ISTAPPER, SHOPPING OG HOMELAND

Tønsberg-oppholdet nærmer seg slutten, i morgen reiser jeg tilbake til Oslo. Til leiligheten, mine fine venninner og nyttårsfeiring. Og til livsfarlige istapper som henger over fortauene som livstruende skadedyr.

Jeg har ikke ord for hvor provosert jeg blir når jeg leser at gårdeiere ikke bryr seg om å fjerne istapper og isklumper. Det er ikke mer enn to år siden det raste mange kilo med is ned fra min leilighet, og skadet en ung gutt for livet. Jeg vet det høres egoistisk ut, men det kunne vært meg. Og da blir man selvfølgelig ekstra skremt. Det var all over nyhetene, og det ble rettsak. Men har noen lært av det? Det virker ikke sånn. Alle gårdeiere som sløver med sikkerheten fortjener en istapp i hodet selv. Arg. Men alt de får er en bot på 5.000 kroner.

Med det sagt, så gleder jeg meg sånn til å komme hjem til den fine byen. Selv om jeg storkoser meg hos familien i Tønsberg. I dag har jeg vært i byen med mamma og pappa, på jakt etter nyttårskjole. Og det fant jeg! Tror jeg. Jeg elsker den ikke, men det kan jeg vel lære meg. Butikkene er ganske ribbet for fine kjoler nå, så da tar man det man finner!

Bortsett fra å gå i byen, har mamma og jeg nesten fått liggesår etter å ha blitt hektet på Homeland. Vi ligger ved siden av hverandre i sofaen og ser episode etter episode. Damn! For en spennende serie. Jeg pleier vanligvis ikke å ha hjertet i halsen når jeg ser sånne typiske CIA-serier, men når helten er mer eller mindre psycko og ustabil selv, blir det fort litt mer uvisst hva som kommer til å skje.

Som dere kanskje skjønner har jeg ikke så mye spennende å dele med dere om dagen, jeg gjør jo ikke annet enn å kose meg og slappe av. Men snart slutt på det!

Hei så lenge 

FUCK, SÅ IRRITERENDE

Jeg liker lister. Til og med lister over ting som irriterer meg og pisser meg off. Mine damer, herrer, blogglesere. La meg introdusere dere for paraplyene mine. Det er mye mulig de vil dukke opp flere ganger framover, og de symboliserer ting jeg syns er dritt irriterende. 

Folk som snylter. Snylting ligger så langt i fra min natur som overhodet mulig, og jeg blir derfor helt forskrekket når noen mennesker stadig sniker seg unna regningen eller med glede lar andre betale for seg gang på gang på gang. Jeg tar ofte regningen både på restaurant og taxi - fordi det er bare noe man gjør når man er med venner. Helt til man merker at det er en person som aldri gjengjelder. Snylting er så pinlig at jeg ikke en gang tør å kommentere det når jeg ser at det skjer.

Å sette punktum foran mentions på Twitter når man skriver en vågal eller "morsom" tweet til noen, for å sørge at alle får det med seg. De som kan Twitter skjønner hva jeg mener, resten; nevermind. Og til dere punktum-mennesker: håper Twitter-fuglen kommer og hakker hull i hodebunnen deres en vakker dag.

 Folk som spør meg om å linke til helt urelevante ting på bloggen - spesielt folk som kjenner meg. Jeg har vanskelig for å si nei når jeg egentlig ikke har noen god grunn, så det gjør meg egentlig bare ukomfortabel. Skal jeg legge ut russelåta til russebussen til søstra til katta til naboen din på bloggen? Ja, det tror jeg jammen leserne mine ville hatt glede av. For ikke å snakke om meg selv - som hater russ.

 Russebusser/russevans som mailer meg og spør om jeg vil betale dem 20.000 for at det skal stå "Idawulff.com" bak på bilen deres. Jeg hater russ! Neste gang bruker jeg 20.000 kroner på å leie et team som kan ramponere bussen deres!

 Fattige blogghenvendelser. Nei, jeg vil ikke skrive om den urelevante og dårlige nettbutikken din for et gavekort på 100 kroner. Jeg ville heller spist dritt enn å anbefale leserne mine det du selger.

 Bekjente som prøver å chatte med meg på Twitter. Send meg en SMS - eller vil du helst ta samtalen foran 16.000 følgere? Ja, kanskje du vil det.

 Folk som 1. går på alle eventer de blir invitert på for å spotte kjente fjes og gribbe til seg en goodiebag. 2. Stiller opp på alt som gir dem omtale i media. Det gjelder selvfølgelig ikke de folka jeg er glad i, de kan gjøre som de vil uten at det er teit. Jeg sikter kun til de som er teite i utgangspunktet, hvor dette gjør dem enda teitere.

 Denne blir vanskelig og forklare. Men dere vet de folka som har failet i noe, og som høylytt og intenst skal overbevise deg om at "det var akkurat det jeg ville". Woah, de er de verste. Hvis jeg failer i noe syns jeg det føles bedre å slå ut armene og si "shit happens" - eller eventuelt tie det i hjel.

RIBBE VS ELIXIA

Pinnekjøtt. Ribbe. Indrefilet. Saus. Poteter. Kolrabistappe. Julepølser. Riskrem. Cookies. Julekaker. Dessert-is. Sjokolade. Lakris. Julebrus. Julemarsipan. 

Og det er sikkert bare halvparten av de forskjellige godsakene jeg har stappet i meg den siste uken.

Dere vet at jeg elsker mat. Og jeg elsker å være hjemme og slappe av. Men kroppen min skriker etter treningsstudioet, beina verker etter å løpe på mølla, armene verker etter å få kjørt seg på en egentlig-litt-for-slitsom-gruppetime. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men jeg vil hjem til Oslo og svette av meg alt dette ribbefettet. Jeg savner virkelig følelsen etter en god treningsøkt.

Er det fler enn meg som er lei av å gå rundt og være konstant mett? Misforstå meg rett, ingenting er mer hyggelig enn et langbord med det beste man vet av både mat og mennesker. Men... Mett.

Nei, tilbake på tredemølla dere! Og dere som ikke har et medlemskap kan jo alltids melde dere inn på Elixia her.

Ikke for å bli syltynne på to uker, slik mediene mener vi bloggere oppfordrer leserne våre til - men for å ha en sunn livsstil som inneholder trening og mosjon. Alle burde fylle hverdagen sin med det.

... Spesielt etter all denne julematen.

LAZY XMAS

Herrejesus, for en lat jul. Mac'en har for det meste fått ligge i fred, så mye blogging er det ikke blitt. Jeg sover, spiser heftige middager med familie, spiller spill (heia Alias), ser på film og sover enda mer. Jeg er så avslappet at pulsen min sikkert = null snart.

Men jeg bare koser meg! Kan helt fint leve slik i noen dager til.

Vi feiret julaften hos mormor og morfar, det er alltid hos dem jeg får mest julestemning. Og jeg må bare si det: pinnekjøtt er sånn cirka det beste i verden. Har bestemt meg for å servere pinnekjøtt i bryllupet mitt! Så min framtidige ektemann må bare finne seg i det.

Ikke få sjokk nå, men: må gå, skal se film med familien.

GLATTE LEGGER TIL NYTTÅRSAFTEN?

Dere husker kanskje at jeg hadde en konkurranse hvor en av dere kunne få vinne et årsforbruk av Darco Shai - barberhøvelen jeg ga terningkast 6? Jeg har trukket en vinner, og vinneren ble...trommevirvel... Kristine Amalie! Gratulerer, send meg en mail med adressen din : )

Ikke glem at dere fremdeles kan prøve den fantastiske barberhøvelen gratis - sign up for det HER.

Viktig med fine legger og glatte armhuler i disse tider, hvor vi nesten bruke kjoler og skjørt like mye som om sommeren. Nyttårsaften er jo rett rundt hjørnet også, da er det uhørt med hår på leggene!

Darco Shai er verdens første barberhøvel med 6 blader. Den har et bøyelig barberhode, som gjør det superenkelt å fjerne hår på alle områder.

//Reklame for Darco Shai

SNØBALLER OG FAMILIEKOS

Brr... Håret har endelig tørket, og fingrene har endelig tint etter den heftige snøkrigen jeg hadde med pappa etter kveldens familieselskap. Jeg syns han fortjente en snø-tupè, og til gjengjeld fikk jeg ansiktsmaske av snø. Er det rart det er krig i verden, sier jeg bare!

Alle, inkludert meg selv, har gått rundt og mast om at "nå er det juuuul" i nesten en hel måned, men nå ER det jul! God jul til dere, mine kjære lesere Håper dere har det bra, og at dere får en koselig feiring i morgen med noen dere bryr dere om.

Her i hjemmet har julen virkelig ankommet. Jeg fikk bestemme over juletreet, men det kan se ut som om jeg tapte fighten i resten av huset. Røde lys, røde tulipaner, røde nisser, røde julesokker, røde løpere på bord. Jaja, jeg overlever.

I går hadde vi 4 i den nærmeste familien en utrolig koselig kveld med raklett, rødvin, godteri og Alias-spill. Vi "barna" slo de voksne ned i støvlene - det føltes godt!

Og i dag kom samboer innom med gave! Så kooselig! Jeg liker egentlig ikke å få gaver, men det er lov til å like det noen ganger likevel. Nå skal jeg hoppe til sengs og lese litt bok på iPhonen fram til jeg sovner. Kommer til å drømme om pinnekjøtt i natt!

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hvordan ser julen din ut? Hva er typiske tradisjoner hos dere i denne høytiden?

Godt spørsmål! Tradisjonene med Askepott og godteri på julemorgen er sakte men sikkert blitt visket ut med årene. Jeg finner Askepott som er dubbet av en mann svært irriterende. Vi feirer annenhvert år med norsk og dansk familie. Er vi i Norge, pynter vi tre og legger pakkene under treet lille julaften. Så samles alle sammen til grøtfest - eller lignende. På julaften spiser vi ribbe og pinnekjøtt med tilbehør, og slenger oss i sofaen hvor vi spiser kaker og godteri til den store gullmedaljen mens vi åpner pakker. Er vi i Danmark, spiser vi and (nedtur for meg som elsker pinnekjøtt) på julaften, og så synger vi mange sanger og går rundt juletreet før vi åpner pakker til langt på natt.

Hvor høy er du?

1.67

Hva snuser du? Leste på twitter at du klarte deg 1 uke uten snus når du var syk, hvordan greide du dette? Har du noen tips til andre som vil slutte som du har brukt tidligere når du har jobbet med saken?

Ja, jeg snuser. Har sluttet flere ganger, men jeg liker å snuse, så da gjør jeg det. YOLO! Neida... Men jeg syns ikke det er noe problem å unnvære snus - så lenge jeg har nikotinfri snus. Så det er slik jeg har greid å slutte et par ganger. Men det er enda sterkere på tannkjøttet enn vanlig snus, så anbefales ikke i lengden. Den nikotinfrie snusen heter Onico, og du får tak i den i de fleste kiosker og matbutikker.

Når kjøpte du Bella og hva kostet hun?

Bella kom til meg 12. mars 2010, så jeg har snart hatt henne i 3 år. Hun kostet 6.000 kroner, og het egentlig "Tingeling". Jeg lovet at hun skulle få fortsette å hete det, men hello.. Jeg hadde allerede fikset et halsbånd som sa noe helt annet!

Hva gjør du om dagen? Jobber du ikke?

For tiden jobber jeg for det meste med bloggen min.

Hvor tenker du at du kommer til å bosette deg en gang i fremtiden? Hus, mann og barn liksom… Tønsberg??

Det er mye mulig at det blir Tønsberg - har allerede begynt å leke med tanken! Vil gjerne være nær resten av familien i Norge. Men før jeg spikrer bena helt fast her, kjenner jeg at jeg er nødt til å løpe verden rundt.

Hvorfor ser huden din (nesten) alltid så gul ut?

Haha. Det er mye gult i foundation Forever 31 fra Dior. Jeg prøver å bruke så lite som mulig av den, men det hender at den gir meg litt gulskjær. Det kan også bli litt forsterket på bilder når jeg drar opp kontrasten i Photoshop.

Hva skal du ha på deg på julaften?

Denne kjolen fra Cameo.

Hvor langt hår har du uten extensions?

Extensions jeg har er 40 cm langt. Mitt eget hår er kun et par cm kortere.

Jeg lurer på om du bruker mascara på vippene dine selv om du har vippeextension?

Nei! Eller... Hvis jeg skal ut og vil ha helt ville vipper, tar jeg litt ytterst på tuppene.

Du ser alltid brun og fresh ut, noen tips?

Jeg sverger til selvbruning framfor solarium. Huden min har ikke råd til flere solskader! Av mer rimelige alternaltiver, er jeg stor fan av de to til venstre. Spray fra Garnier og Summer Glow fra Dove. Har faktisk pleid å bruke dem sammen, men hvis jeg måtte velge èn av dem: Dove. I det siste har jeg oppdaget den til høyre, fra Clarins. Det er den beste selvbruningen jeg noen gang har prøvd! Men det skulle jo bare mangle at den er bra, når en liten krukke koster 360 kroner.

Hva føler/tenker du om Benjamin nå? venner, noe mer i fremtiden?

Benjamin og jeg er gode venner! Gøy at dere fortsatt husker han... Hehe.

Hvordan vil du beskrive drømmemannen?

Vi har samme humor, og han er snill - men ikke kjedelig. Hva angår utseende er det noe jeg bryr meg svært lite om. Så lenge han ikke er stygg og fattig, trenger han ikke være loaded og hunk, hahaha.

Når jeg leser bloggen din tenker jeg alltid at jeg skulle ønske at jeg var en del av din venninnegjeng. Hva slags venninne er du egentlig?

Ææ, det er sykt vanskelig å svare på. Jeg gjør mye for venninnene mine - jeg vil påstå at jeg er flink til å stille opp. Og så er jeg ærlig, på godt og vondt. Og så er jeg vel en av to i venninnegjengen som tar mest initiativ til å planlegge fester, reiser og spontane ting - sikkert til de andres frustrasjon noen ganger, haha! Jeg ville også vært min venn! Neida.... Joda.

Hvordan synes du det er å være en person som folk kjenner igjen på gata og at stort sett alle vet hvem du er? Blir det slitsomt til tider eller går det greit?

Jeg føler vel ikke akkurat at alle vet hvem jeg er, men... Det er hyggelig å bli gjenkjent hvis det er av noen som kommer bort og sier at de leser bloggen og den slags, mindre hyggelig hvis noen står og glor på meg i køen på Meny når jeg kjøper dopapir. Det samme gjelder egentlig bilder. Det er hyggelig når folk spør om å ta bilder sammen. Det bildet nedenfor her derimot, er IKKE greit.

Jeg lurer på hvem han gardeduden var, som du la ut kyssebilde med?

Han heter Stian, og er en veldig god venn. Han liker gutter, så jeg skal love dere at det var et veldig vennskapelig kyss!

Hva ønsker du deg til jul?

De eneste ønskene jeg har klart å gi familien i år er hvitløkspresse og håndklær fra Lexington. Er ikke jeg en spennende person, så vet ikke jeg.

Lurer på om du tenker over at mye av sminken du går med er testet på dyr?

Jeg skulle være helt ærlig, skulle jeg ikke? Svaret er nei..

Har du noen sære fobier, eller ting du er redd for?

Jeg har ingen typiske "jenteting" (edderkopper, å fly etc.) jeg er redd for, men jeg kan vel si at jeg har en form for dødsangst. Ikke hva angår meg selv, men folk jeg er veldig glad i. Jeg bekymrer meg ofte for dem, spesielt familie. De får ikke lov til å gå på komlokk, og jeg sier aldri "hade" til dem - jeg sier "sees". Haha, loco!

Når begynte du å drikke?

Jeg var vel på et par mislykkede hjemmefester på ungdomsskolen, men jeg begynte ikke å feste før jeg hadde fylt 18. Det hadde ingenting å gjøre med at jeg ikke var gammel nok, men jeg var i fast forhold og følte vel at jeg hadde bedre ting å bruke helgene på. 2009/2010 var nok årene hvor jeg oppdaget fest. Ny by, nye venner, nye gutter og veldig få viktige gjøremål på dagsplanen. Hva heter det igjen... YOLO? Hahaha.

Hva syns du om tv-serier som Petter elsker Mari, tigerstaden, Oslo girls? Er livet i Oslo like glamorøst som det blir fremstilt på disse tv-seriene? Like mye drama og intriger på byen?

Den eneste av disse seriene jeg har sett en del på, er vel Tigerstaden, ettersom jeg har sett det på Sumo i samme sleng som Farmen. Jeg syns det er gøy å se hvordan steder jeg ferdes på hver dag framstilles på TV, som noe langt mer glamorøst og spennende enn det egentlig er. Dere ville kanskje aldri forventet å høre dette fra meg, men jeg er positivt overrasket over Tigerstaden, i form av åpenhet og ærlighet. Carina og Mari virker som ålreite jenter!

Du sier du er så misfornøyd med huden din og går ingen steder uten foundation, hvorfor det?

Jeg har så mye solskader/flekker i huden. Har bestilt timer for å fjerne med laser i januar, slik at jeg kan føle meg bra uten 3 kg sminke i ansiktet.

Jeg synes du er blitt så slank og vakker! Hvordan holder du vekten nede og hva er din favorittmat i jula? :)

Jeg er ikke akkurat slank, men jeg legger ikke ut bilder hvor jeg ser ut som en bolle heller. Når det gjelder å tenke på vekt og kosthold i jula, så sier jeg fuck it. Spis alt dere klarer, dere kan sulte i januar hvis dere absolutt må! Jeg elsker mat, dessverre.

ER det noen du ønsker død? Haha!

Nei. Jeg tenker at folk som plager meg eller utfordrer hverdagen min, lærer meg noe. Om livet, om meg selv og så videre. Det høres skikkelig bullshit ut, men tenk over det.

Er du mamma eller pappajente?

Like mye begge deler! Hvis det går an.

 Har du en stygg uvane?

Jeg biter meg i leppene hvis jeg kjeder meg, har mye å tenke på, er nervøs, gruer meg til noe etc.. Med andre ord, så går det mye Rosebud her i gården!

Hva er planene dine på nyttårsaften?

Middag med gode venninner i Oslo - og så tar vi resten av kvelden som den kommer.

Thats it for now, håper dere fikk svar på noe dere lurte på!

ARNIE SAYS ITS CHRISTMAS

Ding ding ding! I dag har jeg vært på hele to handlerunder for å få ferdig julegavene, og jeg er ENDELIG i boks! Jeg som begynte så tidlig - hadde trodd jeg skulle bli ferdig før bittelille julaften. Men neida. Litt stress hører jo hjemme i julen.

Skal ikke skryte på meg stress heller. Lillebror har jo tatt lappen og kjøpt seg bil, så med privatsjåfør og et comfy outfit, går det som en drøm.

Nå skal pakkene dyttes under treet, og så er det kosekveld med fammen. JUL 

SPØRSMÅLSRUNDE

Nye og gamle lesere har meldt sin interesse for spørsmålsrunde igjen - så da kjører vi på! Spør om hva enn dere lurer på, om det så er hvor den og den kjolen er fra, eller om jeg ønsker noen død. Skal svare så godt og ærlig jeg kan på det meste - i motsetning til alle andre.

Hva lurer DU på?

VINTERMORGEN

Goood morgen! I dag fikk jeg familien til å vekke meg når de dro på jobb - så jeg er litt for tidlig oppe, til at det faktisk er juleferie. Men jeg har bestemt meg for å snu på døgnrytmen min; legge meg tidligere, våkne tidligere. Jeg har lakenskrekk, og ligger oppe til jeg har sett meg mett på en eller annen TV-serie, lest litt bok - og rundet internett. De eneste som er våkne på Twitter når jeg legger meg, er "Teenquotes" som ber meg retweete "Lustinbieber" for å få 500 nye followers. Livet, dere...

Så nå er jeg altså oppe, og dagen er full av gjøremål. Pynte juletre, blant annet! Jeg må gjøre det alene i år, slik at det kun er hvitt og sølv som havner på grenene.

... Men først skal jeg se meg mett på Gossip Girl, siden jeg ikke har tenkt til å gjøre det i natt. Har en hel sesong til gode, wihu!

GREEN PLASTIC

I dag har jeg vært i byen med mamma og kjøpt flere julegaver, og wait for it... Kjøpt juletre! Til mammas store fortvilelse tok jeg en sjefsavgjørelse, og bestemte at vi for første gang skal ha falskt tre. For det første kan det brukes om igjen, og for det andre slipper vi å tråkke rundt i barnåler i to uker. Og det ser faktisk ikke så verst ut! Et par kuler, et par lys og et par trøtte engler, så blir det nok like fint som et ekte et!

Skulle gjerne dratt med meg treet som står på torget i Tønsberg...

... Men det er jo ikke et palass vi bor i her, så jeg får heller vente til jeg kjøper meg mitt eget hus. Palass. Midt på Manhattan. 

Og i kveld har det vært ny filmkveld med lillebror. Vi så filmen "Ted", og jeg ler meg i hjel av foreldre som har tatt med seg barna sine på kino for å se den, fordi de tror det er en hyggelig film om en teddybjørn. Verste stoner-filmen jeg har sett, men absolutt morsom!

Nå skal morgendagens julekalender postes (ikke pokker om jeg står opp før klokken syv i juleferien min!) og så skal jeg rett i seng og lese bok på iPhone'n. Gud, jeg er så sykt 2012!

CAMEO CHRISTMAS DRESS

Puuh, dere kan tro jeg pustet lettet ut da julekjolen min fra Cameo kom på døren samme dag som jeg dro hjem på juleferie! Fedex-mannen fikk meg riktig nok til å løpe gatelangs i tøfler og singlet (brrr...) fordi han ikke kunne forlate bilen sin - men den var endelig framme, så jeg kunne ikke brydd meg mindre.

Den er perfekt! Paljettkjoler er min store last, og denne har en dyp rygg pluss kule frynsedetaljer på armene. Mange av dere syns at Nelly-kjolene jeg har linket til er for korte, så her er endelig en lang og litt mer anstendig en! Ingen "horekjole" om en skal si det slik, så den passer utmerket til julaften med familien - eller en pen nyttårsmiddag.

Så hvis noen fremdeles er på jakt etter nyttårskjolen, så finner dere den HER ♥ //adlink

PS. Kjolen er forresten på salg nå! 

DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

Eeeeh. Baggasjen min veier tusen kilo, og den er umulig å bære med seg på både tog og buss. Pappa!! Flaks at jeg har så snill pappa, som kom og hentet meg - og baggasjen i Oslo i dag.

Det heter driving home for christmas. Taking the bus home for christmas rimer liksom ikke helt.

Ettersom både pappa og jeg var sykt sultne, kjørte vi innom en Mc Donalds drive in på veien.

Ida: se der inne! Så sykt at det er så mange som tar med barna sine på Mc Donalds på en ONSDAG! Stakkars barn...

Pappa: .....

Seriøst. Mc Donalds kan være sykt digg en gang i blandt. Men bare en gang i året. Eller kanskje en gang i måneden....

Nå er jeg i hvert fall hjemme i Tønsberg! Hos mor, far og lillebror. Heiagjengen min har nettopp kommet hjem fra Karibien, så her er julestemningen = null. Tror jeg må jobbe litt med den saken i morgen. Ingen nisser, men litt glitter, stas og stjerner må vi ha!

Har ligget og sett på Batman med lillebror i kveld - sykt at Batman døde, og så døde han ikke likevel. Herregud.

FÅ 20% PÅ ARTDECO-PRODUKTER

Julekalenderen har vært en hit så langt, og med SÅ mange Artdeco-fans i leserstallen, vil jeg påstå at jeg har en VELDIG god nyhet til dere i dag!

Min nye samarbeidspartner, MyBeauty, gir dere 20% på alle Artdeco-produkter fram til i morgen midnatt! FANTASTISK! Så nå har dere altså et og et halvt døgn på å hamstre de deilige produktene. 

For å få 20% må dere bruke rabattkode "ida" når dere handler. 

Her har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra Artdeco - de jeg syns er verdt hver eneste krone.

♥ Brilliance Lipgloss. Glossen holder lenge, og er ikke klissete på leppene. Men viktigst av alt; de er suuperfine, både til hverdag og fest. Mine favorittfarger er "Hollywood" og "Rose kiss". Kjøpes HER.

Mineral powder foundation. Dette mineralpudderet og denne kabuki-børsten har jeg skrevet om før, les her. Jeg vil anbefale fargene "natural beige" og "light beige". Den som heter "honey" var i hvert fall for mørk for meg.

Eye shadow base. Den ABSOLUTTE favoritten over alle de andre produktene, et produkt jeg aldri kommer til å sminke meg uten igjen. Som jeg har fortalt dere, gjør den at jeg slipper at foundation og eyeliner "rynker" seg sammen på øyenlokket. MyBeauty har den allerede på salg til 92 kroner! Kjøp min elskede HER.

Long lasting liquid liner. Denne herligheten lager den tynne streken jeg har over øyenlokket, og den er en vinner i mine øyne. Kjøpes HER.

Bronzing powder og påføringsbørste. Elsker dette solpudderet! Du finner det her, og kosten her. Perfekt størrelse på kosten!

All in one mascara. Denne slår både YSL og Dior ned i støvlene etter min mening, jeg har den både i sort og brun. Du finner her.

Åh, nå er jeg gira! Gøy å kunne gi dere et såpass bra tilbud, når både dere og jeg er så stor fan av produktene.

Det er jo veldig mye prat om nettsider som selger falske skjønnhetsprodukter, så jeg kan forsikre dere om at MyBeauty er sertifisert forhandler av alle merkevarer de selger på nettsiden sin. Så kvaliteten på produktene er tipptopp! Dessuten har MyBeauty fagpersoner som gir tips og råd - så dere er i trygge hender når dere handler der.

Kos dere på nettshopping og NYT Artdeco-produktene!

//Innlegget er skrevet i samarbeid med MyBeauty 

SCREAM AND SHOUT

To sanger som passer like godt på løpemølla som på dansegulvet. Jeg hører på dem hele tiden, og blir like gira hver gang. Får både lyst å løpe og drikke vin - det gjør seg kanskje ikke så bra sammen.

PS. Husk bra headset/bra annlegg.

JULEKALENDER, LUKE 18

I dagens luke ligger...

♥ Eyelash curler

♥ Clear mascara/ Eyebrow gel

Verdi: 245,- 

For å vinne må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Husk å fylle inn mailen din i riktig felt : )

Årets julekalender er sponset av Artdeco.

HEI BLOGGEN

Et par timer hos frisøren, et par møter, et par timer med venninnesladring og et par sushi-biter for mye. Giid, denne rosaboble-dagen har gått unna i en fart. Må bare klype meg i den over-selvbrunede armen min for å kjenne at jeg fortsatt lever. Er SÅ slitsomt å være blogger, tror ikke studenter og folk som sitter i kassa på Rimi skjønner det assa. Men det er greit. Alle kan ikke skjønne alt 

Nå skal jeg legge meg - oppå katten min. Beste hodeputa i heeele verden.

Hadde egentlig mange flere nesten like bilder av meg selv, og skulle gjerne lagt ut ALLE sammen på rad, men internett var så tregt. Sorry, kjære lesere, lover dere en ekstra "dagens outfit" i morgen! 

PS. Kan alle bare DRITE i å gå med pels??? DYREMORDERE!! Alle som har pelshette på vinterjakka si kan DØ!!

Som dere kanskje skjønner så har jeg hatt litt ekstra tid i det siste, og da har jeg tatt ferden gjennom Blogg-Norge. Lot meg inspirere litt, håper det går greit. 

AINT IT PRETTY

I dag har jeg vært hos min superfrisør, Merethe på Ruhs i Oslo. HairTalk exstensions blir like bra hver gang, og fargen blir bare bedre for hver gang. Den er selvfølgelig ikke så gul som på bildene!

Får mange spørsmål om hvordan jeg klarer å ha donut/høy hestehale med exstensions, uten at det synes under. Det er takket været tryllestaven til Merethe. Hvor hun plasserer festene er nøye planlagt, og hun setter dem slik at det er enkelt å sette opp håret uten å avsløre at man fake'r beauty.

Ruhs/Hairtalk har ny Facebook-side, lik den her. For å finne en salong nær deg som driver med Hairtalk, kan du besøke nettsiden her.

//Sponset samarbeid 

GIRLSNIGHT

Hadde tidenes beste jentefest med jentene mine i går. Skal fortelle dere alt og vise dere alle bildene ved en senere anledning. Det loves masse farger, fint hår og meget pene kvinnfolk. YEY!

Men akkurat nå skal jeg sove, det trenger jeg virkelig. Er så veldig sliten etter denne helgen, men dere kan tro det har vært verdt det. God natt, alle søte.

THINSPIRATION?

I dagens papirutgave av VG var jeg sitert med denne "hårreisende" setningen;  Nose job blir premie til meg selv når jeg veier 55 kilo. For det første vil jeg bare si at jeg håper dere tar meg med en klype salt. Men jeg kjenner leserne mine. Dere er ikke dumme.

Kan de som ble påvirket av det rekke opp en hånd? Noen som plutselig følte at de måtte gå ned i vekt og operere nesen sin? Alle som rekker opp hånden trenger ikke å lese bloggen min framover - dere har et problem, og jeg kan ikke hjelpe dere.

At bloggerne skal gjøres til syndebukker for at unge jenter har et usunt forhold til "sunnhet" er helt latterlig. Og i følge dagens nyhetsoppslag er flere av landets fremste motebloggere skyldig i nettopp det - samt sykelig tynne? Hvem da? Fotballfrue, som lager god og sunn mat fra scratch, og trener fordi hun elsker det?

Jeg, om jeg skal mene noe, vil kalle det å være et godt forbilde. I dagens samfunn hvor nordmenn tar med barna sine på Mc Donalds for å lette på hverdagen, heier jeg som en gal på de som faktisk har vett til å gjøre det motsatte. Selv syns jeg det er inspirerende til tusen. Man blir ikke syk av å lese en blogg hvor oppskrifter og mosjon står i fokus.

Men hva vet vel jeg. For et par år siden ble unge jenter syke fordi H&M brukte tynne kvinner i undertøys-kampanjene sine. Syns dere bloggerne bør ta på seg mer ansvar, og være mer forsiktig med uttalelser om utseende, kropp, kosthold og helse? 

Les saken på MinMote her, så får dere min mening.

SOL PERMANENT MAKEUP

I dag var dagen hvor jeg tok permanent makeup på øyenbrynene. Jeg gledet meg som en unge, og merkelig nok gruet jeg meg ikke i det hele tatt. Kanskje fordi jeg har sett Sol jobbe før, og vet hvor flink hun er. Når man er i trygge hender er det jo ikke så mye som kan gå galt. For la oss være ærlige; å tatovere seg i ansiktet er vel det dummeste man gjør om man ikke er sikker på at den som utfører jobben faktisk kan jobben sin.

Den hyggelige salongen i Professor Dahls gate 8, rett ved Bogstadveien. 

Sol blandet disse to fargene i mine bryn, ettersom jeg var redd for å få for mørke bryn.

Tegnet opp og klar! Dere ser vel tydelig på bildet hvor jeg mangler hår i brynene mine?

To trøtte damer som koser seg med kaffe. Her er vi ferdig med brynene! 

Svar på spørsmålene deres:

Hva koster det og hvor lenge etter må man etterfylle?

Prisene finner dere HER. 2 gratis refill er alltid inkluder i prisen, man bør etterfylle ganske tidlig om man ønsker at fargen skal holde seg.

Jeg lurer på om man må fjerne alt av øyenbryns hår når man skal gjøre det?

Nei nei nei! Det nappes rundt, men øyenbrynene blir stående som de er. Det er meningen at man skal fylle inn farge der det trengs i brynene, man skal jo ikke lage helt nye bryn. Poenget er å framheve og forbedre utgangspunktet. Sol bruker en metode hvor hun tatoverer bittesmå hår inni ditt eget bryn, det ser kjempenaturlig ut - til og med når man studerer dem på nært hold. 

Hva skjer med øyenbrynene dine? Vokser de fortsatt som normalt?

Jepp! Ikke noe hokus pokus der : ) 

Gjør det vondt?

NEI! Haha, ble helt sjokkert over hvor lite vondt det gjøre. Vil si at det er dobbelt så vondt å nappe brynene. Man får bedøvelseskrem før behandlingen. Det er ikke vondt når man er ferdig heller, føles bare litt som å være solbrent på øyenbrynene. Ingen hevelse eller rødhet etterpå - i hvert fall ikke på meg!  

Hvor lenge varer det?

3-5 år etter at du har tatt de to etterfyllingene som er inkludert i prisen.

Er  fornøyd, og er faktisk klar for mer øyenbryn når jeg skal tilbake og fylle. Måtte jo bare starte forsiktig - siden jeg er litt pysete.

Slik ser brynene ut her jeg ligger nå! Hva syns dere? Skal få tatt noen nærbilder i morgen og vise dere litt bedre. 

Dere finner nettsiden til Sol her, og Facebook her!

SUSHITIME OG BLOGGDESIGN

Sitter på sushi-date med Jon og spiser deiilig sushi. Han ønsker seg veldig et nytt bloggdesign - er det noen der ute som er flinke på sånt og kan hjelpe han ASAP? Ta kontakt, mail han på jon@stonefashion.no :D 

SKAL TATOVERE MEG I MORGEN

Har egentlig pakket meg inn i dyna for lengst, men måtte bare hoppe innom for å fortelle dere om noe veldig spennende jeg skal gjøre i morgen!

Jeg skal tatovere meg! I ansiktet! Haha, det hørtes sikkert helt sykt ut, men jeg skal faktisk det. Skal til verdens flinkeste Sol Hegge og tatovere øyenbryn.

Besøk nettsiden hennes HER

Har alltid ønsket meg mer av både symmetri og øyenbryn, så dette er perfekt for meg. Eller. Jeg har jo øyenbryn, men de er så lyse ytterst i kantene, og de blir aldri helt like når jeg sminker dem. Så jeg kan nesten ikke vente! Tenk å våkne opp med perfekte bryn hver eneste dag, uten å gjøre noe som helst for det.

Det er sikkert mange av dere som ser for dere to sorte streker midt i ansiktet når jeg snakker om permanent make up, så jeg legger ved disse bildene fra Sol sin nettside. Det ser jo helt naturlig ut - ellers ville jeg aldri gjort det.

Har dere noen spørsmål ang permanent make up? Så kan jeg spørre Sol i morgen, og gi dere svar på det dere måtte lure på. 

Jeg blir sponset med denne behandlingen, så det ikke skulle være noen tvil om det. 

OPPSKRIFT TIL JENTEFEST

Som jeg nevnte her om dagen, planlegger jeg årets siste jentekveld med alle de fine jentene mine! I den anledning bestemte jeg meg for å lage gelèshots i appelsinskall. Godt og morsomt! Legger ut en liten oppskrift, i tilfelle noen av dere vil sprite opp neste fest. OBS: 20 års aldersgrense! Det skriver jeg bare for å ikke få kjeft.

Du trenger:

- 1 pakke gelèpulver (per porsjon, du må selvfølgelig kjøpe flere farger!)

- 2 dl vann per pakke gelè

- 2 dl vodka per pakke gelè

- 2-3 appelsiner per pakke gelè

Slik gjør du: 

- Del appelsinene i to, og grav ut all innmaten slik at de ligger klare. Dette er grisete, jeg brukte både kniv, skje og hender.

- Kok opp 2 dl vann i en liten kjele.

- Når vannet koker, skrur du av platen. Så venter du til vannet er under 78 grader, hvis ikke fordamper alkoholen vekk. Jeg hadde ikke noe å måle temperaturen med, så jeg ventet til det føltes greit å stikke fingeren ned i vannet.

- Hell vodkaen i kjelen, deretter gelèpulveret.

- Visp i et par minutter, alt pulveret må løses opp.

- Hell blandingen i appelsin-skålene, og sett i kjøleskapet.

- La det stå i kjøleskapet til dagen etter, og skjær opp i mindre båter.

Voila!  

NEW IN

Pastellfarget genser i angoraull fra Designers Remix by Charlotte Eskildsen//Selvbruning fra Clarins//Uggs//Knallrosa strikkegenser fra H&M

Føler nesten at jeg hamstrer til vinteren. Varme gensere og sko triller inn døren her i tide og utide. Jeg burde ikke shoppe så mye som jeg gjør om dagen - det ligner egentlig ikke meg. Men jeg har hatt så mye fritid! Og dessuten er det jo så deilig med tjukke gensere og varme sko, når det er så isende kaldt ute. Herregud så kaldt.

MUFFINS ER MUFFINS

Dagen i dag har mot alle odds vært super. Har vært hos legen og fått beskjed om å holde meg i ro - i minst en uke til. Så jeg bestemte meg for at jeg i hvert fall kunne holde meg i ro i dag. Så det ble kosedress og muffinsbaking sammen med BFF og bestis/samboer - og FARMEN! Herregud, jeg er så lei meg for at Jon røk ut i dag, rett før finalen. Men jeg er uansett så utrolig stolt av han, han er en vinner i mine øyne. Han var helt klart den som gjorde Farmen verdt å se på, og det er han som har vunnet det norske folk 

Over til muffins. Etter i dag kommer jeg alltid til å hate muffins. Vi bakte 40 stk, og spiste. Og spiste. Og spiste. Og da Farmen var ferdig, måtte vi jo trøstespise. Ordet "kvalme" fikk plutselig en helt ny mening.

Å ligge under teppet med gode venner og spise muffins  ♥

PLANNING A PARTY

Jentefester er det beste jeg vet! Sånn cirka. Og nå til helgen skal jeg ha jentefest hos meg, så planleggingen er i full gang! Jeg liker å gjøre litt ut av ting - så her er det fargerike ballonger, sugerør, duker og lollipops! Har til og med bestilt time for å fylle ballongene med helium!

Selv skal jeg ta det litt rolig ettersom formen ikke er helt tipptopp, MEN det skal ikke jentene mine. Jeg har nemlig planlagt å lage gelèshots - så vi får se om jeg klarer det, haha.

Grunnen til at det blir jentefest, er at Pantene skal relanseres i Norge igjen - etter jul! Så det blir warm up party med goodiebags, og det kommer stylister for å ordne jentene på håret. Tapasen og vinen er bestilt, dette blir verdens beste jentekveld ♥ 

MØTE HOS KIRKENS NØDHJELP

I dag har Selma og jeg vært på møte hos Kirkens Nødhjelp. Vi (+ Idabestis) er jo så heldige at vi skal reise til Brasil med dem i mars! Takket være alle dere som stemte oss fram i konkurransen. Team Wulff forever!  ♥ 

Vi fikk masse info om Brasil, og litt om selve reisen vi skal på. Vet ikke alt for mye enda, men kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert på alt! Menneskene fra KN som vi skal reise med var kjempeålreite, så nå gleder jeg meg bare enda mer til å reise.

Nå må jeg sette i gang med festplanleggingen min før natten blir alt for gammel! 

GIRL CRUSH

Det er litt irriterende at jeg har vært 100 meter unna storesøsteren min i dag, og så fikk jeg ikke muligheten til å henge litt med henne en gang. Vi skulle jo gått på shopping, diskutert sko - og tatt en nose job sammen. Sarah Jessica Parker 

Hun er kåret til verdens styggeste kvinne. Er dere enig? Jeg er ikke enig! Jeg elsker henne. 

NATTPRAT #2349

God kveld, alle sengekanter og sofakroker der ute! Jeg ligger som en blekksprut utover min store hotellputer og gjør meg klar til å slukke og lukke ned sjappa. Altså Mac'en.

Jeg er veldig glad inni meg fordi jeg merker at formen sakte men sikkert blir bedre, og jeg har hatt en kjempefin dag med meg selv. Noen ganger syns jeg selv at jeg er teit, så det er en lettelse når jeg har det gøy og hyggelig med meg selv. Tenk, uansett hva som skjer, så skal man være i et forhold med seg selv resten av livet. Man slipper aldri unna. Så om man ikke liker seg selv, burde man kanskje begynne å jobbe med det ASAP.

I morgen skal jeg i møte med Kirkens Nødhjelp, ang Brasil-turen over nyttår. Jeg gleder meg veldig til å treffe de vi skal reise med, og ikke minst til å høre mer om opplegget vi skal være med på når vi er der. Håper bare jeg er i form til at jeg holder ut, det jeg bare klare. Og i morgen kveld skal jeg leke party planner, men det kan jeg heldigvis gjøre under et pledd i sofaen.

Jeg har skrevet om bandet "Mumford & Sons" tidligere, men sikkert ikke til noen nytte. Begynner å tvile på at det finnes folk på min alder som hører på dem i det hele tatt. De har gitt ut nytt album nå, men jeg heier mer på det forrige albumet - som er soundtracket mitt i kveld. Perfekt musikk når man vil slappe av, er litt trist og lei, eller har mye å tenke på.

Mine Mumford & Sons-favoritter:

♥  The Cave

♥ Timshel

♥ White blank page

Dere finner dem på Spotify, i hvert fall!

Nå skal jeg legge meg og sove for real. Etter at jeg har postet morgendagens kalenderluke, trukket en vinner for dagens, svart på et par mailer og så videre, da. EHE.

ASK MY PHONE WHAT I DID TODAY

I dag tok jeg skrittet ut av pasient-outfit'en/kosedressen. Tok på meg sminke, og bestemte meg for å trekke frisk luft. Fikk så lyst på nye Uggs. Og måtte ha litt stæsj for å pakke inn julegaver. Det var mer slitsomt enn jeg hadde trodd, er helt susete i hodet av smertestillende. Hallo, ble nesten påkjørt av trikken to ganger!

Å komme inn igjen var herlig. Jeg rigget klart til juleverksted, og pakket inn alle julegaver jeg har kjøpt fram til nå. Med julemusikk i bakgrunnen! Det er så koselig at jeg blir skuffet over meg selv for at jeg er så klisjè. Jeg hater jo nissepapir, rødt og grønt, så jeg måtte på spesialbutikk og kjøpe fine esker, bånd, papir og gaveposer. Herregud, så stygt det er med nissepapir. Anbefaler butikken Congratulations som ligger inn en sidegate i Bogstadveien. Mye fint, god service og bra priser.

Seriøst, dere. Ikke gi bort gaver med nissepapir. 

FIX YOU

Jeg får veldig mange henvendelser med spørsmål om hva slags plastisk kirurgi jeg har fått gjennomført. Oh my god. Jeg har ikke pyntet på utseendet mitt, jeg har operert i magen. Når det er sagt, så er jeg stor fan av plastisk kirurgi, og jeg gleder meg som en gal til å få meiset ned den klumpete nesa mi.

Plastisk kirurgi i visse mengder er helt greit, all respekt til de som tar steget og unner seg selv å forandre på noe de mistrives med. Og selvfølgelig; all respekt til de som aksepterer speilbildet sitt for hva det er, og er fornøyd med utgangspunktet de er blitt tildelt. Sistnevnte er faen ikke lett i dagens samfunn.

Jeg vet at dette gjør meg til "verdens dårligste forbilde" og bla bla bla, men jeg vil heller si at dårlige forbilder er de menneskene som ikke tør å si hva de mener, og som lever etter en oppskrift de tror kommer til å sørge for at de blir likt.

PS: Nose job blir premie til meg selv når jeg veier 55 kilo. 

HÅRET MITT LUKTER BRINGEBÆR

Jeg skulle ønske jeg kunne blogge dufter. Altså. Jeg kan vise dere hvordan noe ser ut, hvor fint et produkt er - men det blir helt umulig å vise dere hvor godt noe lukter. Og i dette tilfellet irriterer det meg!

Har nemlig testet noen hårprodukter fra Makestyle, og de lukter så LATTERLIG godt. Jeg tror jeg har testet alle hårprodukter i hele verden, og jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke finnes noen som lukter like godt som Eco Fruit sine. Nam nam nam, de lukter godteri, ananas, blåbær, jordbær, bringebær - får lyst til å drikke dem i stedet for å ha det i håret.

HER finner dere alle Eco Fruit-produktene. Det koster bare 129 kroner for en shampoo, så med rabattkoden dere skal få av meg, blir det jo nesten gratis. Absolutt verdt å prøve ut!

Denne shampooen med bringebær og denne med ananas er definitivt mine favoritter av det jeg har testet.

Bruk rabattkode "Wulff12", så får dere 15% på alle Eco Fruit-produktene fram til neste søndag : ) //Reklamebasert innlegg

HVERDAGSTIPS #2

Åh, dere lesere! Dere vet virkelig å muntre meg opp. Jeg klaget jo over at Netflix er så dårlig og at jeg har sett alle serier som er å se, og så fikk jeg dette tipset i kommentarfeltet:

Anbefaler http://www.unblock-us.com/. Lurer netflixen (og andre sider) til å tro at du er i USA så blir det plutselig mye bedre utvalg! 

Hvor genialt er ikke det. Så nå tror Netflix'en min at jeg er i USA, og jeg kan velge og vrake mellom så å si aaalle serier og sesonger. Love it 

Og sånn ellers, ligger jeg fortsatt rett ut og drikker Coca Cola og spiser tomatsuppe. Det var helt krise i dag tidlig da det var tomt for suppe, jeg har aldri opplevd en mer slitsom tur bort til butikken. For ikke å snakke om hvordan jeg ser ut. Var sikker på at jeg kom til å møte Mr. Right der jeg slepte og siklet meg bortover som Quasimodo - men jeg hadde flaks. Og nå har jeg åtte poser med tomatsuppe, så da slipper vi det igjen.

Alt jeg vil i hele verden akkurat nå, er å ha jentekveld med mammaen min. Hun ringte meg nettopp fra Barbados, og bare; hører du bølgeskvulpet? FML.

Tror jeg må sette på en serie som har med New York å gjøre, sånn at jeg minner meg selv på at jeg har masse å se fram til.

JULEKALENDER, LUKE 8

I dagens luke...

♥  Neglelakk, Top&Base coat

♥   Neglelakk fjerner pads

Verdi: 210,- 

For å vinne disse produktene må du skrive en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Husk å fylle ut mailen din : )

Årets julekalender er sponset av Artdeco.

FRIDAY

Hello super-leserne mine! <3  Stikker bare innom for å meddele at vinneren av luke 6 heter Karoline/Kiaratiara, og vinneren av luke 7 ble heldige Mia/mijaow.

Håper ikke dere har gitt meg opp helt enda! Ligger stort sett i sengen hele dagen, og spiser tomatsuppe og drikker cola mens jeg følger halvhjertet med på et eller annet tv-show. Jeg begynner å tro at jeg har sett alt som er verdt å se. I hvert fall på Netflix, men utvalget der suger jo uansett.

Jeg kommer veldig straks sterkere tilbake, I promise. Ønsker alle en super helg!

TAKE A TIME OUT MISS WULFF

Jeg misbruker ordet "syk" en del. Har jeg vondt i hodet, er jeg syk. Har jeg vondt i magen, er jeg syk. Har jeg drukket for mye vin, er jeg syk. Er jeg kvalm, er jeg syk. Men så lenge man kan fungere i hverdagen er man vel egentlig ikke SYK.

Men nå er jeg faktisk syk, for jeg funker ikke. Jeg er sykemeldt og skal ligge i sengen min i en eller to uker. Det er litt deprimerende, men jeg tenker positivt og ser fram til å hvile ut. La oss ikke snakke mer om sykdom!

- Ville bare advare dere om at bloggingen kan bli enda mer kjedelig framover, med tanke på at det ikke er så innmari mye inspirasjon å hente på soverommet mitt. Men julekalenderen ruller og går uansett, da ♥ Vinner av luke 5 heter Lise A, du får mail. Gratulerer! 

I dag veide jeg meg hos legen, og til min store glede, veide jeg hele 4,8 kilo mindre enn jeg trodde. Så derfor pleier jeg meg selv med Peppes og Cola og Farmen i kveld. Det gjør det litt enklere å tenke positivt. Sånn med tanke på at jeg ikke kan trene på mange uker nå, kommer de 4,8 kiloene godt med....

Og info til alle som har spurt: har fått svar på prøvene mine, og jeg har NULL matallergier, what so ever. Jeg tror ikke noe på det, men okey. 

JEG LIKER DERE

Jeg liker dere. Før likte jeg dere ikke, men nå liker jeg dere så godt at jeg har lyst til å sende kalendergaver til alle sammen! Men det var Vanja Lie som trakk det lengste strået denne gangen, gratulerer med kjempegode produkter fra Artdeco 

Jeg liker flere enn dere, da. Jeg liker for eksempel vennen min, Magnuss. Han er helt gal. Like gal som meg, forskjellen er bare at han uttrykker galskapen sin. Med sang. Og musikkvideo. Det er bare helt galskap, dere MÅ se!

Videoen er bannet fra Youtube, men her på Idawulff.com er den wel-fucking-come! Liker dere den, eller? 

Æ KAN BAKE

Det blir ikke brukt så mye for tiden, det kjære kjøkkenet vårt. Det hender liksom at jeg sitter der på morrakvisten. I trusa. På barkrakken i kjøkkenvinduet. Og spiser musli i halvsøvne mens melka renner nedover munnvikene mine. Men så kommer jeg på at naboene ser rett inn, og kaster meg ned på gulvet før jeg krabber ut i gangen og søker privatlivets goder.

Og så bruker jeg kjøkkenet til å legge sushien over på en tallerken, sånn at jeg kan ta bilder av den til bloggen og late som om jeg har laget den selv. Men sånn ellers? Ikke så veldig mye matlaging.

Heller ikke så mye baking.

Men i dag bestemte samboeren og jeg oss for å lage pepperkakehus. Det går vel på en måte under kategorien baking? Selv om selvet huset bare skal limes sammen.

Hallo, man må jo fremdeles smelte sukker, dele eggehvite fra eggeplommen, lage en brukbar melisblanding og deretter pynte huset etter beste evne.

Akk, noen ganger er jeg sikker på at jeg er mann. Jeg har egg på genseren, melis på sokkene og nonstop mellom tennene. Likevel er jeg sikker på at vi har byens fineste pepperkakehus. Hva tror du selv.

HAHAHAHAHAHAHA.

SOL

Når man skal stå opp tidlig og gjøre ting som ikke er så gøy - som å dra til legen for eksempel, hjelper det stort at sola skinner. Men jeg lar meg ikke lure av den grunn, og pakker meg inn i det varmeste jeg har. Så lenge den verste snøstormen holder seg unna, så er jeg fornøyd.

Hopper egentlig bare innom bloggen nå for å fortelle at vinneren av luke 3 i julekalenderen heter MONIKA K, hurra for deg! Du får mail : )

Måtte alle ha verdens beste dag fram til vi blogges igjen!

BARE EN VANLIG MANDAG

God kveeeld, mine kjære lesere! Denne dagen har gått i ett, så jeg har ikke klart å åpne Mac'en før nå. Men nå er jeg her, og en vinner skal trekkes fra gårsdagens luke. Gratulerer INGRID, du får mail veldig snart. Nå var det vel strengt talt 10 Ingrid'er som deltok, så dere får sjekke mailen deres alle sammen! Trekker dagens luke litt senere i kveld : )

Jeg har akkurat dumpet rumpa ned i sofaen, etter litt av en runde på posten, matbutikken og Elixia. Bloppisen går så det suser, det samme gjør trenigen! Når jeg klarer å drasse meg på trening tre dager i uken, er jeg fornøyd. Det handler vel om å sette seg realistiske mål, I guess.

I tillegg til å gjøre hverdagsærend, har jeg lekt stylist og fotograf (hehe) for Idabestis i dag. Hun hadde så lyst å delta i Nelly sin fashion-konkurranse, og jeg skal love dere at Ida har lidd for skjønnheten i dag. Det var så JÆVLIG kaldt at til og med jeg holdt på å dø. Jeg hadde på meg boblejakke, skjerf og full pakke.

Her er bildene Ida har valgt å bruke i konkurransen, er hun ikke nydelig? 

Håper dere vil være snille og stemme på Ida sitt bidrag HER! Og her ser dere forresten nyttårskjolen min som jeg bestilte for litt siden, men jeg tror jammen ikke jeg kan bruke den. Litt kort, kanskje...?

EN BRA SØNDAG

SORRY for de tekniske problemene som har vært i dag! Bloggen har jo vært helt umulig! De som er teknisk ansvarlig jobber med saken, men det virker som den kræsjer hele tiden.

Det var jo litt dumt med tanke på luke 2 i julekalenderen, men jeg lar luken være oppe til i morgen tidlig. Så har dere litt mer tid til å delta : ) Innlegget med luke 2 finner dere HER, legg igjen en kommentar der for å delta! 

På vei hjem fant jeg en liten thai takeaway-sjappe full av folk, og tenkte derfor at de måtte ha fantastisk mat. Så jeg kjøpte det sterkeste de hadde, og er nå klar for både mat og tv - og kosedress.

MIRAKLER FOR JULEKJOLEN

Hvert år rundt disse tider, lager jeg en hold in-spesial her på bloggen. I år er intet unntak! Hold in-universet utvikler seg og blir bedre for hvert år som går, så det er jo alltid noe nytt å vise fram.

Desember er en måned med mye mat og søtsaker, det er ikke til å komme unna. Sjokoladekalendere, store søndagsmiddager, julebord, enda et julebord, pepperkaker i en skål på stuebordet, ribbe, svor, pinnekjøtt, julebrus, vin, øl... Altså, man kan ikke klandres for å gå opp en kilo eller to når det er juletider. Og jeg syns det er helt greit, jeg. Man skal kose seg i julen. For meg handler julen om to ting; 1. Å være med familie og de man bryr seg om. 2. All den gode maten. Men selv om det handler om familie og god mat, er det ingen god følelse å føle at kjolen snart sprekker, eller at valkene buler som hoppbakker både foran, på siden og bak. Noen ganger er det bare et lite område på kroppen som så gjerne skulle vært strammet innn litt for at kjolen skal sitte perfekt.

- Og derfor har vi hold in. I alle mulige versjoner. Jeg har plukket ut mine favoritter, og tenkte å vise dere dem. Beklager så mye at jeg ikke stiller som modell, men det går da en grense! "The Magic Body" fra Trinny & Susannah (de har bare helt rå hold in-produkter) er en av bestselgerne. Så det betyr jo at det er flere enn meg som syns den er helt fantastisk. Denne modellen strammer inn partiene rundt mage, midje og rumpe. Den er også en reddende engel hva angår de valken som BH'en skaper på ryggen. Stroppene er regulerbare, så du kan stramme og løsne den etter behov. Den finnes både i hudfarget og i svart - det sier seg selv at du velger en svart hvis du skal bruke en svart/mørk kjole. Finn den her "All In One Body Shaper" er bestselger nummer 2 fra Trinny & Susannah! Jeg tør påstå at denne gir deg mest igjen for pengene, ettersom den strammer inn nesten alt utenom armene. Forskjellen på denne og den over, er at denne strammer inn lårene i tillegg. Passer under kjole, skjørt og bukse, kan brukes til nesten alt. Og den går såpass langt ned på lårene at man slipper at den lager en valk midt på låret der hvor den strammer. Finnes også i svart! Kjøp den her Alle hold in-produktene til BuyHelse finner dere HER. Utvalget deres er helt utrolig, det finnes rett og slett et lite mirakel der for hele kroppen. Kjoler, skjørt, shortser, singletter, strømpebukser. Alt med hold in! Og for dere som alltid kommer med problemstillingen "hvor kleint er det ikke hvis man tar med/blir med noen hjem og skal kle av seg, og så har man det maskineriet under kjolen?". Ingen problem lengre. BuyHelse har hold in i forkledning, noen av de svarte utgavene syns jeg rett og slett er sexy. Se på skjørtet i midten av collagen, for eksempel.  Jeg har også testet denne hold in-strømpebuksen fra Cette. Og det er den beste strømpebuksen jeg har hatt! Mage, rumpe og lår blir godt ivaretatt med forsterket hold in-effekt, og strømpebuksen er helt usynlig under tettsittende klær. Terningkast 6! Den kan dere kjøpe her Ønsker alle lykke til med kjoler, hold in og alt som er nå i julen! Og størrelseguider finner dere forresten inne på hvert produkt, om dere skulle lure på det.

//Reklame for BuyHelse

JULEBRUS OG SMÅGODT

Alle barna kjøpte en sixpack med øl, untatt Ida. Hun kjøpte en sixpack med julebrus. Slik har jeg altså valgt å "feire" 1. desember. Hotellputa i sofahjørnet, smågodt og julebrus. Og jææævlig trege lørdagsprogrammer på tv'en.

Herregud, JEG burde vært på tv. Selv om jeg sier nei ved hver anledning jeg får. En egen kanal, er det jeg burde hatt. Da er jeg sikker på at ungdommen hadde holdt seg edru på lørdager, bare for å få det med seg. IKKE SANT?

NÅ stenges dagens luke i julekalenderen! Har som vanlig lyst å gi en premie til alle som har deltatt, men det blir kun EN heldig vinner. I dag ble det Kaja Marie Johansen! Grattis! Du får mail : ) Ny sjanse for alle andre i morgen!

PS. Har jeg kjøpt riktig julebrus? Folk maser og tjaser og leker julebruseksperter. Jeg har ikke peiling.

ALL OF THE LIGHTS

Til tross for veiarbeid og neongule sperringer, har julestemningen jammen begynt å spre seg oppover Bogstadveien også. Juletrær og julelys, man merker at det er desember. Det er mange år siden jeg syns det var koselig. Jeg trodde det hørte til barndommen, men kanskje det hører til voksenlivet også 

Vi spiste lunsj på Pastabasta! Syns de har god pasta, men verken salat eller kyllingburger var noen suksess.

Nå skal lørdagskvelden forberedes, tipper jeg nok en gang har valgt en annerledes vri enn de fleste andre på min alder...

WANG SKAL LUFTES

Warraaaap! Dere er jo helt rå. Ante ikke at jeg traff   midt i blinken med julekalender fra Artdeco. Jeg har jo nettopp oppdaget sminkemerket, men det virker som om  mange av dere har et veldig godt forhold til det fra før. Gøy!

Er egentlig bare innom for å si hei, og happy 1. desember! Hvis man kan si det. Nå er jeg på vei ut i Bogstadveien for å lunsje med en venn og trekke litt frisk luft. Min nye Alexander Wang må jo få sin første luftetur også, hipp hurra!