bloggen fyller 5 år i dag

Jeg hadde helt glemt at bloggen har bursdag i dag! Burde vel kanskje feiret det med et langt reflekterende innlegg om blogging eller en ny header (som jeg forhåpentligvis får somlet meg til snart), men begrenset meg til å hente et par bloggepakker på posten. Tenk at bloggen får gaver! Så koselig!

For å være helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg føler om å ha blogget i 5 år. Jeg var seksten den gangen, og i morgen fyller jeg 21 år. Det er helt sykt å tenke på! Jeg lurer på hvor lang levetid en blogg har, jeg føler ofte at min er litt sånn halvdød. Men jeg kjenner jo nesten ikke et liv uten! Hadde sikkert flydd på en vegg hvis jeg ikke hadde et sted som dette å uttrykke meg på. Så; gratulerer til min kjære lille blogg. Du har gitt meg mange gleder og også et par store frustrasjoner.

Gratulerer til meg også, forresten. Har hatt verdens lengste reise hjem fra Danmark i dag, og nå har jeg endelig kommet til Tønsberg. Siden jeg har bursdag i morgen skal jeg bli hjemme og feire den med familie før jeg reiser til Oslo. Men nå må jeg pakke “sekken” og komme meg bort til mormor og morfar! Skal sove der i natt siden vaskedamen skal romstere rundt her TIDLIG i morgen. Så da blogges vi bare senere i kveld når jeg har kommet meg på sleepover!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg