tiden flyr…

Herregud, tiden her flyr så fort! Nå har vi bare to dager igjen, og jeg fant plutselig ut at det er tre dager siden jeg har ligget i sola. Ble så lei av å ligge stille og svette at jeg har gjort alt mulig annet rart i stedet, og nå føler jeg meg likblek! Jaja, det blir rett hjem til solarium.

Idabestis og jeg var nettopp nede og betalte hotellregningen vår – altså alt vi har spist og drukket på hotellet. Jeg sier bare HEHE, og håper på at jeg får lønning snart.

I kveld var vi ute og spiste på en restaurant som het Rockfish. Hyggelig ved første øyenkast, ettersom vi ble plassert i en sofa med utsikt over havet, men mindre hyggelig ved andre, tredje og fjerde øyenkast. Restaurant i fri natur er jo ikke barebare. Under måltidet var vi vitne til en frosk som spiste en kakerlakk. Det sier vel sitt!

Jeg er rett og slett for lat til å reise meg og hente kameraet så jeg kan legge inn bilder. Så dette får bli en bildefri post! Nå skal vi slenge på en film og sove, i morgen tidlig skal vi bytte hotell!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg