Å FLY OVER PREIKESTOLEN

Da vi trodde at vi hadde sett det beste av Stavanger, og at vi var på vei til flyplassen for å la Norwegian frakte oss hjem igjen, stoppet vi plutselig på en litt annerledes flyplass. Surprise! Da vi møtte på denne karen, skjønte vi at fare var på ferde.

En ekte pilot. Med drakt, pilotbriller og det hele. Jeg klamret meg fast til meg selv og kjente at jeg ble svimmel. Helikoptertur! Er det mulig? Det vil jeg ikke. Nå begynner jeg å gråte. Men før jeg rakk å begynne å gråte, begynte en av de andre jentene å gråte – sånn heftlig, liksom. Så jeg måtte jo bare manne meg opp og sette meg foran i helikopteret, sammen med piloten. Og etter et halvt minutt kjente jeg at frykten forvandlet seg til lykke – dette var jo ikke farlig. Det var derimot veldig, veldig kult.

Nok bilder av meg som flyver. Over til alt det vakre vi faktisk så. Jeg har aldri blitt så målløs av å se på naturen før, jeg har virkelig aldri opplevd maken. Følte at jeg var i en film, der vi fløy over øyer, strender, hav og by. Og ikke minst PREIKESTOLEN! Jeg har som sagt aldri vært i Stavanger før, men bilder av Prekestolen har alltid fascinert meg. Bilder av folk som sitter ytterst på platået og dingler med beina 604 meter over havet. Og der satt plutselig jeg, i et lite helikopter og stirret rett ned i stupet. Det banket seriøst i hjertet mitt, storslagent var det.

Ser dere bittelille Preikestolen der nede?

Det er vanskelig å forklare med bilder hvor spesielt og kult det var, men det VAR det virkelig. Hvis dere noen gang får mulighet til en slik tur (og spesielt over Stavanger), DO it! Selv om dere er redde. Det satt en frøken i baksetet og hylgråt hele turen, men til og med hun ville gjort det igjen. TUSEN takk til Fonna Fly, piloten Thomas og Region Stavanger for en syk opplevelse.

7 kommentarer
  1. Vakre Ida!! Hvilken str har du i militærjakken du har på deg? Den var dødsfin.

   Svar fra Ida: det er str 38 🙂

  2. ja, for hvem gidder vel å gå opp dit når man bare kan ta helikopter? (-: Gjorde det samme over South Beach i Miami – og det var en helt utrolig morsom opplevelse. Litt ekkelt når helikopteret fikk vindkast på seg bare 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg