Sommerkos

TIDEN STÅR STILLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her står tiden stille, og det er egentlig ganske deilig. Jeg har sovet lenge, spist frokost med utsikt, spilt kubb med besteforeldrene mine, vært moralsk støtte for lillebror som har testet wakeboard for første gang, matet verdens søteste andunger, sett litt på serie da regnet plutselig pøste ned, spist god mat - og snakket hele dagen om å jogge meg en tur, men fremdeles ikke tatt meg sammen til å gjøre det. I stedet sitter jeg i kosedress og spiser godteri mens siste rest av sola varmer meg i nakken. Men det går bra, det kommer en dag i morgen også :-)

JEG FEIGET UT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kveld har jeg sittet på Hanami med Jojo og spist sushi og snakket om livet. Vi hadde så mye å fortelle hverandre at vi bare måtte drite i at det satt en fyr 3 cm unna meg og drakk øl. Så hvis du har funnet veien inn hit: beklager. Men som du sikkert skjønner var det mye viktig som måtte legges på bordet. HEHE. Men seriøst Hanami. Hva skjer med å sette folk så tett at det minner om en blind date, og i tillegg servere den ene sin mat når den andre er ferdig med å spise. Terningkast to. 

Anyways, etter middagen gikk vi for å bade på enden av Tjuvis. Jeg feiget ut! Det må jeg bare innrømme. Var redd for tre ting. 1. Hai 2. At en måke skulle fly avgårde med vesken min 3. Å bli snikfotografert. Bader ikke midt i byen, vettu. Noen forhåndsregler må man ta. Haha! 

Kjenner jeg er helt slått ut av sommervarmen som har vært i dag. Neste gang jeg skal vaske leilighet og løpe ærender skal jeg faktisk ønske meg en regnværsdag, for i dag har jeg svettet mer enn jeg gjør på trening... Nå tar sommer-døgnrytmen min og jeg kvelden, goals å sovne før 2 

PINA COLADAS I SANDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


For en morgen, dag, kveld og natt! I skrivende stund er jeg ganske sliten, men jeg hadde det så gøy i går at det var verdt det. Jeg fikk med meg konsertene til Matoma og Karpe Diem, og resten av tiden vimset jeg rundt for meg selv og hilste på gamle venner og kjente. SÅ koselig! Masse sand, pina coladas og latter, nesten som en sydentur dette. 

Nei, fesitvallivet er like hardt som det er gøy altså. Jeg måtte droppe årets fest i dag og heller fokusere på å få rommet til å slutte og snurre. Her er vi i gang med hvert vårt glass prosecco igjen, så satser på at vi snart er klar for mere gøy ;-) 

BYENS BESTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Snille Kristina gjør alt for at jeg skal kose meg når jeg er på besøk i Kristiansand. I går tok hun meg med til et sted som heter Ravndalen, hvor jeg er ganske sikker på at vi fikk byens beste burger. Den kan nok konkurrere om å bli landets, men jeg har jo bare Oslo og Tønsberg å sammenligne med, så skal være litt forsiktig der.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uansett, så koste vi oss veldig, og maten slo oss helt ut, stappmett dott no. Deilig å spise et sted utenfor sentrum også, hvor vi kunne være i fred sånn som vi så ut etter sprayingen vår. Vi lo hver gang vi så på hverandre, kan trygt si det var fint å dusje av seg den overflødige fargen. 

I dag starter moroa, vi GLEDER oss! Ikke bare til å henge på Palmesus, men til å danse rundt her hjemme med Bulmers og fylle ballonger med helium. Akkurat nå regner det som bare pokker, men vi krysser fingrene for at sola titter fram etterhvert. Det har Kristiansand fortjent :D 

MIDDAGSDATE & BADEDATE


Det er ikke ofte jeg drar med meg kamera på venninnedates. Rett og slett fordi jeg ikke vil at venninnene mine skal stresse og føle at de må stæsje seg for å henge med meg. Dessuten er det faen ikke normalt å sitte og knote med et kamera på restaurant, er det? Å ta bilder med telefon er én ting, å sitte og bytte linse er en helt annen. Føler jeg, da. Men i dag ble det litt sånn "smil til kamera, du er det mest spennende som har skjedd i livet mitt i dag", haha! Min kjære Thea har fått seg ny favorittrestaurant på Frogner, og ville vise den til meg. Den heter Blå Elefant, og har veldig god thaimat. Sjekk ut! Ble et par glass vin også, og jeg hadde egentlig ikke lyst til å gå hjem. Ever! Bare sitte der med pleddet og snakke. Sånne stunder gjør at jeg faktisk liker Oslo, jeg liker menneskene mine i denne byen. 

På vei hjem fikk jeg "jeg går bak deg"-melding av Jojo. Hun var på vei for å ta seg et kvelsbad i hooden min, så jeg innså jo fort at daten jeg hadde med støvsugeren og kofferten bare måtte vente. Jeg tok på meg jobben som badefotograf, og vi ble sittende ytterst på Tjuvholmen og plapre helt til sola ble trøtt og jeg ble kald. Jeg ble kald, og det var ikke jeg som badet for å si det sånn. Men Jojo har lovet å si fra neste gang hun kommer for å bade. Jeg har svart badedrakt jeg også, og den har jeg planer om å bruke. Selv om jeg ikke ser like sterk ut som Jojo i den, men jeg har hørt man ikke trenger å være sterk for å bade. Bare litt tøff! 

Fine venninner jeg har Og det var hyggelig å være litt sosial i kveld, selv om jeg ikke trodde jeg orket. Nå skal jeg bruke det gode humøret mitt på å shine leiligheten før jeg forlater den! 

RESTEN AV SOMMEREN

For en lykkefølelse jeg går med om dagen! Ikke fordi jeg befinner meg i denne varme, stappfulle Oslo-gryta - det unner jeg ingen, hehe. Men fordi sommeren så vidt har begynt. Jeg har allerede hatt noen fantastiske uker med ferie, og kost meg i både Hellas og Kroatia. Men det stopper ikke der, jeg har så mye gøy jeg gleder meg til! Eneste jeg er redd for er at det skjer så mye at tiden går alt for fort, og vips så sitter jeg i en forelesning. For et luksusproblem! Dette er min sommerplan videre:

 Palmesus i Kristiansand: jeg gleder meg så mye at det kiler i hjertet! Hvilke artister som kommer aner jeg ikke, haha. Er liksom ikke så nøye, det jeg gleder meg til er jo tross alt å besøke bestevennen min i hennes nye leilighet, og kose oss sammen i 3-4 dager. Tipper det blir sol, latter, drinker, middager på fiskebrygga og historier vi ikke skal fortelle våre framtidige barn. 

 Eventyr med Fab4: fab4 består altså av mamma, pappa, lillebror og meg. Hehe. Etter sommeren har mamma og pappa sølvbryllup, og i den anledning skal vi gjøre noe ekstra hyggelig og kose oss sammen! Hadde det ikke vært for det skulle jeg blitt i Kristiansand i en måned, men jeg får heller reise tilbake senere i sommer ;-) 

♥ Slottsfjellfestivalen: min kjære hjemby har som vanlig festival oppe på fjellet, og dit skal jeg. Men bare én dag, foreløpig. Har alltid pleid å kjøpe festivalpass, men som den udugelige partyløven jeg er, klarer jeg alltid bare å more meg en av dagene. Så klok av skade har jeg kjøpt billett til den første dagen, og resten av festivalen skal jeg leve som en normal person om dagen, og heller gå ut og kose meg på kvelden hvis det skulle friste :-) 

♥ Reise med Andersen: en ekte Wulff og Andersen-reise er obligatorisk om sommeren! Vi er i planleggingsfasen, så det blir spennende og se hva det blir til. Jeg har drømt lenge om Santorini, men Kristina er litt bekymret for at jeg skal falle for fristelsen og ri på esel... God stemning! Men det har jeg altså lovet å aldri i mitt liv gjøre. 

♥ Besøke mormor og morfar: mormor og morfar har et søtt lite sommersted på Norsjø, som jeg har hatt noen fine turer til de siste årene. Det er så fredfullt der, to meter fra vannet. Grille, lese bøker og gå tur - det MÅ jeg få til i løpet av sommeren! 

♥ Admiralfestivalen: to jenter jeg kjenner arrangerer hvert år en festival hjemme i sin egen hage. Sirkustelt settes opp, og venner og bekjente opptrer inn i de sene nattetimer. Jeg var invitert for første gang i fjor, og jeg kan nesten ikke vente til årets! Makan til gjestfrihet og gøy har jeg aldri sett maken til. 

♥ Oslokos: og klart det blir litt Oslo-kos innimellom også. Selv om byen er dritt, inneholder den noen fine folk som jeg har det veldig gøy samme med. Bursdager skal feires, pølser skal grilles og vinglass skal tømmes. Gleder meg til noen morsomme jentekvelder og spillkvelder i Oslo-byen!  

Jeg har i underkant av to måneder igjen av ferien, så hvem vet hva som vil dukke opp underveis. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med hvordan kalenderen ser ut foreløpig, og gleder meg til hver eneste dag! :-) 

LEI SOMMERBILEN BILLY FOR 1 KRONE

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ok, dette er så KULT, og jeg har gledet meg til å dele det med dere. Forrige uke fikk jeg nemlig låne Billy, en Mini Cooper cabriolet, av Budget Bilutleie. Som dere vet elsker jeg å kjøre rundt og synge av full hals, for en frihetsfølelse. Og selv om jeg synger en smule lavere når jeg kjører cab, så er det bare  gøy. Deilig å kjenne vinden i håret og sola på skuldrene, mens man kjører avgårde for å gripe sommerdagen. 

Grunnen til at jeg forteller dere om Billy, er at dere også kan få låne ham. Denne sommeren skal han oppleve mest mulig sammen med dere, og best av alt: det koster bare 1 krone per dag! Du kan ta med deg Billy hvor du vil, og oppleve nøyaktig hva du vil. Du trenger heller ikke levere Billy tilbake der du hentet ham :-)

Man kan låne Billy opp til tre dager, og bookingen foregår på Facebook her
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg syns dette er et helt genialt konsept. Budget vil hjelpe unge som ikke har all verdens feriebudsjett, og ettersom jeg vet at mange av mine lesere er studenter - dette måtte jeg bare dele med dere. Håper flere av dere får kloa i Billy i løpet av sommeren, og at dere tar han med på et eventyr. 

Alt Budget ønsker i retur for å låne deg bilen, er et bilde fra eventyret/utflukten/roadtripen deres. De har også hele tre konkurranser tilknyttet Billy: 

♥ Den første som får leie Billy får Over Oslo-billetter til lørdag 25. juni (info ligger i "Book Billy"-fanen på Facebook), les mer HER
♥ Billy har også en helt egen Palmesus-konkurranse som inneholder både 2 VIP-billetter, hotellrom og Billy! Alt fra 30. juni til 3. juli (selve festivalen er 1.-2. juli).
TIl denne konkurransen er det satt opp en egen påmelding på Facebook, se HER
♥ Alle som ser Billy i sommer og tar et bilde med ham, er med i konkurransen om 2 festivalpass til Øyafestivalen. Bruk #SommerBilly på Instagram, og du er med. Vær gjerne kreativ :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg brukte min dag med Billy til å fylle opp setene og dra på roadtrip til Verdens Ende. Tønsberg og omegn har mange nydelige sommersteder, men Tjøme og Verdens Ende er det ikke mye som slår. Så med taket nede, spillelista klar, en kjølebag med mat, engangsgrill og bikini, kjørte vi utover i finværet. Som vi koste oss! Mulig Billy ble litt lei seg for at han ikke fikk være med på grilling og bading, men jeg hørte ikke noen klaging ;-) Et lite bildedryss fra en fantastisk sommerdag: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fine sommerminner trenger ikke å koste all verdens, og derfor finnes Billy. For å gi deg og vennene dine en kul opplevelse, uten at lommeboken tar fyr. 

Husk å følge Budget på Facebook her i sommer. Da kan du se når Billy er i nærheten og prøve å booke han. Jeg har på følelsen at han blir svært populær, så følg godt med fremover :-)

SÅNNE DAGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg føler at jeg er en sånn som maser om sommer hele vinteren (ikke om høsten, for jeg elsker høst), og når den endelig kommer finner jeg ut av at jeg syns det er deilig med regn her hjemme, og sol på ferie. For la oss være enig: stekende sommervarme og folk over alt er slitsomt når man har ting man skal ha gjort. De siste par dagene har jeg virkelig klart å nyte sommervarmen hjemme i Tønsberg. Kanskje jeg er litt mer i feriemodus der enn jeg er i Oslo. Roadtrip med venner, bading og grilling i solen, rekeaften med familien, sene kvelder med serietitting på terrassen. Det har rett og slett vært litt magisk! 

Nå har jeg straks hatt sommerferie i to uker, og jeg har kommet til det stadiet hvor hver dag er helg. I form av at jeg må sjekke kalenderen for å finne ut hvilken dag det er - og tro meg, den kalenderen holder jeg nær. Selv om den nevrotiske studenten har ferie, så har jo ikke bloggern det, hehe. Gjelder å følge litt med selv om solen varmer og det lukter grillmat over alt! 

Da gjenstår det vel bare å takke for årets styggeste cabriolet-sveis. God natt, mine kjære! 

FLOWER DRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Okei, sykt. På et tidspunkt i dag målte gradestokken 24 varmegrader her! Det er virkelig sommer, det. Gresset er så grønt, himmelen er så blå og alt er bare så deilig her i sommerhuset. Bortsett fra de langbeinte edderkoppene som dukker opp innimellom. Jeg er i en periode hvor jeg er veldig opptatt av at lokket på toalettet skal være nede, etter at en venninne fortalte meg at det kan komme både edderkopper og slanger opp av toalettet. Jeg vet ikke med deg, men jeg skal ikke komme ut av badet en morgen med en slange som har bitt seg fast i baken på meg. Grøss! 

Vi har nettopp spist kvelds her i sommerhuset, etter en hel dag på farten. Ville bare titte innom og si hei, og vise dere den fine blomsterkjolen jeg kjøpte på &Other Stories i København! Er den ikke søt? Jeg er helt opphengt i plagg med blomster om dagen, mamma mener at jeg er i det romantiske hjøret... 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NO FILTER DAYS

Jeg er hjemme igjen, i min egen seng. I min egen leilighet, som jeg på en måte forlater i morgen. Men mer om det senere! Først; enda mer familie (jeg får aldri nok, men kan skjønne hvis dere gjør det, haha), sol, sommer, strand, danske flagg og solnedgager. Jeg lar bildene tale for seg selv, hva er det ikke å savne. Dansk sensommer er veldig nofilter, det er helt sikkert ♥Har du noen gang sett en så vakker himmel! Sukk... Jeg hadde egentlig tenkt å skrive et hissig innlegg om alle menneskene på danskebåten som hoster uten å holde seg for munnen, men jeg blir så rolig av de rosa himmelen at jeg tror jeg klarer å dy meg. Haha! Nattinatt :-) 

ADMIRALFESTIVALEN IN MY HEART

Jeg har hatt den mest fantastiske helgen på lenge! Og av den grunn ligger jeg fremdeles rett ut, men det var verdt det altså. Jeg har nemlig vært på noe som heter Admiralfestivalen i Horten. Den har du kanskje ikke hørt om, men det er ikke så rart. Det er nemlig to venninner som arrangerer den hjemme i hagen sin hvert år, og det er bare gjester på festivalen som opptrer. 

Sirkustelt i hagen med scene og lyskjeder i taket, campingplass med telt, sovesal med madrasser til den som ikke er barsk nok til å sove utendørs (ja, hei), grilling, beerpong, kubbturnering, volleyball-bane - for ikke å snakke om alle de vakre stemmene og dansemoovsa som rørte seg på scenen. Blir så glad i hjertet når noen er så flinke og finner på så mye bra ♥ 

De vakre vertinnene, Natalie og Madelén :-) 

Benjamin og Daniel var blant kveldens underholdning, jeg regner med at dere kjenner igjen Benjamin fra gamle dager på bloggen? Hehe...

Natt til søndag fylte min kjære Kalle 25 år, hipp hurra for deg besta! 

Det var nesten alt som gjemte seg på kameraet mitt fra helgen. Søndag ettermiddag pakket vi sammen soveposene våre (hvem er det jeg prøver å lure, jeg ble mobbet fordi jeg hadde med meg dyne og laken) og kjørte hjemover. Tror det er siste gang jeg har med meg bil til slike festligheter, selv om promillen var borte for lengst, var jeg så redd for å bli stoppet i kontroll at jeg ble helt svett. Men jeg fikk nå gjengen hjem til Verdens Ende og Hvasser til slutt, og der var jeg så heldig at jeg fikk kleinelunsj på Gjestehuset som Benjamin og Daniel driver om sommeren. Sykt digg sushi og kylling i peanøttsaus, mmmm! 
Nå skal jeg pakke ut etter helgens festligheter, og ta meg en joggetur. Jeg trenger den følelsen jeg får etter en joggetur, for følelsen av å faktisk jogge trenger jeg aldri. Den er jo forferdelig! Ingen tvil om at dette blir en blåmandag, men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av den :-)

LATE DAGER I SOMMERHUSET

Livstegn fra Danmark! Her er det så sterk feriemodus at jeg nesten ikke har godt av det. I skrivende øyeblikk har jeg forlatt sommerhuset, og sitter på en campingplass hvor jeg har kjøpt internett. Shit, som jeg savner internett. Jeg har brukt så mye mobilnett at jeg tydligvis ikke får kjøpt mer... 

Her går det i bringebærplukking, lek med de små, kortspill, spising, soving og mer kortspill. Veldig koselig og avslappende. Men nå gleder jeg meg også til å komme hjem til internett og juicemaskin og min egen seng igjen. 

Avskjedshilsen fra en som skal fly et lite propellfly hjem i morgen. 

FORELSKET I DENNE DAGEN

Dag nummer to i København var en sånn dag jeg går og er forelsket i lenge etter at den fant sted. Vi sov sånn cirka til vi våknet av oss selv, gikk ut og spiste en god frokost, for så å rusle rundt i byen uten noen spesiell plan. Vi sanket et par voksenpoeng på å gå på museum, gikk litt i butikker, og endte opp med å spise lunsj i Nyhavn. For et nydelig sted! Riktig nok stappfullt med mennesker på denne tiden, men det må man vel tåle midt i juli. Og man må jo bare elske Danmark; cider til frokost og øl+vin til lunsj! Haha :-)
Etter en fin ettermiddag, var alle fire enig om at vi savnet tivoli noe fryktelig. Så det var ikke annet å gjøre enn å krype tilbake, kjøpe seg et turpass og gå amok i karusellene. Det ble mye skrekkblandet fryd og mange latterkramper, og da sola gikk ned fant vi den hyggeligste spoten i tivoli og spiste middag. Maten var ikke så god, men hva gjør vel det når selskapet og omgivelsene er så bra? 

Til vår store sorg var køen til karusellene stengt da vi var ferdig med å spise, men vi fikk tigget oss på en siste tur. Karusell i mørket og med litt vin innabords er jo bare LIVET! Haha.

Morgenen etter reiste de tre fine reisepartnerne mine tilbake til Norge - jeg bestemte meg for å bli igjen og tok toget til farmor og farfar i sommerhuset. Så her er jeg nå! Og jeg har sikkert brukt en milliard kroner på å laste opp disse bildene, så jeg får vel skru av mobilnettet og gi meg hen til livet som huleboer igjen. 

Håper alle har det bra! :-) 

TIVOLI COPENHAGEN

Et lite bildedryss fra vår første dag i København 

Vi var en greit sliten gjeng etter en natt på Color Fantasy og tre timers kjøring fra Kiel til København, men vi stablet koffertene på hotellrommet og løp rett i tivoli. For et vakkert sted! Karuseller er noe av det beste jeg vet, jeg ler så jeg nesten brekker meg der jeg kastes fram og tilbake og opp og ned. Det eneste jeg ALDRI tar er sånne tårn som slipper deg ned når du minst aner det, men denne gangen prøvde jeg meg jammen på det også. SYKT gøy! Nå vil jeg ha et sånt tårn i hagen, jeg må bare skaffe meg en hage først.

Vi avsluttet kvelden i tivoliet med noen drinker, og skulle egentlig hjem på hotellet og ordne oss for å dra ut. Men så bare - zzzzzz.... Fire trøtte sjeler trengte å sove! Men det var egentlig like greit, for da fikk vi en kjempefin "dagen derpå". Men mer om det senere, nå skal jeg hoppe i dusjen! :-) 

ROADTRIP MED FAVORITTENE
FOR en blåmandag! Haha. Jeg er så sliten at jeg måtte bli kjørt til toget i dag, var redd jeg kom til å svime av hvis jeg skulle drasse kofferten min bort dit i fem små minutter. Men, jeg puster med magen og satser på at formen snart er på topp igjen, jeg er nemlig på vei for en aldri så liten ROADTRIP! Og ikke med hvem som helst, men med Kjetil og Stian som er to av mine favorittgutter på denne jord. Får sommerfugler i magen av å tenke på at jeg skal tilbringe hele 4 dager med dem, det blir så gøy!

Så nå er jeg altså på vei til Oslo, der skal vi ta Colorline Fantasy til Kiel, hvor leiebilen står og venter. Så går turen til København hvor vi skal være i to døgn, og så samme ruta hjem igjen. Gleder meg så til vi skal kose oss på båten, synge i bilen, leke i tivoli og spise mengder med franske hot dogs :-) 

Ps. Tror blogg.no har blåmandag også, for bildet jeg lastet opp ble bare en liten klatt. Men det dukker vel opp etterhvert!

FOR MYE AV DET GODE

I går var jeg så fyllesyk at jeg måtte ta bloggfri. Haha. Våknet på den nye, hvite sofaen min oppå en brukt snus, og med leiligheten full av bananfluer pågrunn av drinkene som stod igjen på kjøkkenbenken. ÅÅÅÅH, den følelsen. Matoma på Foynhagen var kjempegøy, så gøy at vi lot oss overtale til å shotte tequila med noen nye venner vi fikk backstage. Hva som skjedde etter tequilaen vites ikke. 

I dag starter jo Slottsfjellfestivalen her i byen, så nå er det på'n igjen. Jeg solgte billetten min og skal ikke på selve festivalen, jeg trenger å spare formen til kveldene for å holde ut. I dag kommer Ida Caroline fra Oslo, så regner med at det blir litt galskap i dag også. Vel vel, her er noen bilder fra tequila-kjøret vårt:

HAHA. Sykt konsert-fail... Alle andre gikk i Converse, hvis noen lurte. Ikke Lady KA og jeg.


Besta! ♥

SPONTANTE PLANER OG FLIRTINIS

Gjett om jeg var fornøyd med meg selv i natt, da jeg klarte å overtale Kristina til å komme på spontan Tønsbergtur i dag! Vi skal kose oss med drinker på terrassen, før vi skal se Matoma spille på Foynhagen - og hvem vet hva natten bringer etter det. Gøy blir det i hvert fall! 

Jeg tenkte å bruke juicemaskinen til å lage drinker i dag! Det er så varmt i Tønsberg nå at det renner av hele kroppen, så her må det noe kaldt og friskt i glassene. Har handlet inn til en drink som heter "Flirtini", den er basert på champagne i stedet for Vodka, noe jeg tror er veldig lurt i denne varmen. 

Her er oppskriften, du som er under 18 kan bytte ut champagnen med Pellegrino-vann for å få en deilig mocktail :-) 

♥ Du trenger:
- Appelsiner 
- Ananas 
- Champagne
- Isbiter

♥ Slik gjør du: 
- Du bestemmer mendene appelsin og ananas selv, jeg bruker 1 ananas og 3 store appelsiner.
- Fjern skallet på begge fruktene, og lag juice av dem i juicemaskinen.
- Bland 50/50 juice og champagne, og add isbiter!

HAPPY BIRTHDAY TO YA


I går fikk jeg masse med kjøretrening, da jeg var så heldig å få kjøre helt til sommerstedet til mormor og morfar på Norsjø i Telemark. Der ventet en haug av slektninger, og det var duket for 11-års feiring av min lille kusine som plutselig ikke er så liten lengre. Er det noen som kan få meg til å føle meg gammel, så er det alle kusinene og fetterne jeg har. Hallo. Jeg følte meg voksen den gangen jeg i det hele tatt begynte å få søskenbarn - og når de nå begynner å bli store, ja da må jo jeg nærme meg 50! Minst!

Uansett, det var en kjempefin dag med kaker, pakker og kubb! Kubb er bare så gøy, jeg blir aldri lei. Vi kjørte guttene mot jentene, og konkurranseinstinktet var høyt. Spesielt hos jentene, kanskje! Haha. 


I dag er jeg i skikkelig søndagsmodus, selv om jeg ikke var ute i går. Kjennes definitivt ut som jeg drakk fire flasker vin i natt, men jeg mistenker at jeg begynner å bli allergisk, og at det er derfor jeg er helt utslitt. Mot hva vet jeg ikke. Gress, trær, frisk luft i det hele tatt kanskje. Vel, søndag it is!

PS. Og snakker om bursdag! I dag fyller Idabestis 25, gratulerer så mye med dagen min skatt ♥♥♥

WE'LL ALWAYS BE BEST FRIENDS BECAUSE YOU KNOW TOO MUCH


Når du regner deg fram til at du ikke har sett bestevenninnen din på to måneder. OG DERE BOR I SAMME BY! Det er litt sykt. Jada, det har vært fullt med eksamener og reising, men det er fortsatt ikke greit.

I kveld har jeg altså hatt besøk av Maria, og vi har sittet på terrassen og gått gjennom to måneder med flauser, hat, kjærlighet, og alt annet som har skjedd i livene våre. Sykt hyggelig å være sammen igjen, og nå har vi avtalt to eventyr sammen allerede neste uke. Vi var så sultne da vi skulle lage middag, at vi bestemte oss for å bare kutte litt melon og ha spekemat - ikke den mest bloggvennlige oppvartningen, men det får være. Jeg lagde pappas aioli, og den er så god at vi klarte å kyle ned en hel baguett hver, haha. 


Nå har besøket mitt dratt hjem, og jeg skal hoppe rett i seng. Skal tidlig opp og ha en laaang dag, så jeg kan egentlig ikke borre hodet ned i puta fort nok. God natt, håper alle har det bra ♥

LETS GO ON A ROAD TRIP


Et lite bildedryss fra en fantastisk fin sommerdag ♥ Malin (venninne og "assistent, høhø) og jeg har nesten ikke sett hverandre etter at vi kom hjem fra Bali, men i dag har vi tilbragt hele dagen sammen. Etter litt jobb, fulgte vi i Edvard Munch sine fotspor, og tutet ut til Åsgårdstrand. JA, DET STEMMER. Jeg har kjørt bil i hele dag! Fy søren. Jeg har kjørt så lite bil etter at jeg tok lappen, at jeg nesten har vurdert å ta lappen igjen. Eller i det minste kjøretimer. Men jeg syns det gikk som smurt i dag! Det er vel helt innafor å sitte i noen sekunder før man begynner å kjøre og lure på hvilken pedal som egentlig er bremsen? Haha.

Vi hadde klistret GoPro-kameraet i bilen til og med, så nå skal jeg laste dem inn på Mac'en og mimre tilbake til denne morsomme dagen! Ligger på terrassen hos mamma og pappa og føler meg så sykt stappmett. Tror vi spiste noe på hvert stopp vi hadde i dag. Is, kake og atter is!

BEST MOVIE NIGHT EVER


I går kveld fikk Kristina tidenes idé; movie night på takterrassen! Så vi drasset madrasser, dyner, puter og alt som var med oss i heisen, og hadde tidenes kveld under åpen himmel med solnedgang og rosa himmel. Det føltes ut som et skikkelig bucket list moment med bestevennen min 


Nå skal vi snart ha vors her hjemme, så det er vel bare å ta magaplask ned i sminkepungen og temme stålullen på hodet så godt det lar seg gjøre. Både mimosa og strawberry daquri's står på menyen, og ettersom ingen av oss har hatt de store festvanene på lenge, kan det jo bli en spennende kveld :-) 

KRISTIANSAND, BABY


Wohoooo! Endelig fikk jeg somlet meg til Kristiansand for å besøke min kjære Kristina. Endelig fikk jeg hilst på bodyguarden hennes Milo også, han har ikke vært tilstede når jeg har vært her tidligere. Vi ble gode venner vi, for en søt liten tass 

Etter at vi hadde pratet om alt som har skjedd siden vi så hverandre sist (det var ikke lite) og tatt en drink på balkongen, dro vi ned på Sjøhuset for å spise middag. For en stemning. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor de kaller Tønsberg for sommerbyen, det er jo Kristiansand som fortjener den tittelen. Er sååå fint her, og det var nydelig å spise middag og drikke et glass vin til solnedgangen. 


Gjett om den blå t-skjorta i bakgrunnen passet dårlig for to bloggere med tvangstanker som vil ta idylliske bilder, haha! Skulle nesten til å spørre om han kunne flytte seg i bare 5 sekunder, men så oppdaget jeg at han gikk på krykker.... Takk og lov for at jeg så det, hadde aldri tilgitt meg selv.
I dag har jeg sovet leeeeenge, så lenge at stakkars Kristina rakk å bake rundstykker, dekke på bordet og dekke av igjen før jeg våknet. Jeg sa at hun bare skulle vekket meg, men hun var redd for at jeg skulle bli MORGENGRETTEN?! Jaja, nå er jeg uansett klar for en lang dag i sola og en lang kveld på byen, som jeg gleder meg! Dette blir en gøy dag. Men først; nybakte rundstykker og rykende fersk kaffe. Jeg er heldig! :-) 

TREKLØVER PÅ HYTTETUR

Finnes det noe hyggeligere enn en sensommer hyttetur med gode venninner? Vi snakker roadtrip, båttur, grilling, vin, brettspill, mimelek, fjollete sang og dans og latterkrampe som lager usynlige magemuskler. Det er lenge siden jeg har ledd så mye og så oppriktig som jeg har gjort denne helgen, jeg er så glad for mine fine venninner ♥

I går kveld bestemte vi oss for å ha mimelek, så vi skrev yrker, ting, tilstander, kjente mennesker og folk vi kjenner på lapper, og holdt på til klokken ble både 4 og 5. Jeg lo så jeg brakk meg flere ganger, så den leken må bli en tradisjon. Ny hyttetur er allerede på menyen!Nå har jeg kommet meg til Oslo, og ligger i skrivende øyeblikk og ruller rundt i en stor og deilig hotellseng. I morgen blir jeg student, og fadderuken begynner. Det blir gøy! Sikkert så gøy at jeg trenger den søvnen jeg kan få i natt. Nattinatt!

DANSK IDYLL

Til min store fortvilelse har farmor og farfar vært så snille og lånt bort sommerhuset til noen de kjenner, så det er blitt "byferie" på oss her i Odense. Men jeg klager ikke, altså. Har hatt noen kjempefine dager med besteforeldre, tanter, onkler, fettere og kusiner. Litt kort tid, men har hvertfall fått se alle sammen ♥

I dag har vi hatt en deilig lørdag. Først shopping og lunsj i byen, før vi dro hjem for å ha kosekveld. Av med sminken, på med pleddet, fyr i utepeisen og take away-mat. Har sittet i flere timer og bare sett inn i flammene, så nå er det vel trygt å si at jeg er søvnig. Skulle gjerne blitt i Danmark lengre, men jeg skal hjem og kjøre bil for harde livet, wohoo!

Håper alle har det fint, nattinatt.

HETEBØLGE

Jeg må bite meg hardt i tunga og slå meg hardt i hodet med solkremen for å la være å klage over denne varmen. I dag har jeg verken bitt meg i tunga eller slått meg i hodet med solkremen, så jeg klarer ikke la være å uttrykke det. Shit, for en varme! Det går jo nesten ikke an å puste til tider. Jeg liker varme når jeg kan ligge ved et basseng eller på en strand - ikke så utenom det.

Men man må jo bare gjøre det beste ut av sommervarmen! I dag inviterte jeg mamma og pappa til lett sommermiddag på terrassen. Matlysten er ikke helt på topp når det er så varmt, men vi fikk i oss litt spekemat, melon, salat, aioli og baguetter. Nam nam. Etterpå bestemte vi oss for å dra og kveldsbade. Sååå. Vi kom fram til stranda, og det fristet ikke å bade likevel. Så vi satt bare og nøt synet av havet og litt frisk luft i håret. Da vi satte oss i bilen for å kjøre hjem igjen, ble vi så varme at vi fikk lyst til å bade likevel. Familien vinglepetter! Men jeg tok til takke med en iskald dusj da jeg kom hjem, og håper jeg får sove godt i natt.

Mamma, pappa og jeg har forresten bestemt oss for å dra til Danmark på torsdag! Gleder meg til å besøke familien, som jeg føler at jeg ser alt for sjeldent ♥

PÅ TIDE Å DRA HJEM

Yes! Det ble Sankthans-bål på meg! Bare et lite et, da. Men bål er bål, og bål er veldig koselig ♥

Jeg kom hjem til Tønsberg sent i går kveld, etter noen interessante timer på Telemarksekspressen. Hadde egentlig ikke lyst til å dra hjem, men jeg har en del ting jeg skal gjøre før jeg reiser avgårde neste uke. Neste uke blir det noen jobbdager i Oslo før jeg reiser til Kristiansand i anledning Palmesus. Så, ja. Greit å komme seg hjem og få gjort litt før den tid.

I morgen skal jeg gjøre noe jeg gruer meg skikkelig til. Noe jeg har hatt mange mareritt om i det siste. Men også noe jeg har lovt meg selv å gjøre, og skal klare. Kan dere gjette hva det er? Haha, forteller om det i morgen. Dere som følger meg på Instagram har kanskje fått det med dere allerede :-)

HAPPY CAMPER

Happy camper, det er meg! Nå har jeg dratt på hyttetur med mormor og morfar. Vi har spist grillmat og sittet ute og kost oss helt til sola gikk ned. Hvor lenge jeg blir her vet jeg ikke, men det blir nok noen dager. Har store planer om å få lest litt bilteori mens jeg er her, samt å få løpt noen turer i den fine naturen her.

Jeg tråkket forresten på en veps i gresset i dag! Rakk ikke å pakke ut av bilen en gang før den lille djevelen satte brodden i meg. Herregud, så vondt. Så nå har jeg gått barbeint i gresset for siste gang.

Det er heldigvis bra nett her, så nå skal jeg straks hoppe i pysjen og sette på et par episoder av Breaking Bad. Teorien får vente til i morgen! ♥

VELKOMMEN TIL GARDS

Det har vært sååå varmt i dag! Her på Norsjø har vi gått tur, spist vafler og gjort mattelekser. I tillegg kjørte vi en tur inn til Bø, uten å komme over de helt store shoppingmulighetene.

På veien hjem dro vi innom en gårdsbutikk, det var utrolig koselig! Syltetøy, eplemost, fruktkurver, cider, såper, oljer - mye deilig man kunne kjøpe. Vi kjøpte med oss masse cider og eplemost hjem, det smakte så utrolig godt.

Nå begynner sola å gå ned her, og det ordnes med grilling på terrassen. Dessuten har jeg planer om å få med familien på bodsja/botcha (?) i kveld - dette blir bra!

WALK IN-KLOSETT

Framme på hytta! Her var det nydelig solnedgang da vi kom fram, og mormor og morfar serverte kjempegod middag. Det begynner jo å bli iskaldt på kveldene - for ikke å snakke om all myggen, så nå har vi akkurat trukket inn i sofakroken.

Morfar er tidenes morsomste, haha. Da vi kom med all bagasjen vår i stad, lurte jeg på om det var walk in closet.

Ida: hvor er det walk in closet, da?

Morfar: Her *åpner døra til klosettet*

Flaks at man kan gå inn på toalettet her!

MINI VACAY

Jeg har ikke glemt dere, jeg har vært på skole og på studentquiz.... Ting jeg aldri hadde trodd jeg skulle skrive!

Har fri på fredager, så denne langhelgen tar jeg en liten miniferie til Nordsjø(?), hvor mormor og morfar har kjøpt seg hytte. Så bagen er pakket, og jeg skal bare i et møte før helgen kan starte. Et ganske spennende møte faktisk, ang videre studier i New York og Brasil!

Det er internett på hytta, så vi blogges derifra!

HATT OG BIKINI-DAG

Jeg har vært uten snus i tre døgn, og på den tiden har jeg blant annet klart å sluke tre store poser med Smash. Så i dag våknet jeg opp med tjukk-angst, og tenkte egentlig å bli i sofaen hele dagen med en bok...

Men så ble det jo så fint vær, så jeg måtte krype til bikinien og la Smash-kroppen min pryde stranda i dag.

Til dere som lurer på marathon-konkurransen! Den er avsluttet, og vinneren annonseres veldig snart :-)

OSLO

Det er ikke mye som klarer å dra meg inn til Oslo om dagen. Jeg har rett og slett sett meg lei av Oslo og forelsket meg i Tønsberg. Men når Idabestis har bursdag, får jeg gjøre et unntak!

Så nå skal jeg ta bussen inn til Oslo, pynte meg hos Nadja, og så dra rett i Idas hage/grill-fest! Det blir veldig koselig å se vennene igjen! 

Er tilbake allerede i morgen, for farmor og farfar har kommet på besøk fra Danmark. Så Mac'en får lov til å slappe av hjemme til i morgen. Håper alle lesere får en kjempefin lørdagskveld!

MED SEKK OG HJELM...

Ahh. Ingenting er som å stå opp, pakke en sekk (...) og ta på seg hjelm (...) for så å sykle til den fineste stranda i Tønsberg, og ligge der hele dagen med en bok og sole seg.

Jepp, sekk og hjelm. Jeg har offisielt mistet grepet, og bryr meg mindre om hvordan jeg ser ut enn noen gang. Det er så deilig! Null hair exstensions, null pene negler, null sminke. Det eneste jeg pynter meg med er smilet mitt! Vi får se hvor lenge det varer.

Nå skal hjelmen ut og sykle igjen! Merker at jeg er SVAK i beina når jeg løper, så sykling er en fin måte å trene dem litt opp på, forberede meg på å løpe lengre.

Snakker om løping; nå er det NI dager igjen av konkurransen hvor dere kan vinne tur til New York for å løpe New York Marathon, og ikke minst oppleve New York! Delta i konkurransen HER.

Foreløpig er det ikke engang 500 påmeldte, så jeg vil si at sjangsene for å vinne denne konkurransen er mer enn gode!

SOMMER PÅ JORDA

Jeg er tilbake i Tønsberg, og her har det vært helt nydelig i dag. Det finnes ikke noe bedre sted å være når sola varmer og himmelen er blå. I kveld har jeg vært på brygga med mamma og pappa og spist is i solnedgangen. Sommer-idyll!

I morgen er det tilbake til å gjøre alle de kjedelige tingene igjen; støvsuge, vaske klær... Tror jeg drar på hyttetur om et par dager, blir jammen en smule rastløs av alt husarbeidet.

Og ellers har jeg laget en aldri så liten videoblogg fra min roadtrip med Kjetil! Coming soon...

BIKINISPESIAL 2013

Hvert ENESTE år - jeg kødder ikke, hvert eneste år er jeg sist ute i hele Norge med å kjøpe bikinier. Så står jeg der da, med en slapp bikinirumpe i falmen rosa-farge og forbanner min egen latskap.

Men i år er det andre boller i ovnen! Eller hva man nå sier... Jeg begynte nemlig å hamstre bikinier for over en måned siden, så når sommeren kommer, har jeg en hel skuff. Det er kanskje litt å overdrive, men. Klok av skade.

Har samlet mine favoritter til dere, så kan dere gjøre som meg og være tidlig ute med årets strand-outfit. Og bare så dere vet det, så er det dette som gjelder i år:

- Sterke farger

- Mønster (gjerne blomster)

- zigzag/Missoni-inspirert!!

- Og hvit bikini er alltid en vinner, ettersom det er så fint til brun hud

1. Dette er den dyreste av bikiniene jeg har valgt ut, og den er fra merket Panos Emporio. Har ingen erfaring med størrelsene derifra, dessverre. Kan kjøpes her. 2. Min absolutte favoritt! Zigzag-mønstret bikini fra Marie Meili, noe stor i størrelsen. Overdelen kan kjøpes her og underdelen finner dere her - til en veldig billig pris.

3. Enda en zigzag-mønstret bikini, denne er fra Wonderland. Min erfaring er at Wonderland sine bikinier er helt normale i størrelsen. Bandeu-toppen kan kjøpes her, og her finner dere bikinitrusa. 4. Jeg elsker hvite bikinier, men sparer dem gjerne til huden har fått litt farge. Denne har ganske store kopper samt solid knyting, noe som gjør at den passer for de med litt større pupper også. Toppen finnes her og trusa her.

5. Det jeg liker så godt med mønster og sterke farger på bikinier, er at de kanskje tar fokuset litt bort fra andre ting på kroppen... Denne gjør definitivt jobben. Toppen kan kjøpes her, og underdelen her. 6. Denne bikinien ser ut til å nettopp ha blitt utsolgt, men Wonderland har mange rosa bikinier som er kjempesøte. Denne f.eks!

7. Den oransje fra Wonderland er også en av mine favoritter. For en farge! Hele settet kan kjøpes her. 8. Haha, dere får ha meg unnskyldt dette zigzag-opphenget mitt! Denne bikinien er nesten utsolgt, men den finnes her. (adlinks)

Håper det var til hjelp, eller i det minste en påminnelse om at det kan lønne seg å starte bikinishoppingen snart. Takk og lov for at sommeren snart er her ♥ 

hits