arme riddere-helaften

I går var jeg på filmpremieren til “Arme riddere”. Skal innrømme at jeg var skeptisk, for jeg er ikke særlig fan av blod, gørr, økser og avsagde hagler. Men siden Jo Nesbø er mannen bak historien måtte jeg jo gi det en sjanse, og jeg angrer ikke. For det er seriøst en av de mest festlige filmene jeg har sett. Lo fra start til ende! Gå og se den filmen!

Etter filmen dro vi hjem og drakk noen flasker vin, før vi dro på premierefest. Der drakk jeg fem gin tonic, før jeg konkluderte med at jeg begynte å bli usjarmerende, og ville hjem. Og dessuten satt jeg egentlig bare og ventet på at Jo Nesbø skulle svinge seg rundt på dansegulvet, men den eneste jeg fikk øye på var Pelle fra Hotel Cæsar som levde seg heftig inn i sin egen versjon av salsa.

Og så fant jeg ikke han sexy skuespilleren heller. Nummer to fra venstre på bildet, om han vennligst kan ta kontakt, så fjerner vi barten og går på date. Ordner seg.

Hva er forresten deres verste mareritt for dagen derpå? At de du sover hos setter julemusikk på full guffe og begynner å ta julevasken? Nei, sier du det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg