I EN SOFA FRA IKEA

I dag har vi vært på Ikea og handlet sofa, og på Bohus og handlet seng. En skikkelig effektiv handlerunde, det er jo det å plukke alle mulige småting på Ikea som tar hundre år, og det dropper vi rett og slett. Men sofaen er vi veldig fornøyde med, gjenstår jo bare å se om den passer i leiligheten! Kjøpte en Kivik 3 seter + sjeselong – vi hadde selvfølgelig i bakhodet at det skal være plass til alle venninnene.

Nå er vi hjemme i Tøns igjen, og flyttebilen er nettopp blitt fyllt opp på nytt. Denne gangen med esker og poser som skal kjøres rett til leiligheten i morgen tidlig. Iiiik, gleder meg! 

På tide å komme seg til mormor og morfar og spise god mat. I kveld vasker jeg siste runde med klær, og så er det tut og kjør.

5 kommentarer
  1. Vil bare si at den siste spalten din i Det nye var kjempebra! Den fikk meg til å innse at nå som sommeren først er her bør den nytes, uten å tenke på kropp og alt som skulle vært gjort med som ikke ble det. For snart er den over, og det er jo sommeren vi har sett frem til de siste 10 månedene! Så tusen takk! Også vil jeg ønske deg god sommer og lykke til med å flytting 😀

   Svar: det var utrolig hyggelig å høre!! <3 god sommer til deg også :))

  2. Lykke til med motering! Har høyrt at IKEA kan vere ganske jævlig å montere, hehe

   Svar: fy f… Aldri mer

  3. Dette har du nok hørt mange ganger før.. Du er så forferdelig lik Christina Aguilera at det er skremmende. Heldiggris!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg