hits

Q/A

SVAR PÅ SPØRSMÅL: DEL 1

Hei alle fine!  Endelig har jeg fått tatt meg sammen og begynt å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Jeg må dele opp så innleggene ikke blir alt for lange, men her er i hvertfall første runde. Skulle det dukke opp flere spørsmål, så er det bare å skyte løs i kommentarfeltet :-) 
Processed with VSCO with m6 preset
♥ Q: Legger du merke til personer som ofte kommenterer på bloggen din? Og liker du at de gjør det?
♥ A: Jeg legger merke til og leser alle kommentarer på bloggen - de fleste svarer jeg jo på også. Hvis du tenkte på om jeg legger merke til bestemte personer som går igjen i kommentarfeltet, så er svaret ja. Jeg syns det er superkos med faste lesere som har fulgt meg lenge, og føler på en måte at vi er venner. Internett-venner? Hehe. 

♥ Q: Eg er veldig interessert i å høyre litt meir om 'jobbsida' av blogging! Kor mykje tid bruker du på bloggen kvar dag, har du ein rutine du følger/prøver å følge om dagene, kva er på 'to do'lista di for bloggen osv.?
♥ A: I mitt hode er jobben med bloggen todelt. Når jeg skriver vanlige innlegg om vær, vind og tanker, så er det min hobby. Noe jeg gjør fordi jeg syns det er gøy. Når jeg blogger om noe jeg tjener penger på å skrive om, så er det jobb. Og den delen ligger det jo en del bak. Mailer, innsalg, møter, testing (ikke halvparten av alt jeg tester når opp), foto, planlegging av kampanjer, dialog med kunder og så videre. Jeg syns den delen av bloggen er kjempemorsom også, og jeg må være ærlig og si at jeg ikke hadde giddet å bruke så mye tid på bloggen hvis den ikke var en inntektskilde. Hvor mye tid jobben tar varierer veldig. Èn uke kan være helt stille, mens det neste uke er 12 timer om dagen. 

♥ Q: Digger at du har tatt utdanning mens du blogger, topp forbilde! Hva vil du gjøre til høsten? Helt uaktuelt med master, eller noe som vurderes? 
♥ A: Det digger jeg også! Selv om det er slitsomt akkurat nå. Jeg er glad for at jeg har en utdannelse å støtte meg til. Til høsten er jeg hjemløs mens jeg venter på at leiligheten min bygges ferdig. Så akkurat nå ser det ut til at planen er å ha base hjemme hos mor og far, reise masse, i tillegg til å ta et nettstudie. Jeg har funnet et som er veldig relevant for meg, og som gir meg 30 studiepoeng mens jeg befinner meg i ventefasen. Jeg vurderer master, men har funnet ut at det i såfall må bli når jeg har kommet meg i hus og har ro i sjelen. 

♥ Q: Hva skjedde egentlig meg deg og Benjamin (han du var lenge sammen med)?
♥ A: Vi ble sammen da vi var 12 (herregud), og så gjorde jeg det slutt rett før russetiden. Ikke noe drama eller noe sånt, jeg var nok bare klar for å spre vingene og starte mitt eget liv på det tidspunktet.  Og jeg feiret ikke russetiden, i tilfelle noen skulle trekke konklusjoner der... Vi er/var venner når han ikke har kjæreste, så nå er vi visst ikke venner virker det som.
 Processed with VSCO with m6 preset
♥ Q: 
Du snakker ofte om hvor digg det er å være singel, men hva synes du er det verste med det?

♥ A: Kleine dater. Å lage middag til én person. At jeg ikke har noen å dele en hund med. Og kanskje uvissheten hva angår barn? Finnes det en der ute jeg vil ha barn med, eller når skal jeg eventuelt kjøre på og lage mitt eget barn? Barn skal jeg ha uansett, og som den planleggeren jeg er hadde det vært fint om noen kunne fortalt meg hva planen er. Hehe. 

♥ Q: Hvor gammel er din eldste og yngste venn? Da mener jeg ikke bekjente men nære venner. Jeg har selv en bestevenn som er 6 år yngre enn meg og noen syns det er litt rart. 
♥ A: Hvis jeg skal utelukke familiemedlemmer, så er min yngste nære venn 22 år og den eldste 37 år. Selv er jeg 26. Jeg syns du skal ta rennafart og drite i hva andre tenker om det, å ha venner i alle aldre er en kjempefin ting syns jeg. 

♥ Q: Jeg er fra Vestfold selv og forstår godt at du vil tilbake dit, det vil jeg også en gang. Men du som er så ung, har så mange muligheter med både utdannelsen du tar og bloggen din, hvorfor stresser du med å flytte tilbake allerede nå innen noen få år? Ser du for deg at du kan leve "ungdomslivet", finne mannen, og drømmejobben der? Er det fordi du vil bo nære familie eller har du kanskje allerede en potensiell babydaddy der? 
♥ A: Jeg stresser ikke med å flytte tilbake, det er bare det jeg virkelig vil. 20-årene mine så langt har vært godt fordelt mellom Oslo og Tønsberg, og jeg liker livet mitt veldig mye bedre når jeg bor i Tønsberg. Ikke bare er det godt å ha familien nært, jeg får en annen ro over meg og har et mer harmonisk liv der. Tønsberg blir basen min, men det betyr jo ikke at jeg skal gro fast i den nye leiligheten. Jeg kommer til å være mye i Oslo med tanke på jobben min og alle vennene jeg har her - det er tross alt bare 1 time unna. Men for meg er det gull verdt å kunne trekke seg tilbake til Tønsberg og være hjemme når jeg er hjemme. 

♥ Q: Har du/kunne du, datet noen av samme kjønn?
♥ A: Jeg har ikke datet noen av samme kjønn, og er rimelig sikker på at det ikke kommer til å skje heller. Har aldri vært seksuelt tiltrukket av en jente. 
Processed with VSCO with m6 preset
♥ Q: Hvordan redigerer du bildene dine ? :) De er så inspirerende og fine!
♥ A: Tusen takk! På et tidspunkt ble jeg så jævlig lei av å sitte og knote med bilderedigering, så nå slenger jeg som regel bare på et filter i appen VSCO. Appen er gratis, men man må kjøpe filter. Filterne jeg bruker mest heter A5, C2, C3, F2 og M6. 

♥ Q: Hvor du pleier å kjøpe bikinier? 
♥ A: Godt spørsmål. Jeg er egentlig litt lost nå som Victoria Secret har lagt ned swimwear-avdelingen, pleide alltid å klikke masse hjem derfra. Men det hender jeg kjøper på H&M, og  er det rette tidspunktet å gjøre det. Snart er det utplukket og utsolgt. PS. Ikke få dårlig selvtillit av at du må gå opp hundre størrelser, de som bestemmer størrelsene skulle hatt seg en smekk. 

♥ Q: Hadde ikke du slutta med snus? 
♥ A: Jo. Jeg sluttet i et år og så begynte jeg igjen fordi jeg tenkte at studiene mine hadde godt av det. Planen er å slutte igjen når jeg er ferdig med å studere. Det er egentlig ikke så vanskelig, etter den første uken med tårer og abstinenser. 

♥ Q: Går du til psykolog?
♥ A: Har aldri vært hos psykolog, men er ikke fremmed for å prøve det. 

♥ Q: Snakker pappaen din dansk? Og snakker du, broren din og eventuelt mammaen din dansk? Når dere er med dansk familie f.eks
♥ A: Pappa snakker dansk, med litt norske ord og endinger. Mamma snakker norsk, med noen danske ord innimellom. Lillebror var nyfødt da vi flyttet fra Danmark, så han snakker bare komedie-dansk. Jeg snakker noe dansk hjemme hos mamma og pappa fordi jeg syns det er morsomt, og når vi er i Danmark blir det mer til at jeg bytter ut norske ord med danske for å gjøre meg forstått. Den danske familien påstår at de forstår norsk til det fulle, men noen ganger svarer de på noe helt annet enn det jeg spør om, hehe. 

♥ Q: Har du noen reiseplaner fremover? 
♥ A: I starten av april skal jeg til Karibien med familien. Jeg gleder meg enormt! Ellers har jeg booket 2 uker på Granca i november, og det er vel egentlig det som er bestilt. Men jeg har planer om å reise masse i sommer og høst, det er bare ikke fastslått hvor og med hvem. 
Processed with VSCO with m6 preset
♥ Q: Hva fikk deg til å velge Høgskolen i Kristiania fremfor BI? Hilsen en som snart må bestemme seg.
♥ A: Undervisning på norsk, mindre matte, mindre klasser og beliggenhet gjorde utslaget for meg. Lykke til med valget ditt :-) 

♥ Q: Hva er du mest fornøyd med ved din egen personlighet?
♥ A: At jeg er rettferdig, ærlig og omtenksom. Jeg jatter ikke med hvis jeg er uenig i noe, er flink til å gå til kilden med et problem, og menneskene i livet mitt vet (forhåpentligvis) hvor de har meg. 

♥ Q: Hvilken frisør bruker du i Tønsberg? Og hvor fikser du bryna dine? 
♥ A: Frisøren jeg går til heter Ida Emilie Kronen, og henne kan du finne på Rock Hair, inne på Farmandstredet i Tønsberg. Jeg har vært utro mot henne et par ganger nå som jeg er i Oslo og har hatt det travelt, men det blir aldri det samme som når jeg går til Ida. Må være navnet! Neida. Brynene mine er helt urørt nå, men jeg tenkte å gå og fikse dem snart. 

♥ Q: Ligger leiligheten din på Tjuvholmen? hvor mye kjøpte du den for og hvor mye tror du at du får solgt den for?
♥ A: Leiligheten jeg bor i på Tjuvholmen er ikke en jeg eier, her leier jeg bare. Hvis du liker privatliv og ro: ikke kjøp deg leilighet på Tjuvholmen. Fra mai til september er det fuckings Grabbarna Grus-tilstander her. 

♥ Q: Hvordan er det når/hvis du tilfeldigvis møter på lesere/fans utendørs? Kleint?
♥ A: Det er bare hyggelig 99% av gangene. Til og med når det er i garderoben på trening! Men jeg har for eksempel opplevd ute på byen at noen har kommet bort, tatt bilde med meg og skrytt meg opp i skyene, for så å snu seg rundt og le ondskapsfullt sammen med venninnegjengen. Sånt blir det tårer, Mc Donalds og hjem i sengen av! Haha, huff... 

♥ Q: Hvordan er du i sosiale lag, dersom du ikke kjenner noen? Altså, er du god på smalltalk?
♥ A: Det kommer litt an på dagsformen og i hvilken setting. Jeg er ikke veldig god på smalltalk, nei. 

Håper du fikk svar på noe du lurte på, lover at det ikke skal drøye så lenge til bolk nummer 2. Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar, jeg skal visst ut og leve livet i kveld... Og beklager sveisen, forresten. Håret mitt er helt nyvasket, men jeg trenger sårt en tur til frisøren! 

KREM, BRUNKREM, SPØRSMÅLSRUNDE

Nå har du alt for mye krem på. De åtte ordene pappa sier til meg hver gang jeg er hjemme på besøk. Etterfulgt av: du er mye smukkere uten. Det pappa kaller krem er altså det mamma kaller brunkrem. Jeg kaller det foundation, men de kan kalle det hva de vil. Dette skal ikke være et innlegg som handler om at du må elske deg uten sminke - selv liker jeg meg selv bedre med.
 
Det skal derimot være et innlegg om SPØRSMÅLSRUNDE! I den anledning tenkte jeg det passet med den "nakne sannhet", for det er liksom det spørsmålsrunder skal handle om. Hehe. Selv om jeg svarer på det meste i kommentarfeltet mitt, dukker det stadig opp noen som ønsker spørsmålsrunde. Det er lenge siden sist, så da kjører vi på! Jeg syns faktisk spørsmålsrunder er litt gøy selv også, det var jo nærmest en ukentlig greie da vi kun var 5 rosabloggere i det norske land. 

Så, enten du vil grave dypt i privatlivet mitt (ehem) eller bare lurer på hvorfor jeg har sykt mange føflekker i ansiket: shoot! :-) 

                                                                                    HVA LURER DU PÅ? 

30 SPØRSMÅL, 30 SVAR

Å være blogger er fantastisk - men noe utfordrende når du ligger i senga for femte dag på rad, og ikke orker å løfte en finger. Heldigvis kan man fylle ut en 30 Q/A's uten å ha opplevd noe nytt og spennende, så here we go!
1. Hvor gammel er du? Jeg er 25! 

2. Hvor høy er du? 167 centimeter. 

3. Stjernetegn? Vekten. "The weight", som jeg ville svart for litt siden hvis noen spurte meg på engelsk. Åpenbaring: på engelsk heter det visst libra. 

4. Når står du opp i hverdagen? Som regel kl 06:00 eller 08:00. Spørs når jeg har forelesning, men jeg liker å ha noen timer til rådighet før jeg skal ut av døra.

5. Og i helgene? Jeg har alltid på vekkeklokke, for jeg syns det er deprimerende å ligge for lenge! Syns det er passe å stå opp i 10-tiden når det er helg. 

6. Favorittsang akkurat nå? Vanskelig! Men akkurat nå må jeg si Spiders av Gundelach. 

7. Har du tatoveringer? Nei, og jeg er veldig glad for at jeg aldri har tatovert meg. Husker at jeg i mine yngre dager vurderte å tatovere teksten "crushed by the weight of a feather" på beinet. Skal sies at det var den samme perioden jeg satt på jenterommet og hørte på Marilyn Manson mens jeg brukte nål til å risse inn kors i huden min. 

8. Hva var det siste du spiste? En halv pose Smash, yeyy. 

9. Hva var det siste du drakk? En juice som består av agurk, stangcelleri, eple, ingefær og sitron. Smakte ypperlig sammen med smashen, skal jeg si deg!

10. En hemmelighet om deg? Hemmelig er det vel ikke, men jeg tror ikke jeg har "rukket" å nevne det på bloggen. Jeg har begynt med botox! Deilig å slippe at sminken legger seg i de små linjene. Men ta det med ro, jeg skal ikke bli noe kattetryne. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Ikke som voksen. Jeg har nok heller vært nysgjerrig, fascinert og betatt. Men nop, ikke forelsket. Min definisjon av forelsket er at hjertet faller ned i magen når du ser personen, at håndflatene blir klamme og at du nesten er villig til å dø for den personen. Det har jeg definitivt ikke opplevd siden jeg gikk på ungdomsskolen! 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Hmm, i dag er den blå. Når jeg er syk bytter jeg tannbørste hver dag, er så redd for å bli smittet av meg selv i går, if it makes sense... Haha!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA13. Hva hører du på akkurat nå? Jeg ler meg i hjel... En helt gal and, som ligger i vannet rett utenfor her og vrææler. Lurer på om den syns det er litt kaldt ute. Egentlig har jeg lyst til å gå ut og hente den, men jeg skal motstå fristelsen. 

14. Er det noen du savner? Savner mamma, pappa og lillebror som befinner seg på hvert sitt kontinent. De vet å stikke av når jeg trenger en sykepleier. 

15. Favoritt quote? Så det var gjort forskning på at folk som deler "inspirerende" og "motiverende" quotes på sosiale medier er mindre intelligente. Jeg tviler ikke. Men ja, får vel si; ikke heng med hodet når du står med dritt til halsen. 

16. Høy eller lav musikk? Med mindre jeg er på byen, fest eller roadtrip, kan jeg rett og slett bli ganske hissig og ukonsentrert av høy musikk. Så jeg sier LAV. 

17. Hvor drar du når du er trist? Hvis du holder det casual med det motsatte kjønn, betaler regningene dine i tide, kommuniserer godt med menneskene du omgås og sier klart i fra når noe plager deg; da er sjansen stor for at du slipper å være noe særlig trist. Jeg kan ikke huske sist jeg var skikkelig trist, men jeg ville sikkert dratt hjem til foreldrene mine.  

18. Favorittfarge? Bortsett fra svart og hvitt og sånt, så elsker jeg blått. PS. Jeg poserer ikke på bildet under, jeg tar av meg capsen. Lover!
19. Hvem snakket du med sist? Meg selv. Jeg har vært alene i fire dager nå, og ble nødt til å kjefte på meg selv da jeg skulle drasse dyna ut på stua, og veivet ned et helt glass med duftpinner på veien. Kommer til å lukte godt her en stund nå!

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? En basset hound og at det nye hjemmet mitt skal bli ferdig bygget ASAP. Men hvis vi snakker akkurat nå? Å bli frisk! Jeg dør her!

21. Hva var det siste du kjøpte? Paracet og Ibux. 

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? Sender jo nesten ikke SMS mer pågrunn av Snapchat og FB, men på siste SMS står det "mobilen lå på lading, så ikke at du ringte <3".

23. Hva skal du gjøre til helgen? Jeg skal egentlig på nyttårsbord i den nye leiligheten til Naddis. Har gledet meg lenge til det, så blir rasende på meg selv hvis jeg ikke rekker å bli frisk! 

24. Drømmereisemål? Åh, akkurat nå drømmer jeg faktisk om Hellas. Føler jeg har tråkket rundt i hele verden, men jeg har aldri vært i Hellas som er så nærme. I sommer vil jeg reise til blant annet Santorini. Ser nydelig ut der, i tillegg til at det er kort reisevei. 
25. Hvordan er du som venn? Snill, oppriktig, omtenksom - og rett fram. Hvis jeg ikke liker noe som blir sagt eller gjort, så vil jeg helst få det ut av verden med en gang. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Livets gang. Jeg klarer ikke å ta innover meg at vi skal være her litt, og så bli helt borte. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? HAHA. Den er vrien. Jeg er nok en (singel og blidere utgave av) Kourtney, med Kim sin humor.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg føler jeg har sett alt som er verdt å se, men man MÅ jo se på noe når man er syk. Så i disse dager har jeg underholdt meg med Real Housewives of Beverly Hills, Jane the Virgin og Blindspot. Sistnevnte virker faktisk litt spennende.

29. Hvilken bok leste du sist? Jeg er Pilegrim, anbefales :-)

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Ta dagens andre dose med antibiotika, og gå ut og kjøpe en ny nesespray. Living life! OLYMPUS DIGITAL CAMERAEllers må jeg sende en liten shoutout til verdens beste mamma som har BURSDAG i dag!! Gratulerer så mye med dagen, bestevennen min ♥

SVAR PÅ SPØRSMÅL: DEL 1

Hvor gammel er du?
Jeg fylte nettopp 25 år! Skulle egentlig ha stor feiring med alle vennene mine i helgen som var, men for en måned siden satt jeg i en forelesning og var så sliten og lei at jeg trykket "avlys arrangement". Var for så vidt veldig glad for det, da helgen faktisk kom og jeg ikke var ferdig med en eksamensinnlevering... 

Hva betaler du i husleie og hvorfor er det så viktig for deg å bo på Tjuvholmen?
Jeg har aldri påstått at det er "så viktig for meg" å bo på Tjuvholmen. Det som skjedde da jeg med tidspress skulle finne meg et krypinn i Oslo, var at det var ville tilstander på boligmarkedet. Så for å slippe å gå på 50 visninger og by over andre på husleie, gikk jeg etter en leilighet som studenter flest ikke kan betale for, og fikk den på dagen. 

Er du på jakt etter kjærleiken?
Nei, det vil jeg ikke si at jeg er. Men jeg er jo innom Happn av og til, så jeg boikotter ikke helt heller. 

Hvor lang tid bruker du fra du står opp til du går ut døra i hverdagen?
Uansett hva jeg skal og når jeg skal noe, står jeg opp minst to timer før. Jeg liker å ha god tid til å drikke kaffe, stelle meg, svare på mail og forberede meg på dagen. Er du flink til å spare? 
Jeg kunne nok vært flinkere. Men jeg setter litt inn på hver av sparekontoene mine hver gang jeg får penger inn på konto. Sparekontoene mine heter så mye som "boligsparing", "ferie", "skolepenger" og "husleie" - sistnevnte er kanskje ikke en sparekonto, men pytt. Det viktigste for meg økonomisk er å ligge 2-3 måneder foran med husleien og alltid ha penger på konto til neste semester på skolen. Da har jeg ro i sjelen, og kan fóre boligsparing og feirekonto littegrann :-) 

Hvor vil du bo i fremtiden?
Jeg ANER ikke! Og for en som trenger å planlegge alt er det ganske smertefullt, haha. Nå blir jeg nok i Oslo til jeg er ferdig å studere, og etter det må jeg jo se om og hvor jeg eventuelt skal jobbe. 

Hvis du skulle bosatt deg i Vestfold, hvor ville du kjøpt deg hus/leilighet da? I byen eller utenfor?
Enten i sentrum eller rett over på Nøtterøy-siden hvor all familien min bor og flytter til nå. Det er gangavstand til sentrum, og jeg stortrives der. 

Trives du godt i ditt eget selskap? Jeg føler ofte at jeg er unormal fordi jeg ikke er ute hver eneste helg, eller hver eneste ukedag for den slags skyld. Jeg liker å ta meg en fest og er glad i å være sosial, men jeg trenger også tid for meg selv. Føler du av og til det samme?
Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, faktisk så er jeg avhengig av alenetid. Det virker ikke som så mange på min alder forstår det, men jeg syns nå heller det høres slitsomt ut å hele tiden skulle være sosial og finne på noe. Ingen grunn til å føle seg unormal! 

Hvilke klesbutikker handler du i for tiden? 
Jeg er nesten aldri ute og shopper lengre, så ble sittende og klø meg i hodet nå. Men jeg liker Ganni, Zara (de har utrolig mye stygt for tiden, hva skjer med det?), Bik Bok (alltid safe hvis det haster og budsjettet er lavt, hehe), Seven (butikk i Tønsberg), Tatler (Bogstadveien), COS (akkurat oppdaget denne kjeden, den er luksusversjonen av H&M hvis jeg har forstått det riktig) og Mark + Brandy (butikk på Aker Brygge som jeg nettopp har oppdaget). Det er de jeg kan komme på i farten. Men ellers handler jeg mest på nett. 
Hvordan går det med kjærlighetslivet?
Kjærlighetslivet føler jeg at jeg ikke har tid til. Det skal være noe sjukt bra greier for at jeg skal gidde/orke/prioritere det. For å være helt ærlig er jeg bekymret for hva som ville skjedd med alenetiden min hvis jeg skulle få meg en kjæreste. For jeg kan jo ikke akkurat prioritere det over skolen. Eller bloggen. Mitt verste mareritt er å være sammen med en annen person hvert minutt av min ledige tid. Hvilket yrke har flest reisedager i året, egentlig? Haha. 

Hva ser du etter i en gutt? 
Jeg har ikke en spesiell type eller noe jeg ser etter. Men hvis jeg skulle falle for en person nå, så er vel det viktigste at vi ler masse sammen, at han er selvstendig på det viset at han ikke må forsørges, at han ikke prøver å slå gjennom som rapper eller TV-stjerne og at han ikke snorker. Dessuten måtte han kunne tilføre noe positivt til mitt liv for at det skulle være verdt det, for jeg har det så innmari bra alene. Man hva det skulle være, vet jeg ikke. Men jeg snakker ikke om en yacht der, altså. 

Hva kunne du aldri gjort? 
Reist til Kina. Ehm, det var det første som falt inn i hodet mitt. Jeg har ekstremt lite lyst til å oppleve Kina, av en eller annen grunn. 

Yndlingsfag på skolen? 
I løpet av de tre semestrene jeg har hatt så langt, har favorittfagene vært forbrukeratferd, salg og relasjonsbygging, organisasjon og ledelse + forhandling og påvirkning (påvirkningsdelen). Det går nok mye på forelesere og mestring, men det er altså disse fagene jeg har kost meg mest med. De verste har vært markedsføring, metodefag + medier, kultur og samfunn. Det handler igjen om forelesere, noen funker det bare ikke med. 

Hvor i Tønsberg har de best sushi? 
På Sunfish! Jeg liker My Cafe også, men nykommeren Sunfish liker jeg best. 
Hvordan er det å bo på Tjuvholmen vs Frogner? 
Frogner er stille og kjedelig - noe som egentlig passer meg midt i blinken. Tjuvholmen kan føles litt travelt, alltid masse turister blandet med folk i dress. Begge steder er kjempefine, mens Frogner er sjarmerende med gamle bygårder, er Tjuvholmen nytt, moderne og velstelt. 

Hvis du hadde vært 20 år igjen, og skulle begynne å studere i Oslo. Hvor ville du helst bodd med tanke på plassering av studier, uteliv osvosv?
Tror jeg må si Grünerløkka, selv om jeg aldri har bodd der selv. Men hvis jeg skal bli boende i Oslo, kunne jeg godt finne på å kjøpe der. 

Jeg lurer bare på om det er noe mellom deg Kristina og Marthe Borge? siden du og kristina er så gode venner hvorfor er ikke du og marthe det? kanskje jeg ser litt feil for jeg vet jo ingenting, men har lurt litt på det der en stund.
Ingenting mellom oss, har aldri møtt Marthe :-) 

Hei Ida! Så Sophie Elise nevener at din blogg er en av hennes favoritter. Hva syntes du om bloggen til Sophie, og om henne generelt, slik hun fremstår seg selv som?
Sophie minner meg litt om meg selv da jeg var yngre, bare at jeg verken var sexy eller lettkledd så vidt jeg kan huske. Kan kjenne et snev av irritasjon når folk snakker negativt om henne, kanskje det er grunnen. Men hyggelig at hun liker bloggen min :-) 

Du og kompisen din (en av de som har vært på bloggen i det siste...ikke han høye altså) har fin kjemi. Virker som dere liker hverandre godt. Litt sånn hemmelig forelska i en god kompis eller? Fin match er dere uansett da. Det må jeg få si :-)
Stian? Vi har en fin kjemi, men han forelsker seg dessverre ikke i jenter. Han er samboer med "han høye", og de er to av mine favorittmennesker på denne jord! Kanskje vi starter et kollektiv og adopterer et barn sammen en vakker dag... Hehe. Favoritt-pålegg og knekkebrød?
Veldig lite fancy der altså! Husman-knekkebrød med skinkeost på tube, haha. 

Jeg lurer på hva den eller de største endringene er for deg nå vs. deg når bloggen tok helt av. Om du skjønner:)
Jeg kan nesten ikke huske hvordan hverdagen var uten en blogg, jeg har jo blogget siden jeg var 16 år gammel. Men det hender at jeg tenker på hvordan ting ville vært hvis jeg aldri hadde begynt å blogge, og jeg er veldig glad for at ting ble som de ble. Den største forskjellen på et liv med og uten blogg, er vel friheten det å blogge gir. Ikke akkurat nå som jeg studerer, for da blir man jo litt stuck. 

Det var første del av svarene på spørsmålsrunden! Tenkte jeg skulle ha en egen del med svar om studier og den biten der, siden det var så mange som lurte på det. Håper du fikk svar på noe av det du lurte på! ♥

ASK ME ANYTHING

Det er mange nye (og gamle) lesere som har ønsket seg en spørsmålsrunde den siste tiden, og det passer meg midt i blinken når hele dagen går med til eksamensjobbing! På den måten er det jo dere som lager blogginnlegget på en måte, hehe :-) 

Så hva enn du måtte lure på av skole-ting, Oslo-ting, hvor ting er fra-ting og personlige ting, fyr løs, så svarer jeg på alt i et innlegg så fort jeg har tid ♥

50 SPØRSMÅL

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
"Naddis kommer<3" i kalenderen min.

2. Hva har du alltid i vesken?
iPhone, iPhone-lader, kalender, lommebok, parfymeflakong, lipsyl, lipgloss, headphones og snus. JA, jeg begynte å snuse igjen for en liten stund siden, etter å ha vært over 400 dager uten.

3. Hva bestiller du på kafé?
Svart kaffe uten noe i.

4. Hva står det på den siste SMS'en du mottok? 
Det er en "saldo"-melding fra DnB, så den holder jeg for meg selv, haha. 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Mamma! Jeg ringer mamma for den minste ting, noen ganger hører jeg på stemmen hennes at hun er dritt lei av meg. Spesielt når jeg ringer etter leggetid for å fortelle en ubetydelig detalj fra dagen min ♥ 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
I skrivende øyeblikk husker jeg faktisk ikke, jeg kjøper ny tannbørste hele tiden.

7. Kan du bytte olje på bilen?
Ja. 

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
En svart katt som het Mons Kongerike, to kanarifugler som het Mette og Joakim (dør av navnene), en grå katt som heter Oliver, en cairn terrier som heter Ludvig og så perseren Bella, da. Jeg har ikke tid til å ha et dyr nå, men gleder meg til jeg en gang i framtiden har tid til å ha en hund :-) 

9. Har du noen piercinger? 
Nei, men jeg har blant annet hatt i nesen.

10. Norge på sitt beste?
Jeg er ikke så glad i Norge, men det må jo bli sensommeren.  


11. Hva gjør deg lei deg? 
Urettferdighet, mobbing og terror.  

12. Hva gjør deg glad?
At familien min har det bra, når venner viser at de setter pris på meg, å trene, gode karakterer, økonomisk frihet og å reise :-) 

13. Hva er drømmejobben din?
Jeg har drømmejobben nå, jeg. Ingen tvil om det. Men jeg vil så klart ha en jobb ved siden av bloggen en gang, jeg har bare ikke funnet ut av hva det skal være enda. Jeg studerer jo markedsføring for en grunn, men markedsføring kan være alt fra produktutvikling til rekmale til rådgivning. 

14. Er du fornøyd med deg selv?
Ja, det er jeg stort sett.

15. Hva var det siste du kjøpte?
Et kamera og et objektiv... Noen togturer hjem fra Oslo blir ekstra dyre, spesielt når jeg bestemmer meg for å shoppe litt på nett - som jeg gjorde i går.

16. Liker du kinesisk mat?
Jeg er glad i det meste av asiatisk mat, men går heller på en asian fusion restaurant enn å gå på en tradisjonell kinarestaurant. 

17. Når var du i kirken sist?
Det kan jeg nesten ikke huske, kan det ha vært da jeg var i Roma...?

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget? 
Rydde leiligheten og gjøre meg klar til å dra på kino med Mariabestis. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Nei, bank i bordet! 

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?
Jeg er høysensitiv (HSP). For min del går det for det meste på at jeg trenger alenetid og blir litt sliten av å være alt for sosial. Jeg er mer bekymret enn gjennomsnittet, jeg må ha orden og planlegge alt, og lyder og lukter som andre ikke engang legger merke til, kan plage meg. Du kan ta en selvtest her hvis du mistenker at du er høysensitiv, jeg scoret 102 poeng, haha. Å være høysensitiv er på ingen måte en sykdom eller noe sånt, det er bare et personlighetstrekk som én av fem har :-) 


21. Er foreldrene dine gift eller skilt? 
Gift ♥ Å ha en samlet familie er noe av det jeg setter mest pris på i livet mitt. 

22. Hvor mange puter har du i sengen?
En hotellpute og en sovepute. Skjønner meg ikke på folk som har 16 puter i senga, det samler jo så mye støv...

23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Barføtt! Går barføtt hjemme og barføtt i Uggs, så jeg har kun på meg sokker hvis jeg går i støvletter eller vanlige sko, haha.  

24. Hva hører du på akkurat nå? 
Retrograde med James Blake.

25. Hva drikker du helst til frokost?
Vann eller juice. Av juice foretrekker jeg The Berry Company eller presset Pink Lady fra Sunniva. Jeg syns ofte at vanlig eple- og appelsinjuice er litt sterkt om morgenen. 

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående? 
Har kun favorittlærere fra barneskolen og ungdomsskolen, ingen fra videregående...

27. Vil du ha barn?
Ja, det vil jeg. Men jeg har forandret meg litt på det punktet, nå håper jeg det blir leeeenge til jeg får barn.

28. Kan du noen andre språk enn norsk?
Jeg kan engelsk og dansk. Hadde fransk på ungdomsskolen, men kan bare si hva jeg heter og hvor jeg bor. Og så kan jeg si bæsj og tiss, men det er fordi bestevenninnen min snakker flytende fransk.

29. Hva bruker du helst penger på?
Mat, reiser og vesker.

30.Hvordan imponerer man deg?
Den var ikke lett. Men jeg liker mennesker som er inkluderende, positive og som ikke snakker nedlatende om andre.  


31. Er du sosial?
Både og. Jeg elsker å finne på morsomme ting sammen med venner og bli kjent med nye folk, men jeg elsker alenetid og ro like mye, hvis ikke mer. Jeg er ikke avhengig av å være sosial, men jeg er avhengig av alenetid. 

32. Hvilken farge har du på øynene? 
De er blå.

33. Hvem ringte deg sist?
En mann fra Posten som stod utenfor døren. 

34. Banner du ofte? 
På en måte. Jeg bruker "jævlig" som kraftuttrykk ganske ofte, enten det er positivt eller negativt. 

35. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Fra jeg åpner øynene til jeg sitter på toget, går det nøyaktig to timer. Jeg liker å ha sånn passe god tid, må drikke litt kaffe og sjekke mail før jeg forlater leiligheten :-) 

36. Nevn noe som er irriterende med å blogge? 
Vinteren, når det er lyst 2 timer om dagen og det er helt umulig å ta noen fine, lyse bilder. 

37. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Jeg fyller drikkeflasken min 3-5 ganger per dag, drikker så mye vann jeg klarer. Elsker å drikke iskaldt vann!

38. Hva er ditt favorittfag på skolen? 
Dette semesteret må det være Forbrukeradferd! Foreleseren er sykt dyktig, og i tillegg lærer man en og annen ting om seg selv i det faget. 

39. Hvor gammel er pappaen din? 
48 år.

40. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Jeg vet ikke helt. Jeg føler meg gjerne gammel for alderen i helgene, når vennene mine oppfører seg som om livet handler om dra ut på byen. Jeg syns ikke det er noe gøy, jeg vil mye heller sitte hjemme og drikke vin, lage mat og spille spill. Altså... Det er jo gøy noen ganger, men hver helg? Gale bavianer. 41. Har du en hemmelighet om deg som absolutt ingen vet om?
Nei, faktisk ikke en eneste. Men det er enkelte ting som jeg kun har fortalt til et par. 

42. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
Jeg hører ikke på radio! Blir så kvalm når folk prater på radio, haha, er jeg alene i verden om dette??? 

43. Hvordan var ditt første kyss? 
Åh, jeg gruet meg sånn! Stod øverst i et leketårn sammen med kjæresten min, og vennene våre stod nede på bakken og telte ned fra ti. Men jeg overlevde, og husker at jeg var så lykkelig da jeg gikk hjemover til middag at det føltes ut som om jeg kunne fly. 

44. Venstrehendt eller høyrehendt?
Jeg er litt begge deler. 

45.  Favoritt-kjøpesenter?
Dubai Mall.

46. Hvem ler du mest sammen med?
Venninnene jeg ler mest sammen med er nok Kalle og Kristina. Og så ler jeg mye med familien. Humor ♥

47. Hvor gammel er du om fem år?
29 år. Tror jeg er den eneste av mine venninner som gleder seg til å fylle 30, haha.  

48. Hvilket dyr liker du minst? 
Slanger, hester og store fugler. 

49. Hva er dine favoritt interiør-ting?
Missoni-puter og Voluspa duftpinner/duftlys. 

50. Hvilket YouTube-klipp fikk deg til å le sist?
Hehe, jeg har ledd av dette klippet mange ganger. Syns det er så gøy når folk som føler seg alt for kule ser ut som idioter.  

Q&A DEL 2

Hvis du kunne spist middag med fem personer, (død, levende eller fiksjonell) hvem ville du valgt?
Philip Kotler, Adam Smith, Karl Marx, Beyoncé og Eminem. HEHE. Noen for business (eller skole, da), andre for pleasure med andre ord.

Hvem ser du opp til?
Jeg ser opp til mamma og pappa fordi jeg mener at det de har er sjeldent, tror nesten ikke jeg kjenner noen som ikke har skilte foreldre. Og så ser jeg opp til et par av venninnene mine som har barn, men som er noe helt annet enn hva jeg tidligere har assosiert "unge mødre" med. Studerer, møter opp på trening uten å syte, og er noen jævlig bra mammaer i tillegg. 

Hvor kjøper du klærne dine fra?
Ehm... Føler jeg er godt kamuflert i en verden av Zara, Odd Molly og Bik Bok.


Lurer på hva, hvordan og hvor ofte du trener?
Jeg går på boot camp minst to og helst tre ganger i uka. I tillegg er jeg medlem på treningssenter, så jeg tar meg en intervall hvert skuddår der.

Om du bare kunne spist én matvare i 5 år, hva hadde det vært? 
Altså.... Jeg har sittet i ni minutter og tygd på dette spørsmålet nå. Ikke fordi det er yndlingsmaten min akkurat, men tror det hadde blitt havregryn. Da kunne jeg sikkert overlevd i noen måneder før jeg døde av mangelsykdommer.

Tips for bedre selvtillit og generelt ha det bedre med seg selv?
Vær din egen beste venn. Ikke fortell deg selv at du ikke kan, at du er stygg og at du er dum. Det ville du nemlig aldri sagt til din beste venn. Og når alt kommer til alt, er du jo den eneste du kan regne med 100%. Jeg tror det er veldig viktig å være glad i seg selv, og ikke minst å trives i sitt eget selskap. Du skal holde ut med hodet ditt og kroppen din til du dør, så det er bare sløsing med tid å ikke være venner. Jeg tror også det er viktig å tenke på at ingen ser deg like nøye som du selv gjør. De færreste vil bruke tid på å tenke over dine feil, mangler, skavanker og den slags, for de har nok i massevis med sine egne. Alle går egentlig rundt og tror at alle bryr seg så innmari om hva en foretar seg, mens sannheten er at vi er en gjeng sauer som hopper rundt i hver vår slørete boble. If it makes sense...  


Har du fått deg sixpack?
Nei, langt i fra.

Du har skrevet at du ikke har lyst på kjæreste, hvorfor?
For det første anser jeg meg selv som et travelt rutinemenneske for tiden. Jeg lever på lister, er på skolen, på trening, tilbringer tid med familien og prøver å presse inn et par venner her og der også. Det er veldig lite tid til overs. For det andre har jeg lyst til å slå meg ordentlig til ro når jeg nå får en kjæreste neste gang. Jeg er nødt til å slite ut det røde passet mitt før det skjer. Jeg vil snorkle og surfe på fler av jordens kontinenter og drikke bøttevis med vin i vakre, europeiske byer før jeg møter en som skal være med på det meste jeg gjør resten av livet. For når jeg nå finner en, går jeg inn for at det er han som skal bære meg over dørstokken når jeg gulper gin&tonic på bryllupsnatta. For det tredje gikk jeg så lei forrige gang jeg var i et "forhold", og jeg vil være sikker på at jeg ikke "straffer" den neste for måten min forrige oppførte seg på. For det fjerde elsker jeg å sove som en sjøstjerne i sengen, er liksom ikke plass. Hehe. 

Hva er ditt syn på homofili? Både gutter og jenter. 
Det er ikke noe jeg tenker over. Jeg har mange venner som er tiltrukket av sitt eget kjønn, og jeg syns det er like naturlig som å være tiltrukket av det motsatte kjønn.  

Hvem i "Bloggerne" ville du vært og hvorfor?
Hvis jeg må velge måtte det blitt Marna. Grunnen til det er livssituasjonen hennes. Hun er gift, har barn, driver eget firma og virker trygg i seg selv. Har ingenting vondt å si om de andre bloggerne i serien, men å skulle bytte liv med en av dem ville vært å reise tilbake i tid og ta ti skritt tilbake. Kjærlighetssorg, drama, flytte til Oslo, være ung... Ja.


Da var det slutt på svar fra denne spørsmålsrunden, håper dere er fornøyd :-) Del 1 finner dere her

Q&A DEL 1

Hvor er det blitt av Bella?
Det gjør vondt i hjertet mitt hver gang jeg får det spørsmålet i kommentarfeltet, jeg savner Bella så ufattelig mye. Jeg ga bort Bella da jeg begynte å studere. Til og med før jeg begynte å studere var hun for mye alene, og hun kjedet seg veldig. Jeg står tidlig opp, og noen ganger er jeg hjemme fra skolen så sent som kl 22-23. Det er ren dyreplageri å la et selskapsykt dyr sitte alene hjemme på 45 kvadratmeter i så mange timer. Så, ja. Bella er blitt Oslo-katt igjen, og etter hva jeg har sett på Instagram ligger hun og varmer seg i et walk in closet jeg bare kunne drømme om, haha. Bortskjemte pelsdott ♥

Flytter du inn til Oslo etter jul?
Har vært litt fram og tilbake på akkurat det, og akkurat nå er det utenkelig. Jeg er så glad i leiligheten min og i å bo nærme familien. Men hvis timeplanen min etter jul er helt jævlig og kommanderer meg opp av sengen klokken fem om morningen hele uka, så ombestemmer jeg meg muligens ganske raskt. Dessuten er jeg forberedt på å flytte inn til Oslo hvis jeg får jobb der etter endte studier. 

Hvor høy er du?
167 cm.  


Hva står det i den siste Facebook-meldingen din?
"I wish :( Men blir nok litt vel langt å reise hjem da. Blir muligens London i desember, i så fall kommer jeg hjem en liten tur!!" 

Hvor mange gode, nærme venner har du? 
Haha, nå måtte jeg skrive en liten liste for meg selv for å kartlegge her. Det finnes 14 mennesker som jeg anser som veldig gode og nærme venner. 

Kan du legge ut et bilde av den nye sofaen din? Om du har kjøpt den da. 
Jeg bestemte meg for å legge det på is. Skulle gjerne ha byttet ut alle møblene mine, men jeg har ikke hatt dem i et år en gang, og slik fråtsing er bare ekkelt. Men sofaen jeg hadde lyst på heter Freeman og er fra Home&Cottage. Den ser annerledes ut i butikk enn hvis man googler den.


Hvis du skulle kjøpt ny vinterjakke nå, hvillen?
Jeg ville kjøpt Woolrich igjen, veldig fornøyd med den.

Hvordan trives du på Markedshøyskolen? Hvorfor valgte du det studiet du går?
Det eneste jeg forbinder med å gå på Markedshøyskolen akkurat nå er kaos i hodet og stress, spør meg igjen en annen gang! Neida, men jeg trives vel sånn passe. Passe pluss. Noen av foreleserne er veldig motiverende og flinke til å lære bort - andre ikke fullt så flinke... Prøver fortsatt å venne meg til å sitte i et klasserom med 200 andre, og ikke ha lov til å sende læreren en mail hvis jeg lurer på noe fordi han har tusen andre elever også. Vi har 7 eksamener før jul (tre gruppeeksamen, en 72 timers hjemmeeksamen og tre skriftlig på skolen) og det kommer bare til å bli mer jo lengre jeg kommer i studiet. Det er en overveldende tanke nå, men det går seg sikkert til. Jeg valgte studiet fordi jeg syns emnene var interessante og jeg kunne tenke meg å jobbe med markedsføring.

Har du noen reiseplaner før sommeren? 
Jeg reiser til Sri Lanka nå i midten av november, og i januar skal jeg en liten tur til Warszawa. Bortsett fra det har jeg ikke booket noe, men jeg håper jeg får reiset mye, mye mer enn det. Timeplanen på skole bestemmer, så jeg venter spent!


Hvilke er dine tre favoritt sushi restauranter i Oslo? Hvilke vil du anbefale?
Alex Sushi, Nodee og LilleAsia. Hvis noen Tønsbergensere skulle lure, så kjøper jeg sushien min på My Café. 

Hvordan har du det for tiden?
Takk som spør, jeg har det veldig bra. Faktisk så er alt i livet bra, bortsett fra at jeg føler at skolen og klokka jager meg. Det kan gjøre at jeg er litt frustrert innimellom, men ellers; tommel opp! 

Hvilken ansiktsrens og ansiktskrem bruker du?
Akkurat nå bruker jeg African Red Tea- serien fra Ole Henriksen. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å bruke den, men den er veldig deilig :-)   


Hva ser du etter når du er "på sjekkern"? Hva er det som må til for å tiltrekke seg din oppmerksomhet?
Jeg er aldri på sjekkern, og det siste året har jeg vel helt ærlig gjort mitt for å skremme bort de stakkarene som har vært interessert. Har rett og slett ikke tid. Men det var jo ikke det du spurte om, det er ikke noe spesielt som tiltrekker min oppmerksomhet. Bortsett fra å gi meg masse oppmerksomhet. Hard to get = hard to want. 

Hvor er sminkebordet ditt fra?
Det er fra IKEA :-)

Hvordan var det å bo så tett med foreldrene dine mens leiligheten deres ikke var ferdig? Hørte så utrolig lite klaging om det. 
Lite klaging på bloggen = veldig mye klaging her hjemme. Stakkars mamma og pappa, jeg var alt for streng mot dem. Men på den andre siden burde de ikke solgt huset sitt så forbanna tidlig, så de kan takke seg selv en liten smule. 

Har du noen selvbruninger som du kan anbafale, både billige og dyre?
Jeg anbefaler Dove Summerglow hvis du vil ha en billig en, selges på alle matbutikker tror jeg. Ellers er jeg også glad i det meste fra Sunspa og St Tropez, de er middels og dyre i pris. Nå skal jeg snart teste en serie som heter Vita Laberta. Har hørt at Kim K bruker den, så den gleder jeg meg til å teste!


Det var det jeg rakk for i kveld, nå må jeg begynne å organisere lesestoffet jeg skal ha med meg til Sri Lanka. Når jeg kommer hjem venter nemlig en nyyydelig eksamen :-) 

HAR DU ET SPØRSMÅL?

God lørdagsmorgen ♥

Nå har mamma og jeg vært på trening, det føltes jammen tidlig til å være på en lørdag. 

Jeg skal jobbe i noen timer nå, men tenkte å ha en damtidaaaam, SPØRSMÅLSRUNDE! Er en liten stund siden sist, og jeg får stadig spørsmål om jeg kan ha nye spørsmålsrunder. Så siden dere syns det er gøy (noen av dere hvertfall) og jeg har litt lite blogg inspo nå, så kunne det jo ikke passet bedre :-) 

Hva lurer du på? 

SVAR: DEL 1

Hvilken skole skal du gå på til høsten?
Jeg skal gå på Markedshøyskolen i Oslo. Mange har spurt om jeg kommer til å flytte når jeg skal studere, og i første omgang er svaret nei. Jeg har jo akkurat kjøpt leilighet, stortrives her og er skikkelig lei av å flytte. Jeg prøver meg på pendling i første omgang, og hvis det ikke går får jeg leie ut leiligheten min. Har jeg noen lesere som skal begynne på Markedshøyskolen, eller som går der kanskje?

Hvilken skole går du på nå, og hvilke fag tar du opp? Hadde du ikke fullført videregående?
Jeg går på en privatskole som heter Kompetansebyggeren, hvor man kan ta opp fag. Jeg tar opp matte og naturfag, av dumme grunner egentlig. Husker dere f.eks da jeg var i Portugal og spilte poker? Da skulle jeg egentlig hatt matteeksamen her hjemme. Men jeg kan ikke akkurat være sur på 18 år gamle Ida, for hun hadde så mye annet gøy å gjøre på den tiden, haha. Jeg fullførte, men bestod ikke de to fagene. Er det noe jeg har lært, så er det at jeg skal gjøre alt i min makt for at mine framtidige barn skal gjøre sitt beste når de går på videregående, det er ikke akkurat sykt stas å ta opp VGS flere år senere. Men - jeg er veldig glad for at det snart er over! HALLO. Er ikke jeg egentlig russ i år?

Hva vil du bli når du blir stor?
Det vet jeg ikke enda, men nå skal jeg jo ta en bachelor i markedsføring og merkevareledelse i første omgang, så får vi bare se hvilke tanker og dører som åpner seg på veien.

Skal du virkelig pendle til Oslo fra Tønsberg? Det hørtes kjedelig ut.
Ja, jeg skal gjøre det i første omgang og se hvordan det går. Jeg har virkelig ikke lyst til å bo i Oslo, så håper jeg klarer det. Jeg bor rett ved toget, og når man først er på toget syns jeg det er deilig å sitte og sove/høre på musikk/lese. Og så er det jo ikke forelesninger hver dag heller, tror jeg :-)Har du kjæreste?
Nei. Jeg er singel, og ikke på leting akkurat nå. Jeg er redd jeg er blitt litt for komfortabel som singel, men det er kanskje ikke rart etter mange år i forhold. Jeg er egentlig forholdsmenneske, men har bare trengt å være for meg selv fordi jeg syns det er viktig å vite hvem man er som en selvstendig person. Og så er jo friheten veldig deilig! Det aller beste er faktisk å sove alene, noe jeg har utviklet en stor kjærlighet for. Ingen som snorker, brummer, dulter, puster og på mystisk vis ender opp med to dyner for seg selv. Haha :-)

Har du noen reiseplaner til sommeren?
Ingenting er booket enda, men jeg har store planer om å reise i hele sommer. Jeg har lyst til å oppleve New York når det er varmt og lyst der for en gangs skyld, jeg har lyst til å besøke en venninne som bor i London, jeg har lyst til å dra på jentetur til Ibiza/LA og jeg har lyst til å dra på en litt lengre tur helt alene, med penn, papir og solkrem. Om det blir en chartertur eller et mer eksotisk reisemål har jeg ikke bestemt meg for, men jeg tror jeg har lyst å gjøre noe alene.

Kan du gi noen tips til hvordan å takle kjærlighetssorgen?
Det beste tipset jeg kan gi - er sikkert litt kjedelig, men det er det som funker: tillat deg selv å være skikkelig lei og trist. Gråt til du brekker deg, la maskaraen flyte, bit i puta, slå i madrassen, hør på triste sanger og se på gamle bilder av dere sammen som gjør at det stikker ekstra hardt i magen. Du blir nødt å kjenne på de følelsene før eller siden, så å fortrenge dem er bare dumt. Når du har det helt bånn i bøtta og føler at du ikke kunne vært mer lei deg - så er det jo bare en vei det kan gå videre? Ønsker deg lykke til, kjærlighetssorg er vondt. Til og med når man er den som gjør det slutt, noe jeg ble veldig overrasket over å oppdage.Ser du på Paradise Hotel? Hva syns du om deltakerne?
Haha, ja! Paradise er en av mine guilty pleasures. Dog føler jeg at deler av casten er litt svak i år, produksjonene til TV3 er jo vanligvis helt rå på den biten. I skrivende øyeblikk husker jeg nesten ikke navn på deltakerne, det sier vel sitt. Men jeg har heiet på Ann Marielle hele veien, i utgangspunktet fordi de andre var så slemme mot henne. Da sier det seg selv at jeg ikke likte Mats, og dessuten syns jeg det er veldig vanskelig å sitte og høre på Christer prate. Han høres og ser ut som han er sykt rusa, og det irriterer meg. Jeg tipper Jeanett og Joakim vinner, sånn som ting ser ut akkurat nå.

Savner du noe fra caffelattetiden?
For de som ikke vet det, så het bloggen min caffelatte.blogg.no da jeg begynte å blogge i 2006. Først og fremst: HAHA. Men svar på spørsmålet: jeg savner den enorme skrivegleden, og hvordan "bloggkulturen" i Norge var på den tiden. Jeg kunne skrive side opp og side ned uten å ta et eneste bilde. Hva jeg veide, hvilken farge jeg hadde på håret og hvilke klær jeg gikk i kunne ikke vært mindre relevant. Folk ville lese om hva som foregikk inni hodet mitt. Og kanskje vil de fortsatt det, men jeg vet ikke... Det føltes bare mer ekte før. Dessuten kunne jeg navnet på nesten alle leserne mine - de som kommenterte i hvertfall!

Har du noen komplekser for utseendet ditt?
En del, men det er ikke alle jeg tar like tungt på. Det kan også variere litt fra dag til dag. Men hver eneste dag forbanner jeg at jeg har så mange føflekker, og da spesielt i ansiktet. Jeg får lett arr, så jeg vet ikke hvordan jeg skal få fjernet dem, jeg vet bare at det skje snart. Dessuten syns jeg i likhet med 80% av alle jenter i verden, at jeg er litt for chubby. Men jeg har et sunt forhold til mat og trening, og så lenge jeg har det, gidder jeg ikke å gi meg selv for mye juling pga det.Mener du selv at du er opptatt av merkeklær?
Nei. Jeg kjøper det jeg syns er fint. Noen ganger er det billig, andre ganger er det dyrt. Det bryr jeg meg lite om.

Har du lappen?
Baaah, tror jeg får dette spørsmålet hver gang jeg har spørsmålsrunde! Hehe. Nei, jeg har ikke lappen. Men jeg har store planer om å ta AUTOMATLAPPEN innen et år. Alt det andre styret har jeg ikke troen på.

Huset ditt brenner, og du kan ta med deg 5 ting- hva ville du tatt med?
Katten min, Mac, iPhone, ekstern harddisk med bilder og en kasse med bilder og scrap books. 

Hva er det beste og det verste med å bo i Tønsberg?
Det beste er at det er en koselig by, og at jeg er i nærheten av familien min. Og selvfølgelig at man går i lave sko og ikke trenger å pynte seg når man skal på byen her, hahaha. Det verste... Det er ikke akkurat noe som er dårlig med å bo i Tønsberg, det eneste jeg savner her fra Oslo er et par salatbarer, Smoothie Xchange og så er kollektivtrafikken her ganske begrenset.

Har du fortsatt Restylane i leppene? Jeg tenkte å ta det i sommer, og trenger noen tips til hvilken klinikk jeg bør velge. Du ser smasing ut forresten.
Jeg har nesten ikke Restylane i leppene nå, begynner å bli veldig lenge siden jeg tok det sist. Men jeg er veldig fan! Og jeg har aldri gått noe annet sted enn til Petra Eckmann, der føler jeg meg trygg og har vært fornøyd siden jeg tok restylane for første gang i 2010. Hun har akkurat begynt å jobbe hos Klinikk Bunæs, men har ikke fått besøkt henne der enna :-) Tusen takk!


Håper dere fikk svar på noe dere lurte på. Bare å stille flere spørsmål, for det kommer minst en del til :-) Jeg vurderer å ta neste runde med svar på videoblogg siden flere har ønsket seg det, men vi får se om jeg tør. Begynner vel å bli noen år siden forrige videoblogg, haha ♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Det er typ to lesere som har etterlyst spørsmålsrunde, men jeg sier som bloggere flest: en del av dere har etterlyst en ny spørsmålsrunde, så da kjører vi i gang en. Haha. Neida, men siden kreativiteten er på bånn om dagen, kan vi jo like gjerne ha en spørsmålsrunde så kan dere få lese om nøyaktig det dere vil. Jeg skal selvfølgelig gjøre mitt beste for å svare ærlig og brutalt...

Noe du lurer på?Q/A

God morgen! Grytidlig oppe for å levere Bella hos dyrlegen før jeg skal på skolen. Så her kommer svarene på spørsmålsrunden. Takk for spørsmål, dere får si i fra nesten gang det er behov for en spørsmålsrunde :-) 

Hvor er de mest spennende stedene du har vært i verden? 
Takk for at du ikke spør om èn destinasjon, for det ville vært umulig! De fineste og mest spennende stedene jeg har vært er Kenya, Brasil, New York og Dubai. tilbake til alle! Drar til New York om 10 dager, juhuu!

Hva er det kuleste du har opplevd gjennom bloggen din? 
Det er sikkert helt sykt nørd, men det jeg syns har vært mest stas, er å bli norskpensum i den norske skolen. Altså at det står om meg i norske skolebøker. Det er jeg veldig stolt over.  

Hva studerer du nå?
Akkurat nå tar jeg opp fag - for å kunne begynne å studere. Jeg trodde aldri jeg skulle få lyst, så jeg har ikke engang vurdert det tidligere. Men man blir jo eldre og "klokere", og nå har jeg fått lyst til å studere. Jeg har lenge helt mot å studere jus, men nå vurderer jeg også noe mer kreativt. Vi får se, jeg skal garantert oppdatere dere på den fronten! 

Hvordan har du det?
Takk som spør! Jeg har det veldig bra. Livet mitt er veldig ukomplisert, så jeg er bare glad :-) 

Prater du noe med han kjendisen du møtte i USA?
Haha! Det var Jason Wahler fra The Hills og Laguna Beach som ba meg ut på date da jeg var i LA, men nå ser jeg at han er nygift på Instagram. Nei, vi har ikke noen som helst kontakt.  


Er du singel?
Ja.

Trives du som singel?
Det er ikke så lenge siden jeg ble vant til det, og jeg trives faktisk veldig godt nå. Det er uvant å være alene, og å ikke ha noen man kan ringe til for å fortelle alle morsomme og teite småting som skjer i løpet av en dag - blant annet. Men jeg har jo vært i forhold hele livet, og jeg tror det er viktig å prøve å være bare seg selv, og bli kjent med seg selv når man ikke har noen å lene seg på.  

Hva liker du best å drikke av alkohol?
Til mat liker jeg å drikke litt rødvin, på fest drikker jeg helst mousserende eller Gin Tonic. Men verdens beste drikke er vann!  

Hvor kjøpte du katten din? 
Bella, som har vært min lille hårball siden 2010, fant jeg på Finn.no. Riktignok gjennom en perser-oppdretter, jeg har ikke navnet på oppdretteren i hodet. Men hun het Tingeling da jeg fikk henne, og jeg lovte egentlig å beholde navnet. Men i ekstase som jeg var, hadde jeg allerede kjøpt halsbånd som det stod Bella på. Så da ble det Bella...  

Når det kommer til kvaliteter du ser etter hos det motsatte kjønn, hvordan har dette forandret seg fra da du var 20 år gammel?
Sikkert på samme måte som hos alle andre. I 20-årene jakter vi bad boys som drikker for mye og snubler inn i feil vagina på vei hjem fra byen, mens noen år etterpå er vi på jakt etter han snille, stabile med humor, og som man kan se for seg en framtid med. Am I right? Det er i hvertfall tilfellet her. Er det vondt å ta Restylane? Hvor gjør du det hen?
Det er ikke vondt, kun ubehagelig. Man får jo bedøvelse. Jeg går kun til Petra på Face it (Majorstuen). Har fått tilbud om sponset Restylane i øst og vest, men jeg tør ikke å gå til andre enn Petra, så da betaler jeg heller for å gå et sted jeg vet at det blir bra. Hos Petra finner du ikke en gjeng med ducklips på venterommet, hun ser på kundene sine som sin CV, og slipper deg ikke ut før hun er 100% med hvordan leppene dine ser ut, og da er det et resultat som ser naturlig ut. Det skal være en forbedring av utseendet, ikke en forandring av utseendet. 

Hvor kjøpte du Chanel-vesken din? Hva kostet den?
Jeg kjøpte den på Vintage som lå i Bogstadveien 30, men tror ikke den butikken ligger der lengre. Ønsker ikke å kommentere pris. 

Hvordan går det med snus-stansen?
Strålende. 91 dager, 2 timer og 23 minutter i skrivende øyeblikk. Haha, har fremdeles den "slutta"-appen. Men må innrømme at jeg pleier å lukte i andres snusbokser, og det er f.eks en plage når alle i klasserommet har en snusboks på pulten. Spesielt på skolen savner jeg å snuse. 

Hvem var blomstene fra, de som du fikk i bursdagen din som du ikke ville si hvem var fra?
Haha! De var fra en jeg møtte i Dubai.

Hvilken storby i Norge kunne du minst tenke deg å bo i? Hvorfor?
Bodø? Eller Alta? Det er alt for langt nord, alt for langt hjemmefra. Og er det ikke slik at det er mørkt nesten hele døgnet om vinteren, og lyst nesten hele døgnet om sommeren? Jeg hadde klikka.  
 

Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Jeg bruker Photoshop og Picmonkey.com. Photoshop er ganske dyrt med mindre du laster det ned ulovlig, mens Picmonkey koster noen dollar i måneden. Du kan bruke det gratis også, men da er det litt begrenset. 

Hva er yndlingsserien din?
Jeg nekter å bare svare èn! Californication, Entourage, Homeland, Klovn, Solsidan, Keeping up with the Kardashians, SATC, Weeds, Modern Family.... Sikkert mange fler, men jeg kommer ikke på dem nå. Har jo sett ferdig de fleste. Akkurat nå småkikker jeg litt på New Girl når jeg ikke har noe bedre å gjøre. 

Kan du ha mer outfit-bilder?
Hmmm... Jeg er ingen moteblogger, og jeg kler meg aldri for å bli tatt bilde av. Men hvis dere takler at hvert eneste outfit-bilde er en skinntights og en stor ullgenser - så, joda! 

Yndlingsbutikk?
I Oslo liker jeg faktisk å gå på Byporten, ettersom de har en veldig fin Høyer-butikk og en butikk som heter Fine Ting. Der finner jeg alltid noe fint! Her i Tønsberg liker jeg Seven, Neoz og Bossanova. Når jeg er i utlandet, besøker jeg i likhet med de fleste Topshop, VS og Forever21.  

Hva syns du om foreldre som har barna sine i bånd, eller såkalt "sele"?
Haha, jeg er nok ikke rette person til å uttale meg om foreldre og barn, men akkurat det der syns jeg ser groteskt ut.

Vil du ha barn?
Ja, det vil jeg. Gleder meg til det! Når jeg skal ut på byen med venninner er jeg så misunnelig på de som sitter hjemme med barn, hahaha.Hvor ofte er du i Oslo?
Et par ganger i måneden. Da jeg flyttet fra Oslo regnet jeg med at jeg kom til å være der hver helg, men jeg savner ikke Oslo i det hele tatt. Jeg drar dit hvis jeg har møter, ærender eller hvis jeg skal finne på noe gøy med venner. 

Hvordan går det med treningen til New York Marathon?
Akkurat nå ligger det som en byrde på skuldrene mine, selv om jeg egentlig bare burde glede meg. Men selv om det ble litt bedre etter at jeg fikk nye løpesko, får jeg utrolig vondt i knærne og i leggene når jeg løper lange distanser. Er redd for å ødelegge beina mine fullstendig, så vi får se hvor langt jeg kommer i dette marathonet. Uansett så syns jeg det er sykt stort å få lov til å prøve, det er jo et punkt på Bucket listen min!

Kan du please skrive mer om NY? Kanskje en guide etter at du har vært der igjen i november?
Ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre.

Hvor er det beste området å bo i Oslo etter din mening? Beste spisested i Oslo? Beste utested?
Jeg har kun bodd på Frogner (først i Frognerveien, så i Bygdøy Allè og til slutt på Briskeby) så jeg kjenner ikke til så mye annet. Men skulle jeg flyttet til Oslo igjen nå, tror jeg at jeg ville prøvd å bo på St. Hanshaugen eller Grunerløkka. Beste spisested... Kanskje Lilleasia eller Nodee? Av utesteder så liker jeg ikke nattklubber så godt, liker det mer chill. BAR er hyggelig (finnes på Tjuvholmen, Bygdøy Allè og Vulkan) og så liker jeg Stratos om sommeren. Og taket på Grand! Og drinkene på F6 i Frognerveien. Og er man først på F6, kan man like gjerne ta en tur innom Champagneria som ligger rett ved siden av.

Du har så fine og naturlige krøller i håret ditt, hvordan krøller du det? Jeg føler mine krøller blir litt "too much" når jeg bruker vanlig krølltang.
Når jeg krøller håret bruker jeg MAST fra Makestyle. Her er link, ser at den er på salg nå :-) For ordens skyld: jeg har fått min sponset.  Det var det for denne gang. Håper alle får en strålende mandag.  Selv kommer jeg nok til å sovne under pulten. 

SPØRSMÅLSRUNDE

Da kjører vi i gang en etterspurt spørsmålsrunde! Hva lurer du på? Spør om hva du vil i kommentarfelt et, så svarer jeg i morgen 

Halleluja for spørsmålsrunder når jeg ikke har så mye som et spennende ord å si om helgen. Har jo kost meg veldig, men det mest interessante som har skjedd, er at jeg har vært på en 45 minutters yoga-time hvor jeg var eneste deltaker. Kleint dot com. 

ANSWERS

Hva skjedde med jobben din i Chills? Jobber du ikke der lengre? Har du fått sparken?

Nei, jeg har ikke fått sparken, og jeg jobber ikke lengre i Chills. Jeg har sagt opp stillingen min, etter å ha vært permittert i en lengre periode. På nåværende tidspunkt ønsker jeg ikke å utdype nærmere.

Lurte på hvilken sminke du bruker i ansiktet, og i hvilken farge?

Det varierer jo. Men akkurat nå bruker jeg en foundation fra Dior Forever (farge 20) og et solpudder fra Guerlain.

Hva angrer du mest på med bloggingen din?

Jeg angrer på at jeg tidligere har hengt ut mennesker når jeg har vært svært sint og såret. Den/de som er blitt hengt ut har fortjent det i aller høyeste grad, men jeg burde vært "the bigger man" og ikke satt meg selv i et dårlig lys på den måten. Å henge ut privatpersoner på en blogg er veldig lavt, så det sier vel seg selv at jeg var langt nede da jeg gjorde det.

Kan du vise bilde av deg med løst hår uten extensions?

Jeg har ikke extensions for tiden, så alle bildene på bloggen er nå uten.

Hvilken shampoo bruker du?

Akkurat nå bruker jeg den røde fra Joico, for farget hår.

Blir du stressa av de eventuelle konsekvensene av snusing? Snuser selv, og klarer ikke å slutte.

Klart jeg blir! Men er flink til å fortrenge det...

Hva pleier du å spise i løpet av en dag og hva er favorittmaten?

Til frokost spiser jeg knekkebrød eller Fiberrik med makrell i tomat. Til lunsj og middag spiser jeg gjerne sushi eller Subway, eller så lager jeg en rett med kylling. Er ekstremt lite kreativ i matveien om dagen, og har egentlig ikke noe godt forhold til mat. Noe jeg pleier å ha, for jeg er verdens største matmoms!

Hvordan klarer du å holde deg positiv på mørke dager? Evt. hvordan kommer du deg ut av mørke dager?

Ingenting er vanskeligere enn å komme seg opp på en mørk og deprimerende dag! Jeg ringer gjerne mamma og tømmer hjertet mitt, og så tenker jeg over hva jeg har å glede meg til framover. En klein quote jeg leste et sted: it's just a bad day, not a bad life :-)

Jeg likte det innlegget du skrev om ting som du irriterer deg over med deg selv, men hva tror du andre irriterer seg over med deg?

At jeg er veldig sta.

Vouge eller Illustrert Vitenskap?

Illustrert Vitenskap. Finnes det noe som er kjedeligere enn et moteblad?

Føler du at du lever og nyter livet mer når det er alkohol og fest inni bildet?

Nei, jeg syns det er slitsomt. Fester maks 1 gang i mnd, og skjønner meg ikke på folk som drar ut hver helg.

Hvor i Brasil skal du, og når drar du?

Skal til Rio og Sao Paulo, drar 5. mars.

Hvor kjøpte du Alexander Wang-vesken din?

Den kjøpte jeg brukt på nettet. Det er en gammel modell, så man får ikke kjøpt den i butikk lengre.

Hva heter du på Instagram?

Idawu. Hva er oddsen for at det faktisk finnes flere Ida Wulff i verden? Jævlig irriterende.

Ahh... Jeg angrer hver gang jeg går med på å ha en spørsmålsrunde, føler alltid at svarene mine er så kjedelige og lite givende. Så beklager det! Her var i hvertfall svar på noe av det dere lurte på, får se om jeg svarer på resten senere.

Flere etterlyser info om Brasil-turen! Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert på alt. Vi reiser med Kirkens Nødhjelp førstkommende tirsdag, og blir i 10 dager. Dere skal selvføgelig få bli med på turen

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hvordan ser julen din ut? Hva er typiske tradisjoner hos dere i denne høytiden?

Godt spørsmål! Tradisjonene med Askepott og godteri på julemorgen er sakte men sikkert blitt visket ut med årene. Jeg finner Askepott som er dubbet av en mann svært irriterende. Vi feirer annenhvert år med norsk og dansk familie. Er vi i Norge, pynter vi tre og legger pakkene under treet lille julaften. Så samles alle sammen til grøtfest - eller lignende. På julaften spiser vi ribbe og pinnekjøtt med tilbehør, og slenger oss i sofaen hvor vi spiser kaker og godteri til den store gullmedaljen mens vi åpner pakker. Er vi i Danmark, spiser vi and (nedtur for meg som elsker pinnekjøtt) på julaften, og så synger vi mange sanger og går rundt juletreet før vi åpner pakker til langt på natt.

Hvor høy er du?

1.67

Hva snuser du? Leste på twitter at du klarte deg 1 uke uten snus når du var syk, hvordan greide du dette? Har du noen tips til andre som vil slutte som du har brukt tidligere når du har jobbet med saken?

Ja, jeg snuser. Har sluttet flere ganger, men jeg liker å snuse, så da gjør jeg det. YOLO! Neida... Men jeg syns ikke det er noe problem å unnvære snus - så lenge jeg har nikotinfri snus. Så det er slik jeg har greid å slutte et par ganger. Men det er enda sterkere på tannkjøttet enn vanlig snus, så anbefales ikke i lengden. Den nikotinfrie snusen heter Onico, og du får tak i den i de fleste kiosker og matbutikker.

Når kjøpte du Bella og hva kostet hun?

Bella kom til meg 12. mars 2010, så jeg har snart hatt henne i 3 år. Hun kostet 6.000 kroner, og het egentlig "Tingeling". Jeg lovet at hun skulle få fortsette å hete det, men hello.. Jeg hadde allerede fikset et halsbånd som sa noe helt annet!

Hva gjør du om dagen? Jobber du ikke?

For tiden jobber jeg for det meste med bloggen min.

Hvor tenker du at du kommer til å bosette deg en gang i fremtiden? Hus, mann og barn liksom… Tønsberg??

Det er mye mulig at det blir Tønsberg - har allerede begynt å leke med tanken! Vil gjerne være nær resten av familien i Norge. Men før jeg spikrer bena helt fast her, kjenner jeg at jeg er nødt til å løpe verden rundt.

Hvorfor ser huden din (nesten) alltid så gul ut?

Haha. Det er mye gult i foundation Forever 31 fra Dior. Jeg prøver å bruke så lite som mulig av den, men det hender at den gir meg litt gulskjær. Det kan også bli litt forsterket på bilder når jeg drar opp kontrasten i Photoshop.

Hva skal du ha på deg på julaften?

Denne kjolen fra Cameo.

Hvor langt hår har du uten extensions?

Extensions jeg har er 40 cm langt. Mitt eget hår er kun et par cm kortere.

Jeg lurer på om du bruker mascara på vippene dine selv om du har vippeextension?

Nei! Eller... Hvis jeg skal ut og vil ha helt ville vipper, tar jeg litt ytterst på tuppene.

Du ser alltid brun og fresh ut, noen tips?

Jeg sverger til selvbruning framfor solarium. Huden min har ikke råd til flere solskader! Av mer rimelige alternaltiver, er jeg stor fan av de to til venstre. Spray fra Garnier og Summer Glow fra Dove. Har faktisk pleid å bruke dem sammen, men hvis jeg måtte velge èn av dem: Dove. I det siste har jeg oppdaget den til høyre, fra Clarins. Det er den beste selvbruningen jeg noen gang har prøvd! Men det skulle jo bare mangle at den er bra, når en liten krukke koster 360 kroner.

Hva føler/tenker du om Benjamin nå? venner, noe mer i fremtiden?

Benjamin og jeg er gode venner! Gøy at dere fortsatt husker han... Hehe.

Hvordan vil du beskrive drømmemannen?

Vi har samme humor, og han er snill - men ikke kjedelig. Hva angår utseende er det noe jeg bryr meg svært lite om. Så lenge han ikke er stygg og fattig, trenger han ikke være loaded og hunk, hahaha.

Når jeg leser bloggen din tenker jeg alltid at jeg skulle ønske at jeg var en del av din venninnegjeng. Hva slags venninne er du egentlig?

Ææ, det er sykt vanskelig å svare på. Jeg gjør mye for venninnene mine - jeg vil påstå at jeg er flink til å stille opp. Og så er jeg ærlig, på godt og vondt. Og så er jeg vel en av to i venninnegjengen som tar mest initiativ til å planlegge fester, reiser og spontane ting - sikkert til de andres frustrasjon noen ganger, haha! Jeg ville også vært min venn! Neida.... Joda.

Hvordan synes du det er å være en person som folk kjenner igjen på gata og at stort sett alle vet hvem du er? Blir det slitsomt til tider eller går det greit?

Jeg føler vel ikke akkurat at alle vet hvem jeg er, men... Det er hyggelig å bli gjenkjent hvis det er av noen som kommer bort og sier at de leser bloggen og den slags, mindre hyggelig hvis noen står og glor på meg i køen på Meny når jeg kjøper dopapir. Det samme gjelder egentlig bilder. Det er hyggelig når folk spør om å ta bilder sammen. Det bildet nedenfor her derimot, er IKKE greit.

Jeg lurer på hvem han gardeduden var, som du la ut kyssebilde med?

Han heter Stian, og er en veldig god venn. Han liker gutter, så jeg skal love dere at det var et veldig vennskapelig kyss!

Hva ønsker du deg til jul?

De eneste ønskene jeg har klart å gi familien i år er hvitløkspresse og håndklær fra Lexington. Er ikke jeg en spennende person, så vet ikke jeg.

Lurer på om du tenker over at mye av sminken du går med er testet på dyr?

Jeg skulle være helt ærlig, skulle jeg ikke? Svaret er nei..

Har du noen sære fobier, eller ting du er redd for?

Jeg har ingen typiske "jenteting" (edderkopper, å fly etc.) jeg er redd for, men jeg kan vel si at jeg har en form for dødsangst. Ikke hva angår meg selv, men folk jeg er veldig glad i. Jeg bekymrer meg ofte for dem, spesielt familie. De får ikke lov til å gå på komlokk, og jeg sier aldri "hade" til dem - jeg sier "sees". Haha, loco!

Når begynte du å drikke?

Jeg var vel på et par mislykkede hjemmefester på ungdomsskolen, men jeg begynte ikke å feste før jeg hadde fylt 18. Det hadde ingenting å gjøre med at jeg ikke var gammel nok, men jeg var i fast forhold og følte vel at jeg hadde bedre ting å bruke helgene på. 2009/2010 var nok årene hvor jeg oppdaget fest. Ny by, nye venner, nye gutter og veldig få viktige gjøremål på dagsplanen. Hva heter det igjen... YOLO? Hahaha.

Hva syns du om tv-serier som Petter elsker Mari, tigerstaden, Oslo girls? Er livet i Oslo like glamorøst som det blir fremstilt på disse tv-seriene? Like mye drama og intriger på byen?

Den eneste av disse seriene jeg har sett en del på, er vel Tigerstaden, ettersom jeg har sett det på Sumo i samme sleng som Farmen. Jeg syns det er gøy å se hvordan steder jeg ferdes på hver dag framstilles på TV, som noe langt mer glamorøst og spennende enn det egentlig er. Dere ville kanskje aldri forventet å høre dette fra meg, men jeg er positivt overrasket over Tigerstaden, i form av åpenhet og ærlighet. Carina og Mari virker som ålreite jenter!

Du sier du er så misfornøyd med huden din og går ingen steder uten foundation, hvorfor det?

Jeg har så mye solskader/flekker i huden. Har bestilt timer for å fjerne med laser i januar, slik at jeg kan føle meg bra uten 3 kg sminke i ansiktet.

Jeg synes du er blitt så slank og vakker! Hvordan holder du vekten nede og hva er din favorittmat i jula? :)

Jeg er ikke akkurat slank, men jeg legger ikke ut bilder hvor jeg ser ut som en bolle heller. Når det gjelder å tenke på vekt og kosthold i jula, så sier jeg fuck it. Spis alt dere klarer, dere kan sulte i januar hvis dere absolutt må! Jeg elsker mat, dessverre.

ER det noen du ønsker død? Haha!

Nei. Jeg tenker at folk som plager meg eller utfordrer hverdagen min, lærer meg noe. Om livet, om meg selv og så videre. Det høres skikkelig bullshit ut, men tenk over det.

Er du mamma eller pappajente?

Like mye begge deler! Hvis det går an.

 Har du en stygg uvane?

Jeg biter meg i leppene hvis jeg kjeder meg, har mye å tenke på, er nervøs, gruer meg til noe etc.. Med andre ord, så går det mye Rosebud her i gården!

Hva er planene dine på nyttårsaften?

Middag med gode venninner i Oslo - og så tar vi resten av kvelden som den kommer.

Thats it for now, håper dere fikk svar på noe dere lurte på!

SPØRSMÅLSRUNDE

Nye og gamle lesere har meldt sin interesse for spørsmålsrunde igjen - så da kjører vi på! Spør om hva enn dere lurer på, om det så er hvor den og den kjolen er fra, eller om jeg ønsker noen død. Skal svare så godt og ærlig jeg kan på det meste - i motsetning til alle andre.

Hva lurer DU på?