BLOPPISNYTT

Satt og pakket pakker til Bloppis-kunder som skal sendes ut i morgen, da jeg kom på et helt lass med kjoler jeg har gjemt unna fordi jeg ikke bruker dem. Kjoler som er brukt en - og null ganger. Så jeg har begynt å legge ut noen av dem på Bloppisen, er jo ganske tomt der nå.

Så gå inn på bloppisen og se om dere finner noe dere liker. www.idaogmaria.bloppis.no 

Bah, den paljettkjolen der har jeg egentlig ikke lyst til å selge, men nå har jeg kjøpt så mange paljettkjoler at jeg aldri kommer til å få brukt dem alle sammen. 

POUND THE ALARM

Hele mitt liv er jeg blitt passet veldig godt på. Ikke snakk med fremmede, ikke gå alene ute i mørket, ta på deg refleksvest. TA PÅ DEG REFLEKSVEST! Jeg husker det som om det var i går, at pappa løp etter meg ned bakken med refleksvest da jeg skulle ut og henge med de kule gutta i klassen. Fett nok. Og så karate, da. Var ikke måte på hvor mange karatebelter jeg måtte ha.

Nå høres det ut som om jeg har hatt en helt nazi oppvekst, noe jeg absolutt ikke har. Jeg er bare blitt passet godt på. Baksiden er at jeg, med den alt for grublende hjernen min, er blitt helt paranoid når jeg går ute om kvelden. Bare jeg skal på butikken, er jeg sikker på at det går en ekkel voldtektsmann rett bak meg - klar til å angripe. Altså. På den ene siden vet jeg jo at det ikke stemmer. Men på den andre siden; man skal alltid være forberedt, for det kan faktisk skje.

For en liten stund siden fikk jeg nok av å være redd. Jeg ble så forbanna over at jeg går rundt og er på vakt hele tiden, så jeg sendte en krass SMS hjem til mor og far om at det var deres skyld at jeg var så redd. Etter at jeg flyttet til Oslo, har det ikke akkurat blitt mindre av "ikke gå alene ute i mørket"-kommentarer.

Så da jeg kom hjem forrige gang, lå det en overfallsalarm og ventet på meg. Jesus. Jeg vet ikke helt hvor mye trygghet det er i en overfallsalarm, men høy lyd lager den i hvert fall.

Jeg har festet den i lomma på vinterjakken min, sånn at den alltid er med ut på kvelden. Er jeg uheldig og støter på feil person, er jeg kanskje så heldig at det er en person jeg kan skremme bort.

På kveldstid henger den utenfor jakka, på dagtid henger den på innsiden av lommen.

Jeg romsterer mye rundt i lommene mine. Bankkort, mobil, leppomade, snus, småmynter, busskort, tyggis og så videre. Det er alltid noe å gjøre i lommene mine.

Da jeg stod i kø på matbutikken i dag, ble jeg plutselig overrasket av en voldsom ulelyd. Panikk foran meg i køen, panikk bak meg i køen. Panikk hos meg, og panikk bak kassa. Brenner det? Er det noen som stjeler?

Hjertet mitt banket hardt, men ikke så hardt som da jeg innså at det var jeg som ulte. Alarmen i lomma mi. På mystisk vis hadde jeg klart å rive pinnen ut av alarmen, og der stod jeg og hørtes ut som brannbil, sykebil, politibil og bombevarsel på en og samme tid.

Jævlig kleint. Bra jeg ikke går rundt med våpen i lomma, det kunne fort blitt enda mer ubehagelig.

Går dere rundt med overfallsalarm? Eller pepperspray? Eller har dere andre triks for å føle dere trygge når dere går ut om kvelden?

PEN

God kveld, små nisser! Jeg skjønner ikke hva som skjer, jeg har så sykt julestemning at alt og alle er nisser, alver, reinsdyr og juletrær. Har ikke hatt så julestemning på mange år, og det er ikke desember en gang.

Klart jeg skjønner hva som skjer. Jeg sitter jo og ordner med julekalenderen til dere! Klart jeg hører bjelleklang og lukter pinnekjøtt da. Eller så er jeg bare blitt helt koko av å sitte inne i joggisen i så mange dager.

En kombinasjon av hjemmekontor og vinterkulde gjør at jeg går litt i hi.

Der har dere grunnen til at det har vært svært få bilder av meg på bloggen den siste uken. Glemt helt å pynte meg. Men begynner i morgen, altså!

Tilbake til JULEKALENDEREN! Det kommer til å bli lagt ut en ny luke klokken 7 hver morgen. For å vinne det som er i luken må man skrive en kommentar under luke-innlegget, og så trekker jeg en vinner hver kveld. Flott, da har vi det på plass.

JULEFORBEREDELSER

Ved, julekalender og pepperkaker er i hus, og snart er jammen pepperkakehuset også oppe og står. Den første julegaven handlet jeg i dag, så nå mangler egentlig bare et lite juletre for at julestemningen skal sette seg skikkelig. Julen er helt gull, så lenge jeg slipper å være i selskap av masse nisser, kranser og reinsdyr - samt røde og grønne farger.

Kjedet meg sånn i dag at jeg ommøblerte stuen i dag. Har vært så lei av den at jeg har tilbragt mesteparten av tiden her hjemme på soverommet. Det bør være en regel at når du er så lei av stua at du skaffer deg TV på soverommet, må du ommøblere. 

... Og så har jeg vasket, da. Hvem faen har lurt folk til å tro at grønnsåpe lukter godt? Jeg sier ikke at det lukter dritt, jeg sier bare at hvis jeg kunne valgt så hadde det ikke trengt å lukte noe som helst. 

FIRST CLASS, UP IN THE SKY

Jeg tør nesten sverge på at jeg hørte naboen dunke i veggen nå nettopp, da jeg stod i dusjen og sang Fergie sin "glamorous" med Dove sin agurksåpe som mikrofon. Herregud, jeg kan virkelig ikke synge.

Herregud, jeg kan virkelig ikke trene heller. Ante ikke at jeg var i  dårlig form. I dag var jeg først på en cardio express-time (løpe intervall i sal) og deretter på en shape-time. Styrke. Nå ligger jeg som et slakt, orker nesten ikke løfte armene. Men det er en bra ting, I guess.

Verden hadde forresten vært et bedre sted om folk sluttet å prompe på gruppetreninger. Ta situps hjemme i stedet, hvis magen ikke tåler det. 

Scramble eggs og salmalaks til kveldsmat, nam nam! 

TID TIL OVERS

Åh, jeg har virkelig søvnproblemer om dagen! Alt for mye å tenke på. I natt sovnet jeg ikke før i 5-tiden, og jeg måtte legge meg med hodet i fotenden med hele kroppen oppå hotellputa før jeg endelig fikk sove. Så sikkert ut som en klovn.

Flaks at jeg måtte tidlig opp og gjøre ærender i dag, så får jeg forhåpentligvis sove ganske tidlig i kveld. Etter noen beinharde timer på Elixia - for dit skal jeg nemlig snart.

Men akkurat nå unner jeg meg en time hvor jeg fortrenger at jeg skal på trening. Rumpa kjennes tung ut i dag, og jeg vil egentlig bare sitte her og spise sushi og lese om New York.

Julekalenderen til bloggen er endelig i hus, og varene fra Bloppis er allerede på vei ut til dere i posten! Ikke glem å sjekke ut bloppisen vår, idaogmaria.bloppis.no Mye av det fine er allerede solgt, men vi skal prøve å legge inn nye ting hele tiden.

Nei, nå må jeg skynde meg å nyte at jeg ikke er på trening før jeg skal på trening!

BLOPPIS IN THE MAKING

Wohooo, Maria og jeg har endelig tatt oss sammen og laget vår helt egen Bloppis. Så nå kan dere kjøpe klær, vesker, sko mm av oss på idaogmaria.bloppis.no.

Det tok litt mer tid enn forventet å legge ut alt, så det kommer mer. Håper dere finner noe dere liker, sånn at vi får litt bedre plass i klesskapet :D

Alle burde opprette sin egen Bloppis! Miljøvennlig og faktisk ganske gøy. Dessuten trenger man ikke ha like dårlig samvittighet hvis man kjøper en kjole for engangsbruk, noe jeg vet at to her i huset gjør ganske ofte... GOOOO Bloppis!

Har du din egen Bloppis? Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet! 

OMG, I BELIEVE I CAN FLY

Noen ganger føler jeg at livet står stille. Og at det er min egen feil. Det blir litt sånn; jaja, da har enda en uke gått uten at jeg ble gift eller fikk kjøpt meg hus. En hel uke. Hva har jeg gjort? Hva har jeg oppnådd? Hva har jeg spist, hva har jeg drukket, hva har jeg følt, hva har jeg ledd av, har jeg grått? Hva har jeg lært? 

En hel uke er ganske mye tid av livet man ikke får tilbake. Den bør ha gjort inntrykk på en eller annen måte, eller lært meg noe. Kanskje det bare er god gammeldags rastløshet, men jeg føler jeg må ta litt ansvar. Flytte, reise, puste.

Misforstå meg rett. Jeg elsker livet mitt, det gjør jeg virkelig. Men kanskje mest av alt for friheten og alle mulighetene jeg har. Jeg bare utnytter det ikke.

Dette blir jo bare dummere og dummere desto mer jeg skriver, jeg tviler på at noen forstår hva jeg egentlig prøver å få fram. Ok, hør da; bla gjennom bildene på iPhonen din fra den siste uken, og spør deg selv om du kunne utnyttet den bedre. Jeg har handlet, spist sushi og klappet katten min - når jeg egentlig kunne vært ute i verden og levd.

Kanskje det er en "sykdom"? Med en gang ting blir litt for trygt og godt, føler jeg at jeg må flakse med vingene. Mye vil ha mer, er det ikke noe som heter det? Alt er liksom på stell. Jeg har en familie jeg kan regne med og mere til, jeg har venner som stiller opp når som helst, jeg har en leilighet jeg kan gjemme meg i, jeg er trygg økonomisk... Hva mer kan man egentlig be om? Et eventyr?

Herregud, jeg kommer til å bli igjen i New York, jeg.

PS. Tuuuusen takk for så mange gode New York-tips, forresten! Dere er de beste. Gleder meg bare mer og mer for hvert tips jeg leser! 

ARNIE SAYS ITS COLD OUTSIDE

Hello! Da er oppholdet i Tønsberg nok en gang over, og jeg forlater huset ved skogen til fordel for bygården på Frogner. Og akkurat nå føles det godt. Selv om jeg elsker å være hjemme, er det ingenting som er feil ved å høre trikken suse forbi i det fjerne, og å kunne løpe bort til Bogstadveien på 30 sekunder hvis noe mangler i kjøleskapet - eller i klesskapet.

Møter og festligheter venter, i morgen skal jeg blant annet begynne å forberede julekalenderen til bloggen. Dessuten har samboeren og jeg snakket om å lage en Bloppis (salgsblogg), etter oppfordring fra dere lesere. Vi har  mye klær, og det begynner å bli et irritasjonsmoment at vi ikke kan lukke skapdørene våre. Så hvis det kan glede både dere og oss, så er det jo ikke noe som er bedre enn det!

Er det fremdeles stemning for bloppis? 

Nå kjører jeg til Oslo! Tjoheii!

DET VAR EN GANG...

... Tre norske grundere som så seg mektig lei av utenlandske aktører som tjener grovt på barberhøvler og tilhørende blader. De tok derfor saken i egne hender, og designet Mrazor of Norway, det eneste norske barberhøvel brandet i Norge.

Tanken bak Mrazor er:

- å være folkets barberhøvel

- til enhver tid å koste halvparten av tilsvarende produkter i butikk

-  kunden står i fokus, åpen kommunikasjon fra de tre grunderne selv

- å være miljøvennlig

Jeg har testet Mrazor sin barberhøvel for kvinner, og vil beskrive den slik: 

- Enkelt design

- God å bruke

- Behagelig grep

- Høy kvalitet

- Svært lav pris 

Hallo, har dere egentlig vært i butikken og sett hva det koster å holde seg hårløs nå til dags? Det er virkelig svindyrt. Og i mange bransjer vil jeg si meg enig i at; man får hva man betaler for - men ikke her. Nå har jeg testet mange nok barberhøvler til å vite hva som er bra saker, og hva som ikke er det. Mrazor er billig - og bra.

For å forklare konseptet til Mrazor på en enkel måte: 

- Du bestiller en startpakke.

- Du mottar startpakken.

- Hver 3. måned mottar du nye blader til barberhøvelen din i posten.

Med andre ord; du slipper ikke bare å betale dyre dommer for nye blader; du slipper å huske på det når du er i butikken og handler også.

For kvinner: bestill startpakken for 49 kroner (+ porto) her.

For menn: bestill startpakken for 49 kroner (+ porto) her.

For par: bestill startpakken for 79 kroner (+ porto) her.

GENIALT! Hvis dere i likhet med meg heier på disse norske grunderne som vil servere oss lave priser og gode barberhøvler; lik dem på Facebook HER.

// Reklamebasert innlegg

SPEIL, SPEIL I TAKET DER

Soundtrack in bed: 

♥ Small Change Girl - Asaf Avidan & The Mojos

♥ One Day / Reckoning song - Asaf Avidan & The Mojos

♥ Diamonds - Rihanna

♥ Meds - Placebo

♥ Give Me One Reason - Tracy Chapman

♥ Youth - Daughter

♥ Ride - Lana Del Rey

♥ Don't Judge Me - Chris Brown 

♥ Dråben - Seigmen

Når det er sagt, så vil jeg ikke anbefale noen å skaffe seg speil over sengen - ever. Man blir liggende våken og se på seg selv fra alle mulige vinkler, og når man er ferdig med å kikke, får man ikke sove fordi man har sett så mye man ikke liker. Sikkert en hit for menn, men for jenter med jentehjerne? Not so much.

God natt, mine skatter!

NEW YORK, HERE I COME

New York-billetter i boks! Ææææ, jeg er så happyface. Jeg har aldri vært der før, men lært meg å elske byen likevel. Nå gleder jeg meg så vanvittig mye til å oppleve den på egenhånd, og ikke gjennom TV-serier og den slags.

Jeg vet at byen er så mye mer enn gule taxier, Times Square og frihetsgudinnen, og jeg gleder meg til å dykke ned i Manhattan-paradiset, og utforske alt det har å tilby av små butikker, restauranter og hyggelige gater. 

Reiser i slutten av januar med min kjære mamma, så vi har heldigvis god tid til å researche på alt vi vil se og oppleve. Skal være der i en uke, noe sier meg at det ikke er nok!

Men æææ, så glad jeg er! Har drømt om dette lenge. Hva er DITT beste New York-tips? Hvis du har vært der. Tar i mot alt med stor takk. 

BOOKING TICKETS...

Lever livets glade dager i Tønsberg, fremdeles. Jeg vet ikke om det bare er i hodet mitt, men det føles som om julestemningen kommer først til Tønsberg. Kulde og juletrær er kaldt og truende i Oslo, mens i Tønsberg er det helt gull.

I dag har jeg vært på brygga og spist med Benjamin, og nå er det kosekveld med mine to små kusiner på besøk.

Nå skal jeg logge meg av her og bestille en TUR! En tur jeg har drømt om lenge, og noe litt annerledes enn alle disse sole-og-bade-feriene. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg ikke har gjort det før. ÆÆÆÆ, gledesrus!!! 

VARME TANKER

... Og vips, så var jeg hjemme i Tønsberg igjen! Pappa var tilfeldigvis i byen, så Bella og jeg ble med på roadtrip hjem. Her er det stille og rolig, nesten så rolig at det kiler i tærne etter å gjøre noe. Men det er sånn det skal være.

Resten av familien har vært ute på eventyr i kveld, så pappa og jeg har laget hjemmelaget pizza (verdens beste) og sett på TV. Skikkelig guttekveld! Prikken over i'en er at vi har samme håpløse humor 

Varme tanker går til deg som i kveld...

... har vonde føtter pågrunn av de høye skoene.

... Betaler 134 kroner per drink og 600 kroner for en helt OK flaske med hvitvin.

... Taster inn PIN-koden din når det står "totalbeløp".

... Skriver navnet til gutten du liker på Facebook-statusen din i stedet for i søkefeltet.

... Sender 18 SMS med skrivefeil til han som dumpet deg forrige helg. 

... Er overbevist om at bartenderen flørter med deg - og bare deg.

... Glemmer igjen lommeboken i en taxi.

... Revner strømpebuksa på dansegulvet.

... Krabber hjem.

... Stjeler med deg gateskilt og morsomme ting fra naboene hjem.

... Blir gravid.

... Dør. 

Lenge leve hvite helger! God natt : )

SLIK LAGER JEG DONUT

Får så innmari mange spørsmål om hvordan jeg lager donut-frisyren, så jeg har laget en liten video for å vise hvilken metode jeg bruker. Finnes mange måter å gjøre det på, jeg har bare prøvd meg fram for å finne ut hva jeg får til, og ikke minst hva som funker med min hårlengde.

Dette trenger du:

* Hårstrikk og hårspenner, gjerne i en farge som passer ditt eget hår. Jeg er gyldenblond, og bruker derfor en beige hårstrikk og gullspenner. Kjøper som regel på Bik Bok, der har de 3 for 2.

* En god hårbørste. Jeg bruker en hårbørste som er ment for extensions.

* Selve donut'en. De finnes i flere farger og størrelser. Har du langt, blondt hår, velger du en blond og litt større. Har du kort, brunt hår, velger du en mørk og litt mindre. Sier seg selv.

* Hårspray. Jeg bruker den på bildet (Bed Head) fordi den holder godt og lukter himmelsk, kjøpt i frisørsalong.

Hadde sånn cirka 5 minutter på meg i dag morges, så ble litt slurvete. Men på videoen ser dere cirka hvordan jeg gjør det. Her er en liten smørbrødliste:

♥ Sørg for at håret er glattet ut og børstet.

♥ Lag en høy hestehale mens du "står på hodet".

♥ Tre donut'en på hestehalen.

♥ Start foran, med å legge håret rundt donut'en (dette ser finere ut enn når man legger alt håret over donuten samtidig, som en palme)

 Fortsett hele veien rundt, og fest med spenner.

♥ Spray godt.  

Håper det var til hjelp, lykke til!

BESTEVENNER

Jeg elsker ekte bilder. Av meg finnes det sikkert hundrevis av oppstilte bilder, med hodet på skakke, armen i siden og en liten antydning til trutmunn. Men bilder hvor jeg er meg selv, ler av fulle lunger og glemte å sminke meg? Ikke så innmari mange.

Da Idabestis og jeg var i Estland ble vi kjent med Marthine, og hun tok noen veldig fine bilder av oss på en strand hvor vi var for å spise lunsj. Bildene sier alt om oss, må bare dele dem med dere! Sjekk nettsiden til Marthine her.

Likte dere bildene? De skal fremkalles, det er helt sikkert ♥ 

MÅ HA DEM, BARE MÅ HA DEM

For en måneds tid siden jublet jeg fordi jeg hadde funnet den perfekte nyttårskjolen. Og jeg hadde vel egentlig det, problemet var bare at jeg likte den så godt at jeg brukte den en hel helg i Warszawa. Med andre ord, så er den oppbrukt. I kveld har jeg surfet rundt etter nye alternaltiver, og jeg endte opp med tre nyttårskjoler. Jeg kan umulig klare å bruke opp tre kjoler før nyttårsaften!

Er det ett plagg jeg aldri får nok av, så er det paljettkjoler med lange armer. Sjeldent jeg finner de perfekte, så når jeg først gjør det, kan Herr Visa bare droppe å protestere.

Her er de tre herlighetene som nå er på vei hjem til meg;

♥ Tick Seq dress fra Just Female. Fikk den egentlig i gave av min kjære Kjetil her om dagen, men størrelsen passet ikke og den ble derfor returnert. Men jeg likte den så godt at jeg må ha den likevel, armene på den er utrolig kule, selv om det ikke kommer godt nok fram på bildene. Kjøpes her

♥ Jennifer Dress. Den i midten, min favoritt! Alt jeg ser etter i en paljettkjole, noe litt annerledes enn alle de andre. Og for en nydelig rygg på den! Kjøpes her

♥ Sparkel dress fra Second Female. Da jeg var på butikkåpning i Fredrikstad i går så jeg kjolen live, og den var stunning. I dette innlegget ser dere den på den vakre damen ved min side. Kjøpes her

//Adlinks

GOOD NEWS

God dag, kjære lesere! I dag har jeg gjort unna kontorarbeid og mails i lange baner. Nå er det lunsjtid, og tid for å blogge og oppdatere seg på nyheter. Denne verdenen blir bare sykere og sykere, blir den ikke?

Som overskriften tilsier har jeg GODE NYHETER til dere! Julekalenderen er på plass, så nå blir det julekalender her på bloggen i hele desember! :D Giveaways hver eeeneste dag, hurra! Julekalenderen kommer til å være sponset av ArtDeco (makeup), så dere kan jo bare glede dere 

UGG, UGG

Going to bed. Vil bare vise dere mitt nyeste, og svært så comfortable innkjøp fra Støy. Tøfler fra Ugg! Jeg hoppet inn i dem med det samme jeg kom hjem, og jeg skal love dere de tar godt vare på føttene mine.

Nå kan vinteren bare komme for fullt, jeg er bevæpnet. God natt, alle søte! : )

Ikke bry dere om Bella. Hun sitter og nistirrer på meg hele tiden, og nå nistirrer hun på de nye tøflene. Tror hun føler seg truet av dem...

ROADTRIP + STØY

Jeg angrer ikke på min lille hverdags-spontanitet. Å være med Kjetil er alltid like hyggelig, og en skikkelig roadtrip minnet meg om den gangen jeg flyttet til Oslo for tja... 3 år siden? Han kjørte meg både øst og vest for å få tak i ting til leiligheten, og en dag var det så varmt at vi må ha fått solstikk, for vi kjørte til Smart Club for å kjøpe oss gummibåt. Med motor....

Uansett. Har hatt en superkoselig kveld, og fikk også feiret 2 årsdagen til klesbutikken Støy i Fredrikstad. Acne, Wang, Second Female... Hadde det ikke vært for shoppingen tidligere på dagen, hadde jeg nok ikke greid å styre meg. Men det klarte jeg sånn halvveis.

Happy birthday, Støy!

VÆR LITT SPONTAN, A

Når det er vinter og mørkt, er jeg verdens minst spontane person. Det mest spontane jeg gjør er å hente noe i kjøleskapet midt i en episode av Nip/Tuck, liksom.

Det var kanskje litt å overdrive. Men jeg ser helst at ingen ringer meg og utfordrer de dovne planene mine for resten av kvelden.

Gjett hvem som nettopp ringte meg, tjue minutter etter at jeg kom hjem fra tidenes shoppingrunde. Kjetil. Ida! Vi kjører til Fredrikstad for å feire 2-årsdagen til en sykt bra klesbutikk! Herrigud. Katta mi har fått kreft og naboen må låne dusjen, sa jeg unnskyldende.

Nei, jeg sa ikke det. For jeg hadde jo nettopp vært med Kjetil, og dessuten hater jeg meg selv for at jeg går hjem og sørger over vinteren når dagen er over. Så jeg bare; wohoo, partii! Så nå skal jeg altså på butikkfest - eller noe sånt. I Fredrikstad. Det bør være en sabla fin butikk!

I min nye Rihanna-topp fra BikBok. Jeg trodde man skulle få kroppen til Rihanna av å ta den på seg, men det fikk jeg ikke. Så må visst ha noe over den... 

SHOP TIL YOU DROP

Skal bare en liten tur innom Tatler for å få meg noen gode, varme gensere. Skal bare en liten tur innom Bik Bok fordi jeg hørte om noen sykt kule topper de skulle få inn der. Skal bare en liten tur innom jobben til Kjetil og se om jeg kan gjøre noen kupp.

Og vips, så var stua plutselig full av nye klær. Jeg har ikke plass til alt sammen i skapet, en gang. Og vet dere hva. Jeg har fem gigantiske skap og en kommode i leiligheten.

Åh, det er så deilig med nye klær! Det er lov til å ha et shoppingproblem en gang i blant, jeg har det jo nesten aldri. Og når det bare er en gang i blant, så kalles det vel strengt talt ikke et problem.

Får vise dere alt senere! Nå skal beina få vile litt mens jeg spiser meg stappmett på sushi.

BITE ME

En sånn karuselldag. Jobbe litt, løpe i et møte, spise et eller annet bare så kroppen har energi til å jobbe litt mer før et nytt møte. Snart er arbeidsdagen over, og da skal jeg spise sushi og gå på shopping med meg selv. Elsker å være med meg selv.

Liker dere smykket og genseren, forresten? Min BFF Bacardi jobber hos Storheil Agenturer, og de har vareprøvesalg om dagen. Kan tenke meg det er kaos der, ettersom Second Female og Just Female selges for lommerusk. På kveldstid ringte det på døren, og der stod Bacardi, julenissen selv, med klær og smykker til meg! Noen ganger velger man bare riktig venner. Hvis dere vil kapre noen skatter på vareprøvesalget kan dere sjekke ut på Face her.

FORDI JEG FORTJENER DET

Hipp hipp hurra! Jeg har endelig fått meg salattørker, og det må jo feires med en hjemmelaget salat. Jeg bruker kjøkkenet alt for sjeldent - når man er alene er det både enklere og billigere å svinge innom en sushisjappe på vei hjem.

Men, ja. Salat ble det! Med honningsøte cherrytomater, svidd bacon, ostehøvel-skjært agurk og gresk dressing. Og hallo! Fetaost. Jeg elsker jo ost, så det er helt sprøtt at jeg aldri har smakt fetaost i hele mitt liv. Smakte det for første gang da jeg var i Tallinn, og nå er jeg hekta.

Salaten skal spises, og så sluker jeg et par episoder med Nip/Tuck i samme slengen. Natten kan ikke bli alt for lang i dag, for i morgen skal jeg tidlig opp i et par møter. Og så skal jeg shoppe - fordi jeg fortjener det.

FASHION FOR NAILS

Noe sier meg at dere er smålei av å bli servert bilder av min franske manikyr hver eneste måned. Jeg er kjempepysete når det gjelder å leke med neglene, og har vel hatt fransk manikyr uten stans i... 3-4 år?

Men nå har jeg altså utforsket "neglemoten" litt mer, hos Neglhuset har de jo alt en kan tenke seg i sin villeste fantasi - av farger, lakker, paljetter, klistremerker og you name it. Ingen grenser for hva slags negler man kan ha, tydligvis!

Akkurat nå er visst "gelish"-negler det hotteste på markedet - en supersterk lakk som holder i 3 uker. Neglhuset har tilbud på gelish-negler med farge for 450 kroner. 

Besøk dem på Facebook her, og ring eller send sms til 458 33 166 for booking! 

Her ser dere noen av variantene

Å snoke i skuffene på Neglhuset er som å være i en godteributikk! Så utrolig mye fint og rart. Jeg vurderer å pynte neglene litt ekstra før jul, selv om jeg aldri blir lei av den franske manikyren min. En rød gelish kanskje?

//Reklame for Neglhuset

MANDAGSSTEMNING

5 ting jeg hater i dag

* Mørket. Jeg mener - sola går ned før den står opp, det var akkurat som om kveldsmørket la seg over Oslo før jeg var ferdig med å spise frokost i dag. Og jeg stod opp klokken ni.

* Karl Johan. Jeg hadde et par ærend i Karl Johan tidligere i dag, og jeg bare hater den gata. Det virker som om turister og nyinnflyttede (been there) tror at Karl Johan er Oslo, så derfor går de der alle sammen. Sakte. Og skravler. Slipp meg forbi!

* Trikken. Er dere klar over hvor kort livet er? Jeg føler en håpløs rastløshet når jeg står og venter på en trikk som aldri kommer. Og den eneste grunnen til at jeg tar trikk i det hele tatt, er fordi de som eide meg før jeg fylte 18 år ikke liker at jeg bruker så mye penger - på taxi for eksempel.

* Regninger. Eneste grunnen til at jeg blogger nå, er fordi jeg syns det er så sykt stress å logge inn i nettbanken og bruke penger på kjedelige ting. Som boten jeg fikk på toget da jeg skulle hjem fra Tønsberg forrige uke. Billettautomaten funket ikke, så jeg satt klar med kortet for å kjøpe billett på toget, men av en eller annen merkelig grunn fikk jeg en bot på 900 kroner i stedet - pluss et to sider langt brev i svar på klagen jeg sendte, etter å ha blitt kjeftet huden full på et fullt tog.

* NSB. Dere fortjener ikke flere ord. Alt jeg har å si er: nei til kollektiv transport!

Det er helt greit å hate litt på en mandag. Hva hater du i dag? 

TERNINGKAST 6

Jeg har testet barberhøvelen. Ikke en barberhøvel, men barberhøvelen. Darco Shai er verdens første barberhøvel med 6 blader. Den har også et bøyelig barberhode, som gjør at det er enkelt å barbere - hvor enn håret skal bort.

I love it. Den var så enkel og god å barbere med at jeg var hårløs på to minutter og tjueni sekunder - vanligvis står jeg i år og dag og kløner med leggene. Dette er faktisk den beste høvelen jeg har brukt, og jeg ser fram til at den skal gjøre sommeren min litt enklere. For ikke å snakke om julebordsesongen! Enn så lenge avstår jeg fra smertefull voksing...

Dere er, i likhet med meg, så heldige at dere kan få prøve den gratis. For å få den tilsendt i posten, gå inn HER og fyll ut.

Altså hvis noen prøver den og er misfornøyd, skal jeg la være å barbere meg i et helt år. For jeg tipper alle kommer til å elske den!

KONKURRANSE: vinn et årsforbruk av Darco Shai, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet :-)

//Reklamebasert innlegg

MAGAZINE SUNDAY

Jeg leser sjeldent magasiner. Er ikke spesielt opptatt av mote, og dessuten føler jeg at mange av kvinnebladene til tider er mer kjøpt og betalt enn de mest snuskete rosabloggerne.

Men det finnes unntak. I omtrent 2 år har jeg lest Woman. Først og fremst fordi jeg syns innholdet er varierende og givende (en sjeldenhet nå til dags), men også fordi det er så lett tilgjengelig. Dumper ned i postkassen hver måned.

Jeg syns det er fantastisk å ligge brettet utover sofaen på en lat søndag og lese Woman. Det er et blad som tillater deg å gjøre nettopp det, uten å føle at du må løpe maraton til nærmeste high fashion store og svi av en halv million på en stygg hatt.

Tvert i mot. Det går i å like deg selv. Sette pris på det du har. Gutta gir deg svar på det du ikke tør å spørre om. Nyttige tips og smånips som krydrer hverdagen. Me like! 

Hvis du vil ha tilsendt Woman i postkassen i 3 måneder, kan du melde deg inn HER. Det koster deg 149 kroner, og i tillegg får du tilsendt en ansiktskrem fra BareMinerals til en verdi av 479,-. Gratis! 

//Reklame for Woman 

TURISTMODUS ALA ESTLAND

I går hadde vi fått litt massasjeolje-overdose, så hele pressegruppen bevegde seg ut i frisk luft for å oppleve gamlebyen i Tallinn. Ettersom alle spaene vi hadde besøkt lå på strender og litt for seg selv, ble jeg veldig overrasket over hvor flott det var. Jeg ante ikke at Tallinn var en så fin by, så der møtte jeg mine egne fordommer i døra.

Vi fikk en guidet tur rundt i byen, og fikk med oss både historie og tradisjoner. Og for en julestemning! Følte nesten at jeg var med i en Disney-film til tider - men det er kanskje ikke rart når innkasterne utenfor restauranter er utkledd som riddere.

Har noen av dere vært i Estland før? Eller har dere lyst å dra? Nå har jeg i hvertfall mange gode spatips i baklommen, så bare å spørre om dere skulle trenge råd. Tusen takk til Chills som sendte meg avgårde for å teste ut spa i utlandet, det var en deilig jobb skal jeg si dere! Og takk til de fantastiske menneskene i Estland som passet så godt på oss. Har hatt en kjempefin tur 

Nå er det heimat til Tønsberg for å nyte helgen. I det siste har det virkelig fristet mer å krølle seg sammen i sofakroken med mor og far, enn å krabbe barbeint hjem fra byen klokken tre.

EATEN BY FISH

Gårsdagen og natten tilbragte vi på Viimsi Spa. Vi har vært på så mange spa at jeg ikke har mulighet til å få med alle, men Viimsi var det stedet hvor jeg trivdes best.

Ida og jeg delte en kjempefin suite med boblebad og stor balkong, og vi hadde verdens beste søvn i den myke hotellsengen. Viimsi tilbyr alt en kan tenke seg innenfor spa og medisinske behandlinger. De har til og med plastisk kirurgi på huset!

Minus for dårlig service i hotellets restaurant, men maten var så god at det ble glemt - da maten omsider kom, litt hulter i bulter.

Vi var så heldige og få teste fiskespa! For å være helt ærlig ble jeg helt forskrekket da jeg fikk vite at det var behandlingen vi skulle få, og hadde mest lyst til å trekke meg. Fisker som spiser død hud av føttene mine?!

Etter litt hyling og skriking, gikk fiskebehandlingen som smurt. Det kilte som bare det, så klart vi lo under hele behandlingen. Men latter er vel spa for sjelen?

I tillegg til å bli spist på av fisker, fikk vi deilig fotmassasje og parafinbehandling på hendene av en supersøt dame!

Hotellet ligger cirka 20 minutter utenfor Tallinn sentrum, og er ekstremt barnevennlig. Jeg har egentlig ikke noe godt svar på hvorfor jeg likte meg aller best på Viimsi, men jeg følte at det var der jeg slappet mest av. Og det er vel det viktigste?

VIHULA MANOR COUNTRY CLUB

Under spa-oppholdet i Tallinn besøkte vi Vihula Manor Country Club. Definitivt det mest luksuriøse spahotellet vi så. En helt ubeskrivelig atmosfære, med små dammer og broer utenfor soveromsvinduet. Maten var helt fantastisk her, det var rett og slett en svært høy standard på alt. Dette er stedet for et forelsket par på rømmen fra hverdag og mas.

I tillegg til spa og mat, tilbyr Vihula Manor historie og tradisjoner på rekke og rad. De har til og med sitt eget Vodka-museum. Hva med en Vodka-smaking for den tørste?

For priser og mer info kan dere sjekke nettsiden deres, alt kommer an på sesonger og datoer.

PARADISE IN TALLINN

Jeg liker å reise. Jeg liker å være på spa. Jeg liker å spise god mat. Jeg liker å drikke god vin. Jeg liker å være med gode venner. Og jeg liker å bli kjent med nye mennesker. Så med andre ord, er jeg i syvende himmel i disse dager.

Tallinn har tatt i mot oss med åpne armer, og vi har hatt to fantastiske dager så langt. I går sjekket vi inn på Laulasmaa spahotell. Det ligger en liten kjøretur fra sentrum, og finner sted på en nydelig strand. Solnedgangen var veldig romantisk, ikke rart de holder mange bryllup der.

Den fine stranden som hotellet ligger på.

Suiten på hotellet.

Laulasmaa har mye å tilby både i beautysalongen og spaavdelingen. Lykke kan kjøpes!

Restauranten på hotellet heter "Wicca", og der ble det mat og vin i lange baner. Mye av maten var ganske sær, så det var bare å manne seg opp og smake på alt. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! Dessuten fikk jeg den beste strawberry daquiri'en jeg noen gang har smakt. Nam.

Klar for nytt hotell og nye opplevelser, håper alt er bra med dere der hjemme!

TO LØVER

Hello fra Tønsberg! I dag har Bella vært hos frisøren og klipt seg kort. Det er like gøy hver gang, Bella elsker det! Hun blir som en gal kattunge hver gang hun er nyklipt, og finner plutselig ut at hun er i full stand til å hoppe rundt som en loppe.

Akkurat nå er vi hos mormor og morfar, som skal passe Bellis mens jeg er på spa i Tallinn. Her storkoser hun seg, mistenker at hun er litt bortskjemt når hun er på besøk.

Jeg skulle egentlig vært hjemme i Oslo og pakket ferdig kofferten min nå, men hjemreisen er blitt litt forsinket ettersom lillebror hadde oppkjøring i dag. Så nå har han LAPPEN! Det må vi ut og feire. Jeg har allerede ønsket meg klippekort på kjøring og henting i Oslo til jul, haha.

Se på den lille løven min! Pelsen på hodet og beina er der selvfølgelig fortsatt, men selve kroppen er ganske så kortklipt. Babyhud!

PS. Jaa jaa, jeg vet at jeg ser ut som en løve også. Fordelen med å være med familien er at jeg slipper å bruke tid på glattetanga.

BRUKBAR TIL NOE

Slitne jenter kan alltids brukes til noe. Til å teste ut spa, for eksempel. Det har jobben min heldigvis skjønt, og jeg skal tilbringe den kommende uken på spa i Tallinn. Skal teste ut flere forskjellige spa resorts, og jeg gleder meg virkelig til å bare slappe av. Tar med meg Idabestis - og dere. Dere har jo alltid tonnevis med spørsmål når jeg er ute og reiser, så nå får dere gleden av masse spatips i Tallinn! Det koster jo ingenting å dra til Estland, og jeg tipper de kan spa der i landet.

Nå må jeg skynde meg å sovne, skal tidlig opp og prøve å få tak i en frisørtime til Bella. Hun elsker å spoone om nettene, men jeg nekter å våkne opp med hår på tunga èn eneste natt til. Nattinatt!

BITCH MODE ON

Jeg er hjemme i Tønsberg hos mamma og pappa. Var utslitt, og ville hjem. Vet dere hva, jeg trodde jeg var lei av alle mennesker. Jeg tenkte; å nei, nå må jeg sperre meg inne resten av livet og leve i fred og ro med meg selv, for jeg er så lei av alle.

Lei av folk som klager, lei av folk som smitter negativ energi videre. Lei av folk som krever ting, krever oppmerksomhet, krever tjenester. Lei av folk som ber meg gjøre ting, forteller meg hva de syns om ting, forteller meg uinteressante ting om livet sitt.

Bitch please. 

Men så innser jeg at det er meg selv jeg er lei av. Seriøst. Jeg er jo hun som egentlig har så mye bein i nesa at jeg vurderer en nose job. Jeg sier jo alltid i fra. Jeg er jo streng og nådeløs - men snill.

I det siste har jeg bare sittet med åpen munn og nikket samtykkende når folk klager. Jeg har sagt ja til ting jeg ikke vil gjøre, jeg setter ikke ned foten når jeg ikke orker å høre på, være med, stille opp.

Man skal ikke være for snill. Man skal si nei, man skal si i fra, og man skal sette ned foten hele tiden. Jeg vet ikke hva som har gjort meg så svak og medgjørlig, kanskje det er fordi jeg er sliten. Men nå har jeg i hvert fall tatt et oppgjør med meg selv, og jeg har helt klart skrudd på bitch mode igjen.

Det handler ikke om å være slem mot andre. Eller om å være vanskelig bare for å være vanskelig. Handler bare om å trives med seg selv, med livet sitt og med de valgene man gjør. Og det gjør jeg definitivt best når jeg står opp for meg selv.

LER MEG I LIVE

Takk til Erle som sendte meg denne fantastiske videosnutten! Latter gir meg overskudd, så nå har jeg energi til å gå på butikken og hamstre alt jeg trenger for å kose meg denne fredagskvelden  Hva skulle jeg gjort uten dere lesere, hæ...

BABY BABY

Jeg trodde jeg visste hva sliten var, men jeg har tydligvis ikke hilst på sliten før i dag. Etter det aldri så lille Vodka-partyet i går, var jeg livredd for å forsove meg til dagens viktige gjøremål.

Så jeg slumret fra klokken seks til klokken var åtte, og så løp jeg ut i Oslos gater (på alt for høye sko) for å være lekkerbisk foran kamera. Som vi alle vet er det langt i fra min favoritthobby, jeg skjønner meg rett og slett ikke på alle som har hundrevis av halvproffe "modellbilder" av seg selv på Facebook. Å ta bilder av meg selv er nada problemo, men med det samme jeg står foran en fotograf, får jeg pinne i ræva og kronisk jøgler-glis.

Vel vel. Med gode mennesker, positiv energi og flinke fagfolk rundt seg, kommer man et godt stykke på vei. Så jeg har storkost meg i dag, til tross for en kraftig hangover.

Som jeg nevnte for dere for noen dager siden, så jobber jeg med et kjempegøy prosjekt om dagen. Det har med et magasin å gjøre, og dere blir selvfølgelig inkludert ASAP, når alt er på plass : ) Her er en liten bildekarusell fra dagen. Den kan dere se på mens jeg tar magaplask ned i sofaen.

VODKA UNIQUE

Party arrangert av Vodka. Skal vi kalle det en drøm eller et mareritt? Ladies and gentlemen, jeg gir dere: Vodka Unique Limited Edition launch party!

Takker Cornelia, Jon og Anette for en fin kveld 

HVER DAG ER EN...

... Fest? Jeg skal i hvert fall på fest igjen, så denne uken er i hvert fall en fest. I dag som i går skal jeg slå rekorder i å være tidlig hjemme, for jeg skal opp sånn sinnsykt tidlig i morgen. Og i morgen er en viktig dag, jeg må se ren og pen ut - vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være etter en fuktig kveld?

Jeg eier jo kun svarte klær, så i dag kjøpte jeg en hvit/beige (!) kåpe på Zara. Føler meg absolutt ikke vel, jeg elsker svart. Men jeg skal på Vodka-fest, så jeg regner med at selvtilliten sniker seg innpå raskt.

WHIP MY HAIR

Hadde du ikke visst det, ville du ikke gjetta det. At jeg har vært hos Ruhs og freshet opp med nye HairTalk extensions. Verdens beste frisør Merethe har nok en gang svingt tryllestaven over hodet mitt, og fått det til å se ut som mitt eget hår.

Denne gangen har vi forresten satt i mindre hår, for det blir jo bare mer og lengre hår på hodet mitt hele tiden. Det fantastiske er at HairTalk er så skånsomt at ditt eget hår får vokse i fred og ro, i motsetning til veldig mange andre typer extensions.

Når vi først snakker om extensions, må jeg bare få lov til å si en ting. Extensions er ikke til for at du med kort hår skal få langt hår (etter MIN mening). Det er til for at du skal få litt mer. Litt mer lengde og litt mer fylde. Dere som har gjort noe så dristig som å klippe dere kort - og deretter angret, bør heller kjøpe dere en fin lue. For kort hår og lange extensions under... Trenger jeg å si mer om det? 

//Jeg er sponset av Ruhs, by the way

lammæ taræ me te byen min

I dag har jeg skrevet historie i å være tidlig hjemme fra fest. Men jobbfest er noe annet enn vanlig fest. Det lønner seg liksom på ingen måte å bruke BH'en som briller, og løpe opp på scenen og rappe litt god gammeldags D-12. Blue and yellow purple pills!

Jada. Men det var veldig trivelig å se igjen de glade menneskene i Region Stavanger. Det var litt av et arrangement de hadde stelt i stand på Ekebergrestauranten. Åpen bar, nydelig fingermat og fin musikk.
Og plutselig fikk jeg overrekt en konvolutt... Husker dere at vi fikk helikoptertur opp til Prekestolen da vi var i Stavanger sist? Vel, i konvolutten lå en invitasjon. Jeg skal tilbake til Stavanger, og denne gangen skal jeg GÅ opp dit.
Noen av dere som har gått opp til Prekestolen før? iiik, jeg gleder meg sånn. 
Fra Ekebergrestauranten ser man hele Oslo. Kunne ikke gjøre annet enn å sette meg ved vinduet med et glass rødvin og bare se. Jeg elsker denne byen.

OSLO+STAVANGER

Noen ganger er det ikke så enkelt å ha tid til å leve - OG skrive om livet i tillegg. Føler jeg hopper innom her hele tiden for å fortelle at jeg har dårlig tid, og det er faen så uinteressant.

Kollegaene mine er på vei for å hente meg, vi skal på fest på Ekebergrestauranten, hvor Region Stavanger har stelt i stand event.

ALTSÅ. Det er onsdag, men når jobben sier at man må. Da må man. Hurra!

Fra og med i morgen lover (...) jeg å ha bedre tid til dere! Savner der sånn! PEACE!

CUZ MY CAT TOLD ME

Etter jobb i dag var jeg jævlig trøtt, og jeg kjente sommerfugler i magen over at jeg skulle hjem og slappe av. Men da jeg kom ut i frisk luft, ble det plutselig krig på himmelen. Og jeg, stakkars trøtte meg, måtte kjempe mot både vannpytter, snøslaps, regn og snøfnugg store som fjell på veien hjem. DET er ikke helt min humor. Jeg mener at det helt fint kan være vinter og jul uten rød julepynt og snø.

Så nå er jeg hjemme, da. Og jeg vet at det passer litt dårlig å innrømme det etter gårsdagens innlegg, men i dag ditchet jeg trening for å se på Nip/Tuck og spise pasta i sengen. Ååååh, jeg har ikke dårlig samvittighet en gang! Bella ligger her hun også, sur og bollete som vanlig - og hun sier at det er helt greit at jeg bare slækker i dag.

Nip/Tuck er som dere kanskje har skjønt mitt nye tidsfordriv. Jeg elsker å ha serier å se på, mye bedre enn filmer! For det varer liksom så lenge, og så har man noe å glede seg til på kjedelige kvelder. Ser serien på Netflix, som liksom skal være filmenes og TV-serienes "Spotify". Foreløpig syns jeg ikke det er særlig Spotify, for Spotify er bra. Netflix har for det meste gamle drittfilmer og noen få serier som er interessante å se på.

Har dere testet ut Netflix enda? Hva syns dere? Håper det blir bedre, ellers melder jeg meg ut når Nip/Tuck-eventyret er over!

4% AV DAGEN DIN

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har gitt opp å ta på meg løpejakka for å løpe en tur ute. Rumpa mi er både gul og blå etter at jeg sklei i en fargerik haug med høstblader forrige uke. Og snart kommer jo isen, og da sklir jeg jo bare jeg ser ut vinduet. Så nå skjer det bare oftere og oftere, at jeg ligger på gulvet i gangen (ref. tidligere innlegg) og jamrer meg fordi jeg skjønner at jeg MÅ trene. Lykken man føler når man er ferdig er det som får meg opp og ut.

Jeg trener på Elixia, og det er jeg veldig fornøyd med. Senterne er moderne og freshe, og utvalget av spennende gruppetimer er enormt. Jeg er stor fan av gruppetimer. Der slipper man å tenke. Man bare gjør som alle andre, og plutselig har man hoppet, løftet, bøyd og ristet seg i en hel time.

I samarbeid med Elixia ønsker jeg å informere dere om hvilke treningstilbud/medlemskap dere kan benytte dere av på deres sentere, så jeg har plukket ut tre forskjellige medlemskap som er i riktig målgruppe.

Elixia Active: det mest populære medlemskapet Elixia har. Medlemskapet gir deg faste medlemsfordeler og tilgang til ditt lokale Elixia-senter samt andre sentere i din region.

Inkludert: 2 PT-timer, frokost og mulighet til å pause medlemskapet.

Pris per mnd: 599,-

Elixia Student: et rimeligere medlemskap for student/ungdom. Du får fri tilgang til alle senterne i din region, og alle faste medlemsfordeler. Studentbevis må fremlegges ved henting av medlemskort.

Inkludert: 2 PT-timer, frokost og mulighet til å pause medlemskapet.

Pris per mnd: 499,-

Elixia Nordic Premium: perfekt for deg som ønsker å kunne trene på alle Elixia-senterne i hele Norden. I tillegg til de faste medlemsfordelene får du 1 helsetest og mulighet til å pause medlemskapet gratis i 4 mnd per år.

Inkludert: 2 PT-timer, helsetest, frokost og Premium pause.

Pris per mnd: 699,-

 

Besøk Elixia sin nettside her for å lese mer, og for å melde deg inn.

Opp av sofaen, ut og trene folkens! Og dere som allerede er medlem, men kanskje... Støttemedlem? Det gjelder dere også. Og det gjelder meg. Noen ganger kan det vanskeligste være å komme seg opp og ut - men som sagt: når man først har gjort det, sitter man igjen med en ubeskrivelig deilig følelse.

PS. En times trening utgjør 4% av dagen din.

//Reklamebasert innlegg

AY CAPTAIN

I går var jeg på Elsker for å se på Drag stand up. Det var over alle forventninger, det burde alle gjøre en fredagskveld! Jeg lo så jeg grein, og så trøstet jeg meg med Captain Morgan underveis. Ingen dømmer deg på et slikt sted, så du kan drikke så mye du vil. Problemene oppstår når man drar videre, men da kan man jo bare ro seg i land med litt vann og hamburgere.

Fantastisk kveld med fantastiske mennesker! Og selveste Jon er tilbake i byen etter mange uker med skjegg og hest på Farmen, så det var jo ekstra koselig!

Nå er det bare å manne seg opp, for i kveld står Party-Alias for tur. Verdens morsomste spill! Jeg taper alltid, men det er aldri min feil. Wish me luck!

INSPIRERT OG SLITEN

Jeg innbiller meg alltid at møter er det kjipeste i verden. Men noen møter er virkelig bare inspirerende til tusen, og det kribler nesten litt i magen når man er ferdig. I dag har jeg blant annet vært i et spennende møte med en ny samarbeidspartner til bloggen. Bare vent, dere kommer til å digge det!

Uff, nå skulle dere sett meg. Kom nettopp ramlende inn døren, og tretti sekunder senere var jeg iført morgenkåpe - og sokker... Skal ut og ha det gøy med venner i kveld, så skal bare kaste i meg sushi før jeg svinger ut av døren igjen.

Eller... Først roper speilbildet etter å dulles litt med - jeg går ikke ut i morgenkåpe og sokker, selv om mitt slitne hode kunne funnet på akkurat det i dag.

Denne typen blogging er det kjedeligste i verden, I know. Kafè og sushi... Ikke akkurat verdens mest givende lesning. Men heller det enn å være fraværende, tenker nå jeg. Elsker å blogge om dagen! I motsetning til tidligere.

Ønsker alle en super fredagskveld! Jeg skal på Drag show, og gleder meg maks.

CHAOS

Ja, jeg vet det er sånt vi har Instagram til, men jeg klarte ikke å la være. Satt for meg selv og leste denne om og om igjen, og bare; SÅ enig... Noe å tenke over!

Jeg heter forresten "idawu" på Instagram hvis dere vil følge meg der. En eller annen jævel rappet mitt navn. 

I JUST CAME TO SAY HELLO

Stikker bare innom og sier hei til dere før jeg løper ut i den kalde luften og har møte-maraton! Mye som skjer i dag, så håper trøttheten glir av ansiktet mitt snart. Ønsker dere alle en fantastisk dag! Glad i dere. Neida.

Joda.

JUST DO IT

JADDA. Jeg kom meg opp fra gulvet til slutt. Og jeg kom meg på trening. Og som forventet: etterpå følte jeg meg helt fantastisk! Må virkelig lære meg å like det. Elske det, mener jeg. Åååå, kan ikke jeg please få være en sånn person som står opp tidlig og tar en løpetur før jobb, og bruker halve lønna på å kjøpe fancy sykkel og sykkelhjelm?! Jeg beundrer dere.

Nok om det. Da jeg kom hjem lagde jeg mat. Sånn fra bunnen av, liksom. Og så som IDABESTIS på kosekveld. Er ikke ofte bare jeg og Idabestisen tilbringer kvalitetstid sammen lengre, så det var hipp hurra i joggis og dott på hodet 

Har forresten uttalt meg i en sak på MinMote.no/VG i dag, hva angår at merking av betalte/sponsede reportasjer i magasiner uteblir. Hvorfor skal ikke de samme reglene gjelde for blogg og magasiner? Les saken her

TA DEG SAMMEN

Herregud. Hvor er viljestyrken og treningsgleden min? Stod jeg bakerst i køen da Gud delte det ut? Jeg ligger på gulvet i gangen og gruer meg til å gå til treningssenteret. Gruer meg til å løpe, gruer meg til å svette, gruer meg til å trene rundt andre mennesker, gruer meg til å gå hjem igjen, gruer meg til å krangle med håret i dusjen når jeg har kommet hjem.

FAEN TA MEG. Jeg trener jo selv om det ikke er min favoritting å gjøre, så kan jeg ikke bare LIKE det også? Skulle ønske jeg var som alle de gale menneskene med pulsklokke og løpesko med flere funksjoner enn TV'en min.

Jeg har lest et sted at en treningsøkt utgjør omtrent 4% av dagen din. Fire prosent... Så hvorfor må det være så jævlig hardt for meg? Jeg er jo alltid så lykkelig når jeg er ferdig.

Seriøst, skyt meg. Nå bare drar jeg på trening, og så bare.... trener jeg.