i need my beautyshleep

En viktig policy her hjemme hos meg, er at ingen gjester skal se bedre ut enn sjefen sjæl. Og siden jeg nå ser ut som et vrak, har jeg servert min mannlige gjest en turkis Juicy- bukse, og min kvinnelige gjest noe enda bedre:

En steinaldergammel WE- genser og en pysjbukse som så absolutt ikke matcher. Hevnen var at hun la seg i den hvite sofaen med sko. Slem bestis.

Se, stakkars må ligge med pledd. Når venner kommer litt spontant for å redde livet mitt, har jeg liksom ikke så mye å.... by på.

Men må si jeg slo på stortromma da jeg skulle få min mannlige gjest til å føle seg hjemme. Tre ferdigpizzaer og en designwinner- tannbørste. Flott. Og når jeg ikke trodde bestis kunne se verre ut, presterer hun faen meg å si "hyyysj, I need my beautySHLEEP". Så nå skal vi sove oss vakre, snakkes i morgen!

.. Glemte jo helt tannbørsten jeg var så godt i gang med å fortelle om:

Smoking hot!

soveromsboikott

Bare et lite livstegn fra homie og jeg som har laget oss himmelseng på stuegulvet! Hardere underlag skal en lete lenge etter, men vi storkoser oss uansett! : )

Vi spiser sånne yoghurter alle spiste da vi var små! Skjønner dere hva jeg mener? De smaker helt fabolous. Minner meg om tiden før jeg trengte å bruke hjernen min for å få livet til å fungere, og det er jo alltids deilig.

nytt år, nytt liv

Da jeg trodde alt var som verst, ble alt mye verre. Klokka 5 i natt pakket jeg kofferten min, løp til bussen og tog toget tilbake til Oslo. For å ordne opp. Ikke faen om jeg skal starte det nye året med å avslutte et helvete.

Et helvete er i hvert fall avsluttet. I dag har jeg fått så mange sannheter servert at det har vært som tusenvis av slag mot hjertet. Jeg har verken tårer eller følelser igjen, så jeg tror bare vi sier hei og hurra til et nytt år - og et nytt liv.

Jeg prøver mitt beste for å ikke synke ned på nivået til de menneskene som ganske så bevisst har sørget for at jeg har levd en løgn ganske lenge, og i første omgang kommer jeg derfor ikke til å utlevere noe på bloggen. Jeg vil bare ha fred.

finnes mr. right på facebook?

Haha, jeg må bare le høyt og smile bredt av alle de søte innboksmeldingene jeg får på Facebook om dagen. Etter at jeg (dessverre) satte meg opp som singel for et par dager siden, har det tikket inn med hilsner fra gutter, gutter, menn og MENN med tilbud om både det ene og det andre. Jeg kommer kanskje aldri til å takke ja til hyttetur med hest- og sledetransport, date på badeland i Langesund eller webcam- flørting på nattetider, men alt er utrolig smigrende, hehe. Syns denne var litt søt:

du får sikkert drøsevis med brev i innboks hverdag..

men for å si det sånn..

jeg syns du er søt, du syns jeg er kjekk. skal vi møtes å ta en kaffe en dag?

Om jeg bare hadde din selvtillit, mr. velger- å- holde- deg- anonym! Nå venter jeg bare på en innboksmelding som sier:

Hei Ida. Jeg har et hjerte fyllt med ubetinget kjærlighet, trofast er fornavnet mitt, omtenksom er mellomnavnet mitt, og jeg lover å elske deg for evig og alltid. Dessuten er jeg dritkjekk, styrtrik, god i senga, kjører fin bil og eier fire nattklubber.

russian roulette

Jeg sjekker telefonen min nitti ganger i timen, biter meg i leppa for å ikke nevne navnet ditt, lukker øynene mine for å slippe å se for meg dine, og suger til meg alt som finnes av mennesker, lyder og lys for å slippe å tenke at jeg elsker deg. Det er forbudt kjærlighet.

Jentene mine har virkelig fått meg til å smile i kveld. Det kjennes ut som om det er så lenge siden jeg har ledd med hele hjertet mitt, men i kveld gjorde jeg virkelig det. Jeg klarer å spise uten å kjenne kvalmen, jeg klarer å følge med i samtaler som foregår rundt meg og jeg smiler av tanken på livet jeg har foran meg. Så ting kommer vel til å gå bra, I guess...

kosekveld med jentene

Nå er vi ferdig med å bruke bloggen som offentlig skittentøyvask og beveger oss videre, ikke sant? Jeg må virkelig ta meg sammen for å ikke synke ned på samme nivå som menneskene jeg er sint på.

I kveld skal jeg bare være med jentene, blir kos å bare le og leve litt! Og nååå må jeg faktisk løpe, for Mariabestis og jeg skal hente Idabestis på togstasjonen!

Gleder meg til å hoppe inn i kosedressen igjen i kveld!

Og et lite ps til journalister og andre morroklumper som ringer og mailer meg angående mine depressive innlegg. Let go, dere aner ingenting om hva som har skjedd. Synd at jeg ikke kan bruke bloggen min til det den er til for, uten at pressen skal prøve å lage gode historier ut av det. Og så en stor takk til journalistene som har HØRT på meg og droppet å gjøre noe ut av det.

paybacktime?

Det som ikke dreper deg gjør det sterkere, sier du? Det som ikke dreper meg, gjør meg til en bitch. I hvert fall denne gangen.

Nå har jeg tatt en dusj, fått på meg klær og sminket meg. Jeg ligner på meg selv igjen, og jeg føler meg overraskende bra. Det kan ha noe å gjøre med at jeg har de vakreste venninnene på hele jordkloden. Så, ja. I dag og i morgen blir den store venninnedagen.

Hurra for gamle bilder! Lette gjennom gamle bilder og fant meg selv i mitt rette bitche- element.

måtte tiden fly

Jeg har vært våken i mange timer, men har fremdeles ikke planer om å stå opp. Alle sier: tiden leger alle sår, så jeg vil egentlig bare sove bort all tiden og våkne opp fra dette marerittet.

Det er rart hvor tydelig jeg merker at jeg er delt i to. Den ene halvdelen av meg elsker, savner, prøver å tro på og prøver å rettferdiggjøre, mens den andre delen av meg bare hater, og gjør seg klar for paybacktime før et nytt og bedre liv starter.

Jeg er så kvalm, klarer ikke å spise noe som helst. Har bare lyst til å reise bort fra Norge igjen, og sitter og blar igjennom alle slags mulige flybilletter as we speak. Nå kom mamma med varm kakao, så nå skal jeg helle i meg og sove litt til.

ps. Bloggpause funket dårlig. Jeg trenger å skrive disse linjene av og til. Av en eller annen merkelig grunn hjelper det veldig at folk vet hvordan jeg har det...

lever

Herregud, jeg er et vrak. Jeg har gått rundt på danskebåten og grini som et regnvær i dag, men det gjorde så vondt at jeg ikke klarte å bli flau over meg selv.

Ville bare takke for alle støttende mail, sms og kommentarer. Søte venner, søte lesere, søte mennesker i det hele tatt. Nå skal jeg sove sammen med mammaen min, aldri i verden om jeg får sove på egenhånd.

Det er utrolig hvordan ens verden kan rase sammen bare fordi en annens skulle være litt ekstra festlig og fargerik i en times tid.

trenger pause

Planen var å gi dere en lang, avslørende bloggpost om hvorfor jeg føler at livet mitt er over, og hvem de skyldige er. Men gjett hva, jeg er ikke hevnlysten lenger. Jeg håper jeg blir det.

Jeg har det så vondt. For jeg har vært så dum, tatt så feil, og fortrengt så mye. Men nå er jeg på egne ben, så i teorien skal ting bare gjøre litt ekstra vondt i en periode, og så blir alt så mye bedre...

"Kjærlighet" svir. I hvert fall når ting viser seg å være noe annet enn man trodde. Jeg trenger å komme meg hjem til vennene mine for å gråte, fortelle, banne og hyle litt. Blir liksom litt feil å ta alt ut på familien. Tror det er best jeg slutter å skrive nå, ellers kommer jeg bare til å skrive noe jeg angrer på. Blir en liten bloggpause nå.

she will be loved

vi skal ikke hate, men det er lov å mislike...

Og i dag misliker jeg...

 Aviser som gir deg forsideplass og helside når du har sagt ingen kommentar, og jeg har juleferie.

 Voksne som oppfører seg som barn. Haha, egentlig var jo dette litt morsomt. Satt med foreldre, besteforeldre og lillebror i stad og spilte et sånt typisk lage- flest- mulig- ord- ut- av- terningene- spill, og det var som om en forbannelse kom inn i rommet da de voksne plutselig begynte å sabotere hverandres terninger og kaste sjokoladepapir på hverandre. Underholdende, men kanskje ikke i lengden...?

 Folk som sprayer parfyme og sterke dufter når de har vært på toalettet. HERREGUD, det blir da bare tjue ganger verre lukt! I tillegg til at man kanskje må assosiere en god parfyme med...dobesøk resten av livet! Hva med å bare åpne et vindu eller noe i stedet?

 Som jeg skrev i forrige post - bloggere som oppfordrer til slanking fordi det er så "fæsh'n". Vi er forbilder, folkens. Ingen er perfekte, alle utfører handlinger og blogger om ting som kanskje ikke bør taes etter, men å ytre usunne meninger om kroppsbilder er for drøyt.

 Den nye treningsplanen min. Den ble jo bare et hælvete. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg har en venninne som vil joine meg litt!

 Mailer om at folk viiiirkelig vil vinne luke 24 i julekalenderen min! Jeg sverger, jeg fikk den samme mailen 29 ganger fra ÈN jente! Tror dere hun vinner? Ikke sant...

Så, øh. Er det bare jeg som liker å være en negativ sjel eller er det fler som misliker noe i dag?

det er ikke fæsh'n å være en fyrstikk, MEN

I februar skal jeg til Thailand med kjæresten min. Jentealarmen i hodet mitt sier OMGOMGOMG! For selvfølgelig kommer han til å gjøre det slutt når han ser at jeg veier 10 kilo mer enn han trodde, har appelsinhud fra topp til tå og disser som en gelèklump! Neida.. Men av og til er det bare sånn hjernen min fungerer, og jeg blir helt desperat når jeg ser meg i speilet.

Jeg HAR et gullmedlemskap på SATS. Så uansett hvor jeg er i Norge eller Oslo, finnes det egentlig ingen unnskyldning. Jeg kan trene uansett - men jeg orker jo nesten aldri! Jeg er så lei av å love meg selv å bli flink til å trene, være skikkelig gira i tre dager, og så glemme alt om hele forbanna treningen. Derfor er "å bli flinkere til å trene" IKKE et av mine nyttårsforsetter i år. Det har vært det i mange år, but no more! Jeg er så lei av å skuffe meg selv.

Så nå sitter jeg og skriver en plan. Dag for dag, heeelt fram til Thailand- turen. For vet dere to ting?

*Det ER alltid tid til å trene.

*Litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse.

For ja, det ER alltid tid til å trene. En treningsøkt trenger ikke nødvendigvis å bestå av fullt treningsutstyr, et treningsstudio osv., noen dager holder det faktisk med en lang gåtur i frisk natur eller en joggetur i nabolaget eller en park i nærheten.

Så jeg skal virkelig PRØVE med denne planen. Men jeg orker ikke å love meg selv noe som helst, det går alltid i dass uansett. Hvor er viljestyrken min?! Jeg vil liksom se resultater etter første kvarter på tredemølla, og da blir det jo litt komplisert. Jeg har skrevet ned noen motivasjonsstrategier, hehe, så hvorfor ikke dele med seg.

*Spørre de rundt meg om hjelp! Trene med venninner, gå tur med en venn, lage sunn mat med kjæresten.

*Henge opp motivasjonsbilder på speilet.

*Før- og etterbilde av meg selv! Haha, den filen skal ha passord. Eller kanskje det skal ut på bloggen?

*Matprat.no. For en fantastisk side! Mat trenger ikke å se kjipt ut og smake tørt for å være sunt. På denne fantastiske siden kan du få oppskrift etter hvor mange personer dere er, etter hvor lang tid du vil bruke - og du kan få oppskriften gratis tilsendt på SMS!

*Ikke gå på badevekten. Man går gjerne opp i vekt når man får litt mer muskler, utrolig lite motiverende.

Jeg ser sånn opp til kroppen til Tyra Banks! Og det er fordi det skal handle om at kroppen ser SUNN ut, og IKKE tynn. Sunn sunn sunn! Det er ikke skadelig å spise sunnere, trene mer og stramme opp litt - SLANKING derimot kan være skadelig. Ville bare understreke det egentlig, sånn at jeg ikke oppfordrer til syk slanking i likhet med andre toppliste- bloggere. Det er jo bare SÅ fæsh'n.

Hvem er deres kroppsforbilder? Hvem inspirerer dere til å spise sunnere og trene?

1. juledag

I dag skjer det mindre enn lite. Lite hjelper det at alle der hjemme ringer og lurer på om jeg skal være med ut og ha det gøy. Jeg holder bokstavelig talt på å gå på veggen - men på en koselig måte da, I guess. Nå skal jeg inn i stua og spille spill med familien!

Vi har forresten spist pinnekjøtt i dag, MUMS! I Danmark spiser man nemlig and og kalkun på julaften, og selv om det er digg, er det ingen jul uten pinnekjøtt. Hva spiser dere, ribbe eller pinnekjøtt? Eller kanskje Grandiosa?

Ida og dæddi. Rock n rawl!

Dette skulle være juletreet, men farmor og farfar sin pc har verken Photoshop eller andre hyggelige programmer man kan redigere og rotere i. Najs.

londontur for en tjuekroning

For et par uker siden satt jeg hjemme hos meg selv og hadde filmkveld med to gode venninner. En av disse venninnene hadde London- planer med en annen venninne, og lurte på om ikke vi to andre ville være med. Klart vi ville! Venninnen som allerede hadde bestilt, hadde selvfølgelig bestilt førsteklasse på flyet og queensize- seng på et supersentralt Hilton- hotell. Vi to andre beit oss i leppa. Kommer lønningen tidsnok montro? Nei, det gjør den nok ikke... Så vi måtte finne på noe lurt. JEG måtte finne på noe lurt.

Og hvis dere lurer på hva "noe lurt" er, så er det ryanair.com. Med to klikk hadde jeg flybilletter til 17 kroner hver vei, med et tillegg på 300 kroner for en koffert på deling. Dere skulle sett reaksjonen til frøken Hilton! Vi hadde til og med veddet om at jeg ikke kom til å finne noe bedre og billigere. Så nå gjenstår det bare å se om jeg får SUPERRABATT på et Hilton- hotell også. Ikke nødvendigvis for å være økonomisk, men for å kunne le litt mer av venninnen min som har betalt dyre dommer for et sete helt foran i flyet. Hello. Alle vet jo at de som sitter foran dør først?!

Åh, jeg gleder meg til London! Har aldri vært der før, har dere? I såfall hadde jeg satt uendelig stor pris på noen London- tips. Vi reiser for å shoppe og feste, ikke nødvendigvis for å labbe rundt etter en kjip turguide med tyskerbart og lue på snei! : )

Jeg kommer blant annet til å holde utkikk etter...

Pumps fra YSL! Det er lov å si omg i slike tilfeller.

Marc Jacobs! Vesker og solbriller står høyt på ønskelisten. Så er det bare å velge de riktige, da...

 

Primark!! Har hørt at det er et helvete, men jeg velger å tro at det er et helvetesparadis.

legojesus

Det er på kvelder som denne jeg sitter igjen med følelsen av å være heldig. For selv om jeg kanskje kan glemme det i hverdagens sirkus, så er det familie som er det viktigste. Og familie, det har jeg.

Når jeg feirer idyll- julaften av høyeste klasse blir jeg egentlig bare sittende og tenke på alle som "feirer" alene, alle som føler seg ensomme og alle som kanskje forbinder julen med noe trist og negativt.

Selv går jeg rundt juletreet med femten smilende mennesker, åpner gaver, spiser til jeg sprekker og ler meg i hjel av ting som at minstemann i huset bruker den nye legoen sin til å bygge jesus på korset. Priceless.

Men i hvert fall. God jul til dere alle, og mine tanker er hos dere som ikke feirer jul med "mandel i grøten".

JULEKALENDER, LUKE 24!!!

(DERE KAN SLUTTE Å KOMMENTERE, KONKURRANSEN ER OVER. VINNEREN KONTAKTES PÅ MAIL INNEN MIDNATT : )

GOD JUUUUL, alle sammen! : ) Den 24. desember lyser rødt på kalenderen, og det er på tide å dele ut den beste kalendergaven ever.

I den siste luken deler jeg ut en stooor sminkekoffert fra Maybelline (en sånn som jeg alltid har ønsket meg) som inneholder ALLE produktene jeg har delt ut i hele desember. Det vil si at alle maskaraer, foundationer, hårprodukter osv. som jeg har delt ut, ligger i kofferten som den heldige vinneren får! Hvis ikke det er en digg julegave å få, så vet søren ikke jeg.

For å vinne, skriv en tilfeldig kommentar i kommentarfeltet, og husk å skrive epost- adressen din så jeg kan kontakte deg hvis du vinner : )

Så gjenstår det bare å takke L´Orèal og Nettavisen for å ha fikset en super julekalender til bloggen min! Det finnes forhåpentligvis 24 lykkelige vinnere der ute når desember er over : )

ps. Når dere ikke får til å poste kommentarer hjelper det ikke å spamme meg med mail! Dere må bare prøve igjen senere, jeg får ikke gjort noe med problemet.

morgen hos farmor og farfar

Jeg ER så trøtt. Har sovet i ni timer, noe som er en del mer enn jeg pleier, men likevel holder jeg på å gå i bakken hver gang jeg reiser meg. Jaja, det er jo sånn det pleier å være. Jo mer søvn jeg får og jo bedre jeg sover, desto trøttere er jeg når jeg står opp. Interessant.

Julestemningen min er nesten borte. Tror jeg. Kanskje bare fordi jeg er så trøtt at jeg ennå ikke har registrert all julepynten i huset og snøen utenfor. Huset er i hvert fall tomt. Jeg hørte snakk om at noen måtte til byen og bytte julegaver - julegaver de ikke har fått engang. Snakk om å være effektive!

Når jeg kommer til Danmark, er jeg i hvert fall avhengig av å spise en dansk frokost. Dansk frokost betyr egentlig lunsj og inneholder sild og "bajer", men dansk frokost i Idas verden, er Mathilde sjokolademelk og rundstykker med pålægsjokolade. Dere vet... Her er sjokoladepålegget STIVT. Stive plater, altså. I like!

julekalender, luke 23

Ho ho! Lille julaften! Skader vel ikke med en ekstra, liten gave i dag? Denne foundationen heter Affinitone og er fra Maybelline, hvis du vil ha den i posten kan du skrive en kommentar i kommentarfeltet : ) Good luck!

Ps. Luke 24 i morgen blir SICK bra!! Gled dere : ) Skulle gjerne hatt den selv!

on the road

Nå har jeg akkurat vært i byen med lil bro og gjort unna det siste av julegavene. Deilig! Jeg trodde ikke jeg hadde ordnet julegaver til noen, men plutselig har vi tjue søplesekker i gangen fulle av gaver. Mens vi stod nede i stua og pakket inn gaver, fortalte jeg familien at jeg syns det er tullete at så mye av julen handler om gaver og matrealistiske ting, men av en eller annen merkelig grunn var det INGEN som var enige. Hva syns dere? Jeg har kanskje et forvridd syn på det, ettersom bloggpostkassen min gir meg julaften hver eneste dag, men likevel.. Jeg gleder meg mest til å bare sitte sammen med familien og julemat. Gaveåpning er et helvete!

Nå skal jeg i hvert fall til familien min i Danmark! Gleder meg som en gal til å være på båten, og krysser fingrene for at det fortsatt eksisterer spilleautomater. Blogges l8r!

Hva syns dere om den nye midtskillen min? Dere ser at jeg har begynt å bli mørkere i håret, sant? Hehe...

julekalender, luke 22

Bittelille julaften, dere! Da passer det jo bra at Garnier og jeg har en genial gave til dere! Mange som våkner med gigantiske poser under øynene nå som det er vintertider? Me too!

Denne lille stiften inneholder en nedkjølende kule som skal hjelpe deg å redusere poser under øynene! Har prøvd den selv, og den virker veldig forfriskende og lovende. Skal innrømme at jeg har pakket inn et par slike som julegaver i år!

For å motta rollon'en i posten, kan du skrive en kommentar i kommentarfeltet, så kanskje du er den heldige ; )

trusler på pikerommet

Etter at jeg skrev innlegget om blogginntektene mine og hvordan jeg føler at blogg.no har prøvd å stikke kjepper i hjulene mine, har jeg fått enormt med tilbakemeldinger. Støtte, ros, konstruktiv kritikk - og nå trusler. Det er nesten like alvorlig å beskylde mennesker for trusler som det er å faktisk sende trusler til noen, så akkurat der skal jeg holde igjen litt. Men IP- adresser osv blir selvfølgelig spart på, bare sånn i tilfelle jeg skulle forsvinne en dag. Hehe. Det var tydligvis noen som ikke likte innlegget mitt særlig godt.

Og sånn ellers ligger jeg på pikerommet mitt og ser hele livet mitt foregå rundt meg. Det er helt sprøtt hvor mye jeg har opplevd innenfor disse fire veggene, og samtidig som det virker så fjernt, virker det veldig nært også.

God natt : )

hjemme hos da wulffs

I dag startet jeg dagen nærmest med å gå på toget i søvne. På toget ble jeg sittende og halvsove sånn som gamle damer gjør når de ser på tv. Dere vet, halvåpen munn, nesa i sky og et hode som tipper bakover, etterfulgt av to oppsperrede øyne som sier "hæ, jeg sover alldeles ikke!". Utrolig slitsomt.

Så ankom jeg hjembyen Tønsberg, og med rosa trillekoffert og rosa Juicy- dress, listet jeg meg småflau inn på Studio Alf. Der ble jeg som vanlig møtt av min kjære frisør- Line, som tok etterveksten min. Hun "tvang" meg til og med til å ta noen "mørke" striper innimellom. Det vil si, ta noen blonde striper som ikke er fullt så platinablonde. Hehe, det syns ikke, men jeg føler meg selvfølgelig som en fullverdig brunette allerede. Nå som både negler og hår er fikset er jeg klar for julefeiring - utvendig! Julegavene lurer jeg fortsatt på hvordan jeg skal komme i mål med.

Mamsi står på kjøkkenet og gjør pappas oppgave (lage mat), og papsi ligger som et slakt i sofaen og ser nyheter mens lillebror sitter og småerter han. Alt er som før, i hvert fall. Den eneste forskjellen her hjemme er at det er mindre skittentøy i kurven, mindre rot på badet og... kanskje litt mer hyggelig på morgenkvisten?

For en god stund siden. Jeg syns jeg er MYE finere med blondt hår, men svært få mennesker er enig med meg. Hmm...

julekalender, luke 21

Ønsket deg en selvbruningskrem som ikke lukter vondt, som gir fin farge og som holder lenge? Kjøp denne fra Garnier eller skriv en kommentar i kommentarfeltet under for å motta den i posten!

Anbefaler også sprayen til ansiktet på det sterkeste : )

det finnes ikke noe dummere enn

  • ... Når mamma ringer og sier "oi, jeg ga visst privatnummeret ditt til en journalist fordi jeg trodde han ville tilby deg en jobb, men så slo det meg at det kanskje var litt dumt etterpå", og så prøver hun å gi meg råd angående bloggen i tillegg. Hello red button... Mamma er nemlig redd for at jeg skal bli stemplet som en blond shoppingbimbo (igjen) fordi jeg skrev hvor mye jeg tjener på bloggen. Så for mammas skyld kan jeg jo fortelle dere at jeg har sluttet å shoppe - nesten.
  • ... Når en gjeng med franske og tyske mennesker står på trikkeholdeplassen og ler av lakktightsen min fordi de ikke har sett noe lignende før. Det så jo ut som om de var tatt rett ut av "kastehaugen" til Fretex, altså klærne ikke engang de hjemløse vil ha. Drittsekker.
  • ... Når jeg er borte i en uke om gangen, og kommer hjem til et kjøleskap som både ser ut og lukter som en kjeller for oppbevaring av lik. Hei til løk, chili, dressinger og sterkt krydret kylling.
  • ... Når varmen ikke sprer seg i leiligheten. HALLO. Nå forstår jeg plutselig hvorfor varmen er inkludert i husleien, den finnes jo kun i fantasien! Nå skal jeg stå en time i dusjen - varmtvann er også inkludert, nemlig. Så da blir det vel fort til to timer, når jeg tenker meg om.

julekalender, luke 20

I dagens luke befinner det seg en Superstay Powergloss! Altså, en todelt gloss som skal holde ekstremt lenge. Del 1 er en fin rosa farge man påfører leppene, og etterpå tar man på den gjennomsiktige glossen for at det skal holde seg lenge på leppene og gi en fin glans!

For å få denne i posten, skriv en kommentar i kommentarfeltet!

dette tjener jeg på bloggen

De siste månedene har jeg fått mye kritikk både av media og av lesere fordi jeg bryr meg mye om å tjene penger på bloggen. Og vet dere hva? Det er ingenting jeg skammer meg over. Selv om jeg ikke har vært en overivrig blogger den siste tiden, har jeg nærmest gitt bort livet mitt til bloggen, og jeg akter å se på det som en jobb. Jobb = inntekt.

Og så er det forståelig nok veldig mange som er interessert i å vite nøyaktig hvor mye jeg tjener på dette bloggsirkuset. Jeg forstår veldig godt hvorfor folk er nysgjerrige, det å leve av blogging er jo helt nytt i Norge!

Det har også vært mye oppmerksomhet rundt det at jeg har byttet fra blogg.no til å bli selvstendig Wordpress- blogger, og hvor vidt jeg har tapt lesere og inntekt på det. Så nå skal jeg fortelle dere hvordan det henger sammen, både med plattformbyttet og med blogginntektene mine!

Unge, norske bloggere som tjener penger på bloggen sin nekter som regel å si hva de tjener. Vil dere vite hvorfor? Fordi de som regel tjener maks 10.000 kroner i måneden på å teste sminke og reklamere for fargerike kosedresser. Bloggere vet rett og slett ikke klar over (eller klarer i hvert fall ikke å utnytte) sin egen verdi når det gjelder markedsføring. Derfor føler jeg at det var veldig smart av meg å inngå et kommersielt samarbeid med Nettavisen, som per dags dato disponerer alle mine annonseplasser og selger dem til store kunder som HM, Bik Bok, Nelly.com, Ludo, L'Orèal, Samsung osv. Disse kundene har enkeltbloggere ikke sjans i havet til å forhandle med, det må gjøres gjennom et større mediebyrå. Selgerne og folkene i Nettavisen er proffe på dette, og derfor valgte jeg å samarbeide med dem.

Så er problemet bare at aktører som blogg.no ikke ønsker at bloggerne deres skal tjene penger. Pengene skal de nemlig ha selv. Ser man det fra blogg.no sitt perspektiv, så greit nok. De har brukt lang tid og masse penger på å bygge opp en suksess, og jo mer bloggerne forstår av businessen og verdien sin, jo mindre penger blir det på blogg.no. Men gir det dem rett til å sabotere for bloggerne sine? Blogg.no v. Rafiq Charania gjorde alt som stod i deres makt for å gjøre annonseringen vanskelig på min blogg. Så enkelt og greit: inntektene på bloggen min har steget betydelig etter at jeg flyttet fra blogg.no. Og nå skal jeg for første gang siden jeg startet samarbeidet med Nettavisen avsløre inntektene mine på bloggen.

Mars 2009: Blogget hos Blogg.no. Hadde ingen samarbeid, jobbet på spreng for å samle småannonsører. Inntekt: 18.300,-

April 2009: Blogget hos Blogg.no. Hadde ingen samarbid. Skaffet annonsør på egenhånd. Inntekt: 3.500,-

Mai 2009: Blogget hos Blogg.no. Hadde ingen samarbeid, skaffet annonsører selv. Inntekt: 15.000,-

Juni 2009: Blogget hos Blogg.no. Samarbeidet med Nettavisen startet, Blogg.no hadde nok ikke helt troen på samarbeidet, så de gjorde ingen big deal ut av det annet enn at de var "furt". Inntekt: 36.656,-

Juli 2009: Blogget hos Blogg.no. Samarbeidet med Nettavisen. Blogg.no fant vel ut at dette fungerte ganske bra, og begynte å krangle, ettersom annonsering egentlig strider mot brukervilkårene deres. De hadde aldri hatt noe i mot å bryte sine egne vilkår om de fikk en del av kaka - men jeg syns ikke de skulle få noe kake, ettersom de ikke løftet en finger for å få. Blogg.no begynte å slenge inn sine egne annonser og ødelegge for Nettavisens kunder, og da går det nedover. Inntekt: 25.609,-

August 2009: Blogget hos Blogg.no, samarbeidet med Nettavisen. På dette tidspunktet var annonseringen ekstremt lite attraktiv. Ikke bare pga sommertider, men også grunnet Blogg.no's overdrevne og unødvendige reklamespamming på bloggen min. Blogg.no ville ikke ha noen avtale eller penger for å slutte med dette, her var det æren det stod på. Blogg.no kan ikke ha tjent mer enn 1000 kr i måneden på alt krimskramset de la inn på bloggen min, så det var bare for å ødelegge. Inntekt: 18.750,-

September 2009: Blogget hos Blogg.no, samarbeidet med Nettavisen. Samme problem som forrige måned. Inntekt: 18.750,-

Oktober 2009: Blogget hos Blogg.no, samarbeidet med Nettavisen. Samme problem med Blogg.no igjen. De siste dagene i denne måneden begynte jeg å flytte fra Blogg.no. Inntekt: 18.750,-

November 2009: Endelig på egenhånd! Samarbeidet fortsatt med Nettavisen, og inntektskurven begynner å peke oppover igjen. Bloggen er ikke full av Blogg.no sine meningsløse annonser, og Idawulff.com har kommet seg litt bedre inn på markedet. Inntekt: 42.052,-

Desember: Da har vi kommet til nåtid! Blogger fortsatt på egenhånd og samarbeider med Nettavisen. Inntekt: 68.000,-

Og når det gjelder lesertall har de "trofaste leserne" mine fulgt meg, man mister selvfølgelig de leserne som bare tilfeldig klikker seg innom alle bloggene på Blogg.no. Det jeg har mistet litt lesere på er å være sløv blogger! Mange vil nok synes at dette er et ekstremt dumt innlegg, for de fleste blogger jo bare for å blogge. All cred til dere, men det er faktisk folk som er interessert i å tjene penger på det også!

Så da er katta ute av sekken! Og mitt tips til alle som vil tjene penger på bloggen sin: glem alt om sider som Blogg.no. Blogg selvstendig! Ikke bare for å eventuelt tjene penger, men for å eie ditt eget materiale!

begynner å føle meg hjemme hos neglhuset

I dag har jeg vært hos de flinke damene på Neglhuset igjen! Pene negler i julen er et must, så det var bra jeg fikk fikset det før jeg drar av gårde på juleferie! Vanligvis pleier jeg å ha ganske firkantet og lang fransk manikyr, men siden det er jul og familietid, tenkte jeg å tone det ned litt. Har fortsatt fransk manikyr, men neglene er kortere og rundere i kantene nå.

Jeg fikk til og med julegave av jentene på Neglhuset! Så koselig : ) Lønner seg å være fast kunde hos byens beste neglstudio vettuuu! : ) Men jeg pakker selvfølgelig ikke opp før julaften, for det er IKKE lov....

Ellers har jeg også funnet verdens beste håndkrem/ bodylotion hos Neglhuset, men den må jeg vise dere senere, for jeg må løpe nå!

ps. Neglhuset holder til i en sidegate i Karl Johan, og nye kunder kan få slike negler som jeg har for 490 kroner! : ) Sikkert byens billigste.

julekalender, luke 19

I dag deler jeg ut et tredelt prodult fra Garnier! Den fungerer som både skrubb, vask og ansiktsmaske, helt genial!

Hvis du vil få produktet i posten, skriv en kommentar i kommentarfeltet : ) Husk eposten din!

julekalender, luke 18

Denne luken har jeg gledet meg til å åpne! Hvorfor? Fordi dette er den beste foundationen jeg NOEN gang har prøvd. Med hånda på hjertet, det finnes ikke noe bedre! Den er et "levende" bevis på at en foundation ikke trenger å koste over 400 kroner for å være brukbar.

Dream Satin Liquid- foundation dekker porene og gir en skikkelig fin og myk airbrush- look. Håper alle skaffer seg en slik selv om du ikke nødvendigvis vinner den i kalenderen min, for her er det snakk om bra sminke til billig penge! Jeg skal i hvert fall gå og kjøpe meg en ny, jeg har blitt så blek i det siste at den jeg har er litt for... brun?

For å vinne min favoritt- foundation nr. 1, skriv en kommentar i kommentarfeltet under : )

dinnerdate med my brother from another mother

Jeg kom akkurat hjem fra jobb, og er så sulten at jeg skjelver fra topp til tå. Har helt glemt å spise de siste dagene, så nå skal det bli godt å spise litt! Ikke bare spise, men å spise med Christopher, my brother from another mother. Long time no see, og nå ble det mye engelsk her merker jeg! Christopher har begynt å blogge igjen peeps, så sjekk ut bloggen hans!

Etter middag skal jeg egentlig bare hjem og legge meg. Og fy fader, så kaldt det har blitt ute?! Hastet litt til trikken i stad, og lufta ute var så tynn at den skrapet opp lungene mine. Jess, I'm out!

fra ferie til ferie

Akkurat nå sitter jeg på jobb og sover over tastaturet. Kaffe, kakao og Battery skulle liksom holde meg våken, men det hjelper søren meg ikke stort. Hadde egentlig store planer om å dra ut og more meg i dag, men jeg er nok verken godt selskap for meg selv eller for andre!

Skal bli deilig med juleferie nå! Ikke at jeg benekter at hele livet mitt er en eneste stor ferie, men det blir deilig å reise bort med familien og "være seg sjæl" med resten av Wulffene. Jeg skal til Danmark i julen, forresten! Hvor feirer dere høytiden?

julekalender, luke 17

Nå nærmer det seg virkelig jul. Det er 17. desember, og jeg er fortsatt ikke ferdig med alle julegavene... Men gave til dere har jeg i dag og! Enda en herlig lipgloss fra Maybelline! Fargen er veldig fin, og den holder seg på leppene i ganske lang tid.

Tips

  • Kan brukes alene, men ser kjempebra ut med Color Sensational leppestift!

Skriv en kommentar i kommentarfeltet for å få lipglossen i posten! Lykke til : )

julekalender, luke 16

Henda opp i været for julens fresheste neglelakk! Denne neglelakken fra Maybelline er kjent for å holde lenge, og fargen er innmari fin!

For å få den i posten, skriv en kommentar i kommentarfeltet under : )

ut på tur, bare bittelitt sur

Neida, jeg er ikke sur! Det er så deilig å gå seg en luftetur på kvelden, blir så fort deppdepp av å bare sitte inne. Misforstå meg rett, det er ingen som elsker å ligge i sofaen og se film mer enn meg - men noen timer om dagen må man faktisk innhalere litt frisk luft også!

Jeg har fått meg ny jakke, forresten! Føler meg litt som om jeg skal på månen i den, men kul er den jo, eller hva? Den er fra Helly Hansen, fra Ask og Embla- kolleksjonen. Ask for gutter og Embla for jenter, pretty awesome! Jeg kommer i hvert fall ikke til å fryse i vinter, det skal være sikkert og visst...

kvelden står for tur

I dag startet jeg dagen på jobb. Kommer snart ordentlig i gang med et spennende prosjekt som angår alle bloggere, så det er jo gøy! Har virkelig troen på det altså : )

Tusen takk til de over 30 (!) fotografene som har meldt seg til å ta headerbilder for meg. Jeg skal selvfølgelig gå gjennom bildene til alle og svare alle sammen, og det gleder jeg meg utrolig mye til å gjøre! Får jo ikke brukt alle på en gang, men er verken første eller siste gang jeg skal ha en fotoshoot...

Nå i ettermiddag har jeg sitti på Kaffebrenneriet og tatt en halvtime solarium med Ida- bestis. Nå tror jeg en liten julegaveshopping- runde står for tur, og så skal jeg tilbringe kvelden sammen med det menneske som er så heldig at han er kjæresten min. Neida. Joda.

bambi på isen kan ikke være barnevennlig

I går dro jeg til Spikersuppa i Karl Johan med to av mine aller beste venninner for å stå på skøyter. Ganske idyllisk, eller hva?! Julepynt på alle kanter, glitrende skøytebane og lovemusic på full guffe.

Problemet var bare at låneskøytene var elendige, og at det i tillegg er elendig lenge siden jeg har stått på skøyter. Det var akkurat som om jeg hadde blitt litt mer glad i livet mitt, for jeg var så forsiktig at en skulle tro jeg var redd for å... knuse isen.

Jeg er vanligvis ganske barnevennlig og glad i barn, men etter mange år med et gnagsår av en lillebror, er jeg ikke spesielt stor fan av gutter i 8- årsalderen. I spikersuppa var det selvfølgelig en 8 år gammel gutt som ville at vi skulle leke sisten, og da vi jentene ikke var med på det, gjorde han alt han kunne for å irritere oss. Det skulle vært trafikklys og bøter i Spikersuppa, for real.

Jeg foreslo for jentene mine at vi skulle huke den lille gutten og dele på tannlegeregningen, men der var det ingen brødre som backet meg, nei!

Uansett. Neste gang jeg skal stå på skøyter, stiller jeg med hjelm, skulderputer og kølle. Det var jo egentlig ganske koselig!

åpen dag hos adam og eva!

I morgen, den 16. desember fra kl 16.00 til kl 18.00 har Adam og Eva Skolen åpen dag! Det betyr at alle som går med en liten drøm om å bli frisør, kan komme innom og få informasjon om skolen! : ) Adressen er Tøyenbekken 21, Oslo, og alle er hjertlig velkommen!

Dere kan gå inn på nettsiden til Adam og Eva Skolen for å lese mer om skolen her. Opptaket er i januar!

julekalender, luke 15

Det florerer av deilige maskaraer i julekalenderen min, men denne har jeg faktisk ikke rukket å prøve enda! Uansett, bra må den jo være når den har vært populær siden den ble lansert i 1972!

Det sies at "Hollywood- kjendiser og makeupartister" elsker den,  så hvis du i likhet med dem vil ha maskaraen, er det bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet under!

Tips:

  • Maskaraen er helt genial å bruke på undervippene!

bianco + hummel + champagne

God morgen! Det er ikke ofte jeg faktisk har fått noe ut av dagen før klokken ett - med mindre jeg jobber, da. Men i dag sprang jeg opp av senga i nitiden, for å få med meg Bianco + Hummel- frokost sammen med Kjetil. Det er veldigveldig sjeldent at jeg drar på sånne frokoster og goodiebagseventer, jeg får litt pusteproblemer av å være omgitt av fråtsende bloggere som kaster seg over alt som er gratis. Men i dag var det bare kos! Litt presse, noen få bloggere, DJ Mariann og masse hyggelige Bianco- damer. Vi spiste litt frukt, drakk litt champagne og bestilte oss et par feeete sko som kommer i februar en gang!

Skoene var ikke helt meg. For det meste ganske fargerike joggesko og sneakers, noe ganske annet enn hva jeg pleier å kjøpe på Bianco. Det går vanligvis i skyskrapersko, glitter og stas. Men skoene var freshe, og så ekstremt behagelige ut.

Take a look.

julekalender, luke 14

Ååååå, det nærmer seg jul! Julestemningen er på plass hos meg i hvert fall, hva med dere? I luke 14 deler jeg ut en fantastisk mineral- foundation fra Maybelline! Jeg bruker den hver dag selv, og har et par tips hvis dere vinner den eller skal kjøpe den:

* Bruk gjerne et solpudder eller generelt et pudder over, så den ikke ser så oljete ut. Eller bruk ekstremt små mengder!

* Bland gjerne to farger! Jeg har funnet to forskjellige farger av den som gjør at resultatet passer perfekt til huden min.

Bra med mineralsminke for huden, ikke glem det når dere er ute og handler sminke! : ) For å vinne denne, skriv en kommentar i kommentarfeltet.

julestemning in da house

De to siste dagene har jeg storkost meg med venner, kjæreste og familie! Ingenting som gir mer julestemning og varme, for ikke å snakke om all den fine juledekorasjonen rundt i gatene som gjør det så koselig å tusle rundt!

Jeg har lekt med Toro og Kenneth, var så koselig å se dem igjen! Og i går kom mamma på besøk fra Tønsberg, så kjæresten og jeg lagde kyllingfajitas og leide to av mine favorittfilmer. Monster og Bruno! Hva syns dere om filmene? De to andre var ikke like overbegeistret som meg, enda det var jeg som hadde sett begge filmene tjue ganger før.

I dag har mamma og jeg vært på julegaveshopping. Jeg hater å gå på kjøpesentere ("akkurat som faren din") , så vi så ikke akkurat ut som julenisser da vi spaserte framover. Jaja, det ordner seg vel. Litt fikk vi i hvert fall kjøpt! Og så insisterte mamma på å dra på julemarkedet på Aker Brygge - koselig, men fy faen så kaldt.

... Avslutter her med noen bilder. Mamma har Facebook- abstinenser, og må sjekke "facern" før hun åker hjem til Tønsberg. Jeg skal til kjæresten og spise søndagsmiddag, jey!

julekalender, luke 13

I luke 13 deler jeg ut en spennende eyeliner som heter Express Kohl! Det er en myk eyeliner som er veldig enkel å bruke, veldig enkel å jobbe med! Perfekt for meg som ikke er særlig flink til å jobbe med øyensminke, linere og øyenskygge!

Eyelineren gjør veldig mye ut av seg, så viktig at den matcher klær eller tilbehør, og at man ikke leker så mye med mange andre farger når man bruker den : )

For å vinne, skriv en kommentar i kommentarfeltet!

jeg søker fotograf

Du som er så pen, og har så mange bra bilder av deg selv, hvorfor har du et bildet hvor du ser ut som ei burugle på bloggens profil, du burde seriøst skiftet det bildet. Ærbødigst Odd Helge Råsberg.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, men en ting som er helt sikkert er at leserne savner mer variasjon i designet mitt, og at jeg trenger noen nye headerbilder. Forandring fryder, og jeg kan være enig i at bloggen trenger et friskt pust!

Derfor søker jeg nå fotograf(er) som kunne tenke seg å ta i mot oppdraget! : ) Dette er jo perfekt for både uerfarne og erfarne fotografer som ønsker litt promotering! Så om du sitter med en liten eller stor fotograf i magen og har lyst til å hjelpe meg med det visuelle her på bloggen, send meg gjerne en mail på ida.wulff@hotmail.com og legg ved link til hjemmeside eller arbeid du har gjort før!

Forrige gang var det min kjære Christopher som tok bildene. Han er så fliiink!

hvem var du på ungdomsskolen?

Mange av mine yngre lesere spør meg gjerne: var du populær på ungdomsskolen? Hvordan var du på ungdomsskolen? Og jeg smiler like bredt hver gang. Ungdomsskoletiden min var et sirkus uten like, og nå skal jeg fortelle dere.

Jeg begynte på ungdomsskolen - i nerdeklassen. Prøvde selvfølgelig så godt jeg kunne å være kul med dyre klær sponset av mor, og følte egentlig at jeg klarte det også. Dette ble jo ikke tatt særlig godt i mot av de svakre stilte og sinsforvirrede piercingtrynene med slengbukser som var et par eldre enn meg, og de metalldekorerte slangetungene deres sendte ut et budskap om at jeg skulle bankes fordi jeg var en hore som trodde jeg var deilig. At jeg var jomfru og at de var så løse at huden til min avdøde tippoldemor virker ung og frisk er jo litt komisk. Hore var jeg i hvert fall ikke. Men det trodde jeg jo, så i starten gjemte jeg meg da jeg spiste lunsj, og gikk ikke i gangene uten en venninne i hver arm.

Nevnte jeg hvor mye det digger meg at det er disse jentene jeg sukker oppgitt over når de aldri husker kiloprisen på epler når jeg handler på Kiwi?

Men SÅ, dere. Så fikk jeg meg kjæreste, kjøpte meg glattetang, så på mine 40 kilo i speilet og fant ut at jeg var deilig. Jeg håndplukket venninner som var like "deilige" som meg, og vi trodde vi rulet skolen med vår lille bertegjeng. Vi gjorde oss dummere enn vi var, drakk rusbrus i grøftekanter, tok med oss rulleskøyter og miniskjørt for å underholde folk i korridorene på skolen og satt sikkert oftere på sosiallærerens kontor enn sosiallæreren selv. Jeg følte meg så himla kul og deilig at halvparten var alt for mye.

Så kom tiende klasse, og jeg fikk den dårlige egenskapen at jeg plutselig følte meg for god. Ikke som i kul- og- deilig, men som i "for bra for å leke dum og deilig". Jeg brøt med bertegjengen, fulgte med i timene, gjorde mer lekser enn nødvendig, var med kjæresten på fritiden og følte meg plutselig som "et godt menneske" igjen.

Jeg forstår utrolig godt at mange sliter med å være seg selv, og ikke minst finne seg selv på ungdomsskolen. Selv har jeg vært både usikker, selvdigger og ekstremt trygg på meg selv, men sånt går i berg- og dalbane.

Jeg tror ikke vi finner oss selv sånn med det første. Jeg tror faktisk at man finner seg selv på nytt, mange ganger i livet. Man finner kanskje seg selv når man får en ny kjæreste, når man får barn, når man gifter seg, når man kommer i overgangsalderen, når man får en ny jobb... Livet forandrer seg hele tiden, og det samme gjør mennesket vi er.

Hvem var du på ungdomsskolen? Eller hvem ER du på ungdomsskolen?

Sjekk øyenbrynene!!

Ute og reiser med stil...

Verdens beste bestis og jeg, hahahaha <3

Den hvite buksa var varemerket mitt! Smashing..

frognerfrustrasjoner

Jeg nådde nettopp toppen av frustrasjon, og selv om det nærmer seg morgen hadde jeg ikke noe annet valg enn å rase opp fra sengen for å hente laptopen. Jeg kan få ut irritasjonen min på to måter: slå i en pute eller hamre de ekle ordene ned på tastaturet. Så nå ble det tastaturet, ettersom hodet mitt ligger på puta.

Det har seg nemlig slik at her på Frogner blir det aldri natt. Jeg vet det er lørdag, men hadde det kun vært slik på lørdager hadde det ikke vært noe problem. Jeg trodde jeg flyttet til et stille og rolig sted hvor ingen bråkte, og hvor det eneste livet i gatene var gamle damer med halvdaue bikkjer som bevegde seg i skillpadde- fart bortover fortauene i mink- kamuflasje. Men neida.

De siste to timene har en gjeng med sinte mannfolk stått nedenfor soveromsvinduet mitt og diskutert pølseprisene på 7Eleven. Hvor mye passion man kan få ut av disse bacon- og grillpølsene aner jeg ikke, men denne diskusjonen høres brennhet ut. Kan de ikke bare rusle ned til Grønland og kjøpe en gratis kebab til 25 kroner i stedet? Jeg er enig i at 59 kroner er dyrt for en pølse, men det er da ingen høyere makter som har tvunget dem til å handle på verdens sånn cirka dyreste sjappe.

Naboen som bor over meg hopper tau. Jeg kødder ikke! Og denne naboen er ikke akkurat noen fjær, så her dundrer det både i tak, vegger og løse dørhåndtak. Jeg undrer meg om det er kvelds- eller morgengymnastikk, og om naboen snart braser gjennom taket og havner i senga mi. I såfall håper jeg det er Morten Ramm eller Eyvind Hellstrøm - Norges to mest sexy menn at the moment.

Hallo. Her om dagen hadde noen bæsjet i trappeoppgangen. Jeg håper og tror av hele mitt hjerte at det kommer fra en hund og ikke et menneske, men man vet jo aldri. Er et menneske først så ekkelt at vedkommende lar hundedritten ligge i en trappeoppgang, vet man jo egentlig ikke hva han/hun kan være i stand til. Jeg har faktisk en mistanke om hvem de skyldige er, og hadde jeg ikke vært så prippen som jeg er skulle den bæsjen fort fått skifte skammekrok.

Er det rart de har montert overvåkingskamera i trappene her, sier bare jeg.

tenker du på at disse leser bloggen din?

Med tiden har jeg virkelig fått erfare hvem som er de mest ivrige bloggleserne. Familien leser og drar gjerne opp bloggtemaer rundt middagsbordet, lærerne pleide å bruke bloggen i undervisningen og visste alltid litt for mye om hva jeg drev med på fritiden, de pedofile mailet meg hyppig før jeg ble stor, stygg og myndig, min tidligere arbeidsgiver fant meg dessverre i en avis og ble fast leser, og mamma leser til og med alle kommentarene jeg får. Nedenfor ser dere listen over de mest hyppige bloggleserne.

Stemmer listen hos dere andre bloggere også? Hvem vil dere helst stryke av listen? Lommemannen, kanskje.. Haha.

julekalender, luke 12

I luke 12 deler jeg ut lipglossen, Color Sensational fra Maybelline! Den har en kjempefin farge, og jeg anbefaler å bruke den når du vil sette fokus på leppene! Kan bli litt mye med sterk øyensminke pluss denne glossen.

Ellers er den myk og god, check it out!

Skriv en kommentar i kommentarfeltet for å få den i posten : ) Husk epost- adresse!

misforstå meg rett, obama

Når jeg betaler nærmere en månedslønn i skatt hver måned må jeg innrømme at det er litt surt at pengene går til å tette igjen komlokk og middag til stivpyntede og pensjonerte politikere - eller hva nå det var. Er dere klar over hvor mye penger som er brukt på Obamas besøk?! Politikerne vrir og vender, og er så gniene på hver eneste krone, men med det samme USA's president kommer åpnes pengesekken som om penger vokser på trær. Jeg forstår jo at det er viktig med sikkerheten og skjønner at det kanskje ikke kunne gjøres på noen annen måte - MEN!

Fortjente Obama fredsprisen? Jeg syns han er en kul fyr, ikke misforstå, men hva med å lage fred før man får ta æren for det? For meg virker det bare som om "Norge" er helt desperat etter å bli sett, og så det som en gylden mulighet til å bli satt på kartet, ved å invitere verdens mest mektige mann.

Norge har så mye annet å bruke penger på. Ser jo at det er gåsehud- faktor, storslagent og ekstremt høytidelig og alt det der. Men men..

Hva syns dere om at Obama fikk fredsprisen? Dette lukter oppbrukt tema...

Kjekk fyr, da...

FML sometimes!

For en halvtime siden satt jeg i taxi'n og stirret meg blind på gatelykter og forbipasserende billys, mens lipglossen festet seg i håret og de høye hælene i størrelse syv-og-tredve gravde seg lenger og lenger inn i foten min. Men jeg brydde meg ikke. Jeg gjorde meg klar for å smile hele kvelden, for å takle gnagsårene mine som en mann og for å gjøre det beste ut av noe som være en hjernerystelse. Jeg gikk på en murvegg i går - bare for moro skyld.

Taxisjåføren, en seksti år gammel kæll med skinnjakke og muggost i barten bestemte seg for å glede meg med litt klassisk musikk, og da smalt det for meg. Jeg hadde glemt å fikse noe på bloggen som gjøres før midnatt, jeg fikk en ekstrem hodepine, kjolen så plutselig skitten ut og jeg kunne tydelig se at taxisjåføren måpte over hvor stygg jeg var på håret. Så jeg ropte SNUUUU! og fikk kællen til å kjøre meg hjem igjen. Nå sitter jeg her med angst for å gå ut døra, jeg vil bare dø under et teppe med x- faktor og Mc Donalds- mat herifra til helvete. Ja, du leste riktig. Mc Donalds- mat som i mat fra Mc Donalds.

Hvorfor gjør det jentete hodet mitt slikt med meg? Jeg gleder meg til å dra på noe, står tre døgn foran speilet, og når jeg er finito raser hele verden rundt meg, og jeg tror bokstavelig talt at verden er skapt for å ødelegge meg. Verden er skapt for å ødelegge meg. Nå fikk jeg lyst til å ta på meg kosedressen og tusle ned til julebordet i tøfler, men jeg er plutselig en og en halv time for sent ute. FML!

sorrysorrysorry

Sorrysorrysorry for at jeg verken har blogget eller godkjent kommentarene deres! Ble så mye stress i dag at jeg ikke rakk fotoshooten min en gang. Åh. Og nå skal jeg på julebord med Nettavisen, det blir nok kos : )  I'll make it up to you!

julekalender, luke 11

I dag sier vi nei til blå ringer rundt øynene og ujevnheter i huden, og deler derfor ut en Mineral- concealer i dagens kalenderluke!

Sene kvelder, tidlige morninger, telefoner som ringer konstant og ting som aldri blir gjort men som må gjøres - etter at livet mitt ble slik har jeg i hvert fall ikke gått en dag uten concealer!

Skriv en kommentar i kommentarfeltet under for å være med i trekningen om gaven.

jeg smiler igjen

Nå er jeg ferdig med alt- som- ikke- er- noe- gøy, og er 100% innstilt på å starte helgen min. I kveld blir det jentekveld med middag og vin hos Thea, men gjett om jeg skal ta det rolig! Vi snakker kosedress og minimalt med alkohol. I morgen skal jeg nemlig tidlig opp på et møte, og deretter på fotoshoot hos LÓrèal. LÓrèal- makeup, LÓrèal- fotograf og LÓrèal- retusjering - det lukter ny header på bloggen her?

Etter fotoshoot er det tid for julebord med Nettavisen, det kan jo bli aldri så interessant! Man bør kanskje oppføre seg ekstra pent når man fester med en gjeng journalister? Ser vi det andre veien bør man oppføre seg ekstra EKSTRA pent når man fester med en blogger ; )

Håper alle får en koselig kveld, så blogges vi!

julekalender, luke 10

Vi har kommet til 10. desember, og åpner derfor luke ti i adventskalenderen! I dag deler jeg ut en gave som jeg faktisk vil anbefale å kjøpe uansett om man vinner den her eller ei, for det er slike produkter som gjør at man kan sminke seg bra og være snill mot huden, uten å bruke en halv tusenlapp.

Maybelline Mineral Foundation (i pudderform) kommer i en pakke med en utrolig god børste (kabukibørste). Foundationen skal være bra for huden, men jeg som har så snill hud fra før har egentlig ikke sett noen forandringer. Likevel er jeg veldig fornøyd med det jevne og myke resultatet "pudderet" gir : )

Skriv en kommentar i kommentarfeltet under for å bli den heldige vinneren!

ghd hos makestyle

Om jeg fikk lov til å ha med meg èn eneste gjenstand i toalettmappen min til en øde øy, er det ingen tvil: det måtte blitt GHD- glattetangen min. Sett det var strøm på den øde øya da, så klart...

Etter at jeg la ut dette bildet...

... Og egentlig ellers også, er det veldig mange blogglesere som har spurt meg HVORDAN jeg får de fine krøllene?!? Så her kommer svaret.

Ironisk nok bruker jeg verken krølltang, bølgetang, varmeruller osv osv. Jeg bruker glattetang for å få til den fine, glamorøse looken. Og ikke hvilken som helst glattetang, GHD så klart! Glem den du får til 150 kroner på Clas Ohlson, det er faktisk sant at du får det du betaler for.

Bare så det er sagt, min GHD- glattetang er verken sponset eller betalt, det er virkelig ment som et godt tips. Frisøren min er enig, venninnene mine er enig og jeg  tror Makestyle er enig også: GHD er noe av det beste som har skjedd i hårets historie, ingen over, ingen ved siden av. Da jeg hadde kort hår reddet GHD meg, når jeg har sovesveis redder GHD meg, når jeg skal på byen redder GHD meg. Den glatter best, styler best og krøller best - ingen protest!

Hvilke erfaringer har dere med GHD? You like? You want?

Hvis man kjøper denne pakken hos Makestyle går noe av inntektene til Rosa Sløyfe- aksjonen! Superbra. Jeg har den samme, bare i lilla : )

Her er ministyleren! Den har jeg sykt lyst på. Den er perfekt til litt kortere frisyrer (herrer også!), til å lage fine krøller og ikke minst fin å ha hvis du har behov for å glatte ut hår helt ned i hodebunnen.

Herr Medium! Jeg kunne ikke klart meg uten!

Så nå har jeg i hvert fall avslørt hvordan jeg lager de fine bølgekrøllene i håret, håper de som allerede har en GHD utforsker den og får laget fine krøller, og at de som ikke har anskaffer seg en  : )

julekalender, luke 9

Julekalenderens luke nummer 9 inneholder en maskara fra Maybelline! Define- a- lash- makaraen fokuserer på å ikke lage klumper, og inneholder visst en innvendig "klumpefjerner" som gjør at vippene blir fine og definerte.

Et lite tips! Det går an å kjøpe denne maskaraen i en pakke som er todelt. Da får man også med en dødsbra eyeliner/våtpenn (vet ikke helt hva den heter) som jeg utifra egen erfaring anbefaler! Den er veldig enkel hvis man vil legge en strek på øyenlokket.

Skriv en kommentar i kommentarfeltet for å delta! Husk epost- adressen din, så mailer jeg deg hvis du er den heldige vinneren jeg trekker ut!

ingen blogg uten bilder, vel...

Kjære lesere. I dag har jeg faktisk dokumentert dagen min fordi jeg ikke har spesielt mye klokt på hjertet. Da jeg skulle koble til kameraet tok det tydligvis for mye strøm, så horeMacen nekter å ta i mot bilder. Det setter jeg svært lite pris på.

Uansett. Akkurat nå sitter jeg i vinduskarmen min og ser på livet som ikke eksisterer utenfor. Jeg hører på fæle lovesongs, har tent telys og spiser min fantastiske 60- kroners is av belgisk sjokolade.

Har så mye, men samtidig så lite å tenke på for tiden. Jeg svever et sted mellom eksisterende og nesten- lykkelig, men er det noe jeg har lært om livet så langt, så er det at alt aldri kommer til å være perfekt. Jeg føler at man av og til må gjøre seg litt dummere enn man egentlig er for å kunne være fornøyd med livet, av og til må man faktisk tilsette oppskriften på livet en teskje likegyldighet og et par desiliter naivitet. Det vi ikke vet har vi ikke vondt av, det vi ikke vet kommer til oss før eller siden - og sånn ellers kaller sengen. Akkurat nå tenker jeg tanker jeg ikke klarer å tolke selv en gang.

Sender en stor klem hjem til mamma og pappa som er verdens beste og mest støttende mennesker. Gleder meg utrolig mye til juletider nå. Masse familie, masse kos og masse kjærleik. God natt!

julekalender, luke 8

I luke 8 deler jeg ut Maybellines øyenskygger, "Eye Studio Quads". Øyenskyggene kommer i et skrin med fire farger som passer sammen, slik at det blir enkelt å lage en fin look! Pakken inneholder også en liten oppskrift på hvordan man bruker fargene sammen, og den er perfekt til å lage smokey eyes- effekt med.

Det som er så fint med jul og andre høytider, er jo at vi kan pynte oss litt ekstra. Vanligvis bruker jeg aldri øyenskygge, men nåååå er det andre regler som gjelder!

Skriv en kommentar i kommentarfeltet under for å delta i konkurransen om luke nummer 8 : )

julekalender, luke 7

Å hei, som tiden flyr! Vi har kommet til 7. desember, og vi åpner herved luke nummer syv i min deilige julekalender!

Her kommer enda en maskara! Det er mange gode maskaraer i omløp i julekalenderen min, og tro meg når jeg sier det: jeg skryter ikke av produkter jeg ikke liker. Denne maskaraen har blitt hverdagsmaskaraen min! Gir lenger og tykkere vipper uten å se klumpete ut. Perfect! : )

For å få maskaraen må du bare skrive en kommentar i kommentarfeltet under - om hva som helst! Husk å fylle inn mailadressen din i epost- feltet, så kan jeg kontakte deg på mail hvis du vinner!

bloglovin er fikset!

Den siste uken har både administrasjonen i Bloglovin og jeg mottatt haugevis av mail om at innleggene mine ikke kommer inn der lenger. Med veldig god hjelp er det nå fikset, og jeg fungerer på Bloglovin igjen : ) Så vet dere det! Her er linken, for de som vil bli nye followers.

håret mitt

Den siste tiden er jeg blitt utrolig stor fan av å bruke clip- extensions, og det er jo for en grunn. Jeg har nemlig funnet noen extensions jeg er fornøyd med! Har sikkert hatt clip- extensions fra fjorten forskjellige merker, og aldri vært helt fornøyd. Noen har for store spenner, andre har for små. Noen spenner faller av med en gang, noe hår blir slitt etter engangsbruk osv.

For en stund siden fikk jeg to pakker med hår av Luxushair.com, og da det ble slitt etter flere måneders hyppig bruk, måtte jeg bare bestille nytt. Utrolig deilig hår som holder godt! Og dette tjener jeg ikke penger på å si, det er ment som et godt råd til alle jenter som bruker mange tusen kroner på å finne fram til brukbare extensions! : )

Her er jeg med clipsene den siste tiden! : ) Er ikke så fan av å ha glatt hår når jeg har extensions, da syns jeg det ser veldig fake ut. Men med litt bølger, krøller eller ekstra volum blir det bra.

nærmer seg slutten

Tanken var egentlig å blogge backstage, men kameraet mitt tok tydeligvis så mye strøm at det ikke var mulig å koble det til. Er dere så flinke til å ringe inn og bli faddere, altså?! :) GOOD!

Nå er sendingen snart over, og det skal bli litt deilig med stillhet. Telefonen har ringt i ett sett, men det skal vi jo ikke klage over. Er spent på hvor mange faddere vi har fått inn i dag!

julekalender, luke 6

Hvis dere først skal være så vågale og farge håret deres selv, bør det gjøres riktig! Med riktig mener jeg en farge som denne, som ikke skader og dreper håret deres fullstendig.

Husk at blondes have more fun, og skriv en kommentar i kommentarfeltet for å få denne hårfargen fra Garnier hjem i postkassen ;)

man kan jo ikke forstå alt heller...

Da jeg besøkte fadderbarnet mitt prøvde bestefaren hennes å føre en samtale med meg på Swahili (språket de snakker). Det var ikke så enkelt! Noen som kan oversette for meg, kanskje?

Send en sms med kodeord "Plan" til 03123 for å bli Plan- fadder!

vil du møte fadderbarnet ditt?

Som mange av dere lesere kanskje har fått med dere, var jeg i Kenya og besøkte fadderbarnet mitt, Aisha, i Kenya i midten av september. Det var en sterk og lærerik opplevelse som satte spor i meg. Etter mitt besøk i Kenya var det også mange av dere lesere som lurte på hva dere kan gjøre for å besøke deres eget fadderbarn. Plan Norge pleier ikke å sende ut nordmenn på tur, så derfor kan det være litt vanskelig å få til*. MEN! Nå har de en konkurranse hvor premien er at du kan besøke fadderbarnet ditt! Hvis ikke det er en fantastisk mulighet, så vet ikke jeg.

De eneste forutsetningene for å vinne er at du er betalende Plan- fadder innen 20. januar 2010, og at du fremdeles er fadder når du reiser på tur. Spør du meg,  bør alle være faddere enten dere vil på tur eller ei!

Hvis du allerede er Plan- fadder og vil delta i konkurransen om å besøke fadderbarnet ditt går du inn her og fyller ut skjemaet, og ikke glem å skrive ned en veldig god grunn til at nettopp DU skal vinne. Du kan gå inn på samme link hvis du ikke er Planfadder, men husk å huke av for at du vil bli det!

Hvis du vil bli Plan- fadder uten å delta i konkurransen, kan du følge denne linken. Håper følger med på TV2 fra kl. 21.40 i kveld, og at aaalle sammen blir faddere i løpet av kvelden : )

Hvis dere har spørsmål til meg underveis om turen min, opplevelsene mine, eller generelt rundt samarbeidet mitt med Plan - skal jeg prøve å svare så godt jeg kan direkte i kommentarfeltet!

Her forteller jeg fadderbarnet mitt om Norge!

Her er jeg med hele familien til Aisha : )

*Ps. Jeg har misoppfattet litt! Man kan selvfølgelig besøke fadderbarnet sitt så lenge det organiseres via Plan. Man kan bare ikke dra og besøke fadderbarnet sitt på egenhånd. Les om faddebesøk her.

thank god, antifrizz!

Nå som det er vinter har jeg ekstreeemt krusete hår. Og nå som jeg holder på å fikse meg til artistgallaen i kveld, passer det utrolig dårlig. Jeg har satt på meg extensions, og guess what! Etter å ha tatt "Product" i mitt eget hår, glir det nesten rett inn i løshåret!

Produktet er fra Coverbrands.no, og jeg leste på siden deres at "Product" også brukes som leppebalsam, neglebånd- mykner og som "medisin" til tørr og sprukken hud. Hmm.. Et mirakelprodukt eller hva? Sjekk ut min nye hjelper her.

Nå mangler det bare å glattes, krølles og sprayes! OG SMINKES! Skal tipse dere om dødsbra extensions etterpå, wait for it!

ord blir så små, men...

Den 2. desember stod jeg hjemme hos kjæresten min og forklarte han at lysene jeg tente var for Regine Stokke, en jevnaldrende jente som feiret juleaften i november fordi hun ikke trodde hun kom til å leve fram til julaften. Det siste året har jeg jevnlig fulgt bloggen til Regine, hvor hun har gitt hele Norge et sterkt innblikk i det å være ung og kjempe mot kreften.

Den 3. desember ble jeg invitert til en Facebook- gruppe som het "Hvil i fred, Regine Stokke", og det var som å få et ordentlig slag i magen. Jeg gråt som en liten unge selv om jeg ikke kjente personen - men gjennom blogg får man jo et forhold til personen som skriver. Jeg føler så utrolig med både Regine og menneskene som står henne nær, er det noe som virkelig gjør vondt her i livet så er det å miste unge mennesker til noe som er så urettferdig og meningsløst.

I sommer stod jeg skulder til skulder med Regine foran en scene på Quartfestivalen, og jeg angrer fortsatt på at jeg latet som jeg ikke kjente henne igjen. Det var ikke for å være overlegen, det var fordi jeg var redd. Hva skal man liksom si til et menneske som står ansikt til ansikt med døden? Hei, hvordan går det? Jeg hadde bare lyst til å klemme henne og fortelle henne at hun måtte fortsette å være sterk - og det var kanskje akkurat det jeg burde gjort? Men jeg feiget ut, og nå får jeg aldri sagt det jeg hadde på hjertet.

Jeg tror uansett på at Regine ser på oss fra himmelen og takker dypt for all støtte hun har fått. Dere blogglesere har vært en fantastisk støtte for henne, og det siste året har virkelig vist at blogging i Norge er så mye mer enn overfladiske fester, fashion og sladder. Gjennom bloggingen til Regine Stokke er det samlet inn masse penger til kreftforskning, og jeg håper med hele meg at det kommer til å hjelpe andre i samme situasjon.

Herregud, så små ordene mine blir i en slik situasjon. Hvil i fred, Regine Stokke.

en ny hobby og en ny gadget

Jeg har hatt mange hobbyer i mitt liv. Jeg var den beste i karathegruppa mi, en fniseberte på kickboxinga, sippeguri på håndballen, likegyldig på turningen, overivrig på dansingen, dårlig på sjongleringen, forelsket i teatersporten, crazy på samling av Spice Girls- kort, nøye med serviettsamlingen min - og jeg har så mange frimerker at folkemassen i Kina ser liten ut i forhold.

Men den siste tiden har min eneste hobby vært (gjett a!) bloggingen. Men en hobby er ikke nok, og nå har jeg fått en ny. Det var ikke særlig bevisst, men kjæresten min og jeg var på vei hjem fra en arbeidsøkt på cafè. Vi gikk forbi en bingohall, og jeg trodde det var en dårlig spøk da han dro meg opp trappene og inn i et røykfyllt rom fyllt til randen med triste, gamle mennesker, blodprince og spillekuponger. "BIRGER TO-OG-FØRR. BIRGER TO FIRE." Jeg holdt på å le meg i hjel, men vi satte oss ned og ga det hele en sjanse. Jeg skjønte ikke en dritt og holdt på å begynne å grine da jeg ikke klarte å henge med. Men etter hvert ble jeg en reser, OG I DAG DRO VI TILBAKE FOR Å SPILLE MER! Jeg var så ivrig at jeg gikk fra pengene mine i minibanken - det sier litt om hvor glad jeg er blitt i bingo. Bingo er fett, noen som er enige?!

Dagens bingo, haha. Vant jo nesten!

Og her er min nye gadget! Eller mobiltelefon, om du vil. En Nokia N97  Mini! Elsker den. Holder fortsatt på å bli kjent med den da, jeg er ikke akkurat vant til touch screen. Men skrivebordet er helt genialt på den, den viser til og med oppdateringer fra min bestevenn, Facebook!

Akkurat nå surrer jeg bare litt rundt og prøver å gjøre meg klar til morgendagen. Skal jo være med på TV2 sin artistgalla for Plan Norge, og har ikke en eneste tråd å ha på meg. Da blire nude- tv i morgen, og alle hjerter gleder seg! Åhrr... Hva har man på seg på en artistgalla?

julekalender, luke 5

Jeg digger denne maskaraen! Den gjør det samme med vippene som høye hæler gjør med bena. Bruker man børsten riktig, ligger man godt an til å få lange, flotte stilettovipper! Jeg liker å bruke den når jeg vil fokusere på vippene og har enkel og ren makeup i resten av ansiktet.

Denne maskaraen gled rett inn på min topp 5- liste over maskaraer, gitt! Vil du ha den? Da kan du skrive en tilfeldig kommentar i kommentarfeltet under, og så trekker jeg ut en heldig vinner som får maskaraen i posten! : ) Good luck.

working people pt 2

I og med at dere trodde jeg satt på cafè med Onkel P, Norges største bloggfiende, må jeg vel nesten bare droppe anonymiseringen i dag. Raymond og jeg er tilbake på vår faste arbeidsplass. Noen vil vel kanskje kalle en cafè for en arbeidsplass for arbeidsledige, men sier meg ikke helt enig der.

Nå kommer han til å drepe meg. Han er så ANONYM.

... I går var vi på Bankrupt julebord på Blå, forresten. Oversatt: konserter med blant annet:

J- Son. Love it, sjekk han ut på youtube :)

Oral Bee. Og når vi har fått nok så vil vi ha mer!

Og Phil T Rich ;)

julekalender, luke 4

Her må jeg bare si NAM! Ikke mange produkter i butikkhyllene som lukter like godt og friskt som Fructis. Jeg er spesielt stor fan av hårsprayen som gir håret volum og holdet frisyren på plass.

I Fructispakken får dere alt fra Shampoo til hårvoks, så denne luken passer like godt for gutter som for jenter!

For å få produktene i posten, skriv en valgfri kommentar i kommentarfeltet under, og ikke glem å legge igjen epost- adressen din!

working people

Nå sitter jeg på cafè med et menneske som tydligvis er ekstremt flau over å kjenne meg (derfor den ekstreme anonymiseringen på bildet). Vi jobber og jobber og jobber og jobber - og drikker kakao. Flinke mennesker!

julekalender, luke 3

Da er det 3. desember, dere! Og det betyr at vi åpner luke nummer 3 i julekalenderen min. I dag deler jeg ut en Maybelline- maskara, og jeg kunne ikke sagt det bedre selv: en revolusjon innen maskaraverdenen!

Her har vi faktisk en helt ny maskara med en børste som vibrerer 100 ganger i sekundet! Det igjen fører til at maskaraen blir påført veldig jevnt, at vippene ikke klumper seg sammen og i tillegg skal den gi vippene en bueform. Hello dådyrøyne?!

For å få dagens kalenderpakke hjem i posten, skriv en kommentar i kommentarfeltet under, så kanskje du er den heldige vinneren : ) Husk å legge ved epost- adressen din!

TV 2s Artist Galla for Plan Norge

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skal jeg jobbe litt med Plan Norge. Etter at jeg var med dem til Kenya og blant annet besøkte faddebarnet mitt, har jeg jo ikke helt lyst til å gi slipp på Plan. Så på lørdag, 5. desember skal jeg sitte i telefonpanelet og blogge for å prøve å skaffe faddere til Plan. Så dere får skru på tv- skjermen kl. 21.40, så kanskje vi sees der?!

Sjekk denne nydelige videoen, en promo for artistgallaen. Kristine som tok meg med til Kenya dro til Sierra Leone med Tone noen dager etterpå. Der filmet de denne lille snutten:

Ps. Fikk et spørsmål i kommentarfeltet om jeg ikke syns det blir flaut å møte Tone Damli på artistgallaen etter å ha skrevet dritt om henne på bloggen min. Jeg har ikke skrevet dritt om henne, jeg har kritisert Grand Prix og artistene (inkludert frøken Damli) for at det blir kjedelig å se de samme fjesene hvert år - og det står jeg for. Dessuten er jeg med på artistgallaen for Asha og Maggies skyld - ikke for å møte mennesker jeg ikke leser om i Se&Hør.

da jeg gikk til jobb i dag

... Hadde jeg støvletter på hodet og hårstrikk på foten.

... Minte jeg meg selv på hvorfor jeg tok en pause fra "studiene".

... Fikk jeg den følelsen jeg får minst èn gang om dagen: å nei, jeg vet det er så mye jeg skulle ha gjort, men hva var det jeg skulle gjøre igjen?

... Så jeg sola, og tenkte at dagen ikke trenger å bli et helvete til tross for at eyebagsa mine slepte bortover asfalten.

... Smilte jeg da jeg gikk forbi Downtown Bar og Pub, og så at minst tjue mennensker allerede var godt begravd i halvliteren sin. Really?!

... Klappet jeg meg selv på skulderen fordi jeg har mistet fullstendig lysten på to suggete ting jeg har hatt litt for mye av i livet mitt: røyk og cola. Hallo, jeg ække en sånn!

Ellers tar jeg opp Plan Norge- tråden i dag igjen! Skal delta på artistgallaen på lørdag, og gleder meg EKSTREMT mye. Dere husker vel å se på sendingen på TV2, right?!

julekalender, luke 2

I dagens luke deler jeg ut noen av mine nye favoritt- hårprodukter! Jeg pleier vanligvis å kjøpe mine shampooer og balsamer i frisørsalonger fordi jeg har erfaring med at butikkshampooer ikke gjør noe særlig bra for håret mitt. Mange inneholder mye silikon og er ikke særlig pleiende på mitt hår som har levd et tøft liv med både belking og glattetang. Men disse nye Expert Color-produktene fra Frank Provost har gitt håret mitt noe som ingen butikkshampoo har gitt meg før, og jeg kan faktisk få et mykt og fint hår uten at det koster sekshundre kroner for produktene.

Selv om det viktigste for meg er at produktene er bra for håret, er det også et stort pluss hvis de lukter godt. Og disse produktene lukter virkelig regbuer og paradis - hva nå enn det lukter!

Skriv en kommentar om hvasomhelst i kommentarfeltet, så er du med i trekningen!

gratulerer ellen og benedicte!

Da er det på tide å kåre to konkurranser, både Blackberry- konkurransen og julekalenderen luke 1!

Den utrolig heldige vinneren som får en Blackberry- telefon av Trigcom heter Ellen, og hun må sende meg fullt navn og adresse på mail (ida.wulff@hotmail.com) så fort som mulig! Gratulerer så mye : )

Vinneren av luke 1 i julekalenderen heter Benedicte, hun er blitt kontaktet. Gjør dere klar for ny konkurranse allerede i morgen tidlig! Nå skal jeg se ferdig CSI, og så er det nattatid for meg. Tidlig opp på jobb i morgen!

julekalender, luke 1

I dag er det 1. desember, og vi feirer med å åpne første luke i julekalenderen! Vi pangstarter med å dele ut hele Pure Active- serien, som inneholder alt du trenger for å ta vare på huden din. En deep cleansing scrub, en 3 in 1 (skrubb, vask og ansiktsmaske), en moisturiser og en fancy roll- on!

Jeg digger spesielt roll- on stiften, som er en liten penn du bare fører over små kviser og urenheter, og så hjelper stiften å fjerne det. Den er nedkjølende og virker veldig forfriskende på huden! Kjempeenkel og grei å ha med seg i veska både på jobb og fest.

Hvis du ønsker å åpne denne luken og få premien hjem i posten, er det bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet under! Om du skriver "HEI", en julehilsen eller forteller meg noe smart er opp til deg. Husk også å fylle inn mailadressen din i epost- feltet, så kan jeg konktakte deg hvis du er den heldige vinneren!