TV

Dagen i dag ble mye bedre enn dagen i går. Jeg var helt overlykkelig da jeg var ferdig med matteleksene mine, sjekket dem opp mot fasiten og fant ut at ALT var riktig! Jeg føler meg som et lite barn noen ganger 

Snakker om barn... I kveld har jeg sett på "Sigrid blir mamma" på TV2. Valgte det lett framfor Ylvis-brødrene, som jeg aldri helt har skjønt hvorfor får tildelt så mye sendetid. Sigrid er mer min humør; rått, ærlig og veldig mennesklig. Gleder meg til å følge serien videre!

Valgte dere Sigrid eller Ylvis i kveld? Eller kanskje dere valgte å ha et liv, hva vet vel jeg... 

Og så lagde jeg selvfølgelig fruktsalat til TV-kvelden vår! Lagde en ny vri i dag, og den ble en suksess i munnen. Perfekt kombinasjon.

- Honningmelon

- Cantaloupemelon

- Druer

- Banan

- Bringebær

- Toppes med vaniljekesam

Prøv det i stedet for sjokolade, og du glemmer alt om sjokolade. Og dobbel cheese på Mc Donalds.

JUST A BAD DAY

God kveld, alle søte! Har dere vært flinke og stemt i dag? Jeg stemte på høyre, så nå kan dere tro at jeg nettopp danset en liten seiersdans sammen med dyna mi!

Bortsett fra det ser hverdagen litt mørk ut akkurat nå. Jeg vet at det går over, jeg er bare misfornøyd med at jeg føler meg dum på skolen, har lagt på meg og... Sånne ting. Dessuten har jeg klart å løpe på meg beinhinnebetennelse igjen, da jeg ble litt for ivrig over New York Marathon som er i november allerede. White girl problems, som jeg liker å kalle det. Det er stygt å klage når en har det så bra som jeg har det, men jeg tillater meg det likevel. Fordi det hjelper.

Uansett; hurra for høyre, nå kan jeg sove godt.

Følg med på bloggen i morgen! Da kommer det konkurranse hvor du kan vinne en laptop :-) 

BAKGÅRD + BURSDAG =

Jeg har vært i Oslo i helgen, for å feire bursdagen til en kompis. For en herlig feiring! Bakgårdsfest med bål, ballonger og live musikk. Og veldig mange fine mennesker, både gamle og nye fjes for min del.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å feire min bursdag i år, men jeg ble så glad i bursdag i går at jeg tror jeg skal feire likevel. Mest sannsynlig ikke med et brak, sånn som jeg pleier... Tradisjonen er jo blitt å invitere alle som kryper og går og stille leiligheten min til disposisjon for hodeløs festing. Jeg kjenner at jeg er litt over det, og at jeg kunne tenke meg å feire med noen få venninner.

Planlegging setter i gang i morgen, nå skal jeg skynde meg og sovne så jeg klarer skolen i morgen....

RABATT PÅ PARFYMER

“I wish we could see perfumes as well as smell them. I'm sure they would be very beautiful.” 

Noen som trenger ny paryme? Nå får dere 10% rabatt på alle parfymer hos Makestyle - bruk rabattkoden "Wulff36" som varer fram til søndag :-)

Trykk HER for å komme til oversikten over alle parfymene Makestyle har. De som er avbildet er mine favoritter. Clean-parfymen har jeg hatt en god stund, mens Flash fra Jimmy Choo er en ny venn på badehylla.

De har også fått inn One Direction-parfymen nå; Our Moment.

Så det så! Nyt rabattkoden, sov godt - og lukt godt 

//Reklame

LATE MORNING AND LIPS

God morgen fra Bells og meg! Jeg begynner sent på skolen i dag, så vi har kost oss hele formiddagen - og absolutt ikke utført noen av oppgavene som mamma ba oss om. Støvsuging og tømming av oppvaskmaskin kan vente til kvelden...

Og ja, forresten! Det var mange av dere som reagerte på at leppene mine så annerledes ut i helgen. Jeg hadde nettopp tatt Restylane, så derfor var de hovne og så ekstra store ut. Nå er hevelsen gått ned, og selv syns jeg det ser veldig fint og naturlig ut :-)

DET ER IKKE SÅ ILLE...

... Å gjøre lekser, når man kan ligge i en sofa på bilbioteket og drikke kaffe og plapre med en venninne samtidig. Nytt ord i mitt vokabular: leksekos. Så gjenstår det bare å se hvor bra det egentlig blir, når jeg koser meg mens jeg gjør leksene. Kan vel kanskje sammenlignes med å kose seg med mat - man blir ikke spesielt fit av det.

I kveld tenker Kalle og jeg oss på kino igjen, for å se på Pioner! Har dere sett den? Trenger jeg å ha med meg ørepropper? Hater å sitte på kino og bli ørevoldtatt, for ikke å snakke om å bli skremt hele tiden... 

ITS NOT GOODBYE

Da er Naddis sendt avgårde til London, så det var fint å få "feiret" henne før hun dro. Vi begynner å få en tradisjon med drinkblanding nå - det er så gøy, selv om det gjør vondt dagen etter. På lørdag fikk vi laget både Blueberry Mojito, Rasberry Collins og en drink med bare mangosorbet og gin. Nam!

Etterpå dro vi ut på Noli's på Holbergs Plass. Jeg har lovet meg selv å prøve litt nye utesteder i Oslo, ettersom vi alltid går rundt i ring på Frogner og Majorstua. Så at det var åpning av Noli's passet jo utmerket. Hyggelig sted og bra stemning. I'll be back!

Lykke til i London, Naddis! Vi sees forhåpentligvis veldig snart 

MITT KAMERA: SONY NEX-3N

Får så mange spørsmål om hvilket kamera jeg bruker, så jeg tenkte å svare på det i et eget innlegg.

Jeg fikk meg nytt kamera rett før jeg dro til Dubai, og ble forelsket med det samme jeg pakket det opp fra esken. Det ser fint ut, det er lite og hendig - og det er akkurat som et mini-speilreflekskamera.

Så siden mai, har alle bildene jeg har lagt ut på bloggen vært tatt med Sony NEX-3N.

Kameraet er et kompaktkamera, men det har utskiftbar optikk som veier så lite som 210 gram. Bildene er av samme kvalitet som man får med speilreflekskamera, og det er også mulig å filme i full-HD.

Jeg hadde jo egentlig akkurat fått meg speilreflekskamera da jeg ble introdusert for denne lille fine saken, men jeg må innrømme at det føltes klønete å drasse med seg den store speilrefleksen når jeg hadde dette. Det er perfekt for reiser, konserter, fester og generelt situasjoner hvor man ikke orker å drasse med seg så mye.

Det er også det perfekte kameraet for en forfengelig blogger (hehe) ettersom det har en vippeskjerm som gjør at du kan se deg selv mens du tar bilder - av deg selv...

Hvis jeg skal trekke fram noe negativt ved kameraet, så må det være at jeg syns det var litt vanskelig å bli kjent med det med tanke på innstillinger. Syns det var litt rotete og vanskelig å forstå i starten, men det gikk seg til etterhvert. Også et lite minus for at lokket som beskytter linsen ikke henger i en tråd. Den er så liten at min selvfølgelig er borte for lengst. Så det var litt kritikk fra en som ikke er spesielt teknisk av seg, haha!

Terningkast: 5

DELIKATESSEN

Naddis og jeg spiste tapas på Delikatessen i går, viktig med masse mat i magen når man skal drikke drinker hele kvelden. Åååh, jeg elsker Tapas, det er noe av det beste jeg vet. Delikatessen er et veldig hyggelig sted, anbefales! :-)

HOTELL-KLEINING

Konserten med LidoLido og Baws var tommel opp. Jeg koste meg! Dagen derpå er selvfølgelig ikke like koselig.

Flaks for meg at jeg bor på Royal Christiania! 10 etasjer under meg ligger nemlig Fridays, og de kommer opp på hotellrommene og leverer mat! Passer meg utmerket å ligge i en hotellseng og spise BLT-sandwich mens hodepinen sakte men sikkert forsvinner... Det er ikke alltid så ille å være klein.

I kveld blir det drinkaften, ettersom Naddis skal flytte til London.