neste ukes høydepunkter

På en søndag hvor man er litt tung til sinns, kan det være veldig smart å skrive en liste med høydepunkter for den kommende uken. Når man har det svart på hvitt, kan det være litt enklere å se hvor mange lys som venter i den kommende uken. Her er min høydepunkt-liste for neste uke. Det anbefales at du lager din egen! Du trenger ikke nødvendigvis å være like teit som meg og legge den ut på nettet.

Vet nesten ikke hva jeg gleder meg mest til, for alt er like nødvendig. Altså, selvfølgelig er mine nære og kjære litt viktigere enn et frisørbesøk, men det er virkelig hårkrise her i gården! Lenge siden det har gått SÅ lang tid siden jeg var hos frisøren. MEN, gleder meg veldig til å få det gjort i morgen. Skal som vanlig Ruhs hårsalong, og få nye Hair Talk extensions som jeg skryter så hemningsløst av. Dere har alltid så mange spørsmål ang håret osv, så still dem nå hvis dere har noen ubesvarte, så skal jeg spørre hos frisøren i morgen og komme tilbake til dere med det : )

Nå har jeg forresten en skikkelig vaskeøkt hjemme. Vasker sofatrekk, og tørker støv på steder jeg ikke en gang ante at fantes. Bra jeg har en solid haug med støvkluter….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg