hits

november 2009

er dere klare for julekalender på idawulff.com

I morgen er den store dagen hvor jeg trekker en vinner av Blackberry- telefonen som jeg deler ut på bloggen! Det betyr at det i dag er siste sjanse til å delta! Dere finner innlegget og konkurranseregler her. Takk til alle som har deltatt foreløbig, gøy at så mange vil være med!

Akkurat nå sitter jeg og jobber med julekalender min som jeg har i samarbeid med L'Oréal, dere husker kanskje at jeg har skrevet om den tidligere? HVER DAG i hele desember gir jeg altså bort et produkt fra L'Oréal, og alt man trenger å gjøre for å delta er å skrive en kommentar i kommentarfeltet på hver luke. Kalenderen kommer til å befinne seg på høyre side av bloggen, så der får dere følge med! Gleder meg til å være litt julenisse : ) Kommer til å trekke en vinner om dagen, så viktig at dere fyller inn mailadresse i epost- feltet også.

Første luke er i morgen! Herregud, tenk at vi er i desember allerede! Selv om jeg hater kulde, mørket og snø, så ELSKER jeg julen. Julen gir meg en rolig følelse i hele kroppen, og jeg smiler alltid litt ekstra i juletidene.

Gjør dere klar for masse digge beautyprodukter i idawulff- kalenderen!

its a comeback, bitches

Jeg prøver å formulere meg på en annen måte ettersom mange av dere fikk smertefulle kramper av min kritikk av Sandra Lyng Haugens desperate comeback og oppmerksomhetsskrik ved å fylle både fantastiske Senkveld og forsider av aviser. SELVFØLGELIG er det flott at folk står fram med spiseforstyrrelser for å hjelpe andre i samme situasjon, men måtte det TILFELDIGVIS skje i det hennes "store comeback" skal til å skje?

Dere er dumme mennesker hvis dere tror at det bare er en ung, søt og uskyldig jente som står fram for  å hjelpe andre. Dere har kanskje ikke hørt om mediataktikk og håpløse pr- stunt, men det har jeg.

SÅÅÅ, ferdig med den saken. I går kveld hadde jeg jentekveld med Ida Helene og Selma. Da gikk det i kaloribomber og Singstar med fullt publikum utenfor vinduet. Vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten jentene mine i disse dager. Solstråler på mørke kvelder. Senere kom kjæresten min på besøk, da ble det pizza og film. Hva er vel det å klage over?

Her bor jeg, sant det ser ut som en hotellkorridor? Trist.

Supermunch time!

Hvem hadde trodd dette om to av mine mest classy venninner? Haha, elsker dere.

Og siden jeg legger ut et slikt bilde av Ida Helene....

... Så må jeg vel legge ut et bilde av hvor vakker hun egentlig er. Kjærsta mi!

dømmekraften forsvant

Når jeg er på byen hender det at jeg mister dømmekraften en smule. I går hendte det, og jeg takker guder og fèer for at landets telefonopplysninger er totalt ubrukelige. Da kjæresten min hadde sovnet og ikke åpnet døra for Ida Helene og meg, fant jeg nemlig ut at jeg skulle kræsje hos storebroren hans - som jeg ikke kjenner. Heldigvis har han et nogenlunde normalt navn, og jeg fikk 140 resultater på sms. I dag er det over ti "Per"- er som har ringt meg tilbake. Herregud, så flaut det ville vært om jeg fikk riktig nr. Hull i bakken, anyone?

Sånn ellers hadde jeg det gøy! Er en smule mer lykkelig. Og nå klarer jeg ikke formulere meg for Ida Helene og Selma Singstar som et par kråker i stua mi. Må vel joine!

Vi var innom et polsk julebord, spør meg ei kvifor.

alt du føler er bare en illusjon, slapp a

Jeg drepte nettopp en baguett med kniv på kjøkkenbenken og hadde en lang og heftig latterkrampe over ting som at for eksempel gjenglemte og uinteressante Idol- stjerner står fram med spiseforstyrrelser og psykiske problemer for å komme på tv. Og grunnen til at jeg er så slem nå, er at Idol- stjernen jeg hinter til hadde et kraftig latteranfall utenfor min leilighet da jeg var fyllesyk, noe jeg satte utrolig lite pris på.

Vel. Jeg er i hvert fall i bedre humør nå. Egentlig ikke, men av og til hjelper det å heve seg over seg selv, se ting utenifra, og tenke at følelser og smerte faktisk er en illusjon. Hello. Vi er bein, blod og hjerneceller. Det er grenser for hva som kan kalles verdens undergang, vel?!

Ida og jeg fikser oss til byen i kveld! Wehu!

på tide med et lite vaktskifte

Jeg har bare verdens herligste venninner. Maria har vært hos meg helt til nå, og mens jeg bare har sittet og sett rett ut i lufta uten å registrere noe som helst, har hun ryddet, løpt på butikken og gjort både det ene og det andre. I dag har vi tuslet rundt i byen, egentlig uten å utrette noe spesielt. Deilig å få litt luft i hodet bare.

Nå er det snart tid for nytt venninnebesøk. Jeg trenger mennesker for å føle meg levende i dag. For å være helt ærlig sitter jeg og drikker vin alene akkurat nå, og det er over toppen tragisk. Tungt sinn, tungt hode. Jeg vurderer å ansette en blogger for meg, så dere kan få noe mer lystig å lese.

Sola skinner vel snart igjen, kjenner jeg meg selv rett...

Det er ikke alltid det smarteste for et menneske er å tenke. Av og til kan det smarteste være å lukke det ene øyet, falle bakover og leve i mengden.

fordi jeg er ulykkelig

Ok, jeg våknet for to timer siden og skjønte verken hvor jeg var, hvem jeg var eller hva som hadde skjedd. Jeg hadde egentlig håpet at livet mitt bare var et mareritt som forsvant når jeg våknet, men den gang ei.

Kjenner det er tøft å skulle utlevere seg på bloggen når livet er svartere enn natta, så jeg håper dere tilgir meg for litt fravær og munnkurv resten av dagen. Bestevenn Maria er på vei fra Tønsberg, så vi skal bare prate, spise, ta ansiktsmasker og kose oss hele kvelden.

Og ja, det er faktisk lov til å sutre og klage sitt over livet sitt selv om man ikke er uteligger, veier 400 kg eller ligger for døden. Bare la meg, please. For jeg er ulykkelig.

04.17

Wuhu, bare en og en halv time til SATS åpner! Jeg er så utslitt, men har ikke sjans for å sove. Jeg må lese til eksamen og gjøre alt det andre jeg skal gjøre, men jeg må svette ut alle tanker og frustrasjoner først.

Så. Hva annet har man å gjøre enn å blogge i nattens mørke?

long time no see- girls

På videregående knyttet jeg sterke vennskapsbånd med fem veldig vakre og spesielle jenter. Det siste året byttet to av dem skole, og etter videregående var det en som dro til Bali for å studere, en som dro av gårde på folkehøgskole, og en som flyttet til Oslo i likhet med meg.

Jeg husker fortsatt vår siste roadtrip sammen. Det var sen sommerkveld, været var fantastisk, og vi hadde nettopp spist på brygga. Vi slo armene om hverandre da vi skulle gå derifra, og jeg sa "tenk, det her er sikkert siste gang vi går sånn her sammen". Så knakk vi sammen av latter, og tenkte sikkert hver for oss "nei, herregud. Vi skal da sees masse!" Så vi hadde verdens beste roadtrip på vei hjem. Vi sang, danset, hylte og lo om hverandre, hele veien. 

Men så har plutselig et halvt år gått, og jeg har bare så vidt sett to av jentene. Noen ganger føler jeg meg litt halv fordi ting ikke er som de pleide å være. Disse jentene har jeg ledd med, pratet med, åpnet meg for, grått for, elsket, irritert meg over og nærmest hatet i tre år, og jeg savner det!!! 

I kveld skal noen av oss endelig samles. Ikke alle, men noen - og det er mer enn bra nok for meg.

Den ufreshe gjengen på stranda. Dere ser vel at vi leser til eksamen her?

starter dagen med kjøttsår

Jeg startet selvfølgelig dagen min på SATS. Det koster jo en årslønn å være medlem der, så det skulle vært dødsstraff for å være støttemedlem - en kategori jeg dessverre finner meg selv i veldig ofte. Men så har det seg slik at jeg skal på ferie med kjæresten, og da får treningen fort en helt annen lyd. 

At jeg skulle bli straffet med et digert kjøttsår på hver fot var jo ikke akkurat planen, så treningsøkta ble ikke så lang som planlagt. Men men. Litt trening er bedre enn ikkeno trening, og JEG FØLER MEG SOM ET NYTT MENNESKE ALLEREDE. Gah. Gi meg styrke til å trene hver dag, værsåsnill....

Det er in med Donald Trump- sveis for tiden, hvis du tvilte på dét. 

jeg leker hard to get, bare...

Jeg har verken privattelefon, jobbtelefon, telefon i det hele tatt eller laptop, så beklager til alle som prøver å få tak i meg! Flaks at det stod en gammel, nedstøvet Mac her som såvidt klarer å catche opp det trådløse nettverket. Så vet dere det.

Og mamma: jeg kom meg trygt hjem. 

Nå skal jeg sutre til eksamen og lese til den store eksamen. Nei, vent. Omvendt. Hormoner skulle vært spytta på, skutt, hengt og steina etterpå. Jeg er i krig med meg selv akkurat nå. Takk og lov for at jeg har to ting å se fram til i morgen: kjæresten min og et hemmelig møte  med en hemmelig venn! Ååååh! Meldingen fra den hemmelige vennen var akkurat det jeg trengte : ) Nå fortsetter krigen...

her vare liv

Greit da, det fantes mennesker i Tønsberg likevel. Ikke mange, men nok til at jeg ble irritert av å sitte på bussen og måtte gå s-a-a-a-a-k-t-e gjennom kjøpesenteret. Hva er det med folk som tusler rundt på kjøpesenteret som om det var en hyggelig park med fuglekvitter og fargerike blomsterbed? Folk står og sperrer veien - er det mangel på folkeskikk eller har folk rett og slett forvekslet passasjene i senteret med cafèer? Det ville i såfall være toppen av dumskap.

Selv om det var mennesker som rørte seg på Tønsberg- planeten, er det tydligvis ikke så mange som bedriver min ex- favoritthobby: shopping. Det går dårlig for flere av de beste butikkene i byen, noen skal til og med legge ned! Jeg kjente at byen ropte "Ida, du må flytte tilbake og begynne å shoppe igjen!". Not gonna happen.

Forutenom å lese til eksamen i dag, har jeg vært hos min kjære frisør, Line på Studio Alf. Hørte rykter om at mange av bloggleserne mine også tar turen innom, og det er jo koselig at dere tar i mot tips og råd fra meg! Jeg tok litt av etterveksten min og farget exstensions, så nå er det ikke like synlig at jeg nesten har sort hår. Hurra for Line!

Jeg gjør nesten ikke annet enn å le hos Line.  Haha, viktig å ha det gøy når man er hos frisøren!

OMG. Nå sier mamma at jeg må skylle tallerkenen min og sette den i oppvaskmaskinen. Velkommen hjem, liksom. Hadde helt glemt at det var sånn det var her. Alt for å ikke gjøre noe for sin dypt savnede datter. Eller?

all my friends are dead

Etter jobb satte jeg meg på toget hjem til mamma og pappa. Etter noen hyppige eksamenlesningsforsøk som ofte har endt i venninnebesøk, byturer, kjærestekvelder, tv- titting, telefonprat og facebook- nerding, bestemte jeg meg for at jeg måtte dra dit ingen skulle tru at noken kunne bu: Tønsberg!

Jeg kødder ikke, dette stedet er gudsforlatt. Jeg gikk en tur til venninne i stad, og jeg traff ikke ETT menneske eller en ENESTE bil på veien! Og strekningen er minst èn og en halv kilometer lang. Jeg  ble livredd og bladde panisk gjennom telefonlista mi for å finne noen å prate med på gåturen. Men hva var jeg egentlig redd for? Hvem skulle liksom kidnappe meg, voldta meg, rane meg (for den flotte boblejakka) eller drepe meg når det faktisk ikke fantes mennesker?

Jo, vent! Når jeg tenker meg om møtte jeg faktisk et menneske. En bloggleser! Hun skrev nettopp til meg i kommentarfeltet, noe som minte meg på at det faktisk er liv på Tønsberg- planeten.

Nå skal jeg legge meg og sove fram til det blir liv her i ødemarka. I morgen skal jeg lese til eksamen før jeg skal kaffelere med noen long-time-no-see-venninner og drepe etterveksten min hos frisøren. Lenge leve dyne, pute og drømmeland.

Ps. Jeg kommer til å ha mareritt om bestevenninnen min jeg besøkte i stad. Hun har vært utsatt for en bilulykke og var så blå og hoven at jeg bare satt og måpte. Måtte folk som kjører på vennene mine få en real omgang juling. Man kan dø av sånt, vettu!

sitter og drømmer...

Nå som vintermørket har satt seg i hodet mitt, er det bare èn ting som virkelig hjelper - og det er å glede seg til noe. Og hva er vel bedre enn å glede seg til en fantastisk reise med kjæresten sin?

På nyåret reiser jeg to uker til Thailand med kjæresten min og det skal bliiiii så deilig! To uker på luksushotell, med fine strender, varm sol, paraplydrinker og masse opplevelser med sin kjære, noen som kan nevne noe bedre å bruke tiden sin på?

Hvor går deres drømmereise og med hvem? Jeg sitter på Startour.no og sikler som en gal, finner dere noe som frister? Jeg kunne reist året rundt, kanskje ingen dum idè...

Her er det fine hotellet vi skal bo på. Hurra for at det nærmer seg!

alvorsprat med spillmagasinet

God morgen! Jeg forsov meg som en slask til jobb i dag - verdens verste følelse. Ikke at jeg pleier å forsove meg, for jeg har jo vanligvis ikke vært nødt til å stå opp for kroppen føler for det. Men i går knasket jeg piller hele kvelden, noe som gjør meg ekstremt sliten og sløv - så sånn kan det gå!

Hadde en liten morgenprat med Spillmagasinet om innlegget jeg skrev i går. Les saken her!Foto: Paul Weaver

playstation eller meg?

Kan noen værsåsnill og fortelle meg hva som gjør en Playstation mer interessant enn en jente? Arg. Mitt råd nummer èn til oppmerksomhetssyke jenter som vil ha kjærestens fulle attention hele tiden er å IKKE kjøpe seg en PS3.

Just kidding (or not). Det gjør meg egentlig ingenting. Jeg har ullpledd, telys, sjokolade, sofaen for meg selv og FANTASTISK musikk. Her er noen av mine nye yndlingssanger, kos dere med dem! Hvis dere har chillout- sanger i samme dur, gi meg dem gjerne i kommentarfeltet! For meg er musikken terapi i disse dager.

"you are unforgetable"

Det er ingen drittdag, men ikke en direkte bra heller. Jeg savner familien min, savner en del av vennene mine og savner veldig sterkt menneskene jeg ble kjent med da jeg var i Kenya. Noen av gutta jeg ble kjent med da jeg besøkte slummen i Nairobi har fotografert meg mens jeg står og ser på utsikten, lagt det ut på Facebook og tagget meg i bildet. At de gjorde det fikk meg liksom til å innse på nytt hvor mye vi fortjener å ha de samme mulighetene, og hvor like vi egentlig er som mennesker. Forskjellen er bare at de er født inn i fattigdom og at de ikke har mulighet til å gjøre hva de vil med framtiden sin. Jeg skriver faktisk litt med noen av de jeg ble kjent med i Kenya, og her om dagen fikk jeg en melding i innboksen som rørte skikkelig ved meg:

"Happy to have known you surely you are unforgetable,hope to continue being your freind."

Meldingen kommer fra en gutt som heter John, han viste meg rundt i slummen da jeg var der. Da jeg skulle dra tok han meg i hånda og sa at det jeg gjorde var så bra og at vi skulle være "friends for life", og jeg tenkte så klart at det var noe han sa til alle som kom utenifra og ville hjelpe til - så da varmer det å se at de fortsatt tenker på meg og setter pris på besøket mitt. Nå har jeg så lyst til å dra tilbake!

Sånn ellers ligger jeg og prøver å lese til eksamen, men det er ikke så enkelt med et halvt pilleglass innabords. Neida, ikke såå ille. Men jeg sliter sånn med magesmerter, og har fått ganske sterke piller på resept. Blir litt susete av det, og når jeg leser ordene flyr de rett ut igjen, uten å sette igjen det minste spor i skallen min.

Sliiiteeeen.

John og jeg. Friends forever!

good morning norway

God morgen! Det ser nesten ut til at søndag er blitt den offisielle bloggfri- dagen. Søndager bør for det meste være viet til film, godis, kinamat og kjæresten - noe min søndag tilfeldigvis ble viet til i går. Deilig deilig!

I helgen lot jeg bevisst være å ta med kamera på byen, det ender alltid med at jeg sitter med hodet i hendene uansett, og tenker: ser jeg virkelig sånn ut?! Men det hjelper jo ikke så mye når Facebook eksisterer, og jeg blir takket være andre fotografer minnet på hva helgen hadde å by på. Misforstå meg rett, jeg har hatt en super helg!

Nå skal jeg ut og spise lunsj med mormor og morfar som har kommet hele veien fra Kristiansund til O- town! : )

Vors hos meg på fredag.

Byen på fredag.

Innflytningsfest på lørdag. Jeg kjente nesten ingen, så jeg gikk rundt sånn her.

Så ble det en katastrofal kveld på byen, og her sitter jeg og tror det er mandag. Znork.

gjør det på dansegulvet

Nå er jeg akkurat ferdig med å lese til eksamen (for i dag), og jeg har presset meg inn i en kjole som får armene mine til å se ut som en levende Burger King- reklame. Planen er å dra på en innflytningsfest, planen er også å oppføre seg såpass pent at hele morgendagen kan vies til mer eksamenlesing.

Et par ting bare...

  • Når jeg er på byen er jeg dessverre ikke i stand til å ha dype samtaler om blogg. Jeg beklager derfor til de det gjelder at jeg står og gaper som svar når dere spør meg hvordan det ER å ha en så stor blogg.
  • Jeg skal ikke og syte over småtråkka som knuller på dassene på byens 18 årssteder, men jeg vil bare informere dere om hvor grensesprengende uhygienisk det er. HEI kjønnssykdommer, anale bakterier, brukte tamponger og kastopp. Gjør det heller på dansegulvet!
  • Det er ikke kult å legge igjen buksa/kjolen hjemme og kun gå i singlet og boots. Det gir meg litt skippergata- feeling i grunn.
  • Jeg så en jente med Uggs på byen i går. Dette punktet gidder jeg ikke å utdype en gang.
  • Kan utesteder være så snille og invistere i usynlige inngangsstempler? Jeg ser ut som en nedtagga murvegg når helgen er over, til tross for at jeg faktisk dusjer.

Lenge lenge leve en liten smule negativitet da, dere.

walk of shame

Dere kjenner kanskje følelsen. Revna strømpebukse, alt for høye sko, mascara i hele trynet etter nattens dårlige søvn og et hår som gjør at du skriker når du ser speilbildet ditt. Fail.

Gutta du går forbi blunker til deg og plystrer falske toner, jevnaldrende jenter ser på deg med medlidenhet og pripne kjerringer gir deg et blikk som sier "herregud, er framtiden virkelig i dine hender?". Taxisjåføren ser deg ikke i øynene, men kjører deg hjem og ønsker deg en fantastisk dag - og du tenker: gårsdagen var fantastisk, i dag er et helvete.

Walk of shame.

what to wear tonight?

Tacoen er klar og kosekvelden begynner snart før en aldri så liten tur på byen. Mamma: jeg har vært flink og lest til eksamen i dag, så pust ut. Verdensproblemet er bare at jeg fortsatt tasser rundt i joggebuksa og ikke aner hva jeg skal dekorere kroppen min med. Fikk denne kjolen i posten fra Modekungen.se i dag, hva med den?

"takk for deeet"

I går var det girls night som stod på agendaen. Thea og Ida Helene var på besøk, og vi praktiserte latskap på høyt nivå med godis, trashy mat, Torsdag kveld fra Nydalen og Playstation. Ida Helene og jeg ble sittende oppe til laaaangt på natt og synge Singstar, og FY fader som vi hørtes ut. Men vi fikk øvd oss litt i går, så vi får se om det ikke skal dokumenteres litt i dag! Sant dere har lyst å høre oss synge Singstar? Hoho...

I dag gikk vi og spiste frokost på Bagel&Juice, og nå skal jeg bruke noen timer på å lese til eksamen og rydde litt i leiligheten. Og såå blir det litt besøk, noe som innebærer Singstar, vin og taco (den eneste matretten jeg klarer å lage uten oppskrift, BRAVO!)

ÅÅH, jeg har totally crush på Torsdag kveld fra Nydalen, klarer nesten ikke si en setning uten å si "takk for deeet". Hva med dere, er dere også fan?

grand prix begynner å ligne vg lista i år 2002

Før jeg begynner å hakke løs på noe jeg absolutt ikke vet noe om, vil jeg  bare understreke at jeg aldri har vært noen stor tilhenger av Melodi Grand Prix. Jeg kan for alt i verden ikke fordra Alexander Rybak (ikke bare fordi han er en desperat tusseladd som har vært i buksa på så mye som fem av mine venner og bekjente i et land med 4.8 millioner innbyggere, noe som får meg til å tenke på hvor mange feler han egentlig har spilt på, men også fordi jeg syns musikken hans er smertefull å høre på), og jeg har aldri i  hele mitt liv klart å se en hel sending med Grand Prix.

Når det er sagt: alt og alle fortjener en sjanse. Men så fikk jeg se spekulasjonene for årets deltakere, og jeg fikk hakeslepp i negativ forstand. Hvis spekulasjonene stemmer, kommer vi seriøst til å forveksle årets norske Grand Prix med VG lista tidlig på 2000- tallet! Rett meg gjerne hvis jeg tar feil, men jeg trodde litt av konseptet med Grand Prix var å få inn nye og ukjente sangtalenter fra øst og vest?

For å være helt ærlig tror jeg det er waste of time and energy å sende inn et bidrag til Grand Prix (ikke at jeg har planer om det, men vi er da alle forskjellige). En eller annen PR- kåt gjeng har jo bestemt seg for å rippe opp i en nedstøva cd- samling og gi plassene til artister som:

Tone Damli Aaberge: hun kom på 2. plass i fjor, kanskje litt overkill? Pen å se på, sikkert flink til å synge, men COME ON. Godt det er deilig å gjespe.

A1: you must be kidding me. For et par måneder siden stod jeg plutselig på A1- konsert på en bransjefest og tenkte "oi, så kult og jordnært av A1 å komme hit", men så dukket de plutselig desperat opp på tv- reklamer og kokkeprogrammer, og det var like før jeg forventet å se Christian Ingebritsen da jeg rutinemessig kikket under senga før jeg la meg i går. Noen som er litt vel desperate etter comeback? All cred til A1 for å få til det de prøver på, men er Grand Prix virkelig beste vei å gå? For meg blir det nesten litt juks å plassere verdensstjerner i en slik konkurranse.

Foto: Christian Thomassen

Surferosa: Jeg digger Surferosa, men de var jo med i fjor!

Lene Alexandra: Husker jeg helt feil, eller har hun også deltatt?

Maria Haukaas Storeng: Oisann! Denne dama VANT jo Grand Prix. Man kan ikke toppe toppen, hva med å la minner være minner i stedet for å muligens dra ned noe bra man har gjort?

For meg ser det ut som Grand Prix satser på allerede-kjente-navn og artister som har deltatt i Grand Prix. Er det bare jeg som syns det er dødskjipt og drar ned et konsept som ikke er over the top interessant fra før? Hva syns dere? Og hva slags forhold har dere til Grand Prix i det hele tatt?

er det straffbart å ta livet av et pappkrus?

Er det noe jeg ikke verdsetter høyt i livet, så er det å dusje i glovarm kaffe når jeg er morgengretten og høyst ukomfortabel fra før. Det er vel ikke for mye å be om et pappkrus som ikke lekker, spretter opp og leker vanskelig? Når jeg står opp klokka syv og karrer meg gjennom menneskeklaser, trikketurer og t- baneturer er det langt i fra fett å se ut som en levende sjokoladefontene.

Så dagens FY FY går til Narvesen som virkelig trenger å oppdatere pappkrusene sine. Det selges vel ikke mer kaffe enn når folk er på vei til jobb, og da er det kanskje greit med et krus som takler småløping grunnet dårlig tid og å bli holdt hardt rundt på grunn av medfødt morgengrettenhet.

Jess, så jeg har kommet meg på jobb. I dag står tre ting på agendaen min: jobbe med julekalenderen til bloggen, forbedre blogglisten.no og gjøre den mer attraktiv og nyttig for oss bloggere og så et møte med en spennende kunde!

Ikke glem at dere kan vinne en Blackberry i innlegget under!

nå gir jeg bort en blackberry

Som dere kanskje har fått med dere, ble jeg sponset av Blackberry/ Trigcom for en stund siden, og er derfor i besittelse av en supertelefon uten begrensninger. Telefonen ser bra ut, og funker perfekt til livsstilen min. Jeg har mail lett tilgjengelig, en super kalenderfunksjon, bra bloggkamera osv osv.

Hvis du vil vinne en Blackberry Curve 8520, den samme som jeg har, er alt du trenger å gjøre å lime inn denne teksten på bloggen din:

På idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

Hvis du bestemmer deg for å delta og limer denne teksten inn i et blogginnlegg, må du lime linken til ditt blogginnlegg inn i kommentarfeltet under. Om du ønsker å bruke teksten jeg har skrevet og bildet jeg har lagt ut er opp til deg, du kan gjøre både mer og mindre ut av det : ) Om du skriver hvorfor du ønsker telefonen er det jo heelt supert! Det viktigste er at link til både bloggen min og Trigcom er med i innlegget, og linkene må fungere.

Med slike konkurranseregler er det gode odds for å være vinneren, så kjør på! : ) Lykke til til alle som deltar, unner alle en slik telefon.

look at my fingernails

I dag tok jeg med Maria til Neglhuset, der jeg pleier å fikse negler. Ble som vanlig kjempefornøyd med min franske manikyr og anbefaler salongen på det sterkeste : ) Det koster 490 kroner, og dere kan ringe eller sende sms til 90961349 for å bestille time! Besøk nettsiden her. De holder til i Karl Johan, så no problemo å finne fram! Hva tycks?

Valker på håndleddet er søtt.

til nysjgerrigper

Først, svar på noen av spørsmålene som gjentar seg i kommentarfeltet!

Hvor har du kjøpt leopardtoppen i innlegget under? Den kjøpte jeg på Accessorize i sommer, tror ikke de har den lenger.

Har du mistet mange lesere etter at du startet å blogge på din egen platform? Litt mister man jo. Det er mange som bare sitter og klikker seg innom tilfeldige blogger på blogg.no sin toppliste, og det blir det jo litt lesere av. Men i det store og hele har jeg ikke mistet så mange, det jeg mister lesere av er å være sløv og dårlig til å oppdatere sånn som de siste dagene.

Hvorfor kan du ikke fortelle oss hva du tjener på bloggen? Hvis det er så ekstremt interessant kan jeg godt sjekke litt rundt det. Avtalen jeg har på annonsering er konfidensiell, så jeg vet ikke hvor mye jeg kan dele med omverdenen og ikke. Sjekker litt jeg, så kommer jeg tilbake til det : )

Da jeg spurte om en oppskrift på å gjøre en drittdag om til en bra dag i går, var det flere av dere lesere som sendte meg en link til et innlegg jeg selv har skrevet. Hadde helt glemt innlegget, men jeg leste det i hvert fall og fant inspirasjon i det. Tenk det!

Her er innlegget, hvis DU har en drittdag. Noe som også kan hjelpe på en drittdag er å vinne en Blackberry phone! Jeg deler ut en her på bloggen, konkurransen kommer i kveld! : ) Følg med!

stakkars naboer

For et par timer siden bestemte jeg meg for å ta hevn på naboene som så gjerne stiller opp med både dunking og stønnelyder når jeg for èn gangs skyld befinner meg i leiligheten min for å sove. Yes, thats right. Jeg bestemte meg for å ommøblere mine slående trettifem kvadratmeter, og tro meg: det er en større jobb enn det høres ut som. Det blir liksom et puslespill. Flytter man på det ene møbbelet, er det ikke plass til å flytte det andre, og lar man det stå får man ikke flyttet en dritt. Så hva flytter man først for å få alt det andre til å kunne flytte seg? Skjønner dere? Puslespill er kanskje ikke riktig betegnelse, men jeg er så lite belært at jeg ikke vet hva den klossen med forskjellige farger heter - den der hvor man skal vri på de forskjellige klossene for å få lik farge på alle sidene. Ja.

Ommøbleringen var egentlig ikke for å plage naboene mine, men for å få ut litt sinne og aggresjon. Så mange småting hoper seg opp og blir til isfjell i systemet mitt, og til slutt raser det. I kveld raste det litt, så jeg gikk en lang tur, gråt høylytt og klappet meg selv uvennlig hardt på kinnet. Så var det skjerpings, og noe måtte gjøres. Er dere klare for litt interessante fakta?

  • Mamma og pappa, jeg SAVNER DERE. Gi meg leggetider, hjemmelaget middag og søndagsturer - i hvert fall for en ukes tid.
  • I dag har jeg brukt nærmere 500 kroner på en mopp og moppeutstyr. Fikk til og med et sånt fancy oppheng så jeg kan PYNTE stueveggen min med Jif! Takk Jif.
  • Jeg har til og med kjøpt maskinrens til oppvaskmaskinen min, bare for å føle meg litt selvstendig. Kjøpte Firstprice til og med.
  • Jeg fikk lønning i dag og følte meg styrtrik (no kidding) helt til mamma ringte og minte meg på alt som skal betales. Jeg er blakk samtidig som jeg er "rik". Makes no sense.
  • Og så en stor Idaklem til alle menneskene jeg er glad i og savner hver eneste dag.

Xoxo Emokid.

hypokonder, eller hva?

For tiden går jeg rundt og lurer på om jeg er fullstendig blottet for immunforsvar, eller om jeg bare er en sutrete hypokonder. Sånn cirka hver eneste uke våkner jeg opp og tror jeg skal dø. Er det ikke det ene, så er det det andre. Noen som bør begynne å spise vitaminer her snart, kanskje?

Finnes det en oppskrift for hvordan man snur en drittdag til en fin dag? I så fall skulle jeg gjerne hatt denne oppskriften på kjøleskapet, for vinteren gjør meg til en pessimist.

I dag skal i hvert fall sykdom og dårlig humør byttes ut med rydding, handling, mat og bestevenn. Jeg tror det har så mye å si på humøret hvordan omgivelsene er, og ettersom jeg nesten ikke har vært hjemme i leiligheten på tre uker, er det ingen hemmelighet at det er UTROLIG lite hyggelig her. Så nå begraver jeg magesmerter og hodepine og tvinger meg selv til å gjøre noe vettugt. Har jobbet litt og betalt noen regninger, så nå er samvittigheten litt bedre også.

kanskje jeg bare skal kaste de høye hælene mine

Når jeg har vært på byen eller på fest, tar det alltid to dager før jeg fungerer nogelunde som jeg skal igjen. Altså. Surrete, ustrukturert og tafatt er jeg uansett, men etter en bytur er dette bare de tre fornavnene mine. Misforstå meg rett hvis du er min framtidige arbeidsgiver. Jeg er supereffektiv og flink til det meste når jeg bare vil.

Men jeg vurderer uansett å få meg en ny helgehobby. Hva gjør man når man ikke praktiserer rangling? Jeg suger i å strikke, liker ikke å spise det jeg baker og å se fire filmer på rad er jeg alt for rastløs til. Hva gjør dere i helgen når dere ikke sosialiserer dere med vinflasker og venninner i høye hæler? Tar i mot alle forslag med åpne armer.

I helgen glemte jeg kameraet hjemme, men jeg fant brøkbiter på Facebook likevel.

"blogg da! blogg masse"

I likhet med de fleste kjærester (velger jeg å tro) er ikke min kjæreste noen stor fan av å nevnes på bloggen. Jeg får rett og slett ikke lov, men regler er vel til for å brytes. Spesielt regler i et forhold, så lenge det ikke er snakk om utroskap eller å gå på strippebar. Uansett. I dag har min kjære og jeg skaffet oss Playstation3, og det resulterte i at jeg fikk denne setningen servert:

"Blogg da! I kveld må du blogge masse."

Fler enn meg som forstod hva baktanken var ganske raskt? Vi har nemlig kun èn kontroll i dag, haha.

Men jau, beklager fraværet. Jeg sover faktisk dårligere om natta når jeg har vært sløv med bloggingen, og i dag morges fikk jeg vite at jeg hadde ropt på mamma i søvne i natt. "MAMMA! MAMMA!". Men jeg tror ikke det var bloggingen jeg drømte om, jeg må ha drømt om han fulle kjempen som stod og gliste til meg da han spiste pølse på 7Eleven i går. 

Nå skal vi (han) spille Playstation og lage middag, og så får vi se hva kvelden bringer. Jeg skal jobbe i morgen, så det kommer nok til å gå i film, sofa og... Playstation?

i gotta feeling

Vi har ikke influensa, det er bare lyset på badet som får oss til å se ut som nesehorn. Men nu er det party! I gotta feeling! Håper alle koser seg maks og lar være å feste med måte ; )

i dag kommer bestiiis

HEY! Takk og lov for eksos og global oppvarming som smelter snøen i sentrum før jeg rekker å klage over at jeg fryser! Get the irony, jeg vil selvfølgelig ikke at jorda skal gå under jeg heller.

Dagen har jeg brukt på å surre fram og tilbake, og på å lese litt til *det vi ikke nevner*. Eksamen.

Men ingenting tar knekken på meg i dag, for bestis kommer til Oslo! Uten henne er jeg et uferdig puslespill, jeg gleder meg sånn til å ha et par dager med henne og bare ha det gøy som "i gamle dager". Uff, jeg vil ikke kalle det gamle dager heller, for det er oss to forever!

Bilder fra i sommer <3

På Gran Canaria, haha : )

Haha, evigheter siden! Marias 16 årsdag.

Min 17 årsdag! Shjiit, over to år siden!

flause #9436346

Jeg velger/ ønsker å tro at jeg ikke er den eneste som ganske ofte slår av uskyldige spøker som setter meg i pinlige situasjoner. I går etter jobb og et intervju satte jeg meg på en cafèbar og tok noen øl (ikke alene vel å merke), og ettersom ølen forsvant ble humøret mitt... på topp? Jeg fant fram en kulepenn og skrev ytterst perverse ting, inkludert tegninger i hånden min. Jeg skal ikke forklare hele situasjonen og begrunne hvorfor jeg gjorde det, men det var i hvert fall slik det ble.

At jeg to timer senere skulle sitte i voksen/svigers- middag var jeg jo ikke klar over, og det tok heller ikke lang tid før jeg glemte at jeg hadde ord som f. eks "pikk" gravert i håndflaten. Jeg prater mye med hendene og er avhengig av å bruke kroppspråk når jeg snakker, så jeg skal love dere det var mindre kult å oppdage at folk så på hånden min i stedet for å se på meg. OI DA....

Jada, jeg er så uskyldig så...

kollegaene ber meg på date allerede

Jeg må virkelig si at jeg er blitt tatt i mot med åpne armer her på huset. Jeg føler virkelig varmen i kroppen når slike ting popper opp på Facebook- chatten.

Gøy med litt Nettavisen- gossip, eller hva?! Og så skal det nevnes at jeg ikke sitter på Facebook dagen lang, bare i ny og ne. Og jeg er ikke den eneste.

det perfekte bloggkameraet

Fikk en liten surprise på jobb her i dag: kameraet over alle kameraer som jeg ønsket meg så inderlig etter å ha sett det både på tv og på annonsene på min egen blogg. Hva passer vel en blogger bedre enn et kamera som har skjerm både foran og bak?! Jeg tar jo ofte de berømte selvdigger- bildene av meg selv, og for å få ett fint, må jeg som oftest knipse minst 30 bilder. Nå slipper jeg det, ettersom jeg hele tiden ser foran på kameraet hvordan bildet blir.

Gleder meg til å leke med mitt nye kamera! Takk til Samsung som gjør jobben min som selvsentrert blogger mye enklere.

Tenkte også å tipse dere om konkurransen som Samsung kjører rundt kameraet! Dere kan vinne kameraer og tur til New York ved å legge inn deres beste egobilde. Burde vel ikke være noe problem for dere bloggere? Alt handler om å booste egoet sitt, og det gjør vi hver eneste dag. Delta i konkurransen på denne siden.

My love!

håper naboene bruker prevensjon

Naboene puler, jeg sitter på balkongen min og smugrøyker og vinterkulda innbiller meg at jeg hater livet.

Om fem timer skal jeg stå opp, dusje kroppen som fortsatt befinner seg i drømmeland og smøre en mektig klatt med brunkrem i trynet. Og så trikken - til jobb.

Det er herlig å ha noe å gå til. Livet mitt har snart vært blottet for struktur og gjøremål i et halvt år, så det å sitte bak et skrivebord før hanen galer passer meg egentlig midt i blinken.

Fortell meg at jeg er heldig som kan leve av å fortelle tastaturet hva jeg tenker og hva jeg gjør, så skal jeg fortelle deg at noe sånt blir man både gal og deprimert av. Om det frister eller ei, så er det sunt, faktisk nødvendig å benytte seg av vekkeklokka på mobilen og ha noe å gå til.

Ok, nå skal jeg legge meg til å sove. Kveldsrutinen min fant akkurat sted, så jeg har bare lyst til å synke ned i madrassen. Hva kveldsrutinen er? Naboen på andre siden av veien ser meg naken når jeg skal dra for gardinene, og jeg kaster meg rødmende ned på gulvet og krabber bortover gulvet i Spiderman- style. Alltid like stas.

God natt!

Foto: tv2underholdning.no

so whats up, sicko?

Jeg begynner å bli lei av å ligge inne og syte. Har hatt syke magesmerter hele dagen, og vurderer å mekke meg en medalje som sier: årets sytekopp. Nå skal jeg kaste i meg smertestillende jeg har på resept og prøve å komme meg litt UT.

Gladnyhet i dag! Min bestis of all bestiser Maria kommer til Oslo til helgen, det betyr kvalitetstid og partytime! Gleder meg som en gaaal til å leke med henne igjen! Er vant til å bo fem minutter unna, nå er det plutselig litt mer komplisert å gå en tur sammen, ha en jentekveld, ta en treningsøkt eller å bare loffe rundt uten mål og mening. Savn savn savn.

Jaja, nå har jeg planer for kvelden, så nå kaster jeg meg over pillebrettet! Håper alle koser seg!

Har fått en del spørsmål om hvor jeg har kjøpt kjolen jeg hadde på meg i helgen. Den er fra Bik Bok! :) Jeg syns den hang litt slapt på kroppen og at den ikke hadde så fine snitt, men det kan jo være kroppen min det er noe galt med!

hjelp meg å finne gode blogger?

Nå trenger jeg litt hjelp av dere, kjære lesere. I sammenheng med jobben min hos Nettavisen trenger jeg tips om virkelig gode blogger! Jeg har lest sånn cirka to hundre forskjellige blogger det siste døgnet, og mange av bloggene jeg finner er virkelig ikke interessante for allmennheten.

Så det jeg lurer på, er om dere har noen VIRKELIG gode eller spesielle blogger, nisjeblogger, ekstremt interessante blogger? Leter etter blogger som er godt gjennomført eller som har bra potensiale, og ja.. You get my point? Så hvis du har en favorittblogg du leser, som handler om noe annet enn hår, sminke og kattemat, please tips meg i kommentarfeltet! : )

har du en due i posen din, du a?

Jeg har uttalt meg før om at jeg syns at Grønland er et snodig sted. Jeg er her ofte og liker meg her, men ordet "snodig" fortjener virkelig en stor S. Nettavisen som jeg jobber hos nå holder til på Grønland, og da jeg var ute og gjorde et ærend i dag fikk jeg se noe jeg så absolutt ikke har sett før. På vei bort til Grønlands torg gikk jeg faen meg forbi en gammel mann som hadde en due i en Kiwi- pose! Jeg ble så sjokkert at jeg bare måpte og gikk videre, mens den stakkars dua klukket og vrei seg inni posen. Hadde det ikke vært for at jeg hater duer intentst og har svært dårlig erfaring med å snakke vett i skallen på eldre mennesker med en annen nasjonalitet, skulle jeg søren meg kjeftet huden hans full. Èn ting er at selvutnevnte glamourmodeller fullstendig blottet for glamour stapper chihuahuaer i veska, men en due i Kiwi- pose?! Vet ikke jeg.

Hittil i dag er jeg forresten blitt tilbudt å kjøpe hasj fire ganger. I begynnelsen skjønte jeg ingenting da samtlige menn hysjet på meg da de gikk forbi, men de sa jo ikke "hysjjj", de sa "hasjjj". Åh gud, for et freakshow.

Om ti minutter skal jeg hjem! Første arbeidsdag på veldig lenge, og det var langt i fra ille. DEILIG å stå opp tidlig (for real), og jeg har til og med vært i et spennende møte som jeg lærte litt av. Truddelu!

t- bane- tanker

Klokka er 07.52, og jeg har akkurat smelt rumpa mi ned på et steinhardt sete på t- banen. Jeg er cirka en halvtime utenfor sentrum på et sted som like gjerne kunne vært en bakgate i Beijing, så her vet jeg verken forskjell på høyre eller venstre. Den eneste jeg turte å spørre om hjelp var en gammel mann med høreapparat, og jeg mener å ha hørt at jeg satte meg på riktig bane da han nærmest satte seg i fanget mitt for å høre hva jeg sa.

Deilig følelse i grunn, å stå opp så tidlig. Selv om jeg må innrømme at vekkeklokka har slumret siden klokka 5, på hele to telefoner. Den ene telefonen (den som ikke var min, vel å merke), lagde gryntelyder. Sykt bra start på dagen!

Jaja, etter å ha slumret i nesten tre timer er jeg i hvert fall påkledd og på vei til jobb. Om jeg har riktig sko på riktig fot vil tiden vise, nå skal jeg sove resten av veien.

God morgen, arbeidsfolk!

- Framme!

jeg har stukket av fra oslo

Noen ganger får man bare nok av at trikken dundrer under hodeputa når man prøver å sove, av å høre naboen skylde ned på toalettet og av at hvert eneste menneske man møter på gata hoster svineinfluensa og fordervelse i trynet på deg. Er litt fed up av storbyen, så har stukket av til et "hemmelig sted", haha. Blir en ganske kort visitt ettersom jeg begynner på JOBB i morgen, men sånn får det bare være.

Jeg dro selvfølgelig ikke fra Oslo uten kokken/butleren min. Sjå bare her:

Så nå skal resten av kvelden bestå av mat, tv og MASSE søvn. Hurra! Jeg skal stå opp før sola i morgen for å komme meg på jobb hos Nettavisen til tide. Kryss fingrene for at jeg ikke forsover meg!

facebook, google - same shit

Det virker nesten som om noen har limt fingrene mine fast til Macen og kroppen min fast til sofaen. Jeg har ikke sjans, jeg kommer meg virkelig ingen vei! Jeg skal vaske kjøleskapet mitt (mareritt) og henge opp tøy, men finner ikke engang motivasjon til å finne motivasjonen til å gjøre det.

Ok, nå må jeg bare reise meg og begynne. Belønning: tacosalat fra Peppes og Gossip Girl maraton når jeg er ferdig!

Da jeg våknet i dag tidlig, var dette forresten statusen min på Facebook: Åpningstider Mc Donalds Frogner. Mer enn pinlig å forveksle Facebook med Google, hahaha. Ida Helene og jeg fikk så sykt lyst på nuggets da vi la oss rundt halv åtte- tiden i natt/ morges, og skuffelsen var stor da vi fant ut at det først åpnet klokken 11!

hurra for pappa

I dag er det farsdag! Gratulerer så mye med dagen til pappsen min, som er verdens beste pappa og sterkere enn alle andre pappaer i universet. Eller noe sånt!

Har dere gjort noe spesielt for pappaen deres i dag?

Pappa, lillebror og jeg i Menorca for snart 4 år siden. NICE!

dere gjør meg edru

I dag våknet jeg klokka 14.20 av hundreogseksten ubesvarte anrop og femti meldinger. Folk trodde tydligvis jeg var død, og det var jeg egentlig også. Var på byen i går kveld, og ettersom jeg er 19 år henger jeg jo på 18 årssteder. Problemet er bare at disse stedene er stappfulle av 16- åringer som tydligvis tenker: det enkle er ofte det beste. Og derfor har de verken med seg klær, hjerneceller eller sosial intelligens på byen. Jeg mener det, jeg ble helt edru av å sitte og observere dette kaoset - faktisk så edru at jeg tok av meg sminken da jeg kom hjem i 5- tiden. I dag skal jeg ha med meg softgun på byen.

Og ellers er Oslo fyllt til randen av fargerike moldensere og ålesundere. Det er vel ingen hemmelighet at begge rasene er blogghorer, og det plager meg grønn og gul å bli fotografert mot egen vilje. I dag ble jeg fotografert mens jeg kavet rundt på gulvet på Kondomeriet, for å kjøpe en bursdagsgave til i kveld. Jeg skal faen meg kjøpe en softgun.

Kjetil<3

få min favoritt lipgloss gratis!

Et lite tips til leserne fra meg i kveld! Husker dere at jeg anbefalte min favoritt lipgloss fra Glo Minerals på det varmeste? Etter at jeg anbefalte den ble Makestyleshop bombandert med bestillinger på glossen, så den falt tydligvis i smak hos flere enn meg.

Greia er at nå får alle som handler hos Makestyle for over 500 kroner den 10. november denne lipglossen gratis! : ) Tenkte bare å si i fra. Det er jo et godt julegavetips også. I fjor la jeg ved en slik gloss i gavene til både mormor og mamma, og de likte den kjempegodt. Anbefaler den uansett, 10. november eller ei.

ps. Fargen jeg liker best heter Rose Gold, og dere finner den her.

jeg skal begynne å jobbe! no kidding

God kveld, kjære lesere! Jeg har klart å glemme Mac- laderen min i Vestby, så nå sitter jeg hjemme hos kjæresten min på Grønland og blogger. Liker meg i grunn her på Grønland, jeg. Får en merkelig følelse av å være i utlandet selv om det snør, og på hjørnet er det til og med "stor salg". Priceless!

Ja, så over til overskriften. Jeg har fått mye kritikk fordi jeg verken jobber eller utdanner meg for tiden. Til deres alle store trøst har jeg eksamen om en måned, og på tirsdag skal jeg begynne å jobbe! Mye dere ikke får med dere, hoho. Kan jo ikke huske å skrive om alt heller!

Jobben handler forsåvidt om blogg den også, så det passer meg jo midt i blinken. Jeg skal jobbe for og hos Nettavisen, som er min samarbeidspartner fra før av, og at jeg nå på en måte skal bli "kollega" er dødsfett. Og gjett hva! Dette er jeg stolt over: jeg begynner på jobb kl. 08.30. Shit, så tidlig har jeg ikke stått opp på hundre år. Men weee så gøy det blir å gå til en jobb, sitte bak et skrivebord og glede seg til arbeidsdagen er over! Jobben jeg skal gjøre kommer selvfølgelig til å gjøre nytte for bloggnorge, så dere får følge med når den tid kommer.

I kveld skal vi se på EMA Awards fra Berlin på MTV. Flere som skal? Jeg har alltid digget sånne awardshow, spesielt fordi Eminem alltid var til stede før. Noe dere kanskje ikke vet om meg er at jeg var besatt av Eminem i flere år. Hver eneste spot på rommet mitt var tapetisert med Eminem, jeg klipte ut hvert minste oppslag jeg fant, printet ut og lærte meg hvert eneste ord i alle sangene og hadde en egen Eminem- plakat jeg pleide å kysse god natt. Crazy? Oh yes. Da jeg hørte rykter om at han var død, låste jeg meg inn på rommet mitt og skrev tale til begravelsen mens jeg gråt en flom av ekte tårer. Men, så ble det jo halvveis et menneske ut av meg og!

det snør

Jeg tror ikke noen virkelig kan forstå hva det betyr for meg at det begynte å snø i dag. Jeg er redd for vintermørket. Ikke som i redd for mørket, men vinteren gjør meg skikkelig deprimert og nedbrutt. Jeg tar meg nær av alt, sipper ti ganger så mye som vanlig og kan sitte og se ut i lufta i flere timer uten å registrere det selv. Æsj, jeg orker ikke enda en sånn vinter! Jeg skal finne en måte å bekjempe vinterdepresjonene på.

Har hatt det kjempekoselig hos Ida Helene, en av mine bestiser <3 Er så deilig med venninner man bare kan være seg selv sammen med. Det verste jeg vet er anstrengte situasjoner hvor man hele tiden føler at man ha noe å snakke om og ha noe morsomt å gjøre. Av og til er det mer enn nok å ligge på sofaen i joggebuksa og le seg i hjel bare av hverandres nærvær.

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem og slengt på meg joggisen igjen. CSI går på tv og jeg har bare litt smårydding foran meg før jeg kan stupe ned i den deilige senga mi og forsvinne i noen timer. I morgen skal jeg på kafè med min kjære Kamilla, og så skal jeg på bloggmøte! Skal blant annet signere en ny kontrakt for annonseringen min, wuhu.

Videobloggen med svar mangler litt... redigering! Så den kommer fortløpende, jeg er bare ikke så produktiv om dagen. Men takk for mange gode (og dumme) spørsmål : )

Depp depp.

Trøsteshoppingen med Ida Helene hjalp en liten smule. Ettersom hun brukte tre kvarter på å prøve bukser fikk vi ikke handlet så mye, men jeg kjøpte i hvert fall litt undertøy og en tacky kjole som jeg aldri kommer til å bruke. Er ikke så lett å prøve klær i prøverom når blogglesere står utenfor og prøver å snikfotografere med mobilen! Jeg elsker leserne mine og verdsetter dem høyt, men jeg setter ikke stor pris på at folk tar bilder av meg uten å spørre. Jeg er ikke Britney Spears heller, jeg skriver bare en dagbok på nettet. Du får ikke solgt prøveromsbildene til Se&Hør med andre ord!

Åh, av og til gjør jeg så mye unødvendig. Jeg er egentlig ekstremt i mot tv på soverommet, men du vet. Alt for å glede min bedre halvdel og eventuelt andre overnattingsgjester! Så jeg fant ut at det ville passe seg med to tv'er i en leilighet på 35 kvadratmeter. Planen er å ha tv på veggen på soverommet, samt Playstation og litt annet stash. Så jeg gikk til anskaffelse av enda en tv, men nå står den bare der. Jeg kommer aldri til å få den opp på veggen med mindre en eller annen handyman ringer seg og tilbyr sin assistanse. Snakker vi lodde-ut-tv-på-bloggen eller? Den kan jo ikke bare stå der og støve ned i kassa si.

håper alle dør

Det er et eller annet med gutter og menn som setter så kraftig fart på temperamentet mitt. Fedre, brødre, kjærester, kompiser, hva som helst. I dag er en sånn sint-på-menn-dag, og jeg sitter her i sofaen med min kjære Ida Helene og skjønner greit lite av det mannlige kjønn. Vi har pms- dag fra før av, og har derfor planlagt en aldri så liten shoppingtur.

Ida: ååååh, nå føler jeg meg jo som en taper da!

Ida Helene: du trenger litt shopping, du.

Ida: sant. Jeg overfører en tusenlapp til.

Det er dyrt med pms, det er dyrt med drama, det er rett og slett veldig lite økonomisk å ha en dårlig dag. Jeg sier som min kjære Linnèa (som jeg savner veldig): håper alle dør.

spørsmålrunde - svarer på video!

Sitter og koser oss i sofaen til Ida nå. Taco, godis og en skrekkfilm som ingen følger med på - akkurat som det skal være : ) Tenkte å åpne for spørsmål siden det er mange som har spurt etter det. Så lager jeg svarvideo senere, så slår vi to fluer i en smekk.

Spørsmålrunde og videoblogg! Julaften spør du meg. Haha, neida. Meeeen:

Hva lurer du på?

Ja, så her sitter jeg. Hurra for mobilkamera!

ida åpner dørene. næt

Sånn, da er jeg i gang med ryddingen! Mange spør om ikke dere kan få se bilder av leiligheten min, og planen var jo egentlig å overdokumentere flyttingen min. Men! Plutselig føltes det så alt for privat, så jeg feiget ut fra hele greia. Ikke spør meg hvorfor, for jeg kan ikke helt forklare det.

Uansett, jeg har tatt ett eksklusivt bilde av stua mi med mobilkamera! Føler meg helt sykt snill, og så må jeg selvfølgelig si som vanlig: beklager rotet. Det er liksom rotete selv om det ikke er noe rot. Bestandig.

Jaja. Så her tilbringer jeg så lite tid som overhodet mulig. Og nei, det er ikke et dusjforheng jeg har i vinduet, det er et forsøk på å kjøpe billige drittgardiner på Ikea. Vi med store vinduer er tydligvis blitt skøvet ut i kulden derifra.

jeg er bedt på tacokveld

Nå som leiligheten er rotete og dopapiret er et mareritt, er det like greit å forlate hele dritten. Jeg skal på tacokveld og overnatting hos min kjære Ida, og jeg gleder meg masse! Hun bor til og med utenfor Oslo, så dette blir jo trip of the year. Jeg elsker sleepovers! Og kanskje Ida hjelper meg å mekke videoblogg? Hoho. Alltid litt mindre kleint når man ikke er alene.

Her sitter vi og kaster glans over en kinarestaurant. Nice.

inspirert av grandiosa og dopapir

Når jeg leser innlegget jeg postet i går kveld, slår det meg at jeg i grunn virket overbevisende edru. Det var jeg ikke. Og jeg må innrømme at jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg drakk på en mandag, men jeg drakk i det minste på riktig måte selv om jeg på slutten av kvelden fant meg selv sittende i vinduskarmen og snakke til dyrene i Afrika som av en eller annen merkelig grunn hadde forlatt meg og dratt tilbake til jungelen. Med riktig måte mener jeg mousserende på restaurant, øl på kino, drinker i sofaen etterpå. Det føles liksom litt mer greit når man drikker til noe, og ikke bare drikker for å drikke. Sååånn, nå har jeg rodd så mye at jeg kommer til å bli støl.

Er dere klare for litt interessante fakta?

* Jeg finner ikke bankkortet mitt, og av den enkle grunn hadde jeg bare en hundrelapp da jeg var på butikken for å handle i stad. Derfor måtte jeg kjøpe Firstprice dopapir. Det koster 12,90,-. Dopapiret jeg liker å kalle meg stamkunde av koster nærmere 40 spenn, men dette lot seg ikke gjøre i dag. Hallo. Hvem bruker nærmere halve formuen sin på dopapir, liksom? Poenget er: fy faen, for et drittpapir! Det faller fra hverandre bare man ser på det, og dessuten gir det badet mitt et preg av... 1990- tallet. Ikke et vondt ord om Firstprice sånn ellers, men dopapiret kjøper jeg ikke igjen. Savner Lambi.

* Jeg har en Grandiosa i ovnen. Nei, det har jeg ikke, for jeg er for lat til å reise meg og sette den inn, men hvis alt forløper slik det bør, har jeg snart en Grandiosa i ovnen. Jeg våknet i dag, fortsatt en smule ør, og tenkte: SHIT. NÅ FIKK JEG DRITLYST PÅ GRANDIOSA MED KETCHUP! Og tro meg, dere. Det er sånn cirka det verste jeg vet. Men dere vet.. Bloggere har syke instinkter av og til. Fy som jeg gruer meg til å spise.

* Nå er Grandiosaen i ovnen. High five!

* Jeg opplevde min første kontroll på trikken i dag! Da en mann med kontrollskilt rundt halsen kom bort til meg ble jeg så redd at jeg nesten begynte å grine - selv om jeg hadde alt i orden. Med skjelvende fingre dro jeg fram månedskort og legitimasjon, og stolt som en hane kunne jeg legge det ned igjen. Det er ikke mye jeg har orden på i livet mitt om dagen, så slike småting gleder en rotete sjel. Og så tjente jeg 900 kroner på det! Tenk det a.

* Grandiosaen fortjener et punkt til. Jeg var ikke klar over at den luktet så godt! Og den får jo hele leiligheten min til å lukte sånn hei-jeg-er-en-koselig-leilighet-og-her-lages-det-mat-hver-eneste-dag. Sannheten er at jeg ikke har sovet i leiligheten min på 11 dager fordi jeg blir gal av å være her.

* I natt drømte jeg at jeg rocket Collosseum med Singstar. Jeg fikk stående applaus, til og med. Så nå skal jeg gå til anskaffelse av både Playstation og Singstar. Hvem kommer på Singstar- party?! Jeg høres forøvrig ut som en voldtatt spurv når jeg anvender stemmebåndet mitt til sang, men alle kan jo ikke være gode til alt. Grandiosa derimot, er jeg ganske god på. Den er ikke brent!

is this it?

Hei hopp! Beklager lite blogging. Sykdommen har forlatt min kropp, men internettet er like dårlig som alltid. I morgen er alt superdupert, så da er jeg tilbake på bloggfronten for fullt!

I kveld har jeg vært på min yndlingsrestaurant med kjæresten og et vennepar, og etterpå var vi på kino og så "This is it", filmen som viser Michael Jackson sine siste øvinger før konsertene som aldri ble noe av. Kul film, absolutt! Jeg er ikke helt obsessed with MJ, men digger musikken og syns han var en ekstremt dyktig fyr. Mistenksomt å se hvor god form han var i rett før han døde... Hm.

Så noen spørsmål til dere. Sett filmen, hva syns dere? Og ikke minst, hva tenker dere rundt Michaels dødsfall? Flere involvert? Jeg stemmer ja...

pass på så ingen lager reir i hodet ditt

Sukk sukk. Dere likte tydeligvis syke, usminkede og nedtråkka Ida best, så da er det hva dere skal få framover. Ikke søren om jeg skal bruke en time på å krølle løshår hvis dere liker mine tørre tuster bedre! Selv om noe sier meg at kommentarene ble skrevet i all høflighet. Vil vi at hver dag på idawulff.com skal se ut som dette?

NEI. Og du trenger ikke slå opp i ordboka, jeg har gjort det for deg. Det heter: kråkereir.

Neida så. Nå sitter jeg og ser ut i den oransje skogen mens jeg spiser frokost og lurer på hvordan jeg skal fordrive denne grusomme dagen: søndag. Det er riktignok merkverdig deilig at jeg ikke er fyllesyk, for rutinene mine tilsier at jeg på dette tidspunkt skal ligge med et deprimert tryne langt nede i puta og angre på gårsdagen.

Og ellers savnet mange av dere "den Idaen som var morsom og lagde videoblogger" - så nå vurderer jeg å ta det opp igjen. Dilemmaet er bare at hver gang dere syns jeg er underholdende, kommer jeg bare lenger og lenger bort fra en jobbmulighet i framtiden. Men vi lever bare en gang, eller hva? Det var noen som foreslo at jeg skulle svare på de samme spørsmålene som i den andre videoen. I'll try : )

Sånn, nå vil jeg ha matro.

jeg har hår under arma

Den siste uken har egentlig ikke vært oppdelt i døgn. Tiden har vært oppdelt i "kvalitetstid i senga" og "kvalitetstid på do". Og nå som jeg er frisk og ser meg i speilet, tenker jeg: fy faen, hvorfor er jeg ikke singel? Jeg har hår under arma, krusete hår på hodet, bustete øyenbryn, blå bæreposer under øynene og en klesstil som minner meg om... ja, altså. De klærne mamma ikke gadd å ta med seg til syden. Jeg ser så forbanna jævlig ut at jeg GLEDER meg til å bruke timesvis foran speilet!

Jeg sier ikke at man skal ligge med stilletthælene på når man har feber og ha nykrølla hår når man ligger over doen og spyr - but hello. Det finnes en mellomting!

Is this the same girl?