Uncategorized

nå bor jeg i to kofferter

30. oktober 2010

Herregud, det er så rart å være på helt bar bakke, med kun to kofferter (og en bag og tre håndvesker, men det høres litt bedre ut om vi utelater det). Leiligheten er HELT tom, utenom mine «to kofferter» og meg selv. Sitter i et hjørne med Macen min og prøver å stoppe tiden, har ikke lyst til å dra herifra.

Sender verdens STØRSTE klem til mamma, pappa, mormor og morfar! Alle sammen kom i dag tidlig og gikk løs på leiligheten. Mannfolka tok med seg alt av ting og møbler for å kjøre det på en lagerbod, og vi damene ble igjen for å vaske ned leiligheten – vasking er en kvinnes oppgave, vet dere.

Hvis vi skal dømme etter vaskingen, er jeg vel på grensen til å være mann. Jeg rakk så vidt å vaske badet før mamma og mormor hadde skrubbet alt som var av komfyr, kjøleskap, karmer, vegger, vifte og skap. Jeg er så EVIG takknemlig, tusen takk for hjelpen mine kjære.

Driver å vurderer hvor lenge jeg skal sitte her i hjørnet. Hello! Jeg har to kofferter. Kan ikke erobre verden med det, vettu. Heldigvis er min kjære Thea på vei for å få meg ut på glattisen. For en regnværsdag.

No Comments

Leave a Reply