SVIDD VISA

Trynet mitt er ikke noe å skryte av om dagen. Er så trøtt at jeg har problemer med å formulere meg når jeg snakker med folk. Er rett og slett superlei av å stå opp tidlig og ta TOGET! NSB er så slem mot meg, alltid noe som går skeis. Jeg elsker jobben min, så synd at pendlingen skal gi meg en såpass dårlig start på dagen. Derfor passer det utmerket at i morgen er siste dagen før SOMMERFERIE!

Sommerferie har jeg ikke hatt siden jeg gikk på videregående, og det begynner å bli noen år siden. Jeg har jo stort sett hatt fri året rundt, og ikke satt pris på friheten i det hele tatt. Men å jobbe som en normal person gjør godt, for jeg virkelig GLEDER meg til ferie!

I kveld har jeg bedrevet møbelshopping med min kommende samboer. Det er så GØY! Lukter svidde bankkort her nå, spørs om denne ferien blir så morsom likevel…..

Slapp av, jeg er bare en 37,5 i skostørrelse….

11 kommentarer
  1. Ta lappen? Du har sikkert nok penger til å bare ta kjøretimer med kjørelærer, pendlingen hadde nok blitt en smule lettere 🙂

  2. IDA!!! du har gått ned sykt mye!! kan du være så snill og fortelle “hemmeligheten”? jeg skulle så gjerne gått ned litt jeg og!

   Svar fra Ida: jeg har ikke gått ned sykt mye, men jeg har gått ned litt 🙂 Ingen hemmelighet her i gården. Har tatt coolsculpting på magen, men utenom det spiser jeg helt normalt og jogger av og til.

  3. hei ida! kan du foretelle kor mangen kg du har gått ned til sammen? (ikke hvor mye du veier nå vs da, d er forståelig for personlig:) og hvor høy du er? (du har sikkert svart på d 100 ganger før mn ) trener du styrke uten om joggingen?

   kommer det et innlegg om resultatene på coolsculpting? (vurderer på å ta d selv)

   og til slutt, kan du lage et innlegg om hårfjerning? våkser du? hva anbefaller du? osv 🙂

   Ha en fin dag!

   Svar fra Ida: jeg har aldri pleid å veie meg, så vet ikke helt hvor mange kg. Trener litt styrke også. Ja, det kommer et innlegg om coolsculptingen 🙂

  4. Så coolsculptingen funka? Vurderer å prøve det, men er litt usikker enda. Har ikke hørt så mye om det 🙂 Fint om du kunne ha kommet med et “oppfølgings”-innlegg om det på bloggen. Hvis du allerede har gjort det føler jeg meg som en utrolig dårlig bloggleser som følger bloggen din fast 🙁 haha!

   Svar fra Ida: det kommer oppfølgingsinnlegg i løpet av sommeren 🙂

  5. Ja, herregud så sur jeg var på Jernbaneverket da jeg bodde i litt utenfor Oslo og pendlet til Aker Brygge hver dag. Det tok som regel en time lenger enn det skulle ta, minst annenhver dag! Liker meg bedre her i Bergen, med sykkelavstand til jobb. 😉

  6. Iiiik, gleda meg til å sjå kva du har kjøpt denne møbel-shopping-runda 😀 Er det noko eg har missa, eller har du ikkje sagt kven du skal bli sambuar med? 😮

   Svar fra Ida: samboeren skal selvfølgelig presenteres 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg