frisørtilbud til leserne

Som jeg skrev i går, har jeg vært hos Tønsberg-frisøren min Line igjen. Superkoselig å catche up igjen! Vi prater og ler stort sett hele tiden, og tiden flyr som aldri før når jeg sitter i frisørstolen hos henne. Ble også veldig fornøyd med de nye stripene.

Line holder til på frisørsalongen “Kinky” i Tønsberg, veldig fresht og hyggelig sted. Og nå vil hun gi et tilbud til alle mine lesere, så Tønsbergensere, nå må dere lese nøye!

Alle som bestiller time hos Line på frisør Kinky og sier at de har lest om tilbudet på min blogg, får 20% på alle behandlinger (gjelder ikke produkter). Og så dyrt som det kan bli hos frisøren, er det en prosent som kommer veldig godt med! Og bare for å gi dere en peil på hva det pleier å koste uten rabatten; klipp koster fra 580,-, farge fra 680,-, stripe ettervekst fra 920,- og å stripe hele håret koster fra 1100,-, men det varierer veldig på hvor langt og tykt håret er, og ikke minst hvor mange farger det skal stripes med. Ingen unnskyldning til å gå rundt i Tønsberg med slitent hår nå! : )

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg