dagens ord: trøtt

Tror kanskje jeg reagerer feil på redbull. For jeg blir ikke pigg. Jeg blir fnisete, fjåsete og ukonsentrert. Og det passer jo ikke så bra på jobb! Men det ble ikke så mye søvn i natt, så da jeg ankom Drammen i dag tidlig så jeg ikke noen annen utvei enn å handle inn litt "oppkvikkende midler".

Redbull, kaffe og Pepsi Max. Noe sier meg at jeg kommer til å henge i taket som en rastløs apekatt i kveld, når alt virkelig kikker inn. Kan ikke være bra for kroppen...

Etter jobb i dag skal jeg inn til Oslo, og blir et par dager. I morgen har jeg jobbmøter og visning, og på fredag skal jeg på filmpremiere for Arme Riddere. Wohoo, Jo Nesbø in my <3.

Nå satt jeg i fem hele minutter og funderte over hvordan jeg skulle klare å lure inn en setning om at jeg ikke har på meg sminke på bildene. Bare så dere ikke tror at jeg er på mitt vakreste her, liksom. Yrkesskade.

Herregud så trøtt jeg er.

følelsene jeg hadde glemt

Denne dagen som startet så bra, og så har jeg avsluttet den med å sitte og gråte hele kvelden. Har rett og slett grini som en foss, noe jeg ikke har gjort på en måned. Hadde vel rett og slett bare samlet opp alle følelsene og tårene, så boblen måtte jo sprekke til slutt. Nå føler jeg ingenting lengre, så det er vel et godt tegn på at jeg har fått ut alt.

Telefonen ringer, og det er fienden fra krigen. Krigen jeg har så mange vonde minner fra. Fienden sier at han har laget en bok med bilder av oss. Til meg. Som han vil at jeg skal ha, for at jeg kanskje skal klare å huske noen av de fine tingene også. Jeg sier at han kan beholde den teite boka som en påminnelse på alt han har gjort. Jeg ringer opp igjen. Vil ikke legge meg med vonde følelser og triste miner. Sier unnskyld selv om jeg ikke skylder noen unnskyldning, og prater som en foss mens jeg gråter, fordi til og med kriger finner sted under stjernehimmel og soloppganger. Men ting er som de er, og sola kan ikke overdøve regnet. Regner det, så regner det. Jeg legger på og vurderer våpenhvile. For å få ro inni meg, og kun derfor.

happyface til tusen

I dag er jeg SÅ glad! Dere husker jeg har mast så fælt om at jeg MÅ til varmere strøk? I dag har jeg bestilt tur, wohooo! Så i januar tar jeg med meg tre av bestejentene til varmere strøk, og jeg skal love dere at vi er en gjeng som virkelig trenger ferie. Så nå googler jeg alt fra bikini-sjapper til snorklekurs. Deilig å ha noe å se fram til!

Dette er stedet vi skal til, ser det ikke fint ut? Jeg gleder meg som en liten unge, har virkelig ikke ord. Var så desperat etter tur at jeg bestilte på alles vegne før de hadde fått fri fra jobb. Ikke si det til dem! Men heldigvis ordnet det seg for alle sammen til slutt, haha. Kunne blitt dyrt for meg...

Et lite tips til alle reiselystne! Hvis dere lurer på om hotellet virkelig er så fint som det ser ut som på bildene; søk det opp på Tripadvisor. Der har hundrevis, hvis ikke tusenvis av tidligere gjester lagt ut egne bilder og meninger om hotellet. Jeg leste MANGE anmeldelser før jeg bestemte meg for hotellet, som forresten er 5-stjerners. Da er det vel grenser for hvor galt det kan gå?

Ahhhh, reiseglede!!

en hårete kollega

I dag har vi fått et nytt medlem av Chills-crewet! Vår daglige leder Lillian har nemlig fått seg valp, og jeg krysser fingrene for at han blir fast inventar. Stilling: pynte- og kosegjenstand.

Han heter Teddy og er SÅ søt! Virkelig til å spise opp. I skrivende øyeblikk går han rundt og piper, tror han har litt vondt i tennene stakkar. Gossigossimossiii!!!

Noen som fikk lyst på valp nå eller?

PS. Var flere som lurte på hvilken rase Teddy er. Han er en *trekker pusten* Nova scotia duck tolling retriever!

dreamon er closer

På tide å prakke på dere litt Dreamon igjen! Guttebassen har slått på stortromma og levert en fantastisk video, og ikke minst en nydelig sang. Han sikter på stjernene og kommer ikke til å gi seg før han er der, så dere kan like gjerne høre på han først som sist. Press play!

Låta kan kjøpes på iTunes her.

mandag i tønsberg

Når jeg er hjemme i Tønsberg føler jeg meg svært distansert fra resten av omverdenen. Eller "min verden", da. Så å si alle vennene mine befinner seg i Oslo omegn, og her er det ikke stort som skjer.

Men på èn måte er det jo veldig bra. Det er bra for kroppen min, og det er bra for lommeboka. Jeg gjør jo ikke stort annet enn å gå turer, rocke med rockeringen og ta solarium når jeg er her, i Oslo ville jeg kanskje gått ut og spist en lunsj og tatt noen glass vin. Sååå, da blir vel konklusjonen at jeg kommer til å bli syltynn og styrtrik av å være her?

Haha, håper uansett at jeg snart finner ut av bosituasjonen min, slik at jeg kommer meg raskt tilbake til Oslo. Jeg ser på SÅ mange leiligheter hver eneste dag, både kjøpe og leie. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gjøre, og leiemarkedet er så sykt ræva om dagen. Og det å kjøpe er jo en BIG deal. Jeg skal på et par visninger på torsdag, på Tjuvholmen som ligger ved Aker Brygge. Det frister meg veldig å bo der, så skader jo ikke å ta en titt!

Nå skal jeg -dumtidummmm..... Gå tur og ta solarium med min kjære Maria! En halvtime med rockeringen er allerede unnagjort. I morgen skal jeg heldigvis på jobb : )

Wooops, Maria står visst nede i bakken og venter. Hvordan i alle dager skal jeg forklare henne at dere var viktigere...?

glemte helt å...

... Vise dere den nye klokka mi! Jeg nevnte jo at verdens fineste klokke straks skulle dumpe ned i postkassa mi, og den har selvfølgelig ankommet!

Er den ikke bare helt nydelig? Jeg er i hvert fall forelsket i den! Syns det er så fint med litt massive klokker, altså når klokkene er litt "herreklokke"-ish. Er ikke så glad i de små, spinkle. Klokken min kan kjøpes her.

Klokken kommer i denne fine pakningen, det er jo den perfekte julegaven! Julegave fra deg til deg? Eller fra kjæresten. Han er livredd for at ikke julegaven din skal være god nok, så bare vis han denne og si "jeg vil ha en sånn". Det funker hvis du er heldig!

Det finnes et par alternaltiver som koster litt mindre også, her er noen av mine favoritter. Alle Marc by Marc Jacobs-klokkene finner dere her (adlinks).

bestis har bursdag

Siden det er så mange fordeler ved å være bestevenn med meg, må jeg jo også sørge for at det er noen ulemper. MOAHAHA. Og en av ulempene er de obligatoriske bursdagsinnleggene. Hipp hipp hurra!

I dag er det min bestis Helene som fyller 22 år. Gratulerer med dagen min vakre venn! Helene er en av de sterkeste menneskene jeg kjenner, og hun stiller virkelig opp i gode og onde dager. Mens andre kanskje bare er der når sola skinner, er Helene der med en hjelpende hånd når livet er mørkt som helvete. Og det er gjensidig. Vi har blitt veldig nære venner på ganske kort tid, men hun er blitt en av de viktigste personene i livet mitt. Det er i nedturer og på dårlige dager man virkelig ser hvem ens ekte venner er, og der tror jeg at vi begge har bevist mye for hverandre. Jeg er utrolig glad i deg, og ser fram til årevis med gode samtaler, morsomme hendelser og opplevelser sammem <3

expedition parka canada goose

Får så mange spørsmål om hvor dere kan kjøpe Canada Goose på nettet, og i tillegg være sikre på at det er ekte vare. Og nå så jeg nettopp at Nelly har tatt inn noen av jakkene, så da måtte jeg jo bare hoppe innom og tipse dere med det samme. Regner jo med at de forsvinner ganske fort!

Den sorte finner dere her, den røde her og den beige her (adlinks). Den beige er jo bare helt nydelig! Har den sorte selv, men nå fikk jeg jammen lyst på den beige også.

Og det gunstige her er jo at dere kan få tilbake 8% ved å registrere salget hos Kickback etterpå. Det blir nesten 600 kroner, det! Har skrevet alt om hvordan dere gjør det her.

prinsessesøndag

Det er søndag kveld, og det betyr Mette-Marit på NRK! Forrige søndag så jeg del 1 av Kronprinsesse Mette-Marit, og nå har jeg krøllet meg sammen i en ball i sofaen for å se del 2. Det samme har mormor og morfar,  og de har dekket på med ost, kjeks og frukt. Kjempekoselig! Nesten så jeg får litt julestemning.

Jeg syns Mette-Marit er så rå. Måten hun har taklet all motgang på, hvor varm og god hun virker, og ikke minst hvor slående vakker hun er. Hun har virkelig blomstret og ser helt fantastisk ut <3

Som tatt rett ut fra Sex and The City, hehe.

den store hold in-spesialen

Det nærmer seg jul. Julebord, middagselskap, nyttårs-fest, julaften, familiesammenkomster og byturer. Det er vel på denne tiden av året vi pynter oss aller mest, og smyger kroppen inn i trange kjoler og andre pynteantrekk.

Men det gjør seg kanskje ikke så bra med all den gode maten? Juletider handler også mye om mat, og det er sikkert mange som planlegger julebord-antrekket slik at den mette magen ikke skal synes så alt for godt under klærne. Har jeg rett?

Fortvil ikke. Det finnes hjelp i lange baner, og den hjelpen heter så mye som: HOLD IN! Er det litt tabu å bruke hold in? Det får så være. Jeg tror ikke jeg har èn venninne som ikke løper på butikken og kjøper hold in-strømpebukser før vi skal på fest. Men saken er nå den at det finnes hold in's som er så mye bedre, og det finnes hjelp til alle områder.

Skjørt, bukser, shorts, kjoler, truser - hold in kan stramme deg opp hvor enn du ønsker det. I hvert fall de områdene som er gjemt under klær. De siste dagene har jeg i samarbeid med BuyHelse testet hold in's til den store gullmedaljen, og nå skal jeg dele mine favoritter med dere. Kanskje dette kan redde juleantrekket for enkelte?

Dette er et hold in-skjørt, som kan brukes under alt av kjoler og skjørt. Skjørtet gir en god innstrammende effekt, og jeg følte på en måte at figuren min så mer "samlet" ut. Plagget finnes i sort og hudfarget, og kan kjøpes her.

Dette er kanskje den beste investeringen man kan gjøre når det gjelder hold in-plagg. All in one body shaper strammer deg inn på alle de "typiske" områdene: mage, midje, hofter, rumpe og lår. Og dere vet de valkene man av og til får der hvor BH'en strammer for mye? Den sørger for å gjemme dem også. Drakten har stropper over skuldrene som er regulerbare. Finnes i sort og hudfarget, og kan kjøpes her. Denne utgaven er en god blanding av de to over.

Her får du både skjørtet og effekten helt opp til BH'en, samt de regulerbare stroppene. Dette er min absolutte favoritt, i fargen sort. Tror det er den jeg kommer til å bruke mest. Den finnes i hudfarget også! Kan brukes under kjole eller under skjørt og topp/skjorte. Kjøpes her.

Dette er en highwaist-shorts, og den strammer inn mange, rumpe og lår. Forskjellen på denne og body shaperen lengre opp, er at den ikke har stroppene. Personlig liker jeg body shaperen mye bedre, for på grunn av stroppene får man en følelse av at den virkelig holder seg på plass. Finnes i sort og hudfarget her.

Det siste plagget jeg vil vise dere kaller de "mirakeltoppen" hos BuyHelse. Og det er ikke uten grunn. Mirakeltoppen gjør underverker for mage og rygg, og denne vil jeg også anbefale på det varmeste. Kan brukes til alle typer antrekk, bortsett fra stroppløse så klart. Finnes i sort og hudfarget, og kan kjøpes her.

Alle disse produktene er faktisk noe jeg har bedt om å få teste på eget initiativ. Har hørt så mye bra om Trinny&Susannah's hold in-produkter, blant annet fra venner som jobber innen styling og i motebransjen. Er tydligvis fler enn vi tror som gjemmer disse herlighetene under kjolen! Anbefaler alle å prøve det ut, hold in er virkelig tatt til et nytt nivå. Og best av alt; det kan vaskes og brukes om og om og om igjen.

Regner forresten med at en del av dere har spørsmål om STØRRELSER. Her er størrelseguiden som gjelder for alle produktene.

Til tross for det som står der, så vil jeg anbefale de som er en passe str 40 å presse seg inn i en S også, det vil gi bedre effekt. Selv er jeg en 36-38, og jeg hadde nok kommet meg inn i Small'en om jeg var enda større også.

Jeg må bare spørre; hva er deres forhold til hold in, bruker dere det? Og har dere prøvd produktene jeg omtaler her? Del gjerne i kommentarfeltet, leserne vil sikkert høre om dem fra flere synspunkter.

Og ellers gjenstår det bare for meg å ønske dere lykke til med å presse dere inn i julekjolen! Nei, vent. Lykkeønskninger trengs jo ikke når man har en effektiv hold in.

Dette innlegget er skrevet i et samarbeid med BuyHelse, og jeg er derfor pålagt å fortelle dere at deler av innlegget er reklamebasert.

hjelp simba hjem

Hunden Simba ble stjålet utenfor Manglerud senter i Oslo den 16. november. Han er en blanding av Rottweiler og Dobbermann, og det er utlyst en dusør på 10.000 kroner til den som klarer å finne Simba.

www.hjelpsimba.com kan du rekke opp hånda og si at du vil holde utkikk etter Simba, oppfordrer alle til å gjøre dette. Om du tror at du har sett ham, kan du ta kontakt med Kaja på mobil 473 72 582 / 928 31 081 eller e-post: kaja_kristiansen@hotmail.com.

til min framtidige mann

Hei.

Jeg vet at du er der ute et sted, og på èn måte er det irriterende at vi surrer rundt på hver vår kant, muligens ute å vite at den andre eksisterer. Men saken er den at du og jeg kommer til å skje, våre veier kommer til å krysses. Jeg vet ikke når og jeg vet ikke hvordan, men det kommer i hvert fall til å skje.

Kanskje i køen på Kaffebrenneriet, når jeg søler en kopp med kaffe over deg. Kanskje på postkontoret, når vi skal kjøpe frimerker. Kanskje på en fest med felles venner. Kanskje i taxikøen, når jeg er på mitt minst sjarmerende. Kanskje over en disk, kanskje under stjernene, eller kanskje en gang vi er på hver vår date.

Uansett, så vil jeg bare si et par ting på forhånd, slik at vi kan hoppe over alt dette når den dagen kommer. Dagen hvor vi våkner opp og tenker at; shit, dette er på ordentlig, og det vi har her kommer kanskje til å vare livet ut.

Først av alt: jeg kommer ikke til å kreve så alt for mye av deg. På èn måte; kanskje, men jeg skal ikke legge ut i lange baner om at jeg ikke vil ha nakne rumpeballer på sofaen eller at fotballen kun skal rulle over TV-skjermen når jeg er ute av huset.

For du skal få se på så mye fotball du vil. Og om du vil sitte klin naken i sofaen, så skal du få lov til det og. Beina på bordet er til og med greit, så lenge du tjener til livets opphold på lik linje som meg. Jeg skal ikke tvinge deg til å gå med teite klær jeg liker, ei heller nekte deg å dra på guttetur, og jeg skal i hvert fall ikke furte en hel dag hvis du snur deg etter et par lange bein eller et solid sett med plastikkpupper.

Det "eneste" jeg krever av deg, er at jeg er din eneste ene, og at du gir meg den tryggheten av å vite at jeg alltid vil være det. Jeg vil nemlig gå så langt som å påstå at jeg er drømmedama  - så lenge du ikke lyver til meg, ligger med en annen, eller løfter en voldelig hånd mot meg.

Ettersom du er den jeg velger å tilbringe resten av mitt liv med, eller i hvert fall veldig mange år, regner jeg med at du allerede har god humor og at du liker meg for den jeg er. Og så lenge du klarer å le av meg hvis jeg har en dårlig dag og er litt urettferdig, og så lenge du kommer hjem til meg etter kvelden ute med gutta, så er jeg sikker på at det hele kommer til å gå ganske smertefritt.

Men du, kan vi treffes snart? Kanskje om et år eller noe, for jeg vil gjerne finne ut av hvem jeg er på egenhånd først. Ok, fint, da sier vi om et år cirka.

Ida

i'm clumsy

Halloooo, nå er jeg frustrert altså. I går lekeslåss jeg (sa jo at jeg var i det barnslige hjørnet), og da jeg skulle løpe fra et rom til et annet, hang den ene fingeren min igjen i et dørhåndtak. Jeg sverger på at jeg hørte at det knaste inni hånden min, og så husker jeg ikke mer før jeg lå på gulvet og skreik som en gal gris.

Så i dag har jeg tilbragt halve dagen (føles det som) på legevakta, hvor jeg i grunn bare fikk vite at jeg har forstuen hånden og at "det kommer til å ta tid". Takk for det, godt å vite, og takk for teipen du surret rundt fingrene mine. Men det var i hvert fall fint å vite at jeg ikke har brekt noe, og at jeg slipper å ha skeive fingre resten av livet. Selv om det gjør veldig, veldig vondt. Smart å skade venstre hånd når man er venstrehendt!

Så ble det nok en innekveld på meg, da. Men jeg trøster meg selv med Smash og to serier som er mine yndlinger om dagen: Entourage og Revenge. Revenge er helt nytt, og det er foreløpig kun 9 episoder som har kommet ut i USA. Verdt en kikk, jeg syns i hvert fall serien er veldig spennende : )

det barnslige hjørnet

Hadde en veldig koselig kveld med bestevenninnene i går. Vi kjøpte en jævlig ræva film som het "Slave", skulle nesten tro den var filmet med mobiltelefon. Men utenom det så var vi i det barnslige hjørnet i går, og kjøpte inn masse godteri som tok oss tilbake til barndommen.

Salte aper, Smarties, hockeypulver og ikke minst Pokèmonball - kunne jo ikke blitt bedre. I følge Maria smakte det også veldig godt med kjærlighetsring. Ååå, husker det var så stas med sånt godteri. Hadde man evighetskule eller tåteflaske med masse godterikuler oppi, så var man sjef.

Så det får bli mitt helgetips for denne gang. Reis tilbake i tid! Hva slags godteri var hipt da dere var kids?

Er det rart vi forventer diamanter på denne størrelsen, eller? Tidlig krøkes.

hvit helg, takk

God morgen, eller god formiddag. I dag har jeg ligget lenge i senga. Trives egentlig ikke med å bare bli liggende og sløve, men det trengtes virkelig i dag.

Egentlig skulle jeg ha vært på en fest i kveld, med mine kollegaer og en haug av flotte damer. Men jeg har bestemt meg for å ha enda en hvit helg, slik at jeg forhåpentligvis slipper å gå og være småsyk hele neste uke også.

Så da blir det vel ikke til at jeg forlater Tønsberg likevel, da! Men det blir koselig nok her, altså. Helene kommer på besøk fra Oslo, og vi skal kose oss, gå på kino og spise masse mat med Maria. Når jeg får tilbringe kvelden med to bestevenninner, så klager jeg ikke uansett hvor i dette landet jeg befinner meg.

Nå får jeg komme meg opp og spise litt frokost! Hilser fra Bella som ligger i armkroken min og prøver å ha en samtale. Hva hun prøver å  si er jeg ikke sikker på, jeg vet bare at det umulig kan finnes en katt som har samme stemme som Bella. En god blanding av Lil Wayne og Nicki Minaj, for å prøve å beskrive den. Man må jo bare le. Mjau så lenge!

min dag i bilder

Ps.Finn èn feil: jeg har på meg rødt! Det er et svært sjeldent syn.

hardcore rocking?

Fikk meg en liten overraskelse da jeg dro av meg skjorta i stad. Jeg har fått meg et rekordblått blåmerke på magen.

Jeg har tydligvis rocket litt for hardt med rockeringen min igjen, ser jo ut som jeg har ødelagt et par blodårer. Au au! Håper det forsvinner fort. Ikke at jeg pleier å gå i magetopp uansett...

I virkeligheten ser det lilla, nesten svart ut. Skuffet over at det ikke så litt mer dramatisk ut på bildet, men. I dag tar jeg uansett en pause fra rockeringen! Har vært så flink i det siste, kanskje litt for flink.

Rockering er så gøy, men man skal faktisk ikke rocke mer enn i ti minutter når man er i startfasen. En hel time gjør ganske vondt på hoftebeina dagen etter. Bare et godt råd!

dette innlegget er skrevet i søvne

I dag var jeg helt UTROLIG sliten etter jobb. Og etter en times reisetid for å komme hjem, var jeg ikke akkurat mindre trøtt. Jeg sovnet så å si med mat i munnen og TV'en på fullt volum, og så vet jeg ikke hvor lenge jeg var i drømmeland før jeg våknet av at det ringte på døra gjentatte ganger. Jeg bannet innvendig, og krabbet ut i gangen for å se hvilken jævla bukk som stod og trampet på min bro. Surprise visit! To gutter fra Hafslund med store smil og hver sin iPad. De begynte å spille av en eller annen Powerpoint-presentasjon, og så husker jeg ikke mer, for jeg stod jo der og sov. Men de gikk vel til slutt, da, etter å ha beklaget forstyrrelsen. Da jeg endelig kunne stå i gangen og sove i fred, kom lillebror stormende ut fra hulen sin. " Ida, du må jo ikke åpne døra, jeg stod nettopp i vinduet og stirret de selgerne inn i øynene før jeg dro gardinene for!!". AAAAAAH, jeg hater søsken noen ganger. Og Hafslund. Egentlig var jeg veldig glad i Hafslund, men jeg fraråder dem sterkt å sende selgere på døra mi. De kunne bare sendt meg en melding på Twitter, så hadde jeg sagt ja og kjøpt hva nå enn de ville selge meg.

Her har vi enda et flatterende bilde av meg på jobb i dag. Som dere kan se, sitter jeg nærmest på sjøen og jobber. Kanskje det er derfor jeg er så trøtt? Eller kanskje det er en blanding av sjøluft og de tre fattige kvarterene med søvn jeg fikk i natt.

Merker at jeg fortsatt sover, og det skal jeg i grunn fortsette med. Men først vil jeg bare vise dere den fantastisk fine klokka jeg har bestilt. Har spådd at den kommer i posten i morgen. Men hva vet vel jeg, som ikke er våken en gang.

Marc by Marc Jacobs, kan kjøpes her. Denne klokka skal få lov til å bo på håndleddet mitt <3

hemmeligheter er ut

Jeg har forstått det slik at det verste en bloggleser kan lese på en blogg er; nå skal jeg i et møte, men det er hemmelig og jeg kan ikke si hva det handler om. Dere får vite mer senere, knis! Har jeg rett?

Er litt enig, så jeg har prøvd å slutte å skrive sånt selv. Det er jo bare det at man så veldig gjerne vil dele det man holder på, men så kan man ikke - av forskjellige grunner.

Så siden jeg skal slutte å skrive sånne ting, må jeg få lov til å nevne ÈN gang at jeg jobber med noe som er veldig spennende for alle bloggere og blogglesere, og at det lanseres på nyåret. Det blir stort, så dere kan VIRKELIG glede dere! Irriterte jeg mange nå? I såfall tilgir dere meg i februar en gang - håper jeg : )

Knipset 48 bilder av meg selv med selvutløser, og dette ble det fineste. Merker godt at jeg ikke fikk skjønnhetssøvnen min i natt, og at jeg er ør etter å ha startet dagen med en gigantisk Red Bull. Æsj.

Nå må jeg dra og kjøpe noe lunsj! Matpakka koser seg så veldig i veska, så har liksom ikke lyst til å lage dårlig stemning ved å spise den opp.

dagen har forbedringspotensiale

Gratulerer til meg selv, for å klare å sove i tre kvarter i løpet av natta - før en arbeidsdag. Hvordan er det egentlig mulig? Jeg la meg tidlig, var edru, og så vidt jeg vet har jeg ganske lette skuldre om dagen. Letta og ganske happy, for å si det ganske nøyaktig. Men av en eller annen grunn ble jeg liggende våken og tenke på ingenting, og på at nå må jeg sovne snart.

Jævlig irriterende, for da klokka ringte klokka 6 i dag morges, var jeg alt annet enn mennesklig. Følte at hvert skritt var tungt og at hver lyd var min fiende. Og så spøy katta på gulvet. Jeg bare...... Men så rakk jeg ikke mer....., før katta bæsja på gulvet i tillegg. Herregud. Måtte resten av dagen bringe meg bedre lykke.

jeg fant, jeg fant!

For litt siden tipset jeg dere om en haug av fine paljettkjoler her, etter at så mange av dere hadde vist interesse for min sorte paljettkjole. Da fant jeg dessverre ingen med lange armer slik som min har, men nå fant jeg en som nesten er helt identisk - og til en mye billigere penge!

Førstemann til mølla, løp og kjøp : ) Kjolen koster bare 499 her.

hodejegerne

Ettersom jeg er stor fan av Jo Nesbø sine bøker, følte jeg en ørliten skam over å ikke ha sett filmen "Hodejegerne". Jeg er ganske sjeldent på kino, og til slutt hadde alle sett den, og jeg tør jo ikke å gå på kino alene. Så da ble det liksom aldri til at jeg dro og så den.

Men i går kveld dro jeg og kjøpte den, og så tvang jeg alle her hjemme til å se den med meg, til tross for at de alle hadde sett den før. Turte ikke å se den alene her hjemme heller, for hadde mistanker om at den kanskje kom til å være litt skummel.

Jeg likte filmen utrolig godt! Føler at norsk film ble tatt til nye høyder med denne filmen, og den hadde egentlig alt jeg trenger i en film. Spenning, drama, kjærlighet... Hvis du ikke har sett filmen, eller har veldig lyst til å se den igjen, så husk at den er ute for salg nå! Jeg kjøpte min på Rema1000 til 99 kroner, bare et tips!

lunsjpause på hjemmekontoret

I dag ble jeg vekket TIDLIG av vaskedamen. Ettersom jeg ikke har bodd hjemme på flere år, har jeg aldri hatt gleden av å møte henne. Og hun ante tydligvis ingenting om min eksistens, for vi skvatt godt begge to da vi oppdaget hverandre. Jeg lå i mine dypeste drømmer da jeg ble avbrutt av at noen lusket rundt på rommet og flyttet på tingene mine. Jeg satte meg brått opp, og vaskedama snublet bakover i bøtta si og unnskyldte seg fjorten ganger på ett sekund. Og så forsvant hun. Vaskedamer er så kleint.

Kollegaene mine er på business i Voss i dag, så jeg har hjemmekontor. Gjør mitt beste for å konsentrere meg, men akkurat nå har jeg lunsj/blogge/lesepause.

Jeg leser min egen spalte i den forrige utgaven av Det Nye, glemte helt å tipse dere om at den var ute. Noen som fikk lest det? Spalten heter denne gangen "Unnskyld", og handler om hvordan jeg føler at jeg har vært med på å "ødelegge" det blogging er. Veldig festlig!

Tenkte jeg skulle prøve å få til å legge ut alle spaltene jeg har hatt på trykk her på bloggen, sånn at alle får lest dem. Nå er jo ikke bladene i salg lengre, så det bør jo ikke være noe problem? Jeg er veldig lat når det gjelder å scanne og printe ting og sånt, men skal se hva jeg får til : ) Back to work!

skulle tro vi fulgte et manus

Du har rare øyne. Sånn, litt fine på en måte, noe som gjør at jeg klarer å glemme alt det vonde du har gjort mot meg. De får meg til å glemme at du ikke har noe å tilby meg, at det ikke er noen framtid i det vi driver med. Og ja, hva er det egentlig vi driver med? Du ringer på døra mi, så lager du mat mens jeg står bak og holder armene hardt rundt deg. Vi ler litt, prater om hverdagslige ting, og så kommer vi inn på temaer som leder til alle de vonde tingene, og siden jeg står bak deg og ikke ser øynene dine, så blir jeg plutselig såret, og så blir du sint, og så går stekepanna i veggen, og før jeg vet ordet av det har du gått ut døra du nettopp gikk inn. Og så syns jeg synd på meg selv og gråter til det blir mørkt ute, ringer deg, og så ringer du på døra mi igjen.

God natt, mine kjære lesere. Takk for at dere har vært så flinke til å kommentere i det siste, det gjør meg til en bedre blogger. Tror jeg! : )

veskefavoritter som ikke dreper økonomien

Jeg elsker fine vesker! De trenger ikke nødvendigvis å være svindyre, men jeg har litt av alt. Hverdagsvesker, partyvesker, dyre vesker, billige vesker. Har du en fin veske, har det ikke noe å si om antrekket ditt er noe kjedelig ellers.

Jeg har som vanlig vindusshoppet litt på nettet fra sengekanten, og har funnet fire veskefavoritter for den fornuftige lommeboken.

1. Veske med krokodillemønster fra Tiger of Sweden. Jeg simpelthen elsker fargen! Vesken kan kjøpes her.

2. Ved første øyenkast tenkte jeg "Mulberry?!", men det viste seg å være en Sadie bag fra Lilly of Sweden. Svenskene kan det med å lage vesker som jeg har lyst på, det skal de ha. Vesken finner du her.

3. Den sorte vesken med frynser er fra samme merke, og den kan kjøpes her. Funker til både hverdag, fest og festival, spør du meg!

4. Den siste vesken har min veskeyndlingsfarge, hvis det finnes noe som heter det. Digger detaljene også! Du finner vesken her.

Dere må ikke glemme at dere kan få tilbake penger når dere handler på nettet! Hos Nelly for eksempel, kan dere få tilbake 8% av beløpet dere handler, ved å registrere dere helt gratis på denne siden. Jeg har lagt ut en oppskrift på hvordan dette gjøres tidligere, den finner dere her : )

Linkene i innlegget er annonselinker som fører dere videre til nettsiden hvor dere kan kjøpe produktet.

smarte folk kjøper to kinobilletter hver...

... Så slipper de å ha fremmede ved siden av seg i kinosalen. Spesielt hvis man skal se Twilight, for da er det sikkert masse blodfans i salen, som bruker lommepengene sine på hoggtenner og lekeblod.

Måtte bare gjøre disse bildene om til svarthvitt, føler at det ble litt mer Twilight-stemning da, eller hva sier dere? Burde kanskje photoshoppet noen røde bloddråper i hjørnene, hadde sett fett ut....

Neida, men seriøst. Under hele filmen satt jeg og snudde meg rundt for å se om folk tok den seriøst, men ingen møtte blikket mitt for å fnyse av filmen med meg. På èn måte er jo filmen underholdende nok, på en annen måte så blir det litt mye sånn; la oss løpe rundt i skogen og bli forvandlet til brølende varulver, og så drar vi og dreper venninna vår fordi han med de røde øynene har gjort henne gravid med en VAMPYRBABY!

Men ser man bort fra alt det urealistiske; fin nok film, og kjærligheten på skjermen ga meg varme følelser innvendig. Tenk når jeg får meg en kjæreste som kjemper mot varulver for min skyld. Åja, urealistisk igjen.

Best av alt. På kinoen hadde de Subway! Jeg har lyst til å dra på kino i dag også, bare for å spise Subway. I Tønsberg er slike ting nemlig en sjeldenhet. Da vi stod i kø på Subway slo forresten Maria til med enda et av sine gullkorn som ga meg lyst til å synke ned i støvlettene mine.

Maria: Her kunne jeg aldri jobba.

Ida: Hvorfor ikke? Gratis Subway hele dagen.

Maria: Jada. Men jeg hadde aldri klart å servere folk, liker ikke sånt.

Ida: ......

Maria: Jeg liker å bli servert. Ikke å servere.

Noen som vil ha en date med bestevenninnen min? Send meg en mail, da vel!

sosial og aktiv og sånt

Wohoo! Har hatt en veldig fin dag, og jeg kjenner at jeg har overskudd av glede og energi inni meg. Hjalp å komme seg ut og mosjonere litt, og å i det hele tatt være med Maria gjør meg alltid glad. Vi gikk i en times tid og tok solarium, og så dro jeg hjem for å spise mormor og morfars bakalao - skrives det sånn? Bakalao er jo faktisk veldig godt, husker at jeg ikke var så begeistret for det da jeg var yngre.

Maria har lurt meg til å bli med på Twilight i kveld. Herregud. Ingen av oss har lest bøkene, jeg har sett litt av filmene, og Maria tror hun har sett den første filmen. Så hva vi skal der vet jeg ikke helt, men det sier vel litt om hvor lite det er å finne på i Tønsberg. Er det ingen som skal invitere meg på butikkåpninger, pressevisninger, bransjefester og sånne kleine ting? I Oslo går jeg jo nesten aldri på slikt, men her i Tønsberg trenger jeg virkelig noe å gjøre. Men sånt eksisterer kanskje ikke her, jeg vet ikke. Twilight it is, i hvert fall!

Jeg har ikke hatt på meg sminke på en uke (Tønsberg ass!), så nå skal jeg smøre litt gift i kinna før jeg drar og plukker opp Maria. Ønsk meg lykke til på Twilight-kino.

innbilske fartsdumper

Jeg skal ut og mosjonere med min beste venninne Maria, og i den anledning googlet jeg "ida wulff maria trening", for å se om ikke det fantes noen bilder jeg kunne bruke til et blogginnlegg. Joda, der var det mye rart. Blant annet et innlegg fra 2009, hvor overskriften var "trening med mariamening". Jeg var sykt god på overskrifter i 2009, ass. Her er i hvert fall bildet jeg fant.

Under bildet hadde jeg sitert en fantastisk hyggelig samtale, som jeg mente at sier veldig mye om min beste venninne. Og akkurat det har ikke forandret seg på to og et halvt år!

*En bil kjører sakte forbi*

Maria: kjør litt saktere, glan litt mer a, gris!

Ida: Haha, dust.

Maria: Hva?

Ida: Det var en fartsdump der.

Maria: åja.

Ut på tur, aldri sur! Selv om det er tåke, og vi skal gå i skogen. Og det er egentlig Maria som TVINGER meg, jeg har mest lyst til å bli hjemme med rockeringen og vektene mine, men det må jeg da altså gjøre senere i dag. So long! <3

handicappa drømmer

Jeg dør så sykt innvendig når det er sent på natta, jeg ligger godt plassert under dyna - og så kommer alle planene, idèene, drømmene, ting jeg har lyst til å gjøre. MED EN GANG! Føler meg aldri mer handicappa enn jeg gjør da, for jeg får jo gjort NADA.

Det kiler i kroppen og klør inni tærne, jeg må ut og realisere alle drømmene mine med en gang. Wææææ!

ler så jeg griner

En god latter forlenger livet, så i kveld har jeg gjort noe jeg veldig sjeldent gjør; hengt på morrosider. Hahaha. Jeg er helt pinlig berørt, men tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere.

Damnyouautocorrect. Hahaha, det mest geniale. Har jo selv vært offer for autocorrect et par ganger, så kjenner jeg får vondt av enkelte bidrag på denne siden.

Whysiriwhy. Siri er dama som befinner seg inni den nye iPhonen. Hun hjelper deg med stort og smått, og hvis du for eksempel skulle få lyst til å ende livet ditt, så hjelper hun deg visst med det også.

Parentsshouldnttext. Sant nok. Noen ganger burde ikke foreldre ha tilgang til SMS. I hvert fall ikke på iPhone.

Wrongnumbertexts. Noen som har gått på denne blemma før, eller? DET har jeg, og det gjør så sinnsykt vondt i kroppen, hahaha.

Mens jeg satt og skrev dette, tikket det forresten inn en veldig relevant SMS:

jeg har det faktisk veldig bra

Jeg har det bra, jeg altså. Selv om det sikkert ikke virker sånn på blogginnleggene jeg har lagt ut de siste dagene. Det meste er skrevet for 1 og 2 måneder siden, jeg har rukket å jobbe mye med følelser og tilgivelse siden den tid. Har rett og slett ikke turt å legge ut om disse følelsene før nå, for da ble det plutselig litt for ekte, at jeg hadde tatt de valgene og gjort de store endringene som jeg gjorde i livet mitt.

Så søte dere, ikke bekymre dere : ) Selv om jeg har det fint nå, føler jeg for å dele det med dere, for jeg vet at det finnes mange som er i vanskelige situasjoner som jeg har vært i. Eller som kanskje kommer til å komme i en lignende. Og det hjelper alltid å høre om andres erfaringer!

Nå kom jeg akkurat ut av dusjen, har hatt en heftig treningsøkt for meg selv her hjemme, med vekter og rockering. Nå er jeg så lei av kosemange og hengerumpe, nekter å la meg forfalle! Haha...

Gleder meg allerede til ny økt i morgen. Nå skal jeg ned i stua og bedrive lørdagskos med mormor og morfar. Vi skal spise god middag og sikkert se på TV resten av kvelden. Mamma og pappa koser seg i New York og Karibien, så da er mormor og morfar på besøk for å holde lillebror i tøylene. Han er forsåvidt på fest. Blogges senere!

julegavetips fra makestyle

Makestyle har masse fine julegavetips, og et av dem er en liten gavepose hvor du får et Sahara Shimmer Powder + en Kabuki brush på kjøpet! For å benytte dere av det supre tilbudet, trykk her!

Den lille gaveposen man får er perfekt til mor, søster, venninne, tante, jentekjæreste - eller kanskje til deg selv. Sahara-shimmeret er fra merket Nilens Jord som jeg har brukt mye, og det kan brukes som både rouge/blush, øyenskygge, solpudder og highlight. Selv bruker jeg det på kinnben for å få litt ekstra glød i ansiktet. Flere julegavetips kommer etter hvert, stay tuned!

Dette innlegget er reklamebasert.

er jeg bare svak eller er du psyko

Du: Jeg ringte deg i hele går, hvor i alle dager var du?

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Jeg fikk mail av en jente som sa at hun var på nachpiel på hotellrommet ditt, og hun sa at det skjedde ting som ka...

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Jeg syns det er litt rart at du tar med deg mobilen hver gang du går på do, i dusjen og at du går på et annet rom når den ringer.

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Hvorfor dro du ut etter at jeg hadde sovnet i går, og hvorfor ligger det en pose med hvitt pulver på gulvet ved siden av senga mi?

Kjæresten:  HVORFOR I HELVETE SPØR DU OM DET, DU ER SÅ JÆVLIG MISTENKSOM, HVIS DU IKKE STOLER PÅ MEG KAN DU DRA TIL HELVETE, DA FORTJENER DU IKKE MEG, SLUTT Å STILL SÅ JÆVLIG MANGE SPØRSMÅL.

Du: Unnskyld, unnskyld, ikke dra, jeg skal ikke spørre mer.

Du: Hvor mange ganger har du egentlig vært utro? Og hvor ofte tar du egentlig dop?

Kjæresten:  HVORFOR I...

Du: Du vet hvor døra er.

Kjærlighet gjør blind, det er ikke bare en klissete klisjè. Men noen ganger gjør den så blind at du mister kontrollen fullstendig, og du ser kanskje ikke en gang hvor mye dritt du finner deg i. Du er vanligvis sterk,oppegående, du har dine egne meninger og ville vanligvis ikke latt deg tråkke på tærne. Men det er noe med den frykten for å bli forlatt, som gjør at du godtar alt fra èn spesiell person. Du vet at han aldri kommer til å forandre seg og at du kommer til å fortsette å gruble og være trist så lenge du blir, og du har ikke tenkt å bli heller, men du orker ikke ensomheten og forandringene - i hvert fall ikke akkurat nå.

Til slutt får du overdose av dårlig magefølelse, løgner og tårer - og alt det andre. Det kommer til å koke over til slutt, og det kommer til å skje noe som gjør at du ikke blir værende eller går tilbake, uansett hvor stor redselen for ensomheten er.

Så vet du det, hvis du sitter stuck med en drittsekk som behandler deg som søppel. Her kan du forresten lese og kanskje gjenkjenne en psykopat.

jeg trenger snart litt varme

Jeg har så lyst på en uke eller to i varmere strøk at jeg holder på å stryke med. Tror det begynner å bli et år siden jeg hadde gleden av å begrave tærne i glovarm sand, og jeg liker det ikke. Jeg er egentlig veldig allergisk mot mørket og kulda, og nå kjenner jeg at vinterdepresjonen lurer rett rundt hjørnet hvis jeg ikke kommer meg på tur snart.

Problemet er bare at potensielle reisefølger enten er blakke, leser til eksamen eller ikke får seg fri fra jobb. Og når jeg tenker meg om, så jobber jeg jo selv også. Kommer aldri til å komme meg på tur! Hvil i fred, Ida Wulff.

Jeg kunne ofret så sinnsykt mye for å få det til nå. Kanskje en finger. Og jeg kunne hengt en hel dag med Ari Behn. Tatovert en 1997-tattis rundt armen. Smugla dop fra Bolivia. Klina med en mindreårig. Dere skjønner tegninga.

Men for nå får jeg bare legge meg og drømme litt om turkist vann, hvite strender og solsenger kledd i fargerike badehåndklær. At jeg kler det er det i hvert fall ingen tvil om!

Minner å drømme om. God natt, alle sammen!

takk og sånt

God kveld, kjæresøtesnillegode lesere. Tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget jeg skrev i natt. Det varmer meg virkelig å høre at dere satte så stor pris på det, og ikke minst at det var en tankevekker for enkelte. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å innrømme det, men enkelte kommentarer og mail fikk meg til å snufse litt. Haha...

En litt svak dag, som dere kanskje skjønner. Men svake dager er gull verdt for meg, for da får jeg skrevet ting til det som liksom skal bli en bok en vakker dag. Veldig mange dager er jeg kald og holder avstand fra mine egne følelser, og da får jeg liksom ikke kontakt med tastaturet.

Men, ja. Ville vel egentlig bare si takk. Visste ikke selv at jeg setter stor pris på leserne mine og kommentarene dere skriver.

i

Jeg er veldig, veldig glad i høye hæler. Og jeg har mange. Da jeg flyttet nå siste gang fylte jeg opp kasse etter kasse med små herligheter, med alle verdens farger og detaljer. Hadde faktisk glemt at jeg hadde over halvparten av dem.

Her om dagen så jeg på Happy Day med Jan Thomas, og der lærte jeg at man faktisk bare trenger to par med pumps. Litt sant, men litt bullshit og, tenkte jeg. For ja, man burde ha de to som kan brukes til alt, men man burde ha masse spennende varianter ved siden av.

Uansett. De to variantene alle burde ha i skoskapet er: 1. Sorte pumps som kan brukes til alt. 2. Nudefargede pumps som også kan brukes til det meste, og som får bena dine til å virke lengre.

**Mitt råd er å dele de høye hælene sine opp i to grupper. De rimelige variantene du kjøper for å kunne bruke ute på byen og så videre, og de hælene du investerer litt mer i, og bruker på eventer, selskaper, business osv. Når jeg ser på hvordan jeg har behandlet "byen-hælene" mine, er jeg veldig glad for at jeg ikke har brukt så mye penger på dem.

Her er et eksempel på nudefargede pumps. De har litt platå foran, så hælen er ikke like høy som den ser ut som. Det er den typen juks jeg liker! De kan kjøpes for 379 kroner her.

Dette er en sort variant jeg liker godt, også denne har et platå foran som gjør at de ikke er like høye å gå på som de ser ut som. Og så er de designet av den svenske bloggeren Kenza, så da er det jo bare å krysse fingrene for at man ser like bra ut som henne i dem... Kan kjøpes for 749 kroner her.

Har funnet fram noen enda billigere av den sorte varianten, kanskje noen litt mer spennende også. De helt til venstre koster 379 kroner her, og de med paljetter i midten er fra Sugarfree Shoes og koster 499 kroner her. Pumpsene helt til høyre med nagler heter "Forget your boyfriend", haha, passende navn. De koster 599 kroner her, smoking hot!

Og siden jeg - som dere vet- er så veldig glad i paljetter, har jeg lyst til å si at det er et must å ha pumps med paljetter også. Minst ett par! Disse er fra Sugarfree Shoes, koster bare 499 kroner og kan kjøpes her.

Husk at linkene er annonselinker som fører dere til nettsiden hvor dere kan kjøpe produktene jeg har skrevet om. Det er jeg nemlig pålagt å advare dere om!

bloggangst

Weird hvordan jeg våknet i dag og følte at jeg hadde fylleangst - eller bloggeangst, da. Auch, kjenner på formen at jeg blogga litt for mye i går ass, lurer på om jeg skrev noe teit som jeg kommer til å angre på.

JAJA. Det er fredag, og jeg har fri! Så i dag skal jeg gjøre så mye som å svare på mail jeg ikke har rukket tidligere, og se på Entourage. Begynner heldigvis å bli frisk nå, så det gjelder bare å holde seg i ro. Med Bella, så klart. Hun har aldri vært så glad og kosete som etter at hun er blitt kortklipt, tror hun trives mye bedre. Nå ligger hun i armkroken hele tiden, og snakker til meg dagen lang <3

Hver gang hun merker at det blir tatt bilder, blir hun forresten skikkelig vrang og prøver å løpe sin vei. Akkurat som om hun har skjønt at jeg gjør det fordi hun ser litt rar ut for tiden.

En annen ting jeg skal begynne med i dag, er forresten julegavetips her på bloggen! Mange, inkludert meg selv trenger masse hjelp til julehandlingen, så hvorfor ikke gjøre den sammen. Bare at jeg gjør researchen! Hurraaa : )

jeg blir alt for ærlig om natten

Jeg følte meg verdensvant da jeg var seksten. Hadde smakt på sprit, pult i misjonær, røyka blodprince, tatt trafikalt grunnkurs og fått 6'er i norsk. Dessuten hadde jeg allerede hatt kjæreste i sånn cirka fire år, og framtiden var jo allerede tegna opp på storyboard med klare linjer og sterke farger. Og selv om det kan høres forvirrende ut etter å ha skrytt av mine prestasjoner som sekstenåring, så var jeg en uskyldig tenåring. Satt stort sett hjemme og holdt kjæresten min i hånda i helgene, fest maks annenhver måned. Så verdensvant var jeg, trengte ikke å utforske en gang. Til og med dama som hadde født meg seksten år tidligere prøvde å dytte meg ut av døra og fortelle meg at jeg måtte prøve å leve litt.

Så begynte jeg på videregående, da. Fikk nye venner - og ny hobby. Blogging av alle ting. Visste faen ikke hva det var for noe, men lærere og medelever fant raskt ut at den blondeste jenta på medialinja delte både hjertesukk og hatske tanker på internett, og slik begynte ballen å rulle. Jeg digget uansett å legge ut "morsomme" videoer og jentekveld-bilder av meg selv, så jeg tenkte ikke så mye mer over saken.

Så tok ting litt av og jeg trodde jeg var veldig kul, og så var jeg litt deprimert, og så følte jeg meg veldig kul igjen. Og så klippet jeg håret kort, og så kjøpte jeg meg extensions - og plutselig var videregående nesten over og jeg fant ut at jeg snart skulle fylle 19 år.

På dette tidspunktet fikk jeg kanskje litt småpanikk. Jeg slo opp med kjæresten etter seks år, pakket alle tingene mine og fant meg 35 kvadrat på Frogner i Oslo, for jeg hadde hørt at de kuleste folka bodde der. Jeg husker veldig godt den morgenen jeg våknet opp i senga hos min "nye flamme", av en telefonsamtale som sa; Ida, hvor er du, vi er på vitnemålutdelingen og du har fått en pris for æreselev.

Da jeg la på røret hadde jeg allerede starta et nytt liv. Et skikkelig fancy liv, syntes jeg selv. Pengene rullet inn på konto som et resultat av at jeg skrev dagbok på nettet, og hverdagen bestod av å bruke disse pengene på kafèturer, shopping og langt-i-fra- alkoholfrie-sammenkomster på kveldstid. Noen ganger var jeg til og med på TV. Og radio. Og i aviser. Jeg husker ikke helt, men jeg tror jeg følte at jeg hadde alt for første gang. Kjærlighet, leilighet, frihet, jeg kunne gjøre absolutt hva jeg ville. Aldri har jeg elsket livet mitt så mye, og aldri har jeg hatet meg selv så mye som da jeg gikk lei.

Dop har jeg aldri rørt, bortsett fra et par svimlende trekk av noe som like gjerne kunne vært en rullings på en veldig bedugget hyttetur - jeg lo i hvert fall i fem timer i strekk. Og jeg følte meg fortsatt veldig uskyldig. Forskjellen var at jeg ikke følte meg verdensvant lengre. Jeg var liten, usikker, og selv om jeg levde som kongen på haugen, hadde jeg verken kontroll eller planen klar lengre.

Jeg føler meg verdensvant igjen. Jeg er litt over 21 år, og har allerede funnet ut at det livet jeg drømte om ikke var noe for meg. Når man lever høyt oppe skal det ikke mye til før man får kjenne på en nedtur, og dem ble det mange av hele tiden. At jeg hadde en såpass meningsløs og tom hverdag førte vel kanskje til at jeg fylte livet med tunge tanker og mennesker som ikke alle var så bra å ha rundt seg, men jeg har i hvert fall lært mye av det. Kjærligheten ikke minst, som bokstavlig talt har gitt meg arr som jeg kommer til å bære med meg i lang tid framover. Når jeg ser tilbake på meg selv som attenåringen som flyttet til Oslo med et godt hjerte og kanskje litt for høye tanker om seg selv, får jeg bare lyst til å gi henne en klem og passe på henne. Men det får jeg jo ikke gjort, så jeg har skrevet et brev til henne i stedet.

Til Ida 18 - nesten 19 år.

Okey, så du har allerede pakket ned pikerommet og bestemt deg for å flytte for deg selv. Det er ingenting jeg kan si for å få deg til å forandre mening, men det er egentlig like greit. For jeg har på følelsen at du ikke kommer til å angre, og at du kommer til å klare deg. Du kommer til å føle at du gjør mange feil, men det gjør du egentlig ikke. Den største av dem er å være naiv. Du burde kanskje høre litt mer på mamma og pappa, de vil bare ditt eget beste - selv om det sikkert føles mer som mas og bremser på livet. De kommer til å fortsette å mase på deg i flere år, men du kommer til å sette mye mer pris på det når du har gått gjennom alt det du skal gå gjennom de to neste årene. Du er allerede forelska, i hvert fall så tror du at du er det. Værsåsnill og dropp det. Du kommer til å sitte i vinduskarmen din, høre på triste sanger og gråte hjertet ditt i stykker, mens den store kjærligheten er ute med en avskrudd telefon. Og du har god grunn til å gråte, men jeg vil råde deg til å ikke grave dypere i grunnen til at telefonen alltid er avskrudd, for det vil knuse deg enda mer, og det vil plage deg i flere år. Men ta det helt med ro, det kommer gode dager også. Du skal danse rundt i Oslo by i høye hæler og sommerkjoler, og kjenne varmen og kjærligeten fra mennesker som virkelig bryr seg om deg, og du kommer til å knytte vennskap sterke som stål. For de gode menneskene finnes der, du må bare lytte til magefølelsen en ekstra gang. Jeg vet at du aldri glemmer hvor du kommer fra, at du fremdeles kommer til å være jordnær og sette familien aller først. Jeg vil bare råde deg til å sette den vonde kjærligheten og de overfladiske menneskene som gjør deg trist i bakerste rekke, for du kommer til å la dem ta alt for stor plass. Jeg skal ikke skrive så langt til deg, for jeg vet at du får brevet to og et halvt år for sent, men jeg vil likevel si at; når ting ser mørkt ut, så husk at det ikke er så alt for lenge til du er her med meg, med begge beina godt plantet på bakken - og det kommer til å gå bra. Hilsen Ida 21 år.

Nå lurer jeg fælt på hvordan brevet til Ida 21 fra Ida 30 kommer til å se ut. Tiden får vise. Værsåsnill og ikke døm meg for min ærlighet, noen ganger må ting bare ut.

dagen starter visst om natten

Klokken kvart over 5 i dag "morges", så bare; ding ding ring ring koko ding dong!!! Og jeg bare; herreguuud, jeg hater jobben min selv om jeg elsker den!

Så var det bare å overbevise seg selv om at man var supervåken og bestille en taxi. Må si jeg var bekymret for om taxien skulle komme, for jeg trodde ikke at noen som helst var våkne om "natta" i Tønsberg. Men taxien kom, den, så takk for det!

Ja, siden jeg er ganske syk, pakket jeg meg inn i ullgenser, skjerf, støvletter og full pakke i dag. Var i Oslo og hadde et møte med et olje- og energiselskap som vi i Chills skal jobbe med. Det blir veldig spennende, jeg gleder meg!

Etter møtet var vi gira og fnisete, kanskje litt overtrøtte også? Jeg har jo feberen å skylde på, da. Men vi  bestemte oss i hvert fall for å fortsette jobbdagen i passende omgivelser. På Fridays, så klart! Internett og fri påfyll av brus. Mer fnising ble det, kan dere tro. Til slutt bare fniste jeg så mye at jeg måtte hysje på meg selv og gå til toget.

Nå skal jeg rocke litt med rockefanten. Han sier hei.

grand/NRJ/paparazzi moments

Har fått tilsendt en haug av bilder fra festen på Grand forrige helg, da NRJ arrangerte releasefest for Atle Pettersens nye album. Så tenkte å dele den gode stemningen med dere! Av en eller annen grunn fanger mitt eget kamera aldri opp stort sett mer enn min egen kløft.

Gjengen foran den alltid-kleine presseveggen. Og nok en gang får vi bekreftet at noen trenger å jobbe mer med tæn'en enn andre.

Sex on fire og alt sånt! De uten mikrofon sang faktisk høyere enn han med mikrofon, men det er vel slikt vi kaller allsang, og det er jo hyggelig.

Meg og mine søte små. De følte seg som superstjerner når folk kom og ville ta bilder av oss hele tiden. Neida..........

And again!

Etter hva jeg har hørt så er kysser'n glad for at han valgte å kysse på Atle, og ikke på pokalen. Hva er galt med litt Ramm-pung, sier nå jeg. Neida - igjen.........

Grand er verdens hyggeligste sted, takk til NRJ for en fabelaktig fest. More to come, I hope!

jobber som en helt i hello kitty-pysj

Tenkte jeg skulle være dritsmart i går, la meg sånn i åtte-tiden. Aldri gjort før. Våknet halv ett på natta, og skjønte ikke helt hvor jeg var.

Men jeg var tydligvis i feberland. Gikk ned for å hente en tørkerull jeg kunne pusse nesa med, da jeg var tilbake i sengen oppdaget jeg at det var et stort, hvitt kubbelys jeg hadde i armkroken.

Snakk om å ikke fungere i det hele tatt. Hver eneste centimeter på huden min verker, jeg kan verken puste, høre eller snakke - OKEI DA, JEG OVERDRIVER 1%, men det er bare fordi ingen passer på meg. Bortsett fra lillebror som nettopp kom hjem fra skolen og gikk med på å legge tøflene mine i mikrobølgovnen og bringe dem opp på soverommet etterpå.

Nå skal jeg spise kiwi for harde livet. Og febernedsettende. For jeg har et viktig møte med jobben i morgen, og det er faktisk ikke snakk om å stå over. Så er det jo bare opp til skjebnen hvor dårlig jeg skal være. I dag jobber jeg med en powerpoint-presentasjon, så det funker heldigvis med hjemmekontor. Med mindre jeg mister begge armene eller havner på en øde øy uten internett, er det egentlig ingen grunn til å være sykemeldt fra denne jobben - deilig at man kan jobbe fra hvorsomhelst!

I dag består jobb-outfiten av Hello Kitty. Føles ikke helt bra, skulle gjerne børstet håret i det minste. Men jeg ORKER IKKE.

Bella lurer på hva som skjer med mammaen sin. Vil du ikke leke litt? Haha, stakkar. Her så hun faktisk enda verre ut enn hun gjør i virkeligheten, må nok ta henne til en dyrefrisør. Vi har jo bare vært hos dyrlegen og barbert henne, og de gjør ikke klippen så nøye for å si det sånn...

blogging ække flaut her

Dere som blogger selv vet kanskje godt hvor flaut det er å dra opp kamera og ta bilder av seg selv og omgivelsene? På kafè, på restaurant, på kino, på konsert, på gata og på fest. Jeg rødmer like mye uansett.

Men her på Chills, derimot! Her er det all about the blog, her føler jeg meg så komfortabel som overhodet mulig med å stå og smile til webcameraet mitt, selv om rommet er fullt av mennesker. Verdens mest naturlige ting, passer meg bra!

Se så mange vi plutselig er blitt hos Chills. Kontortid in my <3

kalde morninger, brr...

God morgen! Jeg er snart off to work i Drammen : ) Stod opp litt ekstra tidlig i dag for å ha litt tid på morgenkvisten. Når man ikke er særlig til frokostmenneske, er det deilig å ha litt ekstra tid til å presse ned maten. Det går litt lettere hvis man kombinerer med litt nettshopping og Twitter-oppdateringer. Her finner dere forresten meg på Twitter! Der er jeg aktiv døgnet rundt, så dere finner meg der om dere savner meg på bloggen.

Det som gjør det guffent å stå opp tidlig, er at det alltid er så kaldt. Får bare lyst til å låse meg inne på badet og ligge på det varme gulvet hele dagen, men man står jo opp for en grunn.

Så frokosten min i dag har blant annet bestått av votteshopping. Verste jeg vet er å fryse på fingrene når jeg venter på tog, buss eller whatever. Så nå er to nye par med varme herligheter på vei i posten. Skulle gjerne hatt fler, for plutselig syns jeg det er så mange fine votter over alt! Det har ikke skjedd før.

De to øverste har jeg kjøpt til meg selv, og de to nederste er nestevott i køen. Paret øverst til venstre er fra Friis&Company, koster 379 kroner og kan kjøpes her. De hvite ved siden av koster bare 149 kroner og kan fåes her. Vurderer å gi dem bort til jul og si at jeg har strikket dem selv. Så glad a mor kommer til å bli! De to nederste votteparene finner dere her og her. Linkene er annonselenker som fører dere videre til siden hvor produktene kan kjøpes. Så er dere advart!

Nå skal jeg ha en helt super dag på jobb, og jeg unner dere alle det samme! Vi blogges senere! *Vralte ut i kulda uten votter*

dumme balltre

Pang sa det, og hodepinen slo meg i topplokket som et balltre. Nå ligger jeg langflat i senga og svelger piller, for til og med tennene mine verker bare noen snakker til meg. Passer bra at lillebror har oppdaget bassen på nytt og har hip hop-aften i tillegg. Au au au!

Å være hjemme hos familien er på mange måter som å bo i kollektiv - tror jeg. Selv om jeg aldri har bodd i kollektiv. Men det går vel ut på mye av det samme? Alle kan ikke få viljen sin hva TV-programmet angår, man må tåle litt støy fra andre, og folk snakker til deg når du så absolutt ikke vil snakke med noen.

Gleder meg veldig til å våkne opp uten hodepine i morgen i hvert fall, kommer sikkert til å være litt mer takknemlig for livet når den tid kommer. Og så skal jeg jo på den fine jobben! Der skinner sola alltid, selv om himmelen er grå : )

Bare se så mye vi koser oss! Bildene har jeg forresten lånt av Belinda. I morgen skal hun og jeg på roadtrip for å filme litt hos en kunde, litt variasjon i arbeidet gjør meg ingenting.

Nei, nå skal jeg sovne til Ari Gold (Entourage) på veldig lavt volum. Han er forbildet mitt, mitt mål for framtiden er å være like slem sjef som han på et like fint kontor. God natt!

bella is alive

Det hender at dere etterlyser Bella på bloggen, og jeg kan i hvert fall forsikre dere om at hun lever. Selv om hun sikkert har hatt det bedre! I dag har vi nemlig vært hos dyrlegen og barbert bort pelsen hennes. Så hun ser litt skrøpelig ut nå stakkar, og føler seg nok ganske rar.

Planen er å holde henne korthåret på kroppen fra nå av, og så skal hun selvfølgelig få lov til å ha pels på hodet, beina og halen. Rett og slett fordi jeg (og alle rundt meg) er lei av at hun røyter, og av at det er kattehår over alt. Og det er mye pelsstell som skal til når man har en perser altså, om den så er kort- eller langhåret. Så ta det i betraktning før dere skaffer dere en liten diva!

Føler nesten at jeg har en nyfødt baby i armkroken, Bella ligger og snorker, og hun kan liksom ikke få presset seg langt nok inn i armkroken. Så nå skal vi kose oss resten av kvelden, min lille bebi og jeg.

PS. Hvis Bella føler seg komfortabel med det, skal dere få se hvor komisk hun ser ut senere.

alt jeg har å si til deg

Jeg har aldri vist ansiktet ditt eller nevnt navnet ditt her, men jeg føler meg veldig delt i to. På den ene siden vil jeg at verden skal boikotte deg og glemme deg, på den andre siden er jeg sterkt i mot at du skal være en mystisk person som folk er så nysgjerrig på at de telter utenfor rettsalen for å få et glimt av deg. For sannheten er at du verken er mystisk eller interessant. Du er en klovn, og alt du sier og mener er latterlig. Menneskeliv har gått tapt og liv er ødelagt fordi du er forskrudd, og fordi du er patetisk. Du tror du er en tempelridder, at du er i krig. Alt jeg ser er en klovn som tror han lever i et dataspill. Ikke akkurat noe å skrive i historiebøkene om.

den nye kosefavoritten

Jeg har alltid sverget til kosedresser fra Juicy Couture, både fordi jeg syns de er behagelige og ser fine ut. Men nå har et annet merke klatret opp på førsteplassen, og det heter Odd Molly. Dere har sikkert hørt om det?

Ser bare mer og mer av Odd Molly rundt omkring, og føler nesten at det har tatt over for Juicy. Odd Molly har et mye mer jordnært og nordisk preg over seg, så jeg syns det er spesielt koselig nå som det er høst og nærmer seg jul. Og fordelen er at nesten alle plaggene fungerer like fint som hverdagsplagg som til kosedress, og det er jo greit når man først skal investere i noen skikkelige koseplagg.

Denne jakken og buksen er mine nye venner, og jakken bruker jeg like gjerne til jeans som til kosebukse.

Her er litt mer av utvalget av kosedressene. Og som dere ser trenger man jo ikke hele settet, jeg for min del kombinerer gjerne jakkene med en kosebukse fra Cubus. Men Odd Molly setter prikken over i'en, kan jo ikke nekte for det. Den helt til venstre finner dere her, den i midten her, og den til høyre her.

Odd Molly har også en del superfine hverdagsplagg, og det er kanskje nå dere skjønner hva jeg mener med nordisk stil. Disse genserne passer perfekt om høsten og om vinteren. Rett og slett nydelige!

Disse med sløyfer er mine favoritter. Den til venstre finner dere her, den beige i midten her, og den til høyre kan man få tak i her.

Jeg syns i hvert fall det er viktig å føle seg fin, til og med når man sløver hjemme eller koser seg på hytta. Så, Odd Molly in my heart. Flere Odd Molly-klær kan dere se her.

Annonselinker som fører til siden hvor dere kan kjøpe plaggene.

gratulerer med farsdagen

Pappa vil ikke være på bloggen, så here we go. Og det sier vel en del om hva slags unge han har hatt med å gjøre. Gratulerer med farsdagen, pappa!

Han kan liksom ikke klage når jeg bare skriver positive ting, og jeg har ikke planer om å gjøre noe annet. For i likhet med veldig mange andre syns jeg at jeg har verdens beste pappa, som jeg ikke ville vært foruten.

Pappa er den av foreldrene mine jeg er mest lik, både av utseende og personlighet (sett bort i fra det faktum at han er mann). Av alt jeg har arvet fra han, er jeg minst fornøyd med de krusete krøllene, men dem har vi vel begge lært oss å leve med på hver vår måte.

Er veldig glad i deg, pappa! Det eneste jeg ikke kan tilgi deg for her i livet, er alle de gangene du har løpt etter meg med refleksvest når jeg skulle ut og henge med gutta i klassen <3

the party

Denne helgen har vært en eneste stor fest. Jeg er så sliten at jeg fremdeles ligger i fosterstilling, og beina verker så mye at jeg hele tiden må forsikre meg om at de fortsatt er der. Men jeg klager ikke! For jeg har hatt det helt utrolig gøy.

På fredag hadde vi jentevorspiel før vi dro på Manolo for å feire Tommy Fredvang sin albumrelease. Vi dansa og koste oss fra vi kom til vi gikk. Kvelder som er fulle av lærepenger er kjedelig. Og denne kvelden fikk vi heldigvis bare èn eneste lærepenge; ikke bruke cider som blandevann. Det gjør dagen som kommer etter veldig hard.

Vi hadde virkelig sett fram til lørdagen, så sorgen var stor da vi våknet opp og følte oss som skadeskutte høns. Etter å ha fått stablet oss på beina, tenkte vi å lege kroppen ved å spise en lunsj nede på Aker Brygge. Valget falt på Fridays. Fridays på en lørdag er tydligvis helt feil. Der var det VM i å være bråkete barnefamilie, ballonger sprakk og det var klissete over alt. Den lille lunsjen som skulle gjøre alt bedre, gjorde bare alt verre, så det var med tungt sinn vi blandet Vodka med Redbull før vi dro på vorspiel igjen.

Lørdagskvelden endte på Grand Hotel, hvor Atle Pettersen skulle feires både for Skal vi danse-seier og album-release. Kanskje først og fremst for album-release, så det ble intimkonsert, ikke danseshow. Thumbs up!

Det var en bra fest, men vi var en veldig sliten jentegjeng. Våknet med sugerøret i nesa et par ganger, og jo flere drinker, desto trøttere ble jeg. Sykt skuffet over min egen innsats, jeg skulle jo danse på bordet hele helgen. Downs downs downs oppå bordet!

Takk for oss! <3

hårkrise avverget

En helt jævlig hårkrise ble nettopp avverget, og håret mitt ser Hollywood ut i stedet. Fantastisk! Min kjære frisør Merethe stilte nok en gang opp som en helt, og jeg kan ikke takke henne nok <3

Så nå er jeg klar for å ta på meg høye hæler og gå ut med alle jentene, gleder meg masse!

Merethe er frisør på Ruhs, sjekk siden deres her.

helgeforberedelser

Vi har hatt en utrolig deilig kveld med hjemmespa! Det burde bli en tradisjon før hver helg, så man alltid er klar for eventyr. Føles bra å være fikset fra topp til tå, er ikke ofte jeg gjør ALT på en gang. I morgen skal jeg først få ny manikyr og nye vipper, og så skal jeg til frisøren for å få vasket, fønet og krøllet håret. Livet er luksus!

Her er min oppskrift på en perfekt helgeforberedelse:

* Ta deg en treningsøkt. Helgen kommer sikkert til å bli usunn i form av alkohol og (litt for mye) mat, så greit å lette litt på samvittigheten på forhånd.

* Legg deg tjue minutter i solarium, husk å smøre deg godt på forhånd!

* Gå hjem og tenn stearinlys og sett på avslappende musikk.

* Barber leggene (og kanskje et par andre steder).

* Napp øyenbrynene dine.

* Sleng deg i boblebadet/badekaret med masse badeskum, og et par venninner - eller kanskje alene. Blir fort trangt!

* Ligg i boblebadet og hør på musikk, syng gjerne av full hals.

* Smør deg inn i bodylotion når du er ferdig med å bade.

* Få ansiktsmasken på plass og la den virke i 10-15 minutter.

* Vask bort ansiktsmasken og smør deg med en god ansiktskrem.

* Smør deg med et lag selvbruning. Vi jentene er veldig fornøyd med Dove sin glow-bodylotion!

* Ha en sykt bra helg, og look fabolous!

the sparkling dress

Mange av dere har spurt hvor dere kan få tak i den sorte paljettkjolen jeg har. Så vidt jeg vet finnes den dessverre ikke på nett, men den kan muligens kjøpes i butikken "Fine ting" på Byporten i Oslo. Vet ikke om de har den inne enda, men jeg har funnet noen veldig gode alternaltiver til dere som kan kjøpes på nettet.

For faktum er; alle jenter bør ha minst en sparkling dress, med paljetter, glitter og alt det der. Det er i hvert fall min favoritt i høst!

Denne kan kjøpes her, til 399 kroner.

Bortsett fra at min paljettkjole har lange armer, så ligner denne veldig. Føler meg litt dum som betalte masse penger for min, når man kan få denne for 349 kroner. Kan kjøpes her!

Ser for meg at denne er like fin på sommerferie i utlandet som på nyttårsaften. Jeg heier på gjenbruk, og kjolen finner du til 599 kroner her.

En av mine absolutte favoritter, siden jeg liker lange armer på kjolene. Kjolen er fra Little Mistress, og koster 449 kroner her.

Og tadaaa, der tror jeg at jeg fant min nyttårskjole. Må bare finne en fin jakke til den! Kan kjøpes her for 299 kroner. Hvem har sagt at nyttårskjolen må koste en formue?

Linkene i innlegget er annonselinker som fører dere videre til nettsiden hvor dere kan kjøpe plagget.

let the game begin

Helene er endelig hjemme fra jobb, og etter en lang dag kan hjemmespaet vårt endelig begynne. Nå skal vi først ut og ta solarium og handle inn ting vi trenger, og så skal vi bli så vakre som vi aldri har vært før. Føle det slik, i hvert fall!

Noen som har gode tips til hjemmespa? Finnes jo mange gode "kjerringråd" der ute, og tar jeg ikke helt feil kan man bruke mye av det man har i kjøleskapet til hjemmespa.

jobb er gøy

DING DONG! Jeg sitter og bedriver litt hjemmekontor, og er samtidig hyper som en flue. Jævlig dårlig kombo. Eller. Hyperiet kommer vel egentlig av at det jeg sitter og jobber med er så gøy, og jeg blir så gira at jeg ikke klarer å sitte stille. Så det er vel en god sirkel, skal vi heller si det sånn?

I går var jeg på kontoret i Drammen og jobbet, og det var koselig det og. Tok selvfølgelig et par bilder av meg selv igjen.

Som dere kanskje kan se, så har jeg hatt mine bedre hårdager, og ja, i det hele tatt. Så det passer seg bra at hele kvelden og første del av morgendagen er satt av til skjønnhet, og kun skjønnhet. Må jo føle meg bra når jeg skal ut og vakle på høye hæler i helgen, og det skal jeg. Hår, hud, negler, øyenbryn, øyenvipper, legger... Dere skal få gjennomgå.

grattis med jobb på mc donalds

De siste dagene har jeg tilbragt veldig mye tid sammen med mine beste venninner. Og av en eller annen grunn gir det meg ro innvendig, jeg føler liksom at ting har ordnet seg for meg igjen. Eller kommer til å ordne seg, i hvert fall. Er så mye jeg vil dele med dere at jeg blir gaaal, men inntil videre holder jeg nok de mest private kortene tett til brystet.

Vel vel. I går hadde vi jentekveld. Smågodt og gullrekka på TV3. Jeg tåler ikke smågodt. Blir hyper som en rakett, og går rastløst rundt og prøver å finne på ting som plager andre.

Jeg tror forresten ikke de andre tålte smågodt de heller. For humoren som utviklet seg utover kvelden var kanskje noe daff, men vi kastet oss rundt i sofaen og lo som om ingenting kunne vært morsommere. Å gratulere hverandre med ny jobb på Mc Donalds, for eksempel. KJEMPEGØY.

Men hei, lenge leve barnsligheten! Ikke noe galt med det.

haugesund city

Herregud, for en dårlig blogger jeg er! Har skjedd så mye i helgen og i livet generelt, så det er med tungt hjerte at jeg ofrer bloggen for alt annet. Men ja, kan jo fortelle litt om den fine helgen jeg har hatt! : )

Har kost meg gløgg i hjel med masse hyggelige mennesker, vil spesielt takke Lene Tønnessen, Jon Lundemoen, Jan og Christopher for noen fantastiske dager. Det har vært latter og moro fra morgen til kveld, selv om jeg har vaklet rundt i smertefullt høye hæler.

På fredag varmet vi opp til kvelden med en sprek båttur. Ikke i vanlig båt, men i en rib! Vi trengte alle sammen litt frisk luft for å våkne opp litt, men det ble ikke bare frisk luft. Det ble også saltvann i ører, øyne og i hår. Vi så ut som om vi hadde vært vitner til en storm, med bakoversveis og røde øyne hele gjengen. Men det var fantastisk, det må sies. Og vi fikk virkelig se Haugesund fra sin beste side, for en utrolig vakker by. Vi følte at vi surfet gjennom et eventyr.

Klare for tur!

Gruer oss ikke til å ri på bølgene i det hele tatt. Neida...

ÆÆÆÆÆ! Hahahah.

Det tok meg tre timer å få orden på håret etter båtturen. Saltvann og et hår med naturlige krusekrøller er ingen god kombinasjon. Men med god hjelp ble det orden på det til slutt, og da kunne jeg hoppe inn i paljettkjolen og gjøre meg klar for årets jentekveld!

Jentekvelden var litt av et opplegg. Tøft av arrangørene å satse på noe så stort i en så "liten" by. Jan holdt et tankevekkende foredrag som jeg likte veldig godt, men virket som om store deler av publikummet var litt for beruset til å ta til seg noe av budskapet, haha. Jeg fikk også snakket med mange av leserne mine i løpet av kvelden, og selv om jeg er litt sjenert og folkesky, var det utrolig koselig. Setter så stor pris på dere!

Fikk også gleden av å stille opp på en del bilder med veldig sterk blits, haha! Jeg ser alltid mye finere ut på mine egne bilder enn på andres, rart det der...

Etterhvert ble det litt mye jenter for meg. Susete i hodet og klar for å være alene, gikk jeg opp på rommet og begynte å forberede natten. Men da banket Jon på døren, og det ble fest. Hele natten. I Haugesund city!

Dagen etter følte jeg meg helt forferdelig, våknet langt ut på dagen i et helt mørkt hotellrom. Takk og lov for tjukke gardiner! For å fikse litt på formen dro Jon og jeg ut og spiste lunsj og kjøpte noen ekstra høye hæler til meg, og så føltes alt plutselig litt bedre. Så gjorde vi oss klare for en ny kveld. Vil forresten takke MM for fantastisk service! Spisested/utested som ligger på kaia. De leverer egentlig ikke mat på døra, men siden formen vår var så redusert,  sendte de en kjempesøt jente over med god mat. Så tusen takk for det!

... Og med det i bakhodet, dro vi på MM for å ta noen glass da kvelden kom. Det ble så mye champagne at jeg måtte stappe en flaske i veska da vi skulle gå, og smart som jeg er glemte jeg fort at jeg måtte passe på den åpne flaska. Hei flytende veskeinnhold.

Det ble en lang natt, og jeg har faktisk bare sovet EN time i natt! Hadde et festlig band ved navn Lucky Stroke med balkong over mitt hotellrom, og der skulle det hives og hoies til hanen galte. Takk for det!

På flyet hjem til Oslo i dag var jeg så sliten at jeg ikke hadde orket å reise meg fra setet om det så brant i flyet. Bank i bordet.

Nå er jeg tilbake på Frogner, ikke i min egen leilighet, men jeg føler meg hjemme likevel. Er alene i kveld, så tenkte egentlig bare å se på Entourage til jeg sovner. Nå har jeg i hvert fall fått oppdatert mine kjære lesere! : )

Takk for meg, Haugesund! Vi sees igjen <3

ut på nye eventyr

Denne dagen flyr jo unna som vinden! Mye som skjer hele tiden, og nå har jeg endelig funnet roen til å smøre litt sminke i det slitne trynet mitt. Ansiktet mitt har fått gjennomgå naturens vold i dag, har opplevd noe utrolig morsomt. Men mer om det i morgen! Jeg må dykke ned i sminkepungen og gjøre meg klar for resten av kvelden!

Ps. Det gikk nettopp ti mannlige strippere med sløyfe rundt halsen forbi rommet mitt. Lurer på om de er en surprise til meg.

Xoxo paljettkvinnen.

framme på rica maritim i haugesund

Da er jeg på plass i Haugesund! Og her er jeg for Jentekveld 2011 som jeg fortalte dere om tidligere. Og oh my, det ser ut til å bli større greier enn jeg først var klar over! Her kan ikke jentene bare bli nye med Jan Thomas, de kan også stikke avgårde med en bil. Tenk å våkne opp med skallebank i morgen tidlig og oppdage at du har en splitter ny bil parkert utenfor, haha.

Jentekvelden, Jon, Christopher, jeg og resten av crewet holder til på Rica Maritim Hotell, og her koser jeg meg allerede i min kingsize bed. Har så vidt rukket å komme meg inn på rommet, så nå skal det utforskes. Har forresten vært nede og sett på lokalene til jentekvelden, og de som kommer kan glede seg til stort opplegg!

Uff, jeg er så ufresh, nå skal det spabehandles her. Har mer hår på leggene enn på hodet (neida), og det gjør seg ikke på årets store jentekveld.

Chiao så lenge!

en vanlig dag på kontoret

Det var en gang en helt vanlig arbeidsdag hos Chills. Himmelen lå som et grått teppe over Drammen by, og i et båthus helt nede ved vannet (naturligvis) satt en blogger og tenkte at "nå skal jeg gjøre sånn som alle de andre bloggerne og ta et par webcam-bilder av meg selv så jeg kan vise alle leserne at jeg sitter på et kontor og jobber sånn som vanlige mennesker".

Og Bilder ble det. Mange bilder.

... Men bloggeren var ikke alene. Langt i fra. På kontoret satt nemlig to andre bloggere, og at bloggere suges til kameraer som magneter til et kjøleskap, er jo en kjent sak.

De andre bloggerne bare "nå skal vi flekse muskler"....

Og så bare... Ja. Tror jeg trenger litt mer trening i å lage tegneseriestriper. Nå derimot skal jeg ut og spise lunsj, jeg er så sulten at det kjennes ut som om magen vrenger seg. Du vet når du sitter i et møte, og i det sekundet det blir stille bestemmer magen din seg for å BRØLE. Ække stas, vutt.

hjemmekjær

Da var jeg hjemme i Tønsberg igjen! Planen var egentlig å bli i Oslo siden jeg skal reise litt fram og tilbake resten av uken, men da jeg kom fram til den tomme leiligheten min i Bygdøy Allè ble det så mange tårer og triste følelser at jeg måtte ringe og bestille omsorg fra mine foreldre. En time senere stod pappa på døra, verdens seriøst beste pappa.

Mange inntrykk etter dagene i Kristiansund og. Men var koselig å være tilbake i byen jeg ikke trodde jeg skulle vende tilbake til etter at besteforeldrene mine flyttet til Tønsberg.

Her er så å si alle bildene jeg tok i løpet av dagene i Kristiansund.

1. Gosse og jeg. Gosse har klatret opp på førsteplass på listen over "venner sine søte hunder". Har sett han på bilder før og syns ikke han var noe fin, men i virkeligheten var han verdens søteste og livligste hund. Gossekossekosse!

2. Chiller i baksetet på vei til flyplassen, med søte Cecilie (som er Helenebestis sin lillesøster), Idabestis - og meg selv som kunne trengt en time i solariumet.

3. Meg utenfor flyet på Kvernberget flyplass. Med ananas-brus, veldig symbolsk.

4. Idabestis tramper inn på flyet. Vi har tatt fly sammen veldig mange ganger nå, men ble enig om at ingen flyturer enda har greid å slå veien hjem fra London, da vi dro rett til flyplassen fra byen. Kjempekule jenter. Ironi.

Jeg må skynde meg å sovne nå, for i morgen tidlig skal lillebror og jeg slåss om det ene badet her i huset. Jeg er jo ikke akkurat lagt inn i morgenskjemaet her, og nå må jeg bare tilpasse meg. Deretter skal jeg til Drammen for å jobbe på Chills, har gått glipp av to arbeidsdager denne uken, så jeg GLEDER MEG til å komme tilbake!

Skal prøve å være sterke-Ida, forresten. Ikke sutre så mye. Jeg vet jo at alt kommer til å ordne seg for meg uansett. Fordi mamma og pappa sier det.

tom for tårer

Hei! Beklager det lille forsvinningsnummeret. Jeg er fremdeles  i Kristiansund, og har hatt noen veldig triste, men fine dager her. I dag var jeg i begravelse, og jeg tror virkelig jeg er tom for tårer. Flotte mennesker, vakre blomster over alt og rørende musikk, jeg har ikke ord. Sender alle varme tanker til dere som har mistet det sprudlende og flotte mennesket som jeg ble kjent med i dag, gjennom minnetaler og fine ord.

Og takk til Liva for lån av soverom og PC i dag! Har alltid ønsket meg en lillesøster, og det virker som om alle her i Kristiansund har en helt super lillesøster. Så det er jo bra at vi kan komme på besøk og låne dem litt! Hehe. I morgen flyr jeg hjem til Oslo igjen, da skal jeg ha en jobbdag på Chills og "sjekke ut" av leiligheten min i Oslo, før jeg flyr videre til Haugesund.

Blogges i morgen da, søte lesere. Ta godt vare på hverandre <3