jo flere vi er sammen

Jeg har ikke ord for hvor koselig jeg syns det er å bo sammen med en av mine beste venninner. Å stå opp sammen, le av hverandres pulesveis, pusse tenner ved siden av hverandre, ønske hverandre en fin dag og gå på jobb. Og så komme hjem, bli enige om hva vi skal ha til middag, le sammen av ting vi har opplevd tidligere på dagen, og så finne på noe hyggelig eller gå på trening. Og så avslutte kvelden med å se noe teit på TV, bli enige om at vi er trøtte og stupe kråke opp i senga. Helene og jeg skal gifte oss!

My beautiful friend <3

Jeg har heller ikke ord for hvor jævla stygg jeg er på håret. Har gått alt for lenge siden jeg har vært hos frisøren, så extensions flagrer og henger til alle kanter. Er så flau når det går noen bak meg at jeg nærmest holder hendene over bakhodet mitt. Heldigvis skal jeg til frisøren denne uken. Takk og lov. Lenge leve forfengeligheten da, dere!

Nå har jeg kommet på jobb, og har veldig mye annet enn blogging å fylle dagen med. 1-2-3-kjør!

14 kommentarer
  1. Liker bloggen din så godt nå, den har blitt mye bedre de siste mnd! Syns du er inspirerende og stråler for tiden 😀 stå på!

   Svar fra Ida: det er hyggelig å høre, tusen takk 🙂

  2. Hei Ida 🙂 Jeg lurte på det treningsbuksa du hadde på deg litt lengre ned fra buyhelse, hvordan er de i str? Og hvordan str har du, tror jeg trenger samme som deg 🙂

   Svar fra Ida: helt normal i størrelsen! 🙂 Jeg har Str M.

  3. Hei! Jeg elsker håret ditt, jeg har selv krøllete, krusete hår, og jeg retter mitt.. Hva gjør du for å få det slik, og hvilke hårprodukter bruker du? 🙂 Takker for svar!

   Svar fra Ida: glatter med GHD, prøv det! 🙂

  4. Ja, det er herlig å bo sammen med sine bestevenninner. Jeg bor selv med to av mine nærmeste. Det funker helt fint. Vi har jo alle hver våres jobb, og vi jobber alle tidets døgner. Men vi tar hensyn til hverandre. Og det beste av alt. Når man er syk har man sine aller nærmeste rundt seg!

  5. En ting er hvertfall sikkert, du heter ikke Ella. Veldig hyggelig at du er så interresert i livet mitt. Belgia er ett fint land og bo i og Gent et godt lag 😉

  6. Skjønner hva du mener! 🙂 Jeg bort sammen med min beste venninne, men utrolig nok jobber vi på samme sted på begge jobbene våre. Så vi er omtrent sammen 24 timer i døgnet – amazing at vi ikke blir leie av hverandre 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg