lisas brothel

Sånne kvelder som i går er noe av det beste jeg vet. Fra venninner, vin og grundig diskusjon om oralsex, til Röyksopp og Robyn som jeg elsker så høyt i regnværet. Lisa og jeg danset rundt i regnponchoene våre som om ingen skulle sett på, før vi løp hjem for å bare sitte oss to i vinduskarmen, røyke, høre på musikk og drikke vin.

Litt senere fikk vi selskap, og det endte med at vi lå tre jenter og drakk whiskey, hørte på sentimental musikk og holdt hverandre i hendene. Noe av det koseligste jeg har gjort på lenge. Hva skal vi med discolys, rusbrus og tyrkere i hvite bukser, egentlig, når man bare kan ligge hjemme sånn? Vel. Da whiskeyen var drukket opp, ble det da litt snurr og fart på oss også, og vi satt vel oppe og sang gamle Britney- og Spice Girls- slagere og lo oss skakk av folk som skader seg på Youtube, til sånn 6- tiden. Da hadde jeg så vondt i hodet at jeg heller ville mistet en arm. Så jeg tok en pille, og sov til cirka nå.

“Dance like nobody’s watching; love like you’ve never been hurt. Sing like nobody’s listening; live like it’s heaven on earth.” – Mark Twain.

Vi hørte på utrolig deilig musikk i går, Lisa er som et musikkbibliotek. Her er noen av sangene jeg forelsket meg i:

susanne sundfør – the brothel

melissa horn – lät du henne komma närmre

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg