paljettlivet uten regler

For en fantastisk helg dette har vært! Oslo har virkelig vist seg fra sin beste side, med unntak av et par ting (Sentrumsløpet). På lørdag kom min kjære Maria innover til Oslo, og vi bestemte oss for å tilbringe den solfylte dagen utendørs, med lunsj og shopping.

Av en eller annen merkelig grunn gikk det ingen busser, så vi bestemte oss for å spasere – i høye hæler. Det var jo sol! Men så fant vi ut hvorfor all trafikk i Oslo var stoppet, og da ble det mer en prinsippsak. Ikke ålreit i det hele tatt.

SENTRUMSLØPET! Man kan vel ikke sette en hel by på vent fordi noen liker å jogge? HALLO! Det er galskap. Ikke en eneste buss eller taxi var mulig å få tak i, og som et resultat av det er vi nå gjennomhullet av gnagsår. Takk skal dere ha. Mitt forslag er å legge Sentrumsløpet i skogen neste år. Er ikke bra å løpe på asfalt uansett.

Hadde det ikke vært for den gode lunsjen, hadde jeg muligens gått til angrep på noen av de fargerike joggerne. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; cæsarsalaten på Enoteca i Bygdøy Allè er SÅ god. Løp og kjøp.

Da kvelden kom, hadde vi allerede druknet oss i hårspray, sminke og parfyme. For vi skulle jo på fest. “God stemning”-fest på toppen av Grand Hotel. Ulempen med fest, er jo at man som oftest har fest hjemme før man drar på selve festen, også kalt vorspiel. Vi var tre jenter med mye på hjertet, og dermed gikk det tre flasker vin og en flaske gin. Ikke bra i det hele tatt. Men jeg visste ikke hvor ille det faktisk stod til før jeg fant en video på Mac’en min i dag. Dere får nøye dere med noen printscreen’s.

Jeg nevner ingen navn, men en av jentene lå på dansegulvet hele kvelden, for hun hadde jo lest på innbydelsen at absolutt alt skulle være lov på denne festen – så lenge det er lov. Og det finnes vel strengt talt ingen regler mot å ligge på dansegulvet og slappe av litt? Jeg har vært fyllesyk mange ganger, men i dag burde jeg blitt kronet som prinsessen av fyllesyke. Jeg syns svært synd på mennesket som våknet opp ved siden av meg i dag – for det er ikke mye pent å si om denne morgenen. Tror jeg har fått kallenavnet “narkomanen”, kan ha noe med looken å gjøre.

I dag har jeg spydd som en gris – så nå er jeg hjemme hos mor og far i Tønsberg. Har fått nok av å hoppe rundt i høye hæler og være sosial. Nå skal jeg være meg selv et par dager, og da finnes det ikke bedre sted enn her hjemme. Jogge i skogen, spise middag med familien og se på TV om kveldene.

Fader, som jeg hater det sosiale paljettlivet.

8 kommentarer
  1. Du minner meg så mye om Shay Mitchell, hun er råflott- og det er du også 🙂 (sånn, nå ble der rett med linken) 🙂

  2. SENTRUMsløpet i skogen? Jaja. En dag i året er det vel lov til å stenge bilveier for et arrangement. Alle andre store byer har maraton og løp.

  3. Men jeg lurer veldig på hvor det kule paljettskjørtet ditt er kjøpt? Vil ha sånn!

   Svar fra Ida: det er fra Zara! 🙂

  4. Hallo Ida! beklager å måtte opplyse deg, men du er litt selvmotsigende… du mener det er sååå håpløst å løpe rundt i byen en time, men synes det er sååå fantastisk å ut å få litt morsjon og frisk luft og en liten løpe tur ?? skurrer litt ass! OG når New York city klarer sette i stand en hel maraton, så burde Oslo klare å ofre litt trafikk stans i en time for sentrumsløpet!! og tror desverre du blir litt nedstemt av de 9000 deltakerne hvis de hadde hørt den stakkars klagingen din… et lite tips, hold deg inne siste helgen i september, da er det nemlig Oslo Maraton og 15 000 mennesker som løper rundt 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg