grå dager og sorte netter

Jeg holder på å pakke kofferten min, for i morgen reiser jeg til Kristiansund. Det er på tide å legge bort sine egne sorger for en liten stund, for det finnes noen som har det en milliard ganger vondere enn meg nå.

Denne gangen er det på ingen måte en trøstende tanke å vite at noen har større problemer å takle enn meg, når mine beste venner har vondt, gjør det vondt i hjertet mitt. Men selv om det er unde triste omstendigheter jeg reiser, gleder jeg meg så utrolig mye til å holde rundt to av mine beste venninner de tre neste dagene.

Venner og familie er faen meg det viktigste man har, så ta godt vare på dem, selv om det kanskje hender at de er dumme og ikke forstår deg bestandig. Beklager ordbruken.

Tror forresten jeg må skaffe meg en koffert i en annen farge. Å reise rundt som en rosa fargeklatt på slike triste dager føles helt feil. Men rosa it is.

Nå skal jeg pakke ferdig og sovne til et par episoder av Entourage. God natt, kjære lesere, og tusen takk for alle fine kommentarer. Beklager at jeg ikke har offentliggjort dem enda, men jeg kan ikke publisere spekulasjoner og beskyldninger mot navngitte personer, enten de er sanne eller ei. Hensikten min er ikke å henge ut noen, jeg setter bare ord på det jeg føler og opplever.

stockholmsyndromet

Når en person du bryr deg om forteller deg mange nok ganger at alt du gjør er feil, begynner du etterhvert å tro på det. Når et hardt grep eller et slag blir en del av hverdagen, begynner du etterhvert å tro at du fortjener det.

Og om noen bryter inn og forteller deg at det er galt, at du ikke gjør alt feil, og at du ikke fortjener behandlingen du får - ja, da har du kanskje gravd deg så langt ned at disse ordene ikke rekker fram, og de føles som en større byrde enn det marerittet du lever i.

Så forsvarer du behandlingen du får, og før du vet ordet av det er du en av dem du har lest om og snakket om. Skjønner ikke hvorfor hun finner seg i det, det er jo ikke verre enn å dra sin vei.

lights will guide you home

Sannheten kan være ubehagelig, men den kommer for en dag uansett. Prøv å se deg i speilet og fortell deg selv at du er dum fordi du har funnet deg i alt for mye og fordi du har danset dødsdansen frivillig. Kjærligheten med livet som innsats er ikke kjærlighet, det er misbruk. Ikke bare av tid og krefter, men av livet generelt.

Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt jeg har på hjertet og alt jeg gjennomgår akkurat nå, bare for å kvitte meg med noe av tyngden jeg har på skuldrene. Men jeg har lært for lenge siden at det ikke kommer noe godt ut av å ta skittentøysvasken offentlig når man er lei seg og trist. Jeg skal heller bruke mine erfaringer til å hjelpe andre, når sårene er leget og tiden er inne.

Dette er og forblir den beste trøstesangen gjennom tidene, legger den ut til alle som kanskje måtte trenge litt trøst.

work & champagne

I dag er jeg på jobb hos Chills AS i Drammen! Her koser jeg meg stort, men må virkelig konsentrere meg om å ikke le hele tiden. Det blir litt vanskelig med disse festlige folka! Vet dere... Jeg er av typen som ler høyt og buldrende lenge etter at andre er ferdig med å le. Skikkelig retard.

Når det er sagt, så stod det champagne til oss på bordet da vi kom i dag. Suksess må jo feires! Er forsåvidt ingen som har poppet flaska enda, alle kjører bil...

Her sitter jentene og jobber. Trine, Belinda og Caroline.

Selv om det ikke ble noe champis, ble det i hvert fall boller! Lavkarbo-boller! Caroline er tydligvis like flink på kjøkkenet som det ser ut på bloggen, se oppskriften på bloggen her.

Boller <3

hei, jeg er en teit telefonsvarer

Det er jævlig kjipt å finne ut etter to uker at du har laget en tulletelefonsvarer og glemt å slette den. "Hallo? Heeei! Ja, nå sitter vi og koser oss, kan ikke du komme hit da?" Tenk deg for eksempel at banken ringer. Eller arbeidsgiveren din. Eller en fyr du pleier å rødme foran. Ække kult, vettu.

Og sånn ellers er jeg helt koko i hodet. Har brukt mesteparten av dagen på å stappe tingene mine i søppelsekker og pappkasser, noe jeg syns er ufattelig trist. Jeg er allerede på jakt etter en ny leilighet, men denne gangen skal jeg ikke forhaste meg inn i noe. Jeg skal finne et sted hvor jeg kan flytte inn uten å være redd for at termostaten viser fire plussgrader, og et sted hvor ting er i orden. På en måte kan man vel si at jeg har veldig mange krav, på den andre siden er jeg blitt ganske herdet.

Men jeg har ikke tid til å deppe. Har to episoder av Entourage som skriker "Ida, Ida, se på oss da", og så skal jeg stille vekkeklokken og svelge litt søvn. Skal til Drammen for å jobbe hos Chills i  morgen, det gleder jeg meg veldig til! : ) Nattaklemmer fra meg!

KICKS nailpolish - konkurranse

Kjære lesere, da er det på tide med en ny konkurranse! Har dere husket å fikse neglene så de er klare for den fargerike høsten? Hvis ikke kan det lett gjøres med et par strøk fresh neglelakk : )

KICKS Nailpolish er en høyglanset lakk med intensiv farge og lekker finish. Lakken rommer 8 ml og finnes i både matt, glossy, metallic og glitter. Lakkene finnes i 40 ulike farger samt top- og base coat til en pris på 39 kr.

I høst ser vi mye metallic. Det er særlig de litt mørkere fargene, for eksempel bronse, mørk blå og mørk grå, som dominerer. Høstens farger tar utgangspunkt i trendene fra catwalken i paris, Milano, London og New York.

Nå har du muligheten til å bli en heldig vinner av en pakke med hele 5 forskjellige lakker! KICKS Nailpolish er parfymerikjeden KICKS sitt eget merke. Besøk nettsiden til Kicks her.

For å vinne må du enkelt og greit fortelle meg hvilken farge du liker best å ha på neglene?! Svar i kommentarfeltet!

Reklame.

A&C på ice bar

I dag var jeg en tur på Ice Bar for å se den nye smykkekolleksjonen til Arts & Crafts. De har et samarbeid med WWF, og det vil si at 20% av inntektene fra denne kolleksjonen vil gå direkte til WWF.  WWF driver et aktivt arbeid for å beskytte naturen, nå med ekstra fokus på livet i havet.

Kolleksjonen var helt nydelig, smykkene har steiner i en fantastisk blåfarge. Man kan blant annet kjøpe kolleksjonen på Ice Bar i Oslo, så hvorfor ikke kombinere neste bytur med litt shopping?

Ice Bar er forresten helt rått. Har aldri vært der før, men ble som en liten unge da jeg fikk på meg poncho og kom inn i lokalet som rett og slett er bygd opp av is. Det var bra Jon minnet meg på å ikke slikke på veggene...

Ida og Jon på nye eventyr!

Om man ikke har noe å ha på seg er det jo bare å dra på Ice Bar!

De fine smykkene.

kontortid på waynes

I skrivende øyeblikk sitter jeg på Waynes med Belinda. Vi er jo ikke bare venninner, men også kollegaer i Chills. Så nå skriver vi så fingrene verker!

Ikke så verst å jobbe ved et bord hvor man har både caffelatte, blåbærmuffins OG en strålende blid venninne! I den rekkefølgen, så klart.

verdens beste brus

Har dere sett hva Deli De Luca har fått i kjøleskapene sine?! Ananas-brusen! Har elsket den helt siden jeg var liten, men den har jo kun eksistert langt oppe i "fjellene", blant annet i Kristiansund hvor jeg har besøkt besteforeldrene mine i ferier og sånt. Å endelig kunne kjøpe den i Oslo er priceless, tar meg mange år tilbake <3

lange lyse lokker

I dag har jeg tilbragt formiddagen hos Ruhs hårsalong for å sette på nye Hairtalk Extensions. Å være hos Ruhs er alltid like hyggelig, og som jeg sa til frisøren min Merethe i stad, så skulle jeg ønske at man måtte fikse på håret enda oftere, skulle gjerne vært der hver uke!

Får både brukt lattermusklene og tømt hjertet litt når jeg er der, så stakkars Merete vet vel snart mer om meg enn jeg gjør selv...

Som dere kan se er jeg svært komfortabel, haha. I dag ble det frokost i frisørstolen også. Men for å snakke om noe annet enn mat, håret mitt har vokst masse de seks siste ukene, nå var håret mitt plutselig like langt som extensionsene var! Så vi gikk for litt lengre hår denne gangen, deilig med forandring.

Fint, langt og tykt ble det, akkurat som jeg liker det. Så nå kan håret bare fortsette å vokse, forhåpentligvis blir det like fantastisk på egenhånd en dag. Hairtalk sliter jo ikke  det spor på håret, så jeg har håp.

Ikke glem å lese innlegget jeg skrev forrige gang jeg var hos Ruhs, extensions er nemlig ikke for alle.

Salongen ligger på Frogner i Oslo, men det finnes salonger over hele landet som driver med Hairtalk. Gå inn på Hairtalk.no eller Facebook-siden for mer info. Der kan dere også stille spørsmål hvis dere har noen! : )

Tusen takk til min kjære frisør, Merethe. Du er god som gull!

Innlegget er reklamebasert.

god morgen

Jeg hopper bare innom for å si god morgen, og for å fortelle dere hvor jævlig høyt jeg elsker dyna mi. Den er så snill og varm og god, at jeg ikke tror det finnes noe bedre i hele verden. Å forlate dyna om morgenen er faen meg hardt. Så hardt.

Men jeg får håpe at jeg har forlatt den til fordel for noe mer fornuftig. Først skal jeg bli fin på håret hos Ruhs, og så skal jeg hjem og fylle pappeskene med eiendeler. Ett skritt nærmere å komme seg ut av denne leiligheten, og det er jo et hurra!

Hade dyna.

advarsel til hundeeiere

Så denne advarselen på Facebook, og følte den var så viktig at jeg ikke kom til å få sove hvis jeg ikke gjorde mitt for å spre budskapet. Vet ikke om det er noe hold i det, men greit å være obs likevel. Det finnes virkelig noen syke jævler der ute.

ADVARSEL til HUNDEEIERE:

Et sykt menneske har lagt ut giftig mat på fortauer og i parker rundt i Oslo for å ta livet av hunder!!! To hunder på St.hanshaugen er allerede blitt drept :( Giften er blant annet blitt lagt i små hauger med sagflis inntil husvegger og trær, og det lukter tydeligvis mat fordi hundene slikker på det.

KOPIER dette og sett i din egen status for å advare andre.

stille i stua

Jeg har hatt lillebror på besøk hele helgen, men nå har han dratt hjem, og det er plutselig veldig stille her. Men vi har kost oss veldig! Den lille heldiggrisen var i besittelse av mammas mastercard, så vi var på skikkelig shoppingrunde både fredag kveld og lørdag formiddag.

Lørdag kveld dro jeg med meg lillebror på fest, for hvilken 17-åring syns vel ikke det er stas å være med storesøster på fest? Men neida. Før klokka ble elleve, fikk jeg vite at han syns det var kjedelig å sitte på en stol og observere tredveåringer drikke vin (takk for den?), så jeg måtte bare kaste han i en taxi.

Selv fortsatte jeg kvelden på byen helt til lyset på utestedet ble skrudd på, noen burde kanskje stoppet meg tidligere. For dagen i dag har vært skikkelig dritt. Men i følge kameraet mitt hadde jeg det veldig gøy, så da skal man vel ikke sitte og angre heller?

Lillebror, meg og Stian. Må si Stian kler militær-klippen!

Vakre Mag <3

Gin Toxic...

Nei nei nei...

Nå skal jeg se et par episoder av Entourage på min nye, elskede Mac og så skal jeg SOVE. Skal nemlig tidlig opp for å besøke frisøren i morgen, på tide å pusse opp fasaden.

God natt, søte lesere.

ny mac

Ettersom jeg har firma, måtte jeg vente helt til denne uken med å få igjen de kjære skattepengene! Så da de først kom, bestemte jeg meg for å belønne meg selv med en ny Mac. Jeg har jo vært superflink til å betale skatt, og det er ikke akkurat sånn at skattemyndighetene klapper deg på skuldra og sier "bra jobba", så da gjør jeg det selv!

Wohoo, blir jo nesten helt inspirert av ny Mac. Nå er det bare å skrive til den store gullmedaljen! Den er så FIN. Selv om jeg er litt lei meg for at jeg ikke har hvit Mac lengre, for det er det fineste. Dette blir min tredje Mac, så håper vi blir like gode venner som jeg har blitt med de to andre <3

film og smågodt

Når jeg våkner klokken seks om morgenen er jeg virkelig ikke mennesklig. Jeg skjønner aldri hvor jeg er hen, og alarmen på iPhonen gir meg alltid mistanker om at jeg er på konsert med et orkester. Men jeg kom meg i hvert fall til legen i dag, så jeg er kjempefornøyd. Endelig litt hjelp mot søvnproblemene mine, følte nesten at verden var reddet da jeg satt der i legestolen, haha.

Etter legetimen dro jeg rett på en konferanse på Oslo Konserthus, i sammenheng med den nye jobben min. Men mer om det senere! Akkurat nå skal jeg bare spise smågodt og se på film. Har leid "Hjelp vi er i filmbransjen", den eneste filmen på Videonova jeg ikke har sett. Og jeg leier faktisk ikke film ofte!

Skal jeg først ha smågodt, så må jeg på Videonova. Candy King som de har i de fleste kiosker og matbutikker er bare ikke godt. Men jeg er kanskje kresen! Noen som har sett filmen forresten? Husker å ha lest at den har fått dårlige terningkast av anmeldere, men akkurat det bryr jeg meg lite om. Har aldri sett poenget i musikk- og filmanmeldere. For det første er det meningen til ett enkeltindivid, og for det andre er denne anmelderen som regen en ensom mann i 90-årene eller en sær mann i 40-årene med rottehale. De fleste av oss vet jo at ingen av disse har samme filmsmak som oss, så hvorfor høre på dem?

I morgen kommer lillebror-Lasse til Oslo for å besøke meg, så vi får nok en hyggelig helg sammen : ) Nå suger mister Playstation til seg filmen, så jeg får gå offline. Håper alle koser seg i kveld!

story of my life

Its like youre screaming and no one can hear. You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when its over and its gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so that you could have the good.

jentekveld 2011

Det er ingenting jeg setter pris på som en skikkelig jentekveld. Om det er med ansiktsmasker og romantiske komedier eller høye hæler og fargerike drinkerpå byen, har egentlig ikke så mye å si. Det er bare noe med det å gjøre noe med jentene, og ha kvelder hvor alt handler om oss. Girl power, hehe.

Fredag 4. november skal jeg på jentekveld. Men ikke på hvilken som helst jentekveld, det er nemlig duket opp til  jentekveld 2011 i Haugesund. En skikkelig oppvarming til julebordet!

Dette skriver arrangøren Lene om arrangementet: Jentekveld 2011 er den største festen for jenter som noengang har vært arrangert i norge. Mellom 1200-1500 damer i alderen 20-60 år skal boltre seg med glitter, glamour og rosa champagne. Jan Thomas skal ha foredrag m/3 "bli ny", Mediumet Phil Phillips kommer fra England for å snakke " med den andre siden" ( dette er for de som har kjøpt ekstra billett til showet hans) Det blir catwalkshow, utlodding av premier - alt fra reiser til biler ( !!!) Det blir en rekke stands hvor man kan få alt fra restylane til nedfrysing av fettceller. Nei, dette skal bare blir en sinnsykt hyggelig aften for alle jenter - stappfullt med typiske jenteting. Det vil være rød løper, mye glæm og presse på plass.

Jeg gleder meg i hvert fall veldig til jentekveld! Og ikke minst til en liten utflukt med de to tøffeste gutta i Norge, Jon og Christopher.

Har jeg noen lesere fra Haugesund? Noen som skal?

jeg har fått ny jobb

Dagen er over, og det betyr at jeg har vært i Drammen. Hva tror dere jeg har gjort der? Jo, jeg har rett og slett fått meg jobb! Og ikke hvor som helst, men hos Chills Production.

Trine Grung har tatt i mot meg med åpne armer, og jeg er så takknemlig for muligheten jeg får nå og alle dagene framover.Jeg går en veldig spennende tid i møte, og skal lære mye nytt i tillegg til å jobbe med det jeg kan best; sosiale medier. Kort fortalt! Med andre ord, en veldig god grunn til å stå opp om morgenen.

Mye mer om dette senere, akkurat nå er jeg så trøtt (og glad) at jeg ligger og blogger med et halvt øye åpent. Mange inntrykk i dag, heldigvis av den gode sorten! Etter legetimen min i morgen skal jeg rett på foredrag som omhandler sosiale medier, med creative manager i Chills og min gode venninne, Belinda Jakobsen. Gleder meg!

Nattaklemmer fra happyface

Her er vi tidligere i dag,i Chills sine fantastiske lokaler. Havutsikt man bare måper av, tviler på at det går an å ha en kjip dag på jobb der.

Poserer litt for Trines iPhone, haha!

early in the morning

I dag stod jeg opp klokken 6. Det er lenge siden jeg gjorde det sist, for å si det slik! Det verste var at jeg faktisk var opplagt og bli som en lerke der jeg gikk med GPS'en for å finne fram til legekontoret. Da jeg kom fram til døren tok jeg opp brevet fra legen, og over det har jeg skrevet datoen med store, rosa bokstaver. Morgendagens dato. Altså ikke i dag. Jævla bomtur.

Men fikk i hvert fall startet dagen tidlig, og har fått unna både litt husarbeid og mails. Det er tommel opp! Nå skal jeg straks komme meg ned til toget, og toget går til Drammen. Later!

late dager er over

Nok en lat dag, har kost meg kjempemasse. Christopher og jeg spiste lunsj og spilte Wordfeud på Mucho Mas hele formiddagen. Han er nybegynner i spillet, så jeg så min sjanse til å være best - for en gangs skyld. Jeg suger i Wordfeud, og finner for det meste bare ord som "anal", "fista" og "hore". Kanke legge ut sånne ord vettu, så da blir det til at jeg taper.

Etter noen timer på verdens beste Mucho, møtte jeg min kjære Johanne. Vi slo oss ned under varmelampene på Olivia, og ble sittende i lange stunder og drikke kaffe og varm sjokolade. Godt å varme kroppen litt innvendig, for det er faen meg FREEZING i Oslo nå! Overvurderte skinnjakka mi kraftig i dag.

Dagens høydepunkt var selvfølgelig at Magnuss gjestet Trygdekontoret, i deres homospesial. Fikk dere sett det? Er stolt av Magnuss, han er unik, fargerik og rett og slett en god person. Jon og jeg så på programmet hjemme hos selve Magnuss, og selv om jeg måpte litt da han uttalte seg om at han sender gutter med liten pikk på døra, og at han ikke liker å sutte på en lillefinger; så sa han vel bare det de fleste tenker?

Vel vel, i morgen skal jeg GRYTIDLIG til legen. Blant annet fordi jeg har store problemer med å sovne, uansett hvor mange sauer jeg teller og hva jeg ikke spiser og spiser og drikker og ikke drikker før jeg legger meg. Så håper virkelig jeg kan få noe hjelp mot det. Selv om det er litt ironisk at jeg får legetime før sola har stått opp når jeg faktisk ikke klarer å sovne før utpå morgenkvisten.

Og ellers er de late dagene over nå. Har vært hyggelig å sove lenge, gå rundt og shoppe og å sitte på cafè, men det er søren ikke noe man setter pris på når man har all verdens tid til å gjøre det. I morgen ære down to business, og jeg skal blant annet få framdrift når det gjelder utflyttingen fra denne jævla isbiten av en leilighet.

Førstemann å sovne!!!

du er kun et minne for meg

Det siste året har jeg fulgt litt med på to norske artister, eller rising stars som jeg gjerne vil kalle dem. Dreamon og Thea Oskarsen! Nå har de dukket opp på samme låt, og ettersom den trivdes godt i mine ører, tenkte jeg å dele den med dere. Noen som kjenner seg igjen i teksten, eller?!

just another day

Shoppingrunden i går gikk så som så. Rakk kun å svirre litt rundt i butikkene rundt Grensen, før TV2-Jon og TV2-Bob (litt for internt egentlig) foreslo at jeg skulle joine et glass vin for å feire at arbeidsdagen hadde gått så bra. Jeg følte ikke at jeg hadde utrettet så mye bra den dagen, så jeg drakk noe annet enn alkohol.

Er det bare jeg som tenker at alkohol i kroppen ikke bør være noen belønning? Det bør være en straff! Bare tenk hva det gjør med både hode og kropp. Huff og au!

Etter en hyggelig time på Glasset, tok vi taxi til Mucho Mas på Majorstua. Som jeg har nevnt for dere før, god mexican food. Og så bar det hjem til Magnus for å se på hele mandagsrekka på TV. Deilig dag!

Siden jeg bare rakk innom billigkjedene i går, tenkte jeg å ta en liten runde til i dag. Blir en svært avslappende dag i dag, siden dagen i morgen blir noe helt annet. Skal til legen i Oslo for første gang, og fikk selvfølgelig den første timen på morgenkvisten som ingen vil ha. Men det er kanskje like greit, ettersom jeg har en LANG liste over ting som kunne fungert bedre både innvendig og utvendig på skrotten.

Nå må jeg få i meg noe frokost før jeg skal danse gatelangs! Vi blogges senere, alle søte.

friskmeldt blogger...

Hello my dear ones! Da tror jeg vi sier at sykemeldingen min er opphevet. Jeg føler meg mye bedre, og nok en gang har jeg erfart at kuren på feber og forkjølelse ikke er å ligge i sofaen og pusse nesa rød, gul og blå. Det aller beste er rett og slett å gjøre akkurat som vanlig.

Så med det i bakhodet, dro jeg på tacokveld med noen av mine beste venninner i går. Noe jeg trodde skulle være en tacokveld. Vi spiste oss gode og runde(re), så på God kveld Norge med et halvt øye, og så... Så kom alkoholen på bordet. Og jentene overbeviste meg om at hvis jeg bare drakk noen drinker og danset litt rundt på byen, så kom jeg til å våkne opp FRISK! Så jeg bare; KULT, det gjør vi!

Ok, jeg var kanskje ikke entusiastisk, men en time senere satt jeg i hvert fall i en maxitaxi på vei til Emil&Samuel. Så var vi fotballfruer for en kveld alle mann, og feiret Stabæk sin 1-1 kamp eller noe, vet ikke helt om det er bra eller dårlig? De andre jentene hadde det i hvert fall kjempegøy, jeg var mer i sitte-med-beina-i-kors-og-suge-livet-ut-av-drinker-med-sugerør-humør. På et tidspunkt var feberen så ille at jeg bevegde meg ut på dansegulvet bare for at folk skulle søle drinker på den svette kroppen min. Men det endte i hvert fall godt, og nå er formen MYE bedre. High five for det.

Nå har jeg akkurat støvsugd leiligheten, laget thai chicken til kveldsmat og ikke minst laget mango-iste. Så jeg koser meg med noen episoder av Entourage før jeg kryper til køys.

I morgen skal jeg bruke dagen på å shoppe mens alle andre er på jobb og skole. Jeg trives svært dårlig i butikker, spesielt når det er masse mennesker der. Gleder meg til en fin bytur helt for meg selv : ) God natt, alle søte!

sykemelding

NÅ.ER.DET.NOK! Har ligget rett ut i hele dag, bare jeg reiser meg opp dundrer det i hodet. Har brukt tre doruller til å pusse nesa, og det foregår et stort misbruk av både halspastiller og nesespray. Ellers har jeg ikke mye nytt å fortelle, ville bare sykemelde meg selv fra dagens blogging. Krysser fingrene for frie luftveier når jeg våkner i morgen tidlig. God natt!

onsdagslove, dolmiolove

For en søvn jeg fikk meg i  natt. Men så sov jeg lenge igjen, da. Åååå, jeg er så lei av det! Men jeg har ikke tid til å deppe. I dag er det nemlig Tangerudbakken, Helt perfekt, Ylvis og masse krim på TV Norge, så sånn TV-messig har onsdag blitt en av mine favorittdager.

Nå skal jeg ned på ICA og handle inn til skikkelig kosekveld. Og alle bare, er det bare meg eller har hun kosekveld hver jævla dag? Jada, jada, jeg har et stort behov for å pynte på dagene for tiden. Og i dag skal jeg pynte dagen med lasagne, en god salat og godis til dessert.

Jeg har en liten lasagne-hemmelighet til dere som elsker lasagne! Lasagne er søren meg ikke best når den lages fra bunn. Sånn ellers elsker jeg å lage ordentlige måltider og begynne fra bunn av, men akkurat når det kommer til lasagne;

Dolmio lasagne kit! SERIØST, den beste! Og pakken inneholder alt man trenger bortsett fra ost og kjøttdeig, så mitt tips; begrav den så sinnsykt i ost og stek litt sopp som du legger i lasagnen før den går i ovnen. Priceless lasagne!

jo flere vi er syke sammen

Den siste tiden har jeg hatt skikkelig søvnproblemer, og i natt ble jeg syk i tillegg. At leiligheten min er like kjølig som en fryser kan jo ha noe med saken å gjøre, utrolig irriterende. Jeg lå i hvert fall våken til halv åtte på morgenen i dag, og så sov jeg til langt ut på formiddagen. Det er virkelig en helt forferdelig følelse, blir jo helt svimmel og i ubalanse.

Så i dag har jeg prøvd å gjøre ting hele dagen. Først var jeg på roadtrip med min kjære Christopher som er livsfarlig bak rattet. Vi holdt på å bli kjørt på av buss hele to ganger, men at vi begge var både syke og skravlesyke er vel en god unnskyldning. Vi lever i hvert fall!

Da den livsfarlige kjøreturen var over ble jeg satt av på St. Hanshaugen, nærmere bestemt utenfor Johanne sin leilighet. Johanne er også syk (hva er galt med dette landet?), så vi bestemte oss for å kjøpe en kaffe og ta oss en liten gåtur.

Og en gåtur er for oss å sette oss ned og skravle til munnen er tør, så vi satte oss ned på toppen av St. Hanshaugen, og koste oss med kaffe i solen. Det var virkelig fint.

Å være syk sammen med folk er helt klart bedre enn å være syk alene. Da solen gjemte seg bak trær og bygninger, gikk vi hjem og la oss i Johannes vidunderseng. Den er akkurat som senger man ser i butikkvinduer og bare legge seg i, haha. Og så koste vi oss med en kopp te og siste episode av Gossip Girl før jeg busset hjemover til den kalde leiligheten min igjen.

Nå har jeg varmet opp skikkelig her, og skal pakke meg inn i dyna og SOVE til noe normal tid. Hvis jeg ikke får sove kommer jeg til å gå på veggen. Natta!

camper i stua

Å gå hjem alene om kvelden og sove alene er noe av det jeg liker minst. Jeg er egentlig avhengig av å ha en armkrok å ligge i og en mannekropp å holde rundt. I kveld har jeg vært hos Johanne og hatt kosekveld, og da jeg tok bussen hjem var det nesten så jeg inviterte med meg hjem den skjeggete hattemannen som gikk og lusket i buskene bak meg. SÅ ensomt! Men så kan man jo ikke ligge i hvilken som helst armkrok heller.

Men det finnes bra ting med å ha en senkveld for seg selv også. Jeg har tent lys og laget camp i stua, med dyner og puter til den store gullmedaljen. Og siden jeg er alene kan jeg base rundt så mye jeg vil, og sitte og se på tv i yndlingsstillingen min uten at noen syns jeg er rar.

KOSEDRESS! <3

Og ellers kjøpte jeg med meg kveldsmat hjem. Fra Deli. Ugh, hater egentlig å spise mat fra sjapper som Seven og Deli, men denne maten så faktisk ganske interessant ut. Så må jo prøve!

På tide å skru på TV'en og "nyte" alenekvelden, vi blogges senere!

en pakke kondomer, takk

I dag er veien til butikken den grønne mil. Jeg er tom for dopapir, har akkurat fått mensen og kompisen min har spurt meg veldig pent om jeg kan kjøpe kondomer fordi han selv syns det er så kleint. Trærne utenfor butikken henger over meg som store monstre, de ler av meg, og det samme gjør alle menneskene rundt. De beveger seg i saktefilm, og alt de sier høres ut som om det blir sagt under vann. Inne i butikken er det fullt av mennesker. Alle øyne ser på meg, og handlekurven jeg rasket til meg på et eller annet tidspunkt brenner i håndflaten. Sosialt selvmord står på planen. Hylla med dopapir først. En 8-pack. Hvorfor ikke, så blir det i hvert fall lenge til neste gang, med mindre jeg har vorspiel. Tamponger neste. Vurderer å kjøpe de gule - for jomfuer som blør som om de har stukket seg med en pitteliten nål i fingeren. Griper en pakke med blå tamponger og leter desperat etter hullet i bakken. Kondomer står for tur. Hvor i helvete er de jævla kondomene. Åja, de henger bak kassa - med god grunn, ellers hadde jeg stjålet en pakke bare for å slippe ydmykelsen. Jeg stiller meg i kø med den brennende kurven i hånda. Ser nøye på personen foran meg, som kommer til å stå og pakke Se&Hør og mintsjokolade i posen sin mens jeg står på planken. Snur meg og ser på juryen bak meg i køen. Tre høylytte fyrer med caps, ser ut som noen som kunne finne på å slå av en vits. Men verst av alt: dommeren. Vedkommende bak kassa. Jeg nærmest kniper øynene igjen, og hveser; kondomer. Med... Jeg vettafaen, den med rugler. Han snur seg og griper den fargerike pakka. Jeg vet faen ikke hva han tenker, men det er det eneste i hele verden jeg bryr meg om.

Kjenner du igjen følelsen? Herregud, jeg er ekspert på den følelsen. Å gå på butikken og kjøpe svært private ting er ikke gøy i det hele tatt, enkelte ting er selvfølgelig verre enn andre. Selv syns jeg ikke at det å kjøpe dopapir og hold in-strømpebukse er verdens undergang, men tro meg, de finnes.

Hver gang jeg kjøper kleine ting på butikken lurer jeg veldig på hva kassadamen/kassamannen tenker. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir sykelig opptatt av hva de tenker om meg. Kjøper jeg tamponger (noe jeg heldigvis slipper den dag i dag), er jeg redd de skal tro at jeg sitter hjemme og blør og er ekkel hele dagen. Skal jeg kjøpe dopapir får jeg det for meg at hele verden tror jeg kniper rumpa igjen og skal løpe rett hjem på do. OG!! De få gangene jeg har stått i kassa og pekt på kondomene jeg skal ha, ja, da har jeg ikke husket noe etterpå fordi jeg har fått helt blackout av flauhet. Jeg syns faktisk det aller verste er å ha en handlekurv full av junk. Ostepop, smash, brus, frossenpizza. Da er det med stor skam jeg stapper kortet mitt ned i chipleseren.

Formålet med dette innlegget er i hvert fall å få litt mer i innsikt i hva de på andre siden av kassa faktisk tenker. Så jeg har gjort litt research, sånn for alle sammen sin skyld. Min egen også!

Jeg har snakket med 3 mennesker som sitter bak kassa på forskjellige matbutikker, alle tre er i alderen 19-25 år. Petra, Henriette og Stian.

Helt ærlig, hva tenker du når noen kommer inn og kjøper:
Kondomer:
Henriette: "Jasså? Romantisk helg?" Er det helt vanlige mennesker tenker jeg ikke noe over det. Men det kommer alltid noen som skiller seg ut og som gjerne kjøper to pakker. De smiler som regel alltid lurest også!

Stian: Jeg som sitter bak kassen tenker jo at kunden tenker at jeg tenker noe. Så da gjelder det å prøve å fokusere på noe helt annet, helst ikke ha øyekontakt med kunden, for da begynner jeg bare å le. Det oppstår raskt en litt pinlig situasjon, som helt klart er verst for kunden. Uansett, det beste er å le. Slik at både jeg og kunden kan le av den "pinlige" situasjonen sammen, men det skjer jo aldri.

Petra: Jeg tenker virkelig ikke over det, kunden kunne like gjerne kjøpt en kartong med melk. True story!
Hva med tamponger og bind?
Henriette: "Uff, stakkars. Misunner ho ikke akkurat!" Men de som kjøper "First Price" og "Landlord" etc. av bing og tamponger skjønner jeg meg ikke på.

Stian: Dette tenker jeg egentlig ikke så mye over. Tamponger er tamponger liksom, en ærlig sak og et nødvendig hjelpemiddel i hverdagen.

Petra: Tamponger tenker jeg ikke over, men når noen kjøper bind tenker jeg faktisk at de er uhygieniske.

... Og dopapir, da?

Henriette: Tenker ikke noe særlig over det. Er jo helt normalt akkurat som det andre over her.

Stian:  Okei, dette blir sært.. Men jeg tenker at kunden faktisk har mageproblemer eller noe, aner ikke hvorfor. Man får jo raskt et inntrykk av at kunden har "planlagt" noen dobesøk fremover. Det man ikke tenker på er jo at alle går på do iblant, men liksom.. Situasjonen oppfattes helt annerledes på andre siden av kassen!

Petra: Tenker ikke over det med mindre folk kjøper Firstprice, og da tenker jeg at de kommer til å bli såre i rumpa etter et par dager.

Selv kjøper jeg hold in-strømpebukse for å se smalere ut når jeg er på byen. Hva tenker dere når folk kjøper det?
Henriette: Tenker ikke noe særlig over dette heller. Men tanken faller meg at vedkommende skal en tur på byen.
Stian: Jeg er gutt, så bør jeg vite hva dette er? Uansett, om en jente skulle kjøpt en vanlig strømpebukse, får jeg inntrykk av at hun er singel, og ønsker å vise frem litt kropp.
Petra: Hvis jenta som kjøper det er ganske overvektig tenker jeg "good luck with that".
Og så, verst av alt føler jeg... Hva tenker dere når en ung jente kommer med handlekurven full av brus, ostepop, sjokolade og frossenpizza?
Henriette: Det tenker jeg ingenting over. Er jo alltid lov å kose seg!
Stian: Ehm, filmkveld med jentene! Eller.. Fjortisfest kanskje?
Petra: Jeg tenker at kunden har kjærlighetssorg og kanskje burde gått seg en tur i naturen i stedet, he he.

Hender det at du og kollegaene dine ler litt av enkelte kunder sine varer på pauserommet? Hva syns dere i såfall er spesielt morsomt?
Henriette: Noe av det morsomste jeg har opplevd mens jeg har jobbet i matvarebutikken, var når en dame kom til meg i kassa og spurte om vi hadde truseinnlegg med lukt. Tror alle kundene, vi som jobbet og henne selv knakk sammen i latter. Ho ble stup rød når hun forstod at hadde vi aldri hørt om før.
Stian: Ja! Mye ironi ute og går. Litt store, kanskje feite mennesker som kjøper sunne produkter og fremstår som toppidrettsutøvere. Sånt er morsomt. I tillegg til eldre mennesker som kjøper godteri og diverse, som de tilsynelatende ser ut til å skal kose seg med selv uten å dele.
Petra: Jeg blir veldig frustrert når kunder lukter vondt og bruker lang tid, så om jeg sladrer på bakrommet er det som oftest derfor.

Ble dere klokere? Jeg følte i hvert fall at jeg lærte litt selv, om ikke annet. Men enkelte ting kommer jeg fortsatt til å sende andre på butikken for å kjøpe.

sirkusklovnen ida

I går var jeg på Fridays hele dagen og natten - føler jeg. Og det er vel egentlig grunnen til at jeg har glimtet til med mitt fravær igjen. Er egentlig ikke fyllesyk i dag, men det skjedde så mye rart i går at jeg bare har sittet og ristet på hodet i hele dag. Heldigvis har jeg hatt besøk av en av mine beste venninner som får alt til å henge på greip, sånn at jeg kan le i stedet. I tillegg har vi spist taco og sett på film (heia videodager!), så både formen og humøret er egentlig tipptopp nå.

Men det var veldig gøy i går, altså! Var virkelig i storform, og jeg var ute med noen fantastiske mennesker. Man kan jo ikke være i dårlig humør når man er omringet av glade sørlendinger, kan man?!

Kjetil og jeg startet festen allerede da vi spiste lunsj, en appletini til dessert var det slettes ikke noe galt med! Etter lunsj dro jeg bare hjem og lagde noen krøllingser i håret og skiftet til skjorte, og så var jeg klar for resten av kvelden.

Jeg bare få sagt hvor mye enkelte dørvakter irriterer meg. Vi var ti jenter i alderen 21-23 som spaserte rett inn på et utested, og når det er gutten sin tur til å krysse dørstokken, finner de plutselig ut at de skal være dritstrenge på at de har 28 årsgrense. Hahaha, hvem er det som HAR 28 årsgrense? Folk på 28 år burde jo egentlig sitte hjemme og vokte babycallen sin. Jaja.

På Fridays har vi det i hvert fall alltid kjempegøy, spesielt på natten. Gode drinker, festlig musikk og god stemning generelt. Og så masse blogglesere da. De fleste er veldig hyggelige og gjør at jeg rødmer litt, og så har vi sånne som de på bildet under som forsåvidt var hyggelige de og, men etter at jeg hadde gått med på å ta et bilde, hørte jeg at de lo hysterisk. Auch.

Syns ikke det er så gøy å være sirkusklovn, blir veldig edru av det. Men for all del, hyggelig med alle komplimenter og ros så lenge det ikke er sarkastisk. Nå skal jeg for første gang i bloggens historie slenge inn et blunkefjes ;)

Og sånn ellers, så hadde jeg historiens morsomste gåtur hjemover til Frogner. Barbeint. Og med pit stop på Mc Donalds, hvor de var tomme for burgere og kun solgte nuggets. Nedtur. Jeg delte både pute og dyne med Kjetil i natt, så jeg kjenner at det er luksus å ligge her helt for seg selv, haha. To dyner og syv puter helt for meg selv!

Zzzzz.

superdupert vippetilbud

Mange av dere syns det er litt dyrt å betale 1700 kroner for vippeextensions, så nå er den perfekte muligheten for å prøve det likevel! Neglhuset har nemlig fått lærlinger, og de gjør det for 700 kroner.

Om man skal ta vipper hos en lærling må man regne med at det tar litt lengre tid enn vanlig, men damene på Neglhuset sørger selvfølgelig for at resultatet blir like bra som hos en av de med lang erfaring! : )

Neglhuset holder til i Oslo sentrum, og dere kan ringe eller sende en sms til 458 33 166 for å bestille time. Husk å si at dere vil til lærling for å få den lave prisen!

Reklamebasert innlegg.

how to love

I likhet med meg er flere av dere litt av noen natteravner, og ikke minst overtenkere. Så til alle som ligger våkne i natt og tenker, her er en sang med en veldig fin video til dere. How to love med Lil Wayne, I'm lovin it!

skjenka opp brus

Jeg har hatt kosekveld med Kjetil i kveld. Vi dro til Sushi&Wok<3 og kjøpte favorittmaten, før vi slang oss i sofaen med brus og sjokolade for å se på gullrekka. Gullrekka på fredagen for de som lurer, er Idol, Nytt på nytt, et kvarter av Skavlan, resten av Idol, Senkveld, og så reprise av Torsdag kveld fra Nydalen. Yeah.

Så dere på Senkveld med Thomas og Harald i dag? Haha! Harald hadde lastet ned en kjempekul app til iPhonen sin som heter Songify. Alt du trenger å gjøre er å si en setning til den, og så lager den en hel sang ut av det. Genialt! Så Kjetil og jeg lå på sofaen og snakket til hver vår iPhone med latterkrampe, det er sånn det skal være! En skikkelig barnslig fredagskveld.

Vi laget en superhit sammen. Den heter "Takk for at du skjenka opp brus til meg", og baserer seg på en veldig enkel samtale - som vi for ordens skyld bare hadde for å lage denne fine sangen. Hør herligheten her. Hahaha!

nei jeg sa rosa

Jeg nevnte jo at jeg skulle gi dere forslag til hvordan dere kan støtte Rosa sløyfe-aksjonen på flere måter. Så nå er det på tide! Etter i dag skal ingen av mine lesere si at de ikke har hatt muligheten til å bidra, for Rosa Sløyfe-aksjonen gjør det både enkelt og morsomt å bidra. De har en nettbutikk med masse morsomme (og rosa!) produkter, så her kan du både bidra og sitte igjen med et fint symbol på at du har bidratt noe viktig.

Kjøkkenforkle designet av Nora Farah, kan kjøpes her. Anbefaler selvfølgelig Farah-produktene spesielt, siden hun er moren til bestisen min, hehe.

Kjempefin drikkeflaske og termokopp to go, kan kjøpes her og her. "Sammen skaper vi håp" <3

Refleks og isskrape er vel heller ikke helt feil når det er oktober. Om jeg skal gå med refleks blir det i hvert fall en slik en, og ikke en gul refleksvest...

Det finnes flere alternaltiver hvis man vil pynte seg med den rosa sløyfen. Sløyfe-pin med strass kan kjøpes her, og den tradisjonelle sløyfen finner dere her.

Kjempefin genser i ull, designet av Nora Farah, kan kjøpes her.

en god gammeldags spørsmålsrunde

Hey betches. Jeg står på kjøkkenet og kokkelerer, før jeg skal lenke meg fast til sofaen og se de siste episodene av Ugly Betty. Det har vært en veldig kort dag, for jeg har sovet LENGE. Litt lenge, i hvert fall. Selv om det er kjipt, betyr det jo ikke at resten av dagen trenger å være kjip. Når Ugly Betty takker for seg for godt, skal jeg nemlig ut og løpe. Jeg hater å løpe, men rockeringen min ligger i Tønsberg.

Å, så interessant a gitt. Forslag. Vi kjører en god gammeldags spørsmålsrunde, så kan dere lese om noe dere faktisk vil lese om her på bloggen. Jeg er uinspirert! Så kjør på, spør om alt som måtte falle dere inn! Vet at mange spør om både små og store ting hele tiden, men er ikke alt jeg svarer på. Så nå har dere sjansen : )

"Her er jeg på kjøkkenet og kokkelerer, liksom". Bare vent til dere få se kjøkkenforkleet mitt! Alle kvinner bør ha et slikt forkle, for kvinner hører hjemme på kjøkkenet. Og det mener jeg.

lag en banner og støtt rosa sløyfe-aksjonen

Rosa sløyfe-aksjonen er i gang igjen, og det er med stor glede jeg ser at byen males rosa. Rosa sløyfe-aksjonen går ut på å samle inn penger til brystkreftforskning, og ikke minst på å spre informasjon og øke kunnskap om brystkreft.

Hvert år blir rundt 2800 kvinner i Norge rammet av brystkreft. Regelmessig undersøkelse av brystene og jevnlig mammografi bidrar til tidlig oppdagelse. Oppdager man brystkreften tidlig, kan dette redde liv!

Hvis du vil lese mer om brystkreft og se hvordan du skal undersøke brystene dine, gå inn her.

Det finnes mange måter å støtte Rosa sløyfe-aksjonen på, og det skal jeg komme tilbake til i morgen. Men for nå vil jeg oppfordre alle til å legge opp en banner på sin blogg, slik at dere kan være med på å spre budskapet om aksjonen.

For å lage en banner dere kan laste opp på bloggen deres, gå inn på denne linken. Bruk bloggen deres for en god sak, dette er viktig jenter!

Mange av mine lesere som går med rosa sløyfer og er flinke til å støtte opp rundt denne aksjonen? Fortell!

wok & stripping

I går hadde jeg tidenes kosekveld. Etter å ha skrubbet leiligheten på kryss og på tvers, dro jeg på Sushi&Wok, en av mine absolutt yndlingsrestauranter som ligger på Majorstua. Spiste som vanlig meny nummer 28 som er gigantisk stor, og spurte om doggy bag. Jeg vet ikke om det er normalt å gjøre i Norge enda? Men i USA blir kokken i hvert fall fornærmet om du ikke spiser opp alt og lar være å be om doggy bag. Der er jo porsjonene så store også, at man egentlig aldri har sjans til å spise opp.

Tok i hvert fall med meg doggy baggen videre på Colosseum kino, og vi hadde selvfølgelig plasser helt bakerst i sofaen, i fare for at doggy baggen skulle spre duften av asiatisk mat. Storskjermen viste King Curling, og med listen av skuespillere som er med i den, hadde jeg store forventninger. Filmen var grei nok den, men jeg hadde forventet å le mer. Men la oss si det sånn. En time med Linn Skåber er aldri en bortkastet time <3

Ja, hun stripper til og med i filmen. Etter filmen var det vinterkaldt ute, så det var bare om å gjøre å komme seg raskest mulig hjem til sofaen. Der ventet "Helt perfekt" på TV, og..... DOGGY BAG! Helt perfekt. Jeg elsker kosekvelder, og det er kun derfor det er halvveis greit at høsten er her.

for å løfte festen et par hakk

I sammenheng med bursdagsfeiringen min har jeg vært så heldig å få teste noen morsomme party gadgets fra Coolstuff.no. En fest kan jo være moro nok i seg selv, men å kunne by på noe litt utenom det vanlige gjør det enda bedre.

Best av alt var drinkfontenen som jeg brukte til å servere velkomstdrinker. Det gjorde egentlig jobben ganske enkel, ettersom det hele går ut på at folk skal fylle glasset sitt selv, og fontenen kan fylles med hva det måtte være. Jeg gjorde det enkelt, og fylte den med en av mine yndlingsdrikker; Fresita.

Som dere kan se i speilet, litt av en festattraksjon, haha!

Drinkfontenen kan kjøpes for 299 kroner her. Jeg stusset litt over at den kostet såpass lite, men må si jeg ble veldig positivt overrasket. Den fungerte som den skulle, og var veldig lett å gjøre ren. En liten tur under varmt rennende vann, så var den klar for ny fest igjen. Alt man trenger å gjøre er å plugge den i veggen, helle drikken oppi og skru på knappen. Tadaaa!

En annen partyeffekt jeg testet var Ice shooters. Altså shotteglass av is som man lager selv, ved å fylle opp Ice shooters-formene med vann og putte dem i fryseren. Man kan egentlig lage shotteglassene av alt som er flytende, men vann er vel best for å slippe at det blir klissete. Det fungerer på samme måte som sånne is vi lagde av saft da vi var små!

Man kan kjøpe en 4-pack for 55 kroner, eller en 12-pack for 99,-. Og man kan selvfølgelig bruke det om og om igjen, til hver eneste fest. Mitt beste tips: lag shotteglassene av vann og fyll opp med en fargerik drikke. Det ser utrolig kult ut! Og som en av mine kompiser sa; nå blir man jo bare tvunget til å shotte. Du skal ikke stå med dette glasset lenge i hånda før det begynner å smelte.

På Coolstuff har de mange morsomme ting til fest, og til hverdagen generelt. Så sjekk det ut! : )

Reklamebasert innlegg.

forever sweet 21

I går feiret jeg min 21 årsdag, og bursdagene mine skal da aldri få lov til å passere uten et brak. Så i går feiret jeg storslagent med flotte mennesker og høy champagnefaktor. Først hadde vi vorspiel hjemme hos meg med rosa ballonger og drinkfontene, før vi tok BUSSEN ned til byen. At vi skulle ta bussen til byen var det vel egentlig ikke alle som var så begeistret for, men det er den morsomste og villeste bussturen jeg noen gang har hatt. Jeg vurderer faktisk å feire bursdag på 31-bussen neste år. Med taler, dans og bursdagssang kom vi oss i hvert fall trygt fram til Emil&Samuel, hvor resten av kvelden skulle foregå.

De som ikke var på Emil & Samuel i natt har så absolutt gått glipp av noe, for det var litt av en fest! Det var fullt liv allerede fra klokken 23, med spennende sceneshow og bobler i glasset.

Vil gjerne takke alle mine flotte venner, og ikke minst folkene på Emil & Samuel for en fantastisk bra kveld!

FOREVER 21!

PS

Jeg har fått mange tilbakemeldinger på at designet på bloggen min ser veldig rart ut nå. Ser rart ut på min skjerm også, så jeg har tatt kontakt med de som er ansvarlig for det tekniske. Designet er forhåpentligvis på plass i morgen! : )

mens vi venter...

... Kan dere shoppe til dere dropper. For et par dager siden ga jeg dere 10% på de rosa sminkeveskene fra Lulu's, og nå er det 5 timer igjen av rabatten. Nå gjelder den for HELE Makestyle, så dere får 10% rabatt på alle varene der. Altså fram til midnatt.

Får veldig mange spørsmål om hvordan jeg bølger håret mitt. Har jo fått meg ny yndlingssveis. Har hatt bølgetangen i flere år, men liksom aldri brukt den - nå derimot, HVER dag! Bølgetangen er også fra Makestyle, så i kveld kan dere få rabatt på den og. Dere finner den her!

Reklamebasert innlegg.

bomba horehus

Hey! Jeg er tilbake. Kun et par hjerneceller fattigere. Nå må jeg bare rydde og skrubbe leiligheten før jeg vier dere mer oppmerksomhet, for det er ikke særlig lenge til det skal være visning her. Fikk heldigvis litt hjelp til å rydde i natt, så det ser ikke så ille ut som det egentlig burde gjort. Men det er en del mistenksomme og klissete flekker på gulvet... Full bursdagsupdate senere!