familien på tur

God kveld! Takk for alle morsomme kommentarer på innlegget om uhøflighet. Hehe, fikk meg en god latter mens jeg gikk gjennom dem, det er godt å se at jeg ikke er den eneste som blir varm i trøya av andres mangel på sosiale antenner.

Nå sitter jeg på kontoret til farmor og farfar, på en pc som jobber tregere enn tregt. Så det betyr jo at jeg har kommet meg fram til Danmark. Endelig! Klokka er jo snart to på natta, så en kan si at det var på tide.

Veldig rart å være hele familien på tur sammen igjen, det er ganske lenge siden sist. Spøkte tidligere i dag med at jeg hadde savnet krangling i baksetet, men da det faktisk ble krangling, innså jeg at jeg har kost meg veldig uten. Men sånn er det vel å ha søsken.

Danskebåten var forresten ikke like gøy som den pleide å være. Maten der smaker dritt, og de har byttet ut de enarmede bandittene sine med James Bond-spillemaskiner som jeg ikke skjønte noe av. Det eneste jeg forstod var at den slukte 9 kroner hver gang jeg trykket. Litt av sjarmen er jo å spille 1 krone om gangen!

Nei, nå må jeg krype til sengs. Kommer til å sove som en stein.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg