KALDE PØLSER?

Æsj, naboen over veien så meg nettopp i trusa. Det fortjente han ikke. Jeg så nemlig at han satt og så på Mamma Mia-filmen her en kveld. Hvem gjør det? Sier jeg, som stod og så på at han så på Mamma Mia.

Livet er ikke alltid så glamorøst som man ønsker seg, gitt. Her sitter jeg i senga og ser ut som en krysning av en elefant og en mann som falt for rottehale-trenden en gang på tidlig 90-tallet. Og så spiser jeg en kald kyllingpølse, liksom. Aldri spist kalde pølser før, og jeg tror kanskje at det ikke er så bra, men jentene på jobben har sagt at det “er så digg”. Alle jenter som jobber med andre jenter vet at man adopterer veldig mye fra hverandre – naturlig kanskje, ettersom man ser hverandre hver dag. Ser hverandres yndlingsfilmer, leser hverandres yndlingsbøker, spiser hverandres yndlingsmat og ringer hverandres gynekologer. Adopsjonen min stopper ved denne halvblaute pølsa, for det var ikke akkurat et drømmemåltid. Jenter, ass.

Nei, nå skal det leses og soves. Hjernen min svikter vekkeklokka nesten hver morgen, flaks jeg har en katt som har skjønt at jeg må stå opp når den ringer. Hun kiler meg i ansiktet med værhårene og sier god morgen med den grumsete mjauingen sin hver gang det begynner å pipe. Veloppdragent! God natt fra kjempe-glamorøse Frogner.

11 kommentarer
  1. Haha, kalde pølser er IKKE godt! Usj! 🙂 Hihi, godt å ha en katt som vekker deg 🙂 Hundene mine er så nære på å skru av alarmen min før jeg selv rekker å gjøre det, de.. =)

   ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,-

  2. Hva betalte du for iPad-coveret med Dale trykk?:-)
   Håper du svarer nå..

   Du skriver så bra! Ler meg halvt ihjel hver gang.
   Æsj til kalde pølser.

   Svar fra Ida: fikk det i gave av en av damene vi var sammen med på tur, så hakke peiling 🙂

  3. Kan du ikke snart fortelle om hvordan resultatet ble etter nedfrysingen? Jeg har veldig lyst til å fjerne kjærlighetshåndtakene mine, men er usikker på om jeg skal ty til en slankeoperasjon eller ikkje.

  4. Kalde pølser sammen med potetgull er delicious ! Men, for all del… vanlige wienerpølser ! Du må gi det en sjans !

  5. Har du gått veldig ned i vekt eller? Du såg så slank ut 🙂 og kan vi får resultatet fra nedfrysningen? Spent 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg