HEI FRA GARDERMOEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hei fra Gardermoen! 

For et par dager det har vært! Jeg har ikke engang rukket å grue meg til flyturen, etter at min kjære reisepartner Kristina dessverre bestemte seg for å bli hjemme i Norge. Da var det bare å kaste seg rundt, finne en ny reisepartner og få endret billettene. Og tenk; den første jeg spurte sa JA! Malin (som jeg var på Bali med) skaffet seg fri fra jobb på fem minutter, og tok over billetten til Kristina. Syns selvfølgelig det er leit at Kristina ikke skal være med, men herreguud så glad for at Malin hadde lyst og mulighet! Klarer ikke helt å se for meg å dra til Thailand alene. 

I skrivende stund sitter vi på en random diner og spiser pizza margherita - og jeg sipper på et glass vin for å roe flynervene. Haha, jeg er så fjern i dag at jeg har glemt at vi har tilgang på lounge med fri mat og drikke - så her sitter vi da, og har brukt 200.000,- på litt halvveis grei mat. Gardermoen, ass.

Vi snakkes fra Thailand! Weeeee, jeg gleder meg! Og Kristina, jeg kommer til å savne deg♥ Skal redigere deg inn i alle bilder og printe ut et bilde av deg som jeg kan ha med på stranda ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLAR FOR EN PARAPLYDRINK ELLER FEM

Akkurat nå er jeg hjemme i Oslo-leiligheten min, bare for et par dager. Rart hvordan dette ikke føles som hjemme - jeg har ikke engang hengt opp lampen over spisebordet enda. Det er fint her og alt sånt - men nå venter jeg jo bare på at leiligheten jeg har kjøpt skal bygges, og da klarer jeg liksom ikke helt å føle meg hjemme her. Noen har daddy issues, jeg har apartment issues, haha! Aldri fornøyd. 

Men ja, dette blir en snarvisitt i mitt eget hjem, jeg skal egentlig bare pakke kofferten jeg skal ha med meg til Thailand og dra avgårde igjen. En 15 dager lang juleferie i varmen venter meg, og jeg kjenner at jeg lengter. Hva er vel bedre enn å runde av et slitsomt år på denne måten - ikke vet jeg ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har løpt rundt i butikker som en gal person i dag, for å krysse av den lange handlelista til turen. Det er alltid mange småting å huske på, men jeg er blitt enig med meg selv om at jeg klarer meg så lenge jeg har; pass, mange nok bøker og solkrem. Reisetips nr 1 er å alltid kjøpe med seg solkrem og Mygga hjemmefra! Kunne aldri funnet på å kjøpe solkrem fra et stativ på en strand et eller annet sted. Selv kjøper jeg Cliniderm solkrem fordi den er utrolig bra, men den er helt psycko dyr, så tips nr 2 er å hamstre denne om sommeren da det pleier å være gode tilbud på den i flere apotek. 

Og ellers ble løsningen på kleskrisen min å bestille 16 plagg med ekspress fra Nelly. HAHA! Heldigvis er jeg fornøyd med over halvparten, så kleskrisen er avverget. Skal dog nevnes at det oppstod en annen liten krise da jeg skulle prøve alle de nye plaggene. Den ene kjolen luktet nemlig så svette at stanken slo meg i fleisen da jeg rev opp plasten. Har aldri opplevd maken?! Vi snakker råtten taco her. Jeg har full forståelse for at man noen ganger mottar klær som andre har sendt i retur, men ikke klær som andre tydeligvis har trent, sovet og født i?? Æsj.

Taco-kjolen blir ikke med til Thailand, men det blir heldigvis jeg! 

LITT UKLAR I TOPPEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMan bør vel strengt talt ikke jobbe (blogge) i beruset tilstand, men etter noen såpass sløve bloggdager klarer jeg ikke styre meg, hehe. Jeg kom nettopp hjem fra tannlegen, og det gikk SÅ bra. Fikk litt chillemedisin på forhånd så klart, så jeg tok det egentlig helt med ro og ble ikke plaget av noe annet enn lydene. Noen som skulle funnet opp lydløst tannlegeverktøy? Det høres jo ut som de sliper betong og bygger hytte inni der når de holder på. Men sånn ellers gikk det tipp topp! Snille mammaen min satt på venterommet for å geleide sjanglepetter herself hjem igjen. 

Nå ligger jeg i senga og koser meg med en episode Ray Donovan. På kjøkkenet varmes det pinnekjøtt, så nå håper jeg bare denne bedøvelsen tar seg fri snart. Er det noe jeg ikke tar sjansen på, så er det å risikere å tygge av meg tunga i et forsøk på å nyte den siste smaken av julen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BATTERIENE ER FULLADET

Julen er over, og jeg kan med glede meddele at mine batterier nå er 100% fulladet. Jeg har ikke løftet en finger hele julen, bare kost meg med familie og sett på TV-serier, og det har virkelig gjort godt. Selv om det selvfølgelig kan ta litt på å alltid være minst 10 pers til bords, og å være roomie med lillebror som ikke innfrir mine krav til ro og orden, hehe. I julen har jeg fått tilbringe tid både med den norske og deler av den danske familien, så jeg kunne ikke spurt om mer. Ellers har jeg fått en haug med fine julegaver som jeg ikke aner hvordan jeg skal få med meg til Oslo - OG jeg reiser til Thailand om bare noen få dager. Nei, nå har denne livsnyteren det ganske greit :-) 

I morgen skal jeg til tannlegen (help me God), og så må jeg få drasset meg tilbake til Oslo og pakke kofferten. Shoppe litt må jeg også prøve på, for da jeg dro fram sommerklærne mine måtte jeg bare le. Alt er slitt, eller lukter solkrem og varme dager. Finnes det i det hele tatt sommerklær i butikkene nå?! Jeg har ikke én shorts. Verdensproblemer, altså. 
Ja,det stemmer. Disse iPhone-bildene er alle bildene jeg har tatt i julen. Denne lille bloggferien er over nå, altså! 

GOD JUL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Åh, julestemning! Dette blir et raskt hei, for her har gjestene begynt å strømme inn av døra. Det lukter pinnekjøtt, champagnekorken spratt nettopp, og  er julen i gang hjemme hos familien Wulff. Ønsker alle en fantastisk kveld, og GOD JUL! ♥

VEET AMBASSADØR 2015

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg kan nesten ikke tro hvor fort tiden flyr. 2015 er snart over, og det betyr at ambassadørjobben jeg gjør for Veet også er det. Det har vært veldig stas å få være ambassadør for Veet, og jeg har kost meg masse med å teste ut produkter, dele tips med dere og ikke minst ha konkurranser! Veet er all about å omfavne seg selv om kvinne og føle seg vel, og det føler jeg at jeg er blitt flinkere til. Til og med midt på mørkeste vinteren, har jeg vært og fått pedikyr og i dag vokser jeg leggene for å føle meg vel i julen. Selv om leggene gjerne gjemmer seg bak en strømpebukse eller en lang kjole, er det bare følelsen av å være velstelt jeg elsker. Man skal jo gjøre det for seg selv, ikke for alle andre. 

Tenkte jeg skulle dele noen tips til hvordan man kan føle seg vel og holde seg fresh gjennom vinteren. Vi har tross alt både julebord, julaften og nyttårsaften å holde oss freshe for: 


♥ Book deg en pedikyr. Shellac (eller hva nå man foretrekker) holder dobbelt så lenge, hvis ikke enda lengre, enn det gjør på fingrene. Så en runde med pedikyr holder gjerne hele vinteren. Så verdt det! 
♥ Skrubben er din venn. Skrubb deg i hvertfall én gang i uken, for å bli kvitt tørr og død hud, slik at du holder huden frisk og myk. Husk å alltid skrubbe før du vokser eller shaver leggene, det er vondt å gjøre det etter. 
♥ Kjøp deg et Veet Spawax så kan du vokse leggene når du vil i fred og ro. Og andre kroppsdeler, så klart! Koster ikke mye i det hele tatt, og vokskapslene varer lenge. Et tips er å la voksen ligge i apparatet når du er ferdig, slik at det stivner. Når du setter på maskinen neste gang kan du bruke opp voksen du ikke brukte sist. 
♥ Ha en kroppsolje stående på nattbordet, så du kan smøre inn hele kroppen før du legger deg. Jeg liker å ha en med lavendelduft, det skal visst være bra for søvnen også. 
♥ Hvis du har skikkelig tørre føtter, dynk dem i olje eller body butter før du legger deg, og sov med sokker. Da vil du få fuktighetsbehandling natten gjennom. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer varmer jeg opp voks fra sist gang jeg vokset meg hjemme hos mamma og pappa. Lur som jeg er har jeg et Spawax både her og i Oslo, haha! Voksen er VELDIG lett å bruke, og selv om jeg foretrekker å ha et håndkle under, så griser den ikke i det hele tatt. 

Hvis du vil se hvordan man bruker Spawax kan du lese et tidligere innlegg om det HER
Da gjenstår det vel bare å takke for seg som Veet ambassadør 2015, og håpe at dere har fått noen brukbare tips på veien :-) Du kan følge Veet på Facebook HER hvis du ønsker flere beauty tips. 

KØDDER DU MED MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jaja, det er en grunn til at jeg smiler så bredt at man nesten ser drøvelen min. På dagens julegaveshopping fikk jeg en nyhet sendt fra himmelen. Med skjelvende fingre sjekket jeg nemlig om karakteren i bedriftsøkonomi hadde kommet - for sånn hundreogtjuende gang. Og plutselig var den der! Jeg hadde ikke bare bestått, jeg hadde fått en C. Jeg hadde aldri trodd man kunne bli SÅ glad for en C. Der stod jeg og tenkte; kom igjen, bare la meg få en E så jeg slipper å gjøre det igjen! Ekstase, altså. Det sier vel litt om hvordan denne eksamenen var, når det gikk så dårlig for folk at kravene for en ok karakter er blitt justert såpass ned at jeg fikk en C. Nå er det jul og dere skal slippe å høre mer eksamenssnakk - jeg måtte bare dele det, for jeg ble SÅ GLAD! 

Ehm, dere? Stemmer det at det ikke er jul enda? For meg er det definitivt jul, jeg er jo på juleferie. Men da jeg etter middag luftet idéen om å gå og hente Twist-posen, fikk jeg streng beskjed om at julen ikke starter før lille julaften! Kan ikke huske at dette har vært noe problem andre år, dessuten er treet pyntet og pakkene lagt under. Det er riktignok jeg som har framskyndet denne prosessen, men jeg kaller bare mamma for Grinchen i dag. Så, ER DET JUL?

Mamma leser kommentarfeltet her like ivrig som røykere leser Se&Hør, så si gjerne ja :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN JULESANG JEG ELSKER


Okey, så er det egentlig en nyttårssang, men jeg elsker å høre på den i julen. Etter at jeg hørte den i SATC-filmen, har den vært fast inventar på spillelistene mine. Litt rart, ettersom den gjør meg sykt trist. Men fin er den! 

Tannlegen ga meg litt av en julegave; jeg trenger ikke trekke visdomstenner! Men det var nok av andre ting å finne på inni dette brødhullet, så jeg slipper ikke helt unna likevel. Faktisk første tannlegen jeg har vært hos som ikke fyet på meg for at jeg snuser. Akkurat i det jeg skulle dra den der jaja, men jeg skal slutte uansett så, så sa han at snus motvirker hull i tennene. Det har jeg alltid påstått, men jeg har aldri blitt trodd. Så da fikk jeg det bekreftet! ;-) 

Nå skal jeg få orden på løvemanken og møte Malin i byen. Forhåpentligvis kjøpe siste rest av julegaver (hvorfor er det alltid en siste rest uansett hvor tidlig ute man har vært?) og kjøpe 5-6 pysjamaser og kosedresser. Noen ganger får jeg bare helt cravings på den type plagg, nå skyldes det nok feriemodusen. 

Hva er din favoritt julesang? Ser at jeg godt kunne oppdatert listen min litt.. 

ENDELIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA For en ubeskrivelig deilig følelse å bli hentet hjem på juleferie ♥ Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var å kaste meg over juletreet og pynte det. Jeg har ikke sett noe poeng i å pynte leiligheten i Oslo, ettersom juleferien tilbringes i Tønsberg og resten av tiden fram til skolestart tilbringes i Thailand. Så da var det godt å komme hjem til julekuler, engler og glitrende lys, haha. 

Så nå skal jeg bare kose meg og gjøre hyggelige ting i pluss/minus en uke, før jeg må hjem og pakke til reisen. I kveld skal jeg ha jentekveld med noen av Tønsberg-venninnene, først er det bare et liite hinder jeg må over før denne dagen kan bli bra. Tannlegen! Hehe. Jeg skal operere ut de to siste visdomstennene mine i narkose, så i dag skal jeg på konsultasjon. Kjedelig, men veldig glad for at det bare er en konsultasjon. Kjenner jeg ikke er klar for lyden av tenner som knuses og nerver som rives av. Herregud, at noe kan være så vondt selv om man ikke kjenner noe! Ble nesten litt kvalm av å skrive det der. 

Vi blogges sikkert senere, mine kjære! :-) 

HULEBOER-JULEBORD

 Jeg var så godt forberedt på å være fyllesyk i dag, at jeg ikke engang orker å synes synd på meg selv. Haha! En av jentene laget shots hele kvelden, med en oppskrift fra Libanon. Den inneholdt blant annet tabasco, sitron og oliven - høres sykt sært ut, men jeg elsket den. Så det tok jo ikke mange timene før vi turnet og breaket og var en gjeng med apekatter. Vi fant ikke ut at vi hadde lyst til å dra på byen før klokka var nærmere halv 5, men da var det liksom... For sent. Dagen i dag har Idabestis og jeg tilbragt i sengen med hver vår takeaway pizza fra Eataly. Det var det eneste riktige, etter å ha sjekket telefonlogger og slettet stories på snap. 
God bedring til alle som var på julebord i går, og lykke til alle som skal på julebord i dag :-) 

VINN GAVEKORT PÅ SPA

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Intimsåpe er et must i dusjen, jeg kunne aldri funnet på å bruke vanlig såpe på intime steder! Får man en PH-verdi høyere enn 3,5 kan man nemlig utrydde normalflora og gi plass for sopp, bakterier og den slags. Dr Greve har en PH på 3,5 og inneholder melkesyrer som bidrar til å opprettholde den naturlige beskyttelsesfunksjonen i underlivet. Konsistensen er deilig og myk, og den lukter friskt og rent av tranebær og aloe vera. Jeg har lært en ny ting om intimsåpe, forresten! Det er tydligvis ikke alle som har riktig ph-verdi.. Det skal stå tydelig på flasken, så sjekk om såpen din har riktig PH-verdi! 

Produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud, og har fantisk vunnet "best i test" i VG's store test av såper. Grunnen var at den var den eneste i testen med en PH på 3,5, altså tilpasset underlivets egen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKONKURRANSE:
Dr. Greve ønsker å sende noen av mine lesere på SPA! Ah... Jeg elsker å dra på spa med mamma eller med venninner, det er bare noe av det hyggeligste man kan gjøre sammen. 

3 heldige vinnere får et gavekort hver på valgfritt spa, til en verdi av 2000 kr. Dermed kan du delta uansett hvor i landet du bor :-) Hvis du vinner og bor i Oslo, er det bare så spørre meg om tips. Jeg har ett - eller tre! Hehe. 

For å delta i konkurransen må du svare på et spørsmål i kommentarfeltet under dette innlegget. Spørsmålet er som følger; 

Hvilken pH-verdi er riktig for en såpe som skal brukes til vask av underlivet?Lykke til! :-) 

VI HAR LITT GØY Å TA IGJEN

Sponset kjole

I dag skal jeg ha julebord med noen av Oslo-jentene mine, og gud som jeg gleder meg! Til og med hun som bor i Dubai er kommet hjem, så i dag skal vi kose oss ekstra mye. Først blir det dinner og drinks på Hanami, og etterpå skal vi hjem og leke - som jeg liker å kalle det, haha. Jeg har laget Kahoot-quiz og alle har med seg pakker til pakkelek. Kunne ikke startet juleferien på en bedre måte, i kveld skal jeg ha det så gøy at det gjør opp for det kjedelige halvåret jeg har hatt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjolen har jeg fått fra en butikk som heter Seven i Tønsberg. De har SYKT mye fint, så anbefaler å sjekke dem ut hvis du fremdeles mangler julekjole/nyttårskjole. Selv om de holder til i Tønsberg, så sender de pakker i posten hvis du ikke har mulighet til å besøke butikken. Denne kjolen er fra Second Female, og blir kveldens antrekk. Sjekk ut @seventonsberg på Insta! 

SAY YES TO THE DRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA I dag er jeg en stolt venninne. Dere vet hvordan jeg alltid babler om lenge leve singellivet og sove som en sjøstjerne i senga? Det står jeg fast ved, men det betyr ikke at jeg ikke bobler over av lykke når en av mine beste venninner får satt brudeslør i håret. Naddis skal gifte seg til sommeren, og jeg har helt sommerfugler i magen. I dag var vi en liten gjeng for å prøve brudekjoler. Så innmari hyggelig å få være med på hele prosessen. Tenk at en av mine venninner skal gifte seg, thats a first! 

Av åpenbare grunner kan jeg ikke vise dere the dress (den skal vel være hemmelig for den kommende ektemann), men jeg kan love deg at jeg fikk et sånt åh nå ble jeg rørt-ugly face i løpet av prøvingen. 

Så nå er det bare å finne seg en kjole selv også, og glede seg til sommeren. Da skal vi løpe rundt på et slott i Danmark i lange kjoler og med flagrende hår, og feire kjærligheten og livet. Æææ, jeg gleder meg 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En liten kosebamse som syns det var veldig spennende å sniktitte på jentene som prøvde kjoler, hehehe. Bare å si i fra hvis noen vil låne meg en hund en dag! Jeg er hundesyk. Gjerne en shar pei eller en basset hound, jeg er obsessed... 

ALL HE WANTS FOR CHRISTMAS

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå søndag blir jeg hentet hjem til jul. Hvordan jeg skulle greid å få med meg alle julegavene på bussen er et mysterium, jeg hadde i hvertfall ikke turt å legge dem under bussen helt alene. Et alternativ ville jo være å ligge under bussen sammen med dem, men ja... Alle skjønner vel at det ikke er en mulighet. Haha! Men gavesekken begynner å fylles opp, og jeg er snart i mål med alt. 

Men da jeg ble spurt om jeg ville tipse leserne mine om det perfekte gavetipset til menn, kom jeg til å tenke på at det faktisk alltid er til mennene jeg mangler gaver når julaften nærmer seg. Jeg syns det er SÅ vanskelig. For det første så gidder menn aldri å ønske seg noe (det er i hvertfall min erfaring), og for det andre så er det bare vanskeligere å finne noe til dem, i forhold til kvinner som elsker makeup, velværeprodukter, interiør og så videre. Men kanskje er det fordi jeg ikke er en mann, at jeg ikke klarer å knekke julegavekoden til menn, hehe..

Men nå er ett av probleme løst, for jeg har fått noe som må være den perfekte julegaven til menn, nemlig en Braun Series 7 740s Wet&DryJeg har verken skjegg eller bart og kan ikke skryte på meg å ha testet den, pappahjerte har testet den hands on hvis du vil lese innlegget hans her. Det må jo være helt fantastisk med en barbermaskin man kan bruke i dusjen, denne funker nemlig like godt på våt hud som på tørr hud.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne snertne lille saken genererer 10000 vibrasjoner per minutt noe som gjør at den fanger opp mer hår, tilpasser seg skjeggtettheten og gir en tettere barbering. Hodet er roterende og justerer derfor barberingen etter konturene i ansiktet, noe som gjør det enklere å barbere for eksempel kjevepartiet, nakken og rundt nesen. Og så er den selvfølgelig trådløs, og du kan ha den i dusjen og bruke den opptil 50 minutter før den må lades igjen. Jaja, jenter?! Hehe. Jeg kjenner jeg er litt glad jeg ikke har hår skjegg i halve ansiktet, til tross for at det finnes fancy barbermaskiner!

Men hvis du mangler en julegave til pappa, kjæreste, bror eller en annen mann som fortjener en ekstra fin julepresang; sjekk ut Braun Series 7 740s Wet&Dry ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NÅ ER DET JULEFERIE

Herregud! Tenk at dette semesteret nå offisielt er over. Åtte eksamener og mye frustrasjon, men nå er jeg halvveis i bacheloren min. Tiden flyr, altså. Ekstra godt var det i går, å få timeplan for neste semester. Da skal vi nemlig ha valgfag, og har kun undervisning to ganger i uken. Og kun to eksamener! Så det blir veldig avslappende, i forhold til hardkjøret som har vært nå. Jeg har valgt endringsledelse og innovasjon som valgfag, og gleder meg veldig mye til det. Noen andre som skal ha det faget neste semester? Har skjønt i kommentarfeltet at flere av leserne mine går på samme skole, syns det er så hyggelig at vi kan dele erfaringer og gi hverandre råd! :-) 

Men ja, JULEFERIE. Etter eksamen i dag dro jeg på Vapiano og spiste lunsj med noen i klassen. Et glass hvitvin og en svær haug med pasta, akkurat det jeg trengte, hehe. Og resten av dagen har gått til å pusse opp meg. Vipper, negler og så videre. Ser ut som jeg har vært på fylla i fire uker, og så har ikke julebordsesongen startet en gang.... OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjøpt roser til en jeg elsker og beundrer: meg selv, så klart :-) 

UNDER MY UMBRELLA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Paraplyene mine blir bare tammere og tammere føler jeg! Men det er jo grenser for hvor mange skikkelig forferdelige ting man kan irritere seg over, noen ganger koker det bare ned til det helt hverdagslige. Dessuten får man vel mindre tid til å irritere seg når man har det så himla travelt. Jeg tror det er sunt? Haha. Uansett, så har jeg skrapet sammen en liten gjeng med utslåtte paraplyer de siste ukene, here we go: 

Folk som skal inn. Altså, folk som står utenfor leiligheten din og vil bli med på lasset når du låser opp og skal inn. Eller folk som står utenfor og hopper innenfor når du selv går ut. Er det bare jeg som blir ekstremt hissig av det? Jeg får lyst til å kreve en forklaring, få personen til å vise fram egen nøkkel. Det kan jo være en innbruddstyv eller en som skal inn og banke exen sin. Og det vil jeg ikke gjøre meg medskyldig i. Men naive, smilende og hyggelige som vi skal være, sier jeg ikke et pip. Bare lar det gå. 

♦ Folk som promper på trening. Jeg orker ikke en gang. Har du vondt i magen, så bli hjemme og promp ferdig. For det første er det sykt hardt å trene samtidig som man holder pusten, for det andre er jeg livredd for at folk skal tro det er meg. 

♦ Pensum på 30 sekunder. Når du møter opp i eksamenslokalet, og skal sitte i noen minutter og puste, forberede deg mentalt liksom. Og så begynner folk å prate sammen om pensum, lære hverandre fremmedord og rase gjennom stoffet på 30 sekunder. For det første så lærer du ingenting de siste 30 sekundene før eksamen. For det andre så forstyrrer du folk som sitter konsentrert og prøver å ikke la seg vippe av pinnen av stress. Stort smil og tommel opp for at alle som trenger en siste gjennomgang gjør det før de entrer eksamenslokalet! Der inne er det liksom for seint :-) 

♦ Konkurransetagging. Altså. På Instagram er det en haug av folk jeg ikke kjenner som tagger meg i sånne "tagg 3 venner og vinn hundre år med kosttilskudd". Har ikke noe annet å si om det, enn at det er noe irriterende. Tagg dine faktiske venner. 

♦ Kylie Jenner på Snapchat. Jeg har en sånn tvangstanke om at jeg  åpne alle My Stories. Bare synd jeg er så himla lei av å se Kylie sitte i en bil og mime til en sang mens hun gnir fingrene mot de oversminka leppene sine. 

♦ Å se film. I utgangspunktet er jeg et seriemenneske. Og film er grunnen til det. I det siste har jeg sett en del filmer, for å forsikre meg om at jeg ikke skal bli sittende og glo i mange timer, midt i eksamensperioden. Men åh, FILM! Hvorfor slutter du. Jeg føler meg snytt, for at du ikke varer i mange timer og for at du tar fra meg muligheten til å følge resten av livet til de som er med i filmen. Alle gode filmer burde vært en serie. I går så jeg The Help. Tror det er min nye yndlingsfilm. Lag serie av den, please. 

♦ Laken. Jeg er over gjennomsnittet ivrig når det kommer til å bytte til rent sengetøy. Bare så synd at det verste jeg vet er å legge på nytt. Det er alltid så vanskelig. Her om dagen innså jeg at jeg ALDRI har greid å legge lakenet riktig vei på første forsøk - sånn ever. Til og med ikke når jeg tenker at nå skal jeg legge det motsatt vei av det jeg egentlig hadde tenkt, for da blir det sikkert riktig. Jeg starter alltid med å prøve å brette kortsiden av lakenet over langsiden av senga. Uansett. 

♦ Å våkne hjemme hos mor og far. Hele livet har jeg syntes at det er grusomt å våkne, jeg syns det gjør fysisk vondt. Hehe, ikke den største morgenfuglen akkurat. Å være hjemme og våkne i samme hus som pappa gjør det hele enda vondere. Han hører på noe som heter "Black Music Radio" drithøyt, snakker drithøyt og skal alltid mase om at alle må komme seg til frokostbordet for å se den fine omeletten han har laget. Og der gikk prisen for årets verste person til meg! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Men ellers går alt helt strålende, altså :D Har du en paraply du har lyst til å dele med meg? Det er godt å få ut sånne småting altså, jeg lover!

MORNINGS LIKE THESE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ops, en busstur senere så havnet jeg i Tønsberg igjen! Frisøren min er i Tønsberg, og for å slippe å ta en rask tur retur, bestemte jeg meg for å ta to netter hjemme. Lese masse, spise masse og sove masse. Jeg har det bra, men jeg kjenner et sånt innmari ubehag i kroppen, og jeg vet at det er stress. Så prøver bare å kose meg og slappe av. 

Til og med en morgengretten sharpei som meg må trekke på smilebåndet når jeg blir servert en kopp kruttsterk kaffe, gul sol og blikkstille vann ved frokostbordet ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Har ikke så mye mer å si enn det, men i dag kommer det et etterlengtet paraplyinnlegg. Haha, har samlet opp litt da vettu! Og ellers skal jeg bare lese (men det snakker vi ikke mer om), julegaveshoppe og bake litt med mamsen. 

Ønsker alle en finfin søndag :-) 

DARLING, IM PUTTING YOU ON MY TO DO LIST

Ååååh, typisk meg assa. Rent sengetøy dynket i bringebær-tøymykner, levende lys, kroppsolje med lavendelduft, splitter ny pyjamas og så videre. Velvære fra ende til annen! 
Enda mer typisk meg: to toast AKA fire brødskiver med trippel cheddar, dobbel skinke og jarlsberg-ost, MOHAHAHA. La oss smøre dette utover det nyvaskede sengetøyet og gi bringebær-sengetøyet et hint av cheddar, for cheddar er det beste som finnes! 
Haha. Jaja, som dere kan se på den grisete fatet fra før jeg begynte å spise, så må jeg legge på rent sengetøy i morgen også. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var litt mer sofistikert. 

Kan vi bare snakke litt om den nye pysjen min? HERREGUD. Jeg kjøpte den på Bik Bok. Lyserosa shorts og lyserosa singlet. Jeg syns det var litt hardt å kjøpe den fordi det står "Darling" på brystet. Hva er det neste, liksom? Englevinge-dekorasjon på skapet i gangen og løkkeskrift på veggen som sier "carpe diem" eller "home is where the heart is"? Jeg er litt småallergisk mot chabby chic og bonderomantiske greier, men selv om singleten minnet meg om alle interiørbloggere i 2008, fikk den bli med meg hjem til pysjskuffen. Men så skal jeg ta den på meg. Og da ser jeg søren meg at denne teksten pryder ryggen; i'm putting you on my to do list. Jeg gremmes! Det er white trash-pysjen sin, det. 

Vel, over til et filmtips! Jeg tok nettopp en lengre lesepause - eller spisepause, hvis pausen skal hete det man fyller den med. Bestemte meg for å se en film, og landet ganske tilfeldig på en dansk film som heter The Reunion. Den var FANTASTISK! Det er veldig sjeldent jeg drar fram mannelatteren når jeg er helt alene, men jeg har ligget og hikstet av latter til denne filmen. Hvis du har Netflix kan du se den der!

Nå skal jeg lese litt Pierre Bourdieu, og så er det natta! ♥

KLARER IKKE TA DET SERIØST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA God dag fra speilet! Jeg nailet eksamen i metode og markedsundersøkelser i går, hurra! Men det tror jeg egentlig alle gjorde, den er jo prikk lik hvert år. Så nå har jeg altså bare én eksamen igjen før det er julefeire. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å ta den seriøst. Nå har jeg startet å lese på en ny eksamen så mange ganger at det begynner å føles litt som en spøk, det er ingen tvil om at jeg tar det ganske med ro før den siste. Men i dag er lesedag! Bare litt kjedelig at klokka snart er to og jeg ikke har kommet i gang. Men jeg skal ut på en liten handlerunde, og  skal resten av kvelden brukes flittig. HEHE. Joda, den skal det. 

Nå skal jeg ut og handle nest siste rest med julegaver, og så skal jeg hente pakker på posten. Er jeg den eneste som kjøper mer ting til meg selv enn vanlig i desember, og kaller det julegaver til meg selv? Dem blir det himla mange av, men haugen med treningsklær jeg skal hente i dag er noe jeg faktisk trenger. 

Og shit, så mange som deltar i konkurransen under! Du må ikke bli stresset hvis kommentaren din ikke har dukket opp, jeg godkjenner kommentarer litt her og litt der. Husker dere den TV-reklamen som var sånn "her rekker jeg å sove litt"? Sånn gjør jeg det med kommentarer når jeg har konkurranser på bloggen. "Her rekker jeg å godkjenne litt kommentarer", for eksempel når jeg står i kø, sitter på bussen. Eller eventuelt på do. Så vet du det, haha!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi snakkes sikkert senere, kjære lesere! 

VINN EN IPHONE 6S (AVSLUTTET)

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har eksamen i morgen tidlig, og burde vel egentlig holdt meg LANGT unna denne Macen nå. Men jeg kunne ikke la sjansen om å dele ut en iPhone 6s gå i fra meg. Og fra en av dere! Såååå, da blir det en liten konkurranse på tampen av dagen :-) 

Samarbeidspartneren min Startshop.no spurte nemlig om jeg vil dele ut en iPhone 6s 64 GB til en av mine fantastiske lesere, og det er klart jeg vil ♥ Trenger du den ikke selv, så kan den kanskje være julegave til en som fortjener alt i hele verden? 

SLIK BLIR DU MED I KONKURRANSEN: 

♥ Registrer deg hos Startshop HER, hvis du ikke allerede har gjort det. 
♥ Skriv i kommentarfeltet hvilken farge du ønsker på iPhonen din, du kan velge mellom disse fargene. 
Du som har registrert deg hos Startshop tidligere er også hjertlig velkommen til å delta i konkurransen :-) 

Husk å fylle mailen din inn i riktig felt når du deltar, det vil bli sjekket opp at vinneren faktisk har registrert seg på Startshop! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET 


Hvis du ikke har fått med deg hva Startshop er, kan jeg fortelle kort om det igjen. Det er rett og slett en utrolig smart måte å shoppe på. Helt gratis å bruke, og du får penger tilbake når du handler gjennom Startshop. De samarbeider med 250 nettbutikker, blant mine favoritter er Nelly, Zalando, Hotels.com, Room21 osv. 

StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos en av nettbutikkene de har avtale med, de beholder en liten andel og gir resten tilbake til medlemmene. Det er helt gratis å være medlem og opptjent bonus overfører du direkte til din bankkonto når du selv ønsker det. StartShop støtter Dyrevernalliansen, Flyktninghjelpen og Hjelpetelefonen. Du har også mulighet til å donere deler av din bonus til disse hjelpeorganisasjonene i stedet for å få pengene selv, så det er jo en super måte å støtte på også. Her er en smørbrød-liste over hvordan du kommer i gang hvis du er ny på Startshop: 
♥  1. Registrer deg på Startshop. Det er gratis og tar 10 sekunder.
♥  2. Velg nettbutikk, og handle på vanlig måte. Kjøpet vil automatisk bli registrert på din Startshop-konto. 
♥  3. Etter at kjøpet er bekreftet, vil du motta cashback-poeng i bonus. Disse poengene kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det. 1 cashback-poeng= 1 krone. 

LYKKE TIL i konkurransen, jeg trekker en vinner allerede på mandag! :-) 

 

BARE SKRIV, IKKE TENK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hvor er jeg. Hvem er jeg. Klokka er elleve. Jeg har vage minner om at noen sa nå gidder jeg ikke vekke deg flere ganger for mange timer siden. Jeg ligger på tvers i senga, og støtter haka på en hylende iPhone. Lurer på hvor lenge den har hylt. To kopper kaffe på rappen, og brødskiver selv om jeg ikke liker brødskiver. Er man gjest i et hus med brød, spiser man brød til frokost. 

Pappa trener. Mamma faster. Fikk fiskepudding, kålrot og gulrot til middag i dag. Matrebellen i meg skrur seg på, og i bilen på vei hjem fra kveldsbesøk hos mormor og morfar, nærmest griner jeg meg til et stopp på Mc Donalds. 

Kulepenn. Gul tusj. Jeg er venstrehendt, og gnir blekk utover alt. Dessverre må jeg skrive noen ting for hånd. For å lære dem ordentlig. Det gjør vondt og det blir grisete. Jeg er en av de med legeerklæring, som får skrive på data på eksamen. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. I natt smurte jeg inn det fine, hvite gjestebadet til mor og far med blå kulepenn. Jeg stod med klorin og tannbørste og skrubbet helt til det ble borte, livredd for å bli oppdaget. Data fra nå av. 

Blå himmel. Rosa himmel. Svart himmel. Det blir så fort mørkt. Kvart over fire føler jeg at jeg egentlig burde gått og lagt meg. Men det er åtte timer til jeg skal gå og legge meg, og elleve timer til jeg klarer å sove. Jeg ligger så lenge våken. Ligger helt stille, men spreller på innsiden. 

Tannpuss. Ansiktsrens. Sove nå. Jeg er optimistisk når jeg legger meg, nesten litt trøtt til og med. Men kunnskapen jeg har tilegnet meg i løpet av dagen går på løpebånd. Lukker jeg øynene, kan jeg nærmest se ordene rulle foran meg som på et sushibånd. Begrepsvaliditet. Regresjonsanalyse. Faktoranalyse. Standardavvik. Så blir jeg lys våken, og gjør det til mitt livs oppdrag å finne ut om det er plass til badekar i den nye leiligheten min som ikke er bygget enda. Sånne ting. 

Og sånn går dagene for en hardtarbeidende cheeseburgerelsker....
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN HILSEN FRA HOTELLET

Du vet du er sliten og lei, når du roper til foreldrene dine; hvem enn som har flyttet på mobilladeren min, fuck deg ass! Heldigvis satt begge to med hvert sitt lydisolerte Bose-headset og fikk ikke med seg mitt lille utbrudd. Jeg har ikke sagt "fuck deg" til foreldrene mine siden jeg var 14 år. 

Tre kopper kaffe, tre glass med Pepsi Max og en hel boks med snus har gjort meg helt ør i pappen. Hodet er slitent mens kroppen rister som en duracell-kanin. Vil løpe to mil samtidig som jeg ligger under dyna - si i fra hvis noen vet hvordan det kan la seg gjøre. 

Men herregud, så deilig det er å være hjemme hos Hotell Mamma og Pappa. Kjempeblemme å kalle dem det, ettersom de er mine mest trofaste blogglesere. Har fått klar beskjed om at når juleferien starter, er det jeg som er resepsjonist, kokk og cleaning lady på dette hotellet. Kan vel ikke protestere på det. Men nå i eksamensperioden, kan jeg ikke si annet enn at hotell Mamma og Pappa innfrir. På fredagskvelden fikk jeg pappas hjemmelagde pizza, og på lørdag lagde mamma pinnekjøtt. Jeg elsker pinnekjøtt. Høyt. Jeg ble nesten litt stresset av å sitte usminket og med rufsete hår i pysjen og spise pinnekjøtt. Er det ikke på sin plass å pynte seg litt for pinnekjøttet? 

Nok om mitt kjedelige liv, kjenner dere til DJ Earworm? Haha! Jeg oppdaget ham på videregående en gang, og ble helt opphengt i remixene han lager på slutten av et år. Han tar rett og slett de mest populære poplåtene i løpet av et år, og stapper dem sammen i én sang. Nå har remixen for 2015 kommet ut, og du kan høre/se den her:

Syns den blir bedre og bedre utover i sangen! ♥ Husker jeg digget remixene fra 2008 og 2009, de er absolutt de beste. #nostalgisk 

Nå er det natta for meg, måtte du sove godt og drømme søtt! 

JULEGAVETIPS TIL DEN SOM HAR ALT

Annonse Er dere godt i gang med julegavehandelen? Det er jeg! Takket være Black Friday fikk jeg handlet mesteparten i én fei, men jeg mangler fremdeles til noen familiemedlemmer som jeg ikke aner hva ønsker seg. Noen er bare sånn, at de ikke klarer å ønske seg noe annet enn fred på jord og snille barn. Og det er jo fint det, men jeg syns det er hyggelig å gi en liten oppmerksomhet på julaften uansett. Det er overhodet ikke det viktigste ved denne høytiden (maten er jo det viktigste, HEHE), men for meg er det en viktig del av tradisjonen å gi noe fint til de jeg er glad i. 

I dag tenkte jeg å vise dere noen julegavetips fra BuyHelse, og gi dere en rabattkode i samme slengen. Som dere vet, er det hovedsakelig fra denne nettbutikken jeg har skrevet om treningstøy, skjerf og mobildeksler. Mitt aller beste julegavetips fra BuyHelse er marmor-dekslene fra Richmond & Finch. Jeg elsker elsker elsker disse, og har ikke kledd iPhonen min i noe annet etter at de kom på markedet. Favoritten har hele tiden vært det hvite marmordekselet, men nå har det kommet i SORT, og jeg byttet ut det hvite med det sorte med den gang. Kjærlighet ved første blikk! 
Syns de ser så eksklusive og fine ut, og dessuten syns jeg det er en perfekt gave til begge kjønn. Lillebror har fått det brune (eller var det det grønne dekselet?) i gave, og han digger det. Men husk at de kun passer til iPhone 6! Jeg kjøpte det hvite dekselet i bursdagsgave til en venninne, et fint deksel er perfekt til den som har ALT fra før av. 

Ellers syns jeg også de fine ullskjerfene er en perfekt julegave, jeg har gitt bort slike skjerf mange ganger. Vi jenter/kvinner spesielt kan vel aldri få nok skjerf, skal jo gjerne ha et som passer til hver jakke og hver cardigan.... Haha ;-) 
Her ser du skjerf i lys grå, skjerf i gråbeige (det som ligger på toppen) og skjerf i mørk grå. De to "vanlige" gråfargene er flittig brukt hos meg, men jeg elsker også det som kalles gråbeige. Kan nesten se litt gammelrosa ut i noen lys, her er et bilde hvor jeg har på meg det skjefet: 
Skjerfene er i 100% ull og måler 70 x 175 cm. Med andre ord, også det perfekte "pleddet" når det er småkaldt i forelesninger, hehe. Snakker av erfaring! Eller når man har sølt kaffe på genseren, og gjerne vil skjule det. Snakker av erfaring der også..... 

Skjerfene finnes i mange farger, se alle HER

På skjerfene er det en rabattkode som gir deg 60 kroner i rabatt per skjerf. Koden er "idaskjerf" :-) 
Håper dere likte tipsene! Vi blogges senere i kveld :-) 

ÅRETS FØRSTE JULEMINNE

For en koselig kveld 

Etter en skikkelig hard treningsøkt, hadde jeg mest lyst til å legge meg under dyna og spise ferdigskivet Jarlsberg rett fra pakken (lol), men heldigvis dro jeg på pepperkakebaking med jentene i klassen. Hos Hedda var det rigget til pepperkakebaking, med julemusikk og levende lys. Tror jeg kjente på årets første ordentlige julestemning i kveld! 

Og jeg skal love deg at det ble bakt pepperkake. For ikke å snakke om pyntet.... Det ble peniser, emojis, dinosaurer, hjerter, damer, menn, stjerner, hester, votter, rumper og pupper. Så ut som en kreativ barnehage hadde fått frie tøyler da vi var ferdig med arbeidet vårt - men gøy var det! Jeg er ikke så glad i pepperkaker generelt, men å sitte sammen med noen fine jenter og pynte dem og le seg i hjel, det skulle jeg gjerne gjort hele jula. 
Skal spare dere for 43 bilder av fargerike pepperkaker, jeg. Hehe... 

Nå skal jeg hoppe til sengs. Har litt lakenskrekk, for jeg gleder meg ikke så mye til å hive meg over eksamensforberedelser. Men etter å ha vært på skolen skal jeg tross alt hjem til Tønsberg, og det gleder jeg meg til. Noen deilige lesedager på Hotell Mamma og Pappa! :-) 

Håper du fikk innmari masse inspo til julens pepperkakebaking, HAHA. God natt! 

EN MERKEDAG FOR ET MATVRAK

Rett etter at jeg hadde flyttet inn her jeg bor nå, hadde nærbutikken megasalg. Folk gikk helt crazy og løp rundt i butikken og kjøpte mengder med mat de sikkert aldri ville kjøpt ellers. Og jeg så en dame som hadde minst 16 stekespader og 8 pakker med brun teip i handlekurven sin. Årets julegaver, eller? Hvor dumme blir folk egentlig når det er salg... Uansett, da. På vei ut av butikken den dagen, fikk jeg øye på en lapp som hang på døra. ICA skulle stenge i to måneder, og åpne igjen som Coop. To måneder. Tar det virkelig to måneder å forvandle seg til en Coop? Jeg er Meny, Kiwi og Rema1000-jente, så om du skal være ICA eller Coop bryr jeg meg ikke så mye om. Men du KAN ikke stenge i to måneder!

Men, joda. Nå har jeg vært uten ordentlig matbutikk i to måneder. Har riktignok en liten joker på hjørnet her nede, men det er liksom ikke der man storhandler. Det er så vidt plass til meg og den svære jævelen av en vinterjakke jeg ruller rundt i der inne. Montro om det er grunnen til at jeg ikke har laget ordentlig middag på to måneder. 

Men hallo! I dag åpner den svææære nærbutikken, med plass til å rulle rundt i vinterjakke, med et (forhåpentligvis) dritbra utvalg av alt mulig. Det føles som julaften for dette matvraket. Kanskje jeg endelig kan finne matgleden igjen, i stedet for å stå og lage posesuppe på trass ;-) Tro det eller ei, jeg ligger fortsatt i senga! Ikke og sover, riktignok. Jeg drikker kaffe og leser litt pensum til neste eksamen. Jeg begynner å bli bekymret for kaffeinntaket mitt, forresten. Det  jo snart etse et hull på et eller annet i kroppen min, så mange kopper med kruttsterk kaffe som jeg drikker hver dag. Den tid, den sorg. Akkurat nå trenger jeg kaffen mer enn jeg trenger noen annen :-) 

LIVET ER FOR KORT TIL Å PAKKE INN GAVER

ÅH, lykke! Nå er jeg straks på vei til årets siste forelesning! Etter den er det bare to eksamener igjen, og så kan jeg rulle hjem på juleferie og endelig finne tilbake til meg selv. Det skal bli så ubeskrivelig deilig. 

Er det forresten noen som har tips til hvor de kan ha fine gaveposer/gaveesker nå? Jeg har det med å legge mer krefter i innpakkingen enn i selve gaven, og det kapittelet har jeg bestemt meg for å avslutte. Jeg er over gjennsomsnittet talentløs på det området. Jeg kan velge ut fint papir, fine bånd og sløyfer - men når selve innpakkingen skal skje, er det som om finmotorikken min allerede står på Gardermoen og tripper med fullstappet koffert. På julaften: aah, beklager innpakkingen altså, fikk hjelp av en venninne og hun har det ikke så bra om dagen som du kan se. 

Julegavene jeg nettshoppet på Black Friday ligger strødd i hele leiligheten med post it-lapper på for å holde styr på hva som er til hvem, så jeg må få orden på denne julenissefabrikken før jeg blir sprø. Så kom gjerne med tips, jeg sier også i fra hvis jeg finner noe fint! :-) 

Ønsker alle en fin dag

NOEN PUNKTER OM PIZZA OG EKSAMEN

Når jeg ikke har så mye å si, kommer det gjerne enklest hvis jeg tar det punktvis. Hjernen min elsker punkter. 

→ I går hadde jeg eksamen i bedriftsøkonomi. Jeg er sur. Har aldri jobbet så hardt og blitt så flink i noe jeg er så dårlig til før. Og så er eksamen helt gresk, sammenlignet med forelesninger og alt vi har blitt anbefalt å jobbe med fram mot eksamen. Det er faen meg siste gang jeg hører på en foreleser på den skolen der, så sykt ubrukelig. Jeg bare stå, for det der gjør jeg ikke igjen. 

→ Nå skal jeg glemme alt om likviditetsbudsjett, annuitetslån, serielån, produktkalkulasjon, dekningsdiagram og en haug av formler. Jeg har regnskapsfører, og har ikke planer om å bli det selv. 

→ Rett etter eksamen dro jeg på pub (oh lord) og drakk øl med en i klassen. Jeg skjønner hvorfor folk lett blir alkoholikere. Jeg ble helt nummen, og kunne ikke brydd meg mindre om at eksamen gikk dårlig. 

→ Jeg har spist så sinnsykt mye pizza den siste uken. Grandiosa, Peppes, Eataly. Vinneren var definitivt takeaway pizzaen fra Eataly som jeg delte med meg selv i sengen. Det var nesten romantisk. 

→ Jeg lurer på hva som går av meg når jeg plutselig begynner å gråte og le om hverandre, helt uten grunn. Er det stress? Lillebror sov hos meg natt til eksamensdagen, sånn at jeg igjen skulle være sikker på at jeg kom meg opp i tide. Det endte med at han gikk og la seg på sofaen, for rett før jeg sovnet begynte jeg å le. Jeg lo så hardt og høyt at tårene rant, og jeg måtte ut på balkongen og få frisk luft for å klare å slutte. Og jo mer jeg lo, desto mer lo jeg, hvis du skjønner. Det var nesten litt skummelt.

→ Nå har jeg sovet i 12 timer, og jeg føler meg normal igjen. Jeg har ryddet unna kalkulator og bedøk-bøker, og rumpa mi er takknemlig allerede. Den har kjentes ganske flat, etter alle de timene den er blitt sittet på. 

→ Hva skal jeg ha til middag i kveld, blir det pizza montro? Kan bli en litt for brå omvending for kroppen hvis jeg slutter tvert med både pizza og bedriftsøkonomi.
Jeg sier som jeg sa til min mor i går; takk for at dere har holdt ut med all sytingen, men nå er det endelig over.