sms roulette……

Jeg har en så vanvittig ekkel følelse i kroppen. Vet ikke helt hvor mye jeg kan si, men jeg var med på et nytt konsept- show for VGTV i går kveld, hvor en sms roulette fikk skylden i at jeg måtte sende ut en haug av pinlige sms til både nære og kjære på telefonlista mi. Det hele toppet seg for min del da vi skulle bytte telefoner, og en ramp ut av dimensjoner sendte en heftig pulemelding til…. Mormor. Jeg har heldigvis en kul mormor.

Men sånn ellers husker jeg selvfølgelig ikke halvparten av hva jeg sa i går, har sikkert sitti og skravla som en full sjømann. Jeg var nemlig full i forkledning i går. Tror i hvert fall jeg klarte å skjule det ganske bra, men det må man jo når man sitter og svaier fra side til side etter tre glass vin. 

Jeg hadde det uansett kjempehyggelig i går, men måtte dessverre svikte gjengen som skulle videre ut, ettersom jeg hadde vors hjemme i leiligheten min, som hadde pågått i noen timer. What a shame, jeg hadde liksom sett for meg at Line Victoria og jeg skulle sitte til langt utover natta og sende ondskapsfulle fylla- sms’er. Eller kanskje vi hadde fått nok av den slags?

Ps. Christer Falck ønsker signalgul onepiece i STOR størrelse, noen som vil sponse?

ps 2. Jeg kommer selvfølgelig tilbake til alt dette når dere kan se showet! : ) wuhu, det blir noe for seg selv!

BÆR MEG HJEM.

OG GI MEG EN DUSJ.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg