Tren

TRENINGSTØY SOM GIR MEG LYST TIL Å TRENE

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg er SÅ FORELSKET i mitt nye treningstøy! Buyhelse kjenner meg godt, og jeg fikk mail med en gang de ventet lyseblått treningstøy. Det meste av treningstøyet mitt er jo rosa, jeg blir nesten litt for glad når det dukker opp noen nye farger ;-) Og blå er jo yndlingsfargen min - den her lyseblå fargen er utrolig fin ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERATightsen er en antishake og hold in-treningsbukse, det er stort sett disse fra Rönisch jeg trener i til vanlig. Modellen heter "Mira 7/8 tights", og har veldig fine detaljer. Denne har lysebrå striper i tillegg til en stor logo. Det viktigste med tightsen er uansett at man føler seg godt snurpet inn og samlet under treningsøkten. Den holder faktisk det den lover når det kommer til antishake og hold in. 

Tightsen kan kjøpes i lyseblå HER og i rosa HER. Obs, det kommer rabattkode lengre ned i innlegget!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Treningsgenseren er bare helt nydelig - er det lov å si selv at man kler en farge? Haha! Jeg tror egentlig alle kler denne fargen, for den er så fin. Toppen er som dere kan se langermet, og er laget i mykt microfiber som puster og transporterer fuktighet/svette bort fra kroppen. I tillegg har den refleks på seg.

Genseren kan kjøpes HER :-) Den finnes i singlet HER. Singleten er like fin som genseren, men selv er jeg ikke komfortabel i singlet akkurat nå. Enda et pluss er forresten at overdelene har veldig fine priser, sånn i forhold til tightsene! Treningstights er generelt dyrt, så jeg liker å ha et knippe gode tightser, og heller variere masse med overdeler :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Alt treningstøyet hos Buyhelse kan du se HER. Det er virkelig mye lekre farger nå, så ta en titt! Her kommer rabattkoden som gjelder for de to tightsene jeg har nevnt i dette innlegget, altså i både lyseblå og rosa: 

ALLE SOM FLØRTER ER MORDERE

Etter skolen i dag, gikk Kjetil og jeg til T-banen med ett mål for øyet; å løpe i trappene på Holmenkollen. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har gått lengre enn til matbutikken hele sommeren, så nå som hverdagen er tilbake, prøver jeg å få bevegd meg så mye som mulig. Å flytte fra boot campen jeg trente på hjemme i Tønsberg kjennes litt ut som kjærlighetssorg, så jeg har foreløpig ikke meldt meg inn på noe i Oslo. Kanskje kommer jeg meg aldri over det, hvem vet... Haha. Men da er det i hvert fall fint å ha naturen å kunne bevege seg i, og ikke minst alle de jævlige trappene i denne byen. 

Før vi kom oss så langt som til Holmenkollen, var vi som nevnt en tur med T-banen. Og jeg tror Kjetil oppfattet én av grunnene til at jeg ikke er egnet for å pendle med tog hver eneste dag. Vi kommer altså på banen, setter oss ovenfor hverandre i en firer, og i det vi setter oss blir jeg servert et veldig intenst smil av en herremann som sitter i fireren ved side av. Han sitter med data på fanget, og har ledninger i forskjellige farger, og der sitter han altså og smiler det skumleste smilet jeg noen gang har sett. 

Det tar meg ikke lang tid å skrive en sms til Kjetil som sitter en halv meter fra meg. Han skal sprenge oss i lufta, kan vi gå lengre frem? Kjetil svarer seff, og jeg starter kappgang til andre enden av banen. Kanskje han bare flørtet med deg, sier Kjetil. Jeg kan altså ikke flørtes med på kollektivtrafikk, for jeg tror at alle er mordere. Det smilet der var ikke mye hei, du var søt, jeg skal straks spørre deg om du vil ta en kaffe. Det var mer mo-ha-ha-ha, nå er livet ditt over. Jaja. Det ble nå som det ble. Oppe på Holmenkollen var det ingen som slo meg som mordere, sånn umiddelbart. Men det er jo ikke så rart. Ingen flørter med en som går ned trappene som om bleia hennes helst skulle vært skiftet i går. 

Trapper er SÅ tungt! Jeg hadde gledet meg hele dagen, og da jeg var ferdig på skolen halv seks på kvelden, var det ingenting jeg var mer klar for enn å løpe rundt i trappene som en nådeløs gorilla. Men så kom vi dit, og... Kan vi ta ett minutts stillhet for trappeløping, bare? Vi bestemte oss for å starte rolig med 7 runder opp tribunen, og vi gjennomførte det. Men fy, så vondt det gjorde både i lunger og muskler. Det var ikke akkurat rusling på gang. Jeg løp, og Kjetil sprintet.

Tipper jeg har en ekstra elegant gange i morgen tidlig, men hvem bryr seg vel når de skal stå opp klokken 6 og gjøre seg klare for bedriftsøkonomi. Wohooo! 

RABATTKODE PÅ MINE FAVORITT TRENIGHSTIGHTS

Annonse 

Det er visst blitt en vane å omtale disse Röhnisch treningstightsene som favorittene mine innenfor treningstights nå. Men det er også helt sant. Bortsett fra den faste favoritten fra Nike, bruker jeg nesten kun disse tightsene - av flere grunner. De sitter fint, er høye i livet, holder inn mage, hofter og lår, løfter rumpa og har i tillegg veldig fint design. 

Det er ikke lenge siden jeg hørte om en "ny" tights i Röhnisch-familien, som visstnok skal gi en såkalt hjerteformet rumpe. Klart jeg gledet meg til å teste den! Jeg vet ikke helt om rumpa ble hjerteformet hvis jeg skal være helt ærlig, men jeg skjønner poenget. Den har en slags ramme rundt rumpa, som faktisk gir den et ekstra løft. Den sitter ganske tight, og er også høy i livet - og heldigvis ruller den ikke ned når man trener :-) 

Denne fantastiske tights-nyheten får jeg lov til å gi dere rabattkode på! Det vet jeg mange blir glad for, for jeg får stadig ønsker i kommentarfeltet om rabattkoder på treningstights. Det er jo ikke akkurat billig å skulle oppgradere treningsgarderoben - men noen ganger føles det bare nødvendig. Om ikke annet, så for motivasjonen. 

Så nå får du altså 100 kroner i rabatt på disse hjerterumpe-tightsene, ved bruk av rabattkoden "idatights". Den finnes i flere farger og lengder, hos BuyHelse HER

Direktelink til tightsen jeg har på meg HER, fargen heter "flamingo". 


Mens vi er inne på tights, er jeg bare nødt til å minne dere på blomstertightsen! Den perfekte treningstightsen nå i sommer. Den har allerede vært en favoritt hos meg i flere måneder. Skal du kjøpe denne, bør du vite at den ikke inneholder like mye holdin som de andre antishake-tightsene. Men den er høy i livet, har innvendig snøring som hindrer den i å gli ned, og dessuten har den nøkkellomme bak. Jeg elsker denne tightsen! Kan kjøpes HER

Singleten jeg har på meg under jakken finnes her, den er utrolig fin i fargen og passer perfekt til begge tightsene i innlegget. Løpejakken jeg har på meg (ble regn i dag gitt) er gammel, men denne ligner veldig. 

Og til deg som måtte lure på størrelser; alt er helt normalt i størrelsen. Jeg har M i alle mine plagg, og er også en typisk M til vanlig. Hvis du dog ikke liker tettsittende topper og T-skjorter når du trener, ville jeg kanskje gått opp en størrelse. Noen ganger er det deilig med litt store størrelser på overkroppen - syns hvert fall jeg! 

Alle treningstights hos BuyHelse finnes HER, og topper HER. Rabattkoden "idatights" funker altså på de tightsene som gir rumpa et ekstra løft :-) 

Enjoooooy! 

RABATT PÅ VÅRENS NYHETER

Annonse

BuyHelse har fått inn vårens treningstights Röhnisch, og jeg har vært så heldig å få to av dem for å vise dem fram til dere ♥

Denne tightsen heter Meg, og jeg tror det er den fineste tightsen jeg har hatt! Den minner meg om vår og sommer, og det er jo til å bli i godt humør av. Tightsen har praktisk nøkkel-lomme bak, ventilerende pustende egenskaper og synlig refleks på bena. I tillegg har den en litt høyere midje enn vanlige treningstightser, pluss snøring i livet. Nesten alle mine treningstightser er høye i livet, det er jeg helt avhengig av. Kanskje verdt å nevne at denne ikke har samme hold in-effekt som mange av de andre Röhnisch-tightsene har på mage og midje, men den er tilgitt fordi den er så fin. 

"Meg" kan kjøpes her

Hils på Brett! Brett er en shapingtights, noe som vil si at den strammer inn, løfter opp og holder på plass både hofter, mage og rumpe under en treningsøkt. Må være tidenes beste tightser dette, vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem... Denne modellen har også nøkkel-lomme bak og relfeksdetaljer. Anbefales på det sterkeste :-) 

"Brett" kan kjøpes her

Mine lesere får 100 kroner i rabatt på tightsene i dette innlegget, og det får dere ved å bruke rabattkoden "idatights" i nettbutikken :-) 

BuyHelse har mange andre finer tights også, dem kan dere se her!

RABATT PÅ MIN NYE YNDLINGSTIGHTS

Annonse

Det er skikkelig høstvær i dag, og jeg syns faktisk det er ganske koselig når det regner. Syns det er helt magisk å tenne lys og rulle ut yogamatten når det regner ute.

Jeg har fått nytt favoritt-treningstøy fra BuyHelse, og det er rosa og sukkersøtt. Blitt hekta på rosa treningstøy igjen, så det passer meg fint. Jeg kommer aldri til å komme over hvor digge disse hold in treningstightsene fra Röhnisch er. Den holder rumpa og magen på plass, så man føler seg vel når man trener. Denne modellen heter "Shape Keyla 7/8 Tights" og er en storfavoritt. Den har nøkkel-lomme bak og refleksprint så du synes hvis du er ute og går eller løper i mørket.

Tightsen får dere tak i HER, og den fine t-skjorten HER. Se alle antishake-tightsene her :-)

Buyhelse har vært snille og gitt en fin rabatt, så nyt rabattkoden og resten av søndagen, kjære lesere ♥ 

HVA ER SMINKE

Kjør meg to timer ut i skævven, gi meg et blekkstille vann å se på - så glemmer jeg alt om å se mennesklig ut. Floker i hår og ansikt uten sminke: det er jo livet!

I dag plaskregnet det da jeg stod opp, så jeg stod egentlig bare og trippet for å kunne løpe ut. Jeg liker å løpe i regn, men da snakker vi duskregn. Ikke regn som i at noen står på skyene og tisser meg i håret. Men jeg fikk da løpt meg en tur til slutt. Veldig deilig start på dagen :-)

Hva syns dere om mormor sin innsats som bloggfotograf, da? Haha, når mamma tar bilder av meg, får hun ofte huden full av kjeft. Hun får skylden for dobbelthaker, lukkede øyne, dårlige vinkler, rotete bilder og lys. Hvis jeg ser ut som det lille tjukke mennesket jeg egentlig er, er det kun hennes skyld. Man skal jo ikke se liten og tjukk ut på blogg. Men! Det er vanskeligere å kjefte på mormoren sin, man kan jo nesten ikke gjøre det... Dessuten har hun gjort en ålreit innsats hittil.

Håper alle har en fin dag, her er det nok en gang duket for vafler i solskinnet ♥

TIP OF THE DAY: CATSLIDE

catslide3 on Make A Gif

På fredag var jeg på MOM og hadde enda en Catslide-økt med min PT Iren. Over viser hun en av øvelsene, og jeg kan love dere at det er mye tyngre enn det ser ut som. Man bruker hele kroppen. Catslide er et godt tips til de som har liten tid eller lite penger til å trene. Kjøp eller lag fire små matter med lav friksjon, og se øvelser du kan gjøre på Youtube. Iren har vist meg en del øvelser, og nå klarer jeg nesten ikke å gå. Kan ha med å gjøre at vi kombinerte det med knebøy, au au au...

Er GIFS som viser øvelser interessant? I såfall kan jeg lage flere i framtiden :-)

RABATTKODE: MIN YNDLINGSTIGHTS

//Innlegget inneholder reklame

Jeg har kommet meg opp av senga, drukket mengder med vann - og nå er jeg faktisk klar for at denne søndagen skal ta en sporty vending. Yes, jeg skal trene. Har kun trent to ganger denne uken, og jeg har jo et minstekrav om 3 treningsøkter. Jeg begynner jo å synes at det er gøy i tillegg, så det er ikke noe stress :-)

I dag har BuyHelse en rabattkode til dere, på min aller beste yndlingstights i hele verden! Hvis det går an å si det, haha ♥

Det er jo år og dag siden jeg har gitt denne treningstightsen en terningkast 6, men nå har den kommet i nye og freshe farger. Det er SÅ deilig med noe treningstøy som ikke er rosa for en gangs skyld, er dere ikke enig?! Alt treningstøyet jeg eier er rosa, og jeg har vært stor fan lenge.... Men nå er det bare på tide med noe nytt! Dette er virkelig vårens farger på treningstøy.

Denne limegrønne løpejakken er bare så fin. Sporty og frisk, men samtidig feminin med de søte detaljene på ryggen. Den er veldig lett, og har reflekstrykk, tommelhull, fløyte og lomme til telefon og nøkler. Kan kjøpes her. Den sitrongule t-skjorten jeg har på meg kan kjøpes her. Den har kjempefin passform!

Ikke tidenes mest delikate bilde, men jeg må bare vise dere hva som er så fantastisk med antishake-tightsene fra Röhnisch. Magen har alltid vært mitt verste "problemområde", så det er så deilig med en treningstights med høyt liv og "hold in"-effekt så jeg sipper å tenke på det når jeg trener. En t-skjorte over, og foodbabyen er så godt som usynlig. LOVIN IT! 

Jeg elsker også at tightsen er litt gråaktig, i SUPERKOMFORTABELT stoff og har sitrongule detaljer på leggen. Den kan kjøpes HER. Flere freshe tights og topper finner dere hos Buyhelse her.

RABATTKODE:

Ved å bruke rabattkode "idashape" får du 100 kroner i rabatt på jakken, og 100 kroner i rabatt på tightsen i dette innlegget. Hva enn du gjør; kjøp den tightsen!! Hvis du angrer skal jeg løpe New York Marathon igjen, og det er det ingen som gidder.

Gult er kult, god søndag ♥

AKTIVITETSALLIANSEN: SUNNERE VALG I HVERDAGEN

//Innlegg i samarbeid med Aktivitetsalliansen

♦ Det finnes mer enn 1 million flere biler i Norge i dag enn det gjorde i 1980. Er det rart vi er i dårlig form?
♦ Mens TV'en blir smalere, blir vi bare større og større. Visste du at en middagstallerken har vokst fra en diameter på 14,5 cm til 20 cm?
♦ I dag sitter 15-åringer hele 6,5 timer foran skjermen hver dag. Det er mer enn det dobbelte sammenliknet med for 6-7 år siden.
♦ Visste du at kun 2 av 10 går til jobb?
♦ Visste du at hvis du konsekvent velger trapp framfor heis har du raskt besteget Galdhøpiggen 6 ganger i løpet av et år?

Hvor mye beveger du deg i løpet av en dag? I dagens samfunn trenger vi ikke å bevege oss noe særlig i det hele tatt. Vi kan kjøre til skole/jobb og nærmest parkere ved skrivebordet. Veien er så pepret med busstopp at vi kan gå av bussen og være framme uten å bruke mer enn tjue skritt. Mat bestilles, shopping gjøres på nett, til og med sosial omgang trenger man ikke bevege mer enn tommelen for å få til. Da jeg var yngre, var jeg ute og klatret i trær. Jeg syklet rundt i nabolaget for å finne noen å leke med, og var det ikke noen å leke med, så kunne jeg hoppe på trampoline i timesvis. I dag ser jeg at barna har byttet ut trampoline og sykkel med iPad - i hvertfall store deler av tiden. Det gjør meg litt urolig, og det er virkelig ingen tvil om at hele dette landet kunne hatt godt av å bevege seg litt mer.

Aktivitetsalliansen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforening, Skiforeningen, Virke Trening, Syklistenes Landsforening, Sportsbransjen, Grete Roede og Gjensidigestiftelsen. Sammen jobber de for å inspirere folk til å bevege seg og for å hjelpe politikerne med å fjerne hindringer for fysisk aktivitet i hverdagen. Alliansen representerer til sammen 900.000 medlemmer.

Etter denne videoen kommer jeg til å velge trapper resten av mitt liv! Med mindre jeg er i en skyskraper i New York, da...

Sammen med Aktivitetsalliansen oppfordrer jeg DEG til å ta sunnere valg i hverdagen. Litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse. Du er ikke nødt til å svette i hjel på et løpebånd eller pine deg gjennom en spinningtime hvis du ikke syns det er noe kjekt. Ikke alle kan løfte vekter og ikke alle kan løpe marathon. Men nesten alle kan ta trapp i stedet for heis. Veldig mange kan gå til eller fra jobben, eller kanskje begge deler. Gå til og fra matbutikken, vask hele huset, sett på en sang du liker og dans mens du rydder hjemme, gå en kveldstur med en god venninne og snakk om gamle minner, ta med deg familien på bowling eller søndagstur i skog og mark. Klarer du å være litt i aktivitet hele uka; tenk hvor stor forskjell det utgjør etter et helt år!

Aktivitetsalliansen er opptatt av å inspirere og spre glede. Jeg vil anbefale alle å se videoene deres på Youtube, og besøke nettsiden deres HER for å få flere aktivitetstips. Facebook-siden finner dere HER.

Har du noen tips til grep man kan gjøre i hverdagen, for å bevege seg mer? Noen sunnere valg man kan ta? Del gjerne i kommentarfeltet - jeg er også ute etter å gjøre forbedringer :-)

SWEATING BEAUTY

I dag er det nøyaktig en måned til jeg reiser til New York, for å løpe marathon i samarbeid med Head & Shoulders og deres New York Edition.

Det måtte jeg selvfølgelig feire med en aldri så liten løpetur! Det går heldigvis bedre å løpe med de nye skoene mine, men jeg er fast bestemt på å ikke ødelegge beina mine for resten av livet på grunn av et marathon. Det viktigste er å delta, og jeg klarer forhåpentligvis å delta et par mil. Herregud, det blir stort. Og jævlig skummelt!

Musikk er det som motiverer meg aller mest når jeg er ute og løper, men nå begynner jeg å bli så SYKT lei av all treningsmusikken min. Har dere tips til noen sanger som er deilig å løpe til? Del gjerne i kommentarfeltet, så smelter jeg av takknemlighet. 

MONET SINE SKYER

Å ta en løpetur viste seg å være en jævlig god idè. Jeg ble i godt humør med det samme jeg løp ned bakken fra huset. Jeg vet ikke om det var den lykkelige musikken på øret, lukten av asfalt som nettopp har tørket etter regn, eller om det var skyene som lekte Claude Monet på himmelen - men glad ble jeg hvertfall. Løpeturer hjelper mot alt.

Edit: nå hørtes jeg ut som en som elsker å løpe. Det gjør jeg ikke. Jeg skulle ønske det, så jeg jobber med saken. Men foreløpig hater jeg å løpe. Det gjør vondt. Selv om det er deilig for sjela. 

Nå holder øynene mine på å ramle ut av hodeskallen, så jeg skal legge meg til å sove. God natt!

JEG HATER YOGA

I dag ville samboeren min på yoga. Jeg prøvde meg på yoga for mange år siden, men ble enig med meg selv om at det ikke var noe for meg. Men jeg er jo blitt noen år eldre, og jeg leter fortsatt etter en form for trening jeg kan elske. For det skal sies at når jeg står på tredemølla eller ligger på gulvet og spreller med noen kryptiske vekter, så hater jeg alt og alle. Det er nødvendig og bra for helsa, men jeg nyter det aldri.

Så greit, jeg kunne vel bli med på yoga. Jeg booket time på iPhonen (sykt fancy), og vi trasket avgårde til gymmen. Timen startet greit. Jeg ble litt varm i toppen av noen av stillingene. Men så slo det meg at det kun var fordi jeg følte meg som en komplett idiot. Jeg er sikker på at jeg så ut som Bambi på isen der jeg stod, og det ble ikke bedre etterhvert som tiden gikk. Med rumpa i været, hodet mellom bena og nesa i navelen, la jeg plutselig merke til at noen i salen lagde sex-lyder. Ville sex-lyder. Også kalt overdrevne pusteøvelser. Så der stod jeg, med alt blodet i hodet og måtte le meg halvt i hjel uten å lage en eneste lyd. Og plutselig stod det en dame bak meg (husk at jeg står framoverbøyd med rumpa i været), og presser meg ned mot gulvet fordi hælene skal berøre bakken. Satan som jeg lo. Lydløst, og med nesa. Aldri mer yoga. Jeg hater yoga.

MORDEREN BAK MEG

Jeg må dessverre meddele at jeg er blitt bitt av løpebassillen. Jeg gleder meg til å løpe. Får lyst til å løpe, og sånt. Jeg syns fremdeles det er et helvete når jeg først sprinter avgårde, men det blir bedre og bedre for hver gang. Å fortelle dere at jeg starter et nytt og bedre liv hver jævla mandag har jeg gitt opp. Det kommer vel bare en dag hvor man blir lei av å tenke at man er feit hver gang man ser seg i speilet, og plutselig føler man en glede ovenfor det å gjøre noe med det.

Yes. Jeg ser ut som en mad tulling når jeg løper rundt, men det får så være. Mitt beste løpetips er så lite faglig som dette: finn deg en sykt skummel skog, tenk at det løper en morder bak deg, og så sprinter du fra den ene enden til den andre. Du tenker ikke på at du blir sliten en gang, så lenge du fokuserer på den sultne morderen som løper rett bak. HJELP! 

ready to run?

Lørdag 19. mai  har du muligheten til å vinne et par freshe Adidas ClimaCool sko hos XXL, i tillegg vil det ligge billetter og reise til London-OL i en av skoeskene. For å vinne sender du en SMS med R2R til 2223 (vanlig sms-takst), og vil du få beskjed om hvilket tidpunkt du skal knyte på deg skoene og løpe til din nærmeste XXL-butikk.

Se reklamefilm med Katy Perry her. ClimaCool kommer i freshe farger og gir deg 360 graders ventilasjon under løpeturen. No sweat!

Jeg har fått fullt løpeantrekk fra Adidas, fargerikt og fint. Så her om dagen var jeg ute og løp i regnet, det er virkelig noe av det deiligste jeg vet om!

//Reklame for Adidas.

hits