hair inspiration

Det nærmer seg et nytt frisørbesøk for min del. Og godt er det, for hodet mitt begynner å føles som en vissen blomst. Trenger å fornye litt.

Skal som vanlig til Merethe på Ruhs Hårstudio, hvor jeg pleier å sette på Hairtalk Extensions. Jeg er veldig glad i de lange, lyse lokkene, men denne gangen vurderer jeg faktisk en kortere klipp. Ikke kort-kort, men kortere. Målet er jo å gå mot det mer naturlige hele veien. Fargen begynner å bli veldig fin og naturlig, så det er tommel opp!

Her er min hair inspiration, hva tror dere? Er det ikke greit å ha en litt kortere klipp nå som det går mot sommer, sol og bading? : ) Jeg er veldig keen, er bare redd jeg kommer til å angre livet av meg for at jeg ikke går for langt….

20 kommentarer
  1. Naturlig…? Vippeextentions, selvbruning, bleket/farget hår, bleket tenner, vakuumbehandling, falske negler…. Hehe!! Du er en nydelig person, men at du er så naturlig er vel litt å ta i?

  2. Hadde i utgangspunktet kike langt hår som deg, men tok nylig med meg det første bildet fra venstre til frisøren og aldri vært mer fornøyd. Er veldig lett å ha med å gjøre, tørker fort og mange stylingmuligheter.

  3. He he, kjenner meg så godt igjen. Tenker ofte på å klippe håret mye kortere, men livredd for at jeg vil angre. Inspiration bildene dine var veldig flotte da, du blir sikkert fin!

  4. Den hårlengden der er superfin. Og det er som du sier, veldig deilig å ha litt kortere hår når det går mot sommer og varmere tider. En tommel opp fra meg for en mer naturlig look.

   :]

  5. Har klippet meg kortere selv, og er kjempe fornøyd 🙂 selvfølgelig savner jeg det lange av og til, men det er så fantastisk å slippe og bruke 5 timer på å føne, rette, krølle 🙂

  6. Go for it!! Er jo så glamorøst med en sunn halvlang klipp. Som du sier går det jo også mot sommer med soling og bading, og da er det lettere å ta vare på det om det er litt kortere:-) Klipp heller litt for lite første gang, så kan du heller ta mer etterhvert.

  7. Alt kler den smukke! Sats på det 😀
   Men jeg har ett spørsmål, jeg har nylig tatt hair talk exstension (mye pågrunn av innspirasjon fra deg) men jeg lurte på om du kunne skrevet litt mer om hvordan det er å HA det på, og hva du gjør for å holde det fint. Jeg har jo produktene og alt det der, men er det noen andre triks og tips som kan være lurt å ha?? Jeg har veldig lyst å ha håret så lenge som mulig så hadde vært fantastisk å få råd fra en ekte person som har erfaring og ikke bare frisørene. Og når du flytter håret opp, får du nytt hår? eller bruker du det samme?
   takk for svar på forhånd!

   – amalie, 16år.

   Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så gøy at du prøver ut HairTalk, regner med at du kommer til å være kjempefornøyd! Når jeg flytter opp håret bruker jeg det samme håret to ganger. Man kan sikkert bruke det flere ganger, men jeg behandler håret mitt VELDIG mye hele tiden. Føner, glatter, krøller, grer – ofte. Så da foretrekker jeg nytt hår annenhver gang. Et tips er å bruke den sprayen som heter conditioner (eller noe sånt?) i håret (fra ørene og ned). Spray det vått og la det lufttørke, da blir håret mykt og kjennes nytt. Lykke til med håret!

  8. Håret ditt blir nok kjempebra uansett =) Blir artig å se deg med litt annerledes sveis, du har jo hatt den samme en stund nå =)

   Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

  9. Håret ditt blir nok kjempebra uansett =) Blir artig å se deg med litt annerledes sveis, du har jo hatt den samme en stund nå =)

   Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

  10. Heidi Klum looken er jo veldig fin da :-))
   doooo it!! og angrer du, er det jo bare å ty til hair extenstions 😉

  11. Du hadde nok vært fin med “lang bob”, men tipper du kommer til å angre ettersom det var det du gjorde sist(noen år siden) om jeg ikke husker helt feil? Uansett, alt kler den smukke!! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg