klistremerkoman

I det siste har jeg begynt å samle på klistremerker når jeg handler. Det har seg nemlig slik at hvis man handler hos Ica og samler opp nok klistremerker, kan man få krystallglass. Det er ikke det at jeg egentlig har så veldig lyst på disse glassene, jeg er bare blitt helt hekta på å samle. Jeg har til og med begynt på brett nr 2, haha!

Så da jeg var på apoteket i stad, hjalp det ikke at Kiwi lå i samme bygg. Jeg måtte hjem til min kjære Ica fordi det føles meningsløst å handle når man ikke får klistremerker. Man får forresten et klistremerke per hundrelapp man handler for. Så jeg bruker ekstra mye penger fordi jeg må passe på å runde opp til neste hundrelapp. Snakker vi klistremerkoman….

På apoteket handlet jeg selvfølgelig intimservietter, antibac og noe for halsen. Veldig nødvendig på både camp og festival! Paraceten var bare et symbolsk kjøp, jeg har selvfølgelig med meg mye sterkere saker. Det hender jeg sliter så sinnsykt med mensensmerter, så jeg har noen reseptbelagte smertestillende som hjelper på alt. Så er det jo bare å passe på at man ikke blir avhengig, da.

Og her er det jeg har tenkt til å kaste i meg på bobilturen på vei opp i dag! Sjokk at jeg ikke har lyst på smågodt når det er kjempetilbud! Det ble sånn ti godteribiter, men det klager jeg egentlig ikke over.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg