oppdragelse

HAHAHA. Bella er så trøtt at hun så vidt klarer å ha ett øye åpent, men hun skal absolutt sitte på fanget til mammaen sin, under dyna, og følge med på hva som skjer på skjermen. Så nå tenkte jeg å sette på dagens episode med Paradise Hotel. Viktig å fòre barna sine med nyttig og samfunnsengasjert underholdning.

4 kommentarer
  1. Hei Ida! Har følget med på bloggen din lenge, så har jeg bare et spørsmål. Skal til Los Angeles på språkreise til sommeren, husker at du også var der. Hvordan var det å gå ut i USA når man er under 21? Fikk du lov å være med på alt? Var de strenge osv. Nogen tips du har til ei shoppinglad jente skal gleder seg en hel del til å reise!

   Håper du har tid til å svare 😀

   Svar fra Ida: Hei Ane! Så gøy, da! 🙂 Jeg var ikke så mye ute, var vel sånn cirka to ganger på en måned. Men kunne sikkert vært mer om jeg var keen, jeg er bare veldig pysete på å bruke fake leg og sånt, så det nektet jeg å gjøre. Når jeg var på utested, kom jeg inn fordi jeg ble kjent med folk som jobbet der, så vi ble ikke spurt om legitimasjon. Men jeg vet at studentene pleide å leie “partybuss” og kjøre inn til Hollywood, og så visste de vel om noen steder de kom inn der. Du får nesten bare prøve å henge deg på de riktige folka, eller ha et bra fake leg. Ikke at jeg oppfordrer til det… Hehe. Lykke til 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg