COOKIES AND CREAM

Okey, da er jeg endelig klar for å gjøre det beste i hele verden - som jeg nevnte i forrige innlegg. Ta magaplask i sengen med Mac'en og kose meg med en TV-serie eller to!  Nyvasket sengetøy som lukter deilig tøymykner gjør det ikke akkurat verre.

For tiden ser jeg på Nip Tuck, hvis noen skulle være interessert. Mye plastisk kirurgi i den serien, så jeg får tid til å sjekke Facebook hver gang de skal operere noen. Klarer rett og slett ikke å se på det. Der røyk drømmen om nose job'en for å si det sånn!

Så nå skal jeg kose meg med frukt og 70% sjokolade, mens jeg takker Gud for livet.

Et stort glass med isvann, plommer, kiwi og mørk sjokolade. For en kombinasjon! 

SOVEROMMET MITT

Jeg lovte jo å vise dere resten av hjemmet mitt, men det er neimen ikke lett når det aldri blir ferdig. Som jeg skrev til dere forrige uke, så ombestemmer jeg meg hele tiden når det gjelder hvordan soverommet mitt skal se ut. Jeg kjøper nye sengetepper, nye gardiner, nytt sengetøy - hver gang i håp om at jeg skal stortrives på soverommet mitt. Og vet dere hva, denne gangen tror jeg faktisk at jeg har truffet spikeren på hodet.

Nå har jeg altså valgt å ha hvitt og grålilla soverom. Jeg elsker den grålilla (?) fargen, den gjør meg så rolig og avslappet.

For å være helt ærlig, så tilbringer jeg så mye tid som mulig på soverommet mitt. Med det samme jobb, mat og trening er krysset av gjøreplanen, river jeg pynteputene til side og tar magaplask ned i sengen med Mac'en. Og så ligger jeg der da, og koser meg med blogg, mail, musikk og TV-serier. FINNES DET NOE DEILIGERE??? Nei.

Soverommet er langt i fra ferdig, men jeg kan jo vise dere hvordan det ser ut så langt. Jeg mangler både TV-benk, TV og bilder på veggene. Kanskje dere har noen innspill på hva som kan gjøres? Rommet trenger personlighet. 

Hadde jeg planlagt at jeg skulle vist fram sengen min, hadde jeg helt klart strøket sengetøyet, iik. Men... Hvem faen, bortsett fra pensjonister og interiørbutikker, stryker sengetøyet sitt? Gardinene, sengeteppet og den egentlig-champagne fargede puten er fra H&M Home. Den store hotellputen er fra Clarion Hotels. De to forrerste putene i lin er fra Zara Home. Sengetøyet som egentlig er fint med blonder er fra Home&Cottage. 

Sengen mangler helt klart en sengekappe, noen som har et tips til hvor man kan få tak i en fin en? Virkelig ikke pent når rammemadrassen synes. Nattbordet er fra Ikea.

Serveringsbrettet er fra Kare i Bygdøy Allè og duftlyset er fra Voluspa. //adlink

Den fine hjortekroken min er fra Lama. Så den blant annet på Home&Cottage her om dagen da jeg var og handlet der! Jeg ønsker meg et STORT slikt hode, så rop ut om noen vet om noen merker som selger det. 

Bilderammen er fra Zara Home. Det suger at vi ikke har det i Norge! Putene og bilderammen kjøpte jeg i Warszawa. Mens de andre kjøpte kjoler og sko.... Duftlyset er fra Voluspa. //adlink

Det rotete hjørnet med klærne jeg bruker mest. Uff, må få litt orden på det der! Kommode med knotter fra Lama. De har så mange fine knotter, jeg har flere forskjellige så jeg kan bytte på når jeg blir lei! 

Kommoden min! Er ikke de to nye clutchene mine fine? Kjøpte dem i Warszawa. Vasen og blomstene er fra Ikea, ser bra ut hvis man ikke ser så nøye på dem, haha.

Så der var soverommet mitt! Tar som sagt gladelig i mot tips til forbedring. Spesielt når det gjelder bilder/kunst, der er jeg helt lost.

HALLO VIN

Personlig har jeg egentlig ingen tradisjoner på Halloween. Bortsett fra at jeg kaller det for "hallo vin". Men i år drikker jeg jo ikke vin på Halloween en gang, og det skuffer meg.

For Halloween er jo egentlig kjempegøy! Til tross for at jeg er veldig redd for skumle ting, elsker jeg kostymer, og det er SÅ gøy når folk legger en innsats i kostymene sine. Fra og med neste år SKAL jeg begynne å feire Halloween, og jeg skal ha et superfett kostyme. Kanskje venninnegjengen skal være Teletubbies? I stedet for SATC-gjengen, liksom.

Big no no, forresten. Her om dagen stanset jeg en av mine kjære venninner i å kjøpe verdens minste Halloween-kostyme. Miniskjørt. Nettingstrømpebukser. Sort lakk. Rosa silke. DET ER IKKE LOV Å VÆRE TACKY PÅ HALLOWEEN! Og det er ikke greit bare fordi det er Halloween. Sexy er det i hvert fall ikke. Mye mer sexy å tørre å ha det gøy! Som teletubbie, for eksempel...

Samboeren min har forresten bakt sjokolademuffins, og står i vinduet og speider etter barn. Tror hun begynner å bli ganske desperat, men jeg tror dessverre ikke barna her på Frogner går Halloween. De spiser jo ikke godteri. De tar på seg Uggs'a og går på Star Sushi i Frognerveien, de. No kidding. Men akkurat det får vi drøfte i et annet blogginnlegg, for nå er det husarbeid som skal gjøres her.

XOXO Teletubbie to be.

PS. Har dere gjort noe gøy i sammenheng med Halloween i år? Og har dere kledd dere ut som noe interessant? 

"HJEMMESTRIKKET" HØSTGLEDE

Jeg vet ikke lengre om det er høst eller vinter, men kaldt er det hvertfall. Så kaldt at det bare er å pakke seg inn i alt som er av luer, votter, skjerf og varme sokker. Å gå ute en kald høst- eller vinterdag er faktisk bare deilig hvis man har det komfortabelt med varmt tøy og varme sko.

Denne uken var jeg så heldig og få tilsendt strikkede votter, luer og sokker av Topping, en søt liten nettside som selger nettopp det.

Alt er så godt, mykt og virker så hjemmestrikket. Men kanskje hjemmestrikket av noen som har mye mer skills enn meg, så jeg kan nok ikke skryte på meg å ha strikket det selv. Er ikke dette bare den perfekte julegaven? Dyrt er det heller ikke. Topping selger varer både med og uten pels :-)

Luen jeg har på meg finner dere her, og vottene her. Alt finnes i grått, beige og hvitt - de grå variantene er helt klart min favoritt 

//Reklame for Topping 

LIVET UTEN MASCARA

Jeg har mange ganger påstått at hvis du skal ta vippeextensions, så må du ikke finne på å ta det andre steder enn hos Neglhuset. Og det står jeg fortsatt ved. I løpet av de årene jeg har gått dit fast, har jeg vært vitne til mange kunder som har kommet dit med ødelagte vipper etter å ha vært andre steder. Jeg vet ikke hvordan de gjør det hos andre salonger, men når folk kommer med klumpete vipper fulle av lim, er det ingen tvil om at det er gjort en dårlig jobb.

Mens mange som setter på vippeextensions kanskje bruker slike vipper...

... Bruker Neglhuset disse:

De har sitt eget vippemerke, av typen mink. Sist jeg var der lærte jeg at det ikke har noe med dyret mink å gjøre, det er bare en type vippeextension som er veldig bra. Den beste! Det er en mye høyere kvalitet på minkvippene, så resultatet blir helt klart mye bedre.

Dere finner nettsiden til Neglhuset her, og her kan dere like og besøke dem på Facebook For å booke time kan dere ringe eller sende SMS til 458 33 166. Lønner seg å følge med på Facebook-siden for gode tilbud.

Og de som kunne tenke seg å lære å lage vippeextensions, kan ta en kikk på denne plakaten:

//Reklame for Neglhuset

I'M BACK

Tilbake i Oslo. Kom selvfølgelig tilbake til SNØVÆR! Kan jeg ikke dra bort èn helg uten at det blir kaos? Klarer dere virkelig ikke å holde værgudene i tøylene? Herrigud.

Når det er sagt, så skjønner jeg ikke hvorfor alle klager sånn over RyanAir. Vi hadde smertefri reise både til og fra, og det er ikke første gang jeg opplever det.

Men nå er jeg altså hjemme i Oslo igjen, og kalenderen er full av ting som må gjøres. Og så jeg som liker så godt å sitte og stirre i veggen etter en slik crazy weekend. Vaskekjelleren skal utnyttes for fullt, pakker skal hentes på posten, mailer og interjvuer skal besvares - OG jeg må trene. Gikk jo helt bananas på KFC i Warszawa.......

FUNNY THING CALLED PHOTOSHOP

HAHA, dere er gale. Det er ganske tydelig at bildet av meg og "hunken" i forrige innlegg er Photoshop'et. Hadde kanskje litt for mye alenetid på hotellrommet den ene kvelden, så jeg satt og lekte meg litt. Etter å ha lest kommentarene deres på innlegget måtte jeg sende melding til mamma - som heller ikke hadde vært helt sikker på om det var en spøk eller hva det var. Men kjære lesere, jeg kan fortelle dere så mye som at: jeg har aldri dratt med meg en fremmed fyr på et hotellrom, og jeg kommer aldri til å gjøre det heller.

Har enda et fint Photoshop-bilde til dere! Dere har kanskje fått med dere #BaldForBieber-kaoset? Ungpiker verden over barberer hodet sitt fordi Justin Bieber har fått kreft. Men så hadde han ikke fått kreft likevel. Det var jo også noe å spøke med... Her er mitt bidrag, hva syns dere?

YOLO (folk må seriøst slutte å si det...)

 

BADEKAR OG HOTELLSENG

I dag hadde Sandra i vår lille Polen-gjeng bursdag, noe vi feiret i natt. Men vi måtte jo gjøre noe hyggelig i dag også, selv om ingen av oss egentlig orket. Så vi dro på en italiensk restaurant ved navn San Lorenzo, hvor vi spiste veldig god mat. De tilbyr for det meste pastaretter med sjømat, så vi var litt vågale og prøvde oss på mye rart. Dette er en Michelin-restaurant, og vi betalte cirka 150 kroner hver for to retter og en stor flaske vann. Ganske ålreit!

Nå er jeg tilbake på mitt kjære hotellrom, og her har jeg tilbragt en hel time i badekaret. SÅ deilig! Og nå er det bare èn ting å gjøre: legge seg i den deilige hotellsengen og se på Farmen og Tigerstaden på Sumo 

Å ligge i senga og se ut på lysende skyskrapere er virkelig en beroligende følelse. Jeg har ikke lyst å dra hjem i morgen! Får heldigvis litt tid til shopping og spising før vi må dra til flyplassen. God natt, kjære lesere!

TURIST-SØNDAG

Det blir helt feil å oppleve en ny by gjennom drinker. Så i dag bestemte vi oss for å være litt turister her i Warszawa, selv om det ville vært mer behagelig å ligge under dyna. Høstsolen strålte som bare det, så vi tok en tur til Gamlebyen hvor vi spaserte rundt og hamstret frisk luft.

For et utrolig hyggelig sted! Veldig mange fine bygninger og flinke gatemusikanter. Følte at jeg ble kastet langt tilbake i tid, og dagen derpå er det faktisk ikke så verst.

Uhyggen startet da en innkaster (utkledd som kokk) kom bort og lurte på om vi ville være med til restauranten hans. Jeg sier alltid nei til innkastere, men vi trengte sårt en ferskpresset appelsinjuice, og bestemte oss for å bli med ham på et lite eventyr. På vei til restauranten la vi merke til at andre innkastere lo av oss, uten helt å skjønne hvorfor. Men så kom vi til inngangen til restauranten, og da skjønte vi jo at dette var et høl. En gang som var like mørk som den var lang, for ikke å snakke om lukta. Jeg er alt for beskjeden for å ombestemme meg og snu, så vi ble med inn i restauranten. Eller var det hybelen til kokken? Fire små bord, og en lukt som var så ille at vi holdt på å kaste opp alle sammen. Skitne glass på bordene, og bare... Nei. Så vi rømte med halen mellom beina og kastet oss i en taxi. Hvor taxisjåføren prompet høylytt. Makan.

Liker dere den nye jakken min? Kjøpte den på Zara her i Warszawa. Har sett den i hvit og sort før, og syns den har vært så utrolig fin. Men i svart var den jo bare helt awesome, så da måtte den bli med hjem.

THE DRESS

Har fått så mange spørsmål om kjolen jeg linket til for litt siden, den såkalte "nyttårskjolen" min. Jeg likte den så godt at jeg tok den med meg på tur. Og jeg har brukt den to dager på rad, så jeg hadde ikke trengt de fire andre kjolene jeg pakket med meg. Til dere som spør: den er helt normal i størrelsen, dere må hvert fall ikke kjøpe den større enn deres vanlige størrelse. Finnes fortsatt i alle størrelser HER! //adlink

I LOVE THIS CITY

I går ble kvelden ti ganger bedre enn vårt forrige forsøk på en vellykket bytur. Vi googlet, spurte rundt og booket til den store gullmedaljen. Nå kan jeg trygt si at jeg elsker Warszawa!

Vi startet med middag på Restaurant 99, som ligger rett over veien for hotellet. Det visste jo ikke vi, så vi tok taxi. Da vi hadde fått på oss beltet, var vi framme. Litt pinlig. Vi bor forresten på West in Hotel, for de som har spurt om det. Fantastisk hotell!

Maten på Restaurant 99 var veldig god, men det var likevel drinkene som stod i fokus. Ettersom de koster mellom 40 og 60 kroner! Hovedrettene koster mellom 60 og 90 kroner.

Jeg fant på en veldig morsom - og lite klok lek. Prøv lykken på drinkkartet! En lukker øynene og flytter en finger over kartet, den som skal kjøpe drinken sier stopp, og MÅ kjøpe (og drikke opp) drinken. Sykt festlig, men også litt smertefullt til tider - i og med at det finnes drinker som Bloody Mary og Margarita.

På Instagram (idawu) holdt jeg tydligvis oversikt over hva jeg helte i meg i løpet av måltidet. det var jo flott. Jeg syns det er litt rart at jeg lever i dag. Her er noen flere bilder fra Restaurant 99:

Etter middagen tok vi taxi til Marriott Hotel. Der har de en bar i 40. etasje med utsikt over hele byen. Drinkene er helt klart de beste jeg noen gang har smakt! Ryktene sier også at hotellet har et bra spa og et dårlig casino.

Så dro vi videre til Hilton for å dra på casino. Vi kom ikke inn fordi vi ikke hadde med oss pass, bankkort med bilde er tydligvis ikke gyldig ID her. Så vet dere det!

Kveldens siste stopp var en nattklubb som heter Platinum. Hotellet vi bor på var så snille og booket bord til oss tidligere på dagen, så alt var klart da vi kom. Stor og fin nattklubb med bra klientell og bra musikk. Det er noe sært at man kan kjøpe store spritflasker og blande drinkene sine selv, jeg er veldig glad for at det ikke er slik i Norge. For vi kjøpte to.

Det kostet rundt 800 kroner for en bøtte med sprit og blandevann. Ikke sånn kjempebillig, men hvis man er flere som kjøper sammen, blir det ikke så dyrt. Vi hadde det kjempegøy på Platinum! Frierne måtte pent forlate bordet, hva skal man med menn når man har det så gøy med jentene?

Tadaa, da har dere oppskriften på en perfekt aften i Warszawa!

GOOD MORNING

Ganske sliten etter natten, men våknet selvfølgelig av meg selv klokken ni. Så jeg har tilbragt morgenen i badekaret, og med litt jobb. Føler meg skikkelig wonder woman/Fotballfrue 

Nå har de andre jentene også kommet seg opp, så det er på tide med en skikkelig turist-runde i byen. Frister mest å lime seg fast på KFC og spise junk, men skal prøve å la være!

ALL THE WRONG PLACES

I natt testet vi ut utelivet i Warszawa, og jeg har ikke et eneste utested å anbefale dere. Det var katastrofalt. Misforstå meg rett, jeg hadde the time of my life, men stedene vi var på var grusomme. Men 40 kroner for en cosmopolitan? Da blir det jo vanskelig å ikke ha det gøy.

Greia var at vi hadde en "lokal guide" med oss. Han hadde visst ikke bodd her så lenge, og dessuten hadde han misforstått litt hva vi var ute etter.

Etter et par bomturer innom en Halloween-fest eller to, satte jeg foten ned og dro gjengen med på en bar som så fin ut. Jeg bare, hello:

Men jeg syns det var alt for mange menn og alt for lite damer i baren, det var noe som skurret. Selvfølgelig var det det. Da vi hadde satt oss godt til rette, fant vi ut at vi var på pornobar. Pornobar. Og det er visst helt vanlig her. Ta deg en drink og se på litt porno sammen med kollegaene dine på fredagskvelden, liksom.

Vi måtte selvfølgelig bare komme oss videre. Guiden vår ville ta oss med på noe skikkelig fett, så vi bare; ok, fett. Taxien kjørte oss til en bakgate som var så mørk at vi kunne se døden i øynene. Men etter at vi hadde forsikret oss om at det var trygt, ble vi med inn på denne... STUDENTFESTEN. Paljettkjolen min og jeg var litt ukomfortable.

Alle hadde maling i ansiktet og øl i håret, og jeg har aldri sett så dum ut i paljetter og høye hæler før. Men jeg er da et tilpasningsdyktig menneske, så jeg smurte litt maling i ansiktet og bestilte shots.

Men så ble det hele litt for villt, og jeg ville virkelig hjem. Jeg kunne jo ikke være så frekk og si til guiden at dette stedet var uaktuelt, så jeg bestemte meg for å bli kastet ut. Så jeg (som egentlig aldri rører sigaretter lengre) tente rett og slett en sigg, og dampet som et tog i håp om å bli tatt hardt i armen og satt i en taxi.

Men det skjedde ikke, da. Jeg ble spurt et par ganger om jeg kunne være så snill og slukke for den, men ellers fikk jeg være i fred. Så jeg ga opp, og ble nødt til å være ærlig om hva jeg følte for stedet.

I dag skal vi jentene helt klart finne ut av utelivet på egenhånd. Vet dere hva, jeg skal rett og slett følge deres anbefalinger.

I LIVE HERE

Reisen gikk smertefritt - jeg elsker når det går sånn. Spesielt når det overhodet ikke var forventet, vi fløy jo med RyanAir. Vi bor på West In Hotel, og her har vi hvert vårt kjempefine rom. Har nesten lyst å bare være her. Rulle fra senga til badekaret og tilbake. Men det er jo mye som skal gjøres, sees, kjøpes og smakes.

Det første vi gjorde da vi kom var å ta en taxi bort til kjøpesenteret mange av dere har anbefalt. Złote tarasy. Det kostet 20 kroner fra hotellet vårt - og det tar ikke særlig lang tid å gå heller. Herlig!

KLAR FOR AVREISE

Store deler av kvelden har gått med til å pakke. For første gang i historien føler jeg at pakkingen har gått bra. Kofferten inneholder verken for mye eller for lite av noe som helst - selv om det gjenstår å se når jeg står på hotellrommet og sutrer fordi jeg ikke har noe å ha på meg.

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å reise bort i helgen! En skikkelig jentehelg på hotell, med spa, gode middager, shopping og et annerledes uteliv. Akkurat i dag kjente jeg at jeg var veldig lei av Oslo, da jeg ble bitch-slappet av et flyvende blad, før det begynte å hagle som faen. Vinter, vinter, vinter! Det er sikkert vinter i Warszawa også, men det føles uansett bra å fly bort en tur.

FINN EN FEIL! Og si hei til mitt nye reisefølge; blackie. Jeg har tatt det store steget og sagt farvel til min lille rosa koffert, som har vært med meg over alt de seks siste årene. På safari i Afrikas villeste jungel, på luksushotell i Thailand, på humpete grusveier i Egypt, på kjedelige togturer hjem til Tønsberg, på jobbreiser til fjell, strand og land... Snufs, det var nesten litt sørgelig. Men nå har jeg en større og finere koffert med fire hjul. Reiseluksus!

Nå ser det ut til at pakkingen er fullført, så nå er det bare å legge seg ned i det nye sengetøyet og glede seg. Vi blogges i Warszawa 

ROM-SYNDROM

Jeg har et lite "problem". Og det er at jeg blir fort lei av rom. Spesielt soverommet mitt. Jeg kunne innredet det på nytt hver eneste dag, om jeg hadde pengene - og om det ikke hadde vært en skam å bruke så mye penger på det.

I dag følte jeg meg ganske pjuskete etter jobb, så jeg bestemte meg for å dra hjem og unne meg en hel ettermiddag og kveld i sengen. Men så kom jeg hjem, og bare; herregud, jeg hater dette rommet! Det er stygt. Så da måtte jeg ta med meg det slitne hodet mitt bort i Bogstadveien (som dessverre er rett rundt hjørnet), og kjøpe alt nytt..... Gardiner, laken, sengeteppe, dynetrekk, putetrekk, duftlys. You name it. Nå ELSKER jeg rommet mitt igjen! Lurer på hvor lenge det varer.

Jeg får nesten vise dere rommet en annen dag, for jeg ser nå at de nye gardinene trenger en heftig runde på strykebrettet. Åh, H&M Home og Home&Cottage har så mye fiiint! Koselig at det begynner å bli litt julestemning i butikkene, og det gleder meg å se at alt ikke handler om rødt og grønt. Masse fin juledekor i sølv, grått og isblått. For første gang gleder jeg meg til å pynte til jul. Fuck røde duker og grønne stearinlys!

Fant et Voluspa-lys jeg ikke har sett før, og det luktet helt fantastisk. Det heter Eden&Pear, og jeg kunne spist det. Med flamme og flytende stearin og det hele.

VINTERJAKKEN MIN

Var så mange som lurte på den nye vinterjakken min, så here it is. Den er fra Woolrich, og kan kjøpes på nett HER. Nei, jakken er ikke sponset.

Beste vinterjakken jeg noen gang har hatt! Varm, men ikke for varm. God og myk, lett å bevege seg i. For ikke å snakke om den fine, fine pelshetten. Skal man ha en stusselig liten tullepels kan man heller la være. De er helt normale i størrelsen, for de som måtte lure på det. Jeg har i str M, og fargen er mørkeblå.

CHOCOLATE & PAINKILLERS

TUSEN hjertlig takk for mange gode Warszawa-tips! Skal definitivt bla dem fram i helgen. Dere hadde mye positivt å si om byen, så nå gleder jeg meg bare enda mer.

Jeg har kommet meg til sengs for lengst, har fremdeles vondt bak øynene etter gårsdagens migrene, eller hva det nå enn var. Men litt piller og 70% sjokolade mens jeg ser på Pretty Little Liars er medisin nok for meg, hurra! Kakao Pekan & Havsalt er bare helt sinnsykt god, den må dere smake på.

Trøster meg med litt 70%

WARSZAWA-TIPS?

Førstkommende helg reiser jeg til Warszawa i Polen sammen med tre søte piker. De hadde allerede bestilt turen, og etter et par flasker vin (...) våknet jeg opp med både flybillett og hotellbekreftelse på mailen min.

Så, ja. Nå skal jeg altså på jentetur til Warszawa. Selv om det ikke var helt planlagt, gleder jeg meg masse. Så nå lurer jeg på om noen av mine kjære lesere har vært der før, og om dere har noen tips til meg? Restauranter, utesteder, butikker.... Alt taes i mot med stor takk!

TJUKKAS-ANGST, MIGRENE OG LØPESKO

Hoooh, for en dag. Jeg har jo fri på mandager. Og i dag våknet jeg langt utpå dagen - hvertfall i forhold til hva jeg pleier. Jeg fikk helt tjukkas-angst, så jeg løp rett på treningssenteret hvor jeg løp så mye jeg klarte. Noe som ikke var særlig mye - i forhold til hva jeg pleier. Så gikk jeg hjem og lagde en sykt god middag - i forhold til hva jeg pleier. Indrefilet, bakte grønnsaker, hjemmelaget saus og det hele. Og så smalt det. Jeg har nok aldri hatt migrene før, for det jeg opplevde i dag var så smertefullt at jeg ikke klarte å stå oppreist. Jeg krabbet gråtende bort til 7Eleven og hamstret smertestillende i lange baner. Og nå har jeg ligget i mørket i flere timer, det begynner endelig å lysne i hodet mitt. Jeg savner mammaen min så mye, jeg vil bare hjem. Men det er på tide å manne seg opp. Matpakke for morgendagen skal lages, og dagens episode av Farmen som jeg glikk glipp av skal sees 

Er forresten blitt sponset med noen helt nye løpesko. Fikk virkelig testet dem skikkelig i dag. De er lette som fjær, og jeg elsker dem. Dere finner dem + mange andre fine sko til nedsatte priser HER!

PERFECT TEINT CONCEALER

Ettersom jeg var så fornøyd forrige gang jeg testet produkter fra Artdeco, sa jeg ja til å teste enda et produkt. Denne gangen: concealer. Som et resultat av lite søvn, har jeg ofte blå ringer rundt øynene, og derfor er jeg avhengig av å ha en concealer som dekker over. Denne concealeren nevnte jeg da jeg ble intervjuet om must haves- i sminkepungen. Les det her! Jeg vet. Ligner ikke meg å være med på sånt.

* Ordet concealer kommer fra conseal, som betyr å dekke over. 

* Concealer brukes hovedsaklig rundt øyepartiet, og andre steder i ansiktet hvor man har rød- eller blåskjær. 

* En concealer bør alltid være litt lysere enn din egen hudtone. 

Concealeren jeg har testet over en lengre periode heter Perfect Teint Concealer, og jeg bruker farge 3 - Refreshing rose. Den er en Lysreflekterende og flytende concealer i en praktisk vri-penn, for ikke å snakke om et rimeligere (og like bra) alternaltiv til YSL-pennen som jeg vanligvis bruker. Perfect Teint Concealer dekker godt over blå/røde områder i huden, og er drøy i bruk. Terningkast: 5 

Fåes ikke kjøpt på nett, men dere finner oversikt over forhandlere her.

//Reklamebasert innlegg

FROGNERFI##ER

Høsten er så vakker, og det samme er området jeg bor i. Jeg elsker å bo på Frogner - så kan folk himle med øynene så mye de vil, fordi de tror at alle som bor på Frogner er fæle mennesker med lilla hår og veskehunder. Det er det samme som å si at alle som bor på Grønland er kriminelle utlendinger - noe som absolutt ikke stemmer. Jeg liker meg godt på Grønland også, det er så mange spennende butikker og ting å se på der. En spennende atmosfære, rett og slett. Men ingen steder i Oslo slår Frogner. I dag var jeg så begeistret at jeg gikk rundt med kamera rundt halsen, som en forvirret turist.

De fargerike bygårdene og hyggelige gatehjørnene har virkelig pyntet seg staselig med fargerike høstblader. Jeg elsker det! Er det noen Frognerfi##er blant dere? 

SE MITT SKJERF

For en fantastisk søndag! Maria og jeg har vært ute i det fine høstværet i hele dag. Loppemarked, smoothie og sushi, slik skal vi virkelig begynne å bruke søndagene våre.

Det ble ingen kupp på loppemarkedet, men vi fikk i hvertfall en anledning til å lufte de nye skjerfene våre! Liker dere dem? Har nettopp fått dem fra BuyHelse, som har fylt opp nettbutikken med alle skjerfene man kan tenke seg for høsten. Så utrolig fine og deilige, i ull og silke - til en veldig fornuftig pris.

Skjerfene som Maria og jeg har på oss er mine favoritter, men de har utrolig mange andre fine også. Veldig Beck Søndergaard-inspirerte! Se alle skjerfene HER  

//Reklamebasert innkegg

NYTTÅRSKJOLEN

Woop woop! Har spist herlig middag, sett på søppel-tv og hatt kilekrig i hele kveld. Fantastisk! Men nå har jeg fått nok av å leke med de gamle, så jeg har gjemt meg under dyna med litt nettshopping. Har vel egentlig brukt nok penger i dag, men må jo ha en kjole til nyttårsaften. Selv om det er en stund til. Viktig å være tidlig ute, ellers er jo all the good stuff borte!

Den koster bare 399,- HER! Fin, sant?

(adlink)

STRIKKER HELLER SJÆL...

I dag tok jeg med meg min danske farmor på shopping i Tønsberg by. Jeg er veldig glad i farmoren min, som forresten er en veldig ivrig bloggleser, men herregud. Hun er verdens vanskeligste person å shoppe med. Hun roper gjerne utover hele butikken hvis hun syns at noe er dyrt. Hun påpeker ti ganger at "dette kan jeg strikke selv". Og det verste er de varene hvor både den danske og norske prisen står under - hun ville gjerne betale den danske prisen i stedet for den norske.

Men bortsett fra det, hadde vi en veldig hyggelig bytur. Vi satt lenge og pratet på kafè, og jeg fikk kjøpt mye nyttig som jeg har ønsket meg. Blant annet vinterjakke! Jeg har hatt så vanskelig med å bestemme meg for vinterjakke, men jeg fant en kjempefin fra Woolrich 

Nå skal jeg hoppe opp i sofaen med de andre, tid for eplekake og Norske Talenter! Jeg ser bare på Norske Talenter fordi det er koselig å se på noe sammen med familien. Tror egentlig det er et program for besteforeldrene til de som deltar i programmet. Turn, tryllekunstner og barnesanger? Herregud.

BESTEFORELDRELUKSUS

Jeg er så trøtt at jeg stuper, men hadde så lyst å hoppe innom dere og si hei likevel. Noen ganger får jeg en skikkelig reality check, og innser at jeg forteller private detaljer om livet mitt til tusenvis av mennesker jeg ikke aner hvem er - jeg fikk det nå, da jeg skrev den første setningen der. Men så føler jeg jo at jeg blir kjent med noen få av dere i kommentarfeltet, og det hjelper meg å fortrenge galskapen.

Akkurat nå ligger jeg på gjesterommet hos mormor og morfar, og det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til å sove. Føler jeg har tatt alt for mye tog i dag, og at jeg har vært alt for lenge på jobb. Og at det har regnet alt for mye. Men det har vært en bra dag alt i alt, for jeg er i Tønsberg, og det samme er alle besteforeldrene mine! Det er luksus. Besteforeldre på farsiden bor i Danmark, og det er ikke mer enn et par år siden besteforeldrene på morsiden flyttet fra Kristiansund til Tønsberg. Så denne helgen skal jeg storkose meg.

*Bloggesmilet* får jeg nok ikke lov til å gjøre hele helgen, pappa blir så oppgitt. I virkeligheten vrenger jeg jo hele ansiktet når jeg smiler, mamma og pappa sier at det er utstråling......

.......

EN LITEN TUR TIL THAILAND

Ida: Ah, vi har nettopp funnet den perfekte restauranten for date, da! Er så mørkt at man ikke kan se hverandre. 

Maria: Mm. Men det er så varmt.  

Ida: Hello, vi er i Thailand.

Jeg har visst om Yaya's helt siden jeg flyttet til Oslo, men aldri klart å ta meg sammen og dra dit for å spise. I dag var Maria og jeg alt for trøtte etter jobb, å stå på kjøkkenet var (som ganske vanlig) ikke et tema. Vi trålet nettet etter nye spisesteder å teste ut, og valget falt på Yaya's.

Ida: Unnskyld, hadde det vært mulig å få to kniver?

Servitør: Nei, på denne restauranten har vi ikke kniver. Dere får skjære med skje.

Ida: Makes sense. 

Neste gang jeg skal på Yaya's tar jeg med egen kniv. Og en hel krukke med tålmodighet, for det tok en hel time etter forretten før hovedretten kom. Men sånn bortsett fra det, så var Yaya's bare helt fantastisk. Vi var faktisk i Thailand i et par timer! Midt i måltidet ble det til og med uvær. Helt mørkt, og lyden av regn og torden. For en fantastisk atmosfære.

Gode nyheter: de har yndlingsdrinken min (Lynchberg Lemonade) på kartet. Skal snart tilbake, og da i selskap av de andre jentene og et par... Lynchberg Lemonades.

Det er så viktig å gjøre noe hyggelig midt i uken! Om det er med venninner, kjæreste eller familie spiller ingen rolle, det er bare viktig å tilbringe hyggelige stunder med noen man bryr seg om - og som bryr seg om deg. Hverdagen kan være grå og trist til tider - hvis du nekter for det, vil jeg si at enten så 1. lyver du. 2. fortrenger du noe.

Trenger ikke være noe stort, trenger ikke være veldig tidkrevende, og trenger heller ikke koste mye penger. Det gjelder bare å sitte igjen med følelsen av at hverdagen ikke bare går bort til jobb, stress og søvn for å orke neste dag. Dessuten kan man ikke sette noen pris på å legge seg om kvelden med et smil på leppene.

Her kommer noen forslag til hva du og kjæreste/venninne/samboer/ektefelle/søster/bror/mor/far kan gjøre midt i uka. Jeg utfordrer dere til å krysse ut minst en av "aktivitetene" i løpet av neste uke:

 Finn en serie dere vil følge med på sammen! Kjøp hele serien på en videosjappe, eller bruk en slik side for å se serier gratis. Avtal at dere møtes en eller flere ganger i uka og ser nye episoder sammen. Den som sniker seg til å se episoder på egenhånd får dårlig karma.

Prøv lykken med en kokebok! En lukker øynene og blar, den andre sier stopp - og vips, så ender du kanskje opp med å måtte lage et spennende og annerledes måltid.

Gå ut og spis middag på et hyggelig sted. Prøv noe nytt på menyen! For dere som vil prøve Yaya's, så finnes det tre slike restauranter i Oslo, les mer her. Som vanlig føler jeg for å understreke at dette ikke er reklame, bare et godt tips.

Vin/øl midt i uka på en hyggelig pub! Bare pass på at du ikke drikker for mange glass, og at du går hjem før midnatt.

Burde dere egentlig ha vasket gulvet? Sortert i klesskapet? Malt en vegg? Gjør det beste ut av det, og gjør det sammen. En bra spilleliste på Spotify, hjemmelaget iste og et fat med masse god frukt hjelper til.

Planlegg noe! Om det er en helgetur neste måned eller sommerferien neste år har ingenting å si. Å ha noe å glede seg til kan få deg gjennom hverdagen. Bare det å undersøke nye reisemål, sjekke flybilletter og se på hotell - iiiik!

Utforsk nye former for trening. Det må man nesten være to om - føler i hvert fall jeg. Pole dancing, karathe, zumba?

Jeg skal gjøre ALT neste uke! Skal hvertfall prøve. Men nå må jeg sove, ellers går vekkeklokken meg fort hus forbi i morgen tidlig. Natta!

BRASIL-FORBEREDELSER

Noen ganger blir man veldig oppgitt når man sjekker postkassa. Andre ganger blir man veldig glad. Og for litt siden opplevde jeg sistnevnte, da en stor konvolutt fra Kirkens Nødhjelp lå og ventet på meg!

Det er bare helt utrolig at vi vant den turen - og det er pågrunn av dere. Tenk det.

Slik det ser ut nå, skal vi reise i slutten av februar og litt ut i mars. Tror vi blir borte i cirka ti dager, og vi skal oppleve veldig mye spennende. Forteller dere mye mer om det senere, nå må alt det praktiske ordnes først. Pass. Vaksiner. You name it!

Vil dere se noe sykt? Passbildet mitt! Da jeg skulle på språkskole i Los Angeles var vakten på flyplassen gaaanske så skeptisk. Og det skjønner jeg forsåvidt godt. Jeg ligner ikke på meg selv i det hele tatt.

Ville du sluppet meg over landegrensa hvis jeg kom med dette passet? Haha. Det verste er at jeg bare hadde brunt hår i en uke, og det var akkurat den uken det hastet å få seg nytt pass. Tror jeg skal spandere på meg et nytt!

HIGH FIVE I ANSIKTET MED EN STOL

I dag var dagen hvor jeg endelig skulle til legen og ta blodprøver fordi jeg har sterke mistanker om en matallergi eller to. Jeg er ikke særlig redd for sprøyter, så jeg gledet meg faktisk litt. Gleden gikk fort over. Etter et par mislykkede sprøyestikk, fant legen endelig det hun lette etter, og begynte å fylle beger etter beger med blod. Jeg begynte å bli kvalm, og som om ikke det var nok... Mens sprøyta var langt inne i armen min, strekker hun seg over meg for å trykke på knappen som slipper folk inn på venterommet. Er dere klar over hvordan det føles å bli GRAVD i på den måten med en sprøyte? Noen mennesker fortjener en high five. I ansiktet. Med en stol.

Var noe blodfattig fra før, så i dag har jeg ligget som en zombie i senga. Kjenner at drømmeland river tak i kroppen min annenhvert minutt, men jeg MÅ jo se Farmen.

Faen, for noen blåmerker. Jeg BØR ha en eller annen form for allergi.

Er jeg forresten den eneste som ringer mammaen min hver gang jeg har vært hos legen, tannlegen og den slags? Jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør det, kanskje jeg lider av et savn etter å ha noen å holde i hånda når ting gjør vondt. Jeg benyttet samtidig muligheten til å spørre om jeg kunne få lov til å kjøpe meg ny Chanel-veske. Mamma som (pågrunn av en idiotisk lapp jeg signerte for 3 år siden) bestemmer (og holder orden<3) stort sett over alle pengene mine. Livet er URETTFERDIG! Jeg kjøper den veska, mamma.

Men, Farmen.

MAST KRØLLTANG

Hei, og velkommen til stua mi på en søndagskveld! Haha. Jeg lovte dere å vise fram krølltanga jeg er så glad i, husker dere? Nå har jeg endelig tatt meg tid. Å krølle håret tar toppen ti minutter, men det å ta bilder hvor man ser nogenlunde oppegående ut i tillegg... Jeg har prøvd et par ganger, men nå blåser jeg bare i det og serverer dere noen rykende ferske (og kanskje ikke så alt for proffe) webcam-bilder.

Jeg har testet mange krølledingser opp gjennom året. De færreste består kvinndomsprøven og havner ikke på bloggen. Men når en toppkandidat havner på bordet; da er det på tide.

Krølltangen heter MAST, og er designet av Janne som står bak Makestyle. Ekstra gøy å teste når man vet at det står en norsk og hardtarbeidende dame bak.

Her er herligheten! Og jeg liker den fordi:

Krøllene blir fine.

Den er lett å bruke. 

Krøllene varer evig - helt til du dusjer, såklart. 

Den er rimelig. T-tching!

Jeg har altså testet krølltangen over flere måneder, og er mer enn fornøyd. Så istedet for å betale dyre dommer for en varm pinne hos frisøren din, ville jeg kanskje tatt en kikk på denne først. Slik bruker jeg den:

♥ Du har strikken i en dott på hodet. Ta delvis ned det håret du vil krølle. Ikke noe hokus pokus her i gården. Vi vil ikke se ut som en pakke ned nudler, så dette skal ikke gå alt for ryddig for seg. Så klyper og oppdeling er ikke noe must. Jeg veksler på å krølle store og små mengder på hår, så ser det mer naturlig ut. 

Surr håret rundt stangen. Har du mye hår surret rundt, teller du til 10 etter at alt håret er på plass. Har du lite hår, teller du sakte til 5. 

Når det er gjort, tenker du "æææ, nå fikk jeg kort hår og jeg ser ut som en puddel!". Stemmer det, men du er jo ikke ferdig helt enda.

Du skal selvfølgelig gre ut krøllene, enten med børste eller fingrene. Jeg foretrekker fingrene, selv om jeg demonstrerer med børste her. 

♥  Tataaa! Ferdig krølla. Ettersom dette er rett etter akten, er det fortsatt litt for "krøllete" for min smak. Selv om krøllene holder veldig lenge, blir de litt slappere og mer naturlige etterhvert. Jeg liker dem aller best etter en natt på hodeputa. 

Les alt om - og kjøp krølltangen HER!

//Innlegget er reklamebasert

SØNDAGSKOS

Samboeren min er endelig hjemme, etter en uke borte. Jeg skal aldri mer bo alene i hele mitt liv, det er så trist! Vi skal ikke flytte fra hverandre før vi har hver vår mann, så kryss fingrene for at vi finner kjærligheten samtidig...

I kveld har vi ligget på alle fire og skrubbet gulvet i leiligheten, så nå er det rent og pent, og det lukter grønnsåpe i alle rom. Snakk om deilig søndagsfølelse.

Nå er det Tigerstaden og søndagsmiddag fra Mucho Mas som gjelder. What a lovely life! 

PS. I morgen skal jeg til legen og gråte over den forferdelige kroppen min, spent på hva jeg kan finne ut om allergier etc.! Holder dere oppdatert.

SVAR, DEL 2

Hva tenker du om framtiden? Skal du få deg en utdannelse?

For første gang i hele mitt liv har jeg lyst til å studere noe. Men jeg er litt i tankeboksen, så har ikke så mye mer å si om det. At jeg i det hele tatt tenker i de baner er.. Rart.

Hooket du opp med Jason Wahler da du var i USA?

Møtte Jason på et utested, og han ba meg på date i San Diego hvor han har et hus (tror jeg?). Men jeg holdt til i Redondo Beach i Los Angeles, noe som er en cirka to timers kjøretur unna hvis man er heldig med trafikken. Jeg turte selvfølgelig ikke å dra dit på egenhånd. Nok om det, haha!

I hvilke butikker kjøper du det meste av interiør?

Det meste interiøret vi har i leiligheten nå er fra Lama. Men kjøper også på Ikea, H&M Home, Home&Cottage..

Hvor høy er du?

167 cm høy og bred.

Nevn de kvalitetene du setter mest pris på hos venner og/eller kjærester?

Jeg er fullstendig avhengig av ærlighet. Føler jeg at noe skurrer, er det rett ut vinduet. Jeg er utrolig nådeløs. Nok alvor! Jeg setter stor pris på humor, at man er inkluderende, lyttende og... spontan? Jeg elsker f.eks å kunne bestille en flyreise på kvelden og dra avgårde morgenen etter på et lite eventyr. PS. Trenger flere venner som liker sistnevnte!

Jeg lurer egentlig på om dere toppbloggere hører mye sladder om hverandre?

Oh yes. Men jeg tar aldri noe av det alvorlig, for jeg hører mye rart om meg selv som ikke stemmer også.

Hva er det absolutt verste ryktet du har hørt om deg selv?

Jeg har hørt at jeg bruker angrepiller som prevensjon og tar abort mange ganger i året (altså, er det i det hele tatt mulig å overleve det?), og jeg har hørt at jeg har skadet meg selv for så å skylde på en kjæreste. Sånt gjør meg opprørt, for å være helt ærlig.

Du har krøller, hva er dine rutiner etter du har vasket håret? For å holde det så glatt og fint hele dagen?

Når jeg vil ha håret glatt og fint:

* Vaske håret med en god shampoo og conditioner.

* Sette i gang med børsting og føning med en gang, så håret ikke begynner å tørke i krøller.

* Føne håret "nedover" så håret legger seg, altså ikke i alle mulige retninger.

* Så glatter jeg med den største glattetangen til GHD. Den er veldig varm og gjør underverker.

Dersom du skulle sammenlignet dine beste venninner og deg selv med jentene i sex&the city eller Gossip girl, hvem ville vært hvem, og hvorfor?

Haha! Morsomt at du spør, for vi fordelte disse rollene for flere år siden. Barnslig, jeg vet. Men veldig gøy! Når vi ser på SATC i felleskap, blir det til at vi sitter og ler av hverandre og sier "det er sååå deg". Jeg er Carrie Bradshaw fordi jeg har krøller, skriver mye og tror på den store kjærligheten (ehe..). Samboeren min Maria er Charlotte, fordi hun har støv på hjernen og er veldig morsom uten å mene det selv. Idabestis er Samantha, bare fordi hun er helt rå. Og så er det jo bare Miranda med det korte røde håret igjen, så Selma må være hun. I evig protest!

Jeg lurer egentlig på hva som skjedde på Tusenfryd for ett par år siden i det spøkelsehuset? Et lite PR-stunt?

Ja, det stemmer at det var et lite PR-stunt. Ikke særlig vellykket spør du meg, for folk ble jo livredde. Får fortsatt mailer om det!

Jeg lurer faktisk veldig på hvilket parti du kommer til å stemme på ved stortingsvalget neste år?

Høyre.

Når mistet du jomfrudommen din?

Sommerferien før jeg skulle starte i 10. klasse. EHE, HEI MAMMA OG PAPPA!

Hvor gammel er Bella og hvor bor hun nå?

Bella fyller 3 år i november, og hun bor selvfølgelig sammen med meg i Oslo.

Jeg er ei jente på 20 år bor i oslo.Jeg kunne dødd for å være med deg å jentene på fors + byen en kveld, ville du tatt meg med? eller ikke?

Hvis du virkelig kunne dødd for det! Hehe. Spørs om de andre jentene hadde vært så begeistret, da.

Kunne vi fått noen bikinibilder av deg som vi kan “nappe løken” til?

Ok.

YVES ROCHER: FLIRTY GLAMOUR

I den anledning at det virkelig er HØST, har jeg testet en høstlook for Yves Rocher. Valgte looken som heter Flirty Glamour, ettersom jeg syns det gjør seg med masse rouge i kinnene og sterk farge på leppene når himmelen er grå og trist. Det eneste fine ute om høsten er bladene, og de har jo så sterke fine farger.

Jeg skal være ærlig nok å si at jeg ikke har peiling når det kommer til å sminke seg. Prøver jeg å gjøre noe nytt, ender jeg som oftest opp med å se ut som en klovn eller en karikatur av meg selv. Men det positive med å teste sminke likevel, er jo a man finner keepers, som blir nye sminkefavoritter og som passer inn i hverdags-sminken. Det gjorde jeg denne gangen!

Her ser dere produktene jeg testet. Alle sammen kan undersøkes nærmere og kjøpes på denne siden ♥  

Jeg nevnte en keeper! Og herregud, den sorte eyelineren er bare helt fenomenal! For en liten stund siden kjøpte jeg en eyeliner-tusj på Makeup Store som skulle være helt fantastisk, og det var den. Denne er bare enda bedre. Jeg er sikker på at til og med en blind person kunne fått det til å se fint ut! Fordelene med denne fra Yves Rocher, er at den tørker med det samme og ikke smudger utover øyelokket, OG den koster kun 79 kroner. Opp mot den andre som koster flere hundre, syns jeg den er et kupp.

//Reklamebasert innlegg

ER DET IKKE LITT IRONISK

Altså. Jeg har snart kommet til et punkt hvor jeg ringer alle disse karene og ber dem møte meg på samme sted, så kan de sitte der sammen og finne ut av livet mens de drikker øl og konkurrerer om hvem som kan rape høyest. Kan ikke alle bare la meg være, og slutte å sende tekstmeldinger med forespørsler om vin og film og tur og drink og fest og kortspill og "en liten prat".

Tror de jeg ligger på sengekanten med hånden på hofta og lager trutmunn, ikledd strømpeholdere og intet annet? Fuck you man, jeg ligger sminkeløs i joggedress og spiser hjemmelaget pizza som en hest mens jeg ser på Keeping up with the Kardashians. Jeg har mat i munnviken, håret festet i en dott på hodet, og det må vel for faen meg være greit en gang i blant.

Av en eller annen grunn ender jeg alltid opp med å føle meg veldig ensom som når jeg har brukt tre timer foran speilet, i håp om at i kveld, jenter! I kveld møter vi drømmemannen! Men når jeg ligger her som en dundre og fråtser: DA VIL ALLE MANNFOLK I HELE VERDEN HOLDE MEG MED SELSKAP!

Kanskje jeg bare skal begynne å gå rundt i joggedressen, med en pølse fra Seven i den ene hånda, og en 1,5 liters Cola-flaske i den andre. Da ville jeg jo vært gift innen en måned.

Hverdags-ironi, ass.

S.I.C.K

Denne uken har jeg vært så mye dårlig at jeg... *trommevirvel* har bestilt legetime. På tide å finne ut hva som feiler meg. For alt jeg vet er det ikke sikkert at jeg er glutenallergiker i det hele tatt, men at det er noe annet som fucker seg opp i kroppen. Gleder meg til å finne ut av det, for det er slitsomt å være så mye dårlig.

Akkurat nå er jeg ikke bare dårlig, jeg er så dårlig at jeg ikke finner et bedre ord for å beskrive det. Så beklager fraværet, men bøtta frister mer enn Mac'en. Krysser fingrene for at dette ikke er omgangssyken, men at jeg bare har spist noe jeg ikke tåler.

XoXo (neida)

INNSPILLING AV REKLAMEFILM

Som jeg så vidt nevnte for dere, var jeg på innspilling for en reklamefilm i går. Reklamefilmen er for Cafè Christiania i Oslo, og jeg ante ingenting om hva jeg gikk til. Men det jeg trodde skulle bli superkleint og skummelt, ble til en helaften med champagne, vin og helt sykt god mat. For ikke å snakke om godt selskap! Vi var en jentegjeng som skulle "leke" at vi var ute og koste oss sammen - men vi glemte alt om kamera og menneskene rundt oss, og hadde rett og slett en skikkelig jentekveld. Snakk om å leve seg 100% inn i rollen! Jeg blir nesten litt nervøs når jeg tenker tilbake på alt vi pratet om, men lyden skal heldigvis klippes vekk. Haha! De som skal redigere videoen har i hvertfall et morsomt prosjekt foran seg. Legger ut videoen når den er ferdig - så lenge jeg ikke ser ut som en gris der jeg sitter og spiser 

Det ble så mye vin rundt bordet at jeg bestilte fly og hotell i Warszawa - men det får bli en annen historie. Ja takk til flere slike kvelder!

JULEGAVETIPS: COSMETIC ORGANIZER

Til å være en person som bruker relativt lite sminke, eier jeg ekstremt mye av det. Jeg har faktisk så mye sminke at jeg ofte både kaster og gir bort - slike produkter holder seg jo ikke i all evighet.

I dag var jeg så heldig og mottok noen helt geniale nyheter fra Makestyle, nemlig; Cosmetic Organizers! Så da var det bare å sette i gang og sortere sminken, for så å sette alt på plass i mine nye sminkehyller. Jeg så slike på Kardashians for litt siden, og etter det bare; sånn MÅ jeg ha...

Jeg sitter fremdeles igjen med mye sminke, men jeg har i hvert fall kun beholdt det jeg bruker hver dag - og av og til.

Mitt lille jålehjørne på rommet, ser det ikke fint og oversiktelig ut? Nå har hver eneste øyenskygge, eyeliner, sminkekost og pudder fått sin egen plass - for ikke å snakke om neglelakker som jeg kanskje er heldig og får brukt èn gang i året. Det gjør seg jo fint som interiør uansett!

Vil virkelig si at dette er et av årets heteste julegavetips! Og det beste av alt er at prisen er så lav at det gjør seg på budget julegaveshopping også. Dere finner alle Cosmetic Organizer'ne på nyheter HER, fra 79 kroner og opp til 299 kroner. Hvis dere vil ha èn av dem, vil jeg anbefale den med 3 skuffer + oppbevaringsplass på toppen, den finner dere HER.

//Reklamebasert innlegg

TROLL I SENG

Det er langt over leggetid, og her sitter jeg og jobber. Kjempedumt. Men jeg har jo på en måte to jobber - den vanlige jobben min, og blogge-jobben. Selve bloggingen ser jeg ikke på som noe yrke lengre, i motsetning til før gjør jeg det jo bare når jeg syns det er gøy, og når jeg har lyst. Men i kulissene er det jo jobb med mailer som skal besvares og fakturaer som skal videresendes - takk og lov for at jeg har en regnskapsfører som gjør selve regnskapet.

I kveld har jeg hatt besøk av gode venner, og vi har selvfølgelig sett på Farmen. Vi gledet oss som små unger, og da den skumle Farmen-vignetten rullet over skjermen, måtte jeg nesten bite i sofaen. Så utrolig nervepirrende. I motsetning til visse andre der inne på gården, syns jeg Jon gjorde en KJEMPEGOD figur på skjermen, og han imponerer allerede med sine heste-skills. Nå har jeg kjøpt meg Sumo for å kunne følge med på Farmen hele uka. Gooo Jon!

Nå skal bustetrollet straks klappe sammen arbeidet, og legge kråkereiret på puta. Men først skal det skrives lister og planlegges for morgendagen. Blir en lang dag på jobb før jeg skal rett på innspilling av reklamefilm, puuh, trenger all søvn jeg kan få!

God natt 

PREMIEREKVELD

Bad blogger, I know! Er så rart, men når jeg har mest fritid, har jeg minst tid til å sette meg ned på Mac'en. Men her er jeg! Og borte blir jeg straks igjen, for det er PREMIERE PÅ FARMEN i kveld!

Som jeg har fortalt dere før, er vennen min Jon med i år. Ikke la dere lure av stylist-yrket! Denne mannen har melka ku før... Eller har han det?

Tune inn på TV2 kl. 21.40, og fortell meg hva dere tror etterpå! Kan Jon vinne farmen? Jeg både tror og håper at han stikker av med bil og hytte! 

HEY BEETCH

For en kjedelig lørdag! Jeg har ingenting annet å gjøre enn å gå ut i frisk luft og drikke vin, håper jeg våkner opp med mann, barn og hus i morgen.

Tester forresten en ny krølltang om dagen, begynner å bli ganske sikker på at den fortjener spalteplass på bloggen.

SVAR, DEL 1

Hvor høy er du og hva veier du nå?

Jeg er 1.67 høy, og jeg aner ikke hva jeg veier. Har ikke vekt, og kommer nok ikke til å skaffe meg en heller. Jeg følger heller med på om buksa er for trang, passe eller for stor, og tror det er en litt sunnere måte å måle på, i stedet for å følge med på at grammene går opp og ned.

Skal du ikke ta lappen?
Nei. Har ingen planer om det nå, minn meg på å vurdere det på nytt om et år!
Hvor mye har du gått ned i vekt siden du kuttet ut gluten (og hva mer har du kuttet ut?)
Som sagt så veier jeg meg ikke, men på klær (og speilbildet selvfølgelig) har jeg merket at jeg er blitt noe mindre. Jeg har kuttet ut mat som brød, pasta, pizza, baguetter - og generelt mat det er hvete i. Jeg har bare prøvd å spise glutenfritt i rundt 2 måneder, og dessverre svært uviten. Har veldig lyst til gå på kurs (eller noe sånt). Si i fra om noen vet om noe!
Fikk du resultater av den behandlingen du gjorde på magen?
Du sikter til coolsculptingen, og svaret er ja. I starten (etter at behandlingstiden var over), var magen min mindre og fastere. Men jeg var inne i en veldig lat periode, og brukte for lang tid på å komme i gang med treningen. Jeg tror du skal være ganske streng mot deg selv etter en slik behandling, for å få best mulig resultat.
Hvilken størrelse bruker du i bukser?
Forskjellig i nesten alle bukser! Men jeg er vel en typisk 28. Medium. 36/38 i overdeler. Gleder meg til jeg bruker XS i alle klær ass.
Hva spiser du i løpet av en dag?
Det skal sies at jeg er svært lite inspirert i matveien om dagen. Er jo så glad i pasta, pizza og den slags mat, men blir uvel når jeg spiser det. Så en ganske normal matdag hos meg ser cirka slik ut:
Frokost: scrambled eggs (og bacon når jeg har) eller glutenfritt knekkebrød med smøreost
Lunsj: salat (favoritten er cæsarsalat med kylling, uten krutonger)
Middag: kjøtt/kylling og salat i forskjellige varianter - og sushi
Dette er på ingen måte noen diett, og dermed ingen oppfordring til masse slankeoppskrifter i kommentarfeltet. Jeg spiser det jeg vil og kan, og prøver å ikke være alt for usunn.
Hvilken foundation bruker du? Hva er din favoritt makeup?
Jeg har lenge brukt Dior Forever (blander farge 20 og 31), og har vært veldig fornøyd. Men jeg syns foundation er SÅ stress om morgenen, så for øyeblikket tester jeg ut noen alternaltiver. Min favoritt makeup lover jeg å lage innlegg om snart!
Hva er din favorittdrink?
Gin Tonic. Eller drinker med  denne energidrinken som blandevann.
Hvor liker du best å shoppe?
I utlandet! Virkelig. Og man trenger ikke å dra lengre enn til Danmark for å oppleve bedre shopping enn her i Oslo. Men hvis vi snakker Oslo-språket, så har jeg selvfølgelig noen steder jeg går til når jeg skal shoppe. Mye i Bogstadveien (ettersom jeg bor i nabolaget), Høyer Motehus i Karl Johan, og så hender det faktisk at jeg er nede på Byporten (ved Oslo City), for der har de et par veldig bra butikker. Jeg skriver VELDIG lite om klær og handling her på bloggen, rett og slett fordi jeg selv syns det er uinteressant å se hva andre har kjøpt. Men hvis det er ønskelig kan jeg sikkert slenge ut et innkjøps-innlegg her og der.
Hvor jobber du? Og hva gjør du egentlig på jobben?
Jeg jobber i Chills, og der gjør jeg mye forskjellig. Hovedsaklig så er jeg tilstede på sosiale medier for andre bedrifter. Og så jobber jeg med bloggere og forskjellige konsepter som jeg garantert kommer til å fortelle dere mye om senere.
Hvordan har du det?
Sånn cirka en million ganger bedre enn for et år siden. Jeg trives veldig godt med meg selv og livet mitt om dagen. Jeg føler at jeg eier det og at jeg kan kontrollere det, og selv om det sikkert høres rart ut, så er det veldig deilig. Dere skulle bare visst hvordan jeg hadde det med meg selv da jeg var "blogger" på fulltid, alt rundt meg fungerte bare veldig dårlig.
Hender det at du har tilfeldig sex? I såfall, hvor ofte?
Here we go! Jeg regner med at du mener one night stand med et vilt fremmed menneske? Nei, det har aldri skjedd.

HÅNDSÅPE PÅ TANNBØRSTEN

Maaan, jeg fungerer dårlig dagen derpå. Samme om det er to glass vin eller en flaske. Eller mer, så klart. Jeg har brukt hele dagen på å rydde leilighet og vaske rommet mitt - ting tar gjerne litt lengre tid når man tar håndsåpe på tannbørsten og setter fra seg vannglasset på hodeputa.

Men nå begynner jeg endelig å bli meg selv igjen, og i skrivende øyeblikk venter jeg på to av mine beste venninner som skal komme på sleepover. Vi skal kjøpe take out, og se på Norske Talenter og Senkveld. Lever i håp om å få se et livstegn fra Jon på Senkveld, ettersom deler av programmet skal handle om Farmen. Farmen begynner jo på mandag, og jeg har sommerfugler i magen!

Svarene på alle spørsmålene deres kommer til å komme i flere omganger, legger ut første runde i kveld! Ønsker alle en fin fredagskveld så lenge.

MANN,BARN,HUS

Var på konsert i kveld, da. Hadde det jævlig gøy med mine guttevenner, selv om musikken var ræva og selv om mesteparten av folket som var der mest sannsynligvis er født med lightsticks i munnen - slik andre er født med ski på beina. Dere vet; hvit bukse, Jersey Shore-sveis og piercing i øyenbrynet.

Men så fant jeg ut av at jeg er ulykkelig fordi jeg ikke har mann, barn og hus - så jeg dro hjem. Jeg vil vanne blomster i hagen, stryke skjortene til mannen min og mase på mannen min om å fikse en murstein eller to på taket. Jeg vil ikke drikke øl på Youngstorget hvor mannfolka snakker i metaforer og leker smarte for å få deg med hjem, og jeg vil ikke drikke drinker på Solli plass hvor menn er  mer damete enn damene. Kan ikke alle bare gå hjem og legge seg.

I did.

FASTER, HARDER...

iPhonen kom plutselig og uventet på døren. Lykke! Så nå kan jeg helt fint gå ut og ha et sosialt liv, og det skal jeg også. Jeg skal på guttekveld, og disse guttene skal tilfeldigvis på Scooter-konsert. Ta det rolig. De er overhodet ikke den type gutter, men tror de vil få med seg oppvarmingsbandet eller noe. Jeg blir bare med fordi jeg er forelsket i dem alle sammen. Dere ser meg sikkert på scenen i løpet av kvelden! Wulff-style.

MAKE UP TEST

Jeg har tidligere svar dere på hva slags sminke jeg bruker på huden. Forever fra Dior - en blanding av farge 20 og 31. Skal jeg fortelle dere noe ganske pinlig? Jeg bruker nøyaktig 820 kroner på foundation hver måned. Jeg har ingen kviser, men jeg er så sykelig opptatt av å dekke fregner og føflekker, at jeg hver morgen legger en maske for å dekke over.

I og med at jeg har vært ganske sikker på at jeg ikke kommer til å finne noen foundation jeg vil bli like fornøyd med, sier jeg som oftest nei til å teste ny sminke. Jeg vil ikke anbefale dere masse rart bare for å tjene penger. Men jeg har innsett at det er galskap å bruke så mye penger på foundation, så de siste ukene har jeg testet et produkt fra Artdeco som heter mineral powder foundation.

Når jeg tester en foundation, legger jeg vekt på at...

... Fargen ser naturlig ut. Ikke for mye rødt og ikke for mye gult (derfor blandingen fra Dior).

... At sminken holder lenge.

... At den dekker godt, for jeg vil fremdeles skjule min "søte" hær med fregner.

Her er produktene jeg har testet:

Mineral powder foundation, se her.

Mineral kabuki brush, se her.

Makeup base, se her.

Forhandlerlisten til Artdeco finner dere her

Jeg innrømmer at jeg var skeptisk, i tillegg har jeg erfaring med at mineralsminke ikke dekker særlig godt på huden min. MEN, jeg ble positivt overrasket.

Mineral powder foundation'en dekker både fregner og føflekker, og holder dagen lang. Av en eller annen grunn berører jeg ansiktet mitt mye i løpet av en dag, og derfor er jeg så avhengig av at sminken sitter godt på. Ved bruk av kun foundation'en, holder sminken fint fra morgenen av, og til jeg er kommet hjem fra jobb sent på ettermiddagen. Bruker jeg makeup base'n i tillegg, føler jeg at den holder hele kvelden, og at det ikke er nødvendig å freshe opp før jeg farter videre.

Det eneste minuset jeg har ført opp i blokka, er at det drysser noe sinnsykt når jeg påfører, og det er ikke sminken du drar opp på bussen - for da blir det alt for mye søl. 

Her har jeg kun på meg makeup base'n og mineral powder foundation. Som dere kan se, ser man fortsatt antydning til fregner og diverse huden, men den dekker såpass godt at det ikke dominerer ansiktet.

Terningkast uten tvil: 5 

//Reklame for Artdeco 

GIRLS GOTTA EAT

Jeg nyter dagene med hjemmekontor. Sjefen er bortreist, og når iPhone'n er ødelagt, er det egentlig best å holde seg innenfor sine fire vegger. Torsdag forrige uke (på selveste bursdagen min) svartnet det helt for Mr. iPhone, og ingen av Apple-folkene jeg har besøkt skjønner noe som helst. Så da har jeg kjøpt meg en ny, og den kommer forhåpentligvis denne uken. Så jeg kan få mitt "sosiale" liv tilbake...

Hjemmekontor er fremdeles jobb, og da er man avhengig av en god lunsj. Så i dag har jeg spist sushi med min kjære Thea, hun som flyttet fra meg for å gå på skole i Lillehammer. For en glede det er å se henne igjen, og kjenne på at ingenting er forandret. Akkurat som om hun fortsatt bor ti minutter unna med bussen 

På tide å kaste seg over det hjemmelagde kontoret igjen! Dere hører fra meg senere!

MIN HELT EGEN ROBOT

I denne travle og overfladiske 2012-hverdagen, er det mye man kunne trenge en robot til. Jeg ønsker meg en robot som tar klesvasken. En robot som rydder kjøkkenet. En robot som stryker klærne mine. En robot som skifter på sengen. En robot som sminker meg om morgenen. En robot som tar telefonen når det ringer folk jeg ikke vil prate med.

Nå har jeg endelig fått meg en robot. En robot som støvsuger. Det passer meg utmerket, for som jeg har sagt til dere før, er jeg redd for å støvsuge. Lyden er så høy, og jeg føler alltid at det står noen rett bak meg når jeg triller rundt på den tunge boksen og den kranglete ledningen. Har hatt det sånn siden jeg var liten, og det er jo dumt ettersom man må støvsuge mange ganger i uken.

Nok om mine særheter, tilbake til min kjære robot! Jeg føler nesten at jeg har fått hund. Menneskets beste venn, som triller rundt i stua og gjør Bella nysgjerrig.

Roboten min heter Samsung VCR8855L3B, men la oss døpe den noe annet, hva? Litt slitsomt å rope det hver gang jeg har smulet knekkebrød i teppet på stua.

Nei, men seriøst. Dette er helt syke greier. Støvsugeren har et innebygd digitalkamera som tar 30 bilder i sekundet av omgivelsene. Og så har den en hjerne som behandler disse bildene, og forteller den hvor den skal gå og støvsuge hen.

Støvsugeren betjenes med fjernkontroll eller direkte på maskinen. Det følger også med en liten ladestasjon, hvor støvsugeren selv går og setter seg når den merker at den trenger strøm. HÆ? Jeg elsker 2012.

Hvis du vil ha din egen robot, finner du den her. Sjekk ut resten av nettbutikken også, de har mye nyttig.

My robot! //Reklameinnlegg

LETS GO, SPØRSMÅLSRUNDE

Både gamle og nye lesere har etterlyst en spørsmålsrunde her på bloggen. Slike ting gjør jeg jo så sjeldent, men i og med at dere faktisk ER verdens snilleste lesere om dagen, bøyer jeg meg for ønsket deres.

Spørsmålsrunder er så kleint. Det er jo nå dere kan spørre meg om jeg noen gang har hatt en kjønnssykdom eller om det er sant at jeg var i slåsskamp på Mc Donalds forrige helg (svaret er nei på begge deler, men jeg hører jo mye rart om meg selv). Eller så kan dere jo spørre om sånne vanlige ting, som; hvor er den og den jakka fra, og hvilket politisk parti stemmer du på.

Alle spørsmål er velkomne! Kjedelige, morsomme, snille, slemme. Bring it on : )

STØTT ROSA SLØYFE-AKSJONEN

Hvert år prøver jeg jo å få dere med på å støtte Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, og i år er intet unntak! Kreftforeningen har produsert masse fine ting man kan kjøpe for å støtte aksjonen, og det syns jeg alle skal gjøre. Om ikke alt sammen, så i det minste en rosa sløyfe eller en kulepenn.

♥ Hvert år rammes omtrent 2 750 kvinner i Norge av brystkreft. Det betyr at hver 12. kvinne rammes av sykdommen i løpet av livet.

♥ I dag er 88% av alle brystkreftpasienter i live 5 år etter at de har fått diagnosen. Men prisen for økt overlevelse er tøffere behandling.

Mer forskning på bedre diagnostisering vil føre til at flere får personlig tilpasset kreftbehandling og at færre blir overbehandlet.

Gjennom oktober måned farges hele Norge rosa ved hjelp av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som engasjerer seg i kampen mot brystkreft.

 

Besøk Rosa Sløyfe sin nettside her, og les om forebygging og behandling her.

Den rosa pennen er min favoritt, og den kan kjøpes for 70 kroner her. Alle de andre Rosa Sløyfe-produktene kan kjøpes i nettbutikken her.

I WOULD NEVER TELL

Hjemme fra jobb! Jeg nekter å la hverdagen vinne over meg, så nå skal jeg ut med B og gjøre noe morsomt. Man kan ikke gå rett hjem etter jobb og legge seg på sofaen. Jeg forbyr det!

B var skikkelig morsom på toget i dag morges. Togmannen: hvor skal du? B: Drammen, dessverre. Noen som har et fint Oslo-kontor til oss, eller? På tide at Drammen-folket pendler litt.

Og ellers, alle barn; senere skal vi snakke litt om Rosa Sløyfe-aksjonen!

VI VANT KONKURRANSEN

Æææææ! Vi vant! Vi vant konkurransen hos Kirkens Nødhjelp hvor det var om å gjøre å samle underskrifter til kampanjen vår! Jeg har ikke ord for hvor glad og takknemlig jeg er. Vi skal til Brasil med Kirkens Nødhjelp!

Og for det takker vi DEG. Ikke deg som i "alle dere", men deg. For vi vant med TO STEMMER over det andre laget, så om du hadde ignorert bønnen vår om en underskrift, hadde vi mest sannsynlig ikke vunnet.

Tusen millioner takk til venner, familie, Facebook-venner, Twitter-følgere og blogglesere som har skrevet under - og som i tillegg har samlet underskrifter fra sine venner og familiemedlemmer.

Det eneste som pirker litt i gleden, er at jeg de siste 3 minuttene var så desperat at jeg lovet noe fælt på Twitter. Jeg lovet at om følgerne mine klarte å skaffe meg de 80 underskriftene vi manglet, (nevnte jeg at det var 3 minutter igjen av konkurransen?) skulle jeg skaffe meg en Twitter-tatovering - altså den lille fuglen. Jeg er ikke sikker på mye her i livet, men jeg har alltid vært sikker på at jeg aldri skal tatovere meg. What to do. 

Tatovering eller ei, jeg gleder meg veldig til å ta dere alle sammen med på reisen til Brasil. Den er like mye deres som den er vår. TUSEN takk.

PS. Jentene (og jeg, da) har så innmari lyst å takke dere ordentlig, så tror de jobber med en liten surprise til dere!

GJESTER PÅ NATTBORDET

Føles alltid som en liten seier over hverdagen når jeg klarer å ligge i sengen før klokka elleve. Da kan jeg bare ligge på den store puta med katten i armkroken og se på Keeping up with the Kardashians.

Det var akkurat det som var planen nå, og i tillegg har samboeren vært så snill og overrasket meg med kokosboller fra kokosbollefabrikken!

Blogger som jeg er, fotograferte jeg det alt-for-rotete nattbordet mitt for å vise dere kokosbollene. For spesielt interesserte, vel å merke.

Etter å ha tatt bildet, la jeg merke til noe fremmed. En ny - men samtidig brukt bok. Samboeren min har tydligvis prøvd å overraske meg med noe mer enn kokosboller. Hun vil at jeg skal lese Fifty Shades of Grey.

Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke lese den, bare fordi alle er så innmari begeistret for den. Det hender at jeg har noen slike nykker. Men, hei. Hvorfor ikke?

Hva sier dere, bør jeg ditche Kardashians for Grey?

PS. I morgen blir vinnerne av Brasil-konkurransen annonsert!

NYE TING

Godt å være hjemme i Oslo igjen! Jeg rakk jo ikke å pakke ut i går, så det har jeg tatt meg av i dag. For en jobb! Selv om jeg bare har vært borte en helg, er det utrolig mye som skal finne sin plass i skuffer og skap. Det har jo vært bursdag! Og dessuten er det høst. Så både gaver og nye innkjøp har funnet veien til min lille hule. Her er mine favoritter blant alt det nye 

Ipad-cover fra MBMJ og bukse fra Gestuz

Jakke og gensere fra Second Female og Just Female

Skjerf fra 2NDDAY

Skjerf fra Acne og genser fra Line of Oslo.

Ser fort ut til at det blir en sort og grå høst på meg i år, men det gjør meg absolutt ingenting. Nå skal jeg pakke ferdig og vaske badet, så blogges vi fra sengekanten!