spør venninnegjengen

I dag morges satt jeg med jentene og gikk gjennom de siste dagenes hjertesukk og erfaringer. Jeg bare elsker sånne morgensessions hvor alle har gjort noe dumt eller har noe ekstraordinært å dele. Haha, føler nesten at vi er en liten guttegjeng der vi sitter og diskuterer alt fra uteliv til underliv.

OKEY, men i hvert fall. Vi kan vel alle være enige i at jeg suger i å svare på spørsmål. Når jeg kjører spørsmålrunde får jeg kalde føtter, og blir plutselig så redd for å sette en fasit på meg selv. Spørsmål, svar, spørsmål, svar – ikke så greit det der.

Men under vår lille morgensession (hvor vi forsåvidt ikke pleier å sitte og snakke om blogging) kom Selma opp med den idèen at jeg burde ha en spørsmålrunde hvor venninnene mine svarer på spørsmål OM meg. Jævlig skummelt, men jeg får vel sensurere dem litt.

Så er det noe du har lyst til å spørre venninnene mine om? F.eks: er Ida like arrogant og overfladisk i virkeligheten? Snorker Ida? Har Ida prøvd narkotika før? Hva er Idas beste egenskap? Hva er det flaueste Ida har gjort på byen? HEHE, dere skjønner greia. Spør i vei!

Mine damer og herrer, her er panelet. Ida Helene, meg (som holder tyst denne gangen), Selma og Ida Caroline.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg