godt nyttår!

Kjære lesere. Nå slo klokken nettopp tolv, og det er starten på et nytt år. Som dere kanskje skjønner så er dette innlegget forhåndspostet, og jeg står forhåpentligvis i dette øyeblikk og får nyttårskysset mitt, som jeg MÅ ha hvert år. Men selv om jeg ikke sitter og skriver til dere akkurat nå, så er det likevel viktig for meg å ønske dere GODT NYTT ÅR!

De tre ordene satt sammen, har aldri betydd så mye for meg som de gjør nå. For jeg kan med hånden på hjertet si at 2011 er det verste året jeg har hatt, og jeg håper aldri at jeg må oppleve et lignende år. Aldri har jeg grått så mange tårer og kjent på så mye fysisk og psykisk smerte før. Men på en annen side, så har jeg vokst mye, lært mye og modnet mye. Så helt bortkastet har året ikke vært.

Det er en deilig følelse å vite at det faktisk blir et godt nytt år! Jeg vet at jeg har så mange smil, lattere og gode følelser foran meg, og jeg gruer meg ikke det spor til å gå inn i det nye året.

Jeg vil gjerne takke alle dere som fulgte meg i året som gikk, selv om jeg har vært fraværende og uinteressant. En del av dere har lest mellom linjene, og jeg er glad for at jeg har lesere som dere. 2012 skal være MITT år, VÅRT år, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til alt!!!! :D

Håper alle sammen koser seg i kveld, og at dere er forsiktige hva enn dere driver med. Godt nyttår, nok en gang! Glad i dere, lesere <3

på roadtrip

God morgen! Nå er Lisabeth og jeg på roadtrip opp til... Husker ikke helt hva det heter, men det er vel i nærheten av Lillehammer et sted. Vi skal i hvert fall kjøre i over 4 timer, det blir litt av en tur. Har akkurat vært på butikken og handlet proviant til reisen, så vi skal nok overleve : )

Håper bare ikke vi roter oss bort på veien, for JEG må jo være kartleser! Det er det samme som å.... Ja, dere skjønner greia. Jeg er trøtt.

Noen som har forslag til morsomme billeker for to personer? Noe annet enn "mitt skip er lastet med...", hehe. Setter pris på alle innspill.

mens vi venter på vaskemaskinen...

Jeg har ikke noe i mot å leke husmor. Men nå begynner jeg å bli ganske LEI av å vente på vaskemaskinen. Hvorfor finnes det ikke et hull man kan kaste alle klærne inn i, og så kommer de ut rene, pene og nystrøkne etter et par minutter? Med dagens teknologi burde det ikke være noe problem. Men, neida. Her sitter jeg, klar som et egg for å lukke igjen kofferten og si " woila, ferdig pakket", og så kan jeg ikke det før laaaangt på natt.

Skal man først være vaskekjerring, så kan man vel se ut som en også...

Å, fy søren. Jeg kjeder meg virkelig! Kjenner at jeg har hatt juleferie LENGE nå, og bare tråkket rundt hjemme (altså, spist alt for mye mat og tatt alt for mange speilbilder av meg selv). Og den trege vaskemaskinen forsterker virkelig følelsen. Vil bare sette meg i bilen og dra på tur med en gang!

Slik ser kofferten ut så langt. For det første, så kan jeg ikke tro at jeg faktisk pakker i koffert når jeg skal på fjellet. Men forrige gang pakket jeg i vesker og bæreposer, så jeg har i hvert fall oppgradert meg en smule. For det andre: det ser ut som jeg er en prippen bestemor som skal på tur! Hjelp! Jeg vil jo bare på fjellet og rølpe. Er det ikke da litt upassende å ha kofferten full av fløyelsmyke håndklær, splitter nye sokker og velour-klær? Jeg LER. Men litt komfort må man vel unne seg når man skal rølpe...

Satt akkurat og så gjennom bildene fra fjorårets nyttårsfeiring. Den fant sted i København sammen med flere av mine beste venninner. Det var så utrolig hyggelig og gøy, og det er synd at vi ikke er flere som kan være samlet i år. Men det kommer et år til! Her er noen av bildene som tåler dagens lys, haha.

Det var litt av en kveld. Husker så godt da jeg hoppet ut av taxien for å ta ut penger i en minibank, og mens jeg står og taster koden får jeg det lasset med snø i nakken. Derfor jeg er så stygg på håret på bildene, haha. Og så var vi på et eller annet utested hvor det regnet konfetti, drinkene var dritdyre og jeg mistet vesken med pass og lommebok TRE ganger i løpet av kvelden. Stress! Men vi hadde i hvert fall hverandre <3

Gleder meg til å prøve å feire på fjellet! Å dra på byen på nyttårsaften er bare stress og mas har jeg fått inntrykk av, da er i hvert fall after ski noe bedre.

NÅ ER VASKEN FERDIG! Takk for at dere holdt meg med selskap.

sko til meg, sko til deg

Jeg har tydligvis slurvet litt da jeg handlet på Nelly-salget. Hentet nemlig en pakke på posten i dag, og bare; YES, to par nye sko til Egypt-reisen!

Og så bare.......

Hmmm, ser ikke de litt like ut da? Jo. Klarte å bestille to par av samme sko. Så da kan jeg jo like gjerne gi bort et av parene til en av dere! De er i str 38, bare skriv en kommentar hvis du har lyst på, så trekker jeg ut en av dere. Så kan dere jo krysse fingrene for at jeg gjorde denne feilen da jeg bestilte Chanel-veske også, det gjenstår å se.

Og ellers var sommerklær og bikinier i pakken! Måtte ha litt nytt siden jeg skal til Egypt, det er umulig å komme til bunns i flyttelasset mitt. Så da passet det jo bra at det er salg på masse sommerklær hos Nelly! Fant blant annet denne toppen, som kan brukes som kjole også. Den er lang nok selv om den er i størrelse small.

Litt gravidkjole, men tipper den blir veldig fin på stranda i samspill med hatt og solbriller. Haha! Og ja, som dere ser så har jeg kommet i gang med pakking av koffert. En koffert til Egypt, og en koffert til fjellturen jeg reiser på i morgen.

Pappa er forresten drittlei av at jeg surrer rundt med kamera og tar bilder av meg selv hele tiden. Det falske smilet der, altså, sier han. Tror kanskje han sikter til at jeg egentlig vrenger trynet helt sinnsykt når jeg smiler vanligvis. Men sånt trenger jo ikke dere å vite.... Pappa slipper heldigvis å lese bloggen min hvis han ikke tåler slike bilder, og det gjør dere også. Ingen tvang i det hele tatt! :-)

Yes yes, husk å si i fra i kommentarfeltet hvis dere vil ha sko! Nå må jeg pakke videre....

HAHAHA

Flere som har spurt hva jeg syntes om filmen jeg så med lillebror i går, The Inbetweeners. Jeg digget den! Hahaha. Og nå viser det seg at det finnes en TV-serie av det også, så får vel sjekke det ut, selv om jeg frykter at det kan bli litt too much. Nerdehumor er egentlig ikke min humor, men kleine situasjoner ler jeg godt av.

Dere MÅ se denne scenen fra filmen. Kort fortalt er det fire nerdekompiser som er på harry fyllatur til syden, og i filmen under danser de for å sjekke opp en jentegjeng. Legg spesielt merke til sistemann som begynner å danse, hvordan han traver bortover. Jeg knakk sammen av latter av dette, HAHAHAHA!!

Lo du? I så fall kan vi være venner. Hvis du ikke lo ville vi mest sannsynlig ikke fått det så morsomt sammen.

zooming, lunsj og vinmonopolet

Jeg har hatt en kjempefin dag! : ) Benjamin hentet meg rett etter at jeg hadde hasteblogget for dere (haha), og så dro vi ned på brygga i Tønsberg og spiste lunsj. Vi satt faktisk ute og spiste! Må si det var litt på grenseland til å være for kaldt, selv om vi satt omringet av varmelamper. Men vi nordmenn, vettu. Skinner sola så tror vi at vi er på Kanariøyene....

Benjamin syns han tok så fine bilder av meg. Jeg skvatt som en padde da jeg så dem, tenk å bruke SÅ forbanna mye zoom! Jaja, alt kler den smukke - til og med zooming.

Her var det meningen at man skulle kunne se at jeg står på brygga. Men nei, zooming atter en gang. Må finne meg en ny bloggfotograf, tror jeg!

I believe I can fly!

Etter lunsjen på brygga dro vi på Farmandstredet, Tønsbergs shopping-mekka....... Der er det alltid fullt av mennesker man pleide å kjenne en gang, samt mennesker man ikke kjenner i det hele tatt men som stirrer og glor likevel. Jeg hadde en liten handleliste som måtte i boks før jeg drar på fjellet i morgen, og med Benjamin som verdens beste posebærer, kom jeg nesten i mål.

Her for eksempel, står jeg i et prøverom og prøver masse velour-plagg som kan være deilig å ha med seg på fjellet. Og stakkars gutten er så sliten av å gå rundt og bære poser at han holder på å krepere, hahahaha. Dette var siste stopp, da. Driver ikke med slaveri heller.

Polet var selvfølgelig det aller viktigste, ettersom det er stengt i morgen. Har fått et par spørsmål om hva jeg skal drikke på nyttårsaften, og her er fangsten. Det skal sies at jeg ikke er noen nyttårsaften-ekspert, så det ble litt godt og blandet. Fresita (min favoritt "mousserende" eller hva det nå er), Vodka som skal blandes med litt diverse og Moet Champagne. Mamma tror jeg kommer til å framstå usjarmerende for alle de fremmede på hytta. HVA SÅ, det er jo bare nyttårsaften èn gang i året : )

Jeg sitter egentlig midt i et familieselskap, jeg. Mamma har laget verdens beste fiske- og krepsesuppe, og jeg har fått servert god hvitvin til. Så hvorfor jeg sitter på rommet mitt og oppdaterer dere er et godt spørsmål. Tilbake til selskapet!

two hours late

Ææææ, hallo! Har nøyaktig 1 minutt til å blogge, men ville bare si hei til dere. Jeg har 5 minutter på å sminke meg og på å få orden på den tovete fønesveisen min, for B henter meg straks. Skal gjøre noen ærender i forbindelse med at det er nyttårsaften i morgen, og spise en bedre lunsj. Og sola skinner. YES!

Det er faen meg ikke lett å være født med krøller. Hvis jeg ikke føner håret, får jeg afro. Hvis jeg føner håret, ser hodet mitt ut som en hjemmelaget ulltøffel. Det er ti ganger verre i virkeligheten, webcam har jo for vane å pynte litt på ting.

Nå skal det glattes og sparkles! Håper alle får en FANTASTISK dag!

hold kjeft, bitch

Jeg har ingen spesielle nyttårsforsetter. De er jo som regel det samme hvert år; bli sunnere, trene mer, mer tid til ditt, mer tid til datt. Jeg har slutta å snuse, jeg har rømt fra mitt eget lille fengsel, jeg trener fire ganger i uka - og det har jeg klart uten at det har vært nyttårsforsetter. Så, nyttårsforsetter? Nei, egentlig ikke.

Men jeg har EN ting, som kanskje kan minne om et nyttårsforsett. Og det er rett og slett: jeg skal alltid si hva jeg mener, slutte å pynte på ting. Utenom når jeg er med mine beste venner og familie, er jeg veldig redd for å gjøre folk ukomfortable. På alle måter.

Jeg later som om jeg tror på løgnene til folk selv om jeg ser tvers gjennom. Rett og slett fordi jeg ikke orker å se hvor pinlig berørt de blir når jeg avslører dem, og jeg orker ikke å høre på tre nye løgner som dekker opp for den første - kombinert med massiv rødming. Jeg er en ekspert i å forstå når folk lyver/overdriver, og fra nå av har jeg ikke tenkt å sitte og nikke. Jeg skal rett og slett si: hvorfor sitter du der og lyver?

Jeg sier ikke i fra hvis noen står for lukter, lyder eller uvaner som irriterer meg. Som å smatte høyt og rape under et lunsjmøte, eller åpne en innestengt rekesalat på toget. Sorry, men jeg kan ikke la det gå lengre......

Jeg lar ofte folk fortelle meg hva som er best for meg, hva de tror jeg gjør feil, hva jeg kan gjøre bedre og så videre. Jeg lytter sjeldent. Mens jeg smiler og nikker, sitter jeg egentlig og ønsker vedkommende død. Kødder ikke. Forbanna, jævla irriterende mennesker. Med mindre du kjenner meg veldig godt, skal du ikke fortelle meg en dritt. Fra nå av er jeg bare nødt til å si: det vet i hvert fall ikke du noe om, så tusen takk men ellers takk for innspillet.

Det er nesten litt pinlig å sette ord på det, men når man har en kjent blogg, får man mange halvveis-venninner som syns det er koselig å sitte på kafè og skravle ogsånn. Så lenge du husker å linke til den patetiske lille drittbloggen deres etterpå. Poenget er at disse venninnene ikke alltid er like pålitelige. Uten å gå inn på enkelttilfeller, så skal jeg love dere at slike bitches skal få høre det i framtiden.

Jeg kunne fortsatt i evigheter. Poenget er at jeg er DÅRLIG til å si i fra, og i stedet for å kjefte på en person eller to, så går jeg rundt og bygger frustrasjonen opp inni meg, sånn at det går ut over meg i stedet for den personen som faktisk lukter dritt eller snakker piss.

Men jeg er faktisk blitt mye flinkere de siste månedene, altså. Og jeg må si at det er deilig å lirke av seg enkelte kommentarer, føle seg lett som en fjær og heller se at "motstanderen" (som like gjerne kan være en venninne som en fiende) setter opp et snurt ansiktsuttrykk. Hvorfor skal jeg gå på tær når ingen andre gjør det?

It is what is is.

k0z3kv3ld

Mamma og pappa: I dag blir det bare brødskiver til middag.

Ida og lillebror: ?!?!?!????!!!!!!!

Mamma og pappa: Med masse godt pålegg, da.

Ida og lillebror: HAHAHAHAHA.

Vi er litt bortskjemte når det gjelder middag her i huset. Så hvis det kommer en enkel dag i huset hvor ingen orker å lage middag, blir vi helt sjokkerte. Haha. Så nå har lillebror og jeg bestilt rullekebab med kylling hjem på døra. Jeg hater jo kebab, men Tønsberg Pizza på Eik har faktisk veldig god mat. Har bare smakt den med kylling, da, men den er i hvert fall ganske safe. Rett og slett god! Og så har vi lastet ned (lillebror har lastet ned, jeg er ikke så kriminell av meg) en film som heter The Inbetweeners. Haha, den ser skikkelig morsom ut, se traileren her.

Litt sånn guttete kosekveld, men det blir koselig. Er glad så lenge jeg slipper å se Saw og sånne ekle filmer... Hei så lenge!

venninnesavn og årets nyttårsfeiring

Satte meg ned for å skrive i kveld, ettersom jeg ikke hadde noen som helst planer. Boka kommer sikkert ut det året jeg fyller 103. Det er så vanskelig! Lurer nesten på om jeg skal begynne helt på nytt, for tekstene jeg skriver nå er veldig vanskelige å skrive. Litt for likt mitt eget liv, og masse ting jeg syns det er trist å rippe opp i. Men hvem har sagt at det skal være lett å skrive bok?

Hele skriveseansen endte i hvert fall med at jeg fant fram partypakka med Marlboro Light, dro på meg boblejakke, og tasset ut i regnværet for å ringe bestevenninnen min, Helene. Sammen løste vi verdensproblemer, og jeg kunne gå inn og fortsette skrivingen med et lettere sinn.

Kjenner jeg blir litt smågal av å ikke ha tilgang til de nærmeste venninnene mine! Nå i julen er vi spredt litt rundt omkring i landet, og det gjør det jo ikke så lett å treffes. Så jeg gleder meg veldig til hverdagen <3

Hverdagsliv i Oslo <3 Dårlig illustrert, egentlig. Ettersom jeg her er fyllesyk, og står på Oslo S og drikker smoothie. Jeg er sjeldent fyllesyk og oppholder meg sjeldent på Oslo S. Jaja, bildet er i hvert fall tatt i Oslo!

Nå har jeg akkurat spikret nyttårsaften, forresten. Var så lei meg fordi nesten alle venninnene mine er bortreist eller har lagt planer som jeg ikke vil/kan delta på, MEN, så ble jeg invitert opp på en hytte med over 30 "ungkarer". Hahahaha. Kan man si nei? Nei. Så jeg tar med meg en venninne og kjører opp dit på nyttårsaften, det kommer til å bli litt av en feiring.

Nå må jeg lukke ned både Word og internett, og prøve å få meg litt søvn. Selv om jeg i grunn ikke har noen faste planer for morgendagen heller, bortsett fra å trene. God natt, søtiser!

push the like button

Jeg har gått til Neglhuset i 3 år. I januar har Neglhuset 4 årsdag. Herregud som tiden flyr! De har fått seg en Facebook-gruppe nå, hvor de legger ut kampanjer, tilbud og nyheter. Så er man ute etter et kupp på billig behandlinger, så er det der man skal følge med.

Og for de av dere som vil ha behandlinger HELT gratis... Da må dere i hvert fall "like" siden til Neglhuset på Facebook! For i forbindelse med at de fyller 4 år, trekker de ut heldige jenter som får gratis behandlinger, blant de som liker gruppen deres på Facebook. Her er gruppen, like it! Og PS. Det er nesten ingen som liker gruppen enda, så store vinnermuligheter :D

//Reklame-ish.

ehheeee bare kødda

God dag, alle solstråler! Jeg ble så glad av å lese kommentarene deres på det forrige innlegget, fikk meg bare til å glede meg enda mer til 2012! Det er tydligvis deres år også : )

Nok positivitet for i dag. DET REGNER. De siste dagene har det nærmest vært sommervær her i Tønsberg, helt sprøtt, men det har faktisk det. Og så regner og blåser det i dag, ikke særlig motiverende akkurat. Jeg som skulle ut og løpe!

Glemte et øyeblikk at det er livsfarlig storm i store deler av landet. Glem det jeg skrev over her. Nå skal mamma og jeg på shopping i Tønsberg city, krysser fingrene for at det ikke er helt crazy salg med masse crazy mennesker. Salg er bra, men ikke alt det fører med seg.

Pen.

det er mange lykter i enden av tunellen

Å ha ting å se fram til holder meg levende. Hvis alt bare er mørkt og trist, kan det være drepen å tenke at man skal leve et helt år til. For tenk, nå kommer det et helt år til! Og best av alt: alle kan fylle året sitt med hva de vil. Jeg syns det er så viktig å fylle opp året med små gleder hele veien, så man alltid har noe å glede seg til.

Dette gleder jeg meg til i 2012.

Jobb. Det er ikke lenge siden jeg begynte å jobbe i Chills, men jeg føler meg allerede veldig hjemme, både med arbeidsoppgavene og kollegaene mine. Jeg ser fram til å omgås flotte mennesker på kontoret, og til å få til ting. Å få til noe er den beste følelsen i verden! Det skjer så mye spennende hos Chills hele tiden. Aldri har jeg hatt en jobb som jeg trives SÅ godt i, jeg har ikke ord. Tenk at det går an å glede seg til å dra på jobb hver dag!

Reise. Jeg tror at 2011 har vært litt ekstra kjipt for meg fordi jeg ikke har opplevd så mye. Jeg er vant til å reise mye, se nye ting og få litt varme på huden. Det gir meg rett og slett nytt batteri, samt mer livsglede. Så i 2012 har jeg planer om å reise mer. Egypt er allerede booket, og jeg sitter og ser på Mexico-billetter as we write.

Kjøpe leilighet. Planen er å kjøpe leilighet i Oslo i løpet av 2012. Derfor bor jeg hjemme nå. For å spare opp så mye penger som mulig, og for å slippe å havne i flere leie-feller. Er så lei av dårlige leiligheter! Jeg ser fram til å finne en fin leilighet med balkong, hvor jeg kan sitte og innhalere eksos <3

Sommer i Oslo. Sommer i Oslo er noe av det beste som finnes. Men pågrunn av saksa jeg har sittet i, har jeg aldri hatt mulighet til å oppleve den 100% lykkelig. Det skal jeg i 2012. Grille, drikke vin og spille kubb i Frognerparken. Sykle ned til Aker Brygge på bysykkel med vinden i håret. Spille minigolf og spise lunsj på Løkka. Nakenbade i solnedgang på Huk. Gå på shopping i sandaler og tynne sommerkjoler. Jeg begynner nesten å gråte av glede bare av tanken!

Venninnekos. Jeg gleder meg sånn til alt jeg skal oppleve med venninnene mine. Vi er plutselig single og frie nesten alle sammen, og vi er alle enige om at dette blir VÅRT år. Gleder meg til alle fuktige kvelder på byen, alle kvelder i pysj og alle små og store turer vi skal på. ALT.

Hva har du å se fram til i 2012? Det må være NOE! Hvis ikke, syns jeg du skal kaste deg rundt og finne noe å glede deg til. Det trenger ikke å være en svindyr reise til andre siden av kloden, det kan være noe så enkelt som å besøke en venninne du ser sjeldent, eller planlegge en morsom fest med dine beste venner. Et lys i tunellen er viktig å ha - uansett.

på kjøkkenet med papi

I dag har jeg laget VERDENS beste mat sammen med pappa! Han er en kjempeflink hobbykokk, og jeg er ikke så verst jeg heller. Jeg hadde så innmari lyst på tapas i dag, så vi lagde minitapas - ettersom det bare var mamma, pappa og jeg som var hjemme i kveld.

Må innrømme at det ser helt jævlig ut på bildene, men det er så godt at jeg ville valgt det som mitt siste måltid om jeg satt på dødscella. Dere skulle smakt aiolien pappa lager, den er syk. Og de spanske kjøttbollene i hjemmelaget salsa og hvitløksrekene, namnamnam! Det er litt for sent på kvelden for å spise, men tror jammen jeg skal varme opp litt rester. Ble sulten av å skrive dette.

Når man lager tapas finnes det ingen grenser, man kan rett og slett bruke hva som helst av mat. Hvilke småretter liker dere å ha på tapasbordet?

tjukka i ringen

Ååååå, dere har vært så sykt dårlig på å kommentere i julen! Jeg som har vært så flink til å blogge?! Det er ikke så motiverende når man føler at man skriver til en vegg. Så vet dere det : )

I dag har jeg hatt en folkesky dag. Ikke en dårlig dag i det hele tatt, har bare hatt behov for å være for meg selv. Så jeg var litt frekk og satt en strek over avtalene jeg hadde i dag, bare fordi jeg følte for det.

Jeg er så lei av å gjøre ting jeg ikke vil. Og lei av å finne på unnskyldninger når jeg skal si nei. Jeg skal rett og slett bli flinkere til å si: nei, det har jeg virkelig ikke lyst til.

Den ensomme dagen har jeg blant annet brukt på å trene. Har spist mye i julen, og ikke akkurat bevegd meg så mye som jeg burde. Men jeg har ikke dårlig samvittighet. Det er jo sånn det skal være. Men nå som det ikke er så veldig jul lengre, er det tilbake i ringen.

Utenom å rocke og de andre øvelsene jeg pleier å gjøre hjemme, gikk jeg en tur i stad. Siden synet av rumpa mi gjorde meg så trist i dag tidlig, bestemte jeg meg for å gå stramme-rumpeballene-tur. Må si at det var mer krevende enn jeg hadde trodd å stramme rumpeballene for hvert skritt jeg tok. Det så sikkert ut som om jeg måtte skikkelig på do der jeg gikk, haha.

Så bedrøvelig ser jeg ut når jeg ikke smiler falskt til bloggen, hehe.

Nå ligger jeg langrund (ikke særlig flat) på sofaen og ser på en eller annen dansk julefilm. Følger egentlig ikke med - bloggen er jo så mye viktigere. Men dere MÅ bli flinkere til å kommentere på bloggen altså, hvis jeg skal fortsette å være flink til å oppdatere. Puss og kram!

tilbake på gulvet

Nå ligger jeg på madrassen på gulvet igjen. Båten til farmor og farfar ble innstilt, så de fikk ikke dratt hjem til Danmark likevel. Og da blir det selvsagt madrass på meg! Begynner å bli vant til det nå.

Deilig å ta en tidlig kveld for en gangs skyld. Ikke ofte jeg ligger under dyna før midnatt. Men i dag har jeg vært ekstremt fyllesyk, så det var en fantastisk følelse å vrenge av seg både sminke og klær, for så å lande på noe mykt.

Hello!

Nå er det forresten 10 dager til jeg reiser på ferie! Gleder meg enormt, og begynte faktisk å pakke i dag. Pakkingen blir jo litt ekstra komplisert for meg, siden alt ligger i flyttekasser og søppelsekker. Først skal det letes, så skal det vaskes - og så skal det i kofferten. Har ikke ord for hvor mye jeg trenger å komme meg til varmere strøk nå.

Jon Blund er rett rundt hjørnet kjenner jeg, så god natt kjære lesere!

nesten gratis kjole

Det var noen som lurte på hvor jeg hadde kjøpt den rosa kjolen som jeg hadde på meg på julaften! Den kjøpte jeg på Nelly for lenge siden, men jammen har de fortsatt flere igjen!

Nå er den på salg og koster kun 225 kroner. Lucky you. Finnes her.

årets earworm

Min favoritt DJ Earworm er ute med sin årlige oppsummering av musikkåret. United State of Pop 2011! Syns ikke denne er like kul som de forrige, men den er absolutt verdt å sjekke ut likevel. Han er helt rå!

Denne fra 2008 og denne fra 2009 er mine favoritter!

tønsberg city, baby

Da har jeg opplevd det òg; en skikkelig bytur i Tønsberg. Har bodd her nesten hele livet, men aldri vært ordentlig på byen. Mest fordi jeg ikke har vært gammel nok, litt fordi jeg var veldig lite "eventyrlysten" da jeg bodde her. Men det var ålreit det, altså. Mest pågrunn av de festlige menneskene jeg var med, ikke så mye pågrunn av selve byen. Himmel og hav; dere kan ikke slippe inn SÅ jævla mange mennesker! Holdt på å bli kvalt.

Kameraet mitt er fullt av tull, men det er egentlig greit, for da kommer jeg på ting jeg hadde glemt. La oss se på noen hyggelige bilder.

Prøvd seg på dry shampoo da vettu. Drit nice.

Fint folk.

Veien hjem, eller?

Nå er jeg sliten dott no. Endelig kommet meg hjem, ligger på sofaen med mamma og pappa og ser på Istid - tror jeg. Herreguuud, øya sklir igjen. Det blir ingen 2-dagers på meg.

julaften 2011

God morgen, søte lesere! Hadde dere en fin julaften i går? Det hadde jeg! Gikk rolig og stille for seg. Det var faktisk min første julaften noensinne hvor jeg drakk alkohol. Har alltid følt meg som et barn i julen, så har aldri falt meg inn å drikke noe, hehe. Men i går fikk vi kjempegod rødvin servert til maten, så da var det ingen utvei!

Er fortsatt stappmett etter pinnekjøtt og søtsaker, så det blir en utfordring å få i seg frokost nå! Fikk dere noe fint til jul, forresten? Jeg fikk veldig fine og nyttige gaver. Blant annet den største GHD-tangen som lager fantastiske krøller i håret! Den hadde jeg virkelig ønsket meg. Ok, akkurat den var kanskje ikke så nyttig, men alt det andre var ganske nyttig.

Tok masse koselige bilder i går, så tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere : )

Min spreke farmor og jeg <3

Lillebror og jeg med pepperkakene våre.

God rødvin til julematen, nam nam.

Bella er veldig glad i onkel Lasse. Og så ble hun veldig fornøyd med gavene hun fikk av mormor og oldemor.

Kjekk farfar vi har, eller hva?

Leppene mine roet seg litt utover kvelden. Haha, var noen av dere som lurte på om jeg hadde restylane i de forrige innleggene. Men det har jeg ikke, er over et år siden jeg har hatt restylane. Men leppene mine var ganske hovne da jeg våknet, tror kanskje jeg hadde spist noe jeg ikke tåler så godt. Skal finne ut hva det er - og fortsette å spise det!

Nå er det bare å ta fatt på dagen, i dag ALLE samles hos mormor og morfar for å spise ribbe. Puh, det kommer til å bli folksomt! Tar meg en runde med rockeringen, så kanskje jeg tar mindre plass rundt bordet....

liker bare ting hvis de er rosa...?

Julaften er så koselig, altså. Har daffet rundt i morgenkåpa i hele dag, spist litt godteri her og der, dekket bord og fikset håret til mams. Og kost med Bella, så klart. Hva jula er uten et loddent kjæledyr vil jeg ikke vite en gang.

Bella er forresten ekstra kosete om dagen, for hun har løpetid, haha. HELT sykt hvordan hun holder på. Når man løfter henne opp, legger hun seg på ryggen, strekker seg ut og "sykler" med beina mens hun lager rare lyder. Kos med meg daaaa!

Lille kosegrisen!

Nå dufter det av pinnekjøtt i hele huset, jeg tror det er noe av den BESTE maten jeg vet om. På julaften kan jeg bare spise og spise og spise, uansett hvor mett jeg er.

Bordet ble veldig rødfarget, da. Dere vet jo hva jeg syns om mye rødt. Så jeg kledde meg i knallrosa, bare for å protestere litt. Men nå må jeg gå og sminke meg ferdig og fikse håret! Kos dere masse i kveld, kjære lesere. Goood juuuul til dere alle! Er veldig glad i dere <3

julefrokost

God morgen, og god jul til dere alle! Jeg sov lenge i dag, og ble litt lei meg da jeg fant ut at jeg hadde sovet over julefrokosten. Så jeg måtte bare lage min egen julefrokost, men den var ikke så verst den heller. Himmelen er blå og sola står og vokter over byen, slik at det ikke skal komme snø. Det er jeg utrolig glad for!

Vet at mange ikke får den komplette julestemningen uten snø, men hallo! Bare spray litt spray-snø i vinduskarmene, så får dere feelingen. Tenk så deilig det er når julaften er over, og så har vi ikke snø?! Sikkert mange her i landet som har snø, men i Tønsberg er det tørt. I hvert fall rundt huset mitt.

Siden danskene er på besøk, er kjøleskapet selvfølgelig utstyrt til at vi kan lage dansk frokost. Og dansk frokost for meg kan være to ting. Enten så er det pålægsjokolade - eller så er det roast beef med remoulade og sprøstekt løk. I dag spiste jeg sistnevnte. Jeg er veldig sær på pålegg, og brekker meg når folk spiser egg med kaviar og sånne kombinasjoner, men akkurat roast beef med remoulade og sprøstekt løk er bare kjempegodt. Prøv det!

Ps. Remouladen MÅ selvfølgelig være dansk, eller så er den ikke noe god.

Nå skal jeg chille i morgenkåpa i en times tid, før dagen virkelig begynner. Bella skal vaskes og stelles, og så skal jeg vaskes og stelles, og så skal jeg vel hjelpe til litt med julematen og det som er.

Håper alle koser seg i dag! <3

alle må pynte seg når det er jul

... Til og med Bella. Så hun har fått sløyfe på hodet, er hun ikke fin?

Nå skal Bella og jeg gå og legge oss på en jævla madrass, men sånn er det når vi har masse besøk. I morgen er det julaften, søtiser! Tenk det. Og så er det nyttårsaften, og så reiser jeg SYDOVER. Takk-og-faen-meg-lov : )

nissen har vært her

God kveld i stugo! Nå har mesteparten av gjestene dratt for kvelden, og det er film og godis på menyen i Wulffe-huset. Vi har fått pakkene under treet også, og nå ser det såpass greit ut at jeg tør å vise det fram. Haha.

Vi har ingen barn under 17 år her i morgen, så jeg syns det var veldig mange pakker til å være seks voksne personer. De siste årene har jeg heiet litt på å reise på ferie i stedet for å kjøpe masse julegaver, men det ble ikke noe av i år heller. Neste år, kanskje?

Har trukket en helt tilfeldig vinner av Nelly-gavekortet. Var veldig mange som deltok i konkurransen, men jeg kan jo dessverre bare trekke ut en. Og det ble Hedda Maria denne gangen! Gratulerer : ) Send mail til ida.wulff@hotmail.com for å få gavekortet ditt!

juletre-kirurgi

Dere skulle sett trynet mitt da jeg fikk øye på juletreet pappa hadde kjøpt. Selv mener han at det er perfekt, jeg syns det ser helt forferdelig ut. Mamma er nok mest enig med meg. Det ser rett og slett skabbete ut! Mangler liksom noen kvister på toppen. Å pynte det stygge juletreet var som å være stylist for Jahn Teigen - tror jeg. Ganske krevende.

Jeg er så flau over hvordan selve treet ser ut at jeg nekter å vise et bilde av hele. Pynten derimot er nydelig. For første gang pynter vi kun med hvitt, sølv og INGEN RØDE FARGER. Jeg har bedt om dette i mange år, men aldri blitt hørt. Så pynten som mamma har stått for, er som en skikkelig airbrush på Teigen-treet vårt.

Nå er vi i hvert fall ferdig med å pynte tre! I kveld skal vi ha "grøtfest" med familien, så mamma og jeg har akkurat dekket bord. Haha, siden vi allerede var i pyntehjørnet, dekorerte vi hele bordet med nisser. Pappa bare: ................

Til og med jeg som ikke liker nisser og rødfarge i huset, likte dette. Skal det være, så skal det være liksom. Hva syns dere? Too much?

Gjestene kommer ikke helt enda, så jeg rekker en tur til byen først. Skal nemlig hjelpe en som har glemt at det var jul med å kjøpe julegaver. Mange julegaver. Ææææ!

Har dere gjort noe hyggelig med familien i dag? : )

lille julaften er her!

Det er lille julaften! iiih! Våknet opp med en utrolig deilig følelse i dag, nesten litt sånn bursdagsfølelse. Er koselig å ha fullt hus, nå skal jeg ned og spise frokost med halve slekta.

Har dere noen tradisjoner på lille julaften? Vi pleier alltid å pynte treet sammen (nei, vi gjør ikke det før 23. desember!!) og legge pakkene under treet etterpå. Husker at det alltid var høydepunktet å løpe opp på loftet og hente pakkene, for så å klemme på dem på vei ned til treet.

Jeg kjenner at det er litt annerledes i går. Bryr meg svært lite om pakker, og mer om det å få tilbringe tid med familie - og god mat. Jeg elsker jo pinnekjøtt!

Men kanskje det er en bloggegreie å bry seg lite om gaver? Siden det er så mange pakker i posten hele tiden, og vi knytter det opp med å betale skatt? Hehehehe....

Det er så tidlig på morgenen, så dere får et bilde som ble tatt for NØYAKTIG ett år siden i stedet! Det passer jo så bra, for da kan jeg samtidig minne dere på at jeg trekker en vinner av Nelly-gavekortet i kveld! Innlegget finner dere her.

dette drømte jeg i natt

Kjenner styrken. Den tar tak under ribbeina på meg, og drar meg opp i skyene, og selv når den ser ut til å slippe blir jeg hengende. Jeg kan flakse med armer og bein, det er ingen som griper tak i anklene mine og prøver å dra meg ned under bakken. Jeg har tårer i øynene, men jeg gråter ikke. Jeg ler. Du står på rekkverket, truer med å hoppe. Jeg holder hardt fast i samme rekkverk, men sier ingenting for å stoppe deg. For du har dytta meg ned der mange ganger, og du vil hoppe for å gi meg følelsen du har, følelsen av skikkelig ræva dårlig samvittighet.

Du set mot himmelen og roper at livet er en løgn. At alt jeg mener at du har gjort mot meg bare er noe det syke hodet mitt har funnet opp. Jeg tar meg til hodet og spør om det er sykt. Det sier nei, og himmelen begynner å regne på deg. Kun på deg. Det regner glasskår, kokain, blod og hundrevis av ark med politistempel på. Der fikk du sannheten i hodet, sier jeg, og så snur jeg meg og går. Om du hopper eller ei får jeg aldri vite svaret på. Fordi jeg aldri spør.

julestemning i hjertet

Jeg hater hemmeligheter! Så da kan jeg jo fortelle dere at "den hemmelige vennen" min heter Benjamin. Vi var kjærester i 6 år, og dere som har lest bloggen lenge husker han sikkert. I og med at vi begge er blitt single kan vi endelig være bestevenner igjen! Hurra : )

I dag har Benjamin og jeg hatt en veldig effektiv dag, om jeg får lov til å skryte litt av oss. Vi startet med å vaske bad - noe som egentlig var min oppgave her hjemme, men det skader ikke med litt hjelp. Så dro vi på julegaveshopping, så jeg kunne kjøpe de ALLER SISTE julegavene. Som jeg har nevnt er jeg helt ræva på å pakke inn julegaver, og min kjære venn er ikke stort bedre. Så det ble jo bare helt katastrofe, selv om vi var to om oppgaven.

Team work!

Har dere hørt om Petshop før? Det fikk jeg høre om da jeg var barnevakt i går......

Gavene ser ikke like jævlig ut uten blits, men kan love dere at det så rart ut.

Farmor og farfar har kommet på besøk fra Danmark, de skal feire julaften hos oss. Veldig hyggelig! Selv om jeg måtte flytte ut av soverommet mitt. Det egentlige soverommet mitt er jo fyllt opp av flytterotet, så nå må jeg enten sove på sovesofa i stua eller på gulvet hos mamma og pappa. Vet ikke hva som føles mest feil.

Men farmor hadde i hvert fall pakket kofferten full av søtsaker. Så da kan man jo ikke klandre noen for noe.

Enten smaker det veldig godt, eller så smaker det veldig dritt. Lønner seg å lese i heftet...

Pepperkaker med navn på <3

For en ukes tid siden var mamma og jeg på shopping, og da kjøpte vi spillet Alias. Problemet er bare at man må vare minst fire personer for å spille, og ettersom vi sjeldent får med lillebror på sånt, blir det ikke akkurat mye til spill. Men i dag var vi hele seks spilleklare mennesker, så vi benyttet sjansen til en aldri så liten runde med alias! Med dansker involvert var det jo ikke akkurat så enkelt, men vi fant en flyt på det etterhvert, haha. Det endte med at farfar bikket over på engelsk, og det var særdeles festlig da pappa sa; dette ordet er noe som Robin Hood er - og farfar svarte noe sånt som "skinny gangster". Vi lo mye, for å si det sånn!

Min anonyme familie.

Benjamin og jeg var på lag, og vi vant OVERLEGENT. Så overlegent at vi kjørte videre til Benjamin sin søster for å spille monopol. Og i monopol hadde jeg så flaks at jeg ledet nesten hele veien, helt til jeg havnet på Slottsplassen og måtte betale hele 170.000 kroner for å stå der. Jeg TAPTE, med store bokstaver.

Men jeg er heldigvis ingen dårlig taper, så det kan jeg leve med. Tror stemningen hadde vært dårligere hvis visse andre tapte. Jeg har hatt en utrolig fin dag, og julestemningen er 100% til stede. Så nå kan lille julaften og selve julaften bare komme.

Hvordan er det med julestemningen deres? Er den der?

give away: 1000 kroner på nelly

Unnskyld, unnskyld, unnskyld! Jeg har ikke fått vært på Mac'en i hele dag, og derfor heller ikke fått lagt ut innlegget om gavekortet jeg skal gi bort. Men nå er jeg her! Og jeg skal gi bort et gavekort på Nelly, til en verdi av 1000 kroner.

Alt dere trenger å gjøre er å gå inn på Nelly og finne noe der har lyst på. Lim inn link til produktet i kommentarfeltet under her! Trekker en vinner i morgen kveld, lille julaften : )

lang dag med juleferie som følge

For en sykt lang dag, jeg har ikke ord. Sier ikke at den ikke har vært bra, den har bare vært laaaang. Først en full arbeidsdag, så barnevakt, rydding og deretter en treningsøkt. Hadde jeg i tillegg ikke blitt sliten av alt dette, ville jeg vel gått under kategorien: wonder woman. Men må nok øve litt mer. Å få mine to kusiner til å legge seg, for eksempel; dritvanskelig! Det tar liksom litt tid når sminkedukken (sånt hode som små jenter pleier å sminke) også må få pusset tennene, hvis ikke gidder de absolutt ikke å legge seg. Jaja.

Snusen som ligger ved siden av meg er nikotinfri altså! Har vært 13 dager uten snus nå, er kjempestolt! Håper bare det fortsetter, men regner med at jeg skal klare det. Den 1. januar skal jeg kutte ut den nikotinfrie også!

Fra og med i morgen har jeg juleferie, og det skal bli deilig. Ikke fordi jobben min sliter meg ut eller noe, men rett og slett fordi jeg gleder meg sånn til å tilbringe masse tid med familie og venner.

Starter ferien med å dra på julegaveshopping med min hemmelige venn. Og så skal han lage middag til meg etterpå, knis! Neida, jeg bare tuller. Men joda, det er det jeg skal. Nå er det liksom meningen at dere skal mase om hvem denne hemmelige vennen er. HAHA, god natt kjære lesere!

nattens fangst

Jeg er i besittelse av et par gavekort på Nelly. Det ene har jeg bedrevet nattshopping med, men det andre tenkte jeg at jeg skulle gi bort til en leser. Siden dere er så fantastiske : ) Så i morgen blir det en aldri så liten konkurranse her på bloggen!

Dette er hva jeg selv har kjøpt i kveld. Vesker og cover til iPad og iPhone. I to forskjellige farger, så klart..... Krysser fingrene for at veskene er store nok til at jeg får en Mac oppi!

Alle tingene på bildet koster langt under tusenlappen, så jeg har fått mye ut av gavekortet mitt. Woho! Den heldige vinneren av gavekortet i morgen rekker forresten å bestille seg hjem en nyttårskjole, siste frist for det er 26. desember. Alle vesker og cover til iPad og iPhone finner dere her. Det er sååå mye fint der nå.

Nei, nå er klokka jammen mye! Jeg har gjort så mye i dag, og har fremdeles mye igjen, så nå skal jeg hoppe og sprette både høyt og lavt før jeg kan legge meg ned i den elskede senga mi. PUH....

folk som bestiller suppe...

Lunsjen endte med at vi rett og slett byttet kontor. Så nå sitter vi på Pigen i Drammen sentrum med hver vår laptop, og svarer på mail og koser oss. Og spiser, så klart. Jeg har spist burger. Irriterende å ha lyst på sånt når man sitter med Trine som absolutt ikke har lyst på sånt. Tar en suppe, jeg. HVA FAEN A?

Men selv om det ikke er noe hyggelig at Trine spiser suppe, så er Pigen i hvert fall et veldig hyggelig sted. Og maten var god - grovt burgerbrød til og med! Det var det selvfølgelig Trine som påpekte.

Hvor mye street fred får jeg forresten for dette bildet? Haha. Vi stemmer ikke akkurat på samme parti, for å si det sånn. Men vi er bestevenner for det!

Nå skal det kaffeleres og mailes, vi blogges senere : )

trashy og trøtt

Vet dere hvem jeg ligner på i dag? 18 år gamle Ida som nettopp har våknet i et gjennombløtt telt på Quart-festivalen, med gress i håret og gårsdagens sminke. Jeg ser virkelig helt forferdelig ut. Ante ikke at jeg skulle føle meg naken av å våkne opp uten mine egne klær og toalettsaker, for så å måtte dra direkte på jobb. Men det finnes vel større problemer her i verden.

Trøtt dott no.

Det har blitt mye styr rundt innlegget jeg skrev om å velge feil. Jeg har valgt å si blankt nei til all presse som har tatt kontakt, men ser at noen aviser likevel velger å melke det lille av informasjon de finner på bloggen. Det syns jeg er trist, men jeg skjønner jo at jeg ikke har så mye jeg skulle ha sagt. Spist er spist, og blogget er blogget.

Men jeg må innrømme at jeg fikk helt angst i går, da jeg satt alene på restaurant og jobbet. Plutselig ble det helt svart i hodet mitt, og jeg måtte løpe til andre enden av sentrum for å få en klem av en venninne og for å få høre at jeg ikke er gal. Kjempegøy å bli gjenkjent når man sprinter gjennom Karl Johan med tårer i øynene og hetta trukket så langt ned i øynene at man snubler hver eneste meter. Men jeg fant venninnen min til slutt, og hun fikk overbevist meg om at jeg ikke er gal. At jeg ikke finner opp ting, og at jeg ikke lyver. For det er det jeg er blitt lurt til å tro tidligere. Men jeg har jo slått tilbake. Ja, selvfølgelig har du det, hva ellers?

Nå er alt greit igjen. Alt har jo egentlig vært greit en god stund, men etter at jeg la ut innlegget har jeg bare blitt påmint så mye, og folk har virkelig satt ord på det jeg har opplevd. Det har jeg aldri gjort selv. Så det har svidd en smule, men jeg er glad jeg har fått alt ut. Det viser seg jo også at det er fler enn jeg trodde som er/har vært i samme situasjon. Helt forferdelig, men samtidig godt å vite.

Jeg må bare passe på å ikke bruke hele arbeidsdagen på å svare på slike mail. Haha, uff! Nå skal Trine og jeg ut og spise lunsj, vi er de eneste på kontoret i dag. Julelunsj for the win : )

kosemose med thea

Jeg kom meg aldri hjem fra Oslo, jeg, selv om det egentlig var meningen. Kjøpte rent undertøy siden jeg må rett på jobb i morgen, og dro hjem til Theabestisen på Lysaker. Så nå ligger vi i senga og spiser potetgull mens vi prater om alt som har skjedd den siste tiden. Vi har jo begge vært så opptatt med vårt, så har blitt litt tiden Thea-og-Ida-tid. Men nå er det sleepover, hurra : )

Har fått låne rosa kosedress, og kunne egentlig ikke hatt det bedre. Frustrerte Fruer på TV og Isi (isbjørn-bamsen) i armkroken <3

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til alle de hyggelige meldingene jeg får av dere. Blir helt på gråten når jeg leser dem, og det er helt rart hvor glad jeg kan være i leserne mine - som jeg ikke kjenner i det hele tatt. Fikk en kommentar om at jeg har tusenvis av venninner som støtter meg, og det får meg bare til å innse hvor gode lesere jeg har. Masse hjerter og klemmer til dere alle sammen <3

this is she

Jeg er som nevnt i Oslo i dag. Hehe, føler meg nesten som på dette bildet igjen. Bitteliten og helt alene! Skvetter hver gang noen går forbi bordet mitt, ble litt småparanoid etter innlegget mitt i går. Tror det var noen som ble veldig sint for det, gitt.

Sitter på Hard Rock helt alene og jobber, så hvis noen vil drepe meg eller banke meg opp, så er det bare å komme hit : )

sippeguri etterlyser neste dag

Dette ble en trist kveld. Har låst meg inn på rommet og vasket sengetøyet med tårer, så nå som jeg skal legge meg er det jo litt kjip at det er snørr og tårer over alt. Haha! Det ble bare litt mye for meg. Kommentarene deres fikk meg til å sippe, telefoner og meldinger fra venninner som føler at de ikke har stilt opp fikk meg til å sippe, og at noen banket på døra til rommet mitt og ville prate fikk meg til å sippe. Sippesippe hele kvelden.

Det som skjer nå er at jeg legger meg til å sove, og våkner opp til en lang og truende SMS om at det faktisk er jeg som er gal, og at alt jeg sier, skriver, gjør og mener er en løgn som jeg har funnet på i min syke fantasi. Har alltid bitt meg i leppa og tenkt; tenk hvis det faktisk er sånn? Men det ække det. Det hadde kanskje vært det beste, men det er faktisk ikke det.

NÅ ER DET NOK EMO! I morgen skal jeg våkne til en helt fantastisk dag! Da er det tirsdag, og jeg skal inn til Oslo igjen. Skal sitte på cafè og gjøre Chills-arbeid hele dagen, bortsett fra noen små avbrekk. Et møte, en time hos Neglhuset, og en lunsj med Nadja som skal være i Norge HELE julen <3 Sånn. Happy igjen.

fiskedam på julaften?

Fy faen. Jeg må være verdens dårligste til å pakke inn julegaver! Skal virkelig foreslå fiskedam på julaften, dere vet sånn som man gjør i barnebursdager. Jeg kan gjerne være den som henger gavene på krok bak en vegg, så lenge jeg slipper å vise fram alle de stygge innpakningene mine.

Heldigvis er det bare familien som er glad i meg uansett som skal se dem. Dere hadde virkelig mistet all respekt for meg om dere fikk se. Haha!

Når det gjelder innlegget under, så vil jeg takke for alle støttende og hyggelige kommentarer. Jeg ber også om forståelse for at jeg er nødt til å slette kommentarer som inneholder navn og spekulasjoner. Jeg har ikke skrevet innlegget for å henge ut noen eller ødelegge for noen, kun for å få ut hva jeg føler og forhåpentligvis hjelpe andre som er i samme situasjon. Det er også et par journalister som har tatt kontakt, og jeg ønsker virkelig ikke å uttale meg om dette. Det hører til dagboka mi (altså bloggen), ikke noen andre steder. Det er ikke et forsøk på å ta skittentøysvasken offentlig, selv om jeg skjønner at linjen er hårfin når jeg skriver det på en blogg som denne. Takker uansett for forståelsen : )

å velge feil

Jeg vil være meg. Og det tror jeg ikke at jeg har følt på ett år. Men sårene er nesten ferdig med å gro, og det eneste som ikke er plastret sammen, er alle spørsmålene som fortsatt river litt inni meg. Spørsmål som jeg aldri kommer til å få svar på.

Man straffes for alt. For hver minste feil valg man tar her i livet. Straffen kan være fengsel, men den kan også være sorg, frykt, tårer og depresjon. De fire jeg nevner til slutt, er straffen man får hvis man tar slike valg som jeg har tatt. Når man velger å slippe feil type mennesker inn i livet sitt, når man lukker øyne og ører for sunn fornuft, bare fordi det føles så bra når det først er bra.

Dette bildet er tatt dagen etter at jeg satte foten ned, og bestemte meg for at nok er faen meg nok. Om en uke er det nøyaktig to måneder siden. De to månedene har vært forferdelige og fantastiske på samme tid. Forferdelige fordi jeg måtte snu tilværelsen min på hodet. Alt jeg var vant til var borte, og jeg ble ordentlig alene for første gang. Fantastisk fordi jeg har funnet roen, og jeg er ikke redd lengre.

Venninnene mine sier at jeg gløder, stråler og gudene-vet-hva om dagen. Jeg har fått "livet" i øynene tilbake. Og jeg vet ikke om de innbiller seg at de kan se det, men det føles i hvert fall sånn på innsiden. Spesielt det siste året har jeg følt at livet har blitt sugd ut av meg, hver eneste dag. Jeg har vært nervøs, redd, mistenksom, lei meg, sint - alt på en gang. Det er så deilig å slippe det.

Som sagt. Man skal straffes for alt. Noen ganger må man bare bli liggende og ta i mot alle slagene og sparkene, uansett hvor vondt det gjør. Til slutt må det jo holde opp uansett, for straffen for å ha tatt feil valg er ikke livsvarig. Det er ikke du som er ondskapen, du har blitt utsatt for den. Og da virker det kanskje urettferdig at du skal straffes med alle disse følelsene. Men en dag kjenner man fysisk at det er en klo som slipper taket om hjertet, og at ti kilo murstein letter fra skuldrene. Og da har man lært mye om seg selv, og livet kjennes plutselig lekende lett.

Dette er egentlig alt for privat for meg, jeg hater tanken på å bli konfrontert med innlegg som dette i det virkelige liv, og bli spurt om ditt og datt. Eller at mamma sier; sånt kan du ikke poste på bloggen din. Men jeg føler det er så viktig likevel, for jeg vet at det er så mange som ligger nede, og som kjenner på de samme sorgene som jeg har gjort den siste tiden.

Ps. Jeg depper ikke altså! Jeg er ganske happy nå, men kun fordi jeg snudde alt på hodet for to måneder siden, og gjorde om på de gale valgene. Håper alle i samme situasjon gjør det samme.

sjekker ut av hotell og inn på tog

Dagenderpå i går var bare helt jævlig. Men vi jentene gjorde det beste ut av den! Først satt vi på Egon og drakk Cola i flere timer. Og så gikk vi tilbake på hotellrommet, hvor vi samlet alle puter og dyner i den ene senga, og krøllet oss sammen etter å ha bestilt både sushi og burritos fra Mucho Mas. Husker ikke så mye mer enn at jeg lo mye, spiste masse og så starten av Bad Teacher, for jeg sovnet ganske fort.

Nå har jeg akkurat sjekket ut av Comfort Hotel Børsparken, og det er med tungt hjerte! Jeg elsker å bo på hotell, kunne gjerne flyttet inn for godt. Men nå sitter jeg altså på toget hjem til Tønsberg. Selv om jeg skal til Oslo i morgen, har jeg bare veldig lyst til å ta en tur hjem.

twitterfitter på twitterfest

I går var jeg på det store Twitterfyllebordet. Først og fremst for å møte andre tvitrere. Men jeg snakket ikke med noen, jeg. Fant ut at jeg har så sykt kule venner, så jeg ble liksom bare sittende og fortelle dem hvor glad jeg er i dem. Til og med Nadja (min "søster" fra Los Angeles) var på besøk, og det var SÅ godt å se henne igjen. Herregud, så hyggelig jeg hadde det, får nesten sommerfugler i magen.

Hele kvelden var rett og slett en suksess, helt til vi oppdaget at noen hadde sparket hull i veggen utenfor hotellrommet mitt. Jeg bare; åååh, det her kommer vi garantert til å få skylda for. Og så ble vi jammen meg spurt om vi visste noe om hullet oppe i andre etasje. Ganske pinlig. Vi kommer kanskje sent hjem fra byen, men vi går jammen ikke rundt og sparker hull i vegger av den grunn. Haha! Er dere klare for noen bilder fra gårsdagen -retorisk-spørsmål.

Må bare være litt fjortis og si at JEG ELSKER MINE VAKRE VENNINNER <3

byporten juleshopping

Ettersom jeg har revet meg mye i håret pågrunn av alle disse julegavene, passet det meg perfekt å få i oppdrag og finne julegavetips til leserne mine på Byporten. Jeg er virkelig sent ute med julegavene, har liksom ikke klart å ta meg helt sammen og gjøre alt helt ferdig. Men nå er jeg snart i boks, etter FIRE timer på byporten. Ikke rart jeg var sliten i går, eller? Men... Det tar tid når man finner så mye fint som man har lyst på selv.

Men jeg har vært i hver eneste butikk på Byporten nå, og funnet noen flotte julegavetips. Noen må jeg dessverre utelate her, jeg vil jo ikke at familien skal se hva de får fornoe... Ok, here we go!

DVD-samlinger! Det slår alltid an hos venninner og jentekjærester. På Platekompaniet hadde de stort utvalg både for gutter og jenter, og det var tilbud på mange av boksene.

På Byporten har de Make Up Store, helt fantastisk butikk! Servicen var det ikke noe å si på heller. Vil man ha årets mest fargerike julegave, er dette stedet å gå. Glitter, glam og masse farger. Heier spesielt på hyllene med neglelakk, så sjekk dem ut!

Hadde med meg Mariabestis på shoppingrunden, og vi ble begge veldig fascinert av butikken som heter Lush.

Her ser dere litt av utvalget de hadde. Såper, badekuler, badeskum, kremer og så videre. Midt i butikken har de et lite verksted hvor de lager kremer og skrubber. Utrolig kult!

På Handysize fant vi denne fancy lunchboxen. Oppdelingen i den er veldig kjekk, og den holder maten varm i 4 timer! Perfekt å ha med på både tur og jobb.

Skal du kjøpe julegave til noen som har en romantisk stil i leiligheten sin/huset sitt? Da kan du gå på Kremmerhuset og kjøpe noen pyntebokstaver. Det er så utrolig fint! Det vanligste er vel å skrive "HOME" eller "LOVE" ,men man kan jo være kreativ?

Kanskje ikke det ultimate julegavetipset, men da får det være et kjole-til-nyttårs-aften-tips! Riccovero har et par vakre kjoler, så det er verdt å ta en kikk. Jeg liker spesielt den grå til høyre. Butikken på Byporten har flere fine, dere kan jo se noen av dem på nettsiden til Riccovero.

Fine ting er butikken hvor jeg kjøpte den berømte paljettkjolen min. En av Byportens perler, virkelig! Utrolig mye fine klær, og ikke minst jeans! GÅ INNOM.

Fine ting har mye mer enn klær. De har mange fine ting også (hehe). På bildet over ser dere noen av mine favoritter, de PERFEKTE venninnegavene. Mange glitrende og fargerike neglelakker, hårstrikker fra Blax som ikke sliter på håret, og duftlys fra Voluspa. Herregud for noen dufter. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp en slik til deg selv. En pitteliten julegave til seg selv fra seg selv kan man faktisk unne seg!

På Høyer forelsket jeg meg i disse utrolig kule iPad-coverne. De er fra Malene Birger, og prisen er ikke stygg i det hele tatt. Den grønne er bare helt rå!

Nå ble det veldig mye damegreier her! Men er det en gutt som er mottaker av gaven, vil jeg anbefale å besøke Høyer. Der har de et bra utvalg av toalettmapper og fine skjerf.

Ikke glem å ta en pause eller to med smoothie fra Fresh juice & smoothie. FANTASTICO! Da gjenstår det vel egentlig bare å ønske dere lykke til med siste rest av julehandelen. Håper dette var litt til hjelp : )

Innlegget er skrevet i samarbeid med Byporten, og må derfor merkes som reklame.

i love this place

Må bare vise dere det utrolig kule hotellrommet vårt! Vi bor på Comfort Hotel Børsparken, og her er det fancy kan dere tro. Det er det mest fargerike hotellet jeg har vært på i hvert fall, og da snakker jeg ikke bare om de rosa juletrærne i resepsjonen.

Den FANTASTISK gode senga vår <3 I dag får vi gjester i 2.etasjen, haha!

Sengedekorasjoner.

Nattbordslampa er helt rå. Hvor får jeg tak i en sånn en?

Ved fotenden av senga har vi en sølvfarget sofa. KULT!

Alle som jobber her er så snille mot oss, og vi koser oss veldig. Så takk til Comfort Hotel Børsparken for at vi får tilbringe helgen her, vi kommer garantert tilbake : )

- Ikke at vi drar helt enda, altså.

sliten dot com

Sitter i vinduskarmen og samler energi etter fem timer med intens shopping. Herregud, så sliten har jeg aldri vært. Og det verste er at vi skal ut i dag også. Hvordan skal dette gå?

Får litt energi av Maria, da. Haha, hun er så utrolig morsom uten å være klar over det selv. I går var vi jo ute med noen som snakker sørlandsdialekt. Og da vi våknet i dag spurte hun meg; du, hvor i Sverige var de gutta fra? HAHAHA. Det henger bare ikke på greip.

Og dere ser den genseren jeg har på meg på bildet? Med en tiger på? Hun bare; er det en løve eller en hund? HAHAHA igjen. Gotta love her <3

tequila på labba

Som dere kanskje allerede har skjønt, hehe, så tok Maria og jeg en spontan tur på byen i går. Maria bare; ååå, kan vi ikke dra ut? Og jeg bare; neeei - så da bestilte vi en taxi og dro ut.

Etter hundre sms'er fram og tilbake med den ene og den andre, bestemte vi oss for å dra på La Belle. Jeg trives egentlig best på prun pub når byturen ikke er planlagt, og når jeg ikke har rukket å legge hvert eneste hårstrå på plass, men my homegirl M er litt annerledes der.

I resepsjonen på hotellet har de pyntet til jul. Skal virkelig foreslå et slikt juletre for mamma og pappa! Bor forresten på Comfort Hotel Børsparken, og det er nydelig her. Skal vise dere bilder av rommet senere, det er nemlig noe for seg selv.

Så kom taxien, og jeg bare; hvor er Maria?! Åja. Hun står og gjemmer seg bak juletreet, for et superfantastisk partytriks.

Da vi kom på utestedet, så bare; dere ser edru ut, værsågod, tequila!! Eller så bestilte vi det av egen fri vilje, husker ikke helt. Skal ikke skrive så mye om mine observasjoner, for det gjorde jeg tydligvis da jeg kom hjem i natt.....

Maria og jeg med vår venn Labba. Han heter egentlig Robin, men han jobber på La Belle, og presterte å kalle stedet for LABBA. Jeg syntes det var så grusomt, så jeg har bestemt meg for å straffe han med det kallenavnet RESTEN av livet!!

Gjorde meg til her, altså. Ville liksom ikke se superblid og overivrig ut på alle bilder. Forandring fryder, eller hva?!

Tilbake på Børsparken hotell. Jeg får lov av mamma til å festrøyke nå som jeg har sluttet å snuse. Egentlig dumt å få nikotin i kroppen uansett, men når jeg drikker så må jeg bare, har ikke noe valg. Men DET kan jeg leve med - jeg drikker jo nesten aldri alkohol.

Rock N' roll. Åh, koste meg sånn i går! Passer meg perfekt å dra edru på byen klokka halv to, da er jeg i perfekt form når jeg går hjemover. Og formen er ikke så ille i dag heller, faktisk. Våknet nettopp i verdens mykeste sengetøy og bare; iiiiih, i dag blir en bra dag!

Kjenner det er deilig med litt Oslo-luft igjen. Nå skal vi ut og kjøpe julegaver!

05.15

Hei damer. Jeg kom nettopp hjem fra byen, jeg. Dro edru. Helte i meg et par tequila og gin tonics, og tenkte kanskje jeg skulle klare å leve med alt jeg så rundt meg.

Men nei. Alt jeg så var dette:

Dere kunne like gjerne ligget nakne på gulvet og ropt: PUL MEG!

Man drikker faktisk ikke en flaske sprit før man går på byen. Man går faktisk ikke på byen i strømpebukse og magetopp. Man ligger faktisk ikke på fanget til en fremmed fyr og sover PÅ BYEN.

For et flaut syn. Det er forbudt med prostitusjon i Norge. Så oppfør dere på byen, da.

Tipper halvparten av dere våkner opp i morgen og "husker INGENTING ASS". Jævla dust.

klar for langhelg i oslo

JEG ER SÅ GLAD NÅ! Skal straks kaste kofferten inn i bilen og hente Mariabestis, vi skal ha langweekend i Oslo. Blir noen fine dager, og jeg skal treffe (nesten) alle mine beste venninner. Føler at jeg ikke har sett dem på evigheter, så jeg gleder meg veldig.

Kofferten ble som vanlig stappfull... Det er nesten litt trist, når jeg bare skal være borte en helg. Hvordan skal jeg få plass i den når jeg skal til Egypt i en uke? Får vel gå til innkjøp av en større koffert. Har forresten pakket med meg treningstøy. For på hotellet er det treningssenter! Hurra : )

Så i kveld skal vi handle julegaver, spise middag og ta en treningsøkt. Ikke noen drinker i dag, for det er jo i morgen det gjelder! Vi fikk oss en lærepenge den gangen vi dro ut to dager før bursdagen min, vi var fremdeles fyllesyke da den store dagen kom. Og siden det er Twitterfyllebord i morgen, er det nok best å holde seg på den tørre matta.

Ikke spør om jeg er gravid da. Det er sånn gravid-topp, og jeg har faktisk blitt spurt om jeg var gravid en gang jeg gikk i den. ANTI-SMILEFJES. Dette er forresten mitt første blitz-i-speil-bilde på denne bloggen. Tror jeg? En gang måtte jo bli den første.

Men nå kjører vi! Wohooo, hjem til Oslo-byen min <3

drit i den gamle, jeg vil ha ny

Vet dere hva? Jeg har ingen klær. I hvert fall ikke tilgjengelig. Det jeg har er en koffert med noen kjoler, undertøy og et par bukser og gensere. Resten av tingene/klærne mine ligger blant flytterotet, i et rom her i huset. Og for å være helt ærlig, så har jeg ikke klart å ta fatt på det enda, jeg orker rett og slett ikke. Skulle ønske noen bare kjørte alt på søppeldynga uten at jeg visste det, for jeg savner jo ikke noen av tingene uansett.

... Poenget er jo at jeg trenger nye klær, da. Den rosa kofferten min inneholder ikke èn varm genser, så jeg låner for det meste klær av mamma. Tror hun begynner å bli lei. Så nå har jeg i hvert fall funnet masse fine gensere til meg selv!

Nelly har sånn cirka 400 gensere å velge mellom, så jeg skal bruke fridagen min på å sitte og se på gensere. Haha... Neida, men alle genserne finner dere her (ad).

Viktig å ha gode gensere når det er vinter og høst. Gjør det litt enklere å stå opp om morgenen, hvis man vet at man kan hoppe inn i noe som varmer mot huden. Uansett latskap av meg å bestille nye klær i stedet for å åpne flytteeskene, men hallo. De klærne der har jo gått ut på dato uansett - sier vi.

Nå sier magen at den vil ha frokost før vi skal trene, så jeg får nok lystre!

fra uteliv til underliv

Jeg kniper øya sammen nå og da, for å sjekke om jeg klarer å grine. Men det klarer jeg ikke. Det bare kjennes ut som om jeg virkelig burde, for jeg har en stor klump i halsen og en veldig tom følelse i resten av kroppen. Og så har jeg ikke helt kontakt med meg selv, så jeg får ikke svar på om det er fordi jeg er sliten eller fordi jeg er ensom.

Er rett og slett ikke vant til å ligge på sengekanten og se på serier alene. Men kanskje det er jeg som takler "ensomheten" og singellivet feil? Jeg har aldri hatt en one night stand i hele mitt liv, og vil så absolutt ikke ligge i hvilken som helst armkrok - bare for å slippe å være alene. Da kjenner jeg heller litt på ensomheten. Jeg har bare på følelsen at jeg er alene i verden om det, for alle andre svinger fra uteliv til underliv som om de var Tarzan. Ikke alle, da. Men det bare virker sånn for meg. Som at det er så lett for folk å slippe mennesker inn - på flere måter. Og så ligger jeg her, som en særing og vil ikke engang møte noen med mindre de har fridd til meg på forhånd. Omtrent.

Nok om det. Jeg ligger som nevnt på sengekanten og ser på serier. Måtte finne noe helt nytt, for alle mine favorittserier er jeg rett og slett bare ikke vant til å se alene. Og da blir det feil. Så jeg spurte om råd på Twitter, og det var et par folk som kvitret meg i øret at "hvis du vil le, så burde du se på New Girl". Litt latter har jeg ikke vondt av i kveld. Så jeg skal se min første episode av New Girl NÅ!

Har noen sett noe av serien? Hva syns dere, er den bra?

SE hvor sliten jeg er da. Posene under øynene mine er på størrelse med ræva mi, men det er ikke rart når jeg i gjennomsnitt sover tre timer hver natt. Siden jeg er så heldig og har fri i morgen skal jeg VIRKELIG ta igjen masse søvn! ZZZZzzZzzz.

tekniske problemer?

Jeg har fått en del mail og kommentarer fra dere lesere om tekniske problemer her på bloggen. Tydeligvis mye rart som skjer her, så takk for at dere sier i fra. Jeg har meldt i fra videre til de som er ansvarlig for det tekniske, så alt er forhåpentligvis i orden innen kort tid : )

Og sånn ellers er det ikke bare bloggen som har tekniske problemer. Kroppen min er også helt død. Haha, da mamma og pappa hentet meg på toget i stad var jeg så sliten at jeg nærmest beordret dem til å kjøre meg til Mc Donalds så jeg kunne få i meg noe junk og rask energi. Men min snille pappa foreslo at han kunne handle inn til hjemmelagede burgere i stedet, og jeg ga tommelen opp.

Så nå har vi kost oss med hjemmelagede burgere, og jeg ligger og halvsover på sofaen. MEN! Nå har jeg helg! Skikkelig langhelg! Det er til å juble over. Selv om det er litt synd å ta langhelg når vi er i gang med så mye spennende på jobb. Jaja, jeg får jo ikke lagt det helt fra meg i helgen uansett.

I morgen (fredag) skal jeg bare vaske klær, trene og slappe av. Dette er tredje dagen på rad jeg ikke trener, og jeg blir så irritert på meg selv. På lørdag KJØRER (!) Mariabestis og jeg inn til Oslo, for hun fikk nemlig lappen her om dagen! Håper jeg overlever.... I Oslo skal vi handle litt julegaver, og så skal vi på Twitterfyllebord. Jeg har på følelsen at det kommer til å bli stygt. Hva et Twitterfyllebord er? Det er en fest med alle de teite folkene på Twitter.

Men jess, de tekniske problemene er forhåpentligvis borte snart, og et nytt design er også på vei : )

en stinkende togtur

Jeg sitter på toget. NSB valgte som vanlig å sende et steinalder-tog når jeg skulle hjem fra jobb.

Men det gjør ikke noe.

Det som gjør noe er det søppelet av noen mennesker som sitter og stinker. Det lukter en blanding av gjenbrukstruse, innestengt hodebunn, gammel svette, våt hund og promp.KAN IKKE FOLK LÆRE SEG Å TA LITT HENSYN?!?!

Èn ting er å være litt svett etter en lang og stressende dag på jobb. En annen ting er å rulle seg i en jævla boks med makrell i tomat før man skal ut i offentligheten.

I skrivende øyeblikk sitter jeg og kveles, og jeg klarer nesten ikke å styre meg fra å reise meg opp og rope: HVEM FAEN HAR PROMPA? HVEM FAEN PROMPER HVERT JÆVLA MINUTT?

Jeg er snart hjemme i Tønsberg. Men det er fjorten minutter igjen, og jeg kommer seriøst ikke til å overleve fjorten promper til.

Noen har spist ostepop til frokost i dag.

Det burde vært egen stinkevogn på toget. Akkurat som de har stillevogn. Trivselsregler: ikke dusje. Ikke skifte truse mer enn en gang i uka. Ikke bruke deodorant. Ikke spise annet pålegg på toget enn egg, makrell i tomat, løk, bæsj.

Fy faen, nå klikker det for meg. GÅ HJEM OG DUSJ.

skjerf, sjal og smykker

Så hyggelig at dere likte hodeskalle-skjerfet mitt! Det ble utsolgt i en fei, så det er tydelig at mine lesere er skjerf/sjal-mennesker. Nå har jeg fått meg et nytt et! Velger å kalle dette for USA-skjerfet, hehe.

Både skjerfet og armbåndet på bildene kan kjøpes hos BuyHelse, her er en oversikt over alle smykker og skjerf/sjal de selger. Skjerfene er utrolig gode og myke, den perfekte julegaven til mor, søster, venninne, kjæreste eller bestemor <3. Regner med at det ikke bare er jeg som er sent ute med julegavene? Takk og lov for netthandel. BuyHelse har forresten utrolig rask levering, jeg har hver gang fått varene i posten 1 eller 2 dager etter bestilling.

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med BuyHelse, og må derfor merkes som reklame.

sexy blogger med glimt i øyet

Shit, jeg er overtrøtt. Sitter på kontoret og ler av teite ting, kjenner at det skal bli godt å komme hjem. Bortsett fra at det er fisk til middag og at jeg har fått beskjed om å støvsuge huset i kveld........ Tror kanskje jeg sover på kontoret.

smilefjes

God morgen, alle sammen! Jeg er på plass hos Chills i Drammen, og i dag har vi masse besøk. Av både mennesker og dyr. Min favoritt er Teddy, han har dere hilst på før.

Forfriskende, klissvåt hund! Været i Drammen er virkelig ikke noe å skryte av. Jeg blir jo litt værsyk, så i dag har jeg på meg kosegenser og Uggs, og pulten er full av trøst. Trøst i form av nikotinfri snus :(, red bull (nei, jeg er ikke sponsa), pastiller, tyggis og muffins. Verdens ekleste muffins. Den er heller ikke sponsa, som dere kanskje skjønte.

Men nå må jeg jobbe videre, så jeg ikke får sparken. Neida. Får jo ikke det. Og dessuten har jeg mange morsomme arbeidsoppgaver i dag, så ingen grunn til å henge med hodet. Men hvis noen bare gidder å fikse været, så blir alt bra. SMILEFJES :-)

du er tynn ass. kødda.

Den perfekte arbeidsdagen starter med at en kollega tar på ansiktet ditt og sier " wow, du ser tynnere ut". Jeg ble så sykt glad at jeg tok hele tjue bilder av ansiktet mitt i løpet av arbeidsdagen, men ble litt skuffet da jeg ikke helt kunne se det selv. Men jeg har bestemt meg for å begynne å si til folk at de ser tynnere ut siden sist - uansett om det ikke stemmer. Folk blir jo så glade!

Så her stod jeg og knipset da, og hun nye på kontoret bare; hva er det som skjer..... Hun sa det ikke høyt, men jeg tipper hun tenkte det. Så uten at hun spurte, forklarte jeg at sånt måtte hun bare vende seg til.

Fy faen. Jeg sovnet etter jobb i dag, og det irriterer meg veldig. Blir helt fjern av det, våkner og skjønner svært lite. Jeg våknet opp på sofaen til mormor og morfar, husker ikke engang hvordan jeg kom meg dit fra toget. Skulle egentlig bake julekaker med mamma og mormor, men da jeg våknet var julekakene ferdig. Jeg kan egentlig ikke fordra kaker, så det var like greit at jeg stod over selve skapelsen. Men kakene smakte faktisk godt. Selv om de var lavkarbo. KRISE...........

Æsj, jeg er skikkelig uggen etter "middagsluren", er nesten så jeg vurderer å skulke unna rockeringen i dag. Vil jo ikke at den gode lavkarbojulekaka skal komme opp igjen.

Følg meg på Twitter, da. Der er jeg hele tiden. Dere finner meg her, og jeg skriver smarte og givende tweets hver eneste dag.

hvis du er morgengretten

God morgen! Klokka er 6, og jeg tipper at det er mange morgengretne tryner der ute! Jeg er definitivt ett av dem, spesielt når jeg skal presse meg på toget og kjempe om en sitteplass etterpå. Folk blir som dyr, det er ikke kødd en gang. Og så blir jeg så forbanna, for jeg har jo ikke lyst til å oppføre meg som et dyr, men hvis jeg ikke gjør det kan jeg jo risikere å stå i tre kvarter. Og det går ikke når man er så trøtt.

Uansett, jeg har funnet en video som garantert kommer til å få alle til å smile på trekkebåndet. Dette er forresten et triks jeg skal bruke på toget i dag, hvis noen spør om de kan få sitteplassen min eller noe lignende. GENIALT!

puss puss så får du en nuss

Har hatt en kjempefin kveld med min hemmelige venn her i Tønsberg. Vi har sett etter julegaver (men fant selvfølgelig ingen), sittet under varmelampene på brygga og skravlet om fortid og framtid, og ikke minst skrapt skrapelodd. Skrapelodd er så sykt undervurdert! Vi vant 25 kroner til sammen, men jeg skal love dere at når vi bytter det loddet inn i et nytt lodd; DA vinner vi millionen!

Da jeg kom hjem lagde jeg en supergod kylling- og pastasalat. Fuck lavkarbo, jeg blir kvalm av egg, bacon, fett og den slags.

PASTA, PASTA, MASSE MASSE PASTA! Jeg elsker pasta, og jeg har ikke tenkt til å slutte å spise det heller. I salaten har jeg fullkornspasta da, bare for å sette et lite plaster på såret. For pasta er jo faktisk ikke særlig sunt.

Og sånn ellers er jeg stiv og støl som en stokk, etter å ha trent tre ganger på ett døgn. Det var kanskje litt i meste laget, men jeg trengte å holde meg i aktivitet for å slutte å tenke på snus. Men, jo, det jeg skulle si! Jeg har alltid hatet å være støl, men nå liker jeg faktisk følelsen. Kjenner jo bokstavelig talt at jeg strammes opp.

Men nå skal jeg sove! TIDLIG opp på jobb i morgen, gleder meg til kontortid hos Chills.

du vet at du er fornøyd med frisøren din...

... Når du står opp klokka syv om morgenen på en fridag, og tar toget til Oslo kun for et frisørbesøk. Og det er ingen spøk altså, Merethe på Ruhs skaper mirakler på hodet mitt.

For det første så har mitt eget hår vokst JÆVLIG mye. Det er faktisk mulig å spare sitt eget hår mens man har extensions, og det er fantastisk. For min del er det jo faktisk derfor jeg har extensions i det hele tatt, for å ha fint hår mens jeg sparer til... Fint hår.

Se da! Det er jo langt nedenfor skuldrene nå. Hurra! Men fortsatt ikke like langt og fyldig som jeg vil ha det, så det var bare å fylle på med Hairtalk igjen.

Så kom Helenebestis innom, og hun prøvde å ta noen oppegående bilder av Merethe (frisøren min) og meg. Det var selvfølgelig ikke særlig lett. Vi er mer opptatt av å ha det gøy enn å se fine ut på bilder, vi.

Jeg vil virkelig anbefale tape-extensions fra Hairtalk på det varmeste. Det er i hvert fall blitt redningen for mitt hår! Og om dere bor i Oslo omegn ville jeg så absolutt prøvd å få en time hos Merethe på Ruhs. Ligger på Frogner! Besøk dem på Facebook her.

Her ser dere håret bedre, og etter at bølgene har roet seg litt ned. Denne gangen klipte vi det litt kortere enn sist, og med litt flere graderinger, så det blir flere nivåer når jeg skal bølge håret. Fortsatt veldig langt da! Men det syns jeg er veldig fint, så lenge mitt eget hår lett kan blendes inn i håret.

Siden Ruhs/Hairtalk sponser meg, er jeg nødt til å opplyse om at innlegget er reklamebasert. Men det betyr ikke at Merethe ikke er en fantastisk frisør, og at Hairtalk ikke er bra extensions. Tvert i mot!

Etter frisørbesøket dro Helene meg med på lunsj med to andre søde piger. Vi spiste på Hard Rock, og jeg var så dum at jeg bestilte en rett som var stappfull av ananas. Jaja, da leser jeg menyen bedre neste gang. Men koselig var det, selv om jeg så vidt rakk å svelge maten før jeg måtte løpe til toget. Minner meg om gamle dager, da jeg dro til Oslo på dagstur for å shoppe. Haha!

Det var fint å se Oslo igjen da, selv om det bare var for littegrann. Når det gjelder å flytte tilbake til Oslo, så har jeg endelig bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Jeg skal bo hjemme hos mamma og pappa til jeg har spart opp nok egenkapital til at jeg kan kjøpe en ordentlig leilighet. Jeg er godt på vei, men det kommer til å ta en del måneder. Jeg vil selvfølgelig ikke kjøpe en liten rønne, og det er det jeg har råd til nå. Men heldigvis har Helene (hun med de fine Photoshop-brillene på bildet over) kjøpt seg leilighet på Frogner nå, og jeg har fått forespørsel om å være en del av stuepynten. Sier selvfølgelig ikke nei til å ha et andre hjem i Oslo <3 Nok blablabla, dere fikk vel med dere det viktigste: at jeg er blitt fin på håret og at jeg skal spare sammen masse penger.

fra by til by og tilbake igjen

Kokoooo! Jeg hoppet akkurat mageplask ned på senga med alt yttertøyet på. Kom nettopp hjem fra Oslo, men rekker ikke en gang ta av meg skoa, for nå blir jeg hentet. Skal på kafè og handle litt julegaver med min hemmelige venn! Det blir hyggelig. Og jeg har jo bare handlet èn julegave, så det er absolutt nødvendig.

Skulle aller helst ha handlet i Oslo hvor det er litt flere butikker å velge mellom, men Tønsberg får funke det også.

Vi blogges senere!

Ps. Fire og en halv dag uten nikotin, woho. MEN! Den nikotinfrie snusen er jo livsfarlig for tannkjøttet. Har aldri fått sår av vanlig snus, men i dag har jeg fått et skikkelig sår i tannkjøttet. Men jeg har satt meg som mål å slutte med den nikotinfrie snusen 1. januar, så håper den stakkars munnen min overlever.

julegavetips: mikrobølgovn-tøfler

Selv om det er hyggelig å glede venner og familie med julegaver, er det rett og slett noen som bare har alt. Og da blir det veldig vanskelig å kjøpe noe til dem. Men nå er jeg ganske trygg på at jeg har et julegavetips som ingen har fra før av.

Mine damer og herrer, jeg presenterer for dere: tøfler som man varmer i mikrobølgovnen. Haha, det er så genialt at jeg bare må le. Jeg har hatt mine i over en måned nå, og jeg tasser rundt i dem hver kveld. Varmer dem 1-2 minutter i mikroen, og så varmer de føttene godt i en times tid.

Det finnes to varianter. Slippies som er den lave varianten, og Slippies Boots som rekker litt lengre opp på leggen. Bootsene er utrolig myke, liker dem aller best. Slippes koster 215 kroner her, og Slippes boots koster 259 kroner her.

Coolstuff har veldig mange morsomme produkter, så dere finner sikkert flere interessante julegaver der. //Dette innlegget er reklame for Coolstuff.

søndagsoppdateringen

Det er søndag, og jeg har verdens beste følelse i kroppen! Startet dagen med litt hjemmetrening, og hjemmetrening er den beste treningen som finnes. Den er kanskje ikke like effektiv, men det er i hvert fall ikke noen som stirrer på en. Og husk at; litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse : )

Etter trening gikk jeg tur med Maria for å ta solarium, og vi skravlet som vanlig hull i ozonlaget, der vi gikk og planla både nær og fjern framtid.

Nå har pappa laget god søndagsmiddag, så jeg skal spise meg stappmett før jeg reiser innover til Oslo. Tror i hvert fall jeg reiser innover i kveld, siden jeg skal til frisøren ganske tidlig i morgen. Så slipper jeg å stå opp så innmari tidlig!

Ps. Min tredje dag uten snus, og visdomstanna begynner å bli frisk i tillegg. Hurra!

julestemning i tønsberg og ræva i bikini

I dag måtte jeg rett og slett bare komme meg ut av huset. Det gjør bare vondt verre å ligge og tenke på at jeg har vondt og at jeg savner snus i tillegg, så jeg ble med mamma og pappa på julehandel.

Herregud. Fikk nesten angstanfall av alle menneskene, for ikke å snakke om raserianfall. Jeg måtte holde meg fysisk over munnen en del ganger, for å unngå å rope til folk. Hva faen er det du glor på? Kan du si at du må forbi meg, i stedet for å stå som en stum grønnsak og knuffe til meg?! Og DRIT i å stå ved siden av meg i køen, stå BAK MEG!!!! Om jeg skal ha pose? Nei, jeg tenkte jeg skulle bære alt dette, eller kanskje balansere det på hodet????

Men jeg smiler på utsiden, altså. Og noen ganger snur det helt, og jeg ler helt hysterisk. Som da jeg kjøpte fjernstyrt helikopter til pappa i julegave. Fordi han ønsket seg det. Hahahahaha.

Er veldig koselig i Tønsberg om dagen, da. Julestemning uten snø. Julelys over alt, og på torvet var det et gigantisk juletre og julekonsert. Og så opplevde jeg noe helt nytt i dag! Ble med pappa for å spille på hest. Eller tippe, heter det kanskje. Jeg vant ingenting, men det var faen meg nære på! Lurer på om jeg skal bli spilleavhengig i stedet for snusavhengig....

Mamma bare; her så du livsglad ut, og jeg bare; neeeei, det vil jeg ikke, men det bare ble sånn. Har hatt en veldig morsom dag med mamma og pappa i dag, ler mye av/med dem.

Nytt skjerf med hodeskaller, rock n roll. Kjøpt her!

Jeg fikk ikke kjøpt så mange julegaver i dag. Den eneste julegaven jeg har kjøpt er faktisk det fjernstyrte helikopteret til pappa, jeg må virkelig ta meg sammen hvis jeg skal rekke å få alt ferdig til jul. Jeg var egentlig mer opptatt av å kjøpe julegaver til meg selv. Og når vi først snakker om gaver til meg selv. Jeg fikk bikiniene fra Nelly i posten i dag. Haha. De var fine, men jeg fikk helt sjokk da jeg tok dem på meg.

Jeg så ut som en FEIT GRIS! Jeg hadde jo sett for meg at bikinien skulle se ut slik som den gjorde på Nelly-modellen, men hun veier jo sikkert tjue kilo mindre enn meg. Og jeg veier bare ti kilo for mye.

Nå kjenner jeg at jeg blir litt aggressiv igjen. Jeg skal snart til sydenland. ER DET I DET HELE TATT NOEN SOM LAGER BIKINIER SOM PASSER DENNE JÆVLA RÆVA?!

Takk på forhånd.

meet monica velour

Denne bloggen skal ikke bli noen "da jeg sluttet å snuse"-dagbok, altså. Jeg lover! Men siden jeg har vært så dårlig de siste dagene, er det faktisk det mest spennende som skjer i livet mitt.

Rett etter at jeg hadde skrevet til dere at det går ganske greit å leve på nikotinfri snus, knakk jeg helt sammen. Gråt og gråt og gråt og gråt, og da jeg endelig hadde klart å slutte, kom mamma og spurte om jeg hadde grått, og da begynte jeg å gråte enda mer. ALT gjorde meg så sinnsykt trist og frustrert, til og med en kork som var skrudd hardt igjen.

Hvis jeg klarer å slutte å snuse nå, skal jeg virkelig aldri bli avhengig av noe som helst igjen. Jeg ante ikke at jeg var så avhengig en gang, det har bare kommet snikende.

Glemte forresten å nevne en VELDIG positiv ting ved å slutte å snuse; sengetøy uten flekker! Spesielt hvis jeg har vært ute, sovner jeg gjerne med et par-tre-fire-fem snus i munnen, og morgenen etter ser det ut som om noen har blødd kraftig i senga. Og disse flekkene går selvfølgelig ikke av i vask heller.

Fant disse to blinkskuddene i iPhone-arkivet. Veldig delikat! Typisk Ida etter en bytur, jeg er ikke noe å ha med hjem på nachpiel for å si det sånn.... Kjære Gud, julenissen og tannfeen; la avhengigheten slippe taket!

Nå skal jeg drikke Pepsi Max og se en film som heter "Meet Monica Velour". Den ser ikke så veldig bra ut, men Kim Cattrall la på seg tjue kilo for å spille avdanka pornostjerne i den, og hun er en av mine favorittpersoner. Ellers må jeg si at "A beautiful boy" som jeg så her om dagen, var VELDIG bra. Trist og ubehagelig, men bra.

blir som en sydenferie uten sol

HALLO, vet dere hva jeg har begynt med?! Mamma og pappa nektet å stoppe innom butikken i går hvis jeg skulle kjøpe snus, men jeg fikk lov til å kjøpe....

Yes, nikotinfri snus. Som jeg har skrevet tidligere, så skal jeg slutte å snuse 1. januar. Men nå som jeg bor hjemme hos mor og far i en periode, bestemmer jeg tydligvis ikke alt helt selv. De har bestemt seg for at jeg skal slutte å snuse NÅ. Så nå har jeg snart vært ett døgn uten nikotin. Det går overraskende bra.

Bortsett fra i dag morges, da jeg våknet av at lillebror fikk besøk, og jeg kunne helt tydelig høre at besøket hans lo og kalte katten min for "stygg og ødelagt". Da skal jeg love dere at raseriet kokte i meg, og jeg løp ned trappa bare for å fortelle denne ungen jeg aldri hadde møtt før at katten min faktisk koster mer enn noen av de stygge klærne han har i skapet sitt.

Jaja, alt er lov. Har allerede advart mamma og pappa om at jeg kommer til å være en bitch. Men heldigvis er det flest positive sider ved å slutte å snuse:

Så dump snusen, folkens. Haha, nå prøvde jeg egentlig aller mest å motivere meg selv, men det funket dårlig. Krysser fingrene for at jeg klarer å slutte i hvert fall. Nikotinfri snus kjennes ut til å være en grei start : )

español analgésicos

God kveld! Hadde egentlig tenkt til å holde meg unna bloggen i dag, for jeg har bare syting å komme med likevel. Så STOPP lesingen her hvis du ikke orker sytingen.

Jeg har så vondt i visdomstanna mi at det gjør vondt å åpne munnen, jeg har bare lyst til å ligge under dyna og gråte helt til det kommer en tannlege og banker på døra mi. Og hver gang jeg tenker på at jeg må operere den ut av munnen, begynner jeg å gråte. Jeg vet at man får bedøvelse, men det er tanken på den knasende lyden som gjør at jeg biter meg i leppa. Au. Jeg kan virkelig ikke.... Tenke på det en gang. Men nå har den plaget meg i et helt år, så det er på tide.

Og JA, jeg vet at folk sulter i hjel i verden, og at dette bare er bagateller. Men har du hatt tannpine før, så skjønner du at dagen ikke inneholder så mye mer enn det. Ergo: ikke så mye annet å blogge om.

Jeg må forresten lære meg spansk. Vært i medisinskuffen og poppa et par piller, og alt på etiketten stod på spansk. Litt svimmel nå, så skulle nok bare tatt èn. HAHA, håper jeg dør. Men bare fram til tanna er borte, da vil jeg leve igjen.

God natt.

sommerlig vinter

Jeg ligger på sofaen og sutrer, og skal snart gå i seng. Visdomstanna mi plager meg igjen, og da blir jeg som en liten unge. Er helt tom for mine supereffektive smertestillende også, så for første gang må jeg faktisk si at jeg gruer meg til jobb i morgen. Krysser fingrene for at tanna har det bedre i morgen!

Har trøsteshoppet litt på Nelly, da. 1. Fordi det er synd på meg. 2. Fordi det er snø ute og jeg skal snart på ferie. Nå er det under en måned til jeg reiser til varmere strøk, så jeg kombinerte shoppingen med reiseforberedelser. Bikinier og solprodukter, det føltes godt å trykke på kjøp-knappen denne gangen.

Fikk alt det for rundt en tusenlapp! Var nemlig en fugl som visket meg i øret at Nelly har et veldig bra salg, og jeg har jo aldri tenkt over å sjekke det ut. Men der fant jeg bikinier til hundrelappen og billig solkremer - og ikke minst masse fine kjoler for 200-ish kroner. Salg for the win! Dere finner salgssiden her. Go grazy : ) Og alle de fargerike bikiniene ligger her.

et døgn i drømmeland

Oppholdet på Norefjell er over for denne gang, og det er nesten til å grine over. Jeg ville ikke hjem! Jeg ELSKER virkelig Quality Spa & Resort, jeg tror jeg oppdaget paradis da jeg kom dit. Har masse fine bilder fra oppholdet, så da blir det et lite bildedryss. Woho!

Snø er greit så lenge jeg slipper å røre det, når man ser ut på det sånn her er det jo egentlig ganske koselig. Synd at snø er kaldt. Hadde det vært varmt skulle jeg gitt vintersport en sjanse.

Tror dere jeg fikk julestemning her, eller? Dette er en av sittegruppene i baren ved resepsjonen. Var utrolig hyggelig å sitte der på kveldstid! Levende lys, gode drinker og haugevis av menn i dress.

Suiten vår var utrolig fin. Ordentlig kjøkken, stor stue, peis på veggen, balkong, to soverom. Jeg fant ut av at man faktisk kan kjøpe hotellrom, så jeg tenker bare: HVA SKAL MAN MED HYTTE?

Dette badekaret står på SOVEROMMET! Belinda og jeg hoppet av glede og klemte hverandre da vi kom inn på rommet og så det, haha. Helt fantastisk. Det er bare å rulle fra senga og opp i badekaret - om man skulle ønske eller trenge det!

Etter å ha sjekket ut rommene gikk vi ned til spa-avdelingen. Den var heller ikke så verst, for å si det mildt. Jeg tok en rygg- og nakkemassasje, og en ansiktsmassasje. Ansiktsmassasjen var noe av det beste jeg har vært med på, det føltes så utrolig godt.

Pene er vi! Neida. Etter behandlingene satte vi oss i utendørs boblebad. Hadde ikke lyst å gå opp av boblebadet noen gang, for det var ut-av-denne-verden-kaldt.

Se! Det er snø! Kan vi kalle dette snøbading selv om jeg ikke er i fysisk kontakt med snøen? Følte meg litt som en villmann i naturen, haha.

Så løp vi rett fra utendørs bading til treretters middag i restauranten. Dette bildet legger jeg egentlig bare ut fordi pappa syns jeg ser så sykt teit ut når jeg poserer sånn. Jeg er litt enig.

Treretters middag med velsmakende vin. Vinen gikk fort i toppen på oss alle sammen, og det ble mye skrål og latter ved bordet. Helt perfekt!

Så inntok vi hotellbaren, og det har jeg kun dette ene mobilbildet fra. Kanskje like greit. For jeg husker svært lite fra i natt. Det er ikke ofte jeg drikker meg så full at jeg mister hukommelsen, men det var en skummel blanding av vin, sprit og champagne jeg inntok i går. Men av det jeg husker, så hadde jeg det utrolig morsomt. Resten av Chills-jentene gikk og la seg tidlig, så jeg hadde alle mennene for meg selv. HERREGUD, dere skulle prøvd å være meg i dag tidlig. Hadde lyst til å drukne meg selv i badekaret, men hva kan man gjøre. Man må jo bare le, når man nærmest har løpt naken rundt i hotellobbyen. Au au au au, no dignity.

Så jeg satte meg i karet og filosoferte litt. Skal love dere at det hjalp på både fyllesyke og fylleangst. Er det noe jeg har lært på denne turen, så er det at badekar på soverommet i mitt framtidige hus er førsteprioritet.

<3

business på norefjell

Nå er vi framme på Norefjell! Vi gikk helt "wooow wooow wooow" da vi kom fram til Quality Spa&Resort, det er så FANTASTISK fint her! Og skikkelig julestemning. Er jo julebordsesong nå, så her er det både julepynt og menn i dress. Ser ut til å bli en bra kveld!

Akkurat nå sitter vi på et konferanserom og har møte, men det finnes ikke kjedelige møter når man har denne utsikten. Men uansett hvor interessant møtet er, så må jeg innrømme at jeg gleder meg til å sjekke ut hotellrommet og nyte en time på spa etterpå.

Det er selvfølgelig bloggbusiness vi driver med her oppe på Norefjell, såpass mye kan jeg si! Vi skal ha et stort event neste år, så det er mye som skal bestemmes og planlegges før vi går public. Men det blir fantastisk for alle bloggere og blogglesere, det kan jeg love dere! Nå er det back to work, vi blogges senere!

morgenmøte

Tjoho! Nå er jeg på kontoret til Chills i Drammen, her har vi et lite morgenmøte før vi damene kjører videre til Norefjell. Beina på bordet og god stemning, det ligger i navnet på firmaet. Har egentlig ikke så mye mer å si, ville bare hoppe innom og si god morgen! : )

FAQ

Hvilket kamera bruker du nå?

Det heter Canon Powershot S95. Liker det veldig godt, bortsett fra at blitsen ikke alltid popper opp når jeg ber den om det. Vet ikke helt om det skal være sånn eller om det bare er mitt kamera...

Hvilke blogger leser du?

Jeg er verdens dårligste bloggleser! Har ikke lest en eneste blogg fast de to siste årene, men pågrunn av den nye jobben min har jeg nå begynt å følge heftig med. Så jeg prøver å klikke meg innom nesten hele Bloggteamet hver eneste dag. Bloggteamet blir nok presentert snart, så da finner dere ut hvem det består av.

Hva gjør du i den nye jobben din?

Stillingen min hos Chills heter Creative Manager. Så mye av jobben går ut på å være kreativ, hehe. Vi jobber med å utvikle konsepter på nett, og i tillegg hjelper vi store og små bedrifter med å skape sin egen markedskanal ved hjelp av blogg, Facebook, Twitter og så videre. Når jeg sier konsepter på nett, kan jeg jo nevne Fotballfrue sin nett-tv; "Helsematen" som et eksempel. Den siden blir lansert på nyåret!

Skal du ikke bytte design/header snart?

JO! Herregud! Er helt sykt lei av hvordan bloggen min ser ut jeg også. Men som dere sikkert har merket så har jeg ikke prioritert bloggen noe særlig det siste året, og derfor har det bare ikke blitt gjort. Men nå som jeg er tilbake for fullt er jeg veldig klar for noen forandringer, og jeg er allerede i gang med planlegging av fotoshoot.

Jeg skjønner ingenting, bor du i Oslo eller Tønsberg eller hvor?

Skjønner at bosituasjonen min er litt forvirrende om dagen, så jeg skal prøve å gi dere en oversikt, hehe. Jeg måtte flytte ut av leiligheten min i Oslo fordi den er så kald om vinteren, og denne vinteren ble det fyringsforbud fordi det skulle bygges på taket. Eller noe? Så jeg solgte alle møblene mine, og resten av tingene ble flyttet hjem til Tønsberg. Så nå bor jeg i Tønsberg mens jeg leter etter leilighet, og når jeg er i Oslo sover jeg enten hos venninner eller på hotell. Jeg er veldig i tvil om jeg skal kjøpe eller leie leilighet i Oslo, så hvor lang prosessen blir vet jeg ikke. Men jeg begynner å bli gal av å bo hjemme, tipper det føles som å bo i kollektiv!

Hvor pleier du å dra ut på byen i Oslo?

Jeg er ikke akkurat dronningen av utelivet, og er egentlig mer glad i å sitte og ta et glass vin på Olivia eller gå på "brun pub". Men når jeg først skal ordentlig ut, ender jeg gjerne opp på BAR Tjuvholmen, Emil&Samuel, Fridays på Aker Brygge, Sollihagen etc. Mange av venninnene mine er glad i Horgans og Oak!

Kan du snakke flytende dansk? Siden du er dansk.

Ja. Gi meg et par glass vin, så skal jeg love deg det kommer flytende ut av kjeften på meg...

Hvorfor er du så dårlig til å svare?!?

Jeg svarer ofte på spørsmål i kommentarfeltet, og da gjør jeg det sånn at jeg skriver "Ida svarer:" under kommentaren. Men noen ganger tenker jeg at den som spør kanskje burde lese gjennom innlegget, for der står faktisk svaret på det personen lurer på...

Hva syns venninnene dine om at du blogger?

Jeg er ikke så glad i å snakke om blogging, så med mindre det har skjedd noe stort/morsomt, er det ikke et tema. Men det virker som om de syns det er veldig gøy å bli med på fester, arrangementer og få gratis ting. HAHA!

Jeg kommer til å ha slike FAQ-innlegg framover, og de vil inneholde spørsmål om stort og smått som jeg får gjentatte ganger. Så får dere forhåpentligvis svar på noe av det dere lurer på etterhvert : )

vært på vorsspa

Jeg glemte fort at jeg skal på spahotell i morgen. For med det samme jeg låste meg inn på badet, var jeg plutselig på hjemmespa, og så ble jeg der i flere timer. Vi får kalle det vorsspa. I stedet for vorspiel, liksom.

Her ser dere forresten resultatet etter besøket hos Neglhuset på fredag. Ble veldig fornøyd med resultatet! Vippene jeg har er 12 mm lange for de som måtte lure, og neglene er av akryl, med runde perlemor-tipper. I hele desember har Neglhuset tilbud, så mandag-fredag fra klokken 9 til 15, koster det bare 450 kroner å sette på negler. Du kan velge selv om du vil ha akryl eller gelè. Ring eller send sms til 45833166 for å bestille time : ) Reklame for Neglhuset.

ganske lett å like jobben min

Det er vanskelig å være i dårlig humør når man har verdens beste jobbuke foran seg! At mandag er en fridag må jeg nesten bare se på som en luksus, for da får jeg svart på mail og gjort unna bloggbusiness før uka setter ordentlig i gang.

Men som jeg allerede har hintet til: denne jobbuka blir helt fantastisk! Jentene hos Chills kjører opp til Norefjell i morgen tidlig, og sjekker inn på Quality Spa & Resort.

Vi skal riktig nok sitte i møte hele dagen og jobbe like godt som vanlig, men det blir deilig å gjøre det i så vakre omgivelser. Og så krysser jeg selvfølgelig fingre og tær for at det blir litt plasking i bassenget og kanskje et par spabehandlinger på kveldstid.

Ser det ikke fint ut? Nå skal jeg kose meg en halvtime med rockeringen før jeg raker leggene og pakker veska til sleepover med jobben. Gleder meg!

PS. Det er mange av dere som har etterlyst et skikkelig rockering-innlegg her på bloggen. Jeg lover at det kommer innen ganske kort tid : )

du vet når du...

... Har en skikkelig tom og trist morgen, har sovet litt for lenge og tenker at du må gjøre noe for å få en kickstart på dagen. Så du planlegger frokosten nøye, går gjennom hele kjøleskapet og hver eneste skuff for å planlegge alle ingrediensene nøye. Du skjærer frukten litt finere enn vanlig, legger det fint opp på tallerkenen, står og stirrer på brødet du har lagt i ovnen for å passe på at osten smelter akkurat passe mye. Og så, når alt er klart, heller du opp et stort glass juice, og går for å sette deg ved bordet. Og i det du skal sette deg, glipper glasset ut av den ene hånda, og knuser over fatet med maten din på. Alt blir vått. Juicen flyter over hele bordet, og nærmer seg kanten med høyt tempo. Du hører det første plasket fra gulvet, setter deg ned på en stol full av juice, og tenker at DETTE orker jeg ikke.

Den følelsen.

julestemning under dyna

De siste dagene med julemusikk, julefilmer og levende lys har faktisk gjort meg motivert til å finne julestemningen. Jeg kjenner at den lurer der inne et sted, så nå skal jeg legge meg under dyna og se ferdig "Four Christmases" som jeg begynte å se på i natt. Så lenge det ikke kommer snø i natt, så skal jeg være kjempeglad i jul!

Har også lagt klar en film som heter "Beautiful Boy", den ser ut til å handle om to foreldre som ser på nyhetene at det er en skolemassakre på skolen hvor sønnen deres går. Når politiet banker på døra får de vite at det faktisk er deres egen sønn som har stått for massakeren, og de skjønner ikke det spor. Det får meg til å tenke på en viss familie som må ha det helt forferdelig nå. Uff...

Varme tanker og nattaklemmer til dere alle <3

slutte å snuse-hjelp

Weee, mamma og pappa er tilbake på norsk jord! Heldiggrisene har vært i New York og Karibien, så jeg skal love dere at det var to sjokolader som hentet meg i Oslo i dag tidlig.

De hadde kjøpt med gaver til oss her hjemme også, jeg var så heldig og få Marc Jacobs-parfymen jeg har gått tom for, og et par skinnhansker fra Ralp Lauren. Og så fikk jeg ønsket mitt oppfylt om bikinier fra Victorias Secret. Haha, etter at jeg bestilte reisen til Egypt har jeg sittet på nettsiden og siklet på bikinier konstant, og i dag ble jeg lykkelig eier av noen av dem!

I skrivende stund koser jeg meg med nøtter, isvann og "Nissene over skog og hei" på TV Norge. Går visst flere episoder etter hverandre, så tenkte å gi det en sjans. Ingenting er vel bedre om jeg faktisk får noe å le av : )

Det holdt forresten på å klikke for meg i dag. På et tidspunkt gikk jeg tom for snus, og her i Tønsberg er det såpass store avstander til søndagsåpne butikker at jeg var helt avhengig av å bli kjørt av foreldrene mine. De har selvfølgelig jetlag og var ikke til å få kontakt med, så jeg ble så fortvilet at jeg nesten begynte å gråte til slutt. Omsider fikk jeg mamma med meg på en liten kjøretur, og vi ble enig om at nyttårsforsettet mitt er å slutte å snuse. Herregud, jeg føler meg helt tragisk. Jeg har liksom ikke fått med meg at jeg har begynt å snuse heller, det har skjedd uten at jeg har merket det. Og det verste er at jeg snuser èn boks med ekstra sterk snus HVER dag. Hva skjedde? Jeg skrev jo til og med blogginnlegg om hvor teit og ekkelt snus er! Hehe.

Men nå har jeg i hvert fall bestemt meg for å slutte, jeg har snust såpass mye at "rommet" i overleppa mi er blitt større. Men jeg trenger virkelig råd og tips for å slutte, noen x-snusere som har noe å komme med? Jeg gruer meg! Samtidig som jeg gleder meg til å være fri for å være avhengig av noe.

HJELP MED STORE BOKSTAVER!!!

n-n-now that that don't kill me

Work it, make it, do it, makes us harder, better, faster, stronger. Nananana, hører på den sangen hver eneste dag. Som en påminnelse til meg selv. Føles ut som om jeg skal dø noen ganger. Men så gjør jeg ikke det. Jeg blir bare klokere og sterkere for hver dag som går. I stedet for å gå og vente på at livet skal begynne, har jeg innsett at dette er livet, og at verden ikke kan stoppe opp fordi man har mange tunge tanker på skuldrene. Man må lære seg å leve med sorgene, og gjøre plass til glede samtidig. Alle har vonde dager og triste tanker - verden fungerer ikke om alle skal gå og vente på at det går over.

Jeg har fått på meg sminka igjen. Pakket ned pysjen. Prøver å samle tankene mine, de flyter litt noen dager. Jeg kan bli så uenig med meg selv at jeg har lyst til å gi meg deng. Men nå har jeg knipset djevelen bort fra høyre skulder, og kommet til fornuft.

Nananananaaaa....

halla

Det går bra. Har gått ned tusen kilo den siste uka, så.

arme riddere-helaften

I går var jeg på filmpremieren til "Arme riddere". Skal innrømme at jeg var skeptisk, for jeg er ikke særlig fan av blod, gørr, økser og avsagde hagler. Men siden Jo Nesbø er mannen bak historien måtte jeg jo gi det en sjanse, og jeg angrer ikke. For det er seriøst en av de mest festlige filmene jeg har sett. Lo fra start til ende! Gå og se den filmen!

Etter filmen dro vi hjem og drakk noen flasker vin, før vi dro på premierefest. Der drakk jeg fem gin tonic, før jeg konkluderte med at jeg begynte å bli usjarmerende, og ville hjem. Og dessuten satt jeg egentlig bare og ventet på at Jo Nesbø skulle svinge seg rundt på dansegulvet, men den eneste jeg fikk øye på var Pelle fra Hotel Cæsar som levde seg heftig inn i sin egen versjon av salsa.

Og så fant jeg ikke han sexy skuespilleren heller. Nummer to fra venstre på bildet, om han vennligst kan ta kontakt, så fjerner vi barten og går på date. Ordner seg.

Hva er forresten deres verste mareritt for dagen derpå? At de du sover hos setter julemusikk på full guffe og begynner å ta julevasken? Nei, sier du det.

god morgen fra neglhuset

I dag tidlig kjempet jeg hardt mot dyna. B har verdens beste dyne, så det var egentlig uaktuelt å stå opp tidlig på en fridag. Men så hadde jeg jo time på Neglhuset - trodde jeg. Og jeg hadde jo det, men et par timer senere enn jeg trodde.

T to the ypisk. Blir så sur på meg selv! Nei, jeg blir sur på tullingen som har iPhonen min. Uten iPhonen min fungerer jeg ikke i det hele tatt. Og dere som syns at det er så "deilig" å være en dag uten mobil fortjener å bli sendt hundre år tilbake i tid, der dere hører til.

Skulle egentlig ta et bilde hvor jeg så sur ut, og i stedet ser jeg ut som de ekle hvetebollene i disken på Deli. Hva er GALT med denne dagen? Tenk positivt: jeg skal i hvert fall bli fin med nye vipper og negler i dag.

Til alle dere som måtte tenne på sånt; dere kan LIKE Facebook-siden til Neglhuset, og bla dere fram til bilder av mine tær. Veldig gunstig for dere.

Nå skal jeg endelig slenge labbene på bordet og bli feminin igjen, snakkes.

i put some new shoes on...

... And suddenly everything's right! Hvem tror på at disse skoene faktisk ikke er vonde å gå i? Det er helt sant. Til å være så høye, fine OG billige er det nesten ikke til å tro.

JEG TRENGER EN SENGEPARTNER SOM KAN HINDRE MEG I NETTSHOPPING PÅ SENGEKANTEN!

Dere finner skoene her og her (adlinks).

the perfect oslo night

Tenk om det fantes Yogurt Heaven i Norge og a. Shit, det gjør det jo! Tenk om jeg hadde en venn som kjente sjefen på Yogurt Heaven i Norge a. Shit, det gjør jeg jo! Er så sykt misunnelig på meg selv.

I dag var Kjetil, Belinda og jeg invitert for å spise gratis is, og vi følte oss som tre små barn da vi troppet opp i sjappa med store smil og sultne mager.

Jeg har bare ett ord i munnen, og det ordet er "NAM"! Yogurt-is er så sinnsykt godt, og med all denne toppingen følte jeg nesten at jeg var tilbake i Los Angeles igjen. Her er innlegget jeg skrev om den daglige frokosten min da jeg var der.

Yogurt Heaven holder til i Tullinsgate 5 her i Oslo, dere kan besøke Facebook-siden deres her. Utrolig koselig sted med veldig hyggelig personale.

De har forresten mye mer å tilby enn is, her kan man virkelig komme og få seg en amerikansk opplevelse. Og om det er sommer eller vinter har ingenting å si, for jammen var det julestemning og! Vi fikk gingerbread lattè (pepperkake-latte) og s'mores. S'mores er det brettet dere ser på bildet. Man griller marshmallows, og legger den mellom to kjeks sammen med sjokolade som smelter. HERREGUD! Og ellers serverer de champagne og smoothies også! Nam nam.

Etter besøket hos Yogurt Heaven nektet Belinda og jeg å gå hjem og sette oss i sofaen. Vi var av den oppfatning at det kom til å bli alt for trist, og bestemte oss for å tråkke litt rundt i Oslos gater. Så utrolig hyggelig! Julelys og små boder over alt.

Plutselig så jeg et telt med masse pels og skinn, og tenkte det var på tide med litt action. Belinda hater pels, og jeg... Gjør ikke det, så jeg dro henne med meg inn i teltet for å prøve luer. Jeg hadde det kjempegøy helt til jeg snublet over en haug med avsagde hodeskaller med revirer på. Det var nesten så all isen kom opp igjen. Så vi dro videre.

Ville fortsatt ikke hjem, så vi sjekket oss inn på hotell og sjekket ut et par spa. Helt grei kveld, liksom. Hørtes det ut som om jeg har et glamorøst liv nå? Det var det som var meningen.

To slitne jenter. Men nå har vi fått en bra start på helgen, og selve helgen skal tilbringes på høye hæler. Vi skal ut og finne kjekke menn. Neida joda neida joda, hold kjeft a.

TAKK for alle hyggelige kommentarer, forresten! Er så koselig å høre at dere setter pris på bloggingen min om dagen, og vet dere hva? Jeg syns det er gøy å blogge igjen. Den følelsen har jeg ikke hatt på lenge!

skikkelig bloggete blogginnlegg

Dette har vært en deilig arbeidsdag! Trine, Belinda og jeg har cruiset rundt i Oslo i dag og kost oss på møter og på lunsj. Om jeg får si det selv, så er vi landets kuleste sammen, og sammen er vi bare helt i vårt ess. Bortsett fra at de to andre sitter i telefonen halvparten av tiden vi er sammen, da. De er business women, mens jeg sitter og prøver å være sosial......

Bilder fra det første møtet i dag, haha. Ser det ikke spennende ut?! Hva tror dere vi driver med? Spiller inn action-film, kanskje? Green room er helt genialt.

Etter møtet dro vi ned til Tjuvholmen der jeg egentlig skulle på visning. Men megleren hadde visst glemt meg, så vi prøver igjen i morgen. Jeg gleder meg så sykt til å se på leiligheter der, det er så hyggelig på Tjuvholmen. Og siden vi først var i så hyggelige omgivelser, tok vi en lunsj på Olivia Tjuvholmen. Flotte lokaler og kjempegod mat.

Etter lunsjen var vi og så på biler - på en måte. Jeg MÅ få meg lappen snart. Det får bli nyttårsforsettet mitt: ta lappen i 2012. Lykke til med det, takk skal du ha.

Nå skal jeg sitte i sofaen og samle krefter i en time, og så skal jeg oppleve ukas absolutte høydepunkt! Husker dere da jeg bodde i Los Angeles en liten periode? Da spiste jeg jo ofte frokost *kremt* på Yoghurt Land. Og nå skal jeg på et lignende sted og spise til jeg sprekker, jeg dør av glede! Woho.

<3