samboere på eventyr

I kveld har jeg vært på en liten (stor) shoppingrunde med min kjære samboer, Helene. Fant noe helt fantastisk fint til alle dere som kritiserer meg for å bruke pels:

Boblevest med BILDE av pels på!! 100 kroner på H&M.

HAHAHA, det er faen meg det styggeste plagget jeg noen gang har sett. Sikkert dyrevennlig, men hello. Skal kjøpe en til alle dere som er sinte på meg for det jeg skrev om pelsvesten min, bare å signe seg opp med navn og adresse i kommentarfeltet. Hahahaha.

Men heldigvis hadde de finere plagg på H&M også, kjøpte hvert eneste plagg jeg tok med meg i prøverommet. Den mintgrønne genseren dere ser på bildet er helt fantastisk nydelig.

Helene kjøpte seg en skikkelig dyr bukse, og siden hun ikke likte den så godt ble hun i dårlig humør. Hun sa at det eneste som kunne gjøre henne i godt humør var hvis jeg brukte like mye penger som hun hadde brukt, så jeg hadde liksom ikke noe valg….

Når man er samboere, er det forresten et must å ha en serie sammen. For vår del ble det The L Word, i og med at ingen av oss har sett på det før. Hva syns dere om serien? Håper den er bra!

Sliten 1.

Sliten 2.

Det er noe sant i at shopping er ekstremsport. Men nå er vi i hvert fall trygt hjemme igjen, og skal bare ordne litt småsaker før vi kan slenge oss ned i sofaen og nyte vår nye samboer-serie. Hei så lenge!

24 kommentarer
  1. Så deg i Oslo i sted, måtte gå forbi to ganger der du satt å spiste for å se at det virkelig var deg! hehehhe.. du er utrolig pen, enda penere i virkeligheten! Beundrer deg virkelig og elsker bloggen din Ida!

  2. Hei Ida!
   Hvor pleier du å shoppe i Oslo? Og hvilke H&M? Syntes det er så vanskelig å finne klær der..

   Svar fra Ida: dette var H&M på Oslo City. Vil anbefale deg å besøke Byporten shopping, i øverste etasje har de faktisk mange fine butikker. Ricco Vero, Fine Ting, Høyer… : )

  3. Idaa! Tenk om noen av leserne dine har denne vesten og synes den er kjempefin? :p Vedkommende vil aldri tørre å bruke den igjen :p

  4. The L Word er underholdning det! Håper dere er bestevenninner som kan se på skikkelig lesbesex sammen, siden det er noe dere kan forvente haha:) Kos dere!

  5. The L word er absolutt en av mine favorittserier gjennom tidene! Begynner å bli litt gammel nå, men den er akuratt passe provoserende og opphissende samtidig. Tilogmed for oss som er heterofile 🙂 Kos dere!

  6. haha, du er genial! fantastisk artig å endelig finne en ærlig blogger som driter i hva andre tenker.

  7. The L word er verdens beste serie, og selv alle mine venner som påstår at jeg MÅ være skaplesbe for å like det, har jeg sett alle sesongene minst to ganger! Man kan ikke la være å bli LITT svak for Shane, selv om man er hetero 😉 I’d tap that!

  8. hahahha, ler meg i hjel av den vesten 😛 du får sagt det. Nå kommer vel folk til å svette over tastaturet med sure kommentarer….

  9. Elsker mint selv! :))
   men the L word er en typisk lesbe serie… mye sex… 😛 så lever den tilbake du!

  10. Ida!! har du sett musikkvideoen av Maroon 5 – moves like a jagger? er du klar over hvor mye du ligner på Christina Aguilera der? helt sykt! så det akkurat nå 😀 haha. cutie!

  11. dere burde sjekke ut shameless og american horror story i tillegg til the l word. fantastisk gode serier.

  12. Hahaha! RÅTT! For en ille vest, fint du bruker noe mer stilfullt enn det der 🙂 Digger humoren din jeg, Ida! Ha en finfin dag 🙂

  13. The L word fikk meg til å ha sex med to jenter..så får du se hvordan det ender for dere:P

   Svar fra Ida: WOW! hehe, da er jeg spent på hvordan dette ender…. 😉

  14. Hehe, jeg driver å ser the L word selv (på nytt) fulgte med på ungdomsskolen når det gikk på tv.. Men jeg advarer, det er MYE sex.

  15. Hei Ida! Godt å se at du har det bra igjen(det virker i alle fall slik :-))! Hvor har du kjøpt skjerfet du har på deg? Det var fint! 🙂

   Svar fra Ida: hei! 🙂 Jeg har det kjempefint! Takk for det, det er fra buyhelse.no!

  16. Ah, the L word er virkelig en helt fantastisk serie. Et glass vin, stearinlys og teppekos i sofaen er virkelig et must. 🙂

  17. Wow, akkurat i det jeg på en måte klarte og komme meg over hvor utrolig dum du var med kaninvesten så er du jammen meg like dum igjen. Begynner jo å lure litt på hvorfor jeg leser bloggen din i det hele tatt : ) Bare dumt det blir en uvane å skrive inn web-adressen din.

   Svar fra Ida: trist at du tar det så tungt, god bedring

  18. Synes the L word er utrolig dårlig og lite kreativt… Har virkelig gitt den en sjanse, men nei.. hehe

  19. Asså, greit nok at du bruker pels, det er jo ditt valg og egentlig ingenting andre skal blande seg oppi, men det at du driver å latterliggjør og provoserer leserne dine som er imot det synes jeg egentlig ikke er greit, barnslig rett og slett. Hadde du bare gått med pelsen og ikke begynt å provosere så inni helvete så er det jo greit, men når du holder på sånn som du gjør nå blir bare dumt. Det er jo din blogg, og jeg liker bloggen din, men herregud, akkurat dette her med å provosere med pels er noe du kunne spart deg for…

  20. HAHA! Hvis dette er det styggeste plagget, så har du ikke sett “revepelsen” de hadde før i år, den har plastøyner liksom! Jeg skal ta bilde og sende til deg….

  21. Jeg er utrolig sint for det du skrev om pelsen, og vil gjerne ha den vesten!! Forventer i posten i de nærmeste dagene!

   Daniel Pedersen you know who!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg