fordi jeg må

Hei og hopp! Vært ute og løpt i skogen igjen. ELSKER å løpe, trening gir livet mening. KØDDA. Jeg hater å løpe og jeg tror jeg skal dø hver gang. Men man må jo. For før man vet ordet av det er man både feit og råtten innvendig, og det kan vi ikke ha noe av. Og dessuten er det veldig deilig å jogge i skogen, når man først må løpe. Solnedgang, bestevenninne ved min side – og duften av weed når man løper forbi speiderhytta. Ekte Tønsberg-idyll!

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg i dette fine været, har lyst til å gjøre ALT! Men nå er det jo tilbake på jobb i morgen, så da har jeg ikke så mange valg. Blir koselig det også, gleder meg til å se igjen alle på kontoret!

11 kommentarer
  1. Hei Ida! Jeg bare lurer på hvordan det går med “magefettet” ditt hehe. Leste nettopp innlegget ditt om den cooling behandlignen å lurer nå på om du har sett noe forandring?

   Svar fra Ida: hei! 🙂 Ja, jeg har begynt å se forandringer. Det går 3 måneder før det endelige resultatet vises, jeg skal lage et innlegg på det litt senere!

  2. Morsomt hvordan alle bloggere stiller seg opp så de ser ekstra tynne ut når de skriver om trening! Haha :p

  3. ELSKER å løpe, trening gir livet mening. KØDDA. Jeg hater å løpe og jeg tror jeg skal dø hver gang. HAHAH! Som om jeg skulle sagt det selv.

  4. Elsker at du er så ærlig. Hater å å løpe, har prøvd å elske det nå i et halvt år ca, men hater det fortsatt. Det eneste som er digg er når man er ferdig.

   Svar fra Ida: riktig! Folk kan drite i å si at det er DEILIG! ARG!

  5. synes det er deilig å løpe når jeg først kommer i gang, men det er såå vanskelig å komme seg opp fra sofaen… :p

  6. Haha! Du er flink hvertfall! Om man ikke blir supermann og verdens TYNNESTE av å løpe er det en veldig deilig følelse! Du er flink, Ida!:) Hilsen fan som sitter og leser til eksamen…

  7. Jeg føler egentlig det er litt sånn med blogginga di om dagen også.. Du blogger fordi du må. Merker det på hele bloggen at du har mista bloggelysten, du legger ikke så mye innsats,, tid og glede i det, som du pleide ,virker det som. Men jeg forstår godt at det er mulig å bli lei alt, men lurer på hvorfor du ikke tar en offisiell pause fram til du har lyst igjen, og savner å blogge? og hvis du ikke savner det, så er jo svaret enkelt. Trist når det blir så halvhjertet og gledeløst:/ Hilsen fast leser, som digger deg<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg