SOVEROMSPLANER

Jeg gleder meg så sykt til å overta leiligheten på søndag. Det klør i fingrene etter å kjøpe møbler, gardiner, sengetøy, kopper og kar. Men enn så lenge må jeg nøye meg med å leke på Mac’en. Tror jeg har bestemt meg for stil på soverommet, og ikke minst funnet det jeg trenger å kjøpe inn. Nettshopping in my <3

Hva tror dere, blir det fint? Eller burde jeg heller satse på varme farger og et mer hjemmekoselig soverom? Tar i mot tips med takk! Gjerne linker til interiørblogger. 

27 kommentarer
  1. Ohhh, det blir kjempefint! Nå fikk jeg masse inspirasjon til mitt eget soverom + gjestesoverom som skal innredes! Hvor fant du det sengeteppet i midten i sølv?? LOVES IT!

  2. Tror det der blir veldig fint, jeg! 🙂 Varme farger er vel kanskje det vanligste, men det trenger jo ikke betyr at alle skal ha det?

  3. Det blir kjempefint det! For mange farger på et soverom er bare stressende synes jeg, liker behagelige, rolige og litt mer avslappende farger på soverommet jeg. God smak har du! 🙂

  4. sølv kan gjerne kombineres med litt varmere toner som beige, kremfarget, og rødt:) røde pynteputer, eller beige puter kan jevne ut alt sølvet som kan bli litt altoppslukende i seg selv. Eventuelt tilbehør, som lysestaker, etc. Da bryter man det litt. Grønne planter med fargede blomsterpotter, etc.

  5. Hei Ida!

   Prøv noe nytt enn hvitt nå. Det er egentlig det eneste jeg har fått intrykk av i leiligheten din. Hvitt. Vær modig og ta sjansen på litt farger! It’s not a winter wonderland the whole year around!

  6. Et tips er faktisk å søke etter dyre boliger på finn, mange av de har brukt interiørarkitekt og er fulle av gode tips, løsninger mm. 😉 Lykke til. Kjempe gøy med ny leilighet!

  7. Eeeeeelsker sølv overalt!! Men hva med innslag av varme farger? Kan jo bli litt, ikke kjedelig, men kaldt..

  8. Ser ut til å bli kjempefint! Selv er jeg veldig glad i brunt og varme farger, syns det er så trygt og godt 🙂

  9. Villavonkrogh.com er tidenes interiørblogg! Det er kanskje mye fokus på oppgradering av hage og lignende, men sjekker du arkivet lover jeg deg at du vil finne noe du liker 🙂

  10. Synes ideen din var kjempeflott!:) Gjennomført og fint.
   Også vil jeg bare si at det er kjempelurt av deg å titte på andre blogger om interiør og innredning og sånt – men jeg skjønner meg ikke på de som kommenterer at du burde endre stilen og heller prøve noe nytt. Det viktigste er vel at du innreder leiligheten slik du trives med, er tross alt du som skal bo der:)

  11. Hei, ser fint ut det der da 🙂
   Selv finner jeg all min insipirasjon på http://www.pinterest.com
   Hvis du ikke kjenner til det er det en online memory board.. du kan velge kategorier og “pinne” de bildene du liker.. når du klikker på hvert bilde blir du tatt til siden bildet er hentet fra.. veldig nyttig!
   for fargetips anbefaller jeg å følge denne: http://pinterest.com/Lone/
   hun har kategorisert alt etter farger og det er masse masse kult interiør og dekor.. ellers har masse interørsider og blogger egne boards du kan følge oxo 🙂

  12. Synes det så litt.. hotellrom ut. Men kan bli fint hvis du mikser med noe varmere og personlig i tillegg.

  13. dette er fint; MEN du vil se blek og rødsprengt ut naken i disse fargene… just saying..;)
   Tenk litt på hva DU også kler når du skal plukke ut farger til soverommet…

  14. Jeg elsker kritthvitt, svart, sølv osv. så det her tror jeg du klarer fint! Soverommene skal ikke være for varm i fargen uansett da “kalde” farger gjør deg søvnig og døsig. Og det er jo det du vil? Foreksempel lyseblå er en fin soveromsfarge da den er mer søvn enn rød, oransje, brun osv er. Go for it!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg