jeg er i oslo… for et jobbintervju!

Nei, nei, nei. Dere tar helt feil! Jeg har verken kjøpt meg leilighet eller bestilt sydentur. Dårlig gjettet av dere! Eller, det ene fører jo til det andre, så hvem vet. Men det jeg skal er å dra på jobbintervju!

Den siste tiden har det jo klødd i fingrene mine etter å ha litt rutiner i hverdagen og ikke minst å sitte på kontor, så hvis alt går min vei i morgen kan det bli virkelighet! Og jeg har selvfølgelig troen på det. Så jepp, jobbintervju i morgen, ønsk meg lykke til!

Oslo <3

Og jeg er i full gang med leilighetsjakten. Hvis jeg får jobben gidder jeg jo ikke å pendle i evigheter. Men jeg må si, etter å ha gått gjennom ALT som er av utleieleiligheter, at det ikke er mye av interesse. Hvis noen leier ut en fin og rimelig leilighet på Frogner/Majorstua/Uranienborg/Sentrum eller veldig-nært-byen-på-St.Hans Haugen, send meg gjerne en mail på [email protected] Også mulighet for at jeg skal leie med en venninne, så ikke nøl med å maile meg hvis du har en fin 3-roms-leilighet heller (altså 2 soverom)! På forhånd, takk : )

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg