New York

HOTELLJAKT I NEW YORK

Jeg tar virkelig New York-tipsene deres på alvor! Googler og kartlegger for harde livet, haha. Grete la igjen en kommentar om at vi virkelig burde bo på Yotel, som ligger ved Hells Kitchen og Times Square. Ettersom vi mest sannsynlig kommer til å gjøre en masse turist-greier på denne turen, høres det jo ganske perfekt ut.

Og så undersøkte jeg hotellet litt... Og det ser jo bare helt sykt fancy ut. Ser jo ut som det er midt i blinken for to kvinnfolk som egentlig bare trenger et rent og pent sted å sove, samt et sted å slenge fra seg shoppingposene?

Når jeg ser på hoteller sjekker jeg alltid Tripadvisor, for å se hvilke erfaringer andre har gjort seg. Dette hotellet har fått 1205 "exellent" og 45 "terrible". Den negative kritikken går for det meste på vonde senger - som etter nettsiden å dømme er laget av økologisk materiale.

Vurderer virkelig dette hotellet, er det noen fler av mine lesere som har erfaring med hotellet? Eller har dere noen andre suupre hoteller å anbefale? Det viktigste er at det er rent, pent og sentralt. Skal ikke tilbringe så mye tid på hotellet. 

hits