skrell appelsinhuden

Fotoshooten gikk veldig bra! Til tross for at det ble en lang dag med mye venting, jeg tilbragte kvelden horisontalt da vi var ferdige.

Jeg er så glad for at Christopher alltid vil ta headerbildene mine, for når man jobber med noen man kjenner veldig godt, slapper man selvfølgelig mer av. Jeg var egentlig superstressa i går siden jeg skulle sitte i superkorte kjoler uten å ha fjorten hold in-strømpebukser under (hehe), for å vise fram appelsinhud og lår som gjerne skulle vært halvparten så slanke, står ikke på min topp 10-liste over favoritthobbyer.

Der hvor andre ville sagt; nei, giiii deg, du er superhot, du har ikke TEGN til appelsinhud en gang, sier Christopher bare; okey, la oss si at du og jeg er enige om at du har litt – eller mye appelsinhud. Hva så? Det er bare jeg og Photoshop som ser det.

Hehe. Gotta <3 him. Av det lille jeg så, ble bildene kjempebra. Gleder meg til å se flere av dem, og ikke minst til å vise dere! Tusen takk til deg, Christopher, for at du ville ta bildene mine.

Behind the scenes, vender meg til å vise legger. Haha!

10 kommentarer
  1. Hei…
   Deilig me menneska som bare fortell korsen det e og står tell 😉

   Men du, over til nåkka helt anna…
   Den yndlingsbuksa di fra Gina.. e det jævelfrekt å spørre kas størrelse du e?
   Æ har leita i ur ette nåkka ala det der, men da vi ikke har Gina oppe i Tromsø-byen enda, så har æ niks nada ide om størrelsan dæmmes…
   Vil bestille 🙂
   Æ e da normalt en str S, i bukse bruke æ vel 26 på Vero Moda, eller Only bukse. Diesel e faktisk 25 :s men den e det sjukt mye stretch i. Æ e jo knøttliten som teskjekjerringa, 1.58 cm… Men æ tenkte at hvis du e sånn ca litt like stor (liten) så kan æ prøve mæ litt rundt event størrelse du bruke 🙂
   Æ e vel hverken tjukk eller tynn… men æ har litt breie hofte da, hurra!
   Takk førr svar…hihihi.

  2. For oss andre som er mest opptatt av våre egne feil så ser du smashing ut! Men for en hærlig type 😉
   Gleder meg til å se de nye bildene, ganske så sikker på at de blir bra!
   Takk for ein finfin blogg, liker at du tør dele ærlig og rett frem!

  3. Gleder meg til å se, Ida! And for the record, så ser du veldig bra ut, og det synes jeg egentlig alltid at du har gjort.

  4. Du frøken, for noe tull.

   Du er jo så ung og da er huden såpass stram av seg selv, men som jeg er sikker på at Christopher fortalte deg så hjelper jevnlig peeling og fuktighetskrem.
   Samt en liten dæsj med photoshop!

  5. er det den headern du har nå dere tok bilder til? eller er den bare midlertidig? fin var den i alle fall uansett 😀

  6. Jeg syns du burde legge ut et før og etterbilde av headeren din, bare for å vise unge jenter at det er fysisk umulig å se like flott ut som photoshoppa modeller gjør på magasincovere.

  7. Jeg synes du er dødsflott Ida. Jeg sliter også med “lår-tvangstanker” og det gir seg ikke med mindre du gir deg. Ingen legger merke til “appelsinhuden” din bortsett fra deg selv uansett 😉

  8. Åh, så herlig med slike venner da! Som sier alt ut som det er, og ikke legger skjul på noe som helst =)

   Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

  9. Ikke for å være en sånn “sur peke finger” leser med dårlig humor, Men mener du det seriøst når du sier at du er tykk og vil ha lår som er halvparten så store som det du har nå? For må jo si at om du blir halvparten så stor så blir det jo ikke mer igjenn av deg. Sammtidig som det stikker litt og lese da jeg sikkert er tre ganger større enn deg (Sjalu mutch);P

   Forstår at alle har komplekser ved seg selv, og forstår også at du sikkert ønsker å ta av deg et par kg eller stramme inn her og der fordi du føler at du må det, men og gå kraftig inn for å rase fra deg flere kg syns jeg verken du burde eller trenger.

   Til slutt så må jeg også si at du ser helt NYDELIG ut og du virkelig stråler om dagen!;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg