walking in a winter “wonderland”

NOT. Dere aner ikke hvor sur jeg er på himmelen akkurat nå. Snøen daler ned som alenemødre med trilling-barnevogn på salg – store og i veien. Jeg trodde vi var på vei mot vår, sommer og sandaler? Det er virkelig umotiverende å stå opp om morgenen når det nærmest er snøstorm.

Men i dag dro jeg i hvert fall på jobb, fikk en omvisning og hilste på kollegaer. Gleder meg utrolig mye til å begynne på ordentlig i morgen! Kjempefine lokaler og veldig sentralt i Oslo, blir ikke bedre enn det : )

Godt pakket inn.

Var det noen av dere som fikk feiret Valentines day? Kjenner at jeg er drittlei av å lese om at alle er så ulykkelige og savner en armkrok eller en rosebukett. Min Valentine ble ikke akkurat så vellykket som den var planlagt, men dagen kommer da alltids igjen neste år.

I dag skal jeg legge meg tidlig, så jeg er opplagt til en hel dag på jobb. I natt var jeg oppe nesten til klokken fire, for jeg ble liggende og se etter leiligheter. Dere kan tro jeg kjøper sofa, gardiner og ferske tulipaner i drømmene mine, haha. Flytteflytteflytte on my mind.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg