bring me some bring

Husker dere at jeg var så sinte på Tollpost fordi de er sære og gjør så godt de kan for at pakken din ikke skal bli levert? Vel, i dag var det Bring som stod på døra med en pakke, men jeg sov, og rakk akkurat ikke å åpne døren. Litt etterpå ringte de meg og tilbød seg å komme tilbake og ringe på, og jeg bare “JA, jeg lover å være våken!”. Så lo de og la på, og jeg tenkte “SÅNN skal det være”. Ah. Tre tomler opp for Bring.

Nå skal jeg starte dagen med litt katteshopping. Det har seg nemlig slik at jeg ble kontaktet av en jente for en ukes tid siden, som trengte et nytt hjem til en Persergutt. Siden jeg har en liten perserjente, syns jeg jo det var en knakende god idè at hun får seg en lekekamerat, så jeg spurte Halvor som passet Bella om han kanskje var interessert. Gjett hva, det var han! Rotta hans er død, han er ensom og Bella var et lys, nei vent, en fakkel og en glødende sol, i i den triste hverdagen hans på Briskeby.

Så nå skal jeg straks opp og hilse på Rambo, og så blir det trikken ned til sentrum. Selv om Halvor liker best å gå. Herregud, jeg hater alt for spreke mennesker. GÅ?!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg