nå bor jeg i to kofferter

Herregud, det er så rart å være på helt bar bakke, med kun to kofferter (og en bag og tre håndvesker, men det høres litt bedre ut om vi utelater det). Leiligheten er HELT tom, utenom mine "to kofferter" og meg selv. Sitter i et hjørne med Macen min og prøver å stoppe tiden, har ikke lyst til å dra herifra.

Sender verdens STØRSTE klem til mamma, pappa, mormor og morfar! Alle sammen kom i dag tidlig og gikk løs på leiligheten. Mannfolka tok med seg alt av ting og møbler for å kjøre det på en lagerbod, og vi damene ble igjen for å vaske ned leiligheten - vasking er en kvinnes oppgave, vet dere.

Hvis vi skal dømme etter vaskingen, er jeg vel på grensen til å være mann. Jeg rakk så vidt å vaske badet før mamma og mormor hadde skrubbet alt som var av komfyr, kjøleskap, karmer, vegger, vifte og skap. Jeg er så EVIG takknemlig, tusen takk for hjelpen mine kjære.

Driver å vurderer hvor lenge jeg skal sitte her i hjørnet. Hello! Jeg har to kofferter. Kan ikke erobre verden med det, vettu. Heldigvis er min kjære Thea på vei for å få meg ut på glattisen. For en regnværsdag.

krusedullene på livets hvite lerret

Vinteren pleier vanligvis å tine meg opp. Jeg pleier å bli gruppevoldtatt av vonde følelser, kjipe tanker og mørke, deprimerte dager. Jeg pleier å gråte til jeg brekker meg, skyve folk unna og gå i krig mot meg selv uten rustning. Som dere kanskje skjønner kan det være vanskelig å slippe unna fienden når det er en selv.

I år derimot, er ting helt motsatt. Det er akkurat som om jeg har fryst innvendig, som et resultat av den bitende kulda. Jeg ler når jeg kanskje burde gråte, og tenker alt for ofte at; pytt pytt, sånn er livet, det ordner seg uansett til slutt. Hjertet mitt som vanligvis blør, dør, gråter og roper etter nærhet, kjærlighet og den idylliske forelskelsen har frosset til is - jeg har ikke turt å kjenne etter hjerteslag en gang.

I dag har jeg hørt på "Heartbreak"-lista mi i Spotify om og om igjen, men verken Through the rain med Mariah Carey eller Escape med Enrique Iglesias klarte å vippe meg av pinnen. Jeg sa til meg selv at jeg kom til å ende opp stygg, feit, alene og uelsket, men ikke engang det hjalp.

Jeg kjenner at jeg savner mitt innvendige drama. Det er ikke ålreit å være likeglad med alt. Det er ikke mer enn et par måneder siden jeg satt og stirret på mobilen min konstant mens jeg "så på TV", og hoppet med hver eneste kroppsdel hvis den så mye som vibrerte.

Det eneste som faktisk klarer å pirke litt i hjerterota akkurat nå, er tanken på at jeg flytter ut herifra I MORGEN. Enrique Iglesias sin Do you know og tanken på meg for et og et halvt år siden er faktisk litt trist. Kom til Oslo med en rosa koffert, stormforelsket og med skylapper store som fjell foran øynene. Så jævla dum, så jævla heldig og uheldig på samme tid. Det har vært uvær, det har vært solskinn, og jeg har minner for livet på både godt, vondt. Jeg har i hvert fall blitt utrolig godt kjent med meg selv. Mange kvelder i vinduskarmen med tårer, Marlboro light og en søt hvitvin til å brekke seg av har gjort sitt - kanskje jeg kjenner meg selv så godt at jeg ikke lar meg komme til det punktet lenger? At jeg ikke lar meg selv føle de unødvendige følelsene og tenke de unødvendige tankene som bare sørger for kruseduller på livets hvite lerret?

STOR jente nå. Eller.....?

Nei, nok tenking. Jeg må tilbake til å pakke LA-kofferten som i tillegg skal inneholder nok filler til å varme meg de 13 siste dagene i Norge. Har fått sykt mange spørsmål angående LA-reisen, skal prøve å svare på det senere!

vintersportsmessen 2010

Warraaap! Tenkte å tipse dere om en kul event i Lillestrøm neste uke. Torsdag 4. november braker det nemlig løs på Vintersportsmessen 2010, og selv om jeg ikke akkurat er født med ski på beina, gleder jeg meg stort.

Alle de store utstyrsleverandørene og vinterklærmerkene viser fram vintermoten, det blir premiere på de store skifilmene, det blir after ski og det blir fjes som Aksel Lund Svindahl å se. Må nok innrømme at jeg kommer mest for vintermoten, ettersom jeg nekter å se ut som en av idiotene på høye hæler når det er afterski i vinter.

Messen varer hele helgen og det blir masse morsomme aktiviteter, så ta turen innom! Vet ikke helt om Facebook-siden er i bruk, men fant i hvert fall noe her med litt info.

leiligheten med det rare i

Det er sjeldent jeg våkner opp sånn her etter en edru kveld. Med trynet hardt faceplanta ned i tastaturet, med TV'en på og oppå dyna. For noe drit. Og ekstra heldig som jeg alltid er, husker jeg hver minste detalj av hva jeg har drømt om. Exen min var varulv, katta mi hadde fått svulst i halen (??) og jeg måtte løpe for harde livet gjennom skogen, med en naken Onkel P i hælene. Kommer sikkert av at han har spammet Twitter noe helt grenseløst i min korte tid som Twitrer. Jeg har det vanskelig for å takle når folk spammer mer enn meg.

MEN nå er det en ny dag, en god dag - liker jeg å tro. Skal prøve å ligge så lenge som overhodet mulig uten at samvittigheten setter tenna i ryggen min og drar meg ned i dypet. Nå har jeg nemlig kun ett døgn igjen på å pakke ned hver eneste kulepenn og telysholder, før tre generasjoner kommer trampende inn leiligheten med skurebøtte og klut.

Lurer på om jeg skal vie et eget innlegg til SMÅTING. Neida. Men det er så mye småting at jeg blir gææren. Jeg er i hvert fall nødt til å kaste med hard hånd. Intet poeng i å ha en avtalebok fra 2007 og en hel bunke med XS-kondomer. Kanskje det er sånt jeg bør lodde ut på bloggen min.

ME BLOGGAST.

GOD MORGEN!! : ) Føler liksom at dere har savnet alle webcam-bildene mine....

venninnene om ida

Da har jentene gått for dagen, og en del av spørsmålene deres er besvart. Sære spørsmål, sære svar. Jaja. Sånn går det når man overlater underholdningsansvaret til andre og lover å ikke endre NOEN ting. Jeg står ikke for disse svarene, for alt dere vet kan det være JUG alt sammen! Hihi.

IDA CAROLINE OG SELMA SVARER:

- Hvorfor sitter Ida Helene med en bh i hånden på bildet?

Da jentene dro til london, hadde vi en litt annerledes to do liste, der man skulle sanke inn poeng. Ida helene tok utfordringen på strak arm og dro av seg bhén offentlig.

- Har Ida amputert en fot?

Nei, som du sikkert ser er det den høyre armen som har fått gjennomgå. She is the one armed bandit

- Hvorfor er ida og marie amanda “fiender”?

Vi vil ikke anse dem som bitre fiender akkurat, men de er to meget forskjellige jenter. Og begeret rant vel over da vår kjære Ida helene went over to the "dark side" og ble bestiss med frøken wulff. (hun var marie amandas venninne før)

- Hvordan er ida som kjæreste?

Så vidt jeg vet har ingen av oss vært sammen med henne, så det spørsmålet bør nok bli stilt til en annen person (hint: motsatt skjønn, en ex kanskje?)

- Har Ida god selvtillitt?

Det vil vi si hun har, men som alle andre på vår alder er det noen ting her og der hun er misfornøyd med.

- Prater ida mye dritt om andre bloggere?

Nei, ingen av oss blogger så livet vårt handler ikke kun om det hvis det er det dere tror. Vi har mer interessante ting å snakke om

- Hvorfor har ikke ida lappen?

Hun har nok ikke hatt bruk for den enda, de som bor i sentrum vet at det er mye mer praktisk å gå eller ta trikken for å komme seg fremover :)

-Har Ida prøvd narkotika før?

Ja hun er helt hekta, heroin er nok favoritten.... fra tull til alvor, Ida har aldri prøvd det tullet der.

-Snorker Ida?

Fylla har skylda, da kan det komme noen lyder ut, Men det er ikke snakk om mye, høyt er det heller ikke. Ellers nei.

- Er ida løs på tråden?

Nei, hun er ikke typen som hopper til køys med hvem som helst

- Hvor mange har ida hatt sex med?

5 eller 6 stk om vi ikke tar helt feil (Ida Wulff kommenterer: flink jente!)

- Når hadde ida for første gang sex?

Sommeren til 10.klasse

- Er Ida smartere enn ho fremstår på bloggen?

Fremstår hun ikke som ganske smart på bloggen da? vi synes iallefall at hun er både smart, reflektert og flink til å uttrykke seg.

- Merker dere godt på Ida at hun er en blogger? (at hun får sponset mye, snakker hun mye om det osv?)

Nei, det er ikke noe vi merker så mye til. Dvs, bloggingen hennes er ikke noe stort samtaleemne blant oss. Selvsagt merker vi litt i form av at det tikker inn diverse invitasjoner vi kan ta del i, samt litt sponsing.

- Smugrøyker Ida fortsatt? Hva med snusingen da? Greid å slutte?

Her kan vi vel konkludere med at fylla har skylda! -igjen.. men om det kan kalles SMUGrøyking er en helt annen sak:) snusingen er det dessverre ingen av oss som har klart å helt legge vekk. (Ida Wulff kommenterer: det med snusen er deres feil!)

- Nevn noen flaue ting ida har gjort på byen?

1. Sier bare DIESEL festen

2. Når Ida skal ut liker hun å pynte seg med kjole, høye heler og den obligatoriske Rimi-posen på hodet. (dette er vel flauest for OSS)

3. Breaking er poppis blant de største bloggerne om dagen (Les: Ida, kun Ida), noe hun liker å underholde med til de sene nattetimer. Mens ida trener med sin PT, er dette all magetreningen vi trenger. Vi ler HØYT:) Friiistylaah

- Nevn fire positive og en negativ ting om Ida

1. Ida er en veldig god venn som stiller opp for deg

2. Hun er meget gavmild og generøs

3. Hun er ikke dømmende, så vi kan snakke med henne om alt

4. Hun har veldig god humor og får oss til å le.

5. (negativ) Ida er skikkelig STA!

- Spanderer hun ofte ting på dere. i fylla eller utenom?

Ja det gjør hun, og vi tilbake. Selvom det kanskje kan bli litt mer fra hennes side, med hensyn til at hun får flere invitasjoner og lignende, der hun kan ta med venninner. Generøsitet er en ting vi setter høyt, gjerrige mennesker er ikke noe å ta vare på.

- Er Ida lik seg selv, sånn som hun er på bloggen, er hun like arrogant og overfladisk i virkeligheten?

På bloggen ser du kun et lite utsnitt av hvordan Ida er. Hun skjuler ikke meningene sine, og snakker rett fra levra. Noen kan sikkert ta dette feil, men det er derfor vi liker henne!:) hun er hverken arrogant eller overfladisk dersom du blir kjent med henne! Hun er faktisk veldig jordnær mens vi er kanskje litt mer down to earth.. (Ida wulff kommenterer: kult å quote Paradise Hotel, da. LOL)

- Fortell om en helt spesiell ting Ida har gjort for deg når du trengte det som mest, noe som varmet hjerterota til ett spesielt nivå! Frivillig hvem av dere som har en “historie” på hjertet!

Selma var på folkehøgskole i Danmark i 3 måneder, og savnet jentene sine en god del. Så Ida W og Ida C bestemte seg for å reise ned til København for å feire Selma som hadde bursdag. Noe som ble utrolig mye satt pris på,og det endte med å bli 2 dager med feiring og den beste bursdagen i Selmas liv:)

- Har hun noengang glemt bursdagen til noen av dere?

Nei

- Hva er det beste med å være Idas venninne?

Hun er en morsom jente med et stort hjerte!

- Hva er idas mest irriterende uvane/ting hun gjør?

Peller på øyvippene sine, tar ALDRI (nesten) telefonen, bruker laaang tid på å gjøre seg klar til avtaler. (Ida Wulff kommenterer: haha, er dere klar over hvor gøy det er å pirke på falske øyenvipper. Og for det andre: TELEFONSKREKK.)

- Er ida og benjamin(exen) fortsatt venner? har dere tro på en reunion?

Ja det er de, men noen reunion blir det nok ikke.

- Blir Ida ofte sjekka opp på byen?

Ja, vi har faktisk vurdert å slutte å dra ut sammen med henne.

- Hvilke jobber har hun hatt før?

Kundebehandler i postbanken, skribent for lokalavisen.

- Hva er en typisk-Ida ting å si?

Men... skal vi finne på noe? (Ida Wulff kommenterer: ikke barebare å ha venninner som vil sitte på ræva hele dagen!)

- Har Ida vert utro før?

Vært mener du da eller? nei, det har hun ikke.

- Er Ida en dramaqueen?

Njaa.. livet er ikke dramafritt, men dramaqueen er vel litt å ta i.

- Hva er det perfekte livet for Ida (A4 liv med mann og barn, eller mye reising osv..)?

Tro det eller ei, så er det perfekte livet for Ida et typisk A4 liv som du kaller det med mann, barn, bil og selvfølgelig Bella pus. Men, dette er noe vi ønsker å undertrykke! hun skal nemlig ha det gøy med oss i mange år før hun blir kjip og slår seg til ro.

- Hvis Ida fikk ta med seg kun 3 ting på en reise, hva ville det vært?

Hennes kjære Mac, Iphonen og OSS selvfølgelig (hun har ikke noe valg nei) (Ida Wulff kommenterer: det blir 5 ting det, jenter)

- Hvilket tvprogram har ida ALRDI blitt lei av?

Hjerte til hjerte

- Dere er enige i at Ida kan lage flere videoblogger, sant?

Hehe.. vel, for oss spiller ikke det så stor rolle... vi har den gleden av å se henne live :)

- Beskriv ida med et ord

IRRITERENDE!!!!!!!!!!! (Ida Wulff kommenterer: ble så kjedelig å se på at dere tok over bloggen min, så plagånden dukket opp i meg. Inskiiilld)

- Kommer hun noen gang til å gå tilbake til naturlig hårfarge?

Hun driver å striper det mørkere nå, men om hun går tilbake til den naturlige hårfargen får tiden vise.

- Har dere opplevd at Ida har dødd av flauhet etter sex?

Ja, på guttens vegne :p

- Er ida flink til å lage mat?

Hun kan lage mat, men tror hun er flinkest til å dra ned på star og kjøpe sushiiiii. nam!

- Kva syns dokke om at ho reiser til USA?

Heldiiiiig, vi vil også med!!! (Ida Wulff kommenterer: tror det var her dere skulle kommentere at dere kommer til å savne meg helt utrøstelig mye...)

- Dere er enige i at Ida kan lage flere videoblogger, sant?

Hehe, vell for oss spiller ikke det så stor rolle... vi har den gleden av å se henne live :)

- Nevner Ida noen gang at hun syntes verden er urettferdig? Da mener jeg ikke når kjæresten hennes er utro, eller når hun brekker en negl. Men med tanke på nød og fattigdom rundt om i verden. Er hun opptatt av dette og skulle hun ønske hun kunne gjort en forskjell?

For å være helt ærlig er ikke det hovedtema for samtalene våre, men selvfølgelig bryr både hun og vi oss om dette. Å kunne gjøre en forskjell er vel noe alle skulle ønske de kunne, det er mye urettferdighet i verden. Å redde verden er ikke noe én jente kan gjøre uten videre, men hun prøver å gjøre en liten forskjell. Hun har blant annet hatt et samarbeid med PLAN, og hun har fadderbarn. (Ida Wulff kommenterer: etter en ordentlig Oslohelg har vi nok av egne verdensproblemer å løse, og da diskuteres det heftig skal jeg si dere!)

- Kan Ida være ydmyk? For eks. si unnskyld når hun har oppført seg upassende.

SI INNSKIIILD pleier vi å si til henne når hun er dum og ikke skjønner det selv! men som oftest faller det naturlig for henne å si unnskyld og dele ut en og annen klem når hun har gjort noe hun ikke burde.

- Tåler Ida kritikk av sine nærmeste?

Å ta kritikk kan være vanskelig for de fleste iblant, men her er vi flinke til å si hva vi mener (Les: særlig Selma) og Ida tar det som oftest veldig bra om vi har noe på hjertet.

- I gjengen, er hun den pratsomme, søte, ville, stille eller jaa - hvilke rolle har hun?

Definitivt ikke den stille iallefall! Hun er den rastløse som vil at noe skal skje heletiden og lager liv ved å tulle og tøyse.

- Merker dere noe til at ida tjener godt på blogen sin?

HÆ? tjener hun godt på bloggen sin?!? Hun er jo alltid blakk! (Ida Wulff kommenterer: jeg er så blakk at jeg går rundt i butikker og tigger mat og klær i bytte mot snikreklame på bloggen)

Er det bare jeg som er drittlei av koffert-spøken? Åååå, så heldig du er som skal reise, kan jeg bli med i kofferten din? Da er det mye kulere å bare legge seg i kofferten, sånn som Ida Caroline gjør her.

Mobilblogg: jentene er i gang

Jeg støvsuger og smårydder mens jentene sitter og svarer på spørsmål. Kjenner at dette er litt småskummelt. "vi må svare ærlig og kan IKKE være på din side, Ida" lød responsen da jeg ba dem være snille. Jentene ser ut til å stortrives, så det er bare å sende inn spørsmål på innlegget under!

spør venninnegjengen

I dag morges satt jeg med jentene og gikk gjennom de siste dagenes hjertesukk og erfaringer. Jeg bare elsker sånne morgensessions hvor alle har gjort noe dumt eller har noe ekstraordinært å dele. Haha, føler nesten at vi er en liten guttegjeng der vi sitter og diskuterer alt fra uteliv til underliv.

OKEY, men i hvert fall. Vi kan vel alle være enige i at jeg suger i å svare på spørsmål. Når jeg kjører spørsmålrunde får jeg kalde føtter, og blir plutselig så redd for å sette en fasit på meg selv. Spørsmål, svar, spørsmål, svar - ikke så greit det der.

Men under vår lille morgensession (hvor vi forsåvidt ikke pleier å sitte og snakke om blogging) kom Selma opp med den idèen at jeg burde ha en spørsmålrunde hvor venninnene mine svarer på spørsmål OM meg. Jævlig skummelt, men jeg får vel sensurere dem litt.

Så er det noe du har lyst til å spørre venninnene mine om? F.eks: er Ida like arrogant og overfladisk i virkeligheten? Snorker Ida? Har Ida prøvd narkotika før? Hva er Idas beste egenskap? Hva er det flaueste Ida har gjort på byen? HEHE, dere skjønner greia. Spør i vei!

Mine damer og herrer, her er panelet. Ida Helene, meg (som holder tyst denne gangen), Selma og Ida Caroline.

vinneren av taylor swift-billetter

Hei, og takk for sist! Jeg har kost meg kjempemasse i Tønsberg sammen med familien, og nå løper jeg rundt som en svettende gal og kaster alt jeg eier og har i kasser. Hvordan får man så mye TING inn i en leilighet på seksti kvadratmeter? Jeg har verken sett eller brukt halvparten mens jeg har bodd her, neste gang jeg flytter inn noe sted skal jeg kjøre minemalistisk stil, vet jeg.

Og så over til Taylor Swift-billettene! Var jo utrolig mange som deltok i konkurransen. Er jo egentlig helt umulig å velge bare en vinner, har jo så lyst til å gi til alle! Men vinneren heter altså Britt, og hun blir kontaktet på mail. Gratulerer så mye! : )

Nå må jeg tilbake til kassene mine. Livet mitt er så rart nå. Jeg er så ufokusert - så beklager fraværet. Har det bare så _travelt_. Tilbake senere, peeeace!

sweet sixteen

I dag fyller lillebror 16 år! Gratulerer så mye med dagen, ditt lille kryp. Så jeg skal selvfølgelig hjem til Tønsberg og feire bursdag, wehe. Blir koselig.

Akkurat nå er jeg faktisk på vei ut døra, skal ned til Neglhuset for å fylle på vipper og legge nye negler. I dag har jeg hatt vippene i 28 dager, og de har holdt seg sykt bra. De siste dagene har jeg begynt å pirke litt på dem, noen har falt av av seg selv og noen har begynt å krølle seg litt. Men det varte nesten i en måned, det er ikke verst!

LEI SEG.

Åååå, nå begynner det å tømme seg i leiligheten! Det største problemet er KLÆR. Jeg har så jævlig mye klær, og alt må vaskes før jeg bestemmer om det skal på lagerbod, hjem til Tønsberg eller med til LA. Akk, nok et verdensproblem i Ida Wulff sitt liv.

Nei, nå må jeg løpe og bli pen! Penere. Hei så lenge : )

siste dag som oslogurl

Jeg burde vel egentlig stått med huet langt nedi vaskebøtta i dag, men det var på en måte siste dag som Oslojente - så jeg bestemte meg for å gjøre noe fint ut av dagen i stedet. Vel, jeg er nok fortsatt Oslos eiendom, men på mandag har jeg ikke egen leilighet lengre, så jeg føler vel at det er et lite veiskille. Gleder meg stort til å reise og til å kjøpe egen leilighet altså, så misforstå meg rett.

Startet dagen med å trene med Cristian, min personlige trener. Etter treningen hadde vi kostholdstime, hvor det gikk opp et par lys fra meg. Men mer om det senere. Etter trening ble det et par utslitte timer i sofaen (jeg er så svak, og tåler ingenting på SATS, det er helt krise)! Og så var det på tide med både kafèbesøk og shopping med Johanne ved min side. Johanne var sminkeløs, og selv om hun var ganske så søt, så holdt hun seg bak kameraet i dag. Jeg derimot. Her er jeg. Vakker som alltid.

Jeg har nemlig et lite basisplagg-prosjekt på gang - derfor denne shoppingen. Jeg har for uvane å fly på billigkjeder og kjøpe hundrevis av poleyster-plagg hvert eneste år, og slike plagg blir alltid ødelagt, utvasket eller stygge etter kort tid. Så nå er jeg veldig hypp på å bygge opp en basisgarderobe, slik at jeg alltid har en enkel jeans, alltid har noen enkle singleter, alltid har noen enkle gensere osv. Altså, plagg som jeg kan bruke til det meste og kombinere med alt fra finstas til søndagsoutfit. Og slikt må man jo investere i!

Så i dag var jeg på Tatler, de har nemlig begynt å selge et av mine nye yndlingsmerker, wee! Basics med "det lille ekstra", om jeg kan få lov til å si det slik. Arnie Says heter det. Jenteklærne er for det meste basics, men med små detaljer og morsomme løsninger som gjør at man kan bruke det både som basic-plagg og som antrekket it self. Viser dere litt av shoppingen senere. Nå skal jeg rydde og vaske - det burde egentlig vært skinnende rent her, så mye som jeg rydder og vasker. Men neida. Og senere skal jeg egentlig drikke rødvin med venner, men tror dere jeg er i form til det, eller?!

amsterdam, madame

Yo! Husker dere at jeg var i Las Palmas med Supersaver og skrev reisereportasjer? På Facebook-siden deres er det konkurransestemning, og hver uke kan dere vinne tur for to til ukens destinasjon, med fly og hotell inkludert for to netter. Ukens destinasjon er AMSTERDAM. Så gå inn på konkurransesiden, og send inn et tips om en skjult/rar severdighet om ukens destinasjon, så kanskje du er den heldige vinneren : )

første flyttelass

I dag kom mor og far rullende i en blå flyttebil. Vi gikk i trapper, slepte sekker og løftet kasser til den store gullmedaljen, og enkelte møbler forsvant til og med. Er langt i fra ferdig, men en tung følelse jeg har inni meg minner meg likevel på at jeg er i gang med å flytte ut av min kjære leilighet. Det er så jævlig rart. Det er her jeg bor.

Å ikke vite hvor veien går videre vipper meg helt av pinnen. Det eneste jeg vet er at LA-reisen min er rett rundt hjørnet, og at når jeg kommer hjem, så...... Ja. Jeg vil spare litt mer penger og kjøpe meg en leilighet her i Oslo. Eller blir jeg så glad i LA at jeg flytter tilbake? Kanskje jeg er blitt så skremt av den store verden at jeg flytter hjem til mamma og pappa? Eller kanskje noen bare kan fortelle meg hva jeg skal gjøre? Nei, forresten, ikke gjør det. For da gjør jeg bare det stikk motsatte.

Akk, jeg er så vanskelig og forvirret. Akkurat som om jeg har sånn pre-jetlag, fordi jeg skal stå uten leilighet. Jeg er visst skapt for litt sånn hjemmeliv, jeg. Haha. Mann, hus, barn, stasjonsvogn, fire marsvin og en labrador neste.

Bella liker heller ikke flytting, så hun bare lukker øynene og legger seg klar i veska for å lure seg med på flyet til LA. Men nei, kjære pus, du må nok dra på ferie til besteforeldrene dine. De gleder seg stort til å støvsuge hvite kattehår og vaske ansiktet ditt tre ganger om dagen.

God natt fra en deprimert jente med leilighetssorg.

er det ikke deilig å ha noen å hate

Mange mennesker hater meg. Mange mennesker som ikke kjenner meg, som kanskje aldri har møtt meg i det hele tatt. Jeg syns det er ytterst interessant, og har kartlagt disse haterne litt, for å finne fellestrekk - og ikke minst hva jeg kan gjøre for at de skal forandre mening. Selv om jeg faktisk er avhengig av noen haters for å komme dit jeg vil, er det jo aldri hyggelig å bli møtt av fordommer som omhandler ens egen person og skikkelse. Here we go - og nå har jeg på følelsen at folk kommer til å hate meg enda mer.

* Arbeidsslaven

Ikke arbeidsnarkomanen som er helt avhengig av å jobbe, men arbeidsslaven som MÅ jobbe for å overleve. Arbeidsslaven hater meg fordi han/hun må stå og pipe bleier i kassa eller selge tranpiller på gata til halve lønna mi, mens jeg kan stå opp når jeg vil, og har trening og et par morsomme møter som hardeste arbeidsøkt.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: kanskje jeg kunne ta på meg en drittjobb et par ganger i uka, bare for å bli litt mer akseptert. Noen som trenger vaskehjelp eller kaffe-og-kopimaskin-hjelp?

* Etterveksten

"Etterveksten" vil jeg definere som et menneske som sjeldent tar seg råd til å gå til frisøren, ikke kan prioritere å fikse neglene sine en gang i måneden og som bestandig har halvtom sminkepung. Her i gården står folk i kø for å gjøre meg vakker - jeg forstår at det er noe å hate.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: her foreslår jeg egentlig bare at jeg slutter helt å ta vare på meg selv. Folk er jo så røde her i landet at det viktigste er at det skal være likt for alle, så hva med at jeg bare gror hår under arma og sår litt hårvekst på overleppa i samme slengen.

* Alenepappaen

Han som sitter og kommenterer agurknytt på db.no, dagbladet sin nyhetsside. Han er i mot alt som står der, og ville sikkert reist seg kraftig i protest om noen hadde skrevet noe så enkelt og godhjertet som at "-vi må hjelpe de eldre". Når det blir skrevet om MEG blir det helt kaos, og de ubarberte alenepappaene med omsorgsrett annenhver helg og intet annet enn Grændis i fryseren, får gåsehud og setter himmel og jord i bevegelse, mens de lurer på HVA SOM HAR SKJEDD MED VERDEN.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: slutte å svare på Dagbladet sine intervjuer. For en gangs skyld jeg seriøs. Jeg tenker alltid at "greit, jeg skal gi dem en sjanse til", men hver gang finner de på setninger jeg liksom skal ha sagt, og setter ting i en annen setting enn realiteten. En gang trykte de til og med et bilde av meg hvor jeg hadde vrengt sokk på en dobbeltside. Jeg pleier ikke å ha sokkene mine på vranga, OKEI?!

* 110% seg schæl

Mennesker som anser seg selv for å være annerledes og 110% seg selv, har det med å mislike meg sterkt. Nå er jo jeg av den oppfatning at alle som sitter og vugger på trikken mens de hører på melankolsk musikk, hater verden og bruker så mye tid på å framstå som freaka kunstnere at de ikke får utrettet en dritt, faktisk er de som er mainstream - men de hater meg altså fordi jeg er mainstream, blond, intetsigende og...BLOND, igjen. Jeg kan også sitte og meditere mens jeg lese Ringenes Herre i en park på Grunerløkka, jeg bare orker ikke.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: jeg har da allerede gjort en effort og sett Twilight, til og med innrømt at jeg likte det - enough said? Dessuten vurderer jeg å henge mye mer på Løkka og snakke om bøker jeg verken har lest eller kommer til å lese.

* Bloggerne

Enten prøver de å bli bestevennen min, eller så hater de meg sterkt og inderlig, og forteller gjerne om det på bloggen sin eller i kommentarfeltet mitt. Er ikke så mye mer om den saken, må bare si at jeg ikke har for vane å hate folk som får til det jeg ikke klarer, så jeg forstår det ikke helt.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: invitere alle på bloggfest så blir alle zchempegla'. Party like a blogstar.

* The forgotten

Jeg er ikke overlegen, og jeg er kjempejordnær. Men dessverre har jeg ikke MULIGHET til å sette meg inn i å svare på tre særoppgaver og skoleprosjekter om dagen. Jeg vet at jeg er skolepensum og at det egentlig bør være min plikt, men jeg har ikke sjans. Og det har så absolutt gjort meg upopulær i enkelte klasserom og studiegrupper, har jeg fått med meg.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: stå opp klokka sju i stedet for klokka elleve, for å svare en del er bedre enn å bare svare noen. Hadde jeg bare klart... Blogqueen needs her beautysleep.

* Dyreelskerne/fanatikerne

Jeg har arvet en kaninpels fra min mormor som fortsatt lever (mormor altså, ikke kaninen), og har en kattepus som koster mange tusen kroner. At jeg i det hele tatt kan HA en sånn pels, og at jeg ikke adopterte en hjemløs katt er bare HELT umennesklig. JAVEL.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: absolutt ingenting, go fuck yourself.

* Ungdomsskolejenta

Vi kjenner vel alle "ungdomsskolejenta". Hun er ikke ungdomsskolejente, men hun henger fortsatt igjen i tiden hvor magetopp, nesepiercing og deiligst.no var kult - for ikke å snakke om STORE mengder baksnakking og bitchfight. Ikke at man trenger å være "ungdomsskolejenta" fordi man har fått barn, men ungdomsskolejenta flytter gjerne til bygda med en småvoldelig kjæreste, plopper ut et par kids for å få magetopp-shoppingen finansiert av NAV, og sitter på laptopen sin og hater den vellykkede verdenen utenfor. Og så leser hun idawulff.com, da, og syns den er driiitteit og driiitoverfladisk. Magetopp er mye kulere.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: kanskje begynne å posere litt i magetopp, og sette inn nosepiercingen igjen. Skrive litt om hvor mye jeg hater livet, og prøve for harde livet å bli gravid med en random?

Etter å ha satt opp denne oversikten, ser jeg at jeg nesten bare må la haterne være hatere. Det blir i hvert fall det beste alternaltivet for meg.

Hvem er det som hater deg for hvem du er? Faller du innenfor noen av disse kategoriene, og hater du meg i såfall mer eller mindre nå?

alt skjer vel for en grunn

Hadde skrevet nattainnlegg i går. Til min store glede var det ikke blitt postet da jeg klappet opp Macen i dag morges, så da betyr det altså at dere ikke har fått tilgang til mine innerste, kleineste tanker. Flott a, gitt! Det gjør jo denne dagen en smule bedre. Dessuten er feberen borte, og at hodet mitt er helt klart gjør jo at jeg føler meg mye friskere.

Nå skal jeg stå opp og drikke litt te og spise frokost, og så må jeg gjøre meg klar til et møte. Håper jeg føler meg frisk nok til å trene litt i kveld, det ville gjort godt for samvittigheten! Hei så lenge : )

alle barna skal på karpe diem

- Utenom Ida, hun hadde ikke fri da. Men derimot sender jeg min lillebror og to kompiser på konsert, som en liten ekstrabursdagsgave, til lille-Wulff som fyller 16 år neste uke!

Minner dere alle, og spesielt Tøsbergensere om at Karpe Diem spiller på Støperiet nå på lørdag, og det er også duket for moro for dere under 18 år, ettersom Støperiet har en egen tribune for dere som er uheldige og er født sent på 90-tallet. Billetter til konserten kan kjøpes HER!

Karpe Diem opptrådte på min kjære Slottsfjellfestival i Tønsberg i sommer, her er et klipp fra konserten. Det var med tungt hjerte jeg ikke fikk deltatt på festivalen i år, men neste år er jeg tilbake som vanlig! Alle skal på Slottsfjell, right?!

idas spioner

En venninne av meg syter og klager som innesperra gruvearbeider på alle Facebook-statusene. Er hun ikke kvalm har hun vondt i hodet, og er hun ikke sliten, så skal hun stå opp tidlig dagen etterpå og slite seg fullstendig ut. Det er nesten så jeg klarer å bli i dårlig humør av det noen ganger. Men nå føler jeg plutselig at jeg følger i hennes fotspor, og at det er jeg som syter og er syk om hverandre.

Faktum er jo at jeg virkelig syns synd på meg selv og er småkjip i formen, men man blir vel ikke friskere av å fortelle hele verden hvor mange doruller man har brukt på å blåse ut hjernegørra si. Positivitet, sir. Positivitet.

As we speak vasker jeg klær for harde livet. Må sortere ut hva som skal settes på lagerbod, hva som skal hjem til Tønsberg og hva som skal være med til LA. Ingen enkel jobb. Det er sånn at man kan ha med seg 2x23 kg til USA? Syns jeg leste det et sted.

Resten av kvelden har jeg store planer om  å skjemme bort meg selv. Linn Skåber skal pryde TV-skjermen, mat skal bestilles over telefon og.... Så skal jeg sove lenge og våkne opp frisk i morgen. Måtte med tungt hjerte avlyse PT-timen min kl. 08.30, det er vel bare om å gjøre å bli helt frisk før jeg anstrenger meg noe mer nå.

Så vil jeg dedikere dette bildet og en liten hilsen til jo jenter som satt på trikken og diskuterte meg og forholdet mitt til katten min Bella i dag. Jenter, dere kan ta det helt med ro. Selv om jeg ikke videoblogger hver gang jeg gir Bella vann og mat, så behandler jeg den lille klumpen min veldig bra, og hun kunne ikke hatt det bedre. Nesten, da.

Det er helt hysterisk hvor mange av venninnene mine som hører samtaler om meg rundt omkring, føler nesten at de er spionene mine på oppdrag, haha. Jeg syns uansett det er like festlig å høre om hver gang. Men neste gang, kan dere ikke heller diskutere det tragiske kjærlighetslivet jeg har hatt, i stedet for KATTA mi?!

Vet jeg skulle tenke positivt, men det er torsdag, og naboen under meg spiller så høy musikk at det vibrerer i trusa når jeg sitter på gulvet og sorterer skittentøy. Arg.

de jeg møter på min vei

Det er ikke barebare å snike seg ut og hente pakker på posten her i Oslo, gitt. Jeg (som var en smule febersvett) måtte klemme til sammen fire mennesker på min vei, og i tillegg fikk jeg denne kommentaren:

Ida, gikk du forbi Solli Plass for ca tre kvarter siden? I såfall no offence men jeg kjente deg nesten ikke igjen, så ut som du hadde stått opp fra de døde. Men så leser jeg at du er syk så da er det kanskje ikke så rart hehe. God bedring!

Godt å få bekreftet at jeg ikke bare føler meg dårlig, men jeg ser faktisk ut som et vandrende lik også. I morgen har jeg tenkt å være frisk, altså. Hei så lenge!

Mobilblogg: håpløst

Herregud, dette er jo helt håpløst. Jeg blir aldri frisk, og timingen er så utrolig dårlig. Flytting, nedvasking og trening har liksom ikke samme effekt når jeg er avhengig av nesespray, febernedsettende og halspastiller. Er så utslitt, eneste jeg har vært ute av leiligheten de siste dagene har vært for å kjøpe halspastiller og sånt.

Men nååå tenkte jeg å snike meg ut og hente pakker på posten før de blir sendt tilbake. Og gjett hva som lå i posten i dag?! Tre kompiskort fra SATS som alle medlemmer får i posten, så nå skal jentene mine i det minste få trene med meg i en uke, haha : )

vinn billetter til taylor swift-konsert

I samarbeid med Live Nation deler jeg ut 2 billetter til Taylor Swift-konserten som skal være i Oslo spektrum 9. mars 2011! Billettsalget starter 25. oktober, så det kan lønne seg å huke av datoen i kalenderen og stå opp tidlig om man vil ha med seg konserten. Billettene blir lagt ut for salg på denne siden .

For å vinne konkurransen må du skrive i kommentarfeltet under dette innlegget hvorfor DU fortjener å vinne! Kjør på, og lykke til! : )

Gjett om jeg skal på konsert! Det er egentlig ikke min musikksmak i utgangspunktet, men man kan ikke unngå å like Taylor Swift. Maken til jordnær og søt stjerne skal man lete lenge etter. Og jeg som har hatt så mye unødvendig kjærlighetssorg har jammen fått trøst av de fine sangene hennes også. Så jeg gleder meg stort!

blottelista dott no

Jaja, i dag er dagen hvor golddiggerne er på mannejakt, koneklubben sladrer om den lave økonomien til naboen, og mediene horer seg med å late som om de er overrasket over hvor lite landets kjendizer tjener. 579 triste sjeler har foreløpig sjekket ut hva jeg tjente i fjor, og politikere, mannen på gata og andre skjeggefjes på TV krangler om hvor vidt disse skattelistene faktisk bør være offentlige. Jeg syns det blir for privat. Tenk på alle de stakkarsene som kjører jetset-style og lyver på seg masse penger, da! Skattelistene er jo sosialt MORD.

Jeg, foreksempel, når jeg er på byen kjører jeg skikkelig Marie Amanda-stil og bare; jeg tjener 2 millioner i året på bloggingen lizm. Og så tjente jeg ikke en halv en etter at skatten var betalt en gang! Jøye meg, så flaut!

Jeg får vel slenge meg på bølgen, og sette meg ned og søke på fettern til broren til katta til naboen. Det er jo nå man kan finne ut hvem man bør gifte seg med her i landet!

Men det er ganske digg jobb jeg har, da. På bildet over demonstrerer jeg for dere hva jobben min går ut på. Åh, jeg er så typisk hatobjekt for sure menn som bruker 25 timer i døgnet på å skrive gretne kommentarer i kommentarfeltet på db.no. Elsker det!

I kveld kommer det forresten enda en konsert-konkurranse her på bloggen! Har forstått det som at det er populært, så da kjører vi på med det. Waiit for it!

kommer til å savne frognerveien

Det er mye som er uvisst i livet mitt om dagen, men en ting som er helt sikkert er at det er helt grusomt trist å flytte. Har bodd her i Frognerveien i et og et halvt år nå, og det kjennes ut som om jeg flytter fra et helt liv.

Det er så tomt her nå. Men samtidig rotete, ettersom det står pappkasser og søppelposer over alt. Har leid meg en bod som alle tingene mine skal stå på fram til jeg kjøper meg en leilighet, så jeg har vinket farvel til mange klær og mange ting, ja egentlig alt som ikke får plass i to kofferter. Bortsett fra TV'er, DVD'er, Espresso-maskin og den slags fine ting, som skal rett hjem til min kjære familie i Tønsberg.

I går kveld var jeg forresten i et møte, og gruet meg til å komme hjem til flytterotet. Da jeg dro, var det nemlig poser, kasser, søppel og støv over alt, etter at jeg hadde dratt fram alt. Men så kommer jeg hjem til en helt strøken leilighet med levende lys over alt! Bortsett fra at kassene var stablet langs veggen var alt som da jeg var nyinnflyttet. Akk, så takknemlig! Takker mine hverdagshelter.

Noe som gjør det mindre hyggelig å bo her de siste dagene, er at en eller annen crazy person som har sett leiligheten på bloggen har kastet seg over den som en gribb og krever å komme inn i den mens jeg bor her for å se på den. Send meg meldinger som jeg oppfatter som på grensen til truende, og deretter tro at du kommer inn i "mitt hjem" a. Sweet dreams.

Jaja, nå skal jeg fortsette å legge ting jeg "ikke trenger" i kasser, til helgen kommer mine kjære foreldre med flyttebil. Hvis jeg orker..... Herregud, jeg tør nesten ikke si at jeg er syk lengre, for det virker jo som om jeg alltid ligger for døden. Men jeg går i hvert fall rundt og hoster som en halvferdig kolspasient, og halsen min tar livet av meg. Nå får jeg heldigvis snart besøk som har lovt å hjelpe meg litt, og lage mat til meg. Jippii, jeg er så heldig. Sånn bortsett fra at jeg hater at jeg lar meg selv flytte herifra.

tilbud til mine lesere

Da har jeg fikset en bra deal til dere hos Neglhuset, hurra! : ) Hvis dere oppgir kodeord: Ida Wulff, får dere lagt negler og parafinvoks-behandling på hendene (gir veldig myke og fine hender) til 500 kroner. Bare negler pleier til vanlig å koste 600 kroner, så her er det bare å slå til. Tilbudet varer til neste mandag, altså i en uke.

Ring eller send SMS til 458 33 166 for å bestille time, og husk å oppgi kodeordet når du bestiller timen for å få avslag på prisen.

det hjelper på humøret

Å komme seg tidlig opp på SATS og trene, hjelper definitivt ganske mye på humøret. Føler meg fortsatt tungt vinterdeprimert, men jeg har i hvert fall fått noe ut av dagen og fått litt overskudd av energi! Bedre enn ingenting. Hadde det ikke vært for treningen hadde jeg sikkert ligget i senga fortsatt og syns synd på meg selv.

Forrige ukes stølhet satt fortsatt i meg. Skal love dere at jeg har sagt "AUCH" et par-tre-fire-fem ganger i dag, men Cristian/personlig trener/PT dro meg gjennom det hele. Så nær som jeg er å gi opp noen ganger, merker jeg at jeg faktisk ikke hadde greid det her alene. Har fått noen spørsmål angående treningen, så tenkte jeg kunne svare på noen få. Spørsmål på øvelser må jeg nesten videresende til Cristian, hehe. Verken han eller jeg anser meg som noen proff enda!

Hvor mye koster personlig trener? Føler du at man MÅ ha det for at det skal være vits i å gå på et treningssenter?

Å trene med personlig trener koster 600 kroner for 1 klipp (55 minutter). Mange vil kanskje syns at det er fryktelig dyrt, men spør du meg er det ikke pengene det skal stå på når det gjelder ens egen kropp og helse. Hvis det er slik at man trenger et lite dytt og litt hjelp for å komme i gang med treningen, er det noe man bør prioritere - syns jeg. Men herregud, det er da ikke et must.

Alle er forskjellige, og da sier det jo seg selv at vi også er forskjellige når det kommer til trening. Mange av mine venninner er kjempeflinke til å trene på egenhånd og oppnår flotte resultater uten en personlig trener, mens behovet mitt er litt annerledes. Husk at uansett, så er litt bevegelse bedre enn ingen bevegelse!

Hvor ofte trener du med PT (personlig trener), og hvor mange ganger trener du utenom?

Jeg trener med Cristian 1 gang i uken, men må innrømme at vi har snakket om å legge inn ekstratreninger, hehe. Utenom PT-timene har jeg en base på 3 treninger i uken. For hvis jeg da dropper èn trening fordi noe dukker opp, har jeg fortsatt fått trent to ganger + timen med Cristian. Og 3 ganger i uken er i hvert fall en veldig god start for en som har vært overdrevent lat det siste halvåret! Så det blir 3-4 dager til sammen. På dager hvor jeg er ekstremt sliten eller støl, går jeg heller tur med rask gange eller jogger i parken.

Har du lagt om kostholdet ditt? Hva spiser du?

Jeg har ikke fått "kosthold-skrivet" mitt enda, men jeg skal love dere at det er vanskelig å gå hjem og spise usunt når man har slitt som en gal på trening. De dagene jeg trener ser inntaket veldig slik ut:

* 1 knekkebrød  til frokost, (jeg er ikke særlig frokostmenneske) pleier å ha på sånn smørost som finnes i mange varianter. Inneholder 27% fett, så er jo ikke det sunneste man får tak i, men jeg prøver å ikke bli helt fantatisk her. Det viktigste er at man får i seg noe til frokost!

* Skyr-yoghurt/yoghurt generelt/noen ganger banan, og noen ganger begge deler etter trening. Skyr er jo så godt, så glad jeg fikk lov av Cristian å spise det etter trening!

* Venter noen timer, så spiser jeg to knekkebrød, gjerne med makrell i tomat. Hørte jeg brekningslyder?!

* Middag er jeg dårlig på, men jeg pleier for det meste å spise sushi og kyllingretter. Jeg spiser dessverre mye ris og pasta, må prøve å vende meg litt av med det.

* Om jeg skulle få lyst på noe godt på kveldstid eller mens jeg ser film eller noe, går jeg for nøtter. Nøtter er langt fra slankende, men det er mye bedre enn å spise smågodt og cheeseburgere. Heldigvis for meg er jeg ikke glad i godteri!

Og ja, jeg har vært på butikken og kjøpt yoghurten for mine egne PENGER. Den ække zponza lizm.

Mobilblogg: god morgen

God morgen, kjære lesere! Det ble ikke noen solskinnsdag gitt, verken innvendig eller utvendig. Jeg er på vei til trening og prøver å tenke så positivt jeg kan, men jentehormonene tar livet av meg. Og ikke minst, tanken på alt det jeg må hjem og gjøre etterpå.

Kjenner at det er uvant å stå opp tidlig! Men noen av rutinene husker jeg veldig godt. For eksempel den med at jeg dusjer, kler på meg og spiser i forbanna høyt tempo, og så krøller jeg meg sammen under dyna de siste minuttene før jeg må gå, og later som jeg kan ligge der i evigheter. Der og da finnes det ikke noe mer behagelig i hele verden.

Håper alle har fått en fin start på dagen : ) nå skal jeg svette som en griiis.

epokepessimisten er på vei i seng

I dag så jeg den første Twilight-filmen. Jeg likte den. Ellers ingen kommentar, jeg bare gir opp. Denne dagen er en eneste stor nedtur, jeg er superdeppa, har vondt over alt og vil hjem til der jeg kom fra, før jeg inntok Oslo med høye hæler, moro på menyen og en stor dose likegyldighet.

Hadde vært en smule ålreit om hjertet og hjernen kunne fungere sammen, sånn skikkelig. Hjernen min lurer meg alltid til å tenke ting som gjør vondt i hjertet. Ikke at det er noe spesielt som går og gnager om dagen, jeg er bare generelt epokepessimist om høsten, for alt jeg vet kan jeg være mongoblid og klar for nye eventyr når jeg våkner i morgen tidlig.

Så jeg gir det en sjans, og krysser fingre, tær og pupiller for en solskinnsdag i morra. Hvis snøen har begynt å dale, takker jeg seriøst for meg.

søndagstipset

I "yrket som blogger" tester jeg maaange produkter. Noen bra, andre ikke fullt så bra. Så kommer det perler som denne, som er sånn ekstra bra, og da må jeg jo spre ordet.

Bare Minerals sin foundation i pudderform er bare helt herlig, og det beste er jo at det er mineralsminke, så den er snill mot huden din i tillegg til å gjøre den fin. Det viktigste for meg når det kommer til foundation er at den dekker ujevnheter og de små "søte" fregnene mine, og der bestod den testen med glans. Blir liksom ikke en tjukk maske heller, ser bare helt naturlig ut.

Kan kjøpes hos Coverbrands her for 329 kroner.

usjarmerende som f

Det er så innmari dårlig gjort å sende sånn " shit, du var full i går ass"-meldinger. Jeg vet utmerket godt at jeg var full i går, og jeg har ligget og stirret i taket i en time nå for å få ting til å falle på plass.

Telefonloggen fikk håret på hodet mitt både til å reise seg og vokse dobbelt så fort. Det er faen meg den verste telefonloggen jeg har hatt noensinne. Jeg har ringt de fleste gutta på telefonlista mi minst ti ganger, inkludert de homofile. Skjønner ikke helt baktanken. Kontoutskriften var heller ikke særlig kul. Men jeg visste det måtte være en grunn til at hendene mine skjelver og blikket mitt er skeivt.

Er så drittlei av å ikke ha med meg kamera rundt. En dårlig blogger er hva jeg er. Det eneste bildet jeg tok i går var dette, og så har jeg filmet en snutt under konserten, hvor man kun kan høre MEG synge "pa-pa-pa-pokerface pa-pa-pokerface". Dritstas.

Tre Idaer, to Line'er og en Thea.

Lady Gaga var sykt festlig. Vi kom litt sent pågrunn av promillen, men da vi først var på plass, var det rått. Vi jentene danset og sang - og skreik helt til alle rundt oss var fulle av hat.

Etter konserten brukte vi sikkert to timer på å gå til Yatzy. Åååå, vi skulle jo på Fugazi! Jeg bare blanda litt og ordene kom feil ut av munnen min. Dere hører vel at det kan høres litt likt ut?

På Yatzy storkoste jeg meg, jeg. Husker at jeg tok veldig, veldig mange shots og drakk rosa drinker, og tenkte; deilig å være 20 azzz, slipper å drikke øl på byen. Men så hadde jeg sykt lyst på øl, da. Og så husker jeg at det var konsert, tror vi var på releasefest for et eller annet? Og så plutselig skjønte jeg ingenting, for en gjeng med jenter kom bort og spurte; forstyrrer vi veldig hvis vi hilser på Atle? Og jeg bare; Atle? Who? Og de bare; X-faktor Atle. Det er han du står med. Og jeg bare; eeeh. Dere kan få han gratis. Så det er X-faktor man melder seg på nå om dagen hvis man vil ha groupies?

Skrev som vanlig fyllenotater. Men tror jeg dropper å printscreene dem denne gangen. Forresten, så kan dere slutte å ringe og spørre om det er jeg som er funnet død i en skolegård. Jeg skjønner at dere spør, men jeg har det fiiint. Det var å ta i, men jeg lever i hvert fall. Setter pris på omtanken, da.

Og så vet vi vel alle hvordan kvelden endte. Nei, det vet vi ikke, for jeg vet ikke selv en gang. Jeg bare orker ikke denne dagen, med telefonloggen og kontoutskriften hengende over meg. Kom tilbake, mamma.

oss to i oslo

I går kom min flotte mor til Oslo. Jeg måtte lære henne å være litt vill i trafikken, her kommer man ingen vei hvis man er beskjeden. Her øver vi oss på å gå på rødt.

Kulturelle som vi er, skulle vi på premiere til "Den hemmelige hagen" på Det norske teateret. Et nynorsk teaterstykke! Er det slemt å si at forventningene ikke var spesielt høye? Men herregud, så bra det var. Handlingen var så til de grader tilpasset 2010, og både Twitter, Lady Gaga og blogg fikk sin plass. Store deler av stykket skulle forestille å forgegå inne i et dataspill, og det var fantastisk å se hvordan skuespillerne har satt seg inn i de hjernedøde dataspillene kidsa spiller nå om dagen. Bevegelsene, tankemåte, måten å snakke på. Vi har vel alle en lillebror. Med en data. Med et dataspill. Så det var gøy å se. Og kulissene! Det kan nesten ikke beskrives med ord, løp på Det norske teateret og se! Og det er jammen ikke ofte jeg anbefaler noe som er nynorsk, så her burde dere høre på meg! Ta med mor - eller lillebroren som spiller dataspill, hehe.

Det var strengt forbudt å ta bilder eller filme inne i salen. Så jeg bare: KNIPS. Med iPhone, da.

Ute i hallen før forestillingen så jeg forresten Arne Berggren. Jeg kjenner han egentlig bare fra Hjerte til hjerte sesong 1 hvor han og Linn Skåber blir uvenner på seminar, og jeg døde etter å gå bort og kalle han for "tjukkeNNN". Men i fare for å gjøre morra mi flau, lot jeg være.

Så spaserte vi hjem til leiligheten min. En spasertur i en fin høstkveld i Oslo høres kanskje idyllisk ut, men ettersom jeg var støl som en 80-åring med rullatorsertifikat, var det langt i fra en deilig tur. Jeg HAR så vondt! Og jeg prøver så godt jeg kan å ikke klage, for jeg vet hvor irriterende det er med folk som klager over stølhet. Jeg pleier bare å tenke; ok. Prøver du å skryte på deg at du fikk deg noe i går, eller er det så forbanna stas at du trener så mye at jeg virker lat i forhold til deg?!

Vi skulle egentlig ut på restaurant, men pågrunn av støle bein og slitne hoder, slang vi oss heller ned i hver vår ende av sofaen og spiste Peppes Pizza mens vi så på Nytt på nytt, X-faktor og Senkveld. Vi lo høyt av (med) Mo under Senkveld-intervjuet, for en gledesspreder.

I DAG har vi gått i bogstadveien. Opp og ned, fram og tilbake, for å finne klesbutikken mamma så gjerne ville i. Men denne gangen hadde de bare alt det mamma hadde fra før, så vi tuslet videre. Avsluttet det hele med en hyggelig lunsj i sola på Olivia i Hegdehaugsveien. Det føles nesten som å sitte i en hage når man sitter der, absolutt et av de beste stedene å lunsje!

Takk for besøket, kjære mamma. Som dere kan se liker hun ikke så godt å havne på bloggen. Men sånn er det med familie. Av og til vi irritere hverandre og finne oss i kjipe saker.

Hei sjarmtroll, gå hjem og få på deg litt sminke.

Nå har mamma dratt hjem, og jeg er i gang med å tømme klesskapene mine for å finne noe å ha på i kveld. Tanken var jo å kjøpe noe i dag, men mamma var skikkelig mammaete og minte meg på at jeg snart skal til LA. Så jeg bare; jaaaajaaaa, jeg har vel et eller annet. NOT.

For det første har jeg begynt å flytte, så nesten alt jeg eier og har ligger i kjelleren, pakket og klart til avreise. Noen har voldtatt skoskapet mitt, og det er det ikke jeg som har gjort. Ikke edru, i hvert fall.

Seilerjakka har forvillet seg inn i partyskapet. Så jeg tror faen meg bare at jeg tar på meg seilerjakka, og bruker støvsugerslangen som dekorasjon rundt halsen. Jeg skal jo liksom på Lady Gaga-konsert, da.

LADY GAGA, ja. DET blir gøy! Jeg var fan av Lady Gaga da hun ble kjent med Pokerface og hele den regla der. Da hun kom med den ræva Telephone-sangen sin irriterte hun vettet av meg, men så begynte jeg å like henne igjen etter at hun begynte å gå på slakteri i stedet for klesbutikk. Jeg fikk billett av Lisabeth i bursdagsgave!

Slik ser billetten min ut. Litt annerledes, kanskje. Håper jeg kommer inn med den! Og ja, på bildet ser dere forresten Lisabeth og meg. Skulle ønske vi kunne se så kule ut i kveld.

mor-og-datter-tid

Håper dere kan tilgi meg for mitt fravær i dag, har nemlig min kjære mamma på besøk, og jeg ser henne såpass sjeldent at jeg verken vil eller har samvittighet til å sitte ved Macen <3

på en sofa full av rødvinsflekker

Nå har jeg laget middag, spist, ryddet og vasket litt i leiligheten, så har lagt meg ned for en velfortjent liten hvilepause før jeg haster videre til Lysaker brygge, der det blir jentekveld hos Thea.

Leser Woman. Må nemlig finne ut om jeg faller for feil menn og hvordan man spiser seg til vakker hud... Peace out, så lenge! Og hvis noen kan fortelle meg hva den Kanye West-sangen jeg leter etter heter, hadde jeg blitt veldig takknemlig. Finner den ikke noen steder, og jeg husker faen ikke teksten heller. Så. Hvis det er noen synske her?!

Sofaen ser helt skrekkelig ut etter at jeg feiret 20 årsdagen min...

da var vi i gang

I dag hadde jeg avtale med personlig trener klokka 9. Etter å ha ligget syk i tre-fire dager, våknet jeg nesten med smil om munnen. Jess, drittlei av å ligge stille, skal bli deilig å bevege seg!

Vel framme på SATS ble jeg overrasket over hvor mange som allerede var ferdig trent og rettet snuta mot jobben. Beundringsverdig, spør du meg. Sånn vil jeg også være.

Jeg knøyt joggeskoa, satte håret i en dott og utførte kampropet mitt i garderoben. Et ikkeeksisterende kamprop, men jeg kunne vel egentlig trengt et, ettersom den kommende treningsøkten skulle vise seg å være en kamp for min stakkars, slitne kropp som har hatt treningsallergi (latskap) det siste halve året.

Etter litt oppvarming kombinert med TV-titting (to fluer i en smekk, selv om jeg hater å se på TV), begynte jobbingen. Cristian er en proff, og har tydligvis vært trener for jenter som meg før. For han skjønte med en gang at det var jenteområdene vi skulle jobbe med. Så vi gikk til angrep på rumpe og lår, før armene fikk kjørt seg (dere vet de dinglearmene vi jenter som oftest har. Jeg pleier å shake dem på fest, det er skikkelig partytriks/sjekketriks). Og til slutt avsluttet vi med å trene magen. Magen som jeg bruker store deler av dagen på å irritere meg over.

ÅÅH, greit da! Nå fortalte jeg dere i korte trekk, men det jeg glemte å fortelle var at jeg løp på do for å kaste opp etter tjue minutter. Etter å ha trent lårene ved hjelp av å løfte en tung kule (faguttrykk og sånt får komme senere, her må jeg få hjelp av Cristian), var jeg så slått ut at det gikk helt rundt for meg. Jeg kastet ikke opp altså, jeg måtte bare løpe på do fordi det kjentes ut som om jeg måtte. Det eneste jeg fikk gjort under toalettbesøket, var å tenke; ånei, nå vil sikkert ikke Cristian trene med meg mer! Men Cristian forstod, og beroliget meg med at jeg absolutt ikke var den første.

Da vi var ferdig etter en times tid, følte jeg meg som en åtti år gammel dame da jeg gikk i trapper. Herregud så vondt, men herregud så deilig! Jeg har jo "trent" før, men tydligvis aldri TRENT. En av grunnene til at jeg får hjelp av en PT, er jo fordi jeg virkelig ønsker å utføre øvelsene riktig og få maks utbytte, sånn at jeg ikke bare er enda en av blondinene som tusler avslappet på løpebåndet for å se Hotel Cæsar på storskjerm.

En bonus med å ha personlig trener, i hvert fall Cristian, er at jeg kan få litt hjelp til kosthold også. Det er jo ikke slik at jeg trener for å slanke meg, jeg trener for å få en bedre livsstil generelt, og selvfølgelig for å få kroppen i bedre form. Og det lar seg jammen ikke gjøre med et crappy kosthold. Så i nærmeste framtid skal Cristian gi meg litt kostholds-info, og jeg skal selvfølgelig spørre om ikke jeg kan få noe å dele her med dere!

Og en ting må jeg bare si; jeg ville syns at det hadde vært VANSKELIG å gå hjem og spise usunn mat etter en sånn treningsøkt. Det slitet jeg gikk gjennom i dag skal jammen ikke ødelegges av noe dårlig mat. Så i dag gikk jeg hjem, spiste det Cristian sa jeg burde spise (yoghurt/banan - og så knekkebrød etter at jeg hadde tatt meg en dusj), og er i grunn fornøyd med dagens innsats så langt.

Thanks for the heads up. Webcamera og gjennomsiktig bluse er dårlig deal. Det er jo ikke akkurat sånn at dere betaler for å lese bloggen min heller.

en fin sykedag

Dette innlegget vil jeg starte med å reklamere for min fabelaktige Twitter-profil! Har endelig skjønt meg på Twitter, nemlig, så nå skal det twitres på så fuglene kvitrer. Eller noe. Var jo hos min kjære Christopher i dag, og han har pimpet profilen min. Så følg meg på Twitter her/twitter.com/idawulff - Or die!

Da jeg gikk opp og gjennom Frogner for å dra på sykebesøk i dag, stoppet jeg ved døra til Kong Halvor. Han fyller 22 år i dag, og siden jeg er for syk til å dra i bursdagen hans, tenkte jeg at jeg skulle ringe på og synge bursdagssangen på callerannlegget for så å løpe videre, men der var ingen hjemme. Så tar det her i stedet; hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere. Og så kan jeg ikke resten. Men gratulerer med dagen min smukke venn.

Med "sex on fire" på øra gikk turen videre, og jeg gikk ekstra sakte fordi jeg skal flytte fra Oslo snart. Og det er så deilig å gå rundt i Oslo med musikk på ørene. Jeg kommer virkelig til å savne det. Da jeg kom fram til Christopher, glemte jeg hvor synd det er på meg om dagen. Han så nemlig slik ut:

//allchristopher.com

Christopher har operert nesen sin for andre gang, og uten å nøle kan jeg vel si at stakkaren har det ganske vondt. Så vi har tilbragt hele dagen i sofaen med TV, prat - og dessverre litt latter. For som dere kan se, er det jo til Christophers nese beste om han ikke ler så mye. Og det ble jo et problem. For sammen lever vi litt av å le.

Da kvelden hadde sneket seg på og jeg tenkte det var på tide å dra hjem og spise en sunn middag, kom Jan hjem med kake til sin sofaliggende ektemann. Og tror dere jammen ikke det var kake til meg og. Neineinei, nå ødelegger du alt, jeg skal opp og trene med personlig trener klokka 9 i morgen tidlig! Men kake ble det like sikkert som det har vært en hyggelig dag.

Synderne....

I dag skulle jeg både vært på studentcruise og i bursdagen til Halvor, men pågrunn av helsa måtte jeg jo droppe begge deler. Men nå begynner jeg heldigvis å bli bedre, så i morgen tenkte jeg å leve livet som normalt. Slutt på sutring i stillesittende aktiviteter! Og resten av uken blir garantert veldig, veldig hyggelig. Her er den!

trygdesnyltende vampyrer

Okei, først og fremst: jeg fikk litt kjeft for å ha brukt ordet "trygdesnylter" i forrige innlegg. Tror jeg er blitt misforstått. Jeg har da absolutt ikke noe jeg skulle ha sagt til mennesker som mottar trygd. Bare til mennesker som snylter på trygda uten gyldig grunn. Derav ordet: trygdesnylter.

Når det er sagt, så må jeg si at jeg er enig i at jeg ikke bør uttale meg om Twilight når jeg ikke har peiling. Derfor har jeg nå fikset en date med to gale venninner som forguder hoggtenner og assosiasjoner til etternavnet mitt, og skal i det minste SE filmene. Og tro meg, jeg kommer tilbake til dere etter det.

Siden sist har jeg brukt dagen akkurat som jeg brukte den sist vi "snakket". Og til min selvsentrerte, store glede, begynner jeg å føle meg bedre. Drittmat, en seng full av puter og ulovlig nedlasta TV-serier er neimen ikke overvurderte medikamenter. Flaks de kommer uten resept, for de smertestillende man får kjøpt på matbutikken er så latterlige, at å ta dem mot smerte er det samme som å be en partysvenske om å sniffe mel.

Og ellers har jeg ikke mye nytt å meddele, bortsett fra at katta mi gleder seg stort til halloween. Noen som klarer å gjette hva Bella har tenkt til å kle seg ut som?

immunforsvar til salgs

Etter et døgn er jeg fremdeles lenket til sengen - på en ganske usexy måte. Jeg hater å ligge i sengen og glo på TV, føler meg som en eller annen trygdesnylter som er dømt til å gjøre det resten av livet. Men føler meg heldigvis bedre i dag, så nå gjelder det bare å bli liggende og ruse seg på nesespray i et døgn eller to til, så er jeg klar til å ta fatt på livet igjen.

Nå som jeg har utviklet firkanta øyne, må jeg si at det er et par TV-ting jeg ikke forstår.

* Sinnasnekkern. Han er jo ikke sinna for fem flate øre?

* Big Bang Theory. Jeg har hørt folk uttale at de "digger showet". Det er faen meg det verste jeg har sett.

* Twilight. Så nettopp på Oprah som hadde Twilight-folka i studio, og de drev og besøkte masse fans. Og når jeg sier fans, så mener jeg fans. For det første: skuespillerne ser jo ikke ut. For det andre: hvem interesserer seg virkelig for vampyrer og varulver som løper rundt i skogen og biter hverandre mens de spyr ut evigvarende klisjeer om kjærlighet og livet? Ikke at jeg har sett filmene eller lest bøkene, men jeg har da fått et par inntrykk.

nå har jeg sjekket inn på SATS igjen

Jeg våknet ordentlig opp i åttetiden i dag morges, og innså at jeg egentlig ikke hadde sovet i det hele tatt. I løpet av natten har bihulene mine tettet seg igjen så kraftig, at det kjentes ut som om en eller annen tikkende bombe ruller rundt i hodet mitt. La dette være et mareritt! Jeg skal ha min første time med personlig trener på SATS, og jeg nekter å droppe det fordi jeg er syk, det er så typisk meg!

Sta som jeg var, kom jeg meg heldigvis på SATS. Der møtte jeg Cristian, min personlige trener. Vi googlet oss fram til at det kun gjør vondt verre å anstrenge seg fysisk med bihulebetennelse, så i stedet satte vi i gang med å prate om hvordan dette skal fungere, mine mål og mine ønsker. Og jeg følte at jeg måtte være ærligere enn jeg har vært mot meg selv på lenge. Den dårlige motivasjonen jeg har hatt, den dårlige livsstilen jeg har hatt med fest og nattmat, det ustabile kostholdet mitt - og så videre. Og så var det fram med målebåndet. Ingen kan juge for et målebånd.

Da den delen over, ble det både tegnet, forklart og krysset av på skjemaer. Og det var så deilig å høre på Cristian, for jeg fikk virkelig troen på at det kommer til å ordne seg for meg. Ja, jeg har forfalt en smule, men jeg er bare 20, det er ikke for sent å få en bedre livsstil, bedre helse og ikke minst å komme i bedre form.

Til tross for at jeg satt der med tjue kilo klær og hadde bihulebetennelse, klarte Cristian å motivere meg på det sterkeste. Jeg hadde nesten lyst til å si at jeg bare tulla med at jeg var syk, sånn at vi kunne ta en treningsøkt med en eneste gang. Men nå skal jeg bruke et par-tre dager på å bli frisk, og så er det på'n. Så alle dere som har spurt hvordan det går med treningen; da er dere oppdatert, opplegget er i gang : ) Kommer selvfølgelig til å dra med meg råd, tips og andre smarte greier som jeg lærer og opplever gjennom treningen, og ikke minst med personlig trener, så dette blir gøy! Forhåpentligvis kan jeg motivere noen av dere også. Så mye mer enn dette vil jeg ikke fortelle før jeg i hvert fall har gjennomført en treningsøkt.

Cristian! : )

Husk at man ikke alltid kan sitte hjemme i sofaen og skylde på at man ikke er motivert, og at man venter på at motivasjonen skal komme. Det er nemlig ikke alltid at motivasjon blir kastet i fanget ditt, i likhet med mastercard fra DnB Nor og krill-selgere i Karl Johan. Noen ganger må du komme deg opp og ut for å finne motivasjonen, noe jeg erfarte i dag. Så hvis det ikke kommer til deg; go get it!

Ps. Gjett hva jeg nettopp fant på iPhonen min! SATS-applikasjon! Det betyr at jeg kan bestille gruppetimer der, samt lese kosthold-tips, treningstips og finne ut om åpningstider osv. Kjekt a gitt!

videopremiere: erik og kriss - lighter

Da er videoen "Lighter", den nyeste videoen til Erik og Kriss, endelig her! Låta er også i salg hos alle digitale nettsteder.

Støtt opp, kjøp låta og spre ordet!

Jeg digger den i hvert fall! Hva syns dere? : )

Kjøp den nye singelen på iTunes og Platekomaniet.

bli med oss på cruise!

Nå på onsdag, den 13. oktober, skal jentegjengen på studentcruise. Åtte barer, DJ's, stand up og masse moro, vi gleder oss i hvert fall som noen små unger.

Flere som skal? Hvis ikke må dere kjøpe billetter, for her blir det fryd og fest som det aldri har vært før : ) KJØP HER, så sees vi til sjøs!

det er sønda'

Vi har vel alle et par søndagsritualer - eller tre. Jeg har mange. Og et av dem pleier å være å våkne opp, stiv av skrekk, og tenke: h va gjorde jeg i går?! Hvor har jeg gjort av bankkort og mobil? Har jeg tatovert en playboy-kanin på ræva? Og hvor faen er venninnen som egentlig skulle ligget ved siden av meg? Så den vanlige ringerunden. Facebook-runden. Runden rundt i leiligheten. Ingen fyllefangst denne gangen. Er jo ikke sjeldent jeg har drasset med meg løse trafikkskilt og pappfigurer hjem, men i dag var det eneste nye selskapet: fire nye blåmerker. Og jeg som tok det så rolig i går.

Grunnen til at jeg føler meg mørbanka kan jo ha noe med det elendige billettsystemet til Oslo Spektrum å gjøre. Var jo på David Guetta i går, og stod i kø i over en time for å få tak i billettene. Nei, vent! Jeg stod ikke i kø. Jeg stod inneklemt i en klynge og hadde fremmede rumper, fingre, haker og hender over hele meg. Fikk meg i hvert fall et par nye venner, da.

NÅ ligger vi jentene hjemme hos Selma med TV'en på, og suppe og popcorn på bordet. Vi syns vel alle synd på oss selv av en eller annen merkelig grunn. Dette ble sykt givende. Over og ut, så lenge!

tenk om vi kunne gå med slippers på byen

Verste jeg veit er folk som gnåler om fyllesyken sin. Det gjør meg fyllesyk. Og det at jeg gnåler om min egen fyllesyke gjør jo bare saken jævlig vanskelig.

Var nettopp på Mc Donalds, forresten. Med hettegenser over kjolen, trusa i lomma og extensions på halv fem. Hei, jeg er på slankern, gi meg det sunneste du har. Logikken i det hele forsvant, så nå sitter jeg og spiser nøtter.

Var gøy på fest i går, da. Kjøpte min egen drikke selv om det var fri bar (manglende logikk igjen), drakk alt for mye, stelte i stand litt unødvendig drama, og utviklet ekstreme gnagsår på hælene. Hvorfor er det ikke sexy med H20- slippers? Tenk å gå med det på byen, a. Kamera hadde jeg heller ikke med. Men fant dette på Twitter, da:

Tatt på senga med onkel, av mannen bak 730. Vi utgjør et bra par med det utragerende fylleblikket. Og, HALLO! Hva er det med denne twitringen? Folk er jo helt gale. Går rundt og prater twitterspråket, og alt er bare @@@RT@@@. Skjønner ingenting, jeg.

Tilbake til nøttene. Peeaaz.

tenner meg som en lighter

Listen up! Erik og Kriss kommer snart med sitt 4. album etter et stilleår i studio, og på mandag slippes både singel og musikkvideo. Alle hjerter gleder seg! Og som en bonus for meg som er stor fan av musikken, har jeg fått æren av å ha premiere på musikkvideoen her på bloggen. Det vil altså si at dere får sett den her før noe annet sted!! SMILJEFJES.

Så mandag 11. oktober (nå på mandag!) må dere følge med, for da skjer det! Videoen blir sluppet her, singelen blir til salgs på iTunes, platekompaniet osv. Besøk 730.no for å høre litt på låta.

Den falt i hvert fall i smak her! Med Danmark som fødested, har jeg selvfølgelig vært fan av Nik&Jay helt siden den gang jeg gikk med magetopp og piercet trynet mitt på egenhånd, og den nye singelen til E&K er faktisk gjort sammen med Jon&Jules, som står bak Nik&Jay. Og det er jo absolutt ikke noe minus. Så, ser vi fram til singelslipp og musikkvideo, folkens?! : )

Nå skal jeg sprette en flaske vin og danse litt rundt til denne sangen mens jeg gjør meg klar til førpremieren til E&K.

w.w.w.eekend in da house

God dag! Jeg ble liggende nesten til morgenkvisten og se på Gossip Girl, jeg spiste til og med frokost før jeg la meg til å sove. Utrolig ekkel følelse å våkne opp nå, midt på dagen. Føler meg plutselig så... Hjemmeværende?

Jeg har heldigvis ikke tid til å være stillesittende og hjemmeværende så veldig lenge, her er min fantastiske helg.

Mer om Erik&Kriss-premiere senere, det er nemlig more to it! Men nå ser jeg på weekendplanen min at jeg skal vaske leiligheten min. Akk. Tror egentlig det var noe jeg skrev for å fylle inn noe fornuftig, jeg vasker jo søren meg leiligheten hver eneste dag. Men kanskje jeg skal utfordre meg selv til å vaske hele på en gang?! 60 kvadratmeter har aldri virket så stort.

god natt

Deilig sang, lukk øynene og hør på den. God natt!

har vært ute og trent opp snakketøyet

Nå har jeg hatt noen hyggelige timer med min kjære Kamilla. Som dere kanskje kan se på bloggen hennes, er hun et turmenneske, og det falt seg naturlig å gå en tur. Unnskyld språkbruket, men faen så deilig! Høsten har malt Frognerparken om til et paradis i de flotteste farger, og lufta er like deilig som den du kjenner når du går ut av flyet etter hjemreisen fra en toukers svetteferie på Mallorca.

Men selv om vi er i bevegelse, er det nok snakketøyet som får mest mosjon. Kamilla er et ærlig og humoristisk menneske, og sikkert en av mine topp fem samtalepartnere. Herregud, jeg må slutte å reklamere for de gode vennene mine. Vil så absolutt ikke dele dem med dere.

painter girl

Alright! Nå har jeg hatt en deilig pleie-seg-selv-morgen, og er klar for å trikke avgårde med Bella under armen for å hjelpe en venn med å male. Så vidt jeg kan huske har jeg aldri malt et rom før, så det kan jo bli spennende.

Ettersom det er en mannlig venn jeg skal hjelpe, håper jeg bare ikke det blir sånn maling som det bestandig er på romantiske, klissete komedier. Dere vet, en liten klumsete bevegelse fører til at den ene får sveipet den andre i trynet med en malingskost, og så smiler de romantisk til hverandre før de nærmest har sex i malingsspannet. Og så gifter de seg og får tolv barn. Jeg blir seriøst forbanna hvis jeg får det minste som en liten malingsflekk på noe annet enn min lekre malingsoutfit.

... Shit, jeg har jo ikke noen malingsoutfit! Får vel kjøre undertøy.

"har du gått fra solvettet?"

Nå har konkurransen Bloggere med solvett kommet mer enn godt i gang, og nærmer seg slutten. Så ikke glem å gå inn på konkurransesiden og stem fram den bloggeren du syns fortjener å vinne aller mest! : ) Hadde jo også vært supert om alle tok i mot utfordringen fra Susanne, som i dette innlegget har skrevet litt fakta om det å ta solarium.

Hvis dere har noen som helst spørsmål rundt soling og solarium, kan dere stille dem her. Eller send en mail til servicetorget@kreftforeningen.no om dere ønsker å gjøre det i stedet. Kunnskap på dette området er viktig, så husk at ingen spørsmål er for dumme!

vinn billetter til david guetta

På lørdag er jeg så heldig at jeg skal på David Guetta-konsert i Oslo Spektrum! Og heldig kan noen av dere lesere være også, for nå skal det nemlig deles ut billetter til konserten! Billetter til konserten finner dere HER!

David Guetta er en fransk DJ som jeg regner med at de fleste av dere har hørt om. Han begynte som DJ i 13- årsalderen, og en kan trygt si at han har gjort det bra og blitt både sett og hørt. Vi har vel alle ristet på rumpa til Sexy Bitch og sunget Gettin' Over av full hals! Eller...?

Konkurransen finner dere HER, og alt dere trenger å gjøre er å svare på et enkelt spørsmål om hvor David Guetta er fra.

Her er min yndlingssang av David Guetta om dagen.

kosekveld med selma og bella

Selma har nettopp dratt, og det nærmer seg nattlige ritualer og ulogiske drømmer for min del. I kveld har vi hatt lange samtaler om livet, kjærligheten og om drømmen om New York - og vi har sett en film. The invention of lying, het filmen. Kort og godt handler den om en mann som lever i en verden for løgner foreløpig ikke eksisterer. Menneskene forteller alltid sannheten, de kaster ut private tanker i alle retninger - og deler kanskje litt for mye av det gode. Så satt vi der da, og tenkte; herregud, så urealistisk. I en sånn verden hadde alle tatt livet sitt. Tenk å bli fortalt at du ser jævlig ut hele tiden, at du er en taper, at du ikke er likt og at du bør ta livet ditt. Men så sitter jeg her i ettertid og trekker paraleller til denne bloggingen. I kommentarfeltet får jeg jo faktisk høre alles meninger om meg, gjerne fra anonyme laptoper i nord, sør, øst og vest. Og vet dere hva, jeg hadde faktisk klart å leve i den verdenen. Er ikke ærlighet det beste som finnes?!

Jaja, nå sitter jeg her med en chinabox, kveldens andre middag (sushi i stad, så klart), og gjør meg klar til å se en film alene før jeg legger meg til å sove. I love you Phillip Morris er filmen, jeg må jo se den når alle andre har sett den.

på aller bakerste rad

God kveld! Nå er det på tide med en aldri så liten kysse-konkurranse her på bloggen! Slapp av, jeg deler ikke ut mine egne kyss, men jeg skal dele ut hele bakerste rad på en kinosal - noe vi alle assosierer med kyssing.

Siden Nidar har et mål om å få folk til å kysse mer ved hjelp av sine nye tyggepastiller "Relax", har de kjøpt bakerste rad i kinosaler på de største kinosalene landet rundt. Jeg har fått tildelt Bergen som by.

Så gå inn på kyssmer.no, meld deg på konkurransen, og fortell meg i kommentarfeltet her etterpå hvem du vil ta med deg og dele bakerste rad med. Kanskje hele venninnegjengen? Kanskje en kjæreste? Kanskje en date? Eller du vil ha den helt for deg selv, så du kan se filmen fra alle vinkler? Jeg håper i hvert fall du tar med deg en du kan kysse på...

Jeg trenger en vinner neste uke : ) Kjør på, og kyss mer!

mart cart for life

Jeg har hatt en herlig dag med Leah. Følte meg nesten som om jeg var tolv år igjen, haha. Du vet på den tiden man henger på kjøpesenteret og bare går og går og går når man ikke har bedre å ta seg til. Bare at i vårt tilfelle, rullet vi. Ettersom Leah har havnet på krykker og jeg manglet en posebærer, tok jeg saken i egne hender. Litt fram og tilbake på senteret, og vips så hadde vi en elektrisk kjørestol. Bagasjen i kurven foran, og vi to jentene på hverandres fang. Og bånn gass! Haha. Lenge siden jeg har ledd så godt. Og jeg var faktisk en ganske flink sjåfør, sett bort i fra at vi nesten bulket heisen, da jeg ble litt for ivrig.

Er jammen ikke lett å være handikappet på et kjøpesenter. Å slippe å bruke heis hver gang man skal til en ny etasje er jammen meg luksus. Da bestemte vi oss for å dra hjem, brukte vi èn time på å komme oss ut av senteret med den forbaska stolen. Jaja, tok det som en tur!

Mart cart for life!

Nå har jeg akkurat vært og handlet litt nødvendige ting. Dere vet; dopapir, tøymykner, knekkebrød og smørost. Og så skal det vaskes litt klær og skrubbes litt her og der før jeg slenger meg ned på sofaen med sushi, TV og min kjære Selma. Koooosekveld!

noen dager koster penger

Å neiii! Jeg våknet med den følelsen i dag. Følelsen av at det er en sløsedag. Jeg tror ikke jeg har hatt sløsedag på sikkert et halvt år, men det er jo noe med denne høsten, da. Sløsedag betyr at jeg simpelthen er nødt til å komme meg ut av leiligheten, gå fra butikk til butikk, og unne meg småting, som undertøy, sminke, kremer og klær. Å kjøpe den kortvarige lykken fungerer nemlig på dager som denne.

Så nå skal jeg møte venninnen min, Leah, som jeg har kjent siden jeg var 4 år. Vi skal spise en god lunsj, prate litt om ting som skjer, og så skal jeg sløse litt. Og det verste er at jeg gleder meg....

Jaja, nå må jeg løpe! Vi blogges senere : )

Fine Bellapusen er så lite fotogen når jeg bruker blitzz, haha <3

I dag har jeg forresten NULL øyensminke på meg. Vippeextensionsene gjør susen!

høst rimer på trøst

Det er nesten som om høsten kom over en natt. Plutselig er det bitende kaldt i lufta, og bladene på trærne ser ut som om de er hentet rett ut fra en eller annen klissete, romantisk komedie. Det kan være hyggelig det, men jeg kjenner også at vinterdepresjonen sniker seg på, og at mørket kveler meg ved å dukke opp så tidlig på kveldene. Jeg føler meg så blind i mørket, går bare rundt i ring og får ikke gjort noe av det jeg skal gjøre.

Så da gjelder det jo å trøste sinnet, og sørge for at ting ikke ser så mørke ut som de kan når høstmørket har tatt hodet mitt til gissel. Prøver å gjøre så mye hyggelig som mulig, ikke sitte inne, ikke være alene, ikke ligge og sture hele dagen.

I går startet jeg dagen med å vaske leiligheten igjen. Med god hjelp så klart, sliter litt med motivasjonen om dagen. Skal jeg i det hele tatt ha sjans til å stå opp, må gulvet skinne og kjøkkenbenken være blåst. Så ble jeg påspandert mat på yndlingsrestauranten min at the moment, Wok&Sushi på Majorstua. Nudler med biff og scampi, om noen skulle bestemme seg for å sjekke den ut! Og så var det duket for kino. Vi skulle se NOKAS, og med en halvkilo godteri og popcorn, satte vi oss til rette i kinosetene på Colosseum. Så ble klokka sju, filmen skulle startet - men neida. Det gikk et kvarter, enda et kvarter, et kvarter til, og så enda et kvarter. Og så fikk vi vite at filmen var avlyst. Kom igjen a, er det meg det er noe galt med?! For en uke siden ble Limp Bizkit-konserten også avlyst, da jeg skulle dit.

Jaja, vi fikk i hvert fall pengene tilbake, gratisbilletter og gavekort på nytt popcorn. Så kanskje vi prøver lykken igjen i kveld? Er det noen som har sett Nokas-filmen? Gleder meg i hvert fall til å se den.

Frognerparken <3 Akk, kjenner ikke meg selv igjen, jeg er så sliiiten!

Maten min på Wok&Sushi. NAM!

på tide å kysse mer

Nidar kjører for tiden en kyss mer-kampanje, og tanken er selvfølgelig å få nordmenn til å kysse mer. De stiller opp med førstehjelp i form av frisk pust med den nye tyggepastillen "Relax".

Om dere ønsker å prøve den nye pastillen, kan dere sende en SMS med "RELAX IDA" til 2310. Da mottar dere en melding som dere kan vise fram på Narvesen, og så får dere den gratis! Men da må dere selvfølgelig love å kysse mye, mye mer.

Join Facebook-siden her, og delta i konkurransen om kinobilletter på bakerste rad. Vi vet jo alle hva som pleier å skje der?

Ikke glem å pinge din kysse-historie på Side2blogg!

Dagens funfact: Når folk forbereder seg på å kysse, er det 44% som fukter leppene. 20% legger hodet på skakke, og 3% syns det er viktig at kysset er langt. Bare 8% syns at det må brukes tunge for at det skal være et godt kyss. Kilde: nidar.no.

Ps. Fikk spørsmål om hvor mye det koster å sende SMS. Det er vanlig SMS-takst, så det varierer fra abbonement til abbonement. Men hvis det vanligvis koster deg 1 krone å sende melding, koster dette deg også 1 krone : )

frokost og jobb

God morgen! Våknet opp hes som en kråke i dag, med dunking i hodet og hovent tryne. Kjenner det skal bli deilig med noen rolige dager nå : ) Skal bare kose meg hjemme med film, sushi - og selvfølgelig litt jobbing.

Nå sitter jeg med verdens beste frokost (smooothiee) og svarer på mail. Kooser meg : ) Selv om en fugl hvisker meg i øret at bloggingen min har vært elendig den siste uken.....

dagene derpå

Nå ligger jeg på sofaen hjemme i Tønsberg. Halvor er på rommet og leker med lillebror, og jeg ligger i sofaen og ser gjennom alle bildene fra bursdagshelgen. Ikke bare var bursdagen morsom, men dagene etter var så utrolig hyggelige. Hadde besøk av verdens mest fantastiske gutter nesten hele helgen, og jeg kjenner det blir tomt i leiligheten nå som de har dratt.

Morgenen etter bursdagen fikk jeg god hjelp av Magnuss og Stian til å vaske og rydde. De var de to uheldige som ble igjen og ikke turte å gjøre annet, hehe. Men da det harde arbeidet var gjort, belønnet vi oss selv med fint besøk av Daniel&Marius, sushi, film og snop! Åh, verdens beste dagen-derpå.

Litt herlig hjerneføde! Vi lo i flere timer av Linn, selv om vi har sett DVD'en fjorten ganger før.

Prøver så hardt de kan å holde seg våkne...

... Men neeeeida.

Og etter mange sløve timer på sofaen, bestemte vi oss for å lage fæst. Så vi inviterte Jon og... Egentlig bare Jon, og drakk Gin Tonic. Kanskje ikke det smarteste å gjøre dagen derpå.

Og her ser dere resultatet av en hard todagers a la Stian, hahaha. Røde øyne og sløving ved frokostbordet.

drar hjem

God morgen. Vet ikke om det er natt eller dag, jeg, men nå skal jeg i hvert fall hjem til Tønsberg, og det er jeg veldig glad for. Var selvfølgelig på byen i går og gjorde alt så komplisert, så jeg trenger et par dager borte fra DRAMA- Oslo. Jeg tiltrekker meg drama! Blogges senere i dag, når jeg har orden på hodet.

sweet 20

Det tar på å bli 20. Jeg har akkurat sittet i dusjen med øynene lukket i et kvarter, og føler endelig at jeg har litt liv i meg igjen. Men vet dere hva, jeg hadde en FANTASTISK feiring av 20-årsdagen min! Litt drama inkludert selvfølgelig, men for det meste bare moro, latter og champagne. Og jeg fikk så mange søte gaver av vennene mine, og ikke minst søte kort! Tusen takk til alle mine kjære som var med og gjorde dagen så fin.

Tenkte å legge ut litt bilder fra dagen, så her kommer en liten bildedagbok fra de siste par dagene hvor jeg har vært fraværende!

Først dro jeg til Jon Lundemoen som sminket meg til den store dagen. Jeg ble litt Betti-spaghetti på håret fordi jeg insisterte på å sette inn tusenvis av clips, hehe, men makeupen ble perfekt. Tusen takk for hjelpen, Jon!

Så dro jeg hjem og blåste opp ballonger med et par fine venner. Rosa ballonger for anledningen, jeee. Og så fikk jeg blomster av min nydelige Idabestis.

Og så begynte folk å komme...

Så ble klokka over 12, og leiligheten var passe trasha. Da folk begynte å sitte fast i gulvet av kliss, bestemte vi oss for å dra videre til La Belle der vi hadde tre bord som ventet på oss. Jeg lot kameraet ligge hjemme da vi dro ut, men fant et par på Facebook.

HAHA!

Som dere kanskje kan se hadde jeg en fantastisk feiring, litt sliten, men koste meg sykt mye. MEN SÅ var det på tide med nash. Her måtte jeg sensurere mesteparten av bildene, hahaha. Senga mi var full av folk hele tiden, og jeg fikk ikke lagt meg før de rullet ut av senga og dro på jobb i dag morges. Sånn i ni-ti-tiden.

Og sååååå på tide med månedens partytips! På La Belle drakk vi en champagne som heter Nicolas Feuilatte, supergod og frisk. Så den anbefales! Burde egentlig ikke anbefale ting på polet som jeg syns er godt, etter at jeg anbefalte Fresitaen har den vært utsolgt hveeer helg, haha! Men denne er i hvert fall supergod, så dere som er over 18 burde prøve'n.