fake your beauty

Jeg har hatt en helt suuuper dag! Sånn bortsett fra at jeg måtte dra fra jobb fordi min talentfulle og febersyke samboer klarte å låse seg ut av leiligheten. Det er da det er flaks at man har en samboer….

Har tilbragt kvelden på Jan Thomas Studio med brosjan, Christopher. For tredje gang skal han ta headerbildene mine, og fotoshooten skal vi ha på lørdag. Men litt forberedelser må jo til, så i dag har vi testet litt hårstyling. C er så flink. Da han var ferdig bare; waaow, jeg har tre ganger så mye hår på hodet som i stad! Og han er ikke frisør en gang.

Vi har vært og sjekket ut location også, og det ble helt supert. Men det får dere se på lørdag! Her er noen bilder fra testingen:

Hello grandma! Dette er ikke en frisyre, altså. Bare in the making…

(Fuglebebis)

Etter testingen vinket jeg farvel, og satte kursen mot Bogstadveien. Eller Bokstavveien, som jeg har kalt gata i mange år. Skulle på date, da. Det første jeg gjorde på daten var å si; kan du ta et bilde av meg til bloggen min?

… Og daten min bare; jeg tror ikke vi kan treffes mer. Så jeg stæbba’n i hodet med en gaffel, lot ham ligge blødende igjen på gulvet, og nå sitter jeg her. Klar for å ta natta, for jeg skal stå opp før jeg vanligvis ville gått hjem fra nachspiel. God natt!

7 kommentarer
  1. Faan. I to tre dager har jeg klikket meg inn på .com-siden din som jeg har lagret i “favoritter”, men der er det en treeeig Ida W som aaaaldri tilsynelatende skriver nye innlegg. Så leser jeg en kommentar fra en annen leser som har prøvd .no siden din og oppdaget nye innlegg der – for en åpenbaring! Hvorfor er det sånn? Jeg føler meg lurt! ;p

  2. Hahaha, jeg digger deg!

   Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

  3. Hahah, du er best 😀 Pizzaen såg god ut då, så håpe du koste deg sjølv om du måtte stabbe daten 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg