JUL I OSLOS GATER

M og jeg hadde en iskald, men veldig koselig dag hvor vi vandret rundt i Oslos gater. Vi besøkte Nobels Fredssenter, Astrup Fearnley museet, Pushwagner sitt galleri og gikk innom Regjeringskvartalet, og fikk vel egentlig sett mer av Oslo enn vi gjorde da vi var samboere i Uranienborgveien i et år... Bedre sent enn aldri! Dagen hadde vært en tier hvis det ikke hadde vært for det bitende kaldet været, det gjorde rett og slett vondt til slutt, så da ble vi forvandlet til to sytekopper. De to sytekoppene tok turen til Steen & Strøm for å sjekke ut deres nye Food Court i kjelleren. Kjekt å få sjekket det ut siden jeg ikke fikk dratt på åpningsfesten. Vi spiste tidenes diggeste lunsj på Burrito Project, det var virkelig verdt de tjue minuttene i kø. Dessuten har Food Court den dansje sjokoladen fra Summerbird, i tillegg til Marks & Spencer-butikk. Kjenner jeg er glad for at Steen & Strøm nesten er nabo med skolen min, den kjelleren der har jeg ikke besøkt for siste gang. 


CLARION LOVES A GREAT VIEW...

Sponset opphold

... And so do I. 

Maria og jeg sjekket inn i toppetasjen, på et rom som er ganske lite, men som likevel gir en litt "suite-følelse". Badet er helt mindblowing, her kan man både dusje, gå på do og ligge i badekaret mens man nyter utsikten. Jeg liker så klart utsikten best om kvelden, det er da frøken Oslo er penest, i likhet med resten av oss. Soundtrack til å sminke seg på dette badet før utgang; All of the lights med Kanye West. 

I tillegg har rommet en balkong som går rundt hele rommet, så der kan man virkelig nyte utsikten. Clarion Hotel Royal Christiania er stedet hvis du skal på julebord eller gjøre unna julegaveshoppingen i Oslo. Da er det liksom ikke så lang vei når du skal slepe alle posene med deg til toget etter endt opphold ♥

ENDREDE PLANER OG SUNSPA-TILBUD

Driiiit. Jeg skulle egentlig ha julebord med noen av bestisene mine i dag, dessverre ble verten ble stuck i London, så nå er hele greia avlyst. Men hotellet var jo allerede booket, så nå sitter jeg på toget inn til Oslo likevel. Det som egentlig skulle være julebord, blir nå koseweekend med min kjære Maria. Jeg kastet meg rundt med en gang julebordet ble avlyst, og booket spa, billetter til stand up og startet jakten på gode restauranter. Jeg hater Oslo i hverdagen, men når det er i denne type ærend blir det jo noe annet. Dessuten er det ganske fint i Oslo om dagen, med lys og juledekorasjoner over alt. Får passe på å suge til meg litt julestemning :-) 

Som vi skal kose oss! Gleder meg skikkelig til massasje etterpå også, syns så synd på kroppen min etter surfingen og hudlegen, haha :-) 

Annonselenke
Jeg holder på å kveles av alle Black Friday-tilbud, mails og SMS jeg blir bombandert med. Helt sykt! Tror ikke det finnes én butikk i hele landet som ikke har sendt meg et eller annet, det er jo til å bli svimmel av. Men skal ikke være noe dårligere jeg, jeg har nemlig et Black Friday-tilbud til dere sjæl. 
Ved å bruke rabattkoden "idaglow" får dere 20% på alle Sunspa-produkter hos Bodyglow. Sunspa ligger på delt førsteplass som min favoritt self tanning-produkt, så jeg håper dere liker tilbudet :-) 
Fra Sunspa er disse to mine favoritter. Kjempeenkle å påføre, og fargen holder seg fin lenge ♥

FORTELL AT DU ER #TRYGTFREMME

Skrevet i samarbeid med Gjensidige

Jeg tror ikke det var før jeg satt der med et rykende ferskt førerkort og skulle ut og kjøre min første tur alene, at jeg skjønte alvoret ved å skulle kjøre bil. Visste dere at trafikken er en av de vanligste dødsårsakene blant ungdom mellom 15 og 24 år? Den dreper ungdom oftere enn vold, alkohol og sykdom. Statistikken viser også at jenter i alderen 15-19 år dør som guttenes passasjerer. Helt hjerteskjærende! 

Man skulle jo tro at vi per dags dato hadde ganske god greie på hvordan vi oppfører oss i trafikken og ikke. Vi skal ikke drikke alkohol før vi kjører, vi skal ikke skrive SMS eller snakke i telefonen samtidig som vi er sjåfør, vi skal ikke kjøre for fort og vi skal være våkne og følge med. Likevel er det alt for mange som dør, nettopp pågrunn av manglende erfaring, uppmerksomhet, høyfart eller manglende bruk av bilbelte.

Gjensidige ønsker å sette fokus på dette, og har startet hashtaggen #trygtfremme på sosiale medier. De mener at en bevisstgjøring rundt ungdom og ulykker i trafikken er viktig, og det kunne jeg ikke vært mer enig i. Hvis du legger ut et bilde på sosiale medier med hashtaggen #trygtfremme, gir Gjensidige 100 kroner til Trygg Trafikk. Pengene skal brukes på trafikksikkerhetsarbeid rettet mot unge mellom 15 og 24 år. Tenk hvor mye penger det blir hvis alle dere legger ut en slik hashtag! Kanskje det kan redde liv. 

Det er mange der ute som ønsker å vite at du er #trygtfremme. Så jeg oppfordrer alle mine lesere til å poste et bilde på Instagram, Facebook, Twitter osv., hvor du forteller at du er #trygtfremme. Enten du er sjåfør eller passasjer, uansett om turen er kort eller lang - det er alltid noen som sitter og venter, og som ønsker livstegn :-) 

 Hvis du ønsker å lese mer om initiativet, kan du gjøre det på Gjensidige sin side her, eller på facebook-siden deres her

EKSAMEN, SNØFNUGG OG HUDKREFT

Hei kjære lesere ♥

Som jeg savner dere når jeg sitter og glor i pensumbøkene. Dere er nesten alt jeg tenker på! Haha, tuller ikke. Jeg ble ferdig med eksamen i går kveld, og tok bussen inn til Oslo for å levere den. For en god følelse, selv om det var en veldig vanskelig eksamen. Hvis jeg skal tippe blir det nok langt i fra en toppkarakter på den, men jeg gjorde i hvert fall mitt beste. Det ble til og med litt eksamenskos, jeg visste ikke at det var et ord før klassevenninnen min Siri ringte på døra. Vi drakk vin, spiste sushi, bannet over oppgaven og lente oss på hverandre i siste innspurt. Er dere kjent med Chicago-manualen? Hadde det ikke vært for Siri hadde jeg mest sannsynlig besvimt da jeg skulle lage litteraturliste på slutten ♥

Tenk at jeg nå er ferdig med fire av syv eksamener i år... De tre siste er nå i desember, så dagene framover skal jeg lese som en hest for å få dem til. Det er så morsomt, jeg føler at jeg har gått hele skoleåret og gapt fordi jeg ikke skjønner en dritt. Og nå mot slutten begynner trådene endelig å samle seg, og det går opp et nytt lys hver eneste dag. Hjernen min knirker som en gyngestol på loppemarked, og det er egentlig en ganske god følelse å utfordre seg selv litt. Men nå som jeg endelig begynner å mestre fagene - ja, da skal jeg selvfølgelig bytte dem ut med fire nye fag etter jul. Vent... Er det sånn det er å være student?! *pling* 


Det var utrolig koselig å våkne opp til gigantiske snøfugg utenfor vinduet i dag. I dag skulle jeg til hudlegen, og det er sånt jeg får vondt i magen av. Siden jeg var ganske ung har jeg egentlig bare gått rundt og ventet på å få hudkreft. Jeg har bare en sånn hud, sånne gener. I dag fikk jeg beskjed om at jeg mest sannsynlig hadde forstadie til hudkreft, og måtte fryse bort to områder med en gang. Det er visst ikke noe stress sånn egentlig, og jeg lovet legen å ikke gå og bekymre meg over det. Men, dere vet. I hodet mitt blir jeg funnet død i sengen i morgen tidlig allerede, eller kanskje om noen uker, for mamma og pappa er på cruise i Karibien. Hjelp. 

Skrev egentlig dette innlegget i morges men glemte helt å poste det, såå; god kveld! 

JULEGAVEHJELPEREN ER HER

Annonse

Å ønske seg noe til jul kvalifiserer vel som luksusproblem nummer 1. Man går alltid rundt og trenger et eller annet, men når det nærmer seg jul har man plutselig alt. Selv ønsket jeg meg tre ting til jul. De tre tingene har jeg allerede rukket å kjøpe til meg selv. Helt håpløst! 

Elkjøp har utviklet en tjeneste som heter Julegavehjelperen. Den er helt genial både for deg som ikke aner hva du skal ønske deg, men spesielt genial for å finne ut hva du kan kjøpe til andre. 

Slik funker det: 

♥ Du går inn HER, og trykker på "Prøv julegavehjelperen". 
♥ Trykk på mann, kvinne, gutt, jente eller familie, alt ettersom hvem du trenger gaveforslag til 
♥ Velg aldersgruppe
♥ Huk av interessene til vedkommende, og trykk deretter på "finn gaver". 

Da vil du få opp en haug med forslag til gaver du enten kan ønske deg eller kjøpe. For å utvikle julegavehjelperen har Elkjøp spurt 10.000 kunder hva de ønsker seg til jul, og det må jo bety at den kan gi noen gode råd. Det fine med julegavehjelperen er at når du får resultatet, kan du bevege deg mellom priskategorier. Dermed kan du få forslag i både rimelig og dyr prisklasse. Til slutt kan man huke av de tingene man ønsker seg og legge dem i en gaveliste. 

Jeg tenkte jeg skulle benytte meg av julegavehjelperen selv, og jammen hadde julegavehjelperen noe vettugt å komme med. Den viste flere av mine favoritting som jeg allerede har, men også noe jeg gjerner kunne ønsket meg til jul :-) 
PS. Inne på julegavehjelperen har Elkjøp også en konkurranse hvor du kan vinne julegaveønsket ditt, så sjekk ut den i samme slengen! 

HJEMREISE OG HJEMMEEKSAMEN

Hello ♥

Da var jeg hjemme i Norge igjen, etter den verste flyturen jeg noen gang har vært med på. Haha, luksusproblem, jeg vet. Men av en eller annen grunn hadde vi fått tidenes mest ræva flybilletter som sørget for at vi måtte mellomlande på Maldivene, og der måtte vi sitte inne på flyet i typ 5 timer og svette før vi kunne fly videre og mellomlande i Dubai. Fikk kjenne litt på klaustrofobi da for å si det sånn. Jeg ble så lei og sint at jeg satt og grein under capsen, i takt med at føttene mine vokste seg store som elefanter. Da har jeg i hvertfall lært at neste gang jeg skal noe sted, skal jeg investere i best mulig flybilletter, sånn at jeg ikke blir offer for en 36 timers reisevei igjen.... 

Uvitende om den kommende reisen, men fortsatt litt trist over å forlate Sri Lanka... 

Vel, hjemkomsten startet med et PANG, og nå har jeg hjemmeeksamen. Altså 72 timer på å skrive en 15 siders oppgave. Jeg har kommet godt i gang, og tror det skal gå veldig greit. Og det er eneste grunn til at jeg unner meg en liten tur inn på bloggen. Så hvis jeg er litt fraværende i dagene fremover, så er det bare fordi jeg prøver å gjøre det så bra som mulig på eksamen. Fikk forresten igjen min første eksamenskarakter da jeg var i Sri Lanka. Det ble en B! Veldig fornøyd med det, spesielt siden det var i tidenes verste fag; akademisk lesing og skriving... Så nå bytter vi (gruppen jeg jobber sammen med) navn på Facebook-chatten vår fra A-gjengen til B-gjengen, og så satser vi på å holde oss der et sted. 

Ønsker alle en kjempefin tirsdag :-) 

SKRIVE TING I SANDEN SOM INGEN REKKER Å LESE

Er det noe jeg har hatt godt av her i Sri Lanka, så er det å være ute, høre på havet og krangle så mye med WIFI'en at jeg til slutt gir opp å få kontakt med verden. Når jeg er hjemme er jeg online fra jeg står opp til jeg legger meg, og jeg går nesten ikke på do uten iPhonen. Å gå turer på stranda med musikk på ørene har definitivt vært noe av det deiligste med denne turen. Skrive ting i sanden som ingen rekker å lese før bølgebruset visker det ut, synge på refrengene jeg kan uten at noen hører meg, speide etter surfere som ligger og venter på den perfekte bølgen, smile til helt fremmede mennesker jeg møter på min vei. Sand under tærne, sol på skuldrene, og en himmel som truer med å bøtte ned over håret jeg så vidt har orket å børste i snart ti dager. Det er liksom ikke så farlig. 

Jeg har så smått begynt å pakke kofferten min, og selv om solbrentheten er glad for at jeg skal hjem til grå himmel, syns jeg det er trist å skulle dra. Hjem til eksamen og Uggs. På bildene over ser dere forresten villaen vi bor i, rommet vårt er øverst til høyre. Ganske deilig å bo stranda. 

God natt eller god morgen, alt ettersom ♥

WHAT IT REALLY LOOKS LIKEPå disse to bildene tisser jeg nesten på meg fordi jeg er så redd for synet som møter meg. Den største bølgen jeg noen gang har sett på nært hold, og om to sekunder kommer den til å ta meg, drukne meg, drepe meg. Hahahaha, jeg ler meg i hjel. Det gikk jo bra. Bølgen var visst ikke så stor som den så ut som. Men å skulle padle ut på dypet og forsyne seg på Level 2 var muligens litt tidlig for meg. Jeg syns store bølger er skummelt, og dessuten kan det jo være hai inni dem. 

Heldigvis for oss ville Espen, en veldig snill fyr som bor på campen hjelpe oss, så vi fikk oss litt surfetrening lengre inn på land i dag også :-) 

PS. For de som lurer så bruker jeg GoPro Hero4 Silver til å filme og ta bilder ute i vannet, kvaliteten er helt super. 

LAPOINT SURF CAMP LEVEL 1

Sponset av Lapoint

Happy day!

Jeg skal love dere at vi lå i flere timer og lo da vi hadde lagt inn filmene fra GoPro'en etter forrige gang vi var på surfekurs. Man ser visst ikke så kult ut som man tror, der man kaver rundt med saltvann i munnen og prøve å se en meter framfor seg. Men jeg har i hvertfall tatt ut et lite klipp til dere, så dere kan se hva man driver med på Level 1. Som dere ser får man altså veldig god hjelp, man har en instruktør som passer på at du ligger riktig på brettet, finner riktig bølge til deg og roper til deg når du skal reise deg opp. 

I dag står det på tavlen nede i stua at Ida og Kristina er på Level 2, så jeg vet ikke om det betyr at vi har kommet et steg videre eller hva. Hvis det er tilfelle, gruer jeg meg litt til å prøve Level 2, tipper det er litt vanskeligere. Men gøy blir det! 

Dere finner all informasjon om Lapoint på deres hjemmeside her, og mer om campen på Sri Lanka finner dere her

Ser at flere har spørsmål om Lapoint og Sri Lanka, så jeg tenkte å lage et QA-innlegg etter oppholdet. Så bare å spørre i kommentarfeltet hvis dere lurer på noe mer :-) Det er forresten sykt billig å være her, i tillegg til at oppholdet på campen ikke er alt for dyrt heller. I går var vi fem personer ute og spiste på en ganske fin restaurant, og jeg tror hele regningen kom på 400-500 norske kroner. Og herregud, så godt det var! Skal tilbake dit i dag ♥

FERIELUKSUS PÅ THE FORTRESS

God morgen fra Sri Lanka! ♥

I dag har jeg bestemt meg for å ta surfefri for å lese til eksamen. Men før jeg ruller ut yogamatten og rigger meg klar med Bounty og kjipe bøker, står blogging på menyen. 

Vi har forelsket oss helt i et hotell som heter The Fortress her i Sri Lanka, det ligger fem minutter med tuk tuk unna Lapoint sin camp. Så de siste dagene har vi dratt dit etter surfingen, for å bli pleid i spaet, spise god lunsj ved bassenget og sole oss.  deilig! Huset vi bor i er også veldig fint, men det er deilig å komme seg litt ut likevel. Da er Fortress et veldig godt alternativ! Annonse

Neglhuset har lyst å gi leserne mine et november-tilbud, noe jeg er veldig fornøyd med. Den siste tiden har jeg begynt å betale for slike behandlinger selv (jaja, bortskjemte bloggere, I know) og har virkelig fått smake på hvor dyrt det er. Så tilbud er tipp topp! Selv var jeg hos Neglhuset og fikk full pakke rett før jeg reiste, syns det er veldig deilig å ha både pedikyr, manikyr og fine vipper når jeg er på ferie.

Tilbudet lyder som følger; 500 kroner rabatt på nytt sett vipper, både på klassiske og 2-7D-vippeextensions. I tillegg gir Kätlin 100 kroner i avslag på nytt sett med negler. Selv har jeg 7D-vipper nå, og jeg blir bare mer og mer glad i det framfor klassiske. De er virkelig fyldige. Og merkelig nok så har de holdt seg like fine selv om jeg er blitt overfalt av hundrevis av bølger. 

Ring eller send SMS til 458 33 166 for å booke time ♥

Her ser dere en closeup av 7D-vippene. Si i fra hvis dere har spørsmål :-)

VENNINNER SOM SYNS DE BURDE HA EGET TV-SHOW

Leste en meme for litt siden, som gjorde narr av at alle venninnegjenger tror de er så morsomme at de fortjener sitt eget TV-show. Og den traff meg litt. Selv om jeg overhodet ikke vil ha noe TV-show, kan jeg vel ikke telle på én hånd hvor mange ganger enten jeg eller venninnene mine har ledd av noe og sagt "omg, vi skulle  blitt fulgt av et kamerateam". Men tanken bak det, er vel egentlig bare at man skulle ønske at det morsomme man nettopp sa eller gjorde var blitt dokumentert. 


Scene: maten kommer på bordet. Kristina rasker fram kamerautstyret, flytter på glass, vrir Cola-boksen så logoen vises, dytter på brødkurven så bollene triller ned i fruktsalaten, jeg blir litt oppgitt og håper vi kan spise snart. 
Kristina: Dette bordet kunne jeg dandert 500 ganger uten å bli lei.

Scene: Wulff og Andersen sin første seriøse krangel, som følge av at K lokker til seg ville rabieshunder på stranda. Jeg blir livredd og sint når den ene jævelen kommer løpende mot meg og skal spise meg. 
Ida: Jeg håper den dør av sult. 
Kristina: du er så barnslig.
Ida: Det er bedre å være barnslig enn å være ekkel. 

Scene: deilige drinker ankommer det lille bordet vårt ved bassenget, og frøken Andersen kaster seg igjen rundt for å sikre seg et blinkskudd av prosecco-glasset som dugger i sola. Sparker til glasset på veien, og glasset tømmes.
Kristina: Drittblogg. Nå tenker sikkert alle "hvem er hun tjukke, ville jenta?"

Scene: servitøren forklarer noe for Kristina.  
Kristina: Yes.
Ida: Hva sa han?
Kristina: Aner ikke. 

Scene: Kristina mener at en kjekk fyr ved bassenget gir henne oppmerksomhet og vil gå på do for å freshe seg opp litt.
Ida: Er du seriøs? Han ligger jo her med dama si.
Kristina: But he got his eyes on this *klapper seg på skinka*
Ida: Bra du klarte å si det der på engelsk...  


Jaja, nok om teite ting vi sier og gjør. Vi har hatt en helt super dag i dag, men nå kjenner jeg at jeg trenger å hoppe i dusjen og få temmet villmannshåret og ørkenen jeg har mellom rumpeballene. 

Later!

THEN RIDE IT WITH MY SURFBOARD
Nok en fantastisk dag her i Sri Lanka. Kristina og jeg har vært en tur på stranda og "øvd på surfeteknikken", haha. Gleder oss veldig til en ny surfeuke starter i morgen, da skal vi holde oss over vann begge to. K har hatt en tendens til å ligge under vann med armene rundt surfebrettet - noe som har vært en kilde til mange lattere og saltvann i nesa. 

Nå er det middagstid, så vi får blogges senere ♥

PS. Jeg skrudde av og på Mac'en, og plutselig var hele iPhoto utslettet. Alle bildene mine var borte! Sykt kjipt, for var så mange bilder fra Sri Laka jeg ikke har fått vist dere. Noen som har opplevd det samme og vet om det går an å gjenopprette? 

KONKURRANSE OG BSU-TIPS

Skrevet i samarbeid med Nordea 

Hei kjære lesere! 

På tide med en Nordea-update fra varmen. Forrige gang jeg delte ut Nordea sine Keep Cups her på bloggen var det stor suksess, så derfor har jeg fått lov til å dele ut 10 til! For de av dere som ikke har fått med dere hva en Keep Cup er, så er det en fin termokopp som gir deg 3 gratis kaffe hos Wayne's Coffee, og deretter halv pris på svart kaffe ut studieåret. 

Denne gangen inneholder en av koppene mer enn bare kaffekortet også, nemlig to billetter til Kygo-konserten i Oslo Spektrum 17. desember. SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN

♥ Hvis du ønsker en Keep Cup, skriv "Keep Cup" i kommentarfeltet under dette innlegget.
♥ Hvis du ønsker en Keep Cup + Kygo-billettene, skriv "Kygo" i kommentarfeltet under dette innlegget.

Easy as that! 

 I tillegg til å dele ut Keep Cups, vil jeg gjerne dele noen ord og tips om BSU-konto. Som de fleste sikkert vet, står det for boligsparing for ungdom. Jeg har vært flink til å sette inn penger på BSU opp gjennom tidene, (det var vel helt ærlig mamma som sørget for at det havnet noen kroner på den kontoen) og det var derfor jeg en vakker dag fikk kjøpt min helt egen leilighet. 

Boligprisene bare øker og øker i dette landet, så det er blitt slik at man må ha en god del egenkapital for å kunne få lån til bolig. En BSU-konto har høyere rente enn en vanlig sparekonto, så derfor er det en veldig fin måte å spare opp penger på. Hos Nordea kan man spare inntil 25.000 kroner på BSU i året, hvis man har råd og mulighet til det. Det beste med BSU er at du får 20% skattefradag på det beløpet du har spart. Så hvis du har spart 25.000 kroner, betaler du 5.000 kroner mindre i skatt. For å få fradag for i år, må du huske å sette inn pengene før nyttår. Rett og slett en lønnsom sparing for alle som er under 34 år!

Her er noen BSU-tips:

- Ønsk deg penger til BSU-konto til jul. Foreldre, besteforeldre, tanter og onkler blir sikkert kjempeglade for å få et så fornuftig ønske fra deg. Og alle monner drar!
- Husk å sette inn penger før nyttår, slik at du får skattefradrag for nåværende år. 
- Ikke ta penger ut av BSU-kontoen under noen omstendigheter, man får nemlig bare én mulighet til å spare på BSU. 
- Hvis du har mulighet, ordne et fast trekk fra kontoen din til BSU-kontoen på den dagen i måneden du får lønn.
- Fått igjen penger på skatten som du ikke hadde regnet med? Sett dem rett inn på BSU før du begynner å dagdrømme om ny veske.  
- Skaff deg en BSU i dag. Klokka tikker, og plutselig er du for gammel. Hvis du er under 18 år kan du ta med foresatte i banken og åpne kontoen. 

Hvis du vil lese mer om BSU på Nordea sine sider, ta en kikk her.  

BBQ

I kveld har det som nevnt tidligere vært BBQ party her på campen. Det pågår faktisk i skrivende øyeblikk, men Jon Blund 1 og 2 har så klart tatt trappene opp til den romantiske sengen sin allerede. Man kjenner at kroppen er sliten etter surfing når kvelden kommer. Blå knær og ømme ribbein hører med, men det er så absolutt vært det. Uansett. Vi fikk kjempegod mat fra grillen i kveld, og koste oss med litt øl og vin. Blir ikke mange dråpene med alkohol om gangen. Til middagen i går drakk vi nemlig ett glass vin og en drink hver, noe som førte til at vi i dag våknet fem minutter etter at surfebrettet skulle ligget på taket av en tuk tuk. Jeg sier det igjen og igjen; enten må jeg slutte å drikke, eller så må jeg begynne å drikke oftere. I morgen er det surfefri, så vi har planer om å sjekke inn på spa og bare kose oss i solen etterpå ♥

Nattinatt :-)

JUST ANOTHER LOVELY DAY

Etter å ha kost oss på surfebrettet noen timer i dag, dro vi på stranda nedenfor huset. Hittil har vi nemlig valgt å surfe i treningstights og t-skjorte (det er så varmt at man ikke trenger våtdrakt her) så vi har nesten bare fått farge i ansiktet de dagene vi har vært her. Derfor var det deilig å få solt kroppen litt også - men ikke for lenge vel å merke, er livredd for å bli solbrent. De fleste her bruker faktor 50 hele tiden, og likevel er de knallbrune. Så det sier jo litt. 

Ellers har vi vært en liten tur med tuk tuk i dag, for å kjøpe øl og vin, og for å ta ut penger. Haha, jeg ler meg i hjel. Vi var så "gærne" at vi tok ut 4000 rupees hver da vi kom hit. Tenkte at det kanskje var litt mye, for ting koster jo ikke noe her. Men så fant vi ut at 4000 rupee var typ... 200 kroner? Må lære meg å researche valuta før jeg reier til steder jeg aldri har vært før. 

Nå har jeg skylt av meg sanden, og skal lese til eksamen et par timer før det er BBQ party her på campen. Det blir så koselig, gleder meg! 

FØRSTE SURFELEKSJON

Surfeleksjoner sponset av Lapoint

Å surfe er som å være på tivoli. Du står lenge i kø, flytter deg fra den ene foten til den andre, og blir sliten. Så er det din tur i karusellen, og du har det dritgøy i noen sekunder før du må ut og stille deg i kø igjen. Å stå i kø i denne konteksen, blir da å kave seg ut til bølgene igjen, etter å ha surfet inn mot stranda.

Jeg hadde lave forventninger til min egen surfeprestasjon. Men det viste seg å være enklere enn jeg hadde trodd, av en eller annen grunn klarte jeg å stå på brettet nesten hver gang eg prøvde. SÅ gøy! Det er riktignok en del ting man på passe på for å ikke få surfebrettet smelt i ansiktet og kul i hodet, men etter et lite sikkerhetskurs var vi good to go. Neste surfetime skal jeg øve på å legge mer vekt på det fremste beinet, jeg gleder meg sånn til å fortsette! Her er noen bilder fra dagen:

 

Kameraet til Kristina lager så fine farger på bildene at jeg får lyst til å sende mitt eget til havs på et surfebrett. Noe filter trenger man i hvert fall ikke! 

Klokka er ikke engang blitt tolv her i Sri Lanka. Veldig deilig å stå opp allerede halv syv og ha surfet ferdig før klokken elleve. Da har vi hele dagen på å sole, bade, knipse bilder og lese. Vi har meldt oss på en yogatime i ettermiddag, og i kveld skal vi ut og spise med resten av gjengen som er her. Har på følelsen at vi ikke kommer til å rekke å kjede oss.

Håper alt er bra hjemme i Norge :-) 

SRI LANKA: THE ROOM

I samarbeid med Lapoint

Hei og hopp fra Sri Lanka! 

Nå er jeg så trøtt at jeg bare klarer å ha ett øye åpent, haha. Den siste flyturen var preget av turbulens, så det ble en søvnløs natt på oss. Men å komme fram! Gud, så deilig. Og så i live, da. Det var jeg ikke sikker på da jeg lå bak i taxien ut til campen og ba til høyere makter. Trafikken her er helt vill, og taxien vår var verken utstyrt med setebelter eller nakkestøtter. Så å komme levende fram etter tre timer villkjøring i motsatt kjøreretning - hurra!

Da vi kom fram ble vi møtt med det nydeligste rommet dere kan tenke dere. Lapoint sitt hus ligger helt nede ved vannkanten, og utsikten fra soverommet vårt er lysegrønt hav så langt øyet kan se. I tillegg har rommet vårt eget bad, så det er luksus. 

Skal gå rundt og knipse litt mer bilder i morgen, i dag får det bli med den nye cribben ♥

Magisk, eller hva? Etter å ha hvilt med lunsj på senga, rullet vi på oss badetøyet, tok med oss håndkle og løp ned til vannet for å ta et bad. Det plaskregnet, og jeg har aldri syntes at det har vært  deilig med regn før. Våknet skikkelig opp.

Nei, hvis jeg skriver en setning til så kommer jeg til å sovne midt i. Hei så lenge!

MELLOMLANDING I DUBAI

Hei fra Dubai! I skrivende øyeblikk ligger vi og breier oss i hver vår liggestol på flyplassen. Endelig har vi forlatt grå, triste Norge. Flyturen hit gikk veldig bra, og mye raskere enn forventet. Vi har sett film, pirket litt i flymaten som faktisk var ganske OK, sovet og ledd litt. Etter Qatar Airways, syns jeg Emirates er en fin nummer to. Flyene er litt eldre, men det er likevel høy standard på det meste. 

Flyet vårt til Colombo i Sri Lanka går videre så sent som 2.45, så nå skal jeg surfe litt på nettet og falle inn i sovemodus. Vet ikke med min kjære reisepartner, for hun styrtet nettopp en svær kaffe før jeg rakk å påpeke at det kanskje ikke var så lurt. Med tanke på sovingen, HEHE. Eller kanskje det var en hevn for at hun vurderte å forlate meg på rad 32 hvis hun fikk lurt seg til en plass på first class. Hvem vet! 

Snakkes fra Sri Lanka, gleder meg som en apekatt til å komme fram og se hvordan vi skal bo ♥

GOODBYE DINNER

Ida: jeg har fått spørsmål av VGTV om jeg vil gjøre en sånn 70-spørsmål, men... *Blir avbrutt*
Pappa: jeg fikk spørsmål av IKEA om å svare på 4 spørsmål etter at vi kjøpte den stolen.

Okei, så er ikke livet mitt det mest interessante i familien, det er bare å innse det før eller siden. I kveld har jeg vært ute og spist med mor og far, en liten goodbye dinner på den lokale pizzeriaen. Vi skal nemlig ikke se hverandre på en hel MÅNED! Nå reiser jo jeg i morgen, og så reiser de før jeg rekker å komme hjem. Hjerteskjærende! Haha. Neida, men med den dødsangsten jeg begynner å føle ovenfor det å fly, så liker jeg ikke at vi tre til sammen skal fly 8 ganger denne måneden. Jeg prøvde å regne ut hva oddsen for at alle kommer levende hjem er, men mamma avbrøt med at; hvis det skulle skje noe, så vet vi i hvert fall at alle hadde det veldig bra helt til slutten: Jeg: okei, så alle har det bra? Veldig betryggende. 

*Flytrynet*

Nå er kofferten altså ferdig pakket. Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har  mye toalettsaker, det fyller nærmest halve kofferten min. Men jeg er ikke i stand til å begynne å eliminere backup solkremer og bodylotions, så det får bare være sånn. Det går på bekostning av garderoben, men jeg skal vel trille rundt i våtdrakt for det meste. 

Vi blogges fra Gardermoen eller Sri Lanka, tenker jeg ♥

PAKKING AV KOFFERT GIR LYKKEFØLELSE

Jeg er så glad for tiden. I går ble jeg ikke sur selv om jeg måtte stå på toget hjem, og jeg ble ikke varm på ryggen av at en eldre dame som hadde kjøpt komfort-billett ikke fikk sitte i komfortavdelingen fordi de måtte prioritere folk med komfort-månedskort. At NSB suger så jævlig får meg vanligvis til å sprute ild som dragen Hitler, men de siste dagene har jeg stått trygt plantet i Uggsene og smilt ubetinget uansett hva. Kanskje det er fordi jeg blir i godt humør av å trene. Kanskje det er fordi jeg sakte men sikkert jobber meg gjennom årets eksamener og er relativt fornøyd med jobben jeg gjør. Kanskje det er fordi jeg så smått har begynt å pakke til Sri Lanka. Kanskje det er en kombinasjon av alt. 

I dag har jeg gått fra å pakke litt til å pakke mye. Nå nærmer det seg virkelig med avreise. Det gir jo litt ekstra sommerfugler i magen. Selv om jeg begynner å utvikle en skikkelig ugrei flyangst, gleder jeg meg sånn til å komme fram og stikke tærne i sanda. I dag har jeg vært og kjøpt Mygga, så jeg slipper å komme hjem full av svær sår. Myggen liker meg. Jeg har også fått kjøpt meg Cliniderm solkrem. Jeg kjøpte først Vichy fordi de ikke hadde Cliniderm på apoteket jeg var på, men ettersom jeg ikke har testet Vichy sin solkrem før, måtte jeg safe og gikk i dag på jakt etter Cliniderm. Beste solkremen jeg noen gang har brukt. 

Nå skal jeg ta en pause fra pakking og ordning her hjemme, og dra på trening med Kathrine. Vi skal ha en ren styrkeøkt i dag. Jeg er innmari støl fra lørdagens og gårsdagens økt, så det blir spennende å se om det går. 

Hei så lenge ♥

Q&A DEL 2

Hvis du kunne spist middag med fem personer, (død, levende eller fiksjonell) hvem ville du valgt?
Philip Kotler, Adam Smith, Karl Marx, Beyoncé og Eminem. HEHE. Noen for business (eller skole, da), andre for pleasure med andre ord.

Hvem ser du opp til?
Jeg ser opp til mamma og pappa fordi jeg mener at det de har er sjeldent, tror nesten ikke jeg kjenner noen som ikke har skilte foreldre. Og så ser jeg opp til et par av venninnene mine som har barn, men som er noe helt annet enn hva jeg tidligere har assosiert "unge mødre" med. Studerer, møter opp på trening uten å syte, og er noen jævlig bra mammaer i tillegg. 

Hvor kjøper du klærne dine fra?
Ehm... Føler jeg er godt kamuflert i en verden av Zara, Odd Molly og Bik Bok.


Lurer på hva, hvordan og hvor ofte du trener?
Jeg går på boot camp minst to og helst tre ganger i uka. I tillegg er jeg medlem på treningssenter, så jeg tar meg en intervall hvert skuddår der.

Om du bare kunne spist én matvare i 5 år, hva hadde det vært? 
Altså.... Jeg har sittet i ni minutter og tygd på dette spørsmålet nå. Ikke fordi det er yndlingsmaten min akkurat, men tror det hadde blitt havregryn. Da kunne jeg sikkert overlevd i noen måneder før jeg døde av mangelsykdommer.

Tips for bedre selvtillit og generelt ha det bedre med seg selv?
Vær din egen beste venn. Ikke fortell deg selv at du ikke kan, at du er stygg og at du er dum. Det ville du nemlig aldri sagt til din beste venn. Og når alt kommer til alt, er du jo den eneste du kan regne med 100%. Jeg tror det er veldig viktig å være glad i seg selv, og ikke minst å trives i sitt eget selskap. Du skal holde ut med hodet ditt og kroppen din til du dør, så det er bare sløsing med tid å ikke være venner. Jeg tror også det er viktig å tenke på at ingen ser deg like nøye som du selv gjør. De færreste vil bruke tid på å tenke over dine feil, mangler, skavanker og den slags, for de har nok i massevis med sine egne. Alle går egentlig rundt og tror at alle bryr seg så innmari om hva en foretar seg, mens sannheten er at vi er en gjeng sauer som hopper rundt i hver vår slørete boble. If it makes sense...  


Har du fått deg sixpack?
Nei, langt i fra.

Du har skrevet at du ikke har lyst på kjæreste, hvorfor?
For det første anser jeg meg selv som et travelt rutinemenneske for tiden. Jeg lever på lister, er på skolen, på trening, tilbringer tid med familien og prøver å presse inn et par venner her og der også. Det er veldig lite tid til overs. For det andre har jeg lyst til å slå meg ordentlig til ro når jeg nå får en kjæreste neste gang. Jeg er nødt til å slite ut det røde passet mitt før det skjer. Jeg vil snorkle og surfe på fler av jordens kontinenter og drikke bøttevis med vin i vakre, europeiske byer før jeg møter en som skal være med på det meste jeg gjør resten av livet. For når jeg nå finner en, går jeg inn for at det er han som skal bære meg over dørstokken når jeg gulper gin&tonic på bryllupsnatta. For det tredje gikk jeg så lei forrige gang jeg var i et "forhold", og jeg vil være sikker på at jeg ikke "straffer" den neste for måten min forrige oppførte seg på. For det fjerde elsker jeg å sove som en sjøstjerne i sengen, er liksom ikke plass. Hehe. 

Hva er ditt syn på homofili? Både gutter og jenter. 
Det er ikke noe jeg tenker over. Jeg har mange venner som er tiltrukket av sitt eget kjønn, og jeg syns det er like naturlig som å være tiltrukket av det motsatte kjønn.  

Hvem i "Bloggerne" ville du vært og hvorfor?
Hvis jeg må velge måtte det blitt Marna. Grunnen til det er livssituasjonen hennes. Hun er gift, har barn, driver eget firma og virker trygg i seg selv. Har ingenting vondt å si om de andre bloggerne i serien, men å skulle bytte liv med en av dem ville vært å reise tilbake i tid og ta ti skritt tilbake. Kjærlighetssorg, drama, flytte til Oslo, være ung... Ja.


Da var det slutt på svar fra denne spørsmålsrunden, håper dere er fornøyd :-) Del 1 finner dere her

EN EFFEKTIV LØRDAG

Hei! ♥

I dag stod jeg opp klokka åtte for å dra på trening. Ikke et lørdagsrituale jeg trives med, men det blir sånn nå når jeg ikke rekker i ukedagene. En venninne som heter Kathrine er blitt min faste treningspartner, og i dag hadde hun med sønnen sin som er to år gammel. Lille Leo kjenner ikke meg, men han insisterte på at jeg skulle bære ham fra bilen og inn på trening. Da syns jeg at han var verdens søteste og jeg fikk lyst på barn. Eller hund. Kanskje jeg bare må låne en av delene snart, sånn at jeg kan sette pris på å være ensom etter noen timer. 

Etter trening kjørte jeg på med husarbeid, og hentet pakker på posten. Med all den nettshoppingen jeg har gjort i det siste, var det en glede å for en gangs skyld være hjemme under postkontorets åpningstider, haha. Nå har jeg nettopp vært på et møte som angår prosjektet som Kristina og jeg har lyst til å gjøre. Det er eeegentlig ikke så hemmelig, men det er kjedelig å love noe gøy hvis det ikke blir noe av. Men det ser ut til at det blir nå, altså!

Beklager alt filteret, men jeg er en bleik, vandrende ettervekst om dagen. Det med etterveksten er forresten med vilje, nå skal jeg klare å få min egen hårfarge. Med litt lyse striper, så klart. Er ikke vits i at utseende gjenspeiler at man er en asosial, kjedelig lesehest. 

I går ble jeg forresten ferdig med min tredje eksamen, i faget salg og relasjonsbygging! Ææææ! Sykt deilig følelse. Men selv om vi ble ferdig valgte vi å ikke levere den, for da har vi helgen på å lese, tenke og finpusse før mandag. Så nå skal jeg gå gjennom sidene med lupe, og overveie hvert eneste tegn og hver eneste formulering. I kveld har jeg faktisk ingen planer, annet enn å printe ut eksamen og notater jeg skal ha med meg til Sri Lanka. 

Det var vel nok oppramsing for et helt liv. Håper alle har en fin lørdag :-) 

AUDREY HEPBURN + GIVE AWAY

Skrevet i samarbeid med Max Factor


Det er november, og denne måneden feirer vi Max Factor's 100 års jubileum ved å hylle 1950-tallet. Visste dere at den første concealeren deres kom i 1954? Og maskarabørsten i 1958? Mest sannsynlig ikke, hehe. 50-talls looken presenter Max Factor med Audrey Hepburn, og i dette innlegget får dere se mitt forsøk på å gjenskape looken. Her er produktene jeg brukte:

FaceFinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation, Flawless Perfection Blush i Natural Glow, Eyebrow Pencil i Hazel, Wild Shadow Spots i Auburn Envy, Wild Shadow Spots i Pale Pebble, Colour Precision Eye Shadow i Pearl Beige, Colour X-pert Eyeliner i Black, Masterpiece Max Mascara i Black og Colour Elixir Lipstick i Burnt Caramel. Jeg liker eyelineren og leppestiften godt, syns de gir en sofistikert men samtidg ganske naturlig look. Alle produktene får man kjøpt her


Audrey Hepburn ala Ida! Får lyst til å begynne å gå med sånn eyeliner til vanlig, jeg. Hva tror dere, blir det for mye? Jeg blir uansett veldig glad om dere har lyst til å stemme på mitt bidrag i blog challengen, det kan dere gjøre HER

Og vet dere hva! Jeg vant forrige måneds bloggchallenge! Kjempegøy! De andre jentene er jo så flinke både med makeup og foto, så det var morsomt å vinne. Og det beste er jo at vi ikke vinner noe til oss selv, men at vi får lov til å dele ut makeup til leserne våre. Så siden jeg vant, får jeg nå dele ut 6 stk av nyheten Masterpiece Transform Mascara til dere. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvis du har lyst på, så trekker jeg ut vinnere i løpet av helgen. Og pssst, ikke glem å stemme på meg denne måneden også, da! Hvis jeg vinner igjen blir det enda flere premier neste måned :-) 

VINNERNE ER TRUKKET 

EN SMAKEBIT PÅ JULESTEMNINGEN

Ida: jeg driver og kjøper julegavepapir, sløyfer, teip med farge, gaveesker og gaveposer og sånt på Etsy nå. Blir svart og gull-tema i år.
Mamma: Åja, men... Juledekorasjonen hjemme hos oss går i sølv.

Crap. Jeg hadde glemt at jeg tvang alle jeg kjente til å bytte ut rødt og nisser med sølv og hvite kuler for et par år siden... I et øyeblikk trodde jeg at julen var ødelagt. MEN! Da jeg kom hjem fra skolen i dag, stod hele storfamilien klar med dekket julebord og pinnekjøtt. Gjett hvem som fikk julestemning ♥♥♥ Så jeg sa god jul til liten og stor, før jeg ga meg ut på et pinnekjøtt marathon uten like. Pinnekjøtt er det beste i verden. 

Jeg var så sulten etter den svært dramatiske togturen hjem fra skolen at jeg glemte å knipse bilder av julematen, men takk til Weheartit.com for litt pre julestemning. Jeg tror jeg blir mer og mer begeistret for jul for hvert år som går. Har allerede begynt å styrer med gaver, og juletreet mitt skal pyntes allerede 1. desember. Flere som gleder seg? 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra denne julemiddagen - hvis man kan kalle det det, og skal straks poste månedens Max Factor-innlegg. Da blir det utdeling av premier, siden dere har vært så snille og stemt på meg i challengen! Stay tuned :-) 

PS. Jeg er bare blid og fornøyd jeg altså, men vil likevel si noen sinte ord om en del av kommentarene jeg har fått på mitt forrige blogginnlegg. Å kommentere folks utseende på den måten noen av dere gjør er ikke OK. Jeg har valgt å ha en blogg og til dels være en offentlig person, så meg kan dere gjerne kritisere så mye dere vil. Jeg blir ikke lei meg. Men hvis dere snakker sånn til/om andre, bør dere rett og slett skjemmes. Bare mennesker som har det dårlig med seg selv, snakker/skriver sånn til andre. Og enten det er sant eller ei; man sier ikke til folk at de ser jævlig ut. Sånn er hvert fall jeg oppdratt. 

REKKER VI EN SELFIE?

HEI! Så koselig å hilse på dere igjen ♥

Takk Gud for at jeg rakk en selfie før jeg skal avgårde. Jeg har sluttet å vente på at naboen på andre siden av veien skal bli ferdig med å vanne potteplantene i vinduet sitt - hun skjønner sikkert ikke hva jeg driver med uansett. 

Jeg har egentlig ikke forelesning i dag, men vi skal ha informasjonsmøte om utveksling. I 4. semester kan vi jo velge om vi vil fordype oss i et valgfag eller tilbringe semesteret utenlands, hos en av skolens samarbeidspartnere. På den ene siden ser jeg verdien av å bli hjemme og fordype meg i en retning som jeg vil jobbe med videre. Reise kan jeg jo gjøre utenom skole, og jeg er redd for at strand, sol og moro kanskje ville overskygget det faglige hvis jeg ender opp på et skikkelig digg sted. Men på den andre siden; hvem vil ikke tilbringe et semester og oppnå 30 studiepoeng ved å studere på Hawaii? I Australia? California? 

Såå, jeg får komme meg til Oslo og bli litt klokere på den saken. Først og fremst må jeg jo undersøke hvilke fag jeg kan ta ved de forskjellige skolene. Gleder meg til helgen, da har jeg tid til å blogge igjen :-) 

Hei så lenge! 

PS. Kommentarer blir godkjent etterhvert som jeg har tid til å svare på dem, ser at noen etterlyser kommentarene sine. 

Q&A DEL 1

Hvor er det blitt av Bella?
Det gjør vondt i hjertet mitt hver gang jeg får det spørsmålet i kommentarfeltet, jeg savner Bella så ufattelig mye. Jeg ga bort Bella da jeg begynte å studere. Til og med før jeg begynte å studere var hun for mye alene, og hun kjedet seg veldig. Jeg står tidlig opp, og noen ganger er jeg hjemme fra skolen så sent som kl 22-23. Det er ren dyreplageri å la et selskapsykt dyr sitte alene hjemme på 45 kvadratmeter i så mange timer. Så, ja. Bella er blitt Oslo-katt igjen, og etter hva jeg har sett på Instagram ligger hun og varmer seg i et walk in closet jeg bare kunne drømme om, haha. Bortskjemte pelsdott ♥

Flytter du inn til Oslo etter jul?
Har vært litt fram og tilbake på akkurat det, og akkurat nå er det utenkelig. Jeg er så glad i leiligheten min og i å bo nærme familien. Men hvis timeplanen min etter jul er helt jævlig og kommanderer meg opp av sengen klokken fem om morningen hele uka, så ombestemmer jeg meg muligens ganske raskt. Dessuten er jeg forberedt på å flytte inn til Oslo hvis jeg får jobb der etter endte studier. 

Hvor høy er du?
167 cm.  


Hva står det i den siste Facebook-meldingen din?
"I wish :( Men blir nok litt vel langt å reise hjem da. Blir muligens London i desember, i så fall kommer jeg hjem en liten tur!!" 

Hvor mange gode, nærme venner har du? 
Haha, nå måtte jeg skrive en liten liste for meg selv for å kartlegge her. Det finnes 14 mennesker som jeg anser som veldig gode og nærme venner. 

Kan du legge ut et bilde av den nye sofaen din? Om du har kjøpt den da. 
Jeg bestemte meg for å legge det på is. Skulle gjerne ha byttet ut alle møblene mine, men jeg har ikke hatt dem i et år en gang, og slik fråtsing er bare ekkelt. Men sofaen jeg hadde lyst på heter Freeman og er fra Home&Cottage. Den ser annerledes ut i butikk enn hvis man googler den.


Hvis du skulle kjøpt ny vinterjakke nå, hvillen?
Jeg ville kjøpt Woolrich igjen, veldig fornøyd med den.

Hvordan trives du på Markedshøyskolen? Hvorfor valgte du det studiet du går?
Det eneste jeg forbinder med å gå på Markedshøyskolen akkurat nå er kaos i hodet og stress, spør meg igjen en annen gang! Neida, men jeg trives vel sånn passe. Passe pluss. Noen av foreleserne er veldig motiverende og flinke til å lære bort - andre ikke fullt så flinke... Prøver fortsatt å venne meg til å sitte i et klasserom med 200 andre, og ikke ha lov til å sende læreren en mail hvis jeg lurer på noe fordi han har tusen andre elever også. Vi har 7 eksamener før jul (tre gruppeeksamen, en 72 timers hjemmeeksamen og tre skriftlig på skolen) og det kommer bare til å bli mer jo lengre jeg kommer i studiet. Det er en overveldende tanke nå, men det går seg sikkert til. Jeg valgte studiet fordi jeg syns emnene var interessante og jeg kunne tenke meg å jobbe med markedsføring.

Har du noen reiseplaner før sommeren? 
Jeg reiser til Sri Lanka nå i midten av november, og i januar skal jeg en liten tur til Warszawa. Bortsett fra det har jeg ikke booket noe, men jeg håper jeg får reiset mye, mye mer enn det. Timeplanen på skole bestemmer, så jeg venter spent!


Hvilke er dine tre favoritt sushi restauranter i Oslo? Hvilke vil du anbefale?
Alex Sushi, Nodee og LilleAsia. Hvis noen Tønsbergensere skulle lure, så kjøper jeg sushien min på My Café. 

Hvordan har du det for tiden?
Takk som spør, jeg har det veldig bra. Faktisk så er alt i livet bra, bortsett fra at jeg føler at skolen og klokka jager meg. Det kan gjøre at jeg er litt frustrert innimellom, men ellers; tommel opp! 

Hvilken ansiktsrens og ansiktskrem bruker du?
Akkurat nå bruker jeg African Red Tea- serien fra Ole Henriksen. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å bruke den, men den er veldig deilig :-)   


Hva ser du etter når du er "på sjekkern"? Hva er det som må til for å tiltrekke seg din oppmerksomhet?
Jeg er aldri på sjekkern, og det siste året har jeg vel helt ærlig gjort mitt for å skremme bort de stakkarene som har vært interessert. Har rett og slett ikke tid. Men det var jo ikke det du spurte om, det er ikke noe spesielt som tiltrekker min oppmerksomhet. Bortsett fra å gi meg masse oppmerksomhet. Hard to get = hard to want. 

Hvor er sminkebordet ditt fra?
Det er fra IKEA :-)

Hvordan var det å bo så tett med foreldrene dine mens leiligheten deres ikke var ferdig? Hørte så utrolig lite klaging om det. 
Lite klaging på bloggen = veldig mye klaging her hjemme. Stakkars mamma og pappa, jeg var alt for streng mot dem. Men på den andre siden burde de ikke solgt huset sitt så forbanna tidlig, så de kan takke seg selv en liten smule. 

Har du noen selvbruninger som du kan anbafale, både billige og dyre?
Jeg anbefaler Dove Summerglow hvis du vil ha en billig en, selges på alle matbutikker tror jeg. Ellers er jeg også glad i det meste fra Sunspa og St Tropez, de er middels og dyre i pris. Nå skal jeg snart teste en serie som heter Vita Laberta. Har hørt at Kim K bruker den, så den gleder jeg meg til å teste!


Det var det jeg rakk for i kveld, nå må jeg begynne å organisere lesestoffet jeg skal ha med meg til Sri Lanka. Når jeg kommer hjem venter nemlig en nyyydelig eksamen :-) 

BITCHES SOM SPISER SALAT

Bitches som spiser salat, men som klarer å lure både pasta, ost og kjøtt inn i salaten.... En sånn bitch er jeg! Salat er jo i utgangspunktet så kjedelig, haha. Jeg har nettopp vært på trening, så nå sitter jeg med håndkle på huet og kaster mat inn i munnen - mest pasta og ost, litt grønt innimellom. 

Når maten er slukt, skal jeg begynne å svare på spørsmålene deres fra spørsmålsrunden. Takk for mange gode og dumme spørsmål :-) Skal prøve å få postet noe i kveld, men vi får se. 

TI DAGER TIL AVREISE

Bilder fra Weheartit

Da jeg sjekket bloggen til Kristina i dag morges, ble jeg minnet på at det kun er 10 dager til vi reiser til SRI LANKA!!! Ååå, som jeg gleder meg. Så da måtte jeg jo herme litt etter innlegget hennes. Bare det å se bilder av palmer og turkist vann får gåsehuden til å spre seg på armene mine nå ♥

Morgenkaffen gikk med til å skravle på telefonen med Kristina. Vi har planlagt et prosjekt sammen i en stund, og håper virkelig at det blir noe av. Vet at det verste blogglesere vet er når bloggere driver med noe som er "hemmelig", men dette prosjektet er ene og alene noe som er til dere. Så ja, håper alt kommer i boks i løpet av reisen vår - ikke barebare å jobbe sammen når vi sitter i hver vår by. 

Med ønske om en fin dag :-) 

20% RABATT PÅ COSMETIC ORGANIZERS

AnnonseHei, alle søndagselskere - og hatere. 

Tenkte jeg skulle tipse dere om noen dingser som jeg elsker, og som sørger for at jeg har orden i sminkesakene. Jeg har hatt Makeup Organizers i flere år, og kommer aldri til å gå tilbake til å sitte og rote i en stor sminkepung hver gang jeg skal sparkle fjeset. Det er også et helt supert julegavetips til venninner, mammaer, søstre, tanter og så videre, for i tillegg til å være nyttig, så koster det ikke stort. 

Her ser dere min hær med Makeup Organizers. I tillegg til å være praktisk, så syns jeg det ser utrolig fint ut også. Hvis jeg skal dra fram noen av favorittdelene, så må det være disse:  

♥ Denne smykkeorganisatoren bruker jeg til hårstrikker og spenner. Veldig kjekt, for hårstrikker og spenner har en mystisk måte å forsvinne på. 

♥ I Fox Shape Lipstick Holder er det plass til opp til 15 leppestiffer samt flere produkter på øverste rad. Perfekt for en lipstick- lover! 

♥ Cosmetic Organizer Tray er min favoritt. Den har store rom, så den bruker jeg til neglelakker, parfyme og solpudder. 

♥ Box With 3 Drawers er veldig praktisk, i skuffene oppbevarer jeg sminkekoster, eyelinere, brynpenner og noen puddere. På toppen er det plass til andre ting. 

Alle Cosmetic Organizers hos Makestyle finner dere HER


Mine lesere får nå 20% på alle produktene fra Cosmetic Organizers. Rabattkoden er WULFF45 og varer i to uker :-) 

Enjoy!

HAR DU ET SPØRSMÅL?

God lørdagsmorgen ♥

Nå har mamma og jeg vært på trening, det føltes jammen tidlig til å være på en lørdag. 

Jeg skal jobbe i noen timer nå, men tenkte å ha en damtidaaaam, SPØRSMÅLSRUNDE! Er en liten stund siden sist, og jeg får stadig spørsmål om jeg kan ha nye spørsmålsrunder. Så siden dere syns det er gøy (noen av dere hvertfall) og jeg har litt lite blogg inspo nå, så kunne det jo ikke passet bedre :-) 

Hva lurer du på?