family first

Det er svært sjeldent jeg drar opp kamera på familiesammenkomster, men i dag måtte jeg bare. Jeg har den mest fantastiske familien i verden, så ikke bare må de foreviges, de må deles med hele verden. Bittelitt. Selv om de ikke liker det. Så glo hardt på disse fine bildene, for jeg frykter at jeg må slette dem i morgen, hehe.

I dag har vi feiret min kjære mormors 65 årsdag. Sprek som hun er, kunne jeg jo ikke gjøre annet enn å gi henne treningstøy. Hun og morfar trener flere dager i uka, og det er jeg glad for. For da kan jeg ha besteforeldre LENGE! De hadde laget kjempegod mat, og da alt fra far til små kusiner nærmest trillet fra bordet, ble kake etter kake servert. Herregud, jeg kommer til å være mett i en uke nå.

Jeg er skikkelig happy i dag, blir det av å være rundt så mye familie. Da kan jeg være meg selv 110% liksom, som de liker å si på Paradise Hotel. Og så er jo Bella her! Min lille pusebaby, savner henne veldig om dagen. Hver gang jeg drar til Oslo er jeg redd for at hun skal glemme meg, men hun løper i hvert fall mot meg og gir meg et kyss hver gang jeg kommer hjem.

Fortalte mamma litt om Barcelona-turen jeg var på, da.

Ida: jeg var liksom den eneste som var påkledd på bildene, så følte meg en smule kjedelig der jeg stod.

Mamma: Å… Var alle Hotel Cæsar-deltakerne kliss nakne på bildene?

Ida: Paradise Hotel, mamma. Paradise Hotel.

Så i kveld har jeg tvunget mamma og pappa til å se på Paradise Hotel med meg. Da jeg foreslo det, ropte pappa “jaaaaa” med lys jentestemme. Tror han kødda. Men de slang faktisk ikke en eneste negativ kommentar under hele showet. Jeg er sjokkert. Nei, vent a. De hadde jo både bok og iPad i fanget.

Nå må jeg sove hvis jeg skal ha sjans til å komme meg opp i morgen. Skal først på jobb, deretter inn til Oslo for å filme en pilot, og så hjem til Tønsberg igjen. God natt!

6 kommentarer
  1. Hahah, trur aldri eg hadde fått pappa til å sjå Paradise 😀 Veldig deilig med sånne kvelda!

  2. Foreldrene dine virker superkule og freshe, og bestemora di og! Ikke rart det ble et grepa kvinnfolk ut av deg!

   Klem fra frøken Jovvial

  3. Awww, så hyggelig! Familien din virker så koselig =) Jeg hadde aldri i livet fått foreldrene mine til å se på Paradise, det er i alle fall sikkert! Haha!

   Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

  4. familie er viktig, og du er heldig som har en fin en! 🙂 er ikke alle som har det. jeg er veldig glad i min og er veldig heldig med gjengen jeg har fått utdelt! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg