hello, I live here

Nå kan dere tro vi koser oss her på Norefjell! Vi kom fram litt senere enn planlagt i går, pågrunn av svært dårlig kommunikasjon mellom forsete og baksete. Kvinner bak rattet, aldri en god idè. Quote fra bilturen; det er så mye kø. Jeg er glad det er vi som er fremst!

Men så kom vi fram til paradis, og alle småhissige diskusjoner i bilen var glemt. Det er så fantastisk her, på Norefjell Spa & Resort. Bor i samme suite som sist, og har faktisk veldig lyst til å flytte inn for godt. Kommer aldri over hvor kjekt det er å ha badekar på soverommet.

Dere mååååå bare komme opp hit når vi skal ha BloggAwards i november! Skal si i fra når man kan begynne å booke rom og sånt, og da er det bare å slå seg sammen med venninner og booke suiter og spa og full pakke! Livet <3

Det er forresten nattklubb på hotellet her. Så det første vi gjorde da vi kom i går kveld, var å revne strømpebukser, søle mascara og presse på oss høye hæler. Det var full disco, så vi kunne ikke gjøre annet enn å ty til tequila. Og derifra gikk det faktisk veldig bra. Fikk til og med nattmat servert på døren. Seeervice!

12 kommentarer
  1. Herlig! Rommet ser helt fantastisk ut, og resten høres helt fantastisk ut! :p
   Håper du får en fin helg videre 🙂

  2. Pleier ikke å kommentere blogger,MEN du ser veldig bra ut for tiden. Du gløder på en måte, bra for deg! Noen tips? Haha.
   Ikke skriv at du gløder av godt selskap og gode venner, det har jeg også men de får meg ikke til å gløde :/ hvis dine gjør det, må jeg få de.

   Svar fra Ida: så hyggelig at du syns det, men jeg har dessverre ingen svar!

  3. IDA DU MÅ KOMME TILBAKE TIL BLOGGTRONEN, DU ER MEKTIGST, MAKE A COMEBACK.(SELVOM JEG VET DU HAR LIKSOM ETT FANTASTISK LIV UTENOM BARE BLOGGEN DA, BUT SHARE IT)

  4. Flotte jenter! 🙂 Det ser skikkelig herlig ut der, åh! 🙂

   Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

  5. Ang. blogawards, må man ha blogg for å komme og se på? 🙂 Og er det noen aldersgrense? Hadde vært morsomt å sett på, men nå har ikke jeg blogg. Og forresten, de bloggene som nomineres, er det bare toppblogger? Eller er dette noe for de med mindre blogger også? Kan bloggerne ta med venner?

   Haha, mange spørsmål, men det høres jo så spennende ut!

   Svar fra Ida: hei du! 🙂 Man må absolutt ikke ha blogg for å komme og se på, det er åpent for lesere og samarbeidspartnere også. Alle bloggere kan nomineres, ikke bare toppbloggere. Bloggerne kan ta med seg venner, ja 🙂 Ta turen da, det blir kjempebra!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg