MAX FACTOR 100 ÅR: 1980-TALLET

Annonse

God tirsdag, kjære lesere ♥

Nå har blogg challengen i forbindelse med Max Factors 100 års jubileum kommet til veiens ende, og som dere kanskje har gjettet allerede er siste utfordring 1980-tallet med Madonna i spissen den siste utfordringen. Det har vært så gøy å være med og teste masse make up og looks jeg kanskje ikke ville prøvd ut ellers. 80-talls looken syns jeg på godt norsk at er innmari stygg. Blå og rosa øyenskygge får meg til å sette meg helt på bakbeina, hehehe. Så denne gangen valgte jeg å tone looken helt ned, såpass at jeg kunne gått ut døra sånn uten å bli flau. 


For å se lookene våre ordentlig kan dere gå inn på Facebook her. Der kan dere også stemme på den looken dere liker best. Denne gangen syns jeg virkelig de andre jentene fortjener stemene deres (de er så flinke!!) men hvis dere vil stemme på meg er det veldig hyggelig :-) Den bloggeren som vinner challengen får dele ut makeup til sine lesere. 

Her ser dere makeupen som er brukt i innlegget. 1. Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-In-1 Foundation 2. Bronzing Powder Golden 3. Colour Perfection Duo Eye Shadow Sparkling Sirius 4. Kohl Pencil White 5. False Lash Future Mascara 6. Colour Elixir Gloss

80's ala 2014! Takk for meg :-) 

PERFUME

Denne parfymen fra Chloé er en av julegavene jeg fikk, og jeg MÅ bare tipse dere om den. Den er herved min nye, faste parfyme ♥ Den lukter friskt av roser, uten å være for søt eller kvalmende. Jeg er jo stor fan av sommerduftene fra Escada, men føler at de passer bedre å bruke om sommeren. Denne er perfekt året rundt! 

DÅRLIG PÅ Å HA FERIE

Jeg er ganske dårlig på å ha ferie. Ikke når jeg ruller rundt på en strand med grovkornet sand, solkrem i håret og glassklart vann - men når jeg sitter hjemme i leiligheten og venter på at hverdagen skal brake løs igjen.

I går sov jeg til langt på dagen, og da jeg først våknet, ble jeg liggende i senga og spise godteri til det nesten var kvelden. Hadde jeg ikke vært invitert bort på middag, hadde jeg sikkert blitt liggende til dagen etter. Dårlig på å utnytte dagene med andre ord! Så i dag hadde jeg på vekkeklokke, og denne dagen skal jeg prøve å få litt mer ut av. Men ikke for mye, selvfølgelig. Har jo en TV-serie jeg skal se ferdig før sidene i kalenderen er fulle av skriblerier og klokkeslett :-) 

Mobilbilder, ja. Men Slottsfjell må være et av de vakreste stedene i Tønsberg å gå tur på kveldstid. Maria og jeg tok en "skravletur" forleden kveld, og satt der på en (iskald) benk og pratet mens mørket senket seg over byen, og tusenvis av lys lyste byen opp igjen ♥ 

PS. Jeg har fikset Bloglovin nå, til dere som har etterlyst innleggene mine der :-) 

JULEGAVE TIL DEG FRA STELLA

Annonse

Ææ! Jeg sov nesten helt til tolv i dag, så det er vel fortsatt innafor å si "god morgen"? God morgen. Jeg ligger i sofaen med en kopp te og et Stella-magasin, etter å ha spist en typisk feriefrokost. Idas juletoast, som jeg kaller den; smør begge skiver med dijonsennep, sleng på Jarlsberg ost og skinke, før smeller dem sammen og steker toasten i panna med smør. Sykt digg! 

Men over til Stella! Nå kan du få de 2 første utgavene dine av Stella gratis, ved å signe deg opp HER. Resten må man betale for, men det er ingen bindingstid og man kan si opp når som helst. 

Stella er et av de få magasinene jeg fortsatt leser, nå som Elle Decoration dessverre ikke lages mer. I tillegg til trender innenfor mote (som jeg selv ikke er så opptatt av), er Stella fylt med litt dypere saker og selvutvikling som er lagt fram på en undeholdende og humoristisk måte. Mange nyttige tips for både kropp og sjel, og det er derfor jeg liker Stella ♥

Nyt tilbudet og ha en strålende dag, alle sammen! Jeg har en dag full av ærender og avtaler, men bare hyggelige ting - for meg er det fortsatt jul! 

JULEN 2014

God jul, kjære lesere ♥

Har dere hatt en fin jul? Det har jeg, og jeg har virkelig hatt godt av noen dager offline. Da eksamensperioden var over og det endelig var juleferie, var jeg så stresset at jeg verken sov eller satt stille, det føltes som om alt snurret rundt meg. Men nå har jeg endelig fått juleroen over meg, og hatt noen netter med god søvn. Mac'en er ikke alene om å ha støvet ned i julen, den er i godt selskap av kameraet som har fått ligge mye i fred. Men her er en liten update fra min jul så langt :-) 

Lille julaften hadde vi ingen planer, så jeg inviterte mamma, pappa, lillebror og bestevenninne Maria hjem til meg. Jeg serverte helt ekte Fjordland risgrøt (hehe) og hadde laget quiz med premie. Maria stakk av med seieren!

Etter quizen pakket jeg sammen julegaver og bag, og dro på "juleferie" hjem til mamma og pappa. De bor bare fem minutter unna meg med bil, men "driving home for christmas" er en viktig del av julen, hehe. Lillebror og jeg har fått eget rom hos dem, og å våkne opp der på julemorgen med hver vår julestrømpe i senga og sjøutsikt fra hodeputa var veldig koselig. 

Så kom kvelden, og vi dro til tante og onkel for å feire jul. Vi fikk deilig pinnekjøtt, besøk av nissen, og barna var overivrige etter å gå til krig mot havet av gaver som fløt på gulvet. Akkurat sånn en julaften skal være. Jeg fikk  mye fint, og ble veldig glad, selv om jeg syns at gaver og gaveåpninger er en av årets kleineste begivenheter. Etter fóring og gaveåpning, spilte vi quiz igjen. Jeg tror klokka ble tre før jeg kom meg i seng på julaften. 

1. Juledag hadde mamma og pappa invitert på middag, og vi var de samme ti blide fjesene som feiret julaften sammen. Vi spiste kalkun som hadde langtidsstekt i evigheter med masse deilig tilbehør, viktig med noen danske juletradisjoner i familien også. Jeg hadde laget quiz om alle i familien - mamma var visst den som kjente alle best. Nå er det lenge til jeg skal lage en quiz igjen, jeg er tom for quiz. Det ble en lang og hyggelig kveld rundt bordet med de "voksne", før jeg debuterte som taxisjåfør og fikk alle trygt hjem. Ingen festligheter på meg med andre ord, men det var nok best sånn. For meg handler julen om familie og å ta det med ro - ikke om å suge hardest på et sugerør som frakter Vodka Redbull fra glasset til ganen. 

 
Jeg er så takknemmelig for familien min og jula når alle sitter rundt bordet eller ligger slengt i en sofakrok, og bare er sammen ♥

I kveld er vi invitert på ribbe hos mormor og morfar, og før det skal jeg bare ligge godt pakket inn i dyna og se på The Goodwife med restene av julestrømpen min som selskap :-) 

JULEBORDSESONG DOTT COM


Etter tre julebord på rappen er det en ganske redusert frøken som sitter her og prøver å fokusere på skjermen. Julebord er gøy, men det er ikke ordentlig juleferie før julebord er ferdig og man blir kvitt fyllesyken! 

Jeg setter så stor pris på venner som arrangerer og inviterer og booker og planlegger. Jeg elsker jo å gjøre det selv også, men i år har jeg ikke løftet en finger for å ordne noe sosialt. Så det er bra jeg har venner som gjør det! Må skryte ekstra mye av Kalle sitt julebord på Verdens Ende. Hun var ute tidligere på dagen og HENTET (eller sier man fisket?) maten med sine egne hender. Så vi fikk servert skalldyrsuppe ala Thai til forrett, og hummer, kreps og reker med masse deilig tilbehør til hovedrett. Det smakte SÅ godt, jeg satt bare og måpte over hvor konemateriale den dama er. I tillegg fikk vi servert øl, vin og akevitt i lange baner, og hun hadde misforstått pakkeleken og kjøpt inn alle gavene selv - egentlig skal jo gjestene ta med seg hver sin pakke?! Nei, det var bare tidenes julebord altså. Koste meg maks! 

Som dere kanskje kan se har jeg tatt en pause fra speilrefleksen i julebordsesongen. Så bildene blir crappy, men det er bedre enn å komme som turist med fullt kamerautstyr på fest/middag, haha :-) 

OM DET VAR INNAFOR Å BANNE I EN OVERSKRIFT...

... Så ville overskriften vært "FY FAEN". Jeg hadde jo min siste eksamen, vet dere. Da jeg fikk utlevert oppgaven måtte jeg bestemme meg for om jeg skulle le eller gråte, så jeg valgte å le. Femtenhundre ganger det siste halvåret har foreleser hintet og forsikret oss om at "dette kommer på eksamen, husk dette, pugg denne". Ingenting av det var å se på eksamen. Derimot var det veldig vesentlig å kunne en del ting jeg ikke ante hva var. Min egen feil at jeg ikke pugget hele bibelen for markedsføring, så klart, men hele klassen er ganske sur på foreleseren som tydeligvis bestemte seg for å slå av en drittspøk. Så, nå er det bare å vente spent på å se om alt babbelet jeg skrev hadde noe vettugt i seg. 

Det passet veldig bra at det var klassefest noen timer senere. Så vi kunne være sammen om å hate litt på skolen, sånn som man gjorde da man var ung og ønsket seg Buffalo-sko til jul. Det ble en lang natt med gorilladans og tequilashots, og jeg våknet opp dagen etter med den verste hodepinen jeg noen gang har hatt. Men det var verdt det, altså! Og da jeg sjekket studentweb med et halvt øye og enda en A lyste mot meg, ja da droppet jeg like gjerne å kjenne på fylleangsten også. 

For nå er alt BRA! Jeg har juleferie, jeg. Og i kveld skal jeg ha julebord med den gamle klassen min, som jeg gikk med da jeg tok opp fag ♥

Hils på Amanda og Siri, mitt A-team. Dem har jeg tilbragt mer tid med det siste halve året enn jeg har gjort med alle andre jeg kjenner. Stakkars dem og stakkars meg, men vi har i hvertfall fått igjen for strevet! ♥

En gjeng med flinke piker. Vi har bestilt oss tur til Warszawa sammen i starten av januar for å feire oss selv og bli bedre kjent, gleder meg masse! Er det noen som kan spotte Chanel-vesken min på dette bildet? Den har jeg slengt i håndvasken som skrur seg på automatisk ved hjelp av bevegelsessensor. Og dette var før vi begynte med tequila-shots. Kan ikke gjøre annet enn å riste på hodet.... 

TIL DEG SOM HAR EKSAMEN I MORGEN

Det er bare en karakter. En bokstav. Du verken dør eller mister alt du har hvis den bokstaven blir en C eller en D. Og tenk, det kan faktisk hende at du får en A eller en B. 

Så lenge du gjør ditt beste, er det bra nok. Ikke sammenlign deg med andre.

Joda, du kommer til å få deg jobb. Uansett hvordan det går på eksamen i morgen. Tenk at du faktisk studerer. Det er mange som ikke gjør det, en gang. Det er håp for deg.

I det virkelige liv har vi Google. Vi kan bruke alle hjelpemidler vi vil. Ringe en venn, bla opp i en bok. Alle vet det. Så at du ikke husker alle begrepene og modellene du skulle ha husket i de tre viktige timene, betyr ikke at du ikke kan bruke dem. Alle vet det også. 

Du kan garantert mer enn du tror. Hjernen er en underlig sak, mye av kunnskapen ligger gjemt der inne, kanskje kommer det mer enn du aner til deg når du sitter der med penn og papir, i en sal fylt med nervøse kremt og papirlyder. 

Mennesker reagerer forskjellig under press. For noen går det opp et lys, for andre faller det ned en svart gardin. Faller det ned en svart gardin; len deg tilbake, trekk pusten dypt, og så prøver du igjen. Tenk logisk, tenk på forelesningene, du vet jo dette. Og hvis du ikke vet det, vet du et eller annet du kan bruke for å redde deg inn.

Snart er det jul. Før du vet ordet av det er magen mett av pinnekjøtt, kroppen er varm etter gløggen, og du har til og med kanskje fått en julegave du har ønsket deg lenge. Og så har du flere morgener på rad hvor du kan sove så lenge du vil, slippe å høre alarmen på iPhonen som gir deg et nervøst sammenbrudd før du i det hele tatt er våken, du kan bare ligge der på den myke puta og gape og ane fred og ingen fare, for A'ene, B'ene C'ene og D'ene, de flyr rundt der ute og eksisterer ikke for deg før julen er over ♥

Den styggeste collagen jeg noe gang har laget. Haha. Lykke til i morgen, krysser fingrene for dere alle sammen. Husk at det bare er en eksamen - sier hun som snart begynner å tygge på juletreet sitt av nervøsitet :-) 

RABATT PÅ VITA LIBERATA

God kveld!

Nå har jeg gitt meg med lesingen. Mamma var her en stund og hørte meg i pensum, men plutselig sovnet hun da jeg var midt i et svar! Haha, ler meg i hjel. Det sier kanskje litt om hvor håpløst dette er? Etter dette innlegget skal jeg varme opp middagsrester og se den nyeste episoden av Homeland, før jeg pakker til Oslo-tur. Etter eksamen blir jeg nemlig igjen for å feire med klassen. Det skal bli så gøy, det. 

 


Annonse

 

Dette innlegget skulle egentlig kommet for lenge siden, men som dere vet mistet jeg alle bildene mine i Sri Lanka. Så har det bare vært alt for mye å gjøre, men nå håper jeg dere som har etterlyst likevel rekker å bruke rabattkoden før julebord, nyttårsaften eller hva det måtte være ♥

Makestyle gir dere nå 10% rabatt på alt du trenger for en fin, myk, sunkissed og glødende hud. Dere får altså rabatt på alle produktene i dette innlegget, ved å bruke rabattkode "Wulfføko", og rabattkoden varer ut måneden. 

Som jeg har nevnt tidligere, så var jeg veldig spent på å prøve selvbruningen fra Vita Liberata, fordi jeg har hørt at det er den Kim Kardashian bruker. Hun er bare det vakreste i verden - nesten. Dum som jeg er, forventet jeg å se Kim K i speilet da jeg var ferdig smurt. Haha! Jeg så ikke ut som Kim, men jeg fikk hvert fall en veldig fin brunfarge. 

Jeg testet både pHenomenal mousse i fargen medium og Rich Face i fargen light, og er superfornøyd med begge. De lukter ikke vondt i det hele tatt, og fargen blir fin og naturlig. Vita Laberta har vunnet priser for disse selvbruningene, og jeg leste at fargen kan vare opp til 3 uker hvis man påfører farge tre ganger. Passer meg utmerket, for det blir ikke mye ekte sol på denne kroppen på en stund! 

Som dere sikkert ikke trenger noen leksjon i, er det viktig med en ren hud for at selvbruningen skal se fin ut på huden. Å smøre seg og forsyne huden med fuktighet er også et smart triks for at selvbruningen skal holde seg fin i en god stund. 

Makestyle anbefalte meg å teste Argan Body Butter og Honey Scrub fra Terre d'Oc, og de er herlige begge to. Økologiske produkter som lukter himmelsk og nærmest smelter på huden. Body scrub'en er like god som den jeg anbefalte fra Sara Happ, og den koster det samme på kronen. Så da blir det jo litt hipp som happ. See what I did there?! Haha. 

Bodybutteret har jeg stående ved siden av senga, og smører gjerne leggene med den før jeg legger meg om kvelden. Føttende også! Våkner med babymyke føtter morgenen etter. Jeg får så tørr hud om vinteren, så den er helt genial. 

Kjempevanskelig å ta et fair bilde av fargen innendørs på kveldstid, men her har jeg smurt høyre bein én runde. Dere får følge med på bloggen de neste dagene og se hvordan fargen ser ut på meg. Nå har jeg nemlig smurt ansikt, hals, ben, bryst og rygg, og er klar for JULEBORD! :-) 

GOD OG DÅRLIG STEMNING PÅ SAMME TID

I dag er jeg skikkelig fortvilet og skikkelig lykkelig på sammetid. Og så av samme grunn, da. I morgen har jeg nemlig min siste eksamen for i år. Nummer syv. Hvem er så syke i hodet at de gir noen SYV eksamener?! Jeg er fortvilet fordi jeg ikke har så mye mer å gi nå. Jeg har innsett at jeg ikke rekker gjennom pensum, så nå har jeg plukket ut noe jeg mener er viktig, og må belage meg på å ha flaks med oppgavene jeg får i morgen. Hvem er så håpløs at de satser på å ha flaks på eksamen?! Jeg ser ikke sammenhengen mellom ting i dette faget, får ikke oversikt. Hodet mitt er fullt av pensum fra de andre fagene jeg allerede er ferdig med. Den lykkelige følelsen derimot, kommer snikende mellom slagene. Stryker meg på kinnet, klapper meg på skulderen, kiler inni magen. I morgen er jeg ferdig, og det er juleferie ♥

Så, ja. Her er det litt trykket stemning. Akkurat nå sitter jeg og venter på mamma, som kommer og skal høre meg i de 20 oppgavene jeg har valgt å fokusere på. Måtte høyere makter være med meg. Kanskje vi blogges senere :-) 

Meller-sjokolade og Snack a Jacks med sour cream er forresten eksamensdopet mitt. Burde kanskje kuttet opp noen grønnsaker i stedet... Og kullsvart pulverkaffe, så klart! 

Det skabbete juletreet mitt ♥ I helgen må jeg gjøre meg ferdig med innpakking av julegaver, nå er det faktisk straks jul. De skal jo kjøres rundt til deres nye eiere også! Neste år kjøper jeg gaveesker, jeg kan søren meg ikke hanskes med umulig gavepapir et år til av mitt liv. 

Årets bloggprestasjon. Takk for meg. 

MY LOVE FOR BOSE

Annonse

I oktober fikk jeg tilsendt dette settet med headphones for å teste det, og nå har jeg veldig lyst å anbefale det videre til dere. Det er nemlig det beste jeg NOEN gang har hatt!! 

Jeg er faktisk den siste i familien til å skaffe meg Bose headphones, mens de tre andre har skjønt det mye tidligere, har jeg kun investert i halvgreie headset med sånn passe grei lyd. Men SoundTrue fra Bose er bare helt fantastiske. Lyden er utrolig bra, og så er de i tillegg veldig behagelig å ha på. Deilig med headphones som ikke lugger når man løper, og som også veier lite og tar liten plass.   

At dette er de beste headphones'ene jeg noen gang har hatt, er ikke bare en saying. Jeg har testet dem over en periode, og i alle situasjoner man kan tenke seg - nesten. Jeg har testet dem på utetrening, innetrening, på flyreise, på gåtur, på biblioteket, på lesesalen, i senga... Og min favoritt: på stranda i Sri Lanka, da jeg gikk for meg selv i mine egne tanker, tegnet i sanda og bare hørte på favorittmusikken min. Bose leverer på alle områder. De er cirka dobbel så dyre som headset jeg har hatt tidligere, men likevel ikke for dyre - syns jeg. Man får mye for pengene, i hvert fall :-) 

Noen ganger når jeg har skikkelig lyst å anbefale sanger videre, enten til dere lesere eller til venner, tar jeg meg selv i å tenke; nei, jeg kan jo ikke det! Hvis de hører på denne sangen gjennom Apple sine ørepropper er den ødelagt for alltid! Haha. God musikk er virkelig avhengig av gode headphones. 

Hvis du skal kjøpe en ekstra fin julegave til noen, så er denne herligheten fra Bose virkelig et godt tips. Noe man bruker ofte, og som sikkert varer halve livet ut. 

Har jeg noen lesere som er BOSE-fans? Sant de er bra? Jeg er i hvert fall super happy med dem! ♥ Og de passer veldig bra til min spilleliste "Min kopp te", hvis noen skulle trenge litt deilig musikk. Ser at listen snart har 500 følgere, så da er vi visst samme med flere musikksmak her! :-) 

Advertisement

LUNSJDATE MED LILLEBROR


I dag har jeg vært tidenes mest ræva student. Sov alt for lenge, fant ikke roen i meg til å lese, klappet bøkene sammen og dro på julegaveshopping. Det lukter en C på lang vei, men den sorg får jeg ta til den tid. Har enda et par dager med effektiv jobbing igjen! Tok med meg lillebror på julegaveshopping. Siden han var hjemme og det i tillegg var søndagsåpent, var det kjekt å få kjøpt noen felles-julegaver i dag. Har dere som bor i Tønsberg vært i den nye butikken til Palma rett utenfor Farmandstredet? De har  mye fint, og så har de marborbrett som ligner ganske mye på det jeg har (siden så mange spør etter det). Til slutt spiste vi lunsj på Kolonihagen, veldig koselig og lun stemning der :-) 

7 GRUNNER TIL Å DATE EN BLOGGER


Er dere på Tinder? Sukker? Den slags? Jeg har en profil på Tinder. Spør du meg hvorfor, kan jeg ikke gjøre annet enn å trekke på skuldrene. Kanskje er det kjedsomhet, kanskje er det nysgjerrighet, kanskje er det ingen grunn. Det hender at jeg begynner å snakke med noen der inne, men jeg mister interessen like fort som når jeg ser en fugl fly forbi vinduet. Løper liksom ikke og spør hvor den skal. 

Men så vet jeg heller ikke om det er fordi jeg er totalt likegyldig, eller om det er fordi jeg syns det er sykt kjipt når spørsmålet kommer. Spørsmålet som alltid kommer; hva driver du med da? Og da skjønner jeg selvfølgelig at de sikter til hva jeg tjener penger på, ikke om jeg drikker te, ser på TV eller akkurat har lagt meg. Så i stedet for å svare "du, jeg blogger jeg, og hvis du vil så kan du lese om hver eneste tanke jeg har hatt i hodet siden jeg var 16 år gammel på idawulff.com", så bare slutter jeg å svare. Lar være å sjekke Tinder på et par uker, fram til jeg kjeder meg på bussen neste gang. 

Vel, ingen grunn til bekymring. Neste gang noen spør hva jeg driver med skal jeg stolt redegjøre for hva jeg driver med. For nå er den her, listen over "GODE GRUNNER TIL Å DATE EN BLOGGER" 

♥ Gavedrysset. Vi kan få gaver i posten hver eneste dag, om ønskelig. Med andre ord trenger du verken pante tomflasker eller slite ut Mastercardet for å kjøpe gaver hver gang det er "ukesjubileum", ett år siden første kyss, sølvbryllup eller hva nå enn det skulle være... Er du ekstra heldig med bloggeren du dater, er hun drit lei av å i det hele tatt motta gaver! Det må likevel advares mot den type bloggere som går på alle eventer for å røske til seg en goodiebag, å date dem kan være dyrere enn å date en ikke-blogger

♥ Pene venninner. Bloggere har som regel mange pene venninner, og disse pene venninnene er gjerne nøye dokumentert hånd i hånd med noen fine ord om verdens beste venninner. Dermed kan du og kompisgjengen din ganske tidlig i prosessen finne ut hvem som skal kapre hvem på neste sosiale sammenkomst. 

♥ Et veldokumentert liv. Hører stadig folk som klager på at "åh, vi har så få bilder fra sommerferien i Hellas" eller "søren, skulle ønske at vi hadde filmet lille Per sitt første skritt, første ord, første gulp". Frykt ikke! Med en blogger på hodeputen ved siden av deg, vil du ha både bilder, videoer og collager fra hver minste detalj i livet deres. Om det er nymalte vinduskarmer, forlovelsesring på fingeren, utbytting av sokkegarderoben, fest eller ferie. You got it! Hvis hun tar bilde av deg på første date; leave the building. 

♥ Hjemmeværende med full lønn. Ja, det er fullt mulig. Så for deg som ønsker en hjemmeværende kone som i tillegg bidrar til pengekassa, en blogger kan være tingen. Kanskje bidrar hun mer til pengekassa enn deg, til og med. Når du kommer hjem fra jobb kan du forvente et skinnende rent hus, duften av nybakt glutenfritt-laktosefritt-lavkarbo-brød, gourmetmiddag på bordet, tente lys og nyvaskede unger som har gjort leksene. Ikke vær lei deg for at det ikke er gjort for din skyld. Selv om det er gjort for bloggens skyld, er det du som får nyte godene. Og prisen å betale for det er vel ganske lav. Alle tåler vel et kamerastativ og en selvutløser-fjernkontroll ved middagsbordet når maten smaker så innmari godt? 

♥ Masse gratis stæsj. Som mann i 2014 og utover, er det grunn til å tro at du er en liten smule forfengelig. Ansiktskremer, bodylotion, barberhøvler, barberskum, hårvoks, nesehårklipper... Sånne ting kan være ganske dyrt. Men ei når det er en ekte blogger som står og pusser tennene ved siden av deg hver kveld. Bloggere kan få sånt gratis, kanskje trenger du aldri å betale for en barberhøvel igjen, noensinne!

♥ Gladlaks. Bloggere er alltid glade og stort sett positive til det meste. Livet er perfekt! Utad. Men her skulle vi jo ramse opp fordeler ved å date bloggere, så da overser vi det faktum at disse store smilene gjerne slukner når blitsen er avfyrt. 

♥ Matglede. Som jeg så vidt var inne på i punktet "hjemmeværende med full lønn" er det mye god mat å få. Bloggere kan lage mat hele dagen de, for å kunne dele oppskrifter som ser fine ut på bloggen. Ulempen er at både du og barna må sitte stille som pinner mens frua tar bilder av maten, og faren for at den blir kald er stor. MEN, det er viktigste er jo ikke at maten er varm!


Ulempene med å date en blogger tar vi i et annet innlegg, eller hva? Ser ingen grunn til å dra alle disse nyttige fordelene ned, da jeg faktisk har brukt en hel time på å komme på dem. Hard dag på jobb. 

HVORDAN GÅR DET MED JULETRE-BUSINESSEN?

Skulle likt å se noen tall på hvordan det går med juletre-businessen i år? Jeg har ikke hørt om noen jeg kjenner som skal ha ekte juletre i år. I fjor var det noen få, i år er det hvert fall enda færre. Har dere ekte juletre? Mitt er fra Clas Ohlson, og er med ferdigmonterte lys, akkurat passe stygt til å kunne forveksles med et ekte tre. Med andre ord, jeg gidder ikke stresse så mye med skeive grener og at treet står litt skeivt, er det ikke sånn det pleier å være da? 

Uansett så er det veldig koselig å ha et tre i stua, tenner treet på kvelden og det gir julestemning i stua. Har kjøpt noen store, fine julekuler hos Milla Boutique, og noen små fra Panduros. Når vi først er inne på Panduros må jeg bare komme med en liten advarsel; alle som er opptatt av at gaveinnpakningen skal være fin, ikke kjøp papir på Panduros! Jeg kjøpte to typer gavepapir, en billig og to dyre. De billige er så tynt og skjørt at det blir stygt mens du pakker inn, og den dyre er så tjukk og uhåndterlig at det ser ut som om man har vært full mens man pakket inn. Sykt kjedelig, så jeg vurderer å jakte på noe bedre papir i morgen. Hva skulle vi gjort uten bloggere som advarer mot gavepapir, HÆ?!

I kveld har jeg hatt noen timer pauser fra lesingen. Jeg trodde markedsføringen skulle bli den "beste" å lese til, men det er faktisk den verste. Redd det ikke blir noen gledesdans når karakteren på den kommer... Men i stedet for å sitte og grine over boka, dro jeg til mormor og morfar hvor mamma og lillebror også var. Vi koste oss med god mat, TV-titting og gamle album fra da jeg var liten. Så kjørte jeg lillebror på fest, og nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal lese mer eller om jeg skal se på en TV-serie. Vi ser jo alle hvor sent det er, hvem prøver jeg å lure. 

RABATT PÅ HOLD IN

Annonse

God kveld fra et kaotisk kjøkkenbord fullt av papirer og tusjer som ikke virker ♥

Hvert år like før jul, skriver jeg et innlegg om hold in-produktene hos Buyhelse. Ikke fordi jeg lengre trenger å understreke hvor bra de er, men fordi det er kjekt med en påminnelse om at de fakisk finnes på denne tiden, hvor mange gruer seg til å åle seg inn i en trang julekjole og i tillegg spise og drikke til langt på natt. 

Så for deg som kunne trenge en hjelpende hånd - eller skal jeg si noe hjelpende undertøy til finstasen skal på, her er et tilbud på to bestselgere: 

The Magic Body og All in One Body Shaper får dere nå 100 kroner i rabatt! Rabattkoden er "holdinn" og varer fram til 31. januar. 

De er ikke akkurat veldig billig disse livreddende plaggene, så en sånn rabatt kommer godt med :-) Til deres forsvar kan de brukes år etter år, rakner ikke som en typisk party-strømpebukse med en gang man har fått den på seg. Begge kan brukes under bukse, skjørt og kjole, og kommer både i sort og hudfarget. 

Selv kjenner jeg på at min egen forfengelighet daler. Jeg har kutta ut extensions, etterveksten min når snart til ørene og jeg får ikke lengre pusteproblemer hvis jeg ikke har hold in-strømpebukse når jeg skal dra på meg kjolen. Så jeg bruker ikke selv disse "draktene" eller hva jeg skal kalle dem, men jeg ble derimot veldig glad da jeg så denne nyheten, som jeg absolutt kommer til å bruke: 

The magic pant - ser ikke denne ut som noe Kim Kardashian kunne gått med i full offentlighet, uten noe over? Haha. Jeg liker den! Holder inn magen og gir rumpa et lite løft, mer enn det kan jeg vel ikke be om... 

I tillegg til favorittene over, vil jeg minne om at BuyHelse har et stort utvalg av alt mulig du kan ha under kjolen for å føle deg litt finere (ja, det høres dumt ut, men flesteparten av oss går vel og holder inn magen store deler av kvelden) så ta en titt her for å se utvalget

I nettbutikken kan dere selvfølgelig se bedre bilder av produktene (også på modell, beklager at jeg ikke poserte i disse plaggene...) og selvfølgelig størrelsesguide. Selv har jeg plaggene i medium, men kunne sikkert også hatt small, da ville de gitt enda bedre hold in-effekt :-) 

STUDYGROUPIE

Hei og hopp fra biblioteket i Tønsberg! Her sitter jeg sjeldent alene, for hvis det ikke sitter en luring og venter på at du går på do så han kan løpe avgårde med laptopen din, står det gjerne en stakkar og gnir seg i skrittet mens han kikker på deg gjennom en bokhylle. For å sette det litt på spissen. Men nå sitter jeg her med Malin, så da er det trygt og godt. Hun leser bilteori og jeg leser til min siste eksamen i markedsføring. Hva jeg skulle gjort for å lese teoriboka i stedet. Kotler var nok en klok mann, men han er ikke min kopp med te i disse dager. 

Men sånn ellers, så koser vi oss! Viktig å skravle og drikke kaffe litt mer enn man leser, sånn at det ikke blir ubalanse... 

JULEGAVER OG NOEN ORD OM PELSDEBATTEN

God kveld ♥

Jeg ble ganske dårlig under eksamen på onsdag - så takk og lov for at jeg har tilrettelagt eksamen og kan skrive på data, sier jeg bare. Hadde det ikke vært for det hadde jeg sikkert lagt meg ned under pulten og gitt opp, haha. Så etter at jeg var ferdig, dro jeg rett hjem til mamma Wulff og pappa Wulff, og der har jeg vært og slappet av fram til i dag. Er så godt å ha dem hjemme. Hos dem sover jeg som en engel og spiser som en heldiggris.

Er i bedre form i dag, så i kveld har mamma og jeg vært på kjøpesenteret helt til halv ti og kjøpt julegaver. Veldig koselig, selv om jeg virkelig hater å være inne på et senter. Alt for mye folk og boblejakker, og siden jeg er så inne i pensum nå går jeg bare og tenker på salgsteknikker og kjøpsmentalitet når jeg er og handler, HAHA. Hva da psycko. 

Man kan ikke gå på julegaveshopping helt uten å kjøpe julegaver til seg selv. Denne lille saken ble dagens "til meg selv". Jeg er helt hektet på oljer om dagen, både til kroppen og håret, og til min store skrekk fant jeg ikke den faste håroljen min noen steder - ikke på nett en gang. Mulig den ikke finnes lengre... Så da ble Diamond Oil fra Redken stedsfortreder, håper den er like bra! 

I tillegg kjøpte jeg meg laken og sengesett i sateng, og det er det beste jeg kunne gjort for det slitne hodet mitt. Har akkurat lagt meg i det, og det kjennes så svalt og mykt mot huden at jeg tror jeg sovner hvert øyeblikk. Ja, jeg bruker det nye sengetøyet uten å vaske det først. Har tidligere fått høre at det er både ekkelt og farlig, men jeg elsker å sove i splitter nytt sengetøy uten å ha vasket det først. Det er en særhet jeg tillater meg, da jeg er så pirkete og neat freak når det gjelder alt annet. 


På dagens shoppingtur snakket jeg litt med mamma om pelsdebatten som raser som et snøskred om dagen. Hun håpet at jeg ikke kom til å skrive noe om det på bloggen, siden det er mange som er så ekstremt hissige nå, og drapstruslene florerer. Vel, nå har det seg sånn at jeg er blitt drapstruet av dyrevernere tidligere, en dag jeg hadde lånt en pelsvest av en venninne og postet bilde på bloggen. Jeg skal ikke legge meg opp i selve pelsdebatten, der har nok mamma rett. Jeg har vinterjakke med pels på hetta, en pels jeg har arvet fra mormor og sikkert flere ting som gjør meg til verdens verste person, i noens øyne. Men grunnen til at jeg skriver dette lille avsnittet er ikke fordi jeg skal være verken for eller i mot noe jeg ikke kan nok om. Jeg syns bare det er synd hvilken retning denne debatten har tatt, og hvor ufyselig mange opptrer. Folk oppfører seg som ville dyr i kommentarfelt, hetser og drapstruer hverandre, ramponerer butikker... Når man vil kjempe for en sak, så snakker man. Og når det ikke hjelper å snakke, så snakker man mer. Underskriftskampanjer, demonstrasjoner og leserinnlegg er flott, men se nå for søren og oppfør dere som folk. Jeg vet dere bare vil være gode mennesker, men hva er den godheten verdt når man ikke kan være god mot mennesker?

INNLEGG UTEN BILDE

Jeg lurer på om jeg begynner å like den lokale matsjappa mi likevel. For litt siden fikk jeg høre at jeg var den av kundene som luktet best. Pluss i boka, selv om jeg ble litt satt ut, og måtte si "hæ" to ganger. I dag fikk jeg velkomsten "velkommen til kassa på *****, kan jeg friste deg med en pose?" - For så å motta komplimenter for lua mi. Hvis det å ligne på en liten nisse er et kompliment. Siden jeg er i julespirit, tok jeg det hvert fall som et. Så, ja. En tur på butikken ga meg en bra start på dagen i dag, men gleden tok slutt da jeg ti minutter senere sklei på isen på vei over et fotgjengerfelt.

I morgen har jeg min nest siste eksamen for i år, og jeg gruer meg som en liten hest foran et stort hinder. I går kveld leste jeg en hel bok som heter "Vitenskapsteori for nybegynnere", og selv om den er ganske tynn ble hodet mitt ganske tjukt. Å lese til eksamen er som å fylle opp en ballong (altså hodet) med luft (altså kunnskap), og så går man bare og håper på at ballongen ikke sprekker før festen (altså eksamen), men at den sprekker  eksamen. Det verste som kan skje er at den sprekker etter eksamen, og så sitter man der i fire dager og gråter fordi man har kommet på alt man glemte å ha med i besvarelsen sin. Nå lover jeg at det snart er slutt på eksamensprat her på bloggen, men jeg regner med at det er flere som sitter i samme båt og er glad for å høre at de ikke er de eneste som ikke spiser og sover, og som føler seg hjelpesløse. 

Det er egentlig en LYKKENS dag, for mamma og pappa har kommet hjem igjen. Etter å ha postet Facebook-bilder fra all verdens eksotiske øyer og strender i snart tre uker, syns jeg det er på sin plass at de er hjemme og har dekning på telefonen igjen. Sånn at jeg kan ringe og be om trøst når jeg har vondt i hjernen. 

Dette innlegget fortjener ikke et bilde. Jeg vil faktisk ikke at noen skal vite hvordan jeg ser ut akkurat nå, eller hvordan leiligheten ser ut for den saks skyld. Hade.

HILSEN EN SOM ALDRI BYTTER FOUNDATION

Inneholder annonselenker

Makeupen til gårsdagens julebord. Jeg holder på å spare ut brynene mine, så det er derfor de ser litt crazy ut med blits, haha :-) 

Som jeg har fortalt mang en gang, så har jeg aldri klart å finne en foundation som kan måle seg med Dior sin Forever, som jeg har brukt i mange år nå. Jeg bytter kanskje foundation hvert femte år, uansett hvor mange flotte produkter som har dumpet ned i postkassa mi, er det nesten aldri noen som får fast plass i sminkepungen. Nå har jeg endelig funnet en ny favoritt foundation, det trodde jeg aldri kom til å skje. 

Sensai sin fluid finish lasting velvet foundation er hittil den beste foundationen jeg har prøvd. Fargen er helt nydelig, huden gløder og ser mer naturlig ut, og så varer den hele kvelden. Ah, så deilig å endelig kunne bytte! ♥ Jeg bruker forresten fargen natural beige. 

Jeg har også begynt å bruke primeren dere ser på bildet, den heter skin perfecting primer og er fra merket Murad. Primeren har faktisk en poreminimerende formula, og skjuler ujevnheter og hinder huden i å se blank ut. Den kan faktisk brukes både under foundation og i stedet for foundation! Er litt farge i den. 

Over primeren og foundation bruker jeg Sensai silky bronze sun protect compact. Beste solpudderet jeg har hatt, ever! Skulle hørt på de som har anbefalt meg Sensai mye tidligere, da hadde jeg sluppet å prøve mye rart, haha. Jeg har fargen medium i pudderet.. 

Jeg ble helt i ekstase da jeg fant dette Anastasia Contour kit'et! Har alltid hatt så lyst å lære meg conturing, og sminke meg sånn som Kim K. Man kan jo gjøre de mest utrolige ting med ansiktet ved hjelp av conturing, men jeg har fortsatt til gode å lære meg teknikken. Enn så lenge får jeg nøye meg med å lage litt mer markerte kinnbein, så får jeg sette meg ned med Youtube og prøve meg fram en dag jeg har tid. Ser forresten at det er utsolgt akkurat nå, men det går an å "overvåke" produktet på siden, så får du mail når det kommer på lager. 

Hvem hadde trodd at jeg skulle bli glad i å bruke øyenskygge?! Er ingen ekspert, men jeg prøver litt her og litt der. Elsker både de skyggene jeg har brukt i bloggchallengen med Max Factor, et kit jeg har fra Nilens Jord samt disse skyggene fra Make up Store. Det er faktisk et Make Up Store X-mas Palett kit med masse fine skygger på ett brett. 

Mine lesere får nå 15% rabatt på HELE sortimentet hos Bangerhead, bortsett fra kampanjevarer. Så hvis dere trenger makeup til dere selv eller noe fint til julegaver, så kan dere jo ta en kikk. De har seriøst alt i denne verden man kan ønske seg på badehylla, i sminkepungen og i dusjen ♥


Rabattkoden er gyldig fram til 14. desember, enjoy! :-) 

AT HOME


Vase fra Kahler, duftlys fra Voluspa, Buddha-hånd fra Sri Lanka, pute fra Missoni

Det dukker stadig opp elementer av sort og gull her i heimen, er visst litt hektet på det for tiden. Har fått opp juletre også, men det får jeg vise dere senere :-) 

Har ikke ord for hvor deilig det er å være hjemme nå. Tok taxi hjem fra julebordet i tre-tiden i natt, og var så glad for å komme hjem og ta av meg de høye hælene at jeg satte i gang med matlaging og så en episode av Lilyhammer før jeg la meg. Julebordet var ganske festlig, så formen er ikke helt på topp i dag. Men men, det gir seg vel snart! Jeg får rydde litt og fortsette søndagskosen ♥

SHAI KONKURRANSE: VINN GOODIEBAG

Annonse 

Wohoooooo!! Jeg har endelig  bestemt meg for å dra ut i kveld. Julebord it is, hvis kvelden bare blir halvparten så morsom som den i går, så er det verdt det. Og ikke nok med det, denne lørdagskvelden byr også på KONKURRANSE for dere lesere!

Siden jeg, og så mange av dere lesere er stor fan av Shai sine barberhøvler, har jeg fått muligheten til å gi bort en goodiebag til en verdi av 2000,- her på bloggen. Godsakene har jeg fått lov til å velge, så det ble julebord-tema med myke, fine legger i fokus. Skrubb, kroppsolje og bodylotion, samt litt andre ting som kommer godt med denne måneden hvor festlighetene står i kø. 

KONKURRANSE

For å være med i konkurransen, må du bestille en gratis prøvepakke med barberhøvel fra Shai. Det kan du gjøre her. Når det er gjort; legg igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget om at prøvepakken er bestilt. Dere som har bestilt Shai via bloggen min tidligere, kan være med i konkurransen dere også :-) Kjør på!

Her er goodiebagen jeg har satt sammen. Ser ikke noen grunn til å ikke ønske seg den, samt muligheten til å teste ut Shai helt gratis? Min favoritt høvel - og alle jeg kjenner sin favoritthøvel, tror jeg. Den er god som gull!

Masse lykke til i konkurransen :-) 

GIKK RETT I VINFELLA

Blog pose

I går pakket jeg veska og dro på sleepover. Kalle påstod at hun hadde satt pepperkakebakingen på vent sånn at jeg kunne være med, men pepperkakedeigen ble dessverre ødelagt. Så da det ikke ble baking, dro vi fram brettspill etter brettspill, og drakk oss fine på deilig gløgg. Jeg vet ikke hva som skjedde, men plutselig hadde vi tømt både vinflasker og drinker ned på høykant også, jeg tror det er lenge siden jeg har ledd så mye og hatt det så gøy. Fikk til og med testet ut "bylivet" i Horten city, men må innrømme at jeg syns hjemmekos er mye gøyere. For noen herlige jenter, og for en morsom kveld ♥


I skrivende øyeblikk sitter jeg og veier fram og tilbake om jeg skal dra på fest i kveld og. De fine jentene på bildene har invitert meg, så på den ene siden ville det være dumt å ikke dra. På den andre siden har jeg gnagsår helt inn til beinet, to eksamener å lese til pluss en del jobb jeg skal gjøre i morgen. Meeeen. Nå har jeg kjøpt gnagsårplaster, øl og Grandiosa, bare sånn just in case.... :-) 

MAX FACTOR 100 ÅR: 1970-TALLET

Annonse 

Vi fortsetter å feire at Max Factor fyller 100 år, og i første del av desember er det 1970-tallet som skal hylles. Looen er inspirert av Farrah Fawcett, en amerikansk skuespiller og i følge Wikipedia (ja, jeg måtte google) et legendarisk sexsymbol. 

Looken er frisk, glødende og glamorøs, og passer derfor perfekt nå som det er julebord, julaften og nyttårsaften ganske straks. Her er tolknigen Max Factor har gjort sammen med Gwyneth Paltrow: 


Og her er min tolkning. Vil hvert fall påstå at jeg nailet kjolevalget, da?! 

Siden det blir spurt om produktene jeg har brukt hver gang, har jeg valgt å finne fram linker til alle produktene. Her er alt som er blitt brukt til looken: 

Skin Luminizer Foundation i fargen golden Flawless Percection Blush i fargen Mulberry ♦ Wild Shadow Pots i fargen feral brown ♦ Wild shadow pots i fargen savage rose ♦ Wild shadow pots i fargen Auburn Envy ♦ Colour X-pert Eyeliner i fargen sort False Lash Effect Maskara i fargen sort ♦ Giant penstick i fargen mysterious hazel ♦

Denne looken er den av lookene så langt som jeg føler meg mest hjemme med. Kunne fint gått sånn på fest, selv om jeg ville valgt en øyenskygge som det ikke var rosatoner i. Colour X-pert eyelineren blir jeg bare mer og mer glad i, det er faktisk den eneste våtlineren jeg bruker nå. Den går ikke av med mindre du virkelig vil ha den av. Likte også penstick'en i mysterious hazel veldig godt. Fargen var helt nydelig! 

Håper dere likte looken, og har lyst til å legge inn en stemme til meg på bloggchallengen HER :-) Husk at hvis jeg vinner, er premien å få dele ut makeup til dere lesere ♥

PS. Ved å bruke rabattkoden "wulff" på Vita.no får du 20% på alt fra Max Factor i hele desember!

LAGE DUFTLYS SJÆL


Yessss! Jeg overlevde eksamen i dag, og det gikk kjempebra. Tror jeg. Karakteren får komme når den kommer, fakta er at jeg er ferdig med fagene "marked og samfunn" og "salg og relasjonsbygging" FOR ALLTID! Kunnskapen tar jeg med meg, men jeg skal aldri... Prestere noe i de to fagene igjen. Nå må jeg bare bli ferdig med markedsføring og "akademisk lesing og skriving", så er jeg klar for et helt nytt år og blanke ark. 

Da jeg kom hjem fra Oslo i dag stod Kalle utenfor med brownies og caffelatte. På koppen stod det "du er flink", ååå for en snill venninne! ♥ Det var deilig å være litt sosial igjen, det nærmeste jeg har kommet moro den siste tiden er taco. Kalle mente jeg måtte ta meg sammen og bli med på pepperkakebaking i kveld,  sliten kunne jeg jo ikke være. Men dette er den samme jenta som snur Voluspa-lysene mine på hodet, ser på prislappen og rister på hodet, før hun stikker nesa ned i lyset, snuser og påstår at hun kunne laget bedre duftlys sjæl. Bare å dryppe litt stearin og plukke noen blomster, det. Kan jo ikke ta det seriøst :-) 

Så da blir det ikke pepperkakebaking på meg. Jeg har lagt helt andre planer, og de består av en TV-serie og... Kanskje taco? Dessuten må jeg bort og kjøpe det forsinkede juletreet mitt, plassen hvor det skulle stå ble nemlig okkupert av notater, som dere kan se på bildet. Så, ja. Hvis jeg ikke sovner i sofaen her og nå, blir det juletre, taco og TV-serie. Vurderer å sjekke ut Lillyhammer, hva tror dere? 

MIN FØRSTE A

id on Make A Gif

Disse bildene er ikke tatt i dag. I dag har jeg sett så jævlig ut at jeg sendte en selfie til en fyr som har hatt lyst til å ta meg med på date lenge, bare for å få en slutt på maset hans. Håper det gir ønsket resultat. 

Men over til overskriften! Jeg fikk min første A i dag! Ble så glad at jeg nesten begynte å grine. Jeg er ikke et "naturtalent" på skolebenken, og må virkelig vri og skru på hver eneste hjernecelle for å gjøre det bra, så da jeg så at det harde arbeidet mitt hadde lønt seg, ble jeg bare alt for glad. Jeg er litt todelt når det kommer til skole og innsats, altså måten jeg tenker på. På den ene siden er det ikke så viktig for meg hvilke bokstaver som står på karakterkortet (så lenge det er innenfor rimelighetens grenser, som da er C). Det viktigste for meg er at jeg har det bra, og jeg vet at jeg uansett kommer til å få et bra liv. Min framtidige, eventuelle arbeidsgiver er heldig som får meg. Men på den andre siden får jeg helt OCD-kick og nå må jeg ha A eller B (helst A) i alt. Det blir liksom mest ryddig sånn. Dessuten orker jeg ikke å gå i en klasse med over 900 andre elever og ikke være en av de beste. Hvem vil ha meg da, når jeg er ferdig? Hva er vitsen? 
Satt litt på spissen, altså. Hehe. I overimorgen har jeg enda en eksamen i faget jeg fikk A i, så det var jo en liten boost og en motivasjon til å pugge litt ekstra. Ah, puggefag altså. Blandede følelser. Kontrollfreaken i meg har tapetisert halve stua med notater og ting jeg må huske, så jeg gleder meg til synet som møter meg i morgen tidlig. 

La meg egentlig for lenge siden, men fikk ikke sove fordi jeg ikke hadde blogget. Vil heller være ræva student enn ræva blogger - neidajdoa ♥

HAIR BY MAST

Annonse

Endelig var det min tur til å teste de nye produktene fra MAST ♥ Som dere sikkert har fått med dere, er det Janne, grunderen bak Makestyle som lager MAST-produktene. I tillegg til krølltengene vi alle er så glad i, har det nå kommet en egen MAST glattetang + hårbørste. Glattetangen Gizmo og naturhårbørsten Ricci Grande er ikke bare et syn for øyet, men til stor glede for håret også. 

Jeg var veldig spent på spesielt glattetangen, da jeg har vært stor GHD-fan fra dag én. Finnes det noe som kan måle seg med GHD? For å teste, brukte jeg Gizmo til fire looks som jeg vanligvis pleier å lage med GHD-familien min. Helt glatt hår, glatt hår med bøy nederst, masse krøller, og til slutt "slappe" krøller som man får når man grer ut nykrøllet hår. Her er resultatet: 

Gizmo Straightener imponerte på alle punkter, bortsett fra ett. Når jeg skal lage frisyren hvor jeg kun har bøy nederst i håret, kommer jeg fremdeles til å foretrekke den store GHD-tangen min. Gizmo ble litt for liten. Men på de andre frisyrene syns jeg faktisk Gizmo var like god som GHD, den er faktisk enda enklere å krølle med. Så den kommer jeg til å anbefale til mine venninner som syns at det å krølle håret med glattetang er det vanskeligste på denne jord :-) Dessuten ligger MAST sin langt under i pris, faktisk omtrent halv pris... 

Glattetangen Gizmo kan du kjøpe her, og naturhårbørsten Ricci Grande fåes kjøpt her

 

Tilbehøret jeg har brukt når jeg lager disse frisyrene er ikke noe hokuspokus, dette er to ting jeg bruker hver dag. Uansett om jeg føner, glatter, krøller. Alligator Hair Clips bruker jeg for å holde styr på håret og The Gold Lotion bruker jeg som varmebeskyttende. Sistnevnte lukter så godt at jeg snart har tømt min andre flakse. Ops. 

Nå får dere 10% rabatt på MAST-produktene fram til 15. desember, ved å bruke rabattkoden IDAMAST ♥

1. DESEMBER

Tenk at det er 1. DESEMBER i dag!! Kjenner det kiler litt i magen. Nå håper jeg at mamma og pappa kommer hjem fra Karibien snart, for julestemningen kommer nok ikke ordentlig til meg før de er hjemme. Jeg tok nettopp en pause fra bøkene og gikk bort på senteret for å kjøpte et vaskeekte, fake juletre. På veien bestemte jeg meg for at det kom til å bli alt for tungt å drasse på, med boblejakke, Uggs og ullskjerf som bidragsyter. Så jeg endte opp med å handle inn for resten av uka og gikk crazy på Subway i stedet. Så nå har jeg ingen unnskyldning til å forlate leiligheten de tre neste dagene, bare lese, lese, lese, spise, sove, lese, lese. Full panic over eksamenen jeg har på torsdag, kan jeg egentlig noe som helst?! 

Når pynter dere juletre forresten? Hjemme hos familien har vi alltid pyntet 23. desember, men det er jo trist å ha det fine juletreet i så kort tid. 

ADDICTED TO LOVE

I går kveld fikk jeg filmbesøk, og vi bestemte oss for å se en fjortisfilm som heter Endless Love. Den var faktisk ganske fengende, og passer bra hvis man trenger litt klissete, hjernedød underholdning for en gangs skyld. 

Jeg hang meg opp i sangen som var på traileren, en cover gjort av Skylar Grey. Den finnes dessverre ikke på Spotify enda, men jeg har hørt på den på YouTube helt siden vi så filmen i går. Syns den var såpass fin at jeg ville dele den med dere ♥

SPAKOS MED BESTIS

Spabehandlingen er sponset

Da julebordet ble avlyst, booket jeg som sagt spa til Maria og meg. Vi sitter begge med skuldrene oppunder haka om dagen, og leser side etter side for å forberede oss til eksamen. Nakke og rygg har sett bedre dager, med andre ord. Så spa kunne egentlig ikke passet bedre... Etter spaet dro vi hjem og fikset oss i en fart, og deretter dro vi og spiste middag og delte en flaske bobler på Four Seasons. Maten var kjempegod! Til slutt dro vi til taket på Grand for en drink, men bestemte oss fort for at hotellsengen fristet mer enn å fortsette julebordet for to.  


Men tilbake til spa-himmelen. Vi var på Artesia Spa, på avdelingen som ligger på toppen av Grand Hotel. Jeg har vært både der og på avdelingen på Majorstua tidligere, og syns begge steder har en veldig avslappende atmosfære, og ikke minst hyggelig personale og flinke terapeuter. Vi skulle begge ha 55 minutter Artesia Classic Massage, en deilig massasje som tar for seg hele kroppen.

Vi hadde booket duorom, jeg tenkte det var koselig, helt til jeg ble bitt av tidenes latterkrampe. På forhånd sa jeg nemlig til Maria at jeg håpet at hun fikk en kjekk, mannlig massør, og at han snakket engelsk i tillegg - tror dere ikke hun fikk akkurat det?! Det var for morsomt til å være sant. Heldigvis ga latterkrampen jeg hadde i stillhet seg etter fem minutter så jeg kunne nyte resten av massasjen, og Konrad var visst en massør sendt fra himmelen i følge Maria. Og hun som masserte meg var også helt ekstremt dyktig. Tror hun het Joanna, eller noe lignende ♥

Da massasjen var over hadde vi nesten ikke lyst til å reise oss og gå. Hadde det ikke vært for en middagsreservasjon, hadde vi garantert blitt liggende til noen bar oss ut... Nei, gud, dette var deilig!

Gavekort på Artesia må jo være et perfekt julegavetips hvis man skal være litt ekstra snill mot mor og far som har alt fra før, eller en student som trenger litt pleie etter en hard eksamensperiode. Artesia har et stort utvalg av gavekort, les mer om det her :-) 

Takk for oss!