løper fra kulda

Jeg er hjemme hos familien i Tønsberg og slapper av. Finnes ikke noe bedre enn det når man kjenner seg sliten. Følte meg veldig slapp og tung i kveld, så jeg prøvde meg rett og slett på en liten løpetur i frisk luft. Æææ, det er kaldt ute! Så da gjelder det jo bare å springe fra kulda – da funker det greit.

Har fått meg ny treningsjakke. Eller løpejakke,  som jeg kalder den. Jakken er fra Buyhelse. Alt treningstøyet deres finner du her. Jeg har rukket å prøve ganske mye av treningstøyet fra Buyhelse, og må si at alt jeg har prøvd har en perfekt passform, og ikke minst freshe og oppmuntrende farger.

Den nye løpejakka.(Reklame)

Mye gøyere å trene når man har fint treningstøy! Nå skal jeg ta meg en varm dusj og krype opp i sofaen med mamma og pappa. Diskusjonen om hvilke TV-programmer som skal prioriteres er allerede i gang….

12 kommentarer
  1. Håller med! Finns inget som sparkar en i baken så bra som nya, färgglada och formfina träningskläder 😀

   Njut tiden med familjen!

  2. Åh, det er så forfriskende å løpe i kulden syns jeg =) Men jeg pleier alltid å ha et skjerf foran munnen, ellers kjennes det ut som om lungene takker for seg =)

   Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

  3. Er noe i veien med bloggen din :-/ Jeg var innom hver dag etter 19 februar, og det hadde ikke kommet noe innlegg. Så idag har det kommet 8+ sånn helt plutselig…

  4. Så merkelig, har vert innom bloggen din daglig den siste veka, uten nye innlegg, så kikar eg innom no, og poff, masse nye innlegg som tydeligvis har gjøymt seg frå meg, haha.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg