lide for skjønnheten

At man må lide får skjønnheten får en helt annen betydning enn høye hæler og sprøytestikk når man løper for harde livet på en tredemølle. Jeg er så sliten etter treningen i dag at knærne nesten klapper sammen når jeg går i trapper. Men det er herlig! Jeg er bare klar for å gi like mye i morgen. Jeg nekter å gå en hel sommer til og føle meg lubben.

Her ser dere litt mer av treningstøyet jeg skrev om i går. Deilig med nytt treningstøy! Sikkert forfengelig av meg, men det blir fort mer motiverende å dra på trening hvis man føler at man ser fin/OK ut. Disse bildene er forsåvidt tatt etter trening, haha. Alt treningstøyet som jeg skrev om i går, finner dere hos BuyHelse her.

8 kommentarer
  1. Hvilket kamera bruker du? Ser ikke ut som det er så god kvaltiet. Har du ikke speilrefleks? Ikke så lett å dra rundt med seg kanskje. Men gir jo så mye bedre bilder, som oftest, om man har litt peil! 🙂

  2. Du er flink 😀 Har troen på deg, du kan klare det du vil! Gleder meg forresten masse til rockering innlegget, er det langt unna..? 🙂

  3. Det er ikke å være forfengelig. Jeg tror man trener bedre når man føler seg bra 🙂 Det er ihvertfall min unnskyldning for en diger skuff full av treningstøy!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg